Page 1

-20%

-40% -30%

-60% -50%

A30 DUAL SIM

5.5“ INCH

-26%

4G

16GB 2GB ROM

!!

RAMQuad CORE

Шифра: 47133

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

4.599

3.399

ден

ден


-20%

-40% -30%

-60% -50%

7”

LENOVO TAB E7

-14% !!

Шифра: 47522

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

4.999

4.299

ден

ден

• Quad-Core 1.3GHz Cortex A53 • Internal Memory: 16GB • 1 GB • Android v7.0


-20%

-40% -30%

A60 PRO

DUAL SIM

6.1“

-23% !!INCH

4G

16GB 3GB ROM

RAM

Quad CORE

Шифра: 48300

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

6.499

4.999

ден

ден

-60% -50%


-20%

-40% -30%

-60% -50%

REDMI 7A

5.45“

-20%

INCH

4G

16GB 2GB ROM

!!

RAM

Octa CORE

Шифра: 72852

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

7.499

5.999

ден

ден


-20%

-40% -30%

-60% -50%

Y5 (2019)

5.71“

-25%

INCH

4G

16GB 2GB ROM

!!

RAM

Quad Шифра: 48029

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

7.999

5.999

ден

ден

CORE


-20%

-40% -30%

1S 2019 (5024D)

5.5“ INCH

-16% !!

4G 32GB ROM

3GB RAM

Octa CORE

Шифра: 48423

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

7.499

6.299

ден

ден

-60% -50%


-20%

-40% -30%

GALAXY A10

DUAL SIM

6.2“ INCH

-23% !!

4G 32GB ROM

2GB RAM

Octa CORE

Шифра: 48152

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

10.999

8.499

ден

ден

-60% -50%


-20%

-40% -30%

-60% -50%

9.6”

MEDIAPAD T3 10

-14% !!

Шифра: 46459

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

10.499

8.999

ден

ден

• Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53 • Internal Memory: 16GB • 2 GB • Android v7.0


-20%

-40% -30%

-60% -50%

GALAXY A20E

5.8“

-23%

INCH

4G

32GB 3GB ROM

!!

RAM

Octa Шифра: 48098

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

12.499

9.599

ден

ден

CORE


-20%

-40% -30%

GALAXY A40

DUAL SIM

5.9“ INCH

-21% !!

4G 64GB ROM

4GB RAM

Octa CORE

Шифра: 47975

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

15.999

12.699

ден

ден

-60% -50%


-20%

-40% -30%

-60% -50%

HUAWEI P30 LITE 3

6.15“ INCH

-20%

4G 128GB ROM

4GB

!!RAMOcta CORE

Шифра: 48060

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

19.999

15.999

ден

ден


-20%

-40% -30%

P SMART 2019

6.21“ INCH

-25% !!

4G 64GB ROM

3GB RAM

Octa CORE

Шифра: 47503

РЕДОВНА ЦЕНА

АКЦИСКА

ЦЕНА

13.999

10.499

ден

ден

-60% -50%

Profile for SETEC

СЕТЕК ДЕНОВИ - СРЕЌНИ ДЕНОВИ. МНОГУ ТЕХНИКА за МАЛКУ ПАРИ. ОГРОМНИ ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН.  

Само од овој ВТОРНИК до оваа САБОТА, од 05 до 09 НОЕМВРИ. Телефони.

СЕТЕК ДЕНОВИ - СРЕЌНИ ДЕНОВИ. МНОГУ ТЕХНИКА за МАЛКУ ПАРИ. ОГРОМНИ ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН.  

Само од овој ВТОРНИК до оваа САБОТА, од 05 до 09 НОЕМВРИ. Телефони.