Page 1


Profile for SETEC

ОДЛИЧНИ ПОПУСТИ во СЕТЕК се во ТЕК на бела техника  

Се за здрава храна, топла кујна, среќен дом со можност за купување на РАТИ БЕЗ КАМАТА. Купете фрижидер, машина за перење, сушење, фурна, пло...

ОДЛИЧНИ ПОПУСТИ во СЕТЕК се во ТЕК на бела техника  

Се за здрава храна, топла кујна, среќен дом со можност за купување на РАТИ БЕЗ КАМАТА. Купете фрижидер, машина за перење, сушење, фурна, пло...