Page 1


Profile for SETEC

ЛЕТОТО Е ВО ЕК, НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ ВО СЕТЕК СЕ ВО ТЕК. IT Флаер Јули 2019  

Нов каталог со ПОПУСТИ на телевизори, телефони, лаптопи, компјутери, галантерија... СЕГА Е УШТЕ ПОЛЕСНО. НАЈЛАБАВИ УСЛОВИ за КУПУВАЊЕ НА РАТ...

ЛЕТОТО Е ВО ЕК, НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ ВО СЕТЕК СЕ ВО ТЕК. IT Флаер Јули 2019  

Нов каталог со ПОПУСТИ на телевизори, телефони, лаптопи, компјутери, галантерија... СЕГА Е УШТЕ ПОЛЕСНО. НАЈЛАБАВИ УСЛОВИ за КУПУВАЊЕ НА РАТ...