Page 1


Profile for SETEC

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА на СТОПЕНИ ЦЕНИ во салоните на СЕТЕК.  

Само од 26-ти Среда до 01-ви Јули Понеделник КУПЕТЕ се што ви е потребно од техника по НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ до 50%. Погледнете го целиот кат...

ГОЛЕМА ЛЕТНА АКЦИЈА на СТОПЕНИ ЦЕНИ во салоните на СЕТЕК.  

Само од 26-ти Среда до 01-ви Јули Понеделник КУПЕТЕ се што ви е потребно од техника по НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ до 50%. Погледнете го целиот кат...