Page 1

NATACIÓ

BUTLLETÍ CLUB NATACIÓ BARCELONA Num. 650 · 2013 / Maig

REPORTATGE: ENTRENADOR PERSONAL ACTIVITATS: TAC-DP GOSHIN ENTREVISTA: TOMAS GUASCH


NATACIÓ EDITORIAL

EDITORIAL Benvolguts socis i sòcies, Sóc Ricard Navarro Plana, soci des de fa 26 anys -junt al meu fill- d’aquest prestigiós Club com també ho és la meva néta des del dia que va néixer. En les passades eleccions a Junta Directiva, el novembre de 2011, amb el President Juan Luis Abellán i la Vicepresidenta Carme Bernal,ens vàrem proposar tirar el Club endavant. Des d’aleshores ocupo el càrrec de vicepresident esportiu i, des del primer dia, he procurat portar-lo amb el màxim rigor i professionalitat.

RICARD NAVARRO VICEPRESIDENT ESPORTIU CLUB NATACIÓ BARCELONA

“Estem en el més alt de l’esport de la nostra ciutat i hem de seguir així”

Complint amb tot el programa electoral proposat i tot i les grans dificultats econòmiques que estem vivint a nivell general, hem incorporat l’escola de futbol platja, un projecte que feia molt temps que el Club necessitava per tal de millorar la pista poliesportiva i que ja ha obtingut els seus primers fruits. En l’actualitat, podem estar orgullosos de tenir una de les millors escoles de waterpolo, amb nens a totes les categories i aconseguint triomfs, fins i tot internacionals i amb participació d’alguns dels nostres jugadors infantils en la selecció espanyola. Igualment, l’escola de natació, que agrupa més nens que en etapes anteriors, ha obtingut la classificació per als campionats d’Espanya.

Cal destacar, també, els salts de trampolí, secció que dóna molts triomfs al Club, així com la secció de karate, la qual ha representat al Club també a nivell internacional, assolint importants títols. Hem estat campions d’Europa i del món de pilota amb ferramenta i hem tingut una participació significativa en totes les modalitats de frontó. La secció de triatló ha donat molt suport als més petits i destaquen els resultats dels nostres triatletes. Hem incorporat les escoles de vòlei platja, la de surf i la de pàdel surf. Tenim windsurfistes a la copa del món en modalitat onades. Competim en els campionats nacionals de patí català i a la lliga territorial de petanca. Podem dir, també, que les classes dirigides estan plenes, igual que la sala de fitness. I hem aconseguit un annex de gimnàs a la platja, cosa que feia molt temps que els socis demanaven. Estimats consocis, estem en el més alt de l’esport de la nostra ciutat i hem de seguir així encara que ens costi un gran sacrifici, però val la pena aquest esforç. Continuaré lluitant per aconseguir encara més, molt més. Salut i esport!

President Juan Luis Abellán Palahí

Tresorer Joan Josep González

Vocal Pilota Javier González Sanz

Vicepresidenta Optimització Carmen Bernal Guiteras

Vocal Natació David Barri

Vocal Karate Gabriel Fort Segovia

Vicepresident Esportiu Ricard Navarro Plana

Vocal Waterpolo Joan Valls León

Vocal Social Carol Kun Galofré

Secretari Valentí Ambrós Monsonís

Vocal Gimnàs Joaquim Prat Francisco


03 EDITORIAL RICARD NAVARRO

10 DEFENSA PERSONAL TAC-DP GOSHIN

Nº 650 Club Natació Barcelona Telèfon: 932 214 600 E-mail: cnb@cnb.es Direcció: Pg. Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona

16 RESULTATS III TORNEIG BePADEL

20

HISTÒRIA HIMNE BLAVOR


SUMARI 06 ENTREVISTA TOMAS GUASCH

12 TRADICIONAL I DE COMPATICIÓ KARATE-DO

8

REPORTATGE ENTRENADOR PERSONAL

14

ACTIVITATS ESPECIALS NATACIÓ ADAPTADA

18 NOTÍCIES BREUS

22 RESULTATS ESPORTIUS


TOMAS GUASCH:

“El club és fer realitat el ‘mens sana in corpore sano’”


NATACIÓ ENTREVISTA

TOMAS GUASCH

Periodista; actualment és comentarista als programes “Tiempo de juego” i “El partido de las 12” i col·laborador del “Diari Marca”. Defineix-te Em considero una persona cada cop més tranquil·la, familiar, gelós de les coses que veritablement m’ importen. I, a mesura que vaig acumulant anys a sobre, cada vegada són menys: la meva dona, fills, néts, el periodisme, les bones estones amb els amics... Periodista, sí. Conservo les mateixes ganes de marxa professional de quan vaig començar; serà l’ofici el que em deixarà a mi, espero que tard. He tingut la sort de treballar al costat dels millors professionals de la premsa, ràdio i tele espanyoles, sento que encara continuo creixent... Un matí al club, un llibre, un dinar amb amics, un passeig a la tarda amb la meva dona, una estona escrivint –o escoltant òpera italiana, o al cinema – la mitja nit a la ràdio parlant d’esport... Així pot ser un magnífic dia per a mi. Com vas conèixer el Club En coneixia la seva existència, per tants anys capdavanter de la natació a Barcelona i el meu contacte professional amb gent del ‘Nata’, que així l’anomenaven. Però va ser decisiva  la tabarra ‘possitiffa’ d’en Quique Guasch, col·lega i amic, no pas família malgrat que molts encara ens ho pregunten. En tot cas, ell seria dels Guasch rics i jo, dels pobres. L’ escoltava explicar històries delicioses del club, sobretot a l’època de ‘El Rondo’, aquell programa que va durar nou anys a TVE, i un dia em vaig animar a provar-lo. Va ser una de les millors decisions de la meva vida. Un record del Club Molts. Potser el dia que una periodista de La Sexta va venir des de Madrid a gravar un programa amb mi; es deia ‘Periodistas’. La vaig rebre en barnús, estirat en una hamaca de la piscina, ulleres de sol... Es va emetre tal qual i les trucades ‘eròticofestives’  que vaig rebre van ser moltíssimes. La cosa començava amb la noia dient: “Aquí Tomás Guasch, en su despacho”.

El teu lloc preferit del Club La piscina d’aigua salada, en qualsevol moment de l’any. Què és per tu el Club, què significa? Fer realitat el “mens sana in corpore sano” i, a més, rodejat de bona gent. I tornar a la infància, també això. Aixecar-te i pensar en passar-ho bé. L’estona passa ràpida, però és incomparable. Fa temps que estic convençut que, qui no coneix el club, és un tipus o tipa incomplet. Per què recomanaries el Club al teu millor amic o amiga. Els beneficis que rebrà no són quantificables. Un dia em van preguntar una cosa similar a la ràdio. Deien que l’ Angela Merkel podria venir a Barcelona, i vaig respondre: “Si per la crisi vol emportarse la Sagrada Família a Bremen, que se l’emporti; les Rambles a Múnich?, doncs també. El Passeig de Gràcia, el Gaspart? Doncs val... Però de Correus cap a baix ni apropar-se: amagaré cent tiradors de màxima confiança, hi haurà soroll... La Barceloneta no es toca! Afortunadament, la mestressa d’Europa no ens va visitar. Com veus el futur d’aquí a 15 anys? Jubilat... O no, si estic més o menys com ara... Ja veurem. Això sí: anant i tornant amb la Montserrat de Vic a Madrid, ciutats on hi viuen els meus fills i continuaran vivint-hi  si no hi ha cap novetat. I amb el club formant part d’aquest petit món. Que espero sigui molt millor per a tots que el d’ara, amb la famosa crisi arxivada en un passat negre: el present que tanta gent està vivint avui.


NATACIÓ REPORTATGE

ENTRENADOR PERSONAL Sigui quin sigui el teu objectiu, l’Entrenador Personal t’ajudarà a assolir-ho És ben sabut que la pràctica d’alguna activitat física de manera regular, ajuda a millorar la qualitat de vida i, fins i tot, allarga la vida. Això si, per començar amb un programa d’exercici físic és recomanable posar-se en mans d’un professional que assessori i planifiqui la posta en marxa i evolució de la nostra activitat, de manera que no es produeixin efectes indesitjables a causa d’una mala pràctica. És en aquest context, on apareix la figura de l’entrenador personal.

nador. Aquest recolzament millorarà l’eficiència de l’activitat provocant un millor seguiment i una consecució més adequada dels objectius.

Vol obtenir els resultats de manera més eficient quan practica l’exercici? Inverteixi en un entrenador personal.

Realment necessito un entrenador personal? S’acostuma a dir que la figura de l’entrenador personal només la necessiten aquells “bojos de l’esport” que volen aconseguir objectius clars, com una marca concreta en una cursa de marató, un Triatló, etc. Res més lluny de la realitat.

Perquè és recomanable l’assistència d’un entrenador personal? Si bé existeixen multitud de publicacions al voltant de l’activitat física i l’esport, en les quals, podem trobar planificacions que ens asseguren que amb el seu seguiment aconseguim aquells objectius que busquem, també és cert que aquestes publicacions són generals i no tenen en compte, per la impossibilitat lògica que comporta, les particularitats de cada persona.

Podríem enumerar totes les possibilitats pel que s’aconsella treballar amb un entrenador personal, però existeixen tantes com persones disposades a obtenir els seus Serveis. Aquell/a jubilat/da que per prescripció mèdica entra per primera vegada en una sala de fitness, l’entusiasmat/da de la musculació, cansat de practicar sempre els mateixos exercicis i a la mateixa zona, aquella persona avorrida de fer dieta i no aconseguir cap resultat, un advocat que necessiti millorar la seva postura pels problemes a l’esquena que aquella postura comporta. I així, fins a l’infinit.

Existeix alguna contradicció per a la contractació de l’entrenador personal? No tots els exercicis o activitats estan indicats per a tothom, persones amb problemes cervicals, no haurien de realitzar alguns estils de natació. Persones amb artrosi de genoll no haurien de realitzar exercicis de gran impacte; l’única contraindicació que es poden trobar en l’ús d’un entrenador personal és l’entrenador personal en sí. Com a totes les professions existeixen millors o pitjors professionals del seu camp, per tant, abans de contractar els Serveis d’un entrenador personal, asseguri’s que ho fa en un centre de qualitat, on els entrenadors demostrin una bona preparació. Gaudeixi de l’experiència de la pràctica d’activitat física, que res l’impedeix d’obtenir tot allò que busca amb ella!

Des d’una persona que necessiti perdre pes, fins a un esportistes d’elit, poden rebre l’ajut d’un entre-

ROBERTO SANMARTIN Fisioterapeuta i entrenador personal


NATACIÓ REPORTATGE

“Que res l’impedeix d’obtenir tot allò que busca en una activitat física!” OFERIM EP AIGUA EP PILATES EP FISIOTERÀPIA

Roberto

Sanmart

in

EP FITNESS EP PREPARACIÓ FÍSICA

LA FIGURA La figura de l’entrenador personal apareix sobre els anys 60 a EEUU. En un principi, es tractava d’un servei exclusiu relacionat amb els actors amb més glamour, tot i que a mesura que s’han anat coneixent els beneficis de la pràctica esportiva i s’han anat creant noves formes de practicar-lo, l’entrenador personal ha derivat en un professional realment accessible i assequible per a qualsevol persona.

INFORMACIÓ Club Natació Barcelona Pg. Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona Tel. 93 221 46 00 www.cnb.es


NATACIÓ ACTIVITATS

GOSHIN TAC-DP Goshin - Defensa Personal Una bona oportunitat per aquells que volen iniciar-se en el món de la defensa personal.

El coneixement dels punts vitals i de les tècniques apropiades, aplicades correctament, deixaran fora de combat a l’agressor, encara que sigui més fort físicament.


BENEFICIS DE LA DEFENSA PERSONAL

1 2

La seguretat en un mateix millora les relacions i l’autoestima Permet valorar les situacions adverses correctament i determina la resposta reactiva

ESTRUCTURA I HORARIS                       En una classe setmanal de 90 minuts més un taller mensual de 4 hores concertades un dissabte al mes. Dt 19:30 a 21:00 h. - Dj 13:00 a 14:30 h. Taller mensual de 4h, Ds 10:00 a 14:00h

MATÈRIES D’ESTUDI Esquiva , defensa i contraatac Nivell de risc i contundència Preparació física específica

3

El mètode aconsegueix l’aplicació de tècniques de neutralització i control de forma instintiva

Control i reducció Armes naturals del cos Tècniques d’impacte Projeccions i desequilibris Punts vitals Luxacions

La seguretat, és ser capaç de defensar-se El TAC-DP Goshin - Defensa Personal és un innovador mètode de defensa personal. Recull tècniques de diverses disciplines orientals, fruit de l’experiència personal en la docència a cossos policials com el Cos de Seguretat de la Diputació de Barcelona i la guàrdia personal del president durant més d’una dècada. És un sistema pràctic, dissenyat per dominar ràpidament els conceptes i tècniques respectant la tendència natural de cada practicant, els seus condicionaments d’edat, forma física i complexió. Programat per nivells de dificultat, diferenciats en cursos progressius, assimilables i accessibles a qualsevol, sense la necessitat de ser practicant d’un art marcial.

Armes


NATACIÓ ACTIVITATS

KARATE-DO SHOTOKAN Karate tradicional i de competició El Karate-Do és un art marcial de caire defensiu, que es va donar a conèixer en el Japó de principis del segle XX de la mà del gran mestre Gichin Funakoshi, considerat el pare del Karate-Do. Originari d’Okinawa, amb el nom de To-de, les seves arrels contrastades tenen una antiguitat de més de 3000 anys. Denominat el camí de la mà buida, és sens dubte l’art marcial consagrat a l’autodefensa més practicat a tot el món respectant, per sobre de tot, la màxima de l’estil Shotokan “Karate Ni Sente Nashi”: el karateka mai ataca primer. El Karateka evita per sobre de tot la violència, quedant de manifest en els seus exercicis que comencen sempre amb un moviment de defensa.

BENEFICIS Els arts marcials són una eina de creixement interior, milloren la salut física i mental de forma equilibrada. Lluny de tractar-se d’un camí fàcil o fútil, solament es mostra accessible al practicant que es lliura a la disciplina de la metamorfosi, fugint de la grandiloqüència intel·lectiva, el viatge vesteix a l’artista marcial amb les eines que qualsevol té al seu abast. Respiració, focalització i

consciència, en definitiva, autocontrol, un mètode de meditació en moviment. Els entrenaments milloren la condició física del practicant, sense fer cap tipus de distinció d’edat o complexió, aportant paulatinament a cada alumne els beneficis més adients per a la seva evolució integral. La pràctica del Karate-Do ens inicia en el camí de l’equilibri cos-ment, atès que mitjançant la seva rutina s’adquireixen coneixements de defensa personal al mateix temps que el cos millora progressivament la seva condició física. No obstant això, és la seva pràctica com a art de perfeccionament, mitjançant els seus moviments i amb l’estudi dels Kata, com ens iniciem en el camí evolutiu del control del moviment i la respiració. Aquest camí és l’inici del Do, o via espiritual. El Karate-Do és una disciplina que proporciona al practicant autoconfiança, fomentant l’esperit d’autocontrol. És així com els karatekes s’enfronten a si mateixos en els entrenaments, millorant l’autoestima i superant la por i els complexos que faciliten el camí de l’evolució personal. El domini de la respiració millora la nostra percepció de l’entorn i ens propicia l’equilibri psicofísic, alliberant-nos de les tensions i l’estrès, i millorant el nostre estat físic i anímic que ens ajuda a ser més receptius i sociables. Els entrenaments evolucionen respectant els principis de coordinació, control muscular i lateralitat, aportant importants beneficis en problemes de mobilitat articular, de peus o esquena.


KARATE INFANTIL BENEFICIS El karate infantil proporciona al nen diversos beneficis, tant físics com educatius. La pràctica d’aquesta disciplina aporta aspectes molt positius en la formació humana, tant en valors col·lectius com individuals. Valors col·lectius El Karate fomenta la integració en el grup, la companyonia i el respecte mutu. Valors individuals Destaquen la superació, l’esforç i l’emulació, aportant al nen un bon desenvolupament físic i equilibrat; motricitat i confiança en sí mateix. Àmbit motor El Karate desenvolupa la força, velocitat, coordinació, l’equilibri, la flexibilitat, i aspectes perceptius com la noció espacial i temporal. Àmbit socio-afectiu El nen aprèn el que és la paciència, la disciplina, la voluntat, el mèrit, l’excel·lència, el respecte pels majors i la jerarquia, el control de sí mateix i el coneixement dels seus propis límits.

“És una disciplina que proporciona al practicant autoconfiança, fomentant l’esperit d’autocontrol.” FRANCESC LORENZO Director tècnic de la secció de Karate del CNB C. Negre 7è Dan de Karate C. Negre 6è Dan de Goshin


NATACIÓ ACTIVITATS ESPECIALS

NATACIÓ ADAPTADA

Marta Noguera

Directora Tècnica de l’Escola de Natació Adaptada CNB Fundació Johann Cruyff

Es va consolidar la secció de natació adaptada amb l’objectiu de normalitzar les activitats aquàtiques practicades per nens amb discapacitat. ESPORT ADAPTAT Sense cap mena de dubte, quan es parla d’esport, en general, tots tenim una primera tendència lògica a pensar en els grans esdeveniments que, afortunadament per als nens amb alguna minusvalia, estan plenament, estan plenament recolzats per la societat mediàtica, la qual, amb els seus respectius mitjans de comunicació, els fa arribar a tots els racons del món. Per això, en funció d’aquests esdeveniments i de la seva popularitat, existeix l’opinió de definir l’esport com el fenomen social més important dels últims anys, pels nombrosos impactes a nivell cultural, econòmic i sanitari. L’esport adaptat, des del seu naixement fins a l’actualitat, ha tingut un extraordinari impacte en la forma de percebre la discapacitat arreu del món. En aquest sentit, hi juga un gran paper la celebració dels jocs paralímpics, que ha aconseguit, segurament, més que altres iniciatives, trencar amb els estereotips i els prejudicis sobre la discapacitat. Secció de natació adaptada al Club Amb la iniciativa de les nostres nedadores i medallistes paralímpiques Sílvia Vives, Montse Canals i la també nedadora i seleccionadora nacional Esther Eroles, va néixer la Natació Adaptada al CNB. L’Esther, actual directora de projectes de la Fundació

Johan Cruyff, ha consolidat la secció de natació adaptada amb l’objectiu que el Club sigui el referent a Catalunya, de les activitats aquàtiques practicades pels nens amb discapacitat. La natació, és un esport amb un gran potencial terapèutic, ja que es pot practicar amb qualsevol tipus de discapacitat i diferents graus de funcionalitat. El club, compta amb un total de deu esportistes entre onze i divuit anys amb diferents discapacitats; físiques i psíquiques. Dos dels nostres esportistes, participen en competicions a nivell autonòmic i nacional representant a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF). La pràctica esportiva d’aquests nadadors, està totalment integrada en el seu procés de rehabilitació i s’ha convertit en un aliat molt potent per a la millora de la seva salut, el grau d’autonomia funcional, l’autoestima i la capacitat de relacionar-se; aquestes circumstàncies no només afavoreixen el seu rendiment esportiu sinó també la seva integració social. Per finalitzar afegir que la natació és una disciplina que a molts dels nostres nedadors els ha canviat la manera de veure la vida. Per a ells, és un esforç diari, és un no rendir-se i seguir lluitant, és un, no dir mai “no puc” i sobretot és intentar-ho sempre abans de donar-se per vençut.


NATACIÓ ACTIVITATS ESPECIALS

III TORNEIG BePADEL La demanda per part dels socis que no van poder jugar, ens commou, il·lusiona i ens anima a organitzar-ne molts més.

E - Intermig masculí (nivell B) - Iniciació masculí (nivell C) - Mixta i Femenina

- Samarreta tècnica - Descomptes i productes dels nostres patrocinadors - Aigua i fruita durant el torneig - Serveis de grabacions dels partits - Serveis de Fisoteràpia - Sorteig de regals, entre ells una nit d’hotel a l’HOTEL CAN CUCH 4 + esmorzar inclòs

No anticipada 20€

soci 25€ no soci

Pg. Joan de Borbó, 93, 08039 Barcelona

Març

05 març

INSCRIPCIONS ANTICIPADES fins al 01 de Març, trucant al 648 28 70 91 o informant-te a www.bepadel.net

07 al 10

del

Tancament d’inscripcions el

15€ soci 20€ no soci

Anticipada

Club Natació Barcelona

ls passats dies 7, 8, 9 i 10 de març varem celebrar el III torneig Be Pàdel a les instal·lacions del nostre club.

Te l f . : 9 3 2 2 1 4 6 0 0

L’ambient 100% pàdel, el bon rotllo, l’esportivitat i les ganes de divertir-se practicant aquest magnífic esport, van regnar durant tot el transcurs del torneig. Amb aquests ingredients junt amb una magnífica organització, el resultat va ser novament un torneig immillorable. L’enorme interès, tant dels socis com dels no socis, des del primer moment en que es van obrir les inscripcions, va fer que ràpidament s’esgotessin les places i moltes parelles quedessin fora del torneig. Aquest fet, acompanyat de la demanda per part dels socis que no van poder jugar, ens commou, il·lusiona i ens anima a organitzar-ne molts més.


NATACIÓ TORNEIG BEPADEL

RESULTATS

CATEGORIA CATEGORIA

ASCULINA INTERMITJA M

Guanyadors / Juliano Montoya Josep Mª Balagué Finalistes Carles Gomà Josep Gual / Joan

Guanyadors Jaime Faulo / Finalistes

Saturnino Mat

Jordi Verdonce Resultat

INICIACIÓ M

ASCULINA

eos

s / Miquel Mas

7-5 / 6-3

Resultat 6-1 / 6-2

CATEGORIA

NI CATEGORIA FEME

MIXTA

Guanyadores ribel Jani Spennhoff / Ma

Guanyadors Josep Mª Bala Finalistes Josep Aberol

gué / Lorena

a / Jani Spen

Resultat 5-7 / 6-3 / su

pertiebreak (9

NA

Gonzálezl

Finalistes Neus Oliveres / Joan

nhoff

Resultat 6-2 / 5-7 / supertie

-5)

a Millan

break (10-8)


NATACIÓ BREUS

NOTÍCIES BREUS A través d’aquestes línies us presentem un breu resum de les accions que ja heu pogut veure al Club i de les quals us hem anat informant a través del web i del newsletter.

DIADA DE LA DONA Els dies 7, 8, 9 i 10 de març en el marc de la Setmana de la Dona, el Club va oferir diferents activitats com futvòlei, vòlei, tennis, platja... en l’espai adequat, el Passeig de Sant Joan, per a les jornades. El nostre slogan: “Gràcia també té platja”. Una gran oportunitat per donar a conèixer tot el que el nostre Club pot oferir als ciutadans de Barcelona.

“SETMANA DE LA DONA”

Eix Passeig de Sant Joan 6 Març. “Congrés de la Dona Emprenedora” 7 Març. “Sopar de Dones Benèfic” Lectura manifest, desfilada, espectacle i sopar. 8 –10 Març. “Mostra Multisectorial Comerç i Entitats” 1. Dona, emprenedoria, ocupació i drets civils / àrea tercer sector. 2. Comerç, artesania i moda de proximitat. 3. Cultura, oci, esport i benestar.

ACEDYR

Gràcies al conveni ACEDYR, 131 socis han gaudit de les instal·lacions d’altres Clubs esportius d’Espanya com Madrid, Saragossa, Bilbao, San Sebastian, Málaga, canàries, Palma, i com a Club receptor, hem acollit a 170 socis d’altres entitats ACEDYR.

Institucions Col.laboradores:

Federació de Comerciants de Gràcia. Associació Comercial Plaça Joanic, Associació Comercial Bailén, Associació Comercial Pare Claret, Associació Comercial Nova Travessera, Fundació Barcelona Comerç, Institut Català de la Dona, Regidoria de la Dona-Ajuntament de Barcelona, Benestar i Familia-Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa. ODAME. Casa Macaya-Fundación la Caixa,CEEB- Consell del esport escolar de Barcelona. Institut Consorci d’Artesania, Comerç i Moda de Catalunya. Cambra de Comerç de Barcelona. Advocat de Haro. Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. Inserta-ONCE. Codaf (Centre de Cooperació Intercultural de Dones Africanas. Programa d’Emprenedoria Social del Departament d’Empresa i Ocupació. FANOC. Instituto del Autoempleo. Club Natació Barcelona. L’Altrange. Bcnall. Institut del autoempleo. My Dream Experience. Associació Artesans de Gràcia i Gràcia Solidària.


NATACIÓ BREUS

CLOENDA DELS CAMPUS DE FUTBOL AMB ADRIANO

ADRIANO-FBC

Jugador del FC Barcelona, que ens acompanyà el divendres 4 de gener a l’acte de cloenda del 1r Campus de Futbol celebrat al CNB.

CARNESTOLTES Els socis varen gaudir de la masterclass de salsa amb les disfresses més divertides.

LUIS ZAPICO PLACA JUAN SASTRE 2013

- Intermig masculí (nivell B) - Iniciació masculí (nivell C) - Mixta i Femenina

soci 25€ no soci

Pg. Joan de Borbó, 93, 08039 Barcelona

07 10

al

Març

El Luis Zapico va començar com a Jutge Territorial del Comitè Català de Jutges l’any 1965, ascendint a Jutge Nacional el 1967. Va ser secretari del Comitè i Vocal de la Junta Directiva del CCJ durant els anys 1966-1968. Li fou concedida la Placa al Mèrit del CCJ la temporada 1980-81. L’any 1990 li fou concedida la insígnia de Plata de la Federació Catalana d’Atletisme pels seus 25 anys d’activitat com a Jutge. El Luis ha participat com a Jutge de sortides a les competicions més importants realitzades a Espanya com els Jocs Olímpics de Barcelona ‘92, el Campionat del Món de Sevilla ‘99 i el més recent Campionat d’Europa de Barcelona 2010.

05 març

INSCRIPCIONS ANTICIPADES fins al 01 de Març, trucant al 648 28 70 91 o informant-te a www.bepadel.net

del

Tancament d’inscripcions el

15€ soci 20€ no soci

Anticipada

No anticipada 20€

Club Natació Barcelona

El Comité Nacional de Jueces ha distingit al nostre consoci Luis Zapico amb la placa Juan Sastre. Aquesta placa s’atorga anualment al jutge que destaca pel seu interès, continuïtat, constància, aportacions i amor a l’atletisme.

- Samarreta tècnica - Descomptes i productes dels nostres patrocinadors - Aigua i fruita durant el torneig - Serveis de grabacions dels partits - Serveis de Fisoteràpia - Sorteig de regals, entre ells una nit d’hotel a l’HOTEL CAN CUCH 4 + esmorzar inclòs

Te l f . : 9 3 2 2 1 4 6 0 0

III TORNEIG BEPADEL El Club va celebrar el III torneig BePadel durant els dies 7, 8, 9 i 10 de març. L’ambient 100% pàdel, el bon rotllo, l’esportivitat i les ganes de divertir-se practicant aquest magnífic esport, ens animen a seguir oferint aquests campionats amb la col·laboració de BePadel.

Felicitats Luis!


NATACIÓ HISTÒRIA


Cançó-H

imne del Club Nata ció Barcelona de Ramon Vidal

D

ins el marc de celebració del 25è aniversari del Club Natació Barcelona, el 10 de novembre de 1932, un grup de socis va entonar, amb caràcter d’estrena absoluta, l’himne del Club de Natació Barcelona, obra de Ramon Vidal, soci que no tan sols l’havia composat per a aquesta ocasió, sinó que n’havia dirigit els assaigs i també aquesta interpretació.


NATACIÓ RESULTATS

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT D’HIVERN “OPEN” XXIII Trofeu “Ciutat de Terrassa”, XVI Trofeu in memorial Jaume Cardellach Piscina C.N. Terrassa,18, 19 i 20 de gener de 2013

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR I INFANTIL D’HIVERN

fes click

VEURE RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HIVERN “OPEN”

VEURE RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR I INFANTIL D’HIVERN

Piscina C.Ibars, 7, 8, 9 i 10 de febrer de 2013

fes click


NATACIÓ RESULTATS

XXX CAMPEONATO DE ESPAÑA DE NATACIÓN JUNIOR Piscines Son Hugo (Palma de Mallorca), del 28 de febrer al 3 de març de 2013

fes click

VEURE RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR I INFANTIL D’HIVERN

fes click

XXXIII CAMPEONATO DE ESPAÑA DE NATACIÓN INFANTIL Piscines Son Hugo (Palma de Mallorca), del 28 de febrer al 3 de març de 2013


NATACIÓ RESULTATS

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FRONTENNIS 2013 Modalitat: preolímpica per parelles VEURE RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA FRONTENNIS 2013

fes click

CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS DE FRONTÓ 36 M Honor - 2013, ferramenta

VEURE RESULTATS CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS DE FRONTÓ

fes click

.B. EL C.N IÓ!!!! CAMP


NATACIÓ RESULTATS

Lliga fes click catalana de Natació

Meeting international 27 i 28 d’abril de 2013, Piscine des Vernets (Ginebra)

VEURE RESULTATS Lliga Aleví VEURE RESULTATS Lliga Benjamí VEURE RESULTATS Lliga Infantil

Waterpolo

VEURE RESULTATS 42ème MEETING INTERNATIONAL

k

lic sc

fe

VEURE RESULTATS Lliga Nacional VEURE RESULTATS Altres categories


Butlletí CNB 03  

Revista del cnb

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you