Page 1


Profile for SETEC

ИСКОРИСТИ ГИ ФЕНОМЕНАЛНИТЕ ПОПУСТИ на ТЕЛЕВИЗОРИ во СЕТЕК. ТРГНИ ВО АКЦИЈА!  

Декември месец на попусти, месец на телевизор за секого. Феноменален избор на модели и брендови по промотивни цени. Погледнете го каталогот...

ИСКОРИСТИ ГИ ФЕНОМЕНАЛНИТЕ ПОПУСТИ на ТЕЛЕВИЗОРИ во СЕТЕК. ТРГНИ ВО АКЦИЈА!  

Декември месец на попусти, месец на телевизор за секого. Феноменален избор на модели и брендови по промотивни цени. Погледнете го каталогот...