Page 1


Profile for SETEC

Влезете во ТВ АВАНТУРА - Изберете го совршениот телевизор за Вас  

СУПЕР ПОПУСТИ на сите модели телевизори од најпознатите брендови. Единствено во СЕТЕК со 5 ГОДИШНА ГАРАНЦИСКА ПРОГРАМА и можност за купувањ...

Влезете во ТВ АВАНТУРА - Изберете го совршениот телевизор за Вас  

СУПЕР ПОПУСТИ на сите модели телевизори од најпознатите брендови. Единствено во СЕТЕК со 5 ГОДИШНА ГАРАНЦИСКА ПРОГРАМА и можност за купувањ...