Page 1


Per què serveix una llista de desitjos? Els anys que el Sergi i la Núria han passat plegats, els ha permès construir un projecte en comú. Totes les persones que els envolten hi han tingut un petit paper important. Ara, voldrien agrair-vos el vostre suport per ser qui són i volen organitzar-vos una festa amb tothom: un procés emocionant per ells i ple de records. D’ençà que van començar a preparar aquest dia, m’han dit que el que més il·lusió els fa és que els acompanyeu. Per això no volen omplir-se de regals, ni que us pagueu el cobert, ni cap d’aquestes coses que se solen dir. Ells volen que hi siguis, i que vinguis sabent que els has recolzat en un moment o un altre. Tot i així, alguns de vosaltres voleu oferir-los un present per aquest dia tan especial. Per aquesta gent he preparat en secret una llista de desitjos. Sigueu discrets!

El Mag dels desitjos


Com funciona aquesta llista?

Aquesta llista no està vinculada a cap establiment; no hi ha cap botiga que tingui totes les coses que desitgem. Així que hem decidit d’organitzar-la "pel nostre compte", que potser és una mica més complicat, però també més personal. En les següents pàgines trobareu una sèrie de "desitjos" que, o bé necessitem, o bé ens hi fa il·lusió tenir. No són capricis d'un dia; no són coses que hem posat "per posar".

Per a aquells que vulgueu fer-nos un regal, podeu seguir els següents passos:

1.

Decideix amb quin import vols col·laborar

2. Escull el desig que més il·lusió et faci. No cal que aportis la quantitat del desig sencer! 3. Posa’t en contacte amb nosaltres o amb les nostres famílies per dur un control dels desitjos. 4. Pots fer-nos arribar l’import pel mètode que vulguis (en persona, transferència, etc …) BIC CAIXESBBXXX - IBAN ES83 2100 3035 6722 0054 5615

5. Nosaltres anirem a comprar-los (ja els tenim mirats!) i t’enviarem una foto amb el regal


Pel viatge ...

Viatge de noces: Atenes, Illes gregues i Istanbul 2000â‚Ź


Per casa ...

Robot aspirador 400€

Carnet TR3SC 50€

Memòria externa USB 150€


Per casa ...

Televisió 32 polzades 400€

Càmera de vídeo 400€

Subscripció de Wuaki 70€


Pels caps de setmana ...

Cap de setmana al balneari Vichy 150€

Cases als arbres 150€


Per nosaltres ...

Càmera compacta 300€

Si la teva idea no hi és, també ens agradarà!

Ajuda’ns a estalviar


Nuria i Sergi

Gracies!

Llistat dels desitjos de la Núria i el Sergi