Page 1

27/02/2012

Brian i Edmon

Carrer Major = Carrer Fantasma La nova alcaldessa junt amb els de esquerra han aprovat una llei que no deixa aparcar, ni parar en un tros del carrer major. En alguns llocs serà una hora gratuïta: Caprabo, Cal vives, Algun tros del carrer major, el CAP, I la zona del Bon Àrea. En alguns llocs seran dos hores: l’aparcament central (interior i superior), Carles Marsell i miquel batlle.

Al poble de Vallirana, la nova alcaldessa Eva Martínez ha fet una nova llei sense avisar de no deixar aparcar o només un temps límit en alguns llocs del poble. Aquesta notícia no ha agradat gaire al poble ja que el botiguers no en sabien res hi ara mateix estan disminuint molt les vendes. Les zones més afectades són des de la baixada del parc fins a la peixateria, en aquestes zones no es pot ni aparcar ni tan sols parar, els botiguers sobretot es queixen de que no es pugui ni parar.

Zones on no es pot aparcar ni parar: Des de la rampa del parc fins a la peixateria. Zones on nomes es podrà aparcar 1 hora: L’aparcament del Caprabo, Cal Vives, alguns llocs del Carrer Major, el CAP i la zona del Bon Àrea.

Diners guanyats per dia

Zones on Nomes es podrà aparcar 2 hores: L’aparcament central (interior i superior), Carles Marsell i Miquel Batlle.

350 300 250 200 150 100 50 0

Diners guanyats per dia


Els habitants de Vallirana en desacord amb les noves lleis de l’alcaldessa esta fent cada 5 o 15 dies manifestacions en contra de la nova llei, el proper dissabte tenen pensat fer un berenar popular al mig de la carretera i cridar a tv3, amb això pretenen que la alcaldessa no continuï amb aquesta llei.

Les innumerables Manifestacions fetes pels habitants de Vallirana han fet que l’alcaldessa reflexioni i no posi tants llocs sense poder aparcar.

Els botiguers en contra de la llei estan fen una recol·lecta de firmes, és pretén que quant arribin a 5.000 firmes es pugui fer una moció de censura o una campanya de reelecció. Al·lucinant

Opinions: Edmon: personalment crec que aquesta llei no afavorirà al nostre poble tot el contrari el que farà és que la gent ni tan sols pararà a comprar el pa, el meu pare té una papereria i diu que ha baixat un 70% les vendes de cada dia. Ell creu que això estaria be si tinguéssim una variant com deu mana, per que la gent del poble podria donar una volta sense el soroll dels camions, però el que compta és que ara no és moment de fer això.

Brian: Jo crec que aquesta llei no ens ajudarà gens, al contrari l’economia del poble baixarà per culpa de la baixada de ventes de la zona del Carrer Major la gent perdrà molts diners per culpa de les multes i perdrà molt de temps intentant buscar aparcament.

Reportatge Edmon i Brian  

Carrer major carrer fantasma.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you