Page 1

Com bé sabeu, Localret és el Consorci local per a l’impuls de la societat del coneixement als municipis de Catalunya. Som una institució dels ajuntaments, que treballem per als ajuntaments i, és per aquest motiu, que hem elaborat el present document, per oferir una guia clara i exhaustiva de tots els serveis que prestem. Des de LOCALRET oferim assistència tècnica, assessorem i atenem totes aquelles consultes que els ajuntaments realitzen dins el nostre àmbit de treball. Així mateix, prestem serveis i creem eines per tal de facilitar que ajuntaments i municipis puguin entrar a la societat de la informació. Finalment, també realitzem accions de difusió, divulgació i formació en un àmbit tant canviant com són les noves tecnologies de la informació i la comunicació i el seu impacte en l’ajuntament. Però més enllà de tot això cal no oblidar la funció representativa que té LOCALRET, que es tradueix en la defensa dels interessos dels municipis davant la resta d’administracions, institucions i empreses del sector. El desplegament de les xarxes i les infraestructures de telecomunicacions, la implantació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, la modernització de l’administració pública, el govern electrònic, el recolzament i assessorament jurídic als ajuntaments, la participació ciutadana, la contractació de serveis de telecomunicacions, el desenvolupament d’eines per a la difusió de coneixement i divulgació, entre molts d’altres, són els diferents àmbits en els que Localret prestem serveis que posem a l’abast de tots els ajuntaments adherits al Consorci i que trobareu en la present compilació. En darrer terme ens plau convidar-vos a consultar la pàgina web de Localret, on podreu trobar informació exhaustiva i actualitzada sobre els serveis que prestem, així com documents i informació que estem convençuts que us poden ser d’utilitat en el dia a dia del vostre ajuntament. Esperem que el present Catàleg de serveis us sigui de molta utilitat.

C/ Llacuna 166, 9ª pl., 08018 Barcelona Telf.: + 34 93 486 14 30 Fax: +34 93 486 14 13 www.localret.cat

A TOTS ELS MUNICIPIS


V SERVEIS DE TELECOMUNICACIONS I SISTEMES D’INFORMACIÓ CORPORATIUS

INFRAESTRUCTURES I XARXES DE TELECOMUNICACIONS EN EL TERRITORI, PRINCIPALMENT EN EL SUBSÒL Estudi vinculat a la definició d’una MAN (Metropolitan Area Network) en làmbit de les infraestructures de telecomunicacions en el municipi. Projectes d’infraestructures de telecomunicacions en zones urbanístiques de nova creació (conveni per al desenvolupament de xarxes de telecomunicacions a Catalunya). Projectes executius d’infraestructures soterrades de telecomunicacions. Assessorament jurídic en la implantació de xarxes que ocupen el subsòl (fibra òptica, parell de coure, etc.).

Agregació de la demanda en la contractació dels serveis de telecomunicacions. Contractació de serveis de telecomunicacions. ORDENACIÓ DE LES INFRAESTRUCTURES DE RADIOCOMUNICACIÓ Estudi d’ordenament de les infraestructures de radiocomunicacions – EOIR. Ordenança municipal reguladora de les activitats i instal·lacions de radiocomunicació. Pla especial urbanístic.

Impuls de l’ús del programari lliure (PL) I estàndards oberts a l’administració local.

RECURSOS D’INFORMACIÓ I CONEIXEMENT Banc d’Innovació local – BIL

VI TRIBUTACIÓ LOCAL DELS OPERADORS DE TELEFONIA MÒBIL

XARXES SENSE FILS WI-FI / WIMAX

VII ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA

Plans d’implantació de les xarxes municipals sense fils.

Aplicació de la Llei 11/2007 als ajuntaments.

Assessorament jurídic en la implantació de xarxes sense fils municipals.

Consensus: ciutadans en xarxa.

Serveis TIG/SIG.

Ordenança d’ocupació del domini públic local.

Assisitència tècnica i jurídica en el desplegament de la TDT.

Plans directors participatius per a la societat del coneixement – PDPSC.

Plans de telecomunicacions corporatives – PTC.

Assistència jurídica en l’àmbit de la tributació local dels operadors de telecomunicacions.

DESPLEGAMENT DE LA TDT

SOCIETAT DEL CONEIXEMENT

Ordenança d’administració electrònica. Plataforma electrònica de contractació de les administracions públiques – PECAP.

Repositori d’informació sobre les TIC al territori. Comunitats. Publicacions. Actes i jornades.

ATENCIÓ I INFORMACIÓ ALS ENS LOCALS Centre d’informació i atenció als ens locals – CIAEL.

Flyer Serveis Localret 2011  

Flyer Serveis Localret 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you