Page 1


Profile for SETEC

СЕТЕК ДЕНОВИ - СРЕЌНИ ДЕНОВИ. Само од овој ВТОРНИК до оваа САБОТА, од 05 до 09 НОЕМВРИ.  

МНОГУ ТЕХНИКА за МАЛКУ ПАРИ. ОГРОМНИ ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН.

СЕТЕК ДЕНОВИ - СРЕЌНИ ДЕНОВИ. Само од овој ВТОРНИК до оваа САБОТА, од 05 до 09 НОЕМВРИ.  

МНОГУ ТЕХНИКА за МАЛКУ ПАРИ. ОГРОМНИ ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН.