Page 1


Profile for SETEC

МЕСЕЦ на ПОПУСТИ и БЕНЕФИЦИИ во СЕТЕК. КАТАЛОГ на ТЕЛЕВИЗОРИ и ТЕЛЕФОНИ  

КУПИ СЕГА телевизор Samsung, Sony, Philips, ST со 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИСКА ПРОГРАМА само во салоните на Сетек. СУПЕР ЦЕНИ на СИТЕ СМАРТ ТЕЛЕФОНИ...

МЕСЕЦ на ПОПУСТИ и БЕНЕФИЦИИ во СЕТЕК. КАТАЛОГ на ТЕЛЕВИЗОРИ и ТЕЛЕФОНИ  

КУПИ СЕГА телевизор Samsung, Sony, Philips, ST со 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИСКА ПРОГРАМА само во салоните на Сетек. СУПЕР ЦЕНИ на СИТЕ СМАРТ ТЕЛЕФОНИ...