Page 1

10 raons per incloure Cervelló a les rutes turístiques per estudiants europeus

Santa maria de Cervelló una església romànica de fa mil anys...

Tenim documentada l’església de Santa Maria en l’any 900. L’església es va fer petita i van construir una altre al nucli urbà, mes gran i luxosa. Abans tenia un petit campanar que va caure.

Les coves del voltant de Santa Maria va servir d’homenatge als cervellonins prehistòrics: Son molt interesants perquè son molt grans i et pots trobar qualsevol cosa estan al voltant de Santa Maria i et donen un sombra...

El gran territori de vegetació que te Cervelló: Te uns boscos molt grans i amb una vegetació molt diversa ple de pins, arbustos i moltes flors. Roques enormes i pedres boniques. Hi ha camins que porten a diferents llocs: Santa Maria, el castell de Cervelló...


Les diverses masies que estan per Cervelló: Hi han moltes masies a Cervelló molt boniques i antigues que encara hi viu gent. Algunes fins i tot tenen una mini granja i un gran terreny en que hi estan plantats horts.

El castell de Cervelló: Es un castell molt antic però que el van rebentar fa molt de temps amb bombes les tropes filipines perquè no volien que la gent es pugues refugiar en algun lloc. Es un castell molt important per Cervelló i es també defensiu.

Fet històric: Naixement i mort de Josep Tarradelles i Joan Va néixer l’any 1899 a Cervelló. Va ser el president de la Generalitat de Catalunya i es va exiliar cap a França. És molt important per l’historia de Cervelló.


Trobada de cotxes clàssics Cada any s’organitza sobre el mes de maig una trobada de cotxes clàssics de tot el Baix Llobregat. Hi participen tota mena de cotxes des de cotxes d’alta gama fins a motos.

Frederic Soler ( Serafí Pitarra) Escriptor Barceloní que va néixer el 1839, enamorat del paisatge de Cervelló al 1880 va comprar una masia (mas Pitarra) edifici que va millorar i ampliar per fer una de les construccions mes boniques de Cervelló.

La biblioteca de Cervelló

La biblioteca de Cervelló conte una gran varietat de llibres, cd’s, jocs...Tambe disposa de wifi i tenen molts ordinadors. Té 3 plantes. Es pot agafa un llibre de prèstc per despres al cap d’un temps tornar-lo. La biblioteca és molt gran.


La església del poble: Aquesta església en el seu temps i avui en dia també va ser molt important perquè va substituir a l’esglesia de Santa Maria. Aquest església es molt mes gran, luxosa, especial... Te uns detalls molt bonics i la va pagar fa molt de temps el propietari de una de les moltes fabriques de vidre que hi havia.

10 raons per incloure Cervelló a la ruta turística dels estudiants europeus  

Document Word on explico les 10 raons per que Cervelló sigui ruta dels estudiants europeus

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you