Page 1

Brezplačen izvod, nov-dec 2016/jan 2017, številka 8 ISSN 2335-3430, www.sensilab.si

Naj srce utripa dlje

12 priporočil za dober spanec

Pozabite na bolečino,

povrnite si gibljivost! Več kot navadni MULTIVITAMINI

ZDAJ SAMO

4,90 €

Kdo virusov boji se? Jaz ne. ImunoStar ščiti me!

1


KAKOVOST. UČINKOVITOST. VARNOST. UVODNIK

Zakaj je Sensilab 100% varna in najbolj zanesljiva izbira? V poplavi prehranskih dopolnil, ki so na voljo v Sloveniji, je včasih težko prepoznati res kakovostne izdelke. V Sensilabu se zavedamo pomena kakovosti in ji zato posvečamo veliko pozornosti. Stalno spremljamo trende na področju medicine, farmacije in nutricistike ter najnovejša dognanja implementiramo v naše izdelke.

Smo slovensko podjetje z dolgoletno tradicijo in proizvajamo po vseh najvišjih farmacevtskih standardih. Naši izdelki temeljijo na svetovnih tehnoloških in znanstvenih spoznanjih ter vsebujejo najkakovostnejše in varne učinkovine. To potrjujejo številni certifikati in predvsem zadovoljni uporabniki, ki zaupajo naši blagovni znamki.

VSEBINA

ZAKAJ sploh potrebujemo prehranska dopolnila? To vprašanje pogosto slišimo. Da bi dobili odgovor, si moramo zastaviti še eno vprašanje: ali dobimo iz hrane vse hranilne snovi, ki jih naše telo nujno potrebuje – vitamine, minerale, vlaknine, nujne maščobe, kot so omega 3 in druga hranila? Do pomanjkanja teh hranil najpogosteje pride zaradi treh razlogov. Prvič, hrana, ki jo uživamo, je pogosto izjemno osiromašena - bodisi zaradi dolgih transportnih poti bodisi zaradi načina industrijske pridelave in predelave. Drugič, posebne potrebe telesa zahtevajo izdatnejši vnos hranil: na primer za lajšanje bolečin v sklepih ali simptomov menopavze, kot oporo pri hujšanju ali zaradi intenzivne športne dejavnosti. Tretjič, do pomanjkanja pride, ko imamo povečane potrebe po hranilih zaradi izpostavljenosti stresu, kajenja ali pogostega uživanja hitre, procesirane hrane. Zato je priporočljivo, da svoje zdravje ohranjamo z naravnimi dodatki, ki vsebujejo preverjene sestavine najboljše kakovosti z visoko biorazpoložljivostjo. Take, kot vam jih predstavljamo na naslednjih straneh.

1

No.

Staša Matjaž uni. dipl. biokem.

Čeprav smo podjetje z več kot 350 zaposlenimi in poslujemo v več državah, smo še vedno predvsem slovensko družinsko podjetje.

Uporabljamo učinkovine, ki nam jih ponuja narava, z najboljšo možno biorazpoložljivostjo. misli Zdravo

Ponujamo visoko kakovostne in varne izdelke z dokazanim delovanjem. Proizvajamo v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi. V naše izdelke implementiramo najnovejša znanstvena in tehnološka dognanja. Da lahko to dosegamo, zaposlujemo strokovnjake s področja nutricistike, farmacije in živilstva. Vse vstopne surovine in končni izdelki so strogo nadzorovani ter imajo opravljeno analizo težkih kovin in mikrobiološki test.

2

Naši izdelki ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov. Sensilab vam vedno stoji ob strani. Ponujamo vam osebno svetovanje pri izboru pravih izdelkov za dobro počutje in zdrav življenjski slog. Ponujamo vam 100% garancijo na zadovoljstvo. Če izdelek ne bi pokazal nobenega pozitivnega učinka, nam lahko vrnete prazno škatlico in vrnili vam bomo denar.

Brezplačen izvod, nov-dec 2016/jan 2017, številka 8 ISSN 2335-3430

Kdo virusov boji se? Jaz ne.

4

»Naše telo ni ustvarjeno za pogoje, v katerih živimo.«

6

Svežih top 10 tudi pozimi

9

3 najbolj problematični hormoni

10

Hitro in učinkovito pomete z bakterijami

12

Naj srce utripa dlje

14

ALL IN A DAY - več kot navadni multivitamini 16 »Odlično počutje in manj kilogramov!«

20

Pozabite na bolečino, povrnite si gibljivost

22

12 priporočil za dober spanec

24

Notranja masaža za utrujene oči

25

»Moja jetra so očiščena, počutim se odlično.« 26 Lepota prihaja od znotraj

28

Nega kože pozimi

30

Svetovanje ENA NA ENA

32

»V 4 mesecih so kilogrami kar odleteli!«

34

Najkakovostnejša superživila

36

5 stvari, ki kvarijo dober seks

37

Praznimo zaloge

38

Kje nas najdete?

39

Izdajatelj: Sensilab Group SA, EU Uredništvo: Petra Šifrer, Staša Matjaž, Špela Ščukovt, Adela Vuković Oblikovanje: Katarina Jakopin Fotografije: Arhiv Sensilab, www.123rf.com, Marko Alpner Vsa vsebina je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

3


Ko telo potrebuje močnejši imunski odziv, mu je smiselno pomagati. To lahko naredimo tako, da mu izdatneje zagotovimo sestavine, ki jih nujno potrebuje: če bomo uživali kakovosten izdelek z aminokislinami, bomo tudi preprečili, da bi telo začelo razgrajevati lastne mišične beljakovine (da bi prišlo do aminokislin, ki jih potrebuje za imunski odziv). Prav z namenom zagotoviti hitro krepitev imunskega sistema in čim prejšnje okrevanje smo pri Sensilabu razvili okusne napitke ImunoStar Rapid, ki vsebujejo izjemno kombinacijo aktivnih sestavin za krepitev imunskega sistema:

4 vrečke, prehransko dopolnilo

7

4,90 €

N

Aminokisline so nepogrešljive za optimalen imunski odziv, saj aktivirajo imunski sistem, obenem pa so osnovni gradniki sestavnih delov imunskega sistema. Vse te aktivne sestavine so skoncentrirane v napitku z okusom pomaranče in limone, ki ga spijete enkrat na dan. LI

N

OKIS

7

O

V

Vitamini so nujno potrebni za optimalno T AMIN delovanje telesa. Med drugim ščitijo telo pred oksidativnim stresom (prostimi radikali), preprečujejo utrujenost in pomanjkanje energije, imajo vlogo pri delovanju živčnega sistema ter prispevajo k optimalnemu delovanju imunskega sistema.

7

Minerali imajo nepogrešljivo vlogo pri N ERAL delovanju celotnega telesa, saj poskrbijo za normalno presnovo, delovanje mišic, živčnega sistema ter prispevajo k delovanju imunskega sistema.

MI

Zakaj naše telo ob imunskem »padcu« tako nujno potrebuje dodaten vnos aminokislin, poleg izbranih vitaminov in mineralov? Ker aminokisline aktivirajo delovanje ključnih imunskih celic, ki bi jih lahko primerjali z vojščaki, in pospešijo nastajanje novih.

Ko naše telo napada »tuja vojska« (virusi, bakterije in drugi mikrobi), se to odzove z okrepitvijo »naše vojske«, torej z močno povečanim delovanjem imunskega sistema. Da bi bili naši »vojščaki« dovolj številčni in dovolj močni, je izjemnega pomena, da ima telo na voljo pravo hrano, iz katerih jih bo gradilo – in v primeru imunskega sistema so to tako aminokisline kot vitamini in minerali.

ImunoStar Rapid

SAMO

VI

Ko zbolevamo, si običajno poskušamo okrepiti odpornost z vitamini ali minerali, vendar - splošnemu prepričanju navkljub - to ni dovolj. Telo hrepeni še po nečem – aminokislinah, ki so osnovni gradniki naših beljakovin. Obenem so tudi sestavni del naših imunskih celic in imunskega odziva.

Z aminokislinami okrepimo našo obrambno vojsko

A MI

Se vas nekaj loteva? Že nekaj dni kašljate in smrkate, pa ni nič bolje? Se vam ponavljajo prehlad, herpes ali kakšna druga okužba? To pomeni, da je vaš imunski sistem oslabljen ali če povemo po domače, da mu nečesa primanjkuje, da bi deloval optimalno.

ImunoStar Rapid – najboljša rešitev, ko se vas nekaj loteva!

OV

Kdo virusov boji se? Jaz ne. ImunoStar ščiti me!

NIKOLI UGODNEJE!

Redna cena: 9,90 €

Komu priporočamo ImunoStar Rapid? Vsem, ki iščete kakovosten izdelek, ki bo zagotovil intenzivno oporo vašemu imunskemu sistemu. Predvsem pa: vsem ob prvih znakih prehlada in gripe, vsem, ki se že dlje bojujete s prehladnimi obolenji, osebam s ponavljajočimi se okužbami, posameznikom, ki so pogosto prehlajeni.

7 aminokislin + 7 vitaminov + 7 mineralov.

DELUJE TAKOJ!

VI

7

MI

7

OV

O

AMIN

N

4

OKIS

V

I

T

LI

N

AM

N

ERAL

»

lo se je tako, da so »biliZače vsi v službi okoli mene prehlajeni in smrk avi. Kmalu sem tudi jaz začutila bolečine v predelu sinusov in pekoče oči. Rek la sem si, da moram takoj ukrepati, zato sem popila napitek Imu noStar.

lada.

preh Zjutraj sem vstala kot nova in brez se me nič

zimo Še dva dni sem pila Imu noStar in tisto evali za anginazbol so pa i služb v Vsi lo. prije ni več mi, gripami, prehladi ...« Jasna Švagan, a uporabnica voljn zado

Vsak dan delam z ljudm i, zato sem bila tudi sama vsako leto večkrat prehlajena. Iskala sem nekaj, kar bi mi pomagalo čim hitreje odgnati prehlad. Nekaj, kar lahko uporabiš takoj, ko začut iš prask anje v grlu ali curljanje iz nosu. Po priporočilu farmacevtke sem kupila ImunoStar Rapid in že po nekaj dneh sem se počutila bolje. Zdaj imam vrečke ImunoStar vedno pri roki, tudi za sodelavce.« Maja Kraševec, zadovoljna uporabnica 5


»NAŠE TELO NI USTVARJENO

za pogoje, v katerih živimo.«

Težave, povezane s hormonskim neravnovesjem, so davek sodobnega načina življenja in so vse bolj v porastu. Zato smo se o vzrokih zanje in o tem, kaj pomaga pri uravnovešanju simptomov hormonskega neravnovesja, pogovarjali s poznavalko tega področja, certificirano integrativno zdravstveno trenerko Simone Godina.

Kdaj govorimo o pomanjkanju ščitničnih hormonov?

Hormoni uravnavajo celo vrsto telesnih funkcij, od osnovnih, kot sta lakota in sitost, do kompleksnejših, kot so presnova, rast, delovanje srca, reprodukcija, uravnavanje temperature, raven energije, poraba kalorij. Hormoni so tako tesno povezani tudi z našim razpoloženjem in čustvovanjem.

Hormonsko neravnovesje občutimo kot glavobole, obilne, boleče ali problematične menstruacije, zastajanje vode, napihnjenost, razdražljivost, depresijo, povečanje telesne teže, pomanjkanje energije in utrujenost.

Zakaj je stresni hormon kortizol problematičen? Stresni hormon kortizol je sovražnik številka ena, kralj hormonov, ki vpliva na vse preostale hormone. Znanstveniki so že dolgo nazaj odkrili škodljive učinke stalno povečanega kortizola na pomnjenje, koncentracijo, imunski sistem, gostoto kosti, telesno težo, pritisk, raven slabega holesterola v krvi ter na bolezni srca in ožilja. Naše telo ni ustvarjeno za pogoje, v katerih živimo.

Kakšno je vaše mnenje o izdelku AdrenaLux? Simone Godina, CHHC, IACH, NFD, AADP Certificirana integrativna zdravstvena holistična trenerka za hormonsko ravnovesje, problematično kožo in dolgoživost

6

Če doživljamo negativne posledice stresa, kar pomeni, da so naše nadledvične žleze preveč obremenjene, je ključno ublažiti negativne učinke stresa na naše telo. Zato so adaptogeni, ki so izbrani v izdelku, koristna kombinacija, ki nam pomaga tudi dvigniti energijo, ki jo potrebujemo čez dan.

Kakšno je vaše mnenje o izdelku TiroLux? Tudi tu je sestava izdelka dobro premišljena: kombinacija mineralov, aminokislin, adaptogenov in ajurvedskih zelišč je osnovna podpora ščitnici in je optimalna za splošno uporabo. Vedno pa priporočam, da ljudje vzporedno spremenijo prehranske navade (izbira, nabava, priprava živil, ritem in število obrokov) in tudi sicer spremenijo življenjski slog (spanje, vadba, stres, odnosi, delo, dom, druženje).

Kaj so hormonski motilci in kako vplivajo na naše telo? Obstaja kar 87.000 potencialnih hormonskih motilcev! Številni prehajajo v naše telo vsak dan: z onesnaženim zrakom, kajenjem, aditivi v hrani, prek uporabe kozmetike, čistil in plastike, pa še bi lahko naštevali. Hormonski motilci lahko porušijo hormonsko ravnovesje na tri načine: tako da posnemajo naše hormone, tako da našim hormonom onemogočajo delovanje ali tako da zavirajo njihovo izločanje. Posledice so lahko povečana telesna teža, težave s plodnostjo in večja pojavnost nekaterih bolezni, kot so endometrioza, ginekološke oblike rakov, rak na dojki ali prostati in drugo.

Kako lahko umetne kemikalije, ki so hormonski motilci, izločimo iz telesa? Kot prvi korak svetujem odstranitev virov hormonskih motilcev. Zato priporočam, da izbiramo ustrezno kozmetiko, čistila, pohištvo, uporabljamo stekleno namesto plastično embalažo in kupujemo ekološko, lokalno pridelano hrano. Pred negativnimi učinki hormonskih motilcev se lahko zavarujemo z uživanjem naravnih pripravkov, ki vsebujejo rastlinske estrogene.

Zakaj je hormonsko ravnovesje tako pomembno?

Tipični simptomi pomanjkljivega delovanja ščitnice so: izpadanje las, obrvi in trepalnic, pridobivanje na teži - kljub dietam in vadbi, tanki, krhki lasje in nohti, povišana vrednost slabega holesterola v krvi, bolečine v mišicah in sklepih, zaprtost, hladne roke in noge, pogosto mrazenje, pogosta utrujenost in pomanjkanje energije že zjutraj. To so znaki, ki kažejo, da se je delovanje naše ščitnice upočasnilo, telo je v hibernaciji, podobno kot pri živalih med zimskim spanjem.

Rastlinski estrogeni posnemajo estrogen, vendar imajo šibkejše delovanje in ovirajo delovanje ksenoestrogenov (telesu tujih, škodljivih estrogenov). Poleg tega se ne nalagajo v telesu kot okoljski motilci ter se hitreje presnavljajo in izločajo iz telesa.

Hormonski motilci so sintetične snovi, ki spremenijo delovanje hormonskega sistema. V urbanih okoljih se jim ne moremo izogniti, lahko pa s skrbno izbranimi učinkovinami poskrbimo za njihovo pospešeno izločanje iz telesa.

Kakšno je vaše mnenje o izdelku EstroLux? Naravni pripravki zapolnijo vrzel, ki nastane zaradi neustrezne in neredne prehrane, pomagajo pa tudi pri izločanju hormonskih motilcev, ki se jim ne moremo izogniti. Všeč mi je kombinacija zelišč, fitoestrogenov, izvlečkov brokolija, joda in vitaminov, ki so ključni pri zaščiti našega telesa pred hormonskimi motilci, vse v enem izdelku, kar poenostavi uporabo.

Kaj najprej svetujete strankam, ki imajo težave s hormoni? Vsem, ki se srečujejo s hormonskimi težavami, svetujem kot prvi korak reorganizacijo svojega življenjskega sloga s poudarkom na obvladovanju stresa – treba si je vzeti čas za počitek in regeneracijo svojega organizma. Kot drugi korak svetujem spremembo prehrane. Priporočam tudi dodaten vnos hranil v obliki vitaminov, mineralov in adaptogenih pripravkov, ki so znani po tem, da izboljšajo naš odziv na stres (goba kordiceps, ginseng, rožni koren, šisandra, sveta bazilika).

7


BREZPLAČNI 30-dnevni program za URAVNAVANJE HORMONOV s strokovnjakinjo za hormone in certificirano integrativno zdravstveno trenerko Simone Godina.

Svežih top 10 tudi POZIMI Tudi pozimi lahko vaš jedilnik obogatite s pisanim izborom svežega sadja in zelenjave – slovenske proizvodnje. Saj veste, 5 na dan prežene zdravnika stran. Za vas smo izbrali top 10 kosov sezonskega, lokalnega sadja in zelenjave, ki vam tudi v mrzlih mesecih ponujajo obilje vitaminov, mineralov, antioksidantovin vlaknin.

ŽELEZO, MAGNEZIJ, VITAMIN C, FOLNA KISLINA, KALIJ, MANGAN

SELEN, KALIJ, ŽELEZO, MAGNEZIJ, VITAMINA C IN B1

KALCIJ, KALIJ, VITAMINI C, B2, B6, FOLNA KISLINA

FOLNA KISLINA, MAGNEZIJ, ŽELEZO, KALCIJ VITAMINA C, B6

VITAMINA A IN C, KALIJ, KALCIJ, MAGNEZIJ

BREZPLAČNI INTERNETNI PROGRAM V UDOBJU VAŠEGA DOMA V naslednjem mesecu vam bomo vsak teden poslali videovsebino z navodili. Vas pa prosimo, da upoštevate nasvete strokovnjakinje Simone Godina in tako boste uspešno poskrbeli za ravnovesje vaših hormonov.

1.

Ukrotimo stresni hormon kortizol

2.

Očistimo telo hormonskih motilcev

3.

Okrepimo presnovno žlezo ščitnico

Želite povečati učinek 30-dnevnega programa za URAVNAVANJE HORMONOV?

4.

Poskrbimo za hormonsko ravnovesje

NOVI, naravni izdelki za uravnavanje hormonov

teden

teden

teden

teden

Vsak teden boste prejeli: 15-minutni video z nasveti Navodila priznane strokovnjakinje Simone Godina Podporo v času programa 8

KALIJ, KALCIJ, ŽELEZO VITAMINI A, C IN B

Prijavite se na: sensilab.si/program-hormoni

zapolnijo vrzeli, ki nastanejo zaradi neustrezne in neredne prehrane. Pomagajo pri izločanju hormonskih motilcev, podpirajo ščitnične hormone in uravnavajo raven kortizola.

KALIJ, CINK, VITAMINI A, E, C, MAGNEZIJ

KALIJ, MAGNEZIJ, ŽELEZO, VITAMINI B1, B2, C IN FOLNA KISLINA

KALIJ, MAGNEZIJ, SELEN, VITAMINI A, C IN B

KALIJ, KALCIJ, MAGNEZIJ, VITAMINI A , C IN FOLNA KISLINA

lokalno? in o k s n o z e s i t aj kupova nih rastlinjakih brez stika z zemljo. Zato je k a z , v o g lo z a r 5 v ogrom ZEM LJI, ne pa SLO V K ER JE ZR A otovalo . ov), saj ni prep no al us er in ok m lj in bo di ov tu in SNOV I (v itam H R A N ILN IH Č E e. V lic A po IM še K ER lo na na NOJIL. 2 et rov, da bi priš UM ET N IH G IN V O na tisoče kilom ID IC B nje. IDOV, H ER ali hitrejše zore A N J PESTIC ljšo obstojnost da za i K ER IM A M m ija al E. lano s kemik 3 OIZ VAJA LC Ker ni bilo obde M AJH N E PR , E avo. N nj L le A ze K in O A MO L eže sadje sv IR P jo ja D vl O ta P go O K za K ER TA lahko še naprej rabo goriva 4 S tem omogočamo, da nam ti povečujejo po po e tn or sp an ZNO. Dolge tr LJSKO PR IJA žuje ozračje. K ER JE OKO ov, kar onesna 5 in izpuste toplogrednih plin

1

9


3 najbolj problematični HORMONI 1. Stresni hormon KORTIZOL, ko nas stres skoraj povozi.

2. ESTROGEN, ki povzroča nevšečnosti tako ženskam kot moškim, ko je v prevladi.

Izkoristite promocijsko ponudbo ob lansiranju novih izdelkov:

2 + 1 gratis

ob nakupu enakega izdelka

DVOJNI OBRAZ KORTIZOLA KRATKOROČNI STRES

DOLGOROČNI STRES

Kot da bi do konca pritisnili na stopalko za ‘gas’, za kratek čas.

Počutite se 10 let MLAJŠI in pridobite na SAMOZAVESTI.

Kot da bi ves čas imeli do konca pritisnjeno stopalko za 'gas', brez prestanka.

Sporočilo o stresu obdela HIPOTALAMUS

Sporočilo o stresu obdela HIPOTALAMUS

sprosti CRH (kortikotropni sproščujoč hormon) do HIPOFIZE

sprosti CRH (kortikotropni sproščujoč hormon) do HIPOFIZE

hipofiza pošlje hormon ACTH (adrenokortikotropni hormon) do NADLEDVIČNE ŽLEZE

hipofiza pošlje hormon ACTH (adrenokortikotropni hormon) do NADLEDVIČNE ŽLEZE

kar sproži izločanje KORTIZOLA

kar sproži izločanje KORTIZOLA

Enako delovanje, DRUGAČNE POSLEDICE

Pripravljenost na akcijo

Adrenalna izgorelost

Kratkoročni stres je koristen, saj nam pomaga se rešiti iz nevarnih okoliščin ali premagati posamezne ovire.

Dolgoročni stres je škodljiv, saj preobremeni vse telesne organe in poruši hormonsko ravnovesje v telesu.

Raven sladkorja v krvi naraste

Močna utrujenost

Poveča se nam raven krvnega pritiska

Pridobivanje maščobe okoli trebuha

Začnemo hitreje dihati

Napadi lakote

Postanemo bolj pozorni

Oslabljen imunski sistem

Upočasnita se nam prebava in imunski odziv

Nespečnost, depresija, tesnobnost

AdrenaLux

Za uravnovešanje kortizola in boljše obvladovanje stresa Podpira žlezo, ki je zaradi stresa najbolj na udaru: nadledvično žlezo, kjer nastajajo stresni hormoni. Namenjen je vsem, ki ste konstantno pod stresom in doživljate simptome, kot so: • Sindrom izgorelosti • Nespečnost • Stalna utrujenost • Tesnoba • Šibek imunski sistem • »Megla« v glavi • Nesposobnost koncentracije

IMAMO REŠITEV! Zablestite v službi z NOVIMI idejami, brez STRESA. 30 kapsul, prehransko dopolnilo Redna cena: 15,90 €

60 kapsul, prehransko dopolnilo Redna cena: 15,90 €

EstroLux

Za ravnovesje estrogena Ta izdelek je namenjen tako moškim kot ženskam, saj se presežek spolnega hormona estrogena pojavlja pri obeh spolih. To je v veliki meri povezano s številnimi strupenimi kemikalijami iz okolja (tako imenovani ksenoestrogeni), ki nas obdajajo v vsakdanjem življenju in v našem telesu posnemajo delovanje estrogena ali upočasnjujejo njegovo izločanje iz telesa. Priporočamo ga pri naslednjih simptomih: Ženske: • Občutljive prsi • Glavoboli in migrene • Zadrževanje vode • Neredne menstruacije • Poudarjen predmenstrualni sindrom (PMS) • Razdražljivost • Pomanjkanje spolne želje • Ginekološke težave Moški: • Povečane prsi • Nizek libido, manjša zmožnost doseganja erekcije • Trebušna debelost • Težave s prostato • Izguba mišične mase • Utrujenost in potrtost

Akcijska cena posameznega paketa: 31,80 € Redna cena posameznega paketa: 47,70 €

3. ŠČITNIČNI hormoni, ki jih je velikokrat premalo.

Nahranite SVOJO ŠČITNICO. 60 kapsul, prehransko dopolnilo Redna cena: 15,90 €

TiroLux

Za uravnovešanje ščitničnih hormonov Težave s slabo delujočo ščitnico ima po ocenah strokovnjakov okrog 30 % odraslih, pogostost pa je večja pri ženskah in narašča s starostjo. Glede na to, da ščitnica uravnava vse metabolne (presnovne) procese v telesu, je lahko teh težav več. Najpogostejše so: • Pridobivanje kilogramov že ob pogledu na hrano • Občutek mrazenja, čeprav ni mraz • Suha koža • Razcepljeni nohti • Povečano izpadanje las • Mravljinčenje v rokah • Zabuhel obraz

11


Hitro in učinkovito

pomete z bakterijami

Če ste predstavnica nežnejšega spola in ste že kdaj imeli vnetje sečil, potem je velika verjetnost, da to ni bil enkraten dogodek. Vnetja sečil se namreč zelo pogosto ponavljajo. Zato imejte vedno doma izdelek, ki hitro odpravlja bakterije, ki povzročajo vnetje.

Vsaka peta ženska se vsaj enkrat v življenju sooči z vnetjem mehurja. Tista, ki jo je omenjeno stanje doletelo, si ga bo zagotovo zapomnila zaradi silno neprijetnih simptomov. Vnetja sečil se najpogosteje zdravijo z antibiotiki, ki pa poleg patogenih bakterij uničijo tudi koristne. Vendar obstaja tudi preprostejša in naravna rešitev – Urifar.

NOVO! Tudi v različici za otroke! URIFAR ali URIFAR kids 14 vrečk, prehransko dopolnilo

-10 %

Bakterije boste »polulali« Glavna naravna učinkovina Urifarja je D-manoza. Gre za naravni sladkor, ki ga naše telo ne razgrajuje, saj nimamo za to potrebnega encima. D-manoza omogoči vezavo bakterij Escherichia coli, najpogostejših povzročiteljic vnetja sečil, ki se izločijo skupaj z urinom.

Najboljša kombinacija naravnih sestavin Poleg D-manoze Urifar vsebuje izvleček granatnega jabolka, ptičjo dresen in vitamin A. Granatno jabolko je bogat vir elagične kisline. Pokazalo se je, da ima elagična kislina vpliv na bakterijsko steno in posledično uničenje bakterij. Ptičja dresen pozitivno vpliva na zdravje sečil in pomaga izločati patogene bakterije iz urinarnega trakta. Poleg vsega deluje diuretično in pospeši izločanje urina. Vitamin A pa ima v telesu več pomembnih funkcij. V Urifarju je pomemben zato, da ohranja zdravje sluznic v sečilih.

Ali ste vedeli? Vnetja sečil so eno izmed najpogostejših vnetnih obolenj. 15 % vseh predpisanih antibiotikov se predpiše zaradi vnetij sečil. Ženske zbolevajo 30x pogosteje kot moški.

12

Urifar deluje hitro in učinkovito blaži simptome vnetja sečil manozni receptor prosta bakterija bakterija vezana na manozni receptor

SEČ Vezava E.coli na stene sečnih poti v odsotnosti D-manoze

SEČ Bakterije E.coli, vezane na D-manozo

bakterija vezana na D-manozo

Akcijska cena Urifar: 22,41 € Redna cena Urifar:: 24,90 € Akcijska cena Urifar kids: 17,91 € Redna cena Urifar kids: 19,90 €

Zakaj izbrati Urifar? ✓ Ker ima hitro delovanje, ✓ ker pomaga izločati patogene bakterije iz urinarnega trakta, ✓ ker vsebuje naravne sestavine, ✓ ker ga preprosto vmešate v vodo in spijete, ✓ ker je odslej na voljo tudi v različici za otroke od 4. leta, z odličnim okusom banane.

D-manoza

13


Zakaj omega 3 ne zaužijemo dovolj s hrano? Tudi pri maščobnih kislinah omega 3 ni vseeno, katere zaužijemo s hrano. Najboljši vir omega 3 so mastne morske ribe, kot so sardele, losos, skuše in tune. Te ribe namreč vsebujejo dve ključni maščobni kislini, ki ju naše telo potrebuje: EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina). Da bi telesu zagotovili dovolj teh maščobnih kislin, moramo pojesti vsaj od dva do tri obroke morskih rib na teden. To pomeni, da jih večina Slovencev težko dobi iz hrane, saj je znano, da ne zaužijemo priporočene količine morskih rib.

SensOmega je odličen vir omega 3. Zakaj?

2 x SensOmega 2 x 60 kapsul, prehransko dopolnilo

-20 %

Akcijska cena paketa: 14,24 € Redna cena paketa: 17,80 €

2 x Super Omega 3 + Q10 2 x 30 kapsul, prehransko dopolnilo

-20 %

✓ Je 100% naraven izdelek, ki zagotavlja pripo-

Naj srce utripa dlje

Medtem ko so še do pred kratkim vse prehranske maščobe bile na slabem glasu, je vse več dolgoročnih raziskav pokazalo, da je to daleč od resnice. Pomembno pa je, da uživamo zdrave oziroma dobre maščobe, ki s pomembnimi hranili podprejo naše telo. Ene izmed najpomembnejših maščob, o katerih ste prav gotovo slišali, so omega 3 maščobne kisline.

Zakaj so omega 3 tako pomembne za naše zdravje? Najprej je treba poudariti, da so omega 3 esencialne maščobne kisline. To pomeni, da jih naše telo ne more samo proizvesti, zato jih moramo zaužiti s hrano. Raziskave dokazujejo, da omega 3 pomagajo zmanjšati tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni. Ker so omega 3 v velikih količinah koncentrirane v možganih, imajo vlogo tudi pri številnih možganskih funkcijah – od spomina in koncentracije do razpoloženja.

Ali ste vedeli? Čeprav so mastne morske ribe odličen vir maščobnih kislin omega 3, so obenem tudi v veliki meri onesnažene s strupenimi snovmi, kot so težke kovine, poliklorirani bifenili (PCB) in dioksin. Tudi zato so kakovostna prehranska dopolnila z omega 3 odlična izbira, saj so strogo nadzorovana in zagotavljajo varno uživanje, brez odvečnih strupenih spojin.

ročen dnevni vnos maščobnih kislin EPK in DHK.

✓ Vsebuje čisto ribje olje visoke kakovosti, ki ne povzroča spahovanja.

✓ Ker gre izdelek skozi prečiščevalni postopek in je

strogo nadzorovan, nam v nasprotju z morskimi ribami ni treba skrbeti zaradi težkih kovin in drugih strupenih kemikalij.

Najbolj srčna kombinacija: Super Omega 3 + Q10 Bolezni srca in ožilja so glavni vzrok prezgodnje smrti v Evropski uniji in drugod v razvitem svetu. Čeprav se tega morda zdaj ne zavedamo, smo vsi potencialno ogroženi: ocenjuje se namreč, da ima vsak četrti odrasli Slovenec več kot 20% možnost, da bo zbolel za eno od srčno-žilnih bolezni. Prav zato smo oblikovali izjemen izdelek za krepitev srca: Super Omega 3 + Q10.

Preprečite težave s srcem! Redno vsakodnevno uživanje priporočene količine maščobnih kislin omega 3 bi lahko bistevno zmanjšalo število srčno-žilnih zapletov v EU, zaradi katerih pristanemo v bolnišnici. In to kar 1,5 milijona takih zapletov v petih letih.*

Akcijska cena paketa: 23,84 € Redna cena paketa: 29,80 €

Zakaj je Super Omega 3 + Q10 vrhunska za vaše srce? ✓ Ker vsebuje 2 izjemni sestavini, znani po tem, da imata pozitiven vpliv na srce: omega 3 maščobne kisline EPK in DHK in koencim Q10, enega izmed najmočnejših antioksidantov. ✓ Ker ima visoko vsebnost teh učinkovin: 280 mg EPK in 190 mg DHK ter 50 mg koencima Q10 v 1 kapsuli. ✓ Ribje olje je pridobljeno iz majhnih, s težkimi kovinami neobremenjenih rib (inčunov in sardel). Ribe so bile prostoživeče (negojene), ujete v vodah Peruja in Čila.

*To je izračunala ameriška raziskovalna skupina Frost & Sullivan na podlagi najbolj ogrožene skupine ljudi, torej starejših od 55 let.

14

15


Multivitamin uživajte vsak dan Naj vaše zdravje ne bo naključje! Z rednim uživanjem multivitamina boste poskrbeli, da bo vaše telo vsak dan dobilo nujno potrebna hranila. Le tako se bodo pokazale vse njegove koristi za vaše telo.

Recept iz narave za dolgo življenje Multivitamine različnih proizvajalcev lahko zasledimo na vsakem koraku. Nekateri se mogoče sprašujete, zakaj jih sploh potrebujete, drugi pa, kateri so pravzaprav najboljši. Če se ne počutite ravno v top formi, imate preprost odgovor na prvo vprašanje: vaše telo potrebuje več, več dobrih hranilnih snovi v obliki vitaminov in mineralov. Odgovor na drugo vprašanje pa je: 100% naravni multivitamini ALL IN A DAY, ki so več kot le multivitamini, saj združujejo delovanje 5 izdelkov v enem.

Zakaj jemati multivitamine? Če vam primanjkuje pomembnih vitaminov, mineralov in antioksidantov, telo ni več v ravnotežju, saj jih potrebuje za nujne življenjske funkcije. To pomeni, da bo tiste, ki jih ima na voljo, porabilo za najnujnejša opravila (delovanje srca, možganov, pljuč …), »vzelo« pa jih bo iz delov telesa, kjer niso nujno potrebni za preživetje. Kako boste to občutili? Stalna utrujenost, pomanjkanje koncentracije, razdražljivost, prebavne težave, težave s kožo, padec odpornosti in drugo.

In zakaj nam vitaminov in mineralov primanjkuje v vsakdanji prehrani? Ker preprosto ne zaužijemo dovolj sadja in zelenjave ter drugih priporočenih živil (pol kilograma različnega sadja in zelenjave, polnozrnate izdelke, vlaknine …), ker so ta živila zaradi intenzivne proizvodnje osiromašena s hranilnimi snovmi, ker nimamo časa, da bi si pripravljali hrano ali ker nam ta hrana preprosto ni všeč.

16

Zakaj 100% naravni multivitamini ALL IN A DAY? Prepričajte me! Samozavestno lahko trdimo, da so multivitamini iz linije ALL IN A DAY najboljši na trgu. Predvsem zato, ker so 100% naravni (da so varni in visoko kakovostni je pri Sensilabu samoumevno). To pomeni, da jih v nasprotju s številnimi drugimi sintetičnimi viri na trgu naše telo hitreje prepozna in jih sprejme tam, kjer lahko učinkujejo – v naše celice. Zato lahko taka hranila takoj uporabi. Multivitamini ALL IN A DAY so zato najboljša izbira za vse, ki želite svojemu telesu privoščiti le najboljše!

✓ So 100% naravni

Telo jih zato ne izloči, ampak uporabi.

ALL IN A DAY Multivitamin za ženske združuje vitamine, minerale in druga hranila, ki jih žensko telo potrebuje za odlično zdravje, obvladovanje stresa, mladosten videz, hormonsko ravnovesje in dobro počutje.

NAJBOLJŠI izdelek za vsako žensko

5v1 ZA SRCE

PROTI STRESU

ZA VITKO POSTAVO

ZA MLADOSTEN VIDEZ Z VITAMINI IN MINERALI

ALL IN A DAY Multivitamin za ženske Poleg nujno potrebnih 100% naravnih vitaminov in mineralov vsebuje tudi druga hranila (izvleček rdečega grozdja, sladke pomaranče z linolenom in granatnega jabolka). ALL IN A DAY Multivitamin za ženske je več kot le multivitamin, saj: SKRBI ZA MLADOSTEN VIDEZ - Naravna vitamin C in B kompleks zavirata staranje, vzdržujeta čvrsto kožo in močne nohte. PRIPOMORE K VITKI POSTAVI - Naravni selen podpira delovanje ščitnice, ki uravnava presnovo in skrbi za vitko postavo.

✓ Ker imajo

delovanje 5 v 1

ZAŠČITI TELO PRED STRESOM - Morski magnezij in izvleček sladke pomaranče pomirjata, blažita odziv telesa na stres in izboljšata razpoloženje.

Z 1 izdelkom dobite enake koristi, kot če bi jih jemali 5.

VARUJE SRCE IN OŽILJE - Izvleček rdečega grozdja preprečuje oksidacijo slabega holesterola in varuje srce ter ožilje. ZAGOTAVLJA ODLIČNO POČUTJE Kombinacija naravnih izvlečkov vrača energijo, preprečuje »meglo« v možganih in ponuja oporo imunskemu sistemu.

»Delovanje ALL IN A DAY Multivitamina za ženske sem hitro opazila tudi na svojem počutju, lepi in čvrsti koži ter trdnih nohtih.« Jana Koteska, notranja oblikovalka, manekenka in TV-voditeljica

17


ALL IN A DAY Multivitamin za ženske 50+ Poleg nujno potrebnih 100% naravnih vitaminov in mineralov vsebuje tudi druga hranila (lutein, izvleček rdeče detelje, lanenih semen, rožnega korena in grozdnih pečk). ALL IN A DAY Multivitamin za ženske 50+ je več kot le multivitamin, saj:

»Odkar redno uživam ALL IN A DAY Mutlivitamin za ženske 50+, opažam, da imam več energije, ki jo potrebujem za igro s svojima vnukoma.«

Kristina Oven, zadovoljna uporabnica

OHRANJA MLADOSTEN VIDEZ - Naravna vitamin C in B kompleks zavirata staranje, vzdržujeta čvrsto kožo in močne nohte.

100 % po receptu narave

Ob nakupu dveh izdelkov Sensilab ALL IN A DAY vam priznamo POPUST.

-20 %

OHRANJA ZDRAV IN OSTER VID - Naravni lutein skrbi za optimalen vid in ustrezno delovanje oči. URAVNAVA HORMONSKO RAVNOVESJE - Kombinacija lanenih semen in rdeče detelje lajša simptome menopavze. VARUJE SRCE IN OŽILJE - Izvleček grozdja preprečuje oksidacijo slabega holesterola ter varuje srce in ožilje. ZAGOTAVLJA ODLIČNO POČUTJE - Kombinacija naravnih izvlečkov poviša raven energije, vzrdžljivost ter telesno in umsko moč.

ALL IN A DAY Multivitamin za moške

ALL IN A DAY Multivitamin za moške 50+

Poleg nujno potrebnih 100% naravnih vitaminov in mineralov vsebuje tudi druga hranila (izvleček sibirskega ginsenga, šisandre, grozdja in bioflavonoidi iz citrusov). ALL IN A DAY Multivitamin za moške je več kot le multivitamin, saj:

Poleg nujno potrebnih 100% naravnih vitaminov in mineralov vsebuje tudi druga hranila (lutein, izvleček limone, koprive, rožnega korena in grozdnih pečk). ALL IN A DAY Multivitamin za moške 50+ je več kot le multivitamin, saj:

SKRBI ZA REGENERACIJO PO ŠPORTU Morski magnezij sprošča mišice po športni dejavnosti in preprečuje mišične krče. ZAŠČITI TELO PRED STRESOM - Izvlečka sibirskega ginsenga in šisandre dvigujeta raven energije ter blažita odzive telesa na stres. VARUJE SRCE IN OŽILJE - Izvleček rdečega grozdja preprečuje oksidacijo slabega holesterola in varuje srce in ožilje. IZBOLJŠA PLODNOST - Naravni selen ima ključno vlogo pri nastajanju semenčic in izboljša plodnost pri moških. ZAGOTAVLJA ODLIČNO POČUTJE Kombinacija naravnih izvlečkov vrača energijo in ponuja oporo imunskemu sistemu. 18

»Pri izdelku mi je najbolj všeč, da poleg vitaminov in mineralov vsebuje tudi sestavine, ki pospešijo regeneracijo po treningih v fitnesu in pripomorejo k lažjemu premagovanju stresnih situacij.«

Klemen Bunderla, radijski voditelj

»Ker želim ohraniti zdravje tudi v jeseni življenja, uživam ALL IN A DAY Multivitamin za moške 50+.«

Karlo Kropušek, zadovoljni uporabnik

SKRBI ZA ZDRAVJE PROSTATE - Izvleček koprive ohranja zdravje prostate v zrelih letih. OHRANJA ZDRAV IN OSTER VID - Naravni lutein skrbi za optimalen vid in ustrezno delovanje oči. VARUJE SRCE IN OŽILJE - Izvleček grozdja preprečuje oksidacijo slabega holesterola in varuje srce in ožilje. OHRANJA ZDRAVE IN GIBLJIVE SKLEPE - Izvleček plodov šipka ohranja zdravje in gibljivost sklepov. ZAGOTAVLJA ODLIČNO POČUTJE Kombinacija naravnih izvlečkov vrača energijo, izboljša počutje in ponuja oporo imunskemu sistemu. 19


»Odlično počutje in manj kilogramov!«

✓ 3 škatlice prehranskih dopolnil z naravnimi sestavinami, ki učinkujejo na razstrupljanje več organov hkrati – od jutra do večera,

»10 -dnevnega detoxa sem se lotila zaradi priporočila prijate ljice, ki je že preizk usila raz struplja nje. Tokrat sva se v to podala oba s par tnerjem in moram reči, da je bilo zar adi tega precej lažje. Prv i in drugi dan sta bila najtežja, saj sem se morala odreči svojim navada m, kot so jutranja kav ica, čokolada, krompir ... Med detoxom se nisem počutila slabo, nisem bila lačna, čeprav sem količine hra ne precej zmanjšala. Po mo ji last ni izk ušnji lahko povem, da je 10 dni dovolj za sprem em bo nač ina prehranjevanja in da se teg a držiš tudi naprej. Oba s partnerjem nek

aj kilogramov, kar je samo

sva izg ubila tudi

plus tega detoxa.«

Katarina Grmovšek

Razstrupite telo v samo 10 dneh tudi vi! Preveč je stresa, okolje je preveč onesnaženo, jemo preveč hitre hrane, sadje in zelenjava sta preveč obremenjena s pesticidi in herbicidi, živila, ki jih kupujemo, so polna konzervansov, ojačevalcev okusa in drugih aditivov, budni smo pozno v noč, preveč sedimo in še bi lahko naštevali. Vse to je vsak dan veliko breme za naše telo – strup, če poenostavimo. Preveč zastrupljeno telo ne more več normalno delovati, saj ne dohaja sprotnega odstranjevanja strupov iz telesa. Če želite svojemu telesu omogočiti, da se čim hitreje osvobodi nakopičenih strupov, je odlična izbira10-dnevni detox. Edini celovit program na našem trgu je intenziven 10-Days Detox, ki vam s preverjenimi naravnimi sestavinami pomaga razstrupiti celotno telo v samo 10 dneh. Strokovnjaki ocenjujejo,

Ali ste vedeli?

20

da povprečen Američan s hrano letno zaužije prek pol kilograma pesticidov! Podatki so zelo primerljivi s stanjem v Evropi.

Celovit paket za razstrupljanje vsebuje:

Kaj lahko pričakujete od razstrupljanja telesa? boljše počutje in razpoloženje več energije

V SAMO 10 DNEH! o si začiniti diet Kako 10-DAYS DETOX

us in videz jed izboljšamo ok nih zelišč lahko žih ali posuše naše telo! na ov ink Z uporabo3sve uč prehranska dopolnila + e-priročnik zitivnih tudi mnogo po imajo zelišča

i. Poleg tega

-50 %

je okus bolj onske trave . ali pa steblo lim Osvežilno mete, melise vežilen napitek os ov o list j vim ka pra ne pri mo v čaju in tako Če jedem doda dodamo tudi ko lah a išč zel osvežilen. Ta je zelo emo. Čeprav b kaj hitro ogrej šanico začim Toplo pripisuje ko s pravo me st lah tno se o las dn ta 'topla' se Ko je zunaj hla neka začimba kako je lahko težko opisati, , cimetu cam, nageljnovim žbi oreščku in muškatnemu janežu. pitek. š najljubši na dodamo v na e ali pa si jih dic sla o am Z njimi si izboljš

iju pru, pa tudi čil bi, črnemu po orabljeni začim Ostro jpogosteje up na mo uje pis bo, us' pri Ta 'okAkcijska ko, kot začim € sušeno papri ki. cena paketa: 12,45 živila, lahko po na in pekoči papri da ve po pod pre 24,90 € Redna cena paprikapaketa: Čeprav spada jedi. pripravi naših uporabimo pri držkov! bljate brez za zelišča upora ko začimbe in lah a tox de V času

✓ 10-dnevni priročnik z jedilnikom in jasnimi navodili za uživanje prehranskih dopolnil, ✓ E-mail podporo Sensilab svetovalke: ker vemo, da je razstrupljanje velik izziv, še posebno če se ga lotevate prvič, vam ponujamo e-mail podporo naše svetovalke. Z registracijo na spletni strani boste vsak dan prejeli koristne nasvete.

naprej, Prijeten dan še ays Detox Staša Matjaž programa 10-D tovalka in vodja Sensilabova sve o! dneva: moramo praviln obo, le izbrati DETOX nasvet tako hudo teg potešijo še Zelišča lahko

: DETOX menu

Gobova juha a z začimbami Presna cvetač a s cimetom olk jab na Peče

boljšo prebavo boljše prenašanje stresnih situacij boljši spanec lepši videz kože lažje uravnavanje telesne teže Zaradi vseh naštetih prednosti vam priporočamo, da se 10-dnevnega razstrupljanja lotite vsaj dvakrat na leto in tako ohranjate čisto in lahkotno telo.

Lotite se razstrupljanja v dvoje! Drug drugega bosta pri tem spodbujala in lažje dosegla cilj.


povrnite si gibljivost!

Čeprav je želja po mirovanju, torej izogibanju bolečini, naš najbolj naraven odziv, je to najslabše, kar lahko naredimo. Tako mišice hitro oslabijo in nam ne morejo zagotoviti stabilnosti. Zato je nujno prizadeti sklep razgibavati in z gibanjem krepiti mišice. S tem preprečimo tudi ponavljajoče se poškodbe.

Študija je pokazala, da se zmanjšanje bolečine in izboljšanje gibljivosti pojavi že po prvem mesecu jemanja. Po 2 mesecih jemanja pa se gibljivost izboljša za kar 40 odstotkov*.

Kolagen tipa II prispeva k obnovi sklepnega hrustanca. Kolagenska vlakna oskrbujejo hrustanec s čvrstostjo in ustvarjajo ogrodje za druge komponente hrustanca. Hondroitin sulfat ima funkcijo ohranjanja prožnosti in blaženja trenja med sklepi. Pritegne vodo v hrustančno matrico in spodbuja tvorbo hrustanca.

FlexiForce plus 60 kapsul, prehransko dopolnilo

ZA VAS

0€

sl ej

Hialuronska kislina služi kot mazilo sklepnega hrustanca.

v novi po

d

Šipek, ki je bogat vir vitamina C, pomaga ohranjati zdrave in gibljive sklepe. Vitamin C ima tudi vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca in kosti.

FlexiForce plus je vrhunska izbira

Redna cena: 21,90 €

Pri regeneraciji ter ohranjanju zdravja in gibljivosti sklepov ima FlexiForce plus odlične rezultate. Zakaj je FlexiForce plus tako poseben? Ker vsebuje edinstveno kombinacijo: kolagena tipa II, hondroitin sulfata, hialuronske kisline in ekstrakta šipka z vitaminom C. Skupaj pomagajo ohranjati zdrave in gibljive sklepe ter imajo vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca in kosti.

PREIZKUSITE BREZPLAČNO Od

Težave s sklepi občutijo predvsem starejši. Starostna obraba sklepov in slabše obnavljanje hrustanca sta naravna starostna procesa. Seveda pa lahko bolečine v sklepih prizadenejo tudi mlajše. To je značilno predvsem za športnike, ki pretirano obremenjujejo sklepe ali imajo športne poškodbe.

Le surovine vrhunske kakovosti

ob i!

Pozabite na bolečino,

+ šipek * Sheldon, E “A randomized double blind clinical pilot trial evaluating the safety and efficacy of hydrolyzed collagen type II (BioCell Collagen®) in adults with osteoarthritis,” Miami Research Associates. April 25, 2003.

»

Bolečine v sklepih sem prvič začutil pred nekaj leti. Najprej čisto malo, nato se je bolečina širila tudi v hrbtenico, tako da nisem mogel več vstati iz postelje. Hčerka mi je kupila FlexiForce in že po enemu mesecu dni redne uporabe se je stanje izboljšalo. S pomočjo FlexiForcea se zdaj lahko igram s svojo vnukinjo in

Pokličite na 080 86 74 ali se oglasite v eni od trgovin Sensilab in si pri naši svetovalki zagotovite brezplačni izdelek. Pohitite, zaloge so omejene. Vsak posameznik je upravičen do enega brezplačnega preizkusa izdelka.

Z uporabo izdelka FlexiForce se je moje življenje spet »normaliziralo. V sklepih ne čutim več bolečine, ni več

okorelosti, tako da se spet lahko normalno gibam, veliko hodim in se začenjam posvečati tudi drugim aktivnostim, ki sem jih zaradi bolečin v sklepih morala opustiti. Srečna sem, da sem začela uporabljati izdelek FlexiForce, saj mi je hitro, predvsem pa učinkovito zmanjšal in tudi odpravil moje tegobe s sklepi.« Zdenka Gorenc, zadovoljna uporabnica, 55 let

uživam Že lani sem pozdravil svoje levo koleno z jemanjem »izdelka FlexiForce. Vam kar naravnost povem, da nisem življenje brez verjel, da bo učinkovalo. Po vseh diagnozah in poskusih z drugimi zdravili pa še toliko manj. Ampak po mesecu in bolečin.« pol jemanja izdelka FlexiForce sem spet shodil. Sem Tone Sovinšek, zadovoljni uporabnik, 61 let

srčni bolnik, ki mora prehoditi okrog 5 kilometrov na dan. No, moji artroza in obrabljenost kolena sta se umaknili neznano kam in upam, da ju dolgo, dolgo ne bo nazaj.« Marjan Korbar, zadovoljni uporabnik, 77 let

23


12 priporočil za dober spanec Spalna higiena je skupno ime za različne načine, ki jih lahko uporabite za izboljšanje kakovosti in dolžine vašega spanca. Tu je nekaj preprostih nasvetov, ki bi jih moral upoštevati vsakdo.

Notranja masaža NOVO! za utrujene oči ZA VAŠE OČI! Ali ste že slišali za sindrom računalniškega vida? Če še niste slišali zanj, ste ga z veliko verjetnostjo občutili: za milijone ljudi, ki delajo pred računalnikom vsak dan po več ur, so pekoče in utrujene oči nekaj običajnega. Obstajajo pa preverjene naravne metode, ki pomagajo omiliti težave. Ker nas večina nima možnosti, da bi preživeli manj časa pred zasloni, moramo med večurnim zrenjem v zaslone oblikovati zdrave navade. Med najpomembnejšimi so: pogosto mežikanje, s katerim vlažimo oko in zmanjšujemo dražeče vplive, redno 20-minutno umikanje oči z zaslona, s katerim razbremenjujemo oči, in uživanje izdelkov, ki oči nahranijo od znotraj.

Nahranite oči od znotraj

1

Vsak večer hodite spat ob enaki uri. Določite uro, ob kateri boste vsak večer hodili spat in vztrajajte pri tej uri. Prepogosto si namreč rečemo, da bomo šli spat, ko končamo s tem ali opravimo z onim … to nas lahko za precej ur odvrne od spanja. Namesto tega natrenirajte telo, da se počuti zaspano vsak večer ob enaki uri. Ne prilagajajte spanca vašim opravilom, ampak opravila vašemu spancu!

2

previsoka. Optimalna temperatura je 18˚C.

8 Navadite se na predspalni relaksacijski ritual, kot so topla prha, meditacija ali globoko dihanje.

Izklopite vse elektronske naprave vsaj pol ure pred odhodom v posteljo. Najbolje je, da za prebujanje uporabljate staro budilko in čez noč izklopite mobilni telefon.

9 Aromaterapija v obliki eteričnih olj lahko ustvari

3 Zagotovite si popolno temo v spalnici. Če je tre-

10

ba, si omislite ustrezne zatemnitvene zavese.

4 Naj vam bo čim bolj udobno. Priskrbite si kakovostno posteljnino iz naravnih materialov.

5 Ne pojdite v posteljo lačni ali preveč siti. Odpra-

vite se spat 2 do 3 ure po večerji, tako da se bo hrana lahko prebavila, vi pa ne boste postali spet lačni.

6 Preden se odpravite v posteljo, pojdite na stranišče. 24

7 Temperatura v spalnici naj ne bo ne prenizka ne

pomirjujoče ozračje, ki vas bo zazibala v spanec.

Če se odločite za branje pred spanjem, si zastavite časovno omejitev ali si določite število strani, ki jih boste še prebrali (da ne boste v skušnjavi ostati pokonci predolgo).

11 Ne uživajte kofeina (kave, pravega čaja, Coca-cole …) vsaj 6 ur pred odhodom v posteljo.

12

Bodite telesno dejavni čez dan in se izpostavite naravni svetlobi vsaj 15 minut na dan. Idealen je vsakodnevni 15-minutni sprehod, ki si ga lahko omislite tudi v službi med odmorom za malico.

Dolge ure pred računalniškim zaslonom so preprosto predolge za vaše oči, če jim ne zagotovite tudi ustrezne zaščite v obliki prepotrebnih hranil, ki jim pomagajo lažje prenesti vsakdanje obremenitve. V takšnem primeru so idealna pomoč pri preprečevanju težav z očmi kapsule z luteinom Vision Care.

Vision Care – »pritiska« na prave točke v očeh

2 x Vision Care

2 x 30 kapsul, prehransko dopolnilo

-25 %

Akcijska cena paketa: 19,35 € Redna cena paketa: 25,80 €

Komu priporočamo Vision Care? ✓ Vsem, ki občutite utrujenost oči, ✓ vsem, ki slabo prenašate svetlobo, ✓ vsem, ki se vam oči pogosto solzijo, ✓ vsem, ki občasno vidite megleno sliko, ✓ vsem, ki zaradi naprezanja oči občutite glavobole.

Če učinek masaže ocenjujemo po stopnji sprostitve, ki jo ponuja našim razbolelim telesnim delom, potem je Vision Care izkušen maser, saj »pritiska« na prave točke.

Vision Care v eni kapsuli združuje 4 naravne sestavine, ki vsak dan zagotavljajo očem močno antioksidativno zaščito in tako podpirajo njihovo normalno delovanje tudi med večjimi napori: cink, izvleček borovnic, lutein in vitamin B2 (riboflavin).

25


»Moja jetra so očiščena. Počutim se odlično.«

Jetra imajo v telesu prek 500 pomembnih funkcij

Ko pojemo burek, spijemo drugo pivo, se sprehajamo po mestu med prometno konico, jemljemo zdravila, prebolevamo bolezni, imamo menstruacijo, smo vsak dan pod stresom … običajno ne pomislimo na naša jetra. Zakaj le? Vendar pomislite - jetra so tista, ki morajo predelati alkohol, škodljive spojine, odmrle celice, odvečne hormone, bakterije in številne druge snovi. »Zaradi slabega počutja in nepravilne prehrane, sem se odločila, da posk usim s programom 30 DAYS Liver Detox. V nak up me je prepričala farmacev tka v lekarni. Po nekaj dneh se mi je uredila prebava, počutila sem se izjemno dobro. Tudi po končani sem tudi nekaj kuri se počutim zelo dobro, izgubila striktne diete. la drža m nise kilogramov, čeprav se

Jetra postanejo preobremenjena in zamaščena. Svoje funkcije ne opravljajo več optimalno.

zdrava Verjamem, da so zdaj moja jetra pripoin očiščena vseh strupov. Izdelek res ve ki imajo teža ročam vsem, še posebno pa tistim, z prebavo.«

Poskrbite za razstrupitev in regeneracijo jeter. Jetra tako spet lahko opravljajo svojo nalogo.

Vanja Gril

Vsakodnevno razstrupljanje je le ena izmed številnih življenjsko pomembnih nalog jeter. In že ta naloga je ogromen zalogaj za naša jetra, še posebno v sodobni družbi, ko smo izpostavljeni strupom na vsakem koraku: onesnažen zrak, škodljive kemikalije v oblačilih in izdelkih za osebno nego, težke kovine, pesticidi, insekticidi, barvila in konzervansi v hrani, škodljive spojine v pohištvu, gospodinjskih aparatih in igračah, pa še bi lahko naštevali.

PAKET SUPER JETRA 30 DAYS Liver Detox + 2 x ALL IN A DAY Pegasti badelj paket prehranskih dopolnil za 90 dni + priročnik + škatlica za shranjevanje kapsul

-40 %

Vse škodljive snovi v telo vnesemo tako, da jih zaužijemo, da prehajajo prek kože (na primer s kozmetiko, čistili in oblačili) ali jih vdihnemo. Če jih je preveč na kupu, naša jetra ne uspejo več sproti odstranjevati vseh strupov, kar se pokaže v obliki številnih težav: • bolečina v predelu trebuha pod desnim rebrnim lokom, • kronično pomanjkanje energije in slabo počutje, • razdražljivost in nihanje razpoloženja, • težave s prebavili, • oslabljen imunski sistem …

Akcijska cena paketa: 33,42 € Redna cena paketa: 55,70 €

Zaradi sodobnega življenjskega sloga je razstrupljanje jeter zelo priporočljivo. Pri Sensilabu smo v ta namen sestavili celovit 90-dnevni razstrupljevalni paket za vaša jetra.

Od 1. do 30. dne: 30-dnevni program za regeneracijo jeter

Od 31. do 90. dne: 60-dnevni program za ohranjanje čistih jeter

30 DAYS Liver Detox je edini slovenski izdelek, ki vam v enem mesecu zagotavlja 24-urno intenzivno razstrupljanje jeter s pomočjo naravnih ekstraktov. Jetrom ponujajo oporo, tako da lahko lažje izločijo nakopičene toksine in se nemoteno obnavljajo.

Da učinki razstrupljanja ob vsakodnevnih pregrehah ne bi prehitro »zvodeneli«, je dobro jetrom ponuditi vsaj še nekajmesečno zaščito. V ta namen smo v paket dodali ALL IN A DAY Pegasti badelj.

Kako se boste počutili prvih 30 dni?

Kako se lahko počutili naslednjih 60 dni?

DAN 1 26

NE PREVEČ DOBRO Vsakodnevno rutino ste obrnili na glavo.

TAKO TAKO Brez volje, utrujeno

ŽE MALO BOLJE ... Najhujši dnevi so že za vami.

DAN 30

DAN 31

ENKRATNO, Super in lahkotno.

KOT PREROJENI! Uspeli ste.

DAN 90 27


Lepota prihaja od znotraj Ali ste kdaj razmišljali o tem, zakaj se staramo? Jasno nam je kot beli dan, da bi se staranju najraje izognili, ampak – kaj ga povzroča? Na žalost strokovnjaki še ne vedo natančno, zakaj se staramo. Ena izmed najverjetnejših teorij pravi, da se v telesu nakopiči oksidativna škoda. Gre za škodo, ki jo na celicah in DNK povzroči presežek prostih radikalov. Odgovor na mladostnejši videz je torej zadostno uživanje antioksidantov.

Proste radikale je treba nevtralizirati z antioksidanti Antioksidanti nevtralizirajo proste radikale in tako preprečujejo škodo, ki bi jo ti sicer povzročili. Treba je vedeti, da prosti radikali ves čas nastajajo v telesu, saj so med drugim stranski produkt presnove hranilnih snovi. Tvorijo pa se tudi pri intenzivni in dolgotrajni telesni aktivnosti, zaradi kajenja, prekomernega uživanja alkohola ter zaradi izpostavljanja UV-žarkom in onesnaženemu zraku. Seveda se je naše telo evolucijsko tako prilagodilo, da zna tudi samo tvoriti antioksidante (encim superoksidna dismutaza, glutation, koencim Q10 …) oziroma jih izkoristiti iz hrane in tako sproti nevtralizirati proste radikale. Vendar nam zaradi sodobnega življenjskega sloga vse bolj primanjkuje antioksidantov.

S hrano zaužijemo premalo antioksidantov Prva težava nastopi, ko imamo v telesu več prostih radikalov kot antioksidantov. To se zgodi zaradi že omenjenih dejavnikov (alkohol, kajenje, hitra hrana, stres ...) in zaradi staranja, ko telo izgublja sposobnost tvorjenja lastnih antioksidantov ali absorpcije antioksidantov iz hrane.

OHRANITE MLADOST! 2 x Cellaktiv Q10 50 mg 2 x 30 kapsul, prehransko dopolnilo

-30 %

Druga težava pa je pomanjkljiva prehrana, s katero prav tako ne dobimo dovolj pomembnih antioksidantov, med njimi selena in vitamina E. Pomanjkanje antioksidantov se najbolj pozna na na očitni pospešitvi staranja: zgubani in grobi koži, ki izgubi lesk. Najbogatejši viri selena so morska hrana, jetra, meso in jajca, vitamin E pa je med drugim dobro zastopan v semenih, oreščkih, hladno stiskanih oljih in avokadu. Pomanjkanje se, kot rečeno, pojavi zaradi enolične prehrane, ki ji primanjkuje dovolj raznovrstnih virov vitaminov in mineralov.

Akcijska cena paketa: 15,26 € Redna cena paketa: 21,80 €

Elastin

Cellaktiv Q10 50 mg: trije močni antioksidanti v eni kapsuli

Kolagen

✓ Kombinacija vitamina E, selena in koencima

ZGUBANA KOŽA, KI SO JO POŠKODOVALI PROSTI RADIKALI

Hialuronska kislina

Maščoba

Q10, ki zagotavlja močno zaščito pred delovanjem prostih radikalov.

✓ Vitamin E (tokoferol) je ključen za celično Čeprav koencim Q10 naše telo proizvaja samo, začne po 25. letu lastna proizvodnja upadati: • po 40. letu je zmanjšana za 30 %, • po 80. letu pa že za več kot 60 %. Tudi zaradi kajenja, intenzivne športne dejavnosti, neuravnotežene prehrane, stalne izpostavljenosti stresu, pri posameznih kroničnih boleznih, genetsko pogojenih motnjah in ob jemanju nekaterih zdravil na recept (predvsem statinov za nižanje povišane ravni holesterola v krvi) se pogosto pojavi pomanjkanje, saj se takrat pospešeno tvorijo prosti radikali.

KOŽA BO BOLJ GLADKA, ČE JO ZAŠČITIMO Z ANTIOKSIDANTI

Več hialuronske kisline Več elastina Več kolagena Maščoba

presnovo ter preprečuje staranje tkiva oziroma celic in njihovo odmiranje. Vidna posledica pomanjkanja vitamina E so na primer starostne pege.

✓ Selen je sestavni del antioksidativnih encimov. Ščiti organizem pred škodljivim vplivom prostih radikalov. Pomanjkanje se kaže s staranjem kože, mišično oslabelostjo in izgubo življenjske moči.

✓ Koencim Q10 je pridobljen naravno s postopkom fermentacije.

29


Nega kože pozimi Skrb za kožo pozimi je zelo pomembna, saj je koža v tem času bolj izpostavljena zunanjim vplivom. Nizke temperature, suh zrak v centralno ogrevanih prostorih, veter in smog kožo zelo obremenjujejo, zato potrebuje skrbno nego.

Uporaba izdelkov Cerin 1. korak: Vzemite 1 kapsulo Cerina na dan. Kombinacija naravnih sestavin v izdelku bo nahranila vašo kožo od znotraj in poskrbela za zmanjšanje mozoljev.

Aknasta koža Med puberteto kožo večine mladostnikov pokrijejo mozoljčki in akne. Več kot 90 % mladostnikov ima problematično kožo. Žal se aknasta koža lahko ponovi v katerem koli življenjskem obdobju. Vse več odraslih žensk ima problematično kožo, kar povezujejo predvsem s stresom in hormonskimi spremembami.

Vzroki za nečisto kožo Vzrok za akne je kopičenje roževinastih celic, bakterij in maščob v lojnicah dlačnih mešičkov. Najbolj so dovzetni mešički na obrazu, prsih ter zgornjem delu prsnega koša in hrbta. Na aknavost vplivata tudi dednost in hormonsko neravnovesje. Pri ženskah je lahko ta pojav povezan z menstruacijskim ciklusom in jemanjem kontracepcijskih tablet. Posledica stresa je izločanje adrenalina, kar tudi vpliva na kožo. V puberteti količina hormonov v krvi hitro narašča in s tem spodbuja žleze lojnice, ki pospešeno izločajo kožno maščobo. Maščobe dražijo izvodila mešičkov, da izdelujejo več celic, ki mašijo pore, rezultat pa so akne. Lepo kožo brez mozoljev lahko dosežete s stalno in skrbno nego, zaščito in pravo kozmetiko. Aknasto kožo pa je priporočljivo negovati in hraniti tudi od znotraj: s kapsulami Cerin. Linija izdelkov Cerin za odpravljanje mozoljev ponuja celovito rešitev za problematično kožo v dveh korakih: 1. s kapsulami Cerin od znotraj in 2. s kozmetičnimi izdelki Cerin od zunaj!

ZA KOŽO BREZ MOZOLJEV! Cerin kapsule + čistilni gel + gel za sušenje mozoljev 30 kapsul, prehransko dopolnilo + 150 ml + 15 ml

-40 %

Raziskava je pokazala, da je 95 % uporabnikov zadovoljnih z učinki, saj kapsule pomagajo že po enem mesecu uporabe. Kapsule Cerin vsebujejo naravni beljakovinski kompleks z laktoferinom, naravne izvlečke (njivske preslice, divje vijolice, ingverja, bioflavonoidov citrusov, črnega popra) ter vitamine in minerale (cink, vitamin A, baker, vitamin B2, B1 in B7), ki spodbujajo proces obnavljanja in razstrupljanja kožnih celic. Na kožo delujejo s trojnim učinkom:

Akcijska cena paketa: 21,12 € Redna cena paketa: 35,20 €

- PROTIBAKTERIJSKO: zmanjšujejo rast in razmnoževanje bakterij, ki povzročijo mozolje. - PROTIVNETNO: zmanjšujejo in ublažijo rdečino, ki spremlja nastanek mozoljev. - ANTIOKSIDATIVNO: pripomorejo k hitrejšemu obnavljanju poškodovanih delov kože. Tako se obstoječi mozolji zmanjšajo, prepreči pa se nastanek novih.

5 zlatih pravil za nego aknaste kože: 1. Izberite le kvalitetne kozmetične izdelke in prehranska dopolnila za svojo kožo. 2. Pomembna je redna nega, zjutraj in zvečer, vsak dan! Ko se stanje kože izboljša, ne odnehajte, ampak z nego nadaljujte. 3. Mozoljev ne stiskajte! 4. Pazite na zdravo prehrano in veliko pijte! Najboljša je seveda voda! In to 2 litra dnevno. 5. Redno telovadite! Redno gibanje na svežem zraku bo vplivalo tudi na lepši videz kože.

2. korak: Kozmetični izdelki linije Cerin poskrbijo za pravilno nego aknaste in problematične kože.

Kožo očistite Vsak dan zjutraj in zvečer očistite kožo s Cerin čistilnim gelom. Čistilni gel vsebuje eterično olje čajevca. Z blagim antiseptičnim delovanjem oži pore ter vzpostavlja ravnovesje maščobe in vlage v koži. Ob tem kože ne izsušuje.

Posušite mozolje Že majhen mozoljček vam lahko pokvari razpoloženje. A obstaja hitra rešitev: Cerin gel za sušenje mozoljev. Vsebuje vitamin B3 in timijan. Vitamin B3 zmanjšuje nastajanje mozoljev, timijan pa je močan antiseptik, ki zmanjšuje vnetja kože. Gel nanesite takoj, ko opazite nadležen mozolj. Mozolj nato namažite večkrat na dan ter obvezno zjutraj in zvečer. Tako boste pospešili izsušitev mozolja.

31


Svetovanje ENA NA ENA Prav vam prilagojeno nutricistično svetovanje

✓ individualni posvet s strokovnjakom ✓ analiza telesne sestave ✓ motivacijska podpora ✓ pregled jedilnika ✓ spremljanje napredka ✓ sprememba življenjskega sloga

Samo 5 korakov vas loči od zdravega in zadovoljnega življenja! 1

moj SensiVital POGOVOR: Ker vemo, da k nam prihajate s težavo, ki bi jo radi odpravili, si bodo naše svetovalke vzele čas za vas, vam pozorno prisluhnile in našle vzrok vašim težavam.

2

moj SensiVital MERITEV TELESNE SESTAVE: Čeprav je slišati zelo resno, gre za hitro meritev na napravi, ki da natančne podatke o vaši telesni sestavi: deležu maščobe, mišične mase, vode, teži kosti.

3 4 5

KUPON za brezplačni program v vrednosti 75 €

moj SensiVital VPRAŠALNIK: Vprašalnik o vašem življenjskem slogu, kot so prehranjevalne in gibane navade, ter o telesnih in psihičnih opažanjih je še en pomemben kamenček, ki nam bo pomagal sestaviti vaš mozaik. moj SensiVital SVETOVANJE: Skupaj z vami bomo oblikovali strategijo reševanja vaše težave. Svetovali vam bomo o optimalni prehrani za vas, sestavili jedilnik, ponudili uporabne nasvete, kako lahko izboljšate počutje in še več.

Naročite se na 080 99 85 ali www.sensilab.si/sensivital-program ali obiščite najbližjo trgovino Sensilab.

»Toplo priporočam vsem

ro leto ijo sem se prv ič srečala dob »Z vašo SensiVital meritv i relag pod vaša svetovalka. Na nazaj, ko mi jo je ponudila ega jsk ljen živ olno spremembo zultatov, mi je svetovala pop ene nob o bil anje prehrane. Ni sloga, več gibanja in izboljš z o nekatera živ ila sem izločila diete, nobenih odrekanj, sam o. tiv rna alte z drugo, bolj zdravo jedilnika in jih zamenjala la in ob obilici dela končno naš Hk rat i sem razstr upila telo e. ritv me lne no hodim na kontro še nekaj časa zase. Zdaj red Razrejo verjeti, da sem to jaz. o in Tisti, ki me poznajo, ne mo koži se spet počut im odličn ji svo V je dosti manj ... ov am ogr kil i tud , tna oči lika je je polno energije.« Olga Ocepek, 45 let , Velen

»SensiVital mi je spremenil življenje«

moj SensiVital NAPREDEK: Z vnovičnimi BREZPLAČNIMI meritvami, ki bodo pokazale, kako so se izboljšali posamezni parametri, bomo stalno merili vaš napredek in vam dali nove koristne napotke in priporočila, ki vam bodo pomagali doseči zastavljene cilje.

Katere težave rešujemo? moj SensiVital ZAJEMA 6 PROGRAMOV, s katerimi vam pomagamo rešiti različne težave: ✓ Program UKROTIMO STRES ✓ Program MOJA ŠČITNICA Pokličite nas na 080 99 85 ali nas ✓ Program ESTROGEN DETOX obiščite v najbližji ✓ Program MOJE SRCE trgovini Sensilab in skupaj bomo izbrali ✓ Program PROČ S KANDIDO PRAVI program ✓ Program RAZSTRUPIMO SE za VAS. 32

«

Stanka Ravnikar, SensiVital svetovalka

»Že 3 leta se trud im shujšat i, pa mi doslej z ničemer ni uspelo. Kon čno sem se odločil poskusiti nek aj nov ega in sem našel Sensilab. Svetova li so mi Slimcut Dietsta r in Slimcut Fat Bur ner ter kapsule ALL IN A DAY Kur kuma. Dobil sem tud i obširno svet ovanje, vsak mesec ima m term in, kjer spremljajo moj napredek in tud i sam nata nčno vidim, kaj se dogaja. Zelo sem vesel tud i super napred ka: prv i mesec sem s pomočjo progra ma in dodatkov izgubil precej kilogra mov maščobe. Svetova lka me tud i vzpodbuja k vztrajnosti, kar se mi zdi pomembno, ker sem pred tem že večk rat opustil hujšanje. Trenut no mislim, da sem na dobri pot i. Zaupam progra mu, ker vsak ič dobim nove informacije ter se tud i učim zdravega nač ina življenja in preh ranjeva nja. » Denis Kosič, 25 let, Ciglence

33


»V 4 mesecih so kilogrami kar odleteli!« ece. Začela sem z izdelkom »S Slimcut metodo hujšam že 4 mes a sem začela izgubljati kiloSlimcut Dietstar, s pomočjo katereg ila in pazila na prehrano, grame. Sicer sem obenem tudi telovad tstar vse skupaj še hitrePREJ vendar čutim, da je šlo z izdelkom Die POTEM vala s Slimcut alje nad sem , lkom izde z šnje izku re je. Zaradi dob Burner in moram reči Dietstar ter napitkoma Drainer in Fat prilagoditi jšanja se je res treba lotiti celostno: dodatni kilogrami so kar odleteli. Hu pešijo izguek uživati kakovostne izdelke, ki pos učin ši bolj še za ter nje giba in lnik jedi bljanje kilogramov.« Mirela, 33 let, Domžale

Da je Slimcut metoda* res učinkovita, potrjujejo tudi številne druge zadovoljne uporabnice. »Končno sem našla nekaj, kar deluje!«

»Hvala, Slimcut Dietstar! Tehtala sem 71 kilogramov, s pomočjo Slimcut metode pa sem že v prvem mesecu začela izgubljati kilograme. Ob jemanju izdelkov Slimcut sem upoštevala tudi napotke za zdrav življenjski slog. Verjemite, da nisem čutila lakote. Jedla sem namreč vse, ampak količinsko manj. Najprej sem kombinirala kapsule Slimcut Dietstar in napitek Drainer za odvajanje odv ečne vode iz telesa. Naslednji mesec sem nadaljevala s kap sulami Dietstar in napitkom Fat Burner za hitrejše topl jenje maščob. Iskreno moram povedat i, da je Slimcut metoda res edina, ki s svojimi izdelki dokazuje, da je res učinkov ita. Preden sem to preizkusila, sem stran vrgl a že veliko denarja. Zdaj pa sem končno našla nekaj, kar deluje. Ker še nisem popolnoma zadovoljna s svojo težo, bom z metodo Slimcut nadaljevala, predvsem z napitkom Slimcut Drainer!« Neli, 35 let, Kranj 34

»Prve učinke sem na telesu opazila že po enem tednu!« »Po dveh porodih in težavah s ščitnico sem se zelo zredila. Preizkusila sem več različnih diet in nič ni pomagalo. Po pogovoru s Sensilab svetovalko sem se odločila preizkusiti Slimcut metodo. Moram povedati, da sem prve učinke na telesu opazila že po enem tednu. Malo sem spremenila tudi jedilnik ter začela piti več vode in več telovaditi. Hvala vam še enkrat, ker ste mi dali motivacijo in upanje za naprej!« Aleksandra, 25 let, Štore *Slimcut metoda vključuje prehrano, vaje in prehranska dopolnila Slimcut.

Kilogrami DOL, energija GOR!

AKCIJA: Slimcut Digestive Balance

Za NAJUČINKOVITEJŠE hujšanje sicer svetujemo kombinacijo vseh izdelkov Slimcut, saj vsak izmed njih »obdela« posamezen delček mozaika hujšanja.

30 kapsul, prehransko dopolnilo

SAMO

3€

Za uspešen začetek in dodatno motivacijo smo le za VAS pripravili posebno ugodnost, v kateri VAM izdelek za PRVI delček mozaika hujšanja, to je POSPEŠITEV PRESNOVE, ponujamo po IZJEMNI CENI SAMO 3 €.

Redna cena: 10,90 €

Slimcut Digestive Balance Pospešuje presnovo in preprečuje, da bi se med dieto upočasnila. Je osnovi izdelek SLIMCUT metode z VODOTOPNIMI naravnimi vlakninami, ki v črevesju povečajo svoj volumen in omogočajo hitrejše hujšanje!

Slimcut Dietstar kapsule So TEMELJ VSAKEGA HUJŠANJA in shujševalne diete, ne glede na to, kako se je lotite. Pospešujejo izgorevanje maščob in preprečujejo nalaganje novih, pospešijo prebavo in metabolizem. Med hujšanjem vas napolnijo z energijo. 60 kapsul, prehransko dopolnilo Redna cena: 16,90 €

Slimcut Drainer Drink Odličen napitek za hiter UČINEK DRENAŽE. Pomeni konec zabuhlega videza in občutka napihnjenosti! Pomemben je za IZLOČANJE VODE IZ TELESA, kar je začetek vsakega aktivnega hujšanja. 10 vrečk, prehransko dopolnilo Redna cena: 15,90 €

Slimcut Fat Burner Drink SOK, ki TOPI maščobo na pravih mestih. Inovativna kombinacija sestavin vam bo pomagala zmagati v boju z ODVEČNIMI MAŠČOBNIMI BLAZINICAMI. 15 vrečk, prehransko dopolnilo Redna cena izdelka: 15,90 €

Slimcut Diet SHAKE Šejk z božanskim okusom maslenega piškotka vsebuje le 92 KALORIJ. Z njim brez slabe vesti zadovoljite potrebo po sladici ali prigrizku. Telo napolni z energijo ter mu zagotovi nujne vitamine in minerale. 14 porcij, prehransko dopolnilo Redna cena: 19,90 €

Slimcut dietna zelenjavna juha Z njo boste siti DLJE ČASA! Ko naša prehrana vsebuje VELIKO beljakovin (v tem primeru 76 %), prisilimo organizem, da še dodatno kuri nakopičeno maščobo. Slimcut zelenjavna juha je odličen nadomestek obroka v službi ali zvečer doma. 5 porcij Sedaj v akciji: SAMO 2,58 €

35


BIO CHIA SEMENA Chia semena so eden izmed najbogatejših rastlinskih virov omega 3 maščobnih kislin in vlaknin. Obogatite si svoje jedi tako, da jih vmešate v smoothije, jutranje kosmiče, jogurt, sadno ali zelenjavno solato. 250 g, cena 6,40 €

BIO OLUŠČENA KONOPLJINA SEMENA Semena blagega okusa, ki popestrijo vsak obrok, so bogat vir beljakovin in zdravih maščob. Odlična so že kot samostojen prigrizek, lahko jih uporabite kot posip čez solate ali dodatek smoothijem in kosmičem. 125 g, cena 4,00 €

Vaše telo v ravnovesju

Izbor najkakovostnejših superživil Najbolj priljubljena superživila zdaj lahko kupite že v vsakem supermarketu, drogeriji ali diskontu. Pa so vsa superživila na policah enaka? Pri superživilih še kako velja, da cena odraža tudi kakovost. Najkakovostnejša superživila so pridelana na neonesnaženih plantažah neokrnjene narave, nabirajo se ročno, ne vsebujejo nikakršnih primesi, ne dodajajo jim nobenih substanc za ohranjanje barve, vonja ali svežine. Le taka superživila vam ponujamo tudi mi: pod znamkama Sensilab foods in Vegalife.

5 stvari, ki kvarijo dober seks –

in kaj lahko storite

ZA MOŠKE Na voljo od 28. novembra dalje. 2 x Power UP

2 x 10 kapsul, prehransko dopolnilo

Zgolj normalno delujoči spolni organi, ustrezna raven hormonov in sposobnost postati seksualno vzburjen, ne zagotavljajo dobrega seksa. Drugi dejavniki lahko pridejo vmes. Vas zanima kateri? 1. Napetost in čustvena oddaljenost, ki izvirata iz pomanjkanja komunikacije med partnerjema. 2. Strah in tesnoba v slogu »ali mi bo uspelo biti dovolj dober«, ki sta ji podvržena oba spola. Posledica: izmikanje spolnosti. 3. Nezadovoljstvo s svojim telesom je lahko eden od razlogov za zavračanje partnerja oziroma opuščanje lastne pobude. 4. Pričakovanja in prejšnje izkušnje nas lahko podpirajo pri zdravem uživanju v seksu ali ovirajo, če imamo občutke krivde in sramu.

-30 %

Akcijska cena paketa: 22,26 € Redna cena paketa: 31,80 €

Nam ne verjamete? Preizkusite Power UP brez tveganja! Prepričani smo v kakovost in delovanje kapsule Power UP, zato vam ponujamo 100% garancijo na zadovoljstvo. Če z delovanjem izdelka ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar.

5. Stres, ki je posledica prenatrpanega vsakdana in pomanjkanja časa, je velik zaviralec spolne sle.

Kaj lahko storite? BIO KONOPLJINO OLJE

BIO GOJI JAGODE

100% hladno stiskano konopljino olje vsebuje veliko omega 3 maščobnih kislin. Te so še kako pomembne za ohranjanje našega zdravja – za srce in ožilje, delovanje možganov in dober vid.

Goji jagode so cenjene zaradi vsebnosti pomembnih vitaminov, mineralov, aminokislin in nenasičenih maščobnih kislin. Imejte jih vedno pri roki, saj so odličen prigrizek med glavnimi obroki. 125 g, cena 9,63 €

500 ml, cena 18,97 €

BIO KOKOSOV SLADKOR Najkakovostnejši kokosov sladkor prihaja iz Indonezije ali Filipinov. Nabirajo ga ročno iz kokosovih cvetov. Ima značilen karamelni okus in nizek glikemični indeks. 200 g, cena 4,99 € / 500 g, cena 9,99 €

BIO MACACCHINO Odličen nadomestek jutranje kavice. Mešanica bio mace, presnega kakava in najkakovostnejšega kokosovega sladkorja. Napitek, ki vam bo dal energijo za ves dan. 150 g, cena 9,20 €

Če bi radi izboljšali vašo spolnost, je dobro vnesti spremembe v vaše življenje. Vzemite si čas za vaju, popestrite svoje spolno življenje in preizkusite kaj novega! Sprostite se in prepustite se radovednosti – brez skrbi pred neuspehom. Pri tem vam lahko pomagajo 100% naravne kapsule Power UP, ki s pomočjo preverjenih naravnih učinkovin zagotavljajo močnejšo in dalj časa trajajočo erekcijo ter polnejše zadovoljstvo obeh.

Za boljše spolno življenje in zagotovljen užitek! Naravne kapsule Power UP vam omogočajo, da uživate v spolnosti kot še nikoli doslej!

✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Močnejša in dlje časa trajajoča erekcija Obojestranski užitek Delujejo že v 30 minutah Primerne so za moške vseh starosti Brez stranskih učinkov

37


PRAZNIMO ZALOGE!

Pohitite! Ponudbe veljajo do razprodaje zalog.

30 DAYS Slim Women/Men

30 DAYS Candida Solution Healthie bio MIX

Celovit 30-dnevni shujševalni program za ženske ali moške paket prehranskih dopolnil + priročnik + škatlica za kapsule

Celovit 30-dnevni program proti kandidi paket prehranskih dopolnil + priročnik + škatlica za kapsule

-50 %

Različne mešanice superživil za smoothije 10 vrečk, prehransko dopolnilo

1€

-50 %

OB NAKUPU 2 SENSILAB IZDELKOV

Akcijska cena programa: 19,95 € Redna cena programa: 39,90 €

Akcijska cena programa: 14,95 € Redna cena programa: 29,90 €

Redna cena posameznega izdelka: 6,90 €

Acai Detoxan

Malinie

Green Coffee

Za uravnavanje telesne teže 3 x 60 kapsul, prehransko dopolnilo

Pospešuje presnovo in topi maščobe 3 x 60 kapsul, prehransko dopolnilo

Zelena kava za hitrejšo presnovo maščob 3 x 30 kapsul, prehransko dopolnilo

1+2

GRATIS

1+2

1+2

GRATIS

GRATIS

Akcijska cena paketa: 16,90 € Redna cena paketa: 50,70 €

Akcijska cena paketa: 14,90 € Redna cena paketa: 44,70 €

Diabetyn

Slimcut WEIGHT MANAGEMENT Slimcut

Vzdržuje normalno raven sladkorja v krvi 3 x 60 kapsul, prehransko dopolnilo

1+2

GRATIS

3 delovanja v enem: uravnava telesno težo, izboljša presnovo, poveča vitalnost 3 x 60 kapsul, prehransko dopolnilo

, e t e r a Cig na t s a . a m r t n e i j l a o vaš o j alkoh i n e m e r b o a hran

AKCIJA

2+1

Akcijska cena paketa: 14,90 € Redna cena paketa: 44,70 €

Dietna visoko beljakovinska zelenjavna juha 5 porcij

1+2

GRATIS

-80 %

GRATIS

3 x Hepafar

3 x 30 kapsul, prehransko dopolnilo Akcijska cena paketa: 25,80 € Redna cena paketa: 38,70 €

HEPAFAR – naravna pomoč za vaša jetra! Akcijska cena paketa: 13,90 € Redna cena paketa: 41,70 €

Akcijska cena paketa: 15,90 € Redna cena paketa: 47,70 €

Akcijska cena: 2,58 € Redna cena: 12,90 €

www.sensilab.si

080 86 74


Kje nas najdete? Verjamemo, da za svoje zdravje lahko največ naredite prav vi sami. Da bi vam olajšali izbiro pri nakupu Sensilab izdelkov, smo vam v tej reviji pripravili veliko popustov in posebnih akcijskih ponudb. Na voljo so vam v naših trgovinah, spletni trgovini in na brezplačni telefonski številki.

Trgovine Sensilab misli Zdravo boste našli na naslednjih lokacijah: • Mercator center Ljubljana Šiška, C. ljubljanske brigade 33 • Citypark Ljubljana, Šmartinska 152g • Supernova Ljubljana Rudnik, Jurčkova cesta 223 • Citycenter Celje, Mariborska 100 • Mercator center Novo mesto Bršljin, Ljubljanska cesta 47 • Europark Maribor, Pobreška cesta 18 Akcijske ponudbe veljajo tudi • Supernova Kranj, Stara cesta 25 - Savski otok v naši spletni trgovini • Planet Tuš Koper, Ankaranska cesta 2

www.sensilab.si in na brezplačni telefonski številki

080 86 74

Sensilab revija misli zdravo  

november 2016 - januar 2017

Sensilab revija misli zdravo  

november 2016 - januar 2017

Advertisement