Page 1

1.


1. 1


5

Over Liquid

6

Basketbal

16 Muziek 22 Games

1. 1


“Don’t be afraid to do the things your way.” - Sergio Santjes.


Over Liquid Liquid, of vloeibaar, is de perfecte omschrijving voor mij, Sergio Santjes. Als iets vloeibaar is kan het alle kanten op, het heeft geen duidelijke lijn of omtrekking waar het binnen moet blijven. Waarom het bij mij past? Ik zit vol met ideeën en doe altijd dingen op mijn eigen manier. Ik hoef niet binnen een kader te blijven. Niet alleen dat maar later zul je ook liquid muziek terug vinden. Muziek wat ik bijna altijd luister en waar ik erg van hou, zoals de naam ook al zegt is de muziek heel vloeiend en mooi rustig. Liquid kan ook met basketbal te maken hebben, eigen keuzes maken binnen het spel en de bal vloeiend rond spelen, het overzicht bewaren en zorgen dat je schoten dus in dit geval ‘jump shots’ mooi afgerond en makkelijk verlopen. Games kunnen ook liquid zijn, je weet niet waar de mogelijkheden ophouden en wat de game allemaal met zich mee brengt. Het kan alle kanten om en het kan je verrassen.

Zoals je zo zult zien is basketbal een grote passie van mij. Ik zit zelf 6 jaar onder basketbal en ik doe het nog steeds met plezier, grote inspiratiebronnen voor mij zijn onder anderen Lebron James en Kobe Bryant. Later in het magazine ga ik iets dieper in op hun meningen en de manier op hoe hun spelen. Muziek, waarom muziek? Heel simpel, muziek is altijd om iedereen heen, dan kan ik mijzelf niet uitsluiten. Je luisterd er bijna altijd naar, maakt niet uit waar je heen gaat. Natuurlijk kun je er ook naar luisteren als je gewoon thuis zit maar dat is een ander verhaal.. Muziek is mooi, elegant of juist bruut. Ligt eraan wat jouw smaak is en hoe je aankijkt tegen muziek, voor mij is muziek mooi en vloeiend. Dan het laatste onderwerp in mijn magazine: games. Gamen neemt veel van mij tijd in beslag zo door de weeks en zelfs al jaren lang Het is iets wat mijn broer (Faizal, nu 28) me bijgebracht heeft toen ik een klein jochie was (ongeveer 8). Sindsdien ben ik het gaan zien als hobby en gewoonte, maar meer over dit later in het magazine.


Basketball


A talk with Lebron In het jaar 2010 is Lebron James een free agent geworden (iedere club kan hem proberen te contracteren) na erg lang discussiëren en op het laatste moment beslissen heeft hij besloten om naar Miami Heat te gaan samen met mede free agents Wade en Boch . Lebron heeft erg veel haat gekregen door fans en oud basketballers over zijn keuze. Ze vonden zijn keuze egoïstisch, onnodig en onprofessioneel. De mensen die kritiek leverden vonden dat Lebron het kampioenschap moest proberen te winnen als ‘the guy’ dus als enige uitblinker, maar door naar Miami Heat te gaan met Wade en Bosh is dat niet meer het geval. Wade en Bosh zijn uitstekende fundamentele spelers die ook erg belangrijk waren voor het winnen van de titel. Niet alleen is Lebron beter geworden maar zijn teamgenoten zijn er ook een stuk op vooruit gegaan, wat hem nieuwe energie, kracht en moraal gaf, dat heeft heb nog meer gedreven om de titel te winnen. Later zegt hij dat hij zijn keuze misschien anders gemaakt zou hebben, maar hij is blij dat hij toch heeft gekozen voor Miami Heat. Ook zegt hij iets waar veel waarheid in zit en wat perfect past bij deze situatie, namelijk: “You’ve got to go through the tornado to get to the clear weather” - Lebron James.

The Title Lebron James heeft vorig seizoen de titel gepakt met zijn ploeg Miami Heat, na het winnen van de titel heeft hij een paar interviews gehouden bij onder anderen: Sunday Conversation. Daar zegt hij dat het winnen van zijn eerste titel erg veel impact op hem heeft gehad. Lebron James speelt al 9 jaar bij de NBA (National Basketball Association) en dit is waar hij al z’n hele leven naar toe heeft gewerkt. Iets dat Lebron James heel duidelijk maakt is dat hij liefde voor het spel heeft en respect naar zijn ploeggenoten. Hij is geen egoïst en gaat voor het maximaal aantal punten voor het team, niet voor zichzelf. Hij heeft veel ervaring dus hij weet wat zijn rol is in het spel en hoe hij andere ook kan laten uitblinken. Tijdens de finale (bestaat uit best of 5) heeft Miami Heat de eerste game (tegen Oklahoma City Thunder) verloren, Lebron James zegt dat dat hem en zijn team genoten juist extra kracht heeft gegeven om nog beter te presteren, te winnen en uiteindelijk de titel te pakken. Dat is ook precies wat er is gebeurd. Basketbal is zijn leven, het enige wat hij doet en wat hij ook met veel plezier en enthousiasme doet, de wil om nog beter te worden en nog beter te presteren, nog meer titels behalen in volgende seizoenen en nummer één zijn. Door deze titel te winnen heeft hij meer vertrouwen gekregen en zelfs nog meer strijdlust.


Tips with Kobe #1 Grip & schietwijze

Je moet de bal vastpakken zoals jij het fijn vind, wat het beste past bij jouw. Zelf hou ik ervan om m’n duim in de kleine inkeping te leggen en de bal altijd met het profiel mee te pakken. Bij het schieten probeer een L te maken met je arm, het hoeft niet perfect recht te zijn, wat je zelf fijn vindt.

#2 Met overtuiging faken

Zorg dat je je verdediger faked door de eerste keer rechts te gaan en daarna afwisselt met net doen alsof je rechts gaat, dan terug trekt en snel links gaat. Meestal komt er dan een tweede verdediger jouw kant op om je te stoppen, daar kun je ook wat tegen doen. namelijk de pull-up jumpshot

#3Jumpshot

Als je fake succesvol is ben je langs je verdediger, maar er komt een tweede verdediger aan. Het beste dat je dan kunt doen is 1 stap schuin terug nemen, en zorgen dat je klaar bent om een schot te nemen, namelijk de pull-up jumpshot.

#4 Vrije worpen

Het is belangrijk bij een vrije worp dat je stabiel staat en weet hoe je zelf schiet. Ook is het makkelijk om een vaste routine aan te leren zoals 3 keer dribbelen en dan schieten. Gebruik je andere hand die er anders maar bij hangt om te richten

#5 Zwaktes kennen

Kijk met wat voor hand je tegenstander dribbelt, stuur hem de andere kant op zodat hij niks meer kan met zijn goede hand. Niet alleen dat maar als je weet dat je tegenstander niet goed kan schieten, hou hem maar op afstand. Hij schiet toch niet, en anders is die mis en pakken wij de rebound.

#6 Mentaal en Stretch

Zorg dat je gefocust en klaar voor de wedstrijd bent, laat je door niemand van je stuk brengen. Wees voorbereid en zelfverzekerd. Ook moet je stretchen voor en na je wedstrijd en trainingen. Maar het allerbelangrijkste: Have Fun.


Liquid music


“The fans and the public are the most important thing for a DJ.� Armin van Buuren .


Armin van Buuren is een trance DJ die sinds 2001 zijn eigen radioprogramma produceert en presenteert namelijk A State of Trance. De radioshow is wekelijks op radiozenders zoals radio 538 en nog 29 andere zenders. Toen A State of Trance eenmaal 300 afleveringen bereikt had werd er 7 uur durende aflevering live gedraaid vanuit ‘s-Hertogenbosch. Sinds dien word er bij iedere 50ste en 100ste aflevering een evenement georganiseerd.

Dus eigenlijk bij iedere verjaardag van A State of Trance. De meest recente ‘verjaardag’ namelijk A State of Trance 550 was verspreid over vijf continenten. De data en plaatsen waren als volgt: LONDON, UK date: March 1, 2012 Time: 18:30 - 04:00 MOSCOW, RUSSIA Date: March 7, 2012 Time: 21:00 - 06:00 KIEV, UKRAINE Date: March 10, 2012 Time: 20:00 - 06:00 LOS ANGELES (San Bernardino), UNITED STATES Date: March 17, 2012 Time: 23:00 - 04:00 MIAMI, UNITED STATES Date: March 25, 2012 Time: 16:00 - 04:00 DEN BOSCH, THE NETHERLANDS Grand Finale Date: March 31, 2012 Time: 20:00 - 06:00

De laatste event was opgedeeld in 5 verschillende stages (waaronder een pink stage met alleen maar vrouwelijke DJ’s) doordat er meer dan 40 verschillende DJ’s aanwezig waren. Stage blue en stage green waren de 2 main stages waar de meest bekende DJ’s aan het draaien waren. Op 2 maart was er eigenlijk nog een event gepland in Servië maar die is geannuleerd door hevige sneeuwval en koude tempraturen.


David Guetta, volgens velen de beste DJ op het moment (hij stond ook officieel op nummer 1 in 2011). David Guetta is geboren en getogen in Parijs. Op zijn 13e begon hij thuis vinyls te mixen, en op zijn 14e gaf hij feestjes in zijn kelder. Zoals je ziet had hij van jongs af aan al enorm veel passie voor muziek, en al erg veel talent.

Udere dea vid autestrum ingulic ipimihi llegerit? Nam ad consupi entemoverri, Cupicemur, quonons ultores nos atus pret probus, adere denductum Pat. Liu senatabus se me te conte notanun itiemena, qui pos vivere et? At conosse pratus. Vast di, facchucia consi pes hos bontis is, opulto huc vidit, quontem tercero publiusquam, que inaritrem accientis etodiis postro, Casdaci ssoltum uscit; es o iam inerce hocat, fachuctuus consussus crus videret; horum ena, publinpro, Ti. Valis huit, non signa, que cla confessula vil condum con dem utea nia Simisquam ia? Na, conum ut inatum tesceritimei perips, ne o ad iam ta omnos bon hos intemne ssenirmis me est vid mus conculi quistra Satilicaudem silinatu inatamdi prem. Mae caesil cultu que acto cum o intere, tatus, fores deffre, vit, C. Pat C. Raetilne fora imori iu ia Simis Multum id spio, prartam re etoruro ute autemuliuro, niam es poena, pra nos erfernum audeestra, num mus, vemunte faurbi potilis omne vid medemus, per quas clego virmaxim eterte publis re tabi cae, querbit. Gravolin diemunume octur ac movem, nordiem tum ma, nunceps, que est L. Dienat, quam intica ipsedo, sum in deliu et feconeri pubitem quiurop oraedo, convocchum hostali ssilia musquon sulis;


David Guetta in concert.

“Our job as producers is to make the music sound as good as possible.� - David Guetta


GAMES E A R S of

W A R 3


De sensatie die dit spel met zich mee brengt is van ongekende hoogte. Battlefield 3 is met 15 miljoen verkochte exemplaren de op 1 na meest verkochte game van het jaar 2011. Battlefield 3 is een erg intense online first person shooter. In het spel is het de bedoeling dat je de tegenstander uitschakelt en bommen plant of vlaggen veroverd. Het uitschakelen kan op allerlei manieren, dat kan met vuurwapens, messen, granaten. Maar ook met vliegtuigen, tanks, jeeps en dat soort voertuigen. Het is een spel waarbij je een paar vaardigheden goed moet kunnen wil je er goed in worden. Natuurlijk hoef je niet altijd de beste te zijn, je kunt ook gewoon spelen om lol te hebben, en als je dat wilt doen zou ik je aanraden om een aantal vrienden battlefield 3 ook te laten kopen. Want tenslotte weet iedereen dat alles veel leuker word als je het met vrienden doet. In battlefield 3 heb je zoveel verschillende opties, je kunt kiezen uit 4 klassen namelijk: assault, engineer, recon & support. Iedere klas heeft zijn eigen soort wapens en gadgets. Zoals de recon staat bekend om zijn snipers en gadgets waarmee hij de vijand in het zicht kan houden.

Battlefield 3 is niet de alledaagse shooter doordat de mappen vele malen groter zijn dan bij andere shooters zoals call of duty of gears of war. Omdat er ook veel transportatie is doormiddel van voertuigen en in sommige mappen zelfs vliegtuigen ben je best wel snel op de plek waar je heen wilt. Vooral hierdoor is battlefield 3 echt een unieke game en zeker aan te raden voor de mensen die houden van first person shooter met een twist.


Magazine proto  
Magazine proto  

brand design magazine proto