Page 1

STOCKHOLM – GUSTAVSBERG

Här är ett första utkast på din katalog

STRANDVIKS FLYGLAR Inredningsval


När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Alla våra inredningsdetaljer är välkomponerade och ger dig ett enhetligt och stilsäkert hem i många år framöver.


Välkommen in Grattis till ditt nya hem. Nya rum och nya möjligheter. Du har hittat en bostad du tycker om. Nu är det dags att sätta din egen prägel. Seniorgården Original är en värdefull hjälp när du funderar på hur du vill ha det hemma.

På Seniorgården är vi måna om att du får ett hem där du trivs och mår bra. Ett vackert hem som fungerar varje dag, året om. För att uppnå det har våra inredare tagit fram Seniorgården Original. Det är ett genomtänkt inredningsprogram där kvalitet, funktion och estetik samverkar. Alla detaljer i sortimentet, från golv till handtag, är noga utvalda för att passa den arkitektur och stil som gäller för ditt hus.

Idén med Seniorgården Original Det är både roligt och klurigt att utforma sin nya bostad. Du ska välja färg, form och funktioner för att skapa det hem du drömt om. Seniorgården Original gör det lite enklare och du kan vara säker på att vad du än väljer får du en smakfull inredning som håller lång tid framöver. Seniorgården Original bygger på handplockade och kvalitetssäkrade lösningar och material. Originalvalen står för en genomtänkt helhet där varje detalj stämmer ihop och skapar en röd tråd i ditt hem. Naturmaterial, god design och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan.

Du får värdefull handledning Nu ska du välja rätt inredningsdetaljer till din nya bostad. Kanske vet du precis hur du vill ha det. Kanske blir du villrådig inför olika träslag, nyanser, trender, beslag och funktioner. Oavsett hur du känner är du inte ensam genom dina beslut. Du träffar snart en av våra inredare som kan ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val. Du kan också få övergripande råd kring inredning. Våra inredare kan självklart allt som rör Seniorgården Original och lotsar dig rätt i vårt sortiment, utifrån dina önskemål och behov. Bläddra nu vidare bland alla möjligheter, så har du kommit en bit på inredningsvägen mot dina nya rum. Trevlig läsning!

3 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


Dina inredningsval När du bokar en bostad hos Seniorgården får du vår katalog med inrednings­ val samt uppgifter om sista beställningsdag för olika val och en del annan information.

Inredningsmöte I god tid inom ramen för din beställningstid kallar inredningsansvarig i ditt projekt till ett inredningsmöte. Tillsammans går ni igenom Seniorgården Originaloch inredningsval som du kan göra, diskuterar dina önskemål och reder ut eventuella frågetecken.

Inredningsval Efter ditt personliga inredningsmöte kommer en beställning att skickas till dig för godkännande. Många produkter har lång leveranstid och måste därför beställas i god tid. Det är därför inte möjligt att göra ändringar efter signering. Är beställningen inte signerad i tid, inreds bostaden enligt Seniorgården Original.

Kontrollera din beställning Det är mycket viktigt att du går igenom att allting stämmer ordentligt och att du omgående tar kontakt med inredningsansvarig om någonting är felaktigt. Beställningen är bindande och kan inte ändras i efterhand. Överenskommelser som inte finns med i beställningen gäller ej. Beställningen är underlag till Seniorgårdens leverantörer och måste innehålla korrekt och komplett information.

Priser Samtliga priser är inklusive moms. I bostadens pris ingår originalutförande. Priserna i katalogen för inredningsval är mellanskillnaden från original och gäller som tillägg och i förekommande fall för utbyte mot original. I priset ingår montering om inte annat anges.

Leverantörsförändringar och modellbyten – vitvaror Vi reserverar oss för leveranshinder samt byte av modell och beteckning på maskiner, material och varor. Byte till annan maskin, material eller vara med likvärdig kvalitet och funktion kan komma att ske utan föregående avisering.

Betalningsvillkor Efter godkänd beställning av dina inredningsval kommer Seniorgården skicka en faktura på 50 procent av totala kostnaden. Resterande del faktureras och inbetalas senast på tillträdesdagen. Vid beställning för mindre än 10 000 kr faktureras hela beloppet direkt.

Besiktning Slutbesiktning av bostaden görs innan tillträdet. Besiktningen leds av en opartisk besiktningsman. Du bör närvara vid besiktningen för att kunna framföra synpunkter till besiktningsmannen samt kontrollera dina inredningsval. Kallelse kommer att skickas till dig i god tid före utsatt besiktningsdatum.

4 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


5 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


LAGA & ÄTA

Ditt nya kök Köket är ett av hemmets mest välbesökta rum. Här lagar vi mat, äter, umgås och förvarar. Ett nytt, modernt kök är något alldeles extra. Det märks verkligen att du är först på plats.

Tidlöst med modern twist Seniorgården har byggt bostäder i snart 25 år. Genom åren har vi lärt oss att se det som skapar vackra, tidlösa och samtida hem. Många av våra kök är vita med noggrant utvalda detaljer i form av bänkskivor, stilrent kakel, formstarka och funktionella handtag. Den ljusa grunddesignen ger dig möjlighet att ändra kökets uttryck efter årstid och trender. I ett stilrent och genomtänkt kök är det lätt att lyfta personliga detaljer som förändrar och förnyar.

Seniorgården Original Du får redan i grundutförandet ett komplett, tryggt och väl­utrustat kök. Kyl- och fryskombination, diskmaskin, mikro,

spishäll och inbyggd varmluftsugn ingår i originalet. Vi är också måna om att du ska få en bra arbetsmiljö i ditt nya kök samtidigt som vi värnar om vår gemensamma miljö. Därför väljer vi energisnåla och tystgående vitvaror.

Erkänt duktiga köksleverantörer Seniorgården samarbetar med utvalda och välkända köksleverantörer. De tillverkar köksstommar, luckor och bänkskivor i material av hög kvalitet, med mångfald i design och utförande. Alla våra tillverkare har Svanenmärkt köksinredning i sortimentet. Genom att erbjuda och välja kök med god kvalitet bidrar vi till en hållbar livsstil där varje inredningsdetalj håller länge, åldras vackert, renoveras och återvinns med åren.

Ta för dig av vad det trivsamma köket har att erbjuda i form av genomtänkt design och funktion. Matbordet blir det självklara navet för måltider, pyssel och avkopplande stunder.

6 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


LAGA & ÄTA

7 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


LAGA & ÄTA

Seniorgården Original Matlagning och vardagsbestyr ska vara enkla och roliga. Det svensktillverkade köket från Ballingslöv är av stilren modell med vita släta luckor och genomtänkta handtag. Bänkskåpen har dämpade fullutdragslådorna för maximal tillgänglighet.

1. Blandare Köksblandare kommer från Tapwell. 1

2. Köksluckor, handtag och bänkskiva Seniorgården Original köket är modernt och stilrent med en vit slät lucka, handtag i rostfritt samt en mörkare grå laminatbänkskiva. Den ljusa känslan förstärks ytterligare med ett vitt avlångt kakel som monteras liggande.

3. Häll I Seniorgården Original ingår en induktion häll som är både snabbare och energisnålare än en traditionell glaskeramikhäll.

3

Trygga och smarta kök God design är viktigt för att skapa en trivsam känsla i köket. Minst lika viktigt är att de smarta funktionerna finns där. Att det är praktiskt och säkert, så köksarbetet blir enklare och roligare.

Vi ställer höga krav på ditt kök. Det ska fungera både för vardagsmaten och festmåltiderna. Det ska uppmuntra till både matlagning och mingel. I Seniorgårdens kök finns praktiska detaljer och funktioner som bidrar till att ditt köksarbete blir enklare, tryggare och förhoppningsvis också lustfyllt.

Välplanerat och lättskött Du hackar och bereder på en lättskött och väl upplyst bänkskiva med vattenkranen direkt bredvid. Det finns flera eluttag runt arbetsytan och du ansluter enkelt dina köksmaskiner. För din trygghet finns det timer på några av eluttagen om du skulle glömma att stänga av. Arbetsytor och diskhoar är på bekvämt avstånd från spisen för att undvika onödigt spring. Ugnen är inbyggd på bekväm höjd så att du slipper böja dig. Dessutom finns det ofta avställningsytor nära kyl och frys. Kökets bänkskåp är inredda med rullister och lådorna är lätta att dra

ut för bra överblick. Fläkten har hög kapacitet för att klara en öppen planlösning och alla ytor i ditt nya kök är tåliga och lätta att rengöra. Den starka laminatytan på arbetsbänken är enkel att torka av och klarar dagliga påfrestningar. Inga starka rengöringsmedel behövs, en vanlig disktrasa och lite såpa räcker för att hålla bänkar och skåpsluckor fräscha.

Personliga tillval i köket I Seniorgården Original finns många olika köksalternativ att välja mellan, helt kostnadsfritt. Väljer du att gå utanför originalet gör du det mot en tillkommande kostnad. Utöver Seniorgården Original som är speciellt utvalt för det här projektet, har vi ett stort tillvalssortiment med till exempel bänkskivor i trä- och natursten, induktionshällar, vitvaror, fläktkåpor, kakel och klinker. På följande sidor ser du vilka tillval som är möjliga i just ditt kök.

8 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


LAGA & ÄTA

Ditt hem – ditt val Förutom Seniorgården Original finns ett utbud av kostnadsfria tillval för att du ska kunna sätta en personlig prägel på din bostad. Ibland är det de små detaljerna som avgör.

Kostnadsfria val Förutom Seniorgården Original kan du kost­ nadsfritt välja två andra luckor, handtag och bänkskivor till ditt kök. På så sätt kan du hitta en stil som passar dig utan att behöva betala något extra. Dessutom kan du välja en annan kakelplatta, också utan extra kostnad.

1. Köksluckor, handtag och bänkskiva En mer klassisk stil kan du få med den vita ramluckan och en ljusare grå laminatskiva. Till det passar handtag i rostfritt utseende och stora kakelplattor i vitt som monteras stående.

2. Köksluckor, handtag och bänkskiva Väljer du den grå luckan, den mörka stenliknande laminatskivan, ett grått kakel och handtag i rostfritt utseende får du känsla av ett stilrent modernt kök.

9 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Luckor

BALLINGSLÖV

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Skåp ingår enligt separat köksritning. Säkerhetsspärr monteras på kniv- och källsorteringslåda.

Solid vit 19 mm Slät lucka av målad MDF med svagt avrundad kant, NCS S0300-N

Studio vit 19 mm Ramlucka av målad MDF, NCS S0300-N

Solid mörkgrå 19 mm Slät lucka av målad MDF med svagt avrundad kant, NCS S4500-N

INREDNINGSVAL

Line vit 19 mm med

Metro ek 19 mm

Metro svartbetsad ek 19

Solid lindblomsgrön 19

Solid mörkgrå 19 mm

integrerat grepp Slät lucka av målad MDF, dekorlist i alu vid greppen, NCS S0300-N 21 700 kr

Slät lucka av liggande fanerat trä, svagt avrundade kanter i massivt trä 25 300 kr

mm Slät lucka av liggande fanerat trä, svagt avrundade kanter i massivt trä 25 300 kr

mm Slät lucka av målad MDF med svagt avrundad kant, NCS S2005-G70Y 18 100 kr

Slät lucka av målad MDF med svagt avrundad kant, NCS S4500-N 18 100 kr

Solid ostronbeige 19 mm

Solid peppargrå 19 mm

Solid varmgrå 19 mm

Slät lucka av målad MDF med svagt avrundad kant, NCS S2005-Y20R 18 100 kr

Slät lucka av målad MDF med svagt avrundad kant, NCS S7500-N 18 100 kr

Slät lucka av målad MDF med svagt avrundad kant, NCS S3502-Y 18 100 kr

10 6STRANDVIKS 2018 STRANDVIKSFLYGLAR, FLYGLARJanuari , Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Luckor

BALLINGSLÖV

INREDNINGSVAL

Studio mörkgrå 19 mm

Studio ostronbeige 19

Studio peppargrå 19 mm

Studio varmgrå 19 mm

Ramlucka av målad MDF, NCS S4500-N 21 000 kr

mm Ramlucka av målad MDF, NCS S2005-Y20R 21 000 kr

Ramlucka av målad MDF, NCS S7500-N 21 000 kr

Ramlucka av målad MDF, NCS S3502-Y 21 000 kr

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 7 11 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Handtag & knopp

BALLINGSLÖV

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta HG 640 rostfritt cc 128 mm

Handtag placeras stående på luckor och liggande på lådor och diskmaskinslucka.

HG 420 rostfritt borstat cc 128 mm

HG 750 krom cc 128

HG 261 rostfritt cc

HG 558 matt metall cc 128 mm

HG 560 matt metall cc 192 mm

1 500 kr

2 700 kr

HG 830 rostfritt cc

HG 832 rostfritt cc 192 mm 1 500 kr

RK 175 borstad metall

mm

INREDNINGSVAL

Bra att veta Observera att handtag inte kan placeras liggande på luckor där risk finns att de slår i vägg eller intilliggande skåp. Priser avser helt kök.

HG 641 rostfritt cc 192 mm 2 700 kr

Annan montering av kökshandtag (ej enligt original) 1 200 kr

128 mm 1 500 kr

HG 756 matt metall cc 128 mm

HG 757 matt metall cc 224 mm

1 500 kr

2 700 kr

128 mm 1 500 kr

RK 225 läder natur/

RK 235 Läder brun/

RK 245 Läder svart/

RK 253 krom

Klick-öppning

krom 1 500 kr

krom 1 500 kr

krom 1 500 kr

750 kr

handtagslös öppning för luckor 1 500 kr

12 8STRANDVIKS 2018 STRANDVIKSFLYGLAR, FLYGLARJanuari , Januari 2018

750 kr


LAGA & ÄTA KÖK

Bänkskiva Laminat

BALLINGSLÖV

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

7486 Zeus Antracit

Bänkskivan är 30 mm tjock och levereras med rak laminatkantlist i lika utförande som bänkskivan. Notera att bänkskivor kan komma att skarvas.

7927 Grå

6216 Black Brazil

INREDNINGSVAL

0026 Vit

4101 Ek

4517 Trä mörk

6247 Ljus betong

6696 Marmor

0746 Svart sten

1 000 kr

1 000 kr

1 000 kr

1 000 kr

1 000 kr

1 000 kr

718 Fenix grigio matt 6 900 kr

720 Fenix svart matt 6 900 kr

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 9 13 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Bänkskiva Kant

BALLINGSLÖV

ORIGINAL

Rak kant för laminat

INREDNINGSVAL

Postformad (rundad) kant för laminat gäller alla laminatskivor 500 kr/kök

Bänkskiva Massiv

BALLINGSLÖV

INREDNINGSVAL

Bra att veta Levereras i tjocklek 30 mm. Rak framkant om annat ej anges. Massiva träskivor är naturmaterial och kräver regelbunden skötsel och underhåll.

Ek dubbeloljad 9 200 kr

Amerikansk valnöt

Ask dubbeloljad

dubbeloljad 13 400 kr

9 200 kr

1410 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Bänkskiva Sten

BALLINGSLÖV

INREDNINGSVAL

Grå Bohus granit blankpolerad natursten 30 mm

Nero Afrika blankpolerad natursten 30 mm

Nero Assoluto blankpolerad natursten 30 mm

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Blanco Zeus kompositsten 30 mm, rak kant skivan

Lagoon kompositsten 30 mm, rak kant skivan

skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Kompositstenskiva 30 mm på offert, ur Ballingslövs standardsortiment

Naturstenskiva på offert, ur Ballingslövs standardsortiment skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Bra att veta Levereras i tjocklek ca 30 mm. Skarvar kan förekomma beroende på kökets utformning, stäm av maxlängd med Inredningsansvarig. Runt inbyggnadshäll skarvas alltid skivan. Diskho planlimmas. Naturstenskivor är naturmaterial som varierar i färg, kristallstorlek, struktur och ådring.Verklig produkt kan avvika från prover och illustrationer. Natursten kräver regelbundet skötsel samt underhåll, och är ett naturmaterial känsligt för syror, såsom citron, vin mm. Marmor är känsligare och på marmor uppstår snabbt en ”patina” med anledning av detta. Kompositsten (kvartskomposit) är ett industriellt framställt stenmaterial. Materialet är slitstarkt, hållbart, och inte poröst, dvs framförallt lämplig i de ljusare stenmaterial, då det inte blir känsligt för vinfläckar, citron mm. Kräver ingen impregnering och är dessutom enkelt att rengöra och underhålla.

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 11 15 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Bänkskiva Sten

BALLINGSLÖV

INREDNINGSVAL

Målat som stänkskydd i kök NCS S0500-N, glans 20 (vid frånval av kakel/ klinker) 1 880 kr/kök

Målat som stänkskydd i kök i kombination med sockel NCS S0500-N, glans 20 1 880 kr/kök

Målat som stänkskydd i kök valfri NCS-kulör, glans 20 2 630 kr/kök

Målat som stänkskydd i kök i kombination med sockel valfri NCSkulör, glans 20 2 630 kr/kök

Naturstenskiva/ Kompositsten som stänkskyddssockel på offert, ur Ballingslövs standardsortiment. Tjocklek beroende på val av sten. Ange önskad höjd. Notera att skivan kan behöva skarvas. Pris enligt offert

1612 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018

Laminat som stänkskyddssockel på offert, ur

Naturstenskiva/ Kompositsten som stänkskydd hel yta

Ballingslövs standardsortiment. Höjd 200 mm, tjocklek 12 mm, ovankant rak. Notera att skivan kan behöva skarvas. Pris enligt offert

på offert, ur Ballingslövs standardsortiment, inklusive eventuell håltagning för eluttag. Tjocklek beroende på val av sten. Notera att skivan kan behöva skarvas. Pris enligt offert


LAGA & ÄTA KÖK

Bygg- och eländring

ELEKTRIKERN

INREDNINGSVAL

Tillkommande el i vitrinskåp samt strömbrytare inne i skåp (placeras höger framtill) exkl armatur (omfattas ej av Grundavgift) 1 900 kr/st

Belysning och el ORIGINAL

Bänkbelysning LED-list Original inkl driver 2700K

INREDNINGSVAL

driver, placeras i framkant/överkant av vitrinskåp 2700K (kräver elförberedelse, dvs eländring) 2 250 kr/skåp

Bänkbelysning LED-Spotlight Ledstar borstad stål, c/c 400 mm, inkl

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

Utbyte hörnbox till 1-vägs med timerfunktion Simon 54

driver Diam=82 mm 2,4W 2700K, exkl baldakin/snickeriskiva 13 130 kr/kök

Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit Timer 99 minuter 1 950 kr/st

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Vitrinbelysning LED-list inkl

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 13 17 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Övrigt

BALLINGSLÖV

INREDNINGSVAL

Sockel i alu look 640 kr/kök

Ändring av skåpsstomme på offert Pris enligt offert

Sockellåda 40/60/80 cm med HG 120 borstad rostfritt beslag ej i skåp som ventileras t ex under häll/ugn mm 2 630 kr/st

Byte av brickskåp 20 cm till skafferiutdragsinredning 3 stycken hyllor/trådfack Beakta ev. radiatorplacering samt ange hö-/vä-utförande Pris enligt offert

Byte av brickskåp 20 cm till handduksskåp Beakta ev. radiatorplacering Pris enligt offert

Byte av originalväggskåp i 80-bredd till vitrinskåp inkl glashyllor exkl belysning 2 200 kr/skåp

Bra att veta Vid val av annan lucka ur JMs sortiment, ges pris mot offert. Vid val av vitrinskåp med belysning tillkommer elförberedelse samt LED-list, se under Kök, Belysning och el.

1814 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018

Baldakin/ snickeriskiva, vit, för infällnad av spotlights c/c 400 mm under väggskåp 3 520 kr/kök


KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Original monteras stående om annat ej anges. Kakel i kök sätts endast i bakkant, ej på kortsidor.

6635 vit blank (Image Milk Kakel 300x600x10 mm)

8105 vit matt (Prib slät Kakel 100x300x8,5mm)

5975 Perla grå matt, nät (Interni Kakel 100x100x7 mm)

INREDNINGSVAL COTTON KAKEL 132X400X10 MM

Bra att veta 7267 vågig vit blank 850 kr/kvm

Allt kakel och klinker i JMs sortiment kan väljas som stänkskydd i kök.Väljer du en platta av klinker i stället för kakel tillkommer en monteringskostnad, se kök kakelsättning. Allt tillvalskakel säljs i hela kvm.

INREDNINGSVAL IMAGE MILK KAKEL 300X600X10 MM

6638 vit matt 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL KAR KAKEL 250X400X7 MM

1127 vit blank

1128 vit matt

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB FASAD KAKEL 100X200X8 MM

8107 vit blank fasad 600 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 15 19 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

LAGA & ÄTA KÖK

Kakel


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X200X7 MM

8104 vit blank 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X300X8,5MM

8105 vit matt

8106 vit blank

450 kr/kvm

450 kr/kvm

INREDNINGSVAL PT KAKEL 200X400X85 MM

5012 vit matt

5013 vit blank

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL TR KAKEL 200X400X85 MM

5992 Blu Avio blå blank

5993 Cobalto mörkblå

5994 Ghiaccio vit blank

5995 Nero svart blank

5996 Perla grå blank

500 kr/kvm

blank 500 kr/kvm

400 kr/kvm

500 kr/kvm

400 kr/kvm

5997 Pistacchio ljusgrön

5998 Rosso röd blank

5999 Turchese grön blank

blank 500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

2016 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

700 kr/kvm

svart 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

700 kr/kvm

svart 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL BISAZZA GLASMOSAIK KLINKER 20X20X4 MM

7813 Gemme

7814 Grace vit

7887 Rachele

7888 Iside svart

7895 Smalto

brun 2 400 kr/kvm

mix 2 400 kr/kvm

svart mix 2 400 kr/kvm

mix 2 400 kr/kvm

grönturkos 2 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X600X9 MM

5737 Bianco Sand Rect matt

5740 Grå Rect matt

5743 Antracit Rect matt

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X600X9 MM

6921 Antracit mörkgrå

6926 Bianco vit

6931 Grigio grå

650 kr/kvm

650 kr/kvm

650 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 17 21 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

7899 Vetricolor röd 2 400 kr/kvm


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X600X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5711 Sand beige

5715 Rust brun

5719 Grey grå

5723 Black svart

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

5973 Ghiaccio

5974 Nero svart

vit matt, nät 600 kr/kvm

matt, nät 650 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X600X9,5 MM

8305 Nero Svart matt 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7777 Vit matt

7778 Svart matt

7779 Grå matt

1 350 kr/kvm

1 350 kr/kvm

1 350 kr/kvm

2218 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 28,5X104X9,5 MM (FISKBEN PÅ NÄT 320X375 MM)

7030 Cararralegiviato Herringbone blank 3 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X600X9,5 MM

7025 Carrara Naturale Rect 750 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 60X60X9,5 MM (NÄT 267X293 MM)

7013 Cararra Levigato Hexagon

7014 Cararra Naturale Hexagon

Rect blank 3 950 kr/kvm

Rect matt 3 950 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 19 23 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

LAGA & ÄTA KÖK

Kakel


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X600X9,5 MM

8827 Nero Acapulco Svart matt

8828 Botticino ljusbeige matt

400 kr/kvm

400 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt

5782 vit blank

600 kr/kvm

600 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

5788 vit blank

5791 vit matt

550 kr/kvm

550 kr/kvm

INREDNINGSVAL ROYAL KLINKER 310X610X11 MM

6636 Cararra vit blank 350 kr/kvm

2420 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Kakelfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

INREDNINGSVAL

Antracit fog

Koksgrå fog

Ljusbeige fog

Stålgrå fog

500 kr

500 kr

500 kr

500 kr

Kakelsättning Kök INREDNINGSVAL MONTERING

Plattsättning: Tillägg för klinker på vägg

Plattsättning: Halvstensförband kök

270 kr/kvm

120 kr/kvm

Plattsättning: Förskjuten 1/3delsläggning

Plattsättning: Förskjuten fallande läggning

120 kr/kvm

120 kr/kvm

Plattsättning: Fiskbensläggning 730 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 21 25 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Diskho

BALLINGSLÖV

ORIGINAL

Bra att veta Intra Horizon HZ815 diskbänk (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 815 mm, bredd vask 345/345 mm

Diskbänk med två stora hoar är original i diskbänkskåp på 800 mm. En stor och en liten ho är original i skåp på 600 mm.Vid val av massiv träbänkskiva erbjuds endast diskbänk med sidoyta alt heltäckande diskbänk med avställningsyta. Diskho underlimmas i laminat och i massiv bänkskiva men planlimmas vid val av sten.

INREDNINGSVAL

Intra Horizon HZD1120 diskbänk med sidoyta (underlimmas i laminat/ massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 1120 mm, bredd vask 345/345 mm 2 930 kr

Intra Frame FR60SX

Intra Frame FR97D

Intra Frame FR97SH

Intra Frame FR97SX

diskbänk, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 595 mm, bredd vask 520 mm 750 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 340/340 mm 5 160 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 340/155 mm 5 060 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) 5 060 kr

Bra att veta Diskmedelspump ingår i diskho Intra Frame men kan även väljas till heltäckande diskbänk Intra Atlantic.

BI228 Krom diskmedelspump totalhöjd 289 mm, piphöjd 87 mm Beakta placering beroende på val av diskbänk, blandare mm 1 090 kr/st

2622 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Blandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT984 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm

INREDNINGSVAL

RT184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 371 mm, piphöjd 249 mm 310 kr/st

EVO184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 1 720 kr/st

RT984-RH Krom med RHhandtag utan klick-klack-spärr, inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm 360 kr/st

DOM184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 393 mm, piphöjd 280 mm. Kan endast användas på diskhoar från Intra Frame 3 360 kr/st

EVO184 Steel inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 3 240 kr/st

EVO184 Honey gold inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 4 370 kr/st

EVO984 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 338 mm, piphöjd 276 mm 1 720 kr/st

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 23 27 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

EVO984 Steel inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 338 mm, piphöjd 276 mm 3 240 kr/st


LAGA & ÄTA KÖK

Häll

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta

IHI 6160 induktionshäll Sliderstyrning, 4 zoner 210, 210, 160,160 mm, raka kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar.

Seniorgården erbjuder i första hand en häll med tydlig display och styrning

Passar mina kastruller induktionshäll? Sätt en magnet på undersidan av kärlet, fastnar magneten så fungerar kastrullen. I alla lägenheter monteras även en spisvakt

INREDNINGSVAL

IHI 760 FX SLIDER

IHI 764 FX SLIDER

induktionshäll Sliderstyrning, 4 zoner varav 1 stor delbar flexizon samt 1 zon 210 mm och 1 zon 145 mm, fasettslipade kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar. 2 200 kr

induktionshäll Sliderstyrning, 4 st likadana flexizoner 23 cm breda, alt. 2 stora delbara flexizoner. Utnyttjandet av zonerna anpassar sig efter kärlets storlek, fasettslipade kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar. 2 800 kr

2824 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


veta

MIELE

INREDNINGSVAL

Bra att veta

den erbjuder tillval på vitvaror Seniorgården från Miele,erbjuder tillval på vitvaror från Miele, för Strandvik exklusivt för Strandvik

Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik.

KM6115 Induktionshäll 57 cm bred, liggande ram, Easycontrol display, 4 kokzoner, TwinBooster, 1-9 värmelägen, varmhållningsfunktion, uppkokningsautomatik, timerfunktion/äggklocka. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar. 5 500 kr/st

KM6115 KM6306 Induktionshäll Induktionshäll 57 Induktionshäll cm bred, liggande PowerFlex, ram, Easycontrol stående ram,display, 63 cm4bred, kokzoner, TwinBooster, direktval-display 1-9 för värmelägen, varje zon, varmhållningsfunktion, 4 kokzoner inkl 1 PowerFlexuppkokningsautomatik, zon, TwinBooster, 1-9 alt 1-17 timerfunktion/äggklocka. effektlägen, timerfunktion/ Hällskydd äggklocka,ingår Stop&Go-funktion. och monteras för Hällskydd den som ingår önskar. och monteras 5för 500 den kr/st som önskar. 10 000 kr/st

KM6306 Induktionshäll Induktionshäll PowerFlex, stående ram, 63 cm bred, direktval-display för varje zon, 4 kokzoner inkl 1 PowerFlexzon, TwinBooster, 1-9 alt 1-17 effektlägen, timerfunktion/ äggklocka, Stop&Go-funktion. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar. 10 000 kr/st

29 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 25 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari25 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

LAGA & ÄTA KÖK

INGSVAL

Häll

KÖK

MIELE


LAGA & ÄTA KÖK

Ugn

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta På din köksritning ser du var ugnen är placerad.

IBU 52 RF Rostfri 71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, display med timer, pop-out vred, mekanisk barnspärr på luckan, treglaslucka och grillfunktion, utdragsskenor till 1 plåt

Seniorgården erbjuder i första hand en inbyggnadsugn med teleskopsutdrag för bekväm och säker matlagning

INREDNINGSVAL

IBU 52 vit

IBU 54 RF rostfri

IBU 56 RF rostfri

IBU 54 vit

IBU 56 vit

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, display med timer, pop-out vred, mekanisk barnspärr på luckan, treglaslucka och grillfunktion, utdragsskenor till 1 plåt 0 kr

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 1 500 kr

71 liter, varmluft, pyrolysrengöring och katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 6 000 kr

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 1 000 kr

71 liter, varmluft, pyrolysrengöring och katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 5 500 kr

3026 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Ugn

MIELE

INREDNINGSVAL

Bra att veta Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik.

HFC71 Teleskoputdrag passar bas ugn FlexiClip teleskopskenor för flexibel, individuell användning av ugnen, lätt att fästa på ugnsstegarna 2 000 kr/st

HFC72 Teleskoputdrag

H 6660 BP BV Ugn vit

passar exklusiv ugn FlexiClip teleskopskenor för flexibel, individuell användning av ugnen, lätt att fästa på ugnsstegarna 2 200 kr/st

PureLine, 76 liter innervolym, 5 falshöjder, 12 ugnsfunktioner, 30-300°C, exakt elektronisk temp. reglering, ångfunktion, över 100 st automatikprogram, egna program, stektermometer, katalysator, Pyrolys, energiklass: A+ 24 000 kr/st

H 2265 B Ugn Rostfri PureLine, 76 liter innervolym, 5 falshöjder, 7 ugnsfunktioner, 50-250°C, exakt temp. reglering, EasyControl-display med vred, PerfectClean, energiklass A+ 1 800 kr/st

H 2661 B BV Ugn vit PureLine, 76 liter innervolym, 5 falshöjder, 7 ugnsfunktioner, 50-250°C, exakt temp. reglering, EasyControl-display med vred, PerfectClean, energiklass: A+ 6 300 kr/st

H 6660 BP RF/CS Ugn Rostfri PureLine, 76 liter innervolym, 5 falshöjder, 12 ugnsfunktioner, 30-300°C, exakt elektronisk temp. reglering, ångfunktion, över 100 st automatikprogram, egna program, stektermometer, katalysator, Pyrolys, energiklass: A+ 24 000 kr/st

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 27 31 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

H 2661 B RF/CS Ugn Rostfri PureLine, 76 liter innervolym, 5 falshöjder, 7 ugnsfunktioner, 50-250°C, exakt temp. reglering, EasyControl-display med vred, PerfectClean, energiklass A+ 6 300 kr/st


LAGA & ÄTA KÖK

Mikrovågsugn

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta

IM 50 RF rostfri för högskåp,

På planritning inredningsval eller på din köksritning ser du var mikro är placerad. Cylindas micros är endast vänsterhängda

vänsterhängd 25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram

INREDNINGSVAL

IM 50 vit för högskåp,

IM 80 S vit för väggskåp,

vänsterhängd 25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram 0 kr

vänsterhängd 25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram 0 kr

IM 80 XL RF rostfri Kombi Varmlufts-/Mikrovågsugn, för högskåp 40 liter, varmluftsugn, 3D uppvärmning (mikro), 900w, grillfunktion (1600w), snabbstart 7 000 kr

3228 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Mikrovågsugn

MIELE

INREDNINGSVAL

Bra att veta Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik Vid val av vinkyl utgår micro Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik. Vid val av vinkyl utgår micro.

M 6032 BV Mikro vit PureLine, 17 liter innervolym, plats för 28 cm stor tallrik, 17 automatikprogram, 6 effektlägen (80-800 W), snabbstart, easyControl-display på sidan, v-hängd lucka, grill. För vägg- eller högskåp. 4 900 kr/st

M 6030 RF/CS Mikro Rostfri PureLine, 17 liter innervolym, plats för 28 cm stor tallrik, 11 auto.program, 6 effektlägen (80-800 W), snabbstart, EasyControl display på sidan, vhängd lucka. För vägg- eller högskåp. 3 900 kr/st

M 6262 BV Mikro vit PureLine, 46 liter innervolym, plats för 40 cm stor tallrik, 23 automatikprogram, 7 effektlägen (80-900 W), EasyControl display, lucka öppnas nedåt, för högskåp 10 000 kr/st

KWT 6112 iG vinkyl för inbyggnad i högskåp vintemperering- alt vinlagringsskåp, för inbyggnad, bredd 60 cm x 45 cm hög, bottenhängd glaslucka,18 flaskor, 1 temperaturzon, 2 utdragbara trähyllor, LEDbelysning, AirClean-filter, 34 dB (A), A 21 620 kr

H 6600 BM BV Kombiugn

H 6600 BM RF/CS

DGM 6600 RF/CS

vit PureLine, 43 liter innervolym, 3 falshöjder, varmluft, över- och undervärme & grill, 30-250°C, mikro 80-1000 W, exakt elektronisk temp.reglering, över 100 st automatikprogram, egna program, stektermometer, perfectClean, för montering i högskåp 24 200 kr/st

Kombiugn rostfri PureLine, 43 liter innervolym, 3 falshöjder, varmluft, över- och undervärme & grill, 30-250°C, mikro 80-1000 W, Kombitillagningugnstemperatur: exakt elektronisk temp. reglering, över 100 st automatikprogram, egna program, stektermometer, perfectClean, för montering i högskåp 24 200 kr/st

Kombiångugn mikro/ånga, Rostfri/CleanSteel PureLine, 40 liter innervolym, rostfritt innerutrymme, 1,5 liter vattenbehållare på sida , 4 falshöjder, MultiSteam, tillagning med ånga, extern ånggenerering, ugnstemperatur 40-100°C, Mikrofunktion (80-1 000 W), över 150 automatikprogram, egna program, för installation i högskåp 28 900 kr/st

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 29 33 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

M6262 RF/CS Mikro Rostfri PureLine, 46 liter innervolym, plats för 40 cm stor tallrik, 23 automatikprogram, 7 effektlägen (80-900 W), EasyControl display, lucka öppnas nedåt, för montering i högskåp 10 000 kr/st


LAGA & ÄTA KÖK

Kyl/Frys

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Bostad på 1-2 rok har en kombinerad kyl/frys.

KF 3385 H RF rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren

INREDNINGSVAL

KF 4385N H RF rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 700 kr

KF 3385 H vit A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren 0 kr

KF 4385N H vit

KFI 6177N

A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 200 kr

integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 1 100 kr

3430 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (en enhet) 4 020 kr/st


LAGA & ÄTA KÖK

Kyl/Frys

MIELE

INREDNINGSVAL

Bra att veta Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik

Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik.

KFN 28132 D ws Kyl/Frys Vit Höjd 1860 mm, 209/95 liter, 43 dB(A),Vit, dolda grepphandtag, NoFrost högerhängd (omhängningsbar), Snabbinfrysning, DynaCool fläktkylning, A++ 1 300 kr/st

KFN 28132 D edt/ cs Kyl/Frys Rostfri/ CleanSteel Höjd 1860 mm, 209/95 liter, ), Rostfri/CleanSteel, dolda grepphandtag, NoFrost högerhängd (omhängningsbar), Snabbinfrysning, DynaCool fläktkylning, 43 dB(A, A++ 2 300 kr/st

KF 37132 iD Kyl/Frys integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka Höjd 1780 mm, 199/82 liter, 37 dB(A), högerhängd dörr (omhängningsbar), skåpdörr med glidbeslag, A++. Snickerilucka tillkommer. 4 800 kr/st

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 31 35 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (en enhet) 4 020 kr/st


LAGA & ÄTA KÖK

Kyl- och fryskombinationer

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Bostad större än 2 rok har två kombinerade kyl/frysar.

KF 3385 H RF, 2 enheter rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren

INREDNINGSVAL

KF 3385 H, 2 enheter vit A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost och touchdisplay på dörren 0 kr

KF 3385 H RF, 2 enheter rostfri

K 4385N H/V och F 4385N V/H

K 4385N H RF och F 4385N V RF rostfri

vit A++/A++, 380/280 liter, 1854 mm, 42 dB, frys med No Frost, manuell ismaskin, touchdisplay bakom dörren 300 kr

A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren 0 kr

A++/A++, 380/280 liter, 1854 mm, 42 dB, frys med No Frost, manuell ismaskin, touchdisplay bakom dörren 1 100 kr

KF 4385N H 2 enheter vit A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 400 kr

KFI 6177N 2 enheter integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 2 200 kr

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (två enheter) 8 040 kr/set

3632 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018

KF 4385N H RF 2 enheter rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 1 400 kr

KI 6177 och FI 6177N integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A+/A+, 308/196 liter, 1770 mm, 42 dB, frys med automatisk avfrostning (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 0 kr


LAGA & ÄTA KÖK

Kyl- och fryskombinationer

MIELE

INREDNINGSVAL

Bra att veta Seniorgården erbjuder tillval på på vitvaror från Miele, exklusivt Seniorgården erbjuder tillval vitvaror från Miele, exklusivtför förStrandvik. Strandvik

KFN 28132 D edt/cs x2 Kyl/Frys Vit Höjd 1860 mm, 209/95 liter, Rostfri/ CleanSteel,Vit, dolda grepphandtag, NoFrost högerhängd (omhängningsbar), Snabbinfrysning, DynaCool fläktkylning, 43 dB(A), A++ 4 600 kr/st

K 37422 iD och FN 37402 i Kyl och frys integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka K: 1780 mm, 334 liter, 36 dB(A), högerhängd dörr (omhängningsbar), fast montering av skåpdörr, 7 glashyllor, 2 grönsakslådor, flaskhylla, A++ F: 1780 mm, 210 liter, 38 dB(A), noFrost, högerhängd dörr (omhängningsbar), fast montering av skåpdörr, 8 fryslådor, A++ Snickeriluckor tillkommer 25 800 kr/set

K 28202 D edt/cs och FN 28262 edt/cs Kylskåp och frysskåp

K 28202 D ws och FN 28262 ws Kylskåp och frysskåp Vit

rostfri K: Höjd 1850 mm, 381 liter, 34 dB(A), easyOpen handtag, högerhängd (omhängningsbar), elektronisk temperaturreglering, flaskhylla, A++ F: Höjd 1850 mm, 253 liter, 42 dB(A), easyOpen handtag, noFrost, vänsterhängd, (omhängningsbar), elektronisk temperaturreglering, A++ 6 200 kr/set

K: Höjd 1850 mm, 381 liter, 34 dB(A), easyOpen handtag, högerhängd (omhängningsbar), elektronisk temperaturreglering, flaskhylla, A++ F: Höjd 1850 mm, 253 liter, 42 dB(A), easyOpen handtag, noFrost, vänsterhängd, (omhängningsbar), elektronisk temperaturreglering, A++ 3 200 kr/set

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (två enheter) 8 040 kr/set

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 33 37 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

KF 37132 iD x2 Kyl/Frys 2 enheter, integrerad för inbyggnad bakom snickerilucka Höjd 1780 mm, 199/82 liter, 37 dB(A), högerhängd dörr (omhängningsbar), skåpdörr med glidbeslag, A++. Snickeriluckor tillkommer. 9 600 kr/st


LAGA & ÄTA KÖK

Diskmaskin

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Samtliga diskmaskiner är integrerade.

DM 3038 FI Integrerad, 600 mm A+++, 44 dB, 9 program, 13 kuvert, diskstatuslampa på golvet när disken är igång

INREDNINGSVAL

DM 8330 FI Integrerad, 600 mm A+++, 42dB, 6 program, 16 kuvert, toppkorg för bestick, innerbelysning, diskstatuslampa på golvet när disken är igång 3 900 kr

3834 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Diskmaskin

MIELE

INREDNINGSVAL

Bra att veta Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik

Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror från Miele, exklusivt för Strandvik.

G 4980 Scvi Diskmaskin Helintegrerad, 600 mm 14 standardkuvert, 3Dbesticklåda, 5 diskprogram, turboThermic-fläkttorkning, easyComfort-korgar, resttid & senare start, från 6,5 liter vatten / diskomgång, comfortClose luckstängning, 45 dB(A), A++ 5 400 kr/st

G 6760 SCVI Diskmaskin Helintegrerad, 600 mm 14 standardkuvert, 3Dbesticklåda, 9 diskprogram, SensorDry-fläkttorkning, easyComfort-korgar, resttid & senare start, från 6,5 liter vatten / diskomgång, AutoOpen-torkning,40 dB(A), A+++ -20% med EcoFeedback 10 500 kr/st

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 35 39 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Spiskåpa

FRANKE

ORIGINAL

Franke FSK392-10 Vit med rostfri frontlist Spiskåpa med LED-spotlights och utdragbar front. Knappsats ovanpå fronten. Med timerreglerat spjäll. Monteras infälld i ett överskåp

INREDNINGSVAL

Franke FSK392-10 Vit med vit frontlist Spiskåpa med LED-spotlights och utdragbar front. Knappsats ovanpå fronten. Med timerreglerat spjäll. Monteras infälld i ett överskåp. 0 kr

Franke FSK392-10 Vit med svart frontlist Spiskåpa med LED-spotlights och utdragbar front. Knappsats ovanpå fronten. Med timerreglerat spjäll. Monteras infälld i ett överskåp 0 kr

Franke Orion Rostfri Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-belysning och timer 13 500 kr

Skåpsändring vid designkåpa Franke Orion fläktskåp utgår

Ändring LED-list vid designkåpa minskas minst 100 mm på vardera sida om kåpa (om annat ej anges). minsta LED-list kräver skåpsstomme om 300 mm Pris enligt offert

(väggskåp behöver ej minskas) 230 kr

Franke Tender 722-10 Rostfri

Franke Stil 782-10 Rostfri

Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-beysning 5 800 kr

Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-belysning och timer 6 900 kr

Skåpsändring vid designkåpa

Tillkommande kakelyta vid designkåpa (1 kvm originalkakel ingår

fläktskåp utgår, väggskåp minskas med minst 100 mm på vardera sida om annat ej anges, inkl täcksidor 1 340 kr

i prissättningen av designkåpan) 0 kr/kvm

Bra att veta Spiskåpor har ingen egen inbyggd fläkt utan är avsedd för lägenheter med centralfläkt. Luftflödet ökas eller minskas genom öppning eller stängning av spjället. Designkåpa är en beteckning på en designad, synlig kåpa. Vid val av designkåpa minskas väggskåpen på vardera sida. Vid val av glas som stänkskydd sätts detta ej bakom kåpan.

4036 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Anteckningar

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 37 41 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


BADA BAD & TVÄTTA

Bekväma badrum Ditt nya badrum är ett fräscht och praktiskt rum med många möjligheter. Du får en kombination av bekvämligheter, praktiska funktioner och vackra material.

Oavsett hur stort ditt nya hem är får du ett väl tilltaget badrum när du väljer Seniorgården. Flyttar du till en större bostad får du ofta både badrum och gästtoalett. Ditt nya badrum är helkaklat och lättskött. Det ger en gedigen och väldesignad känsla, samtidigt som det är tåligt och lätt att hålla rent. Det golvklinker och väggkakel som ingår i Seniorgården Original är utvalt av våra arkitekter och inredare för att uppnå harmoni och funktion i ditt nya badrum.

Vackert och tillgängligt Det är viktigt att ett badrum är praktiskt och säkert. För att hålla i längden finns det flera tillgänglighetstankar i Senior­gården Original. Vi erbjuder olika grader av tillgänglighet som förhöjd WCstol, fristående handfat, kommod, dusch eller badkar. Alla badrum inreds med bra belysning som kan tändas i sektioner. Det finns gott om förvaring och möjlighet att sätta skåp på låg höjd. Du vet själv vad du vill ha i ditt badrum för att kunna fungera och trivas riktigt bra.

Tvättäkta rum I ditt nya badrum ingår både tvättmaskin och torktumlare. Det gör att du enkelt och bekvämt kan sköta om kläder och textilier när du har tid och lust. Dina nya vitvaror har flera skonsamma tvätt- och torkprogram. Maskinerna är varsamma mot kläder och natur. Tack vare energieffektiva och kloka miljöegenskaper går det åt mindre vatten och el när du tvättar och torkar. Det finns också gott om plats för en tvättkorg. Vår koncernutvecklade torkställning John är snygg och tar liten plats för att spara golvyta om du vill hänga tvätt.

Bra arbetsytor Tvättmaskinen och torktumlaren är smart placerade, bredvid varandra, under en arbetsbänk i lättskött laminat. Bänkytan passar bra för att vika tvätten direkt när den är klar i tork­ tumlaren. Luckorna öppnar sig från varandra så att du enkelt kan flytta tvätten mellan maskinerna.

42 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


JM Original

Seniorgården 1. Kakel Original Badrummet helkaklas med stora vita blanka kakelplattor.

BADA BAD & TVÄTTA BAD

1. Blandare 2. Blandare Tvättställsblandaren Tvättställsblandarenfrån frånTapwell Tapwell är en engreppsblandare är en engreppsblandarei i modern modern design. design. 2. Kakel/Klinker 3. Klinker Badrummet helkaklas med stora På golvet läggs kvadratiska klinkervita blanka kakelplattor plattor i mörkgrått. och på golvet läggs ett mörkgrått klinker. 4. kvadratiskt Duschblandare

Handduschen har ett generöst flexi3. Duschblandare belt duschmunstycke med val av Handduschen har ett generöst olika duschstrålar. duschmunstycke för en avkoppoch härlig duschstund. 5. lande Torkställning

1

I närhet till din tvättmaskin finns även

4. Torkställning JMs egenframtagna torkställning

I John. närhet till din tvättmaskin Den smarta väggfastafinns torkställäven JMs egenframtagna torkningen har tio meters torklängd. ställning John. Den smarta väggfasta torkställningen har tio meters torklängd.

Tänk på ... ... att badrummet enkelt kan få en ny känsla med en uppsättning handdukar i dina favoritfärger.

Tänk på ...

... att stora väggkakelplattor gör att rummet upplevs som rymligare. En annan fördel är att fogarna blir färre vilket ... att badrummet enkelt kan få en underlättar vid städning. ny känsla med en uppsättning hand­ dukar i dina favoritfärger. ... att stora väggkakelplattor gör att rummet upplevs som rymligare. En annan fördel är att fogarna blir färre vilket underlättar vid städning.

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 39 43 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Bygg- och eländring

BYGGET

INREDNINGSVAL

BAD BAD

Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 4 st (exkl nedsänkt innertak)

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 5 st (exkl nedsänkt innertak)

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 6 st (exkl nedsänkt innertak)

700 kr/kvm

Fast placering enl. ritning 4 350 kr/set

Fast placering enl. ritning 5 100 kr/set

Fast placering enl. ritning 5 850 kr/set

Komfortelvärme i golv, läggs i vistelsezon i omfattning enligt badrumsritning Termostat förprogrammerad på 22C, samt drifttid må-fre 5.30-8.30, 15-23, lö-sö 5-23 Termostaten kan omprogrammeras enligt bruksanvisning med ändrade drifttider och högre temperatur, dock max ca 27 grader. Erbjuds endast i bad samt wc/dusch 12 000 kr/st

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. Komfortelvärme; JM har valt att inte installera komfortelvärme i golv som standard av följande skäl: I nya välisolerade byggnader är golvtemperaturen i princip densamma som rumsluften dvs ca 21 grader. Detta gäller oberoende av årstid. Komfortelvärmen, precis som all annan energianvändning, påverkar vårt klimat negativt och ger ett tillskott till den globala uppvärmningen. Om komfortelvärmen står på året runt, med drifttid och temperatur enligt förinställt program, beräknas den dra ca 300-400 kWh/år vilket motsvarar en elkostnad på ca 400-500 kr/år. Om temperaturen ändras till max, dvs ca 26 grader, ökar energianvändningen till 1000-1200 kWh/år och därtill ökad elkostnad.

4440 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Belysning och el ORIGINAL

Bänkbelysning vid tvättbänk Viking vit lysrörsarmatur längd 1181 mm, strömbrytare på armatur

INREDNINGSVAL

BAD BAD

Bänkbelysning LED-list inkl driver. Inkl strömbrytare under väggskåp 2700K 4 880 kr

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

Utbyte hörnbox till 1-vägs med timerfunktion Simon 54

Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit Timer 99 minuter 1 950 kr/st

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 41 45 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

Dosmonterad rörelsedetektor Simon 54 Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

ORIGINAL

Imago spegel 60 vit matt -

BAD BAD

Seniorgårdsspegel LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm

Seniorgården erbjuder i första hand en spegel som monteras på höjd, lämplig för såväl stående som sittandes.

INREDNINGSVAL

Signum spegelskåp 60

Sober spegelskåp 60 vit

Sober spegelskåp 60 Grå

Sober spegelskåp 60 Ljus

Sober spegelskåp 60

vit LED-belysning BxDxH 600x120/140x685 mm 500 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 2 000 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 2 300 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 2 300 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 2 500 kr

4642 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kommod

SVEDBERGS

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Glow Square tvättställ 600x440 mm art 11167 porslin

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm

Seniorgården erbjuder kommod, men i de fall då tillgänglighet bör beaktas erbjuds tvättställ som kostnadsdsfritt alternativ

BAD BAD

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

INREDNINGSVAL

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 400 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 700 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 200 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 700 kr

Forma Stil 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma Stil 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 1 700 kr

underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 2 100 kr

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 43 47 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Kommodbeslag

SVEDBERGS

ORIGINAL

Forma nr 5 cc 256 mm krom handtag

BAD BAD

INREDNINGSVAL

Forma nr 5 cc 480 mm krom handtag 0 kr/st

Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

INREDNINGSVAL

RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

BI071 Krom 1 500 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

4844 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Blandare med duschset

TAPWELL

ORIGINAL

Bra att veta Dusch/badkarsblandare placeras cc 450 mm från hörn. Höjd över golv ca 900 mm.

EVM168 + RT105-90

BAD BAD

Krom duschblandare cc 160 mm

INREDNINGSVAL

EVM022 + RT105-90

TVM7200-160 ED2

TVM2200-160 ED2

TVM7200-160 ED2

TVM2200-160 ED2

Krom badkarsblandare cc 160 mm 700 kr/st

Krom, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 6 450 kr/st

Krom, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 7 500 kr/st

Honey gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

Honey gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 16 200 kr/st

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 45 49 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Dusch

SVEDBERGS

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Resningshandtaget monteras enligt badrumsupställning.

BAD BAD

Resningshandtag i bad/ dusch

Forsa hörn rak Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, handtag och profiler i blank aluminium, höjd 1980 mm. 900x900 mm blank aluminium/ klarglas

krom 300 mm

INREDNINGSVAL

Forsa hörn rak

Forsa hörn halvrund

Forsa skärmvägg böjd

Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, handtag och profiler i blank aluminium, höjd 1980 mm.

Svängt hörn med två öppningsbara dörrar, handtag och profiler i blank aluminium, höjd 1980 mm.

Svängbar skärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1980 mm.

900x900 mm, blank aluminium/grått glas 1 500 kr 900x900 mm blank aluminium/ halvfrostat glas 1 500 kr

900x900 mm, blank aluminium/ klarglas 500 kr 900x900 mm, blank aluminium/grått glas 1 800 kr 900x900 mm, blank aluminium/ halvfrostat glas 1 800 kr

900 mm, blank aluminium/klarglas 0 kr 900 mm, blank aluminium/halvfrostat glas 0 kr

5046 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018

Forsa skärmvägg badkar Svängbar badkarsskärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1440 mm. blank aluminium/klarglas

4 100 kr


Badkar

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

BAD BAD

Svedbergs 1200 med halvfront

Svedbergs 1260 med halvfront

vit, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

svart, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

6 400 kr

6 400 kr

Svedbergs sittbadkar 1050 med halvfront vit, storlek 1050x700 mm badvolym 130 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

Ido Trevi vit med vita ben, storlek 700x1600 mm badvolym 185 liter. Frontlöst emaljbadkar med praktiska avställningsytor.Vita plastben. 7 050 kr

5 650 kr

Bra att veta Seniorgården erbjuder badkar i emalj som är lättstädade och håller sig fräscha länge.

Ifö BKFF

Ifö BKFF

vit med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

svart med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

9 600 kr

12 900 kr

Toalettstol

IDO

ORIGINAL

SevenD sitthöjd 46 cm förhöjd toalettstol med mjuk sits förberedd för armstöd

Seniorgården erbjuder i första hand en förhöjd toalettstol

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 47 51 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom självhäftande

BAD BAD

Handdukstork ORIGINAL

Bra att veta Torkställning (utan el) är original. Den har två oberoende utfällbara ställningar och den övre kan låsas i ett mellanläge. När torkställningen är helt utfälld kan den begränsa öppning av duschvägg. Elektrisk handdukstork kan väljas i stället för torkställning och placeras då på förberedd plats enligt planritning inredningsval.

Torkställning John polerat rostfritt stål 10,1 m torklängd. BxDxH 600x52/260/560x630 mm. Placeras med överkant 1650 mm över färdigt golv.

INREDNINGSVAL

Bra att veta I badrum finns förberedelse med lockat tomrör för anslutning av handdukstork.

Flex I (PAX) krom med 6 armar inkl timer bxh 550x685 mm, 60 W 4 800 kr/st

LS800-BC (Somatherm)

LS8-BC (Somatherm) krom,

krom, inkl dimmer och timer 525x835 mm, 80 W 4 980 kr/st

inkl dimmer och timer 525x810 mm, 100 W 5 990 kr/st

5248 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Väggskåp, beslag och bänkskiva laminat ORIGINAL

BALLINGSLÖV

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

HG 640 rostfritt cc

Bänkskiva vit laminat

lucka, 19 mm Mängd och mått enl badrumsritning

128 mm

0026 med rak kant

Bänkskåp b=150 mm Solid vit, 19 mm placeras invid tvätt/tork

Tvätt- och Torkkombinationer

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta

FT 5174 + TVP 5071 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM; A+++, 1400 v/min, 7 kg, 51/73 dB(A) re 1 pW, 16 program, induktionsmotor, fördröjd start TT; A+, 7 kg, 65 dB, 16 program, sensorstyrning, borstlös motor, belysning i trumman

1 st väggskåp förses med barnspärr. För annat val av luckor, bänkskiva och beslag se sortiment under kök. Be Inredningsansvarig om prisuppgift.

INREDNINGSVAL

FT 5186 + TVP 5082 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM: A+++, 1600 varv, 8 kg, tvätt/centr. 52/78 dB(A) re 1 pW, 16 program, induktionsmotor, fördröjd start, display restvisning, skontrumma TT: A++ 8kg, ljudnivå 65 dB(A) re 1 pW, 16 program, sensorstyrning, borstlös motor, belysning i trumman 2 500 kr/set

FT 5394 + TVP 5383 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM: A+++, 1400 varv, 9 kg, tvätt/ centr.53/76 dB(A) re 1 pW, induktionsmotor, fördröjd start, display restvisning, skontrumma TT: A+++, 8kg, ljudnivå 65 dB(A) re 1 pW, 16 program, energisnål, sensorstyrning, Touch- och textdisplay, borstlös motor, belysning i trumman 7 700 kr/set

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 49 53 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

Klick-öppning handtagslös öppning för luckor

BAD BAD

Väggskåp Solid vit


Tvätt- och Torkkombinationer

MIELE

INREDNINGSVAL

Bra att veta Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror frånfrån Miele, exklusivt förför Strandvik. Seniorgården erbjuder tillval på vitvaror Miele, exklusivt Strandvik

BAD BAD WDB 030 NDS och TDB 230 WP Tvättmaskin och värmepumpstorktumlare TM, 1400 v/m, 7 kg, skontrumma, lutande panel, obalans-sensorer, display med resttid och senare start, mängdautomatik, CapDosing, 12 program, A+++ TT ,Värmepump , 7 kg, skontrumma, lutande panel, vit lucka, display med resttid och senare start,, trumbelysning, 12 programval, Doftoption , trumbelysning, 66 dB(A)A++ 7 900 kr/set

WMB 120 och TWF 620 WP Tvättmaskin och värmepumpstorktumlare TM, 1600v/m, 8 kg, termo-skontrumma, obalans-sensorer, display med resttid och senare start, mängdautomatik, 10 olika program, A+++ TT,Värmepump, 8 kg, skontrumma, Intelligent trumrevesering, display med resttid och senare start, trumbelysning, 12 programval, A+++ 15 100 kr/set

WMH 122 WPS och TMG 840 WP Tvättmaskin och värmepumpstorktumlare TM, 1600v/m, 9 kg, termo-skontrumma, obalans-sensorer, display med resttid och senare start, mängdautomatik, CapDosing, 18 program, 7 fläckprogram, EcoFeedback, A+++ -40%, TT ,Värmepump , 8 kg, skontrumma, Glaslucka med EasyOpen funktion, display med resttid och senare start,, trumbelysning, 12 programval, Doftoption ,SteamFinish skrynkelreducering, 64 dB(A)A+++ 21 800 kr/set

5450 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Badrum är helkaklat med liggande rak sättning.

1127 vit blank (Kar Kakel 250x400x7 mm)

1128 vit matt (Kar Kakel 250x400x7 mm)

INREDNINGSVAL COTTON KAKEL 132X400X10 MM

BAD BAD

Bra att veta 7267 vågig vit blank

Allt tillvalskakel säljs i hela kvm.

700 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X200X7 MM

8103 vit matt

8104 vit blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X300X8,5MM

8105 vit matt

8106 vit blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PT KAKEL 200X400X85 MM

5012 vit matt

5013 vit blank

100 kr/kvm

100 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 51 55 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL TR KAKEL 200X400X85 MM

5992 Blu Avio blå blank

5993 Cobalto mörkblå

5994 Ghiaccio vit blank

5995 Nero svart blank

5996 Perla grå blank

400 kr/kvm

blank 400 kr/kvm

300 kr/kvm

400 kr/kvm

300 kr/kvm

BAD BAD

5997 Pistacchio ljusgrön

5998 Rosso röd blank

5999 Turchese grön blank

blank 400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

5652 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

Bra att veta Från denna serie och framåt visar vi kollektioner som är av klinker vilket är plattor som är hårdare än kakel.Väljer du klinker på vägg tillkommer en monteringskostnad, se bad kakel- och klinkersättning. I rubriken ovanför varje serie anges om det är kakel eller klinker.

3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

BAD BAD

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

INREDNINGSVAL BISAZZA GLASMOSAIK KLINKER 20X20X4 MM

7813 Gemme

7814 Grace vit

7887 Rachele

7888 Iside svart

7895 Smalto

brun 2 300 kr/kvm

mix 2 300 kr/kvm

svart mix 2 300 kr/kvm

mix 2 300 kr/kvm

grönturkos 2 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 150X150X9 MM

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

5741 Antracit

Rect matt 200 kr/kvm

matt 200 kr/kvm

Rect matt 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

5742 Antracit

Rect matt 350 kr/kvm

matt 350 kr/kvm

Rect matt 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 150X150X9 MM

6923 Antracit

6928 Bianco vit

6933 Grigio grå

mörkgrå 600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 53 57 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

7899 Vetricolor röd 2 300 kr/kvm


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

6922 Antracit

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

mörkgrå 600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

BAD BAD

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 150X150X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5713 Sand beige

5717 Rust brun

5721 Grey grå

5725 Black svart

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5712 Sand beige

5716 Rust brun

5720 Grey grå

5724 Black svart

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

5973 Ghiaccio

5974 Nero svart

5975 Perla grå

vit matt, nät 500 kr/kvm

matt, nät 550 kr/kvm

matt, nät 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7777 Vit matt

7778 Svart matt

7779 Grå matt

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X150X10 MM

6313 Fresh rect

6314 Sun rect

6315 Shade rect

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

5854 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 150X150X9,5 MM

9950 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X300X9,5 MM

BAD BAD

8304 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 150X150X9,5 MM

7027 Carrara Naturale Rect 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 28,5X104X9,5 MM (FISKBEN PÅ NÄT 320X375 MM)

7030 Cararralegiviato Herringbone blank 3 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 700 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 55 59 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 150X150X9,5 MM

6405 Nero

6406 Raggio di

6407 Botticino

Acapulco Svart matt 300 kr/kvm

luna Grå matt 300 kr/kvm

ljusbeige matt 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X300X9,5 MM

BAD BAD 8204 Raggio di

8738 Botticino

8740 Nero

luna Grå matt 350 kr/kvm

ljusbeige matt 350 kr/kvm

Acapulco Svart matt 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt

5782 vit blank

500 kr/kvm

500 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

5788 vit blank

5791 vit matt

450 kr/kvm

450 kr/kvm

6056 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kakel- och klinkersättning INREDNINGSVAL MONTERING

Plattsättning: Halvstensförband badvägg

Plattsättning: Förskjuten 1/3delsläggning

270 kr/kvm

120 kr/kvm

120 kr/kvm

Plattsättning: Pelare alt Bård i

Plattsättning: Tillägg för två olika format på badgolv upp till

mosaik, kakel eller klinker. Beakta att nivåskillnad uppstår om plattorna har olika tjocklek 1 790 kr/rum

150x150 mm i fall, upp till 300x300 mm övrigt golv 1 120 kr/rum

Kakelfog

Plattsättning: Förskjuten fallande läggning 120 kr/kvm

Plattsättning: Holländsk läggning 120 kr/kvm

Plattsättning: Fiskbensläggning

Plattsättning: Fondvägg i

730 kr/kvm

mosaik, kakel eller klinker 1 790 kr/rum

Bra att veta Olika kakel- och klinkerkollektioner har olika tjocklek vilket medför nivåskillnad. Det kan även förekomma viss färgavvikelse mellan plattor i samma serie.

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

INREDNINGSVAL

Bra att veta Notera att fogfärg kan upplevas olika på vägg och golv även om samma färg väljs.

Stålgrå fog

Koksgrå fog

Antracit fog

Ljusbeige fog

500 kr

500 kr

500 kr

500 kr

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 57 61 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

BAD BAD

Plattsättning: Tillägg för klinker på vägg


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 5741 Antracit Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Rak sättning med stålgrå fog är original.

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

BAD BAD 3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

Bra att veta Om större klinker än 150x150 mm väljs på golv tillkommer en monteringskostnad, se bad klinkersättning. Du måste även välja en mindre platta, max 150x150 mm i fall vid duschplats. Klinker säljs i hela kvm.

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

5742 Antracit

Rect matt 300 kr/kvm

matt 300 kr/kvm

Rect matt 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 150X150X9 MM

6923 Antracit

6928 Bianco vit

6933 Grigio grå

mörkgrå 600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

6258 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

6922 Antracit

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

mörkgrå 600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

5713 Sand beige

5717 Rust brun

5721 Grey grå

5725 Black svart

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5712 Sand beige

5716 Rust brun

5720 Grey grå

5724 Black svart

750 kr/kvm

750 kr/kvm

750 kr/kvm

750 kr/kvm

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

5973 Ghiaccio

5974 Nero svart

5975 Perla grå

vit matt, nät 450 kr/kvm

matt, nät 500 kr/kvm

matt, nät 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7777 Vit matt

7778 Svart matt

7779 Grå matt

1 200 kr/kvm

1 200 kr/kvm

1 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X150X10 MM

6313 Fresh rect

6314 Sun rect

6315 Shade rect

850 kr/kvm

850 kr/kvm

850 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 59 63 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

BAD BAD

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 150X150X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 150X150X9,5 MM

9950 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X300X9,5 MM

BAD BAD 8304 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 150X150X9,5 MM

7027 Carrara Naturale Rect 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 60X60X9,5 MM (NÄT 267X293 MM)

7014 Cararra Naturale Hexagon Rect matt 3 800 kr/kvm

6460 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 150X150X9,5 MM

6405 Nero

6406 Raggio di

6407 Botticino

Acapulco Svart matt 250 kr/kvm

luna Grå matt 250 kr/kvm

ljusbeige matt 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X300X9,5 MM

BAD BAD

8204 Raggio di

8738 Botticino

8740 Nero

luna Grå matt 350 kr/kvm

ljusbeige matt 350 kr/kvm

Acapulco Svart matt 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

5791 vit matt 400 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 61 65 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Klinkerfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Koksgrå fog

Stålgrå fog

INREDNINGSVAL

BAD BAD Bra att veta Notera att fogfärg kan upplevas olika på vägg och golv även om samma färg väljs. Antracitfog kan ha större benägenhet att urvattnas/tappa färg. Följ råden i skötselinformationen för bästa resultat.

Ljusgrå fog

Antracit fog

Ljusbeige fog

500 kr

500 kr

500 kr

6662 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Bygg- och eländring

BYGGET

INREDNINGSVAL

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 2 st (exkl nedsänkt innertak)

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 3 st (exkl nedsänkt innertak)

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 4 st (exkl nedsänkt innertak)

700 kr/kvm

Fast placering enl. ritning 2 850 kr/set

Fast placering enl. ritning 3 600 kr/set

Fast placering enl. ritning 4 350 kr/set

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 5 st (exkl nedsänkt innertak)

Komfortelvärme i golv, läggs i vistelsezon i omfattning enligt badrumsritning Termostat

Fast placering enl. ritning 5 100 kr/set

förprogrammerad på 22C, samt drifttid må-fre 5.30-8.30, 15-23, lö-sö 5-23 Termostaten kan omprogrammeras enligt bruksanvisning med ändrade drifttider och högre temperatur, dock max ca 27 grader. (Erbjuds endast i bad samt wc/dusch) 12 000 kr/st

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. Komfortelvärme; JM har valt att inte installera komfortelvärme i golv som standard av följande skäl: I nya välisolerade byggnader är golvtemperaturen i princip densamma som rumsluften dvs ca 21 grader. Detta gäller oberoende av årstid. Komfortelvärmen, precis som all annan energianvändning, påverkar vårt klimat negativt och ger ett tillskott till den globala uppvärmningen. Om komfortelvärmen står på året runt, med drifttid och temperatur enligt förinställt program, beräknas den dra ca 300-400 kWh/år vilket motsvarar en elkostnad på ca 400-500 kr/år. Om temperaturen ändras till max, dvs ca 26 grader, ökar energianvändningen till 1000-1200 kWh/år och därtill ökad elkostnad.

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 63 67 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

WC/DUSCH BAD WC/DUSCH

Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N


Belysning och el INREDNINGSVAL

WC/DUSCH BAD WC/DUSCH

Tryckknappsdimmer till LED-belysning (4-100W)

Dosmonterad rörelsedetektor Simon 54

Simon 54 Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st

Strömbrytare med ledljus Simon 54 Premium vit 900 kr/st

6864 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

ORIGINAL

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant. Övriga speglar eller spegelskåp kan väljas i mån av plats, se under bad.

WC/DUSCH BAD WC/DUSCH

Imago spegel 60 vit matt Seniorgårdsspegel LED-belysning BxDxH 600x90x830 mm

INREDNINGSVAL

Signum spegelskåp 60

Sober spegelskåp 60 vit

Sober spegelskåp 60 Grå

Sober spegelskåp 60 Ljus

Sober spegelskåp 60

vit LED-belysning BxDxH 600x120/140x685 mm 500 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 2 000 kr

LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 2 300 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 2 300 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus. BxDxH 600x130x700 mm 2 500 kr

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 65 69 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Kommod

SVEDBERGS

ORIGINAL

WC/DUSCH BAD WC/DUSCH

Forma 60 vit med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Seniorgården erbjuder kommod, men i de fall då tillgänglighet bör beaktas erbjuds tvättställ som kostnadsdsfritt alternativ

Glow Square tvättställ

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 60 grå med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

Forma 60 ljus ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor.

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 500 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 0 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 500 kr

Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 0 kr

och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm 800 kr

underskåp med två lådor och integrerat handtag BxDxH 600x350x580 mm

560x440 mm art 11165, porslin

INREDNINGSVAL

Forma 60 svart ek med Fjord porslinstvättställ inkl dubbelt eluttag i låda underskåp med två lådor. Exklusive handtag BxDxH 600x350x580 mm 0 kr

7066 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kommodbeslag

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

Forma nr 5 cc 480 mm krom handtag

150 kr/st

150 kr/st

WC/DUSCH BAD WC/DUSCH

Forma nr 5 cc 256 mm krom handtag

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 67 71 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

WC/DUSCH BAD WC/DUSCH

INREDNINGSVAL

RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

BI071 Krom 1 500 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

Blandare med duschset

TAPWELL

ORIGINAL

Bra att veta Duschblandare placeras cc 900 mm över golv.

EVM168 + RT105-90 Krom duschblandare cc 160 mm

INREDNINGSVAL

TVM7200-160 ED2

TVM7200-160 ED2

Krom, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 6 450 kr/st

Honey gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

7268 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Dusch

SVEDBERGS

ORIGINAL

WC/DUSCH BAD WC/DUSCH

Forsa skärmvägg böjd Svängbar skärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1980 mm. 900 mm, blank aluminium/ klarglas

INREDNINGSVAL

Resningshandtag i bad/ dusch krom 300 mm 200 kr

Forsa hörn rak

Forsa hörn halvrund

LINC Model 3

Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, handtag och profiler i blank aluminium, höjd 1980 mm.

Svängt hörn med två öppningsbara dörrar, handtag och profiler i blank aluminium, höjd 1980 mm.

800x800 mm, blank aluminium/ klarglas 2 800 kr 800x800 mm, blank aluminium/ halvfrostat glas 3 700 kr 800x800 mm, blank aluminium/grått glas 3 700 kr

800x800 mm, blank aluminium/ klarglas 2 800 kr 800x800 mm, blank aluminium/ halvfrostat glas 4 100 kr 800x800 mm, blank aluminium/grått glas 4 100 kr

för nisch-montage med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium. Nischbredd 800-2000 mm, höjd 2000 mm. blank aluminium/klarglas

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 69 73 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

9 000 kr


Toalettstol

IDO

ORIGINAL

WC/DUSCH BAD WC/DUSCH

SevenD sitthöjd 46 cm förhöjd toalettstol med mjuk sits förberedd för armstöd

Seniorgården erbjuder i första hand en förhöjd toalettstol

Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom självhäftande

Handdukstork

PAX

INREDNINGSVAL

Bra att veta I WC/Dusch finns förberedelse med lockat tomrör för anslutning av handdukstork.

Flex I (PAX) krom med 6 armar inkl timer bxh 550x685 mm, 60 W 7 320 kr/st

LS800-BC (Somatherm)

LS8-BC (Somatherm) krom,

krom, inkl dimmer och timer 525x835 mm, 80 W 7 500 kr/st

inkl dimmer och timer 525x810 mm, 100 W 8 520 kr/st

7470 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

1127 vit blank (Kar Kakel

1128 vit matt (Kar Kakel

250x400x7 mm)

250x400x7 mm)

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

5741 Antracit Rect

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Kakelfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

Klinkerfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Stålgrå fog

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 71 75 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

BAD WC WC/DUSCH

Klinkergolv

WC/Dusch helkaklas med liggande sättning och ljusgrå fog i original. För annat val av kakel, klinker och sättning se sidor under bad.


Spegel och spegelskåp

SVEDBERGS

ORIGINAL

BAD WC WC

Signum spegel 45 vit LED-belysning BxDxH 450x74x685 mm

INREDNINGSVAL

Sober spegelskåp 40 vit

Sober spegelskåp 40 Grå

Sober spegelskåp 40 Ljus

Sober spegelskåp 40

LED-belysning samt tvättställsljus.Vänsterhängd lucka. BxDxH 400x130x700 mm 5 500 kr

LED-belysning samt tvättställsljus.Vänsterhängd lucka. BxDxH 400x130x700 mm 5 700 kr

ek LED-belysning samt tvättställsljus.Vänsterhängd lucka. BxDxH 400x130x700 mm 5 700 kr

Svart ek LED-belysning samt tvättställsljus.Vänsterhängd lucka. BxDxH 400x130x700 mm 5 900 kr

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant.

7672 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kommod

SVEDBERGS

ORIGINAL

Seniorgården erbjuder kommod, men i de fall då tillgänglighet bör beaktas erbjuds tvättställ som kostnadsdsfritt alternativ

Glow Square tvättställ

Forma 40 ljus ek med Fjord porslinstvättställ

Forma 40 grå med Fjord porslinstvättställ

Forma 40 svart ek med Fjord porslinstvättställ

underskåp med lucka och hyllplan. Klicköppning BxDxH 400x350x580 mm. Ange höger-/vänsterhängning. 300 kr

underskåp med lucka och hyllplan. Klicköppning BxDxH 400x350x580 mm. Ange höger-/vänsterhängning. 300 kr

underskåp med lucka och hyllplan. Klicköppning BxDxH 400x350x580 mm. Ange höger-/vänsterhängning. 500 kr

underskåp med lucka och hyllplan. Klicköppning BxDxH 400x350x580 mm. Ange höger-/vänsterhängning.

500x360 mm art 11163, porslin

INREDNINGSVAL

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 73 77 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

BAD WC WC

Forma 40 vit med Fjord porslinstvättställ

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL


Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

INREDNINGSVAL

BAD WC WC BI071 Krom 1 500 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

Toalettstol

IDO

ORIGINAL

SevenD sitthöjd 46 cm förhöjd toalettstol med mjuk sits förberedd för armstöd

Seniorgården erbjuder i första hand en förhöjd toalettstol

Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom självhäftande

7874 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

1127 vit blank (Kar Kakel

Målad vit glans 20, NCS S

1128 vit matt (Kar Kakel

250x400x7 mm)

0500-N

250x400x7 mm)

BAD WC WC

Klinkergolv

Hel vägg bakom tvättställ kaklas, övriga väggar målas vita och har fabriksmålad vit sockel mellan golv och vägg. För annat val av kakel, klinker och sättning se sidor under bad. Notera att klinker inte kan sättas på tvättställsvägg i WC.

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 5741 Antracit Rect

5738 Grå Rect

5735 Bianco Sand

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Kakelfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

Klinkerfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Stålgrå fog

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 75 79 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

För annat val av klinker se under Bad.


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL

BAD WC WC

Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 2 st (exkl nedsänkt

Spotlight i tak, Designlight DB236MW vit LED 4,6W inkl dimmer 3 st (exkl nedsänkt

700 kr/kvm

innertak) Fast placering enl. ritning 2 850 kr/set

innertak) Fast placering enl. ritning 3 600 kr/set

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor.

Belysning och el INREDNINGSVAL

Tryckknappsdimmer till LED-belysning (4-100W)

Dosmonterad rörelsedetektor Simon 54

Simon 54 Premium vit 1 500 kr/st

Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st

Strömbrytare med ledljus Simon 54 Premium vit 900 kr/st

8076 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Anteckningar

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 77 81 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


ORDNING & REDA

Plats för förvaring Generösa förvaringsutrymmen hjälper dig att hitta och hålla fint hemma. Oavsett om du rensat ut rejält eller tar med dig mycket från förra bostaden finns det gott om plats i din nya.

Din nya bostad är förberedd för människor med många saker. Därför har vi valt att satsa på effektiva och lättstädade förvaringslösningar. Du har ett separat förråd på vind eller i källare för sådana saker som du inte behöver ha tillgång till varje dag. Inne i bostaden har du inbyggda garderober med skjutdörrar, klädkammare eller i vissa fall golvgarderober med dörr. Genom att

satsa på smart och effektiv skåpsinredning får du plats med det mesta, organiserar enkelt och hittar snabbt bland sakerna. I hallen finns det gott om plats för ytterkläder, paraplyer och handväskor. Till alla våra förvaringslösningar finns ett stort antal inredningstillbehör som du kan komplettera med för att få ännu bättre förvaring och bra överblick.

82 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


Seniorgården Original I din blivande Seniorgården­ bostad kommer det att finnas gott om förvaring. I möjligaste mån försöker vi inreda med skjutdörrsgarderober utrustat med flexibel inredning från Mirro. Med den flexibla inredningen kan du komplettera med ytterligare förvaringslösningar, allt efter dina behov. Skjutdörrsgarderobens dörrar är vita med profiler i matt silver.

ORDNING & REDA

I förekommande fall får du vit garderob, linneskåp eller städskåp från köksleverantören i ditt projekt.

Tänk på ... ... att en flytt är ett utmärkt tillfälle att rensa. Låt bara sakerna du verkligen tycker om följa med till din nya adress. ... att satsa på krokar och bra lådinredning för de saker du använder dagligen. Med rätt förutsättningar är det lätt att alltid ha ett undanplockat hem.

83 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


Skjutdörrsgarderober

MIRRO

ORIGINAL

Skjutdörrsgarderob Opal

Anslagslist 19x100x2600

Mirro gavelskiva 680x2700x22

vit melamin/silverprofil

Vit NCS S0500-N

vit

Bra att veta Skjutdörrsgarderob upp till 2400 mm har två dörrar, över 2400 mm har fyra dörrar. Tillvalspriser är per dörr. Notera att vid val av utvändig belysning till skjutdörrsgarderoben krävs en elförberedelse, se bygg - och eländringar. Tillval av extra skjutdörrsgarderober kan ske i mån av plats.

ORDNING & REDA FÖRVARING

INREDNINGSVAL

Skjutdörrsgarderob Opal

Skjutdörrsgarderob Solid

Mirro mjukstängning

Skjutdörrsgarderob Opal 0 kr/st *melamin/*profil 300 kr/dörr *betong melamin/*profil 1 300 kr/dörr *spegel/*profil 1 000 kr/dörr lackad vit NCS S0500-N/*profil 3 300 kr/dörr

Tak- och golvskena i silver, vit, svart eller brons. Dörrblad tjocklek 31 mm, för ytor se *materialprover. Infällt handtag i borstad aluminium, ange runt eller fyrkantigt.

stänger skjutdörrarna tyst & mjukt. Minsta dörrbredd 600 mm. Passar Opal och Solid. 400 kr/enhet

*melamin exklusiv/*skena 5 800 kr/dörr lackad valfri NCS/*skena 9 300 kr/dörr lackad vit NCS S0500-N/*skena 8 400 kr/dörr

8480 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018

Mirro utvändig ljuslist med LED-belysning (stl 46x26 mm, monteras på takskena) inkl driver (kräver elförberedelse, dvs eländring). Ange vit eller silver 1 900 kr/lpm


Materialprover

MIRRO

INREDNINGSVAL

Melamin bas vit (Opal, Solid)

Melamin bas vit struktur (Opal, Solid)

Melamin antracit (Opal)

Melamin exklusiv betong (Opal, Solid)

Melamin exklusiv svart struktur (Opal, Solid)

Melamin exklusiv vit ek (Opal, Solid)

Lackerad Vit slät NCS S0500-S (Opal, Solid)

Lackerad valfri NCS (Solid)

Spegel klar (Opal)

Spegel tonad (Opal)

Opal, profil silver

Opal, profil vit

Solid, tak- och golvskena

ORDNING & REDA FÖRVARING

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 81 85 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Inredning

MIRRO

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval framgår vad som ingår som original i din skjutdörrsgarderob. Utöver detta kan ytterligare inredning på denna sida väljas som tillval.

Pelly-inredning djup 500 mm vitlack 600 mm moduler

Pelly-linnedel, djup 460 mm vitlack 600 mm moduler

med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i vitt Bredd upp till 1140 mm Bredd upp till 1710 mm Bredd upp till 2290 mm Bredd upp till 2860 mm Bredd upp till 3410 mm Bredd upp till 3980 mm

(bredd 574 mm) 3 trådhyllor och 4 trådbackar

Pelly-städdel Bredd 400 mm Bredd 500 mm Bredd 600 mm

ORDNING & REDA FÖRVARING 8682 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Klädkammare

MIRRO

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval framgår vad som ingår i din klädkammare. Utöver detta kan ytterligare inredning på denna sida köpas till.

Pelly-inredning djup 500 mm vitlack 600 mm moduler med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i vitt Bredd upp till 1140 mm Bredd upp till 1710 mm Bredd upp till 2290 mm Bredd upp till 2860 mm Bredd upp till 3410 mm Bredd upp till 3980 mm

ORDNING & REDA FÖRVARING

INREDNINGSVAL

Safetybox: Eurolite FS10 Storlek 275x325x325 (Inner 200x250x225). Vikt: 29 kg 3 100 kr/st Elfa montagesats: hängskena, konsol, melaminhylla i vitt 0 kr/st

Bra att veta Safetyboxen placeras i klädkammare, eventuell förstärkning av vägg kan behövas, rådgör med er inredningsansvarige

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 83 87 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Naturliga val Vi väljer i första hand naturmaterial när vi sätter samman detaljerna i Seniorgården Original. Genom att inreda våra bostäder med trä, klinker och kakel skapar vi vackra och funktionella hem.

En bostad från Seniorgården håller i längden. Trägolvens struktur får en vacker patina, klinker och kakel behåller fräschör och stil. På Seniorgården bygger vi från grunden och har kontroll över hela byggprocessen. Det gör att vi kan försäkra oss om att du flyttar in i en genomgående sund inomhusmiljö. Vi använder bara väl beprövade och hållbara material för att du ska trivas och må bra i ett välmående hus.

Avkopplad och uppkopplad

LEVA & UMGÅS

Ditt hem ska vara en plats för både avkoppling och underhållning. Oavsett om du vill titta på film, mejla eller ringa vänner och familj får du teknik som stödjer dig. I vardagsrum, kök och sovrum sitter TriplePlay-uttag. Det ger dig snabb uppkoppling till internet, bredbandstelefoni och tillgång till ett stort tv-utbud, allt i ett och samma jack.

Våra inredare hjälper dig på vägen Kanske vet du precis hur du vill ha det i ditt nya hem eller också blir du dig villrådig inför olika val av träslag, trender, beslag och funktioner. Oavsett hur du känner kan du få stöd när du fattar dina beslut. Du kommer snart att träffa en av våra duktiga inredare. I samband med det mötet kan du få kloka tips om hur du kan tänka kring dina val. Våra inredare kan förstås allt som rör Senior­gården Original. De lotsar dig gärna rätt i sortimentet så du hittar det som motsvarar dina önskemål och behov.

88 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018

Tänk på ... ... att försöka få till en röd tråd i inredningen. Genom att skapa en tydlig målbild av hur ditt hem ska se ut och upplevas är det lättare att välja de rätta detaljerna.


LEVA & UMGÅS

I en bostad från Seniorgården lever du omgiven av hållbara naturmaterial. Vi bygger från grunden och ser till att du får en funktionell, smart och sund inomhusmiljö.

89 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


Rum i harmoni Din bostad har en tydlig identitet från Seniorgården Original som du kan bygga vidare på. När vi sätter samman detaljerna väljer vi i första hand naturmaterial. Genom att inreda med trä, klinker och kakel skapar vi sunda och vackra hem.

Genom sovrum och vardagsrum går en röd tråd med gedigen mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Ekparkettens yta är tålig och kan slipas tre till fyra gånger. Ek är ett klassiskt, hårt och miljömässigt klokt träslag. Materialet har en neutral ton och passar också fint när du har möbler i andra träslag. Vill du välja ett annat träslag till dina golv har vi både ljusare och mörkare parkett­alternativ. Alla träslag vi erbjuder kommer från tillverkare som vi vet står för ett hållbart skogsbruk.

Luftigt grunduttryck Alla väggar i ditt hem är målade i en milt bruten vit färg som original. Med vitt som grund får dina möbler och tavlor ta plats och du kan enkelt ändra stil utan att börja om från början. I Senior­gårdens sortiment finns en mängd olika färg- och tapet­

alternativ om du vill uppnå en speciell effekt i något av rummen. Känner du dig osäker på hur du vill göra med färgsätt­ning, kan du med fördel bo in dig och lägga till fondväggar eller färger senare.

Låt ljuset göra jobbet Seniorgårdens lägenheter är byggda för att släppa in mycket dagsljus. Ofta får du ljus från flera håll och olika tider på dagen. Utöver det kan du förstärka hemmet genom att tänka lite extra på ljuskällorna. Flera typer av ljuskällor hjälper dig att skapa olika stämningar i hemmet. En god allmänbelysning kompletterar du med mindre punktbelysning som lyser upp delar av rummet. Välj gärna dimmer på dina lampor så kan du anpassa ljusstyrkan efter aktivitet, tid på dygnet eller årstid.

LEVA & UMGÅS 90 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


Seniorgården Original De tidlösa ytskikten och kloka plan­ lösningarna skapar hem som är vackra och funktionella år efter år. Genom att inreda våra bostäder med hållbara naturmaterial gör vi en god gärning för miljön. I Strandviks Flyglar njuter du av en medveten inredningsstil där våra inredare har satt samman ett stilsä­ kert urval, Seniorgården Original.

1. Golv

1

Originalgolvet är en 3-stavig ekparkett. Parketten har en mattlack som ger ett oljat utseende, men som är lika hållbart som traditionell lack.

2. Dörrtrycken Dörrtryckena har en tidlös design i ett blankt utförande.

3. Väggar Alla rum målas vita, NCS 0500-N. Socklarna är vita.

4. Dörrar Alla innerdörrar är som original släta, vita för att smälta in fint med rummens övriga fasta inredning.

... att ett färgprov oftast blir kraftigare när det väl kommer upp på dina väggar. Välj därför gärna en nyans ljusare än den du fastnat för. ... att en fondvägg eller fondhörna bör skapas på en tydligt avgränsad och sammanhängande yta. Låt helst inte fonden löpa över dörrposter eller fönster.

4

91 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018

LEVA & UMGÅS

Tänk på ...


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Tillvalsvägg exkl dörr och karm enligt säljmaterial

Tillkommande slagdörr (originaldörrblad) inkl karm

Tillkommande strömbrytare på vägg vid rumsdörr samt el

1 350 kr/lpm

enligt säljmaterial 2 700 kr/st

vid val av tillvalsvägg/-dörr 1 900 kr

Ljudreducerad mellanvägg

Förstärkning av vägg för fast inredning, från golv upp till 2200 mm 650 kr/lpm

Tillkommande eluttag: 2-vägs på bef gruppsäkring på

0 kr/st

Isoleras med mineralull 250 kr/lpm

Tillkommande eluttag: utanpåliggande 4-vägs på bef gruppsäkring på innervägg

Frånvalsvägg Flytt av TriplePlay-uttag och tillhörande eluttag (till/från

Tillkommande TriplePlay-uttag på innergipsvägg (offereras på

1 350 kr/st

innergipsvägg) 750 kr/st

Frånvalsvägg enligt säljmaterial 0 kr/st

Frånval av dörrhål i gipsvägg inkl lockning av strömbrytare

begäran) Pris enligt offert

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. De byggändringar som går att göra är specificerade på planritning inredningsval.

LEVA RUM & UMGÅS 9288 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018

innergipsvägg 1 350 kr/st


Belysning och el ORIGINAL

Simon 54 Premium vit dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden

INREDNINGSVAL

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Simon 54 Premium alu 4 rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 5 400 kr/bostad

Simon 54 Premium alu 3 rok

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 200 kr/bostad

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 800 kr/bostad

Simon 54 Premium alu 5 rok

Simon 54 Premium antracit 2

Simon 54 Premium antracit 3

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 6 000 kr/bostad

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 3 600 kr/bostad

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 200 kr/bostad

Simon 54 Premium antracit 4

Simon 54 Premium antracit 5

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 800 kr/bostad

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 5 400 kr/bostad

Lockning av el- alt TriplePlayuttag 0 kr/st

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 89 93 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

LEVA RUM & UMGÅS

Simon 54 Premium alu 2 rok


Belysning och el INREDNINGSVAL

Strömbrytare med ledljus Simon 54 Premium vit 900 kr/st

Övrigt

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Premium vit 1 500 kr/st

BYGGET

INREDNINGSVAL

Spackling av takskarvar 2 rok

Spackling av takskarvar 3 rok

Spackling av takskarvar 4 rok

Spackling av takskarvar 5 rok

synliga skarvar mellan betongplattor spacklas igen före slutfinish. (c/c 1200 mm) 2 000 kr

synliga skarvar mellan betongplattor spacklas igen före slutfinish. (c/c 1200 mm) 3 000 kr

synliga skarvar mellan betongplattor spacklas igen före slutfinish. (c/c 1200) 4 000 kr

synliga skarvar mellan betongplattor spacklas igen före slutfinish. (c/c 1200 mm) 5 000 kr

LEVA RUM & UMGÅS 9490 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Innerdörrar

INNERDÖRRAR

ORIGINAL

Bra att veta Vita dörrar, karmar, foder och golvsocklar är fabriksmålade, NCS S0500-N.

Slät vit NCS S0500-N

INREDNINGSVAL

Slät vit massiv NCS S0500-N 650 kr/st

Forte ramdörr vit NCS S0500-N 1 100 kr/st

Forte ramdörr vit/enkelsidig spegel

Forte ramdörr vit/klarglas

Forte ramdörr svart ek

Slät svart ekfanér massiv

NCS S0500-N

2 700 kr/st

2 050 kr/st

NCS S0500-N spegelsida anges

1 350 kr/st

Slät vit/klarglas 08

Slät vit massiv/ klarglas 08

NCS S0500-N

NCS S0500-N

1 250 kr/st

1 900 kr/st

2 950 kr/st

LEVA RUM & UMGÅS

2 900 kr/st

Forte ramdörr svart ek/ klarglas

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 91 95 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Socklar ORIGINAL

Sockel vit fabrikslackerad NCS S0500-N

INREDNINGSVAL

Sockel massiv lackad ek

Sockel massiv lackad ek

Sockel massiv lackad ek

Sockel massiv lackad ek

2 rok

3 rok

4 rok

5 rok

5 700 kr/bostad

7 400 kr/bostad

9 100 kr/bostad

10 800 kr/bostad

Innerdörrskarm

SWEDOOR

INREDNINGSVAL

Bra att veta Vitmålad karm NCS S0500-N är original.

LEVA RUM & UMGÅS Karm och foder i svartlaserat ekfanér 4 410 kr/st

9692 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Parkett

PARKETT

ORIGINAL

Bra att veta Den mattlackade ytan liknar ytan på ett oljat parkettgolv men har samma beständighet som vanlig lack.

Ek 3-stav mattlackad 14 mm

INREDNINGSVAL

Vitlaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

Grålaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

Brunlaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

Brunlaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

Ask 3-stav mattlackad 15 mm

Vitlaserad ask 3-stav mattlackad 15 mm

Svartlaserad ek 2-stav mattlackad 15 mm

275 kr/kvm

borstad, fas 450 kr/kvm

Ek 1-stav mattlackad 15 mm

mm 325 kr/kvm

575 kr/kvm

Grålaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

225 kr/kvm

Bra att veta Alla golv kan slipas och lackas om. Notera att ett laserat golv inte är genomfärgat utan träfärgen blir synlig vid urslag eller slipning. Solljus gör att träets nyans förändras. Generellt sett blir ljusa träslag något mörkare med tiden och mörka träslag blir ljusare. Efter några månader (beroende på träslag) har nyansförändringen avstannat och trägolvet har nått sin slutgiltiga nyans. Delar av golvet som inte utsätts för solljus, t ex under ligger en lös matta på golvet, förändras långsammare än resten av golvytan. Hårdhet (Brinell) på olika parketter: Ek 3.7, Ask 4.0.

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 93 97 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

LEVA RUM & UMGÅS

Vitlaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

Ek 1-stav smal mattlackad 15


Målat och tapet ORIGINAL

Målad vit glans 7, NCS S 0500-N

INREDNINGSVAL

Målat

Mr Perswall fondtapet

i NCS-kulör, glans 7

avser färdiga storlekar i hela Mr Perswall-sortimentet

1 - 10 kvm 10,1 - 16 kvm 16,1 - 22 kvm 22,1 - 30 kvm fondvägg

1 160 kr/rum 1 440 kr/rum 1 630 kr/rum 1 890 kr/rum 970 kr/vägg

bredd 90 cm bredd 135 cm bredd 180 cm bredd 225 cm bredd 270 cm bredd 315 cm bredd 360 cm bredd 405 cm

2 890 kr/enhet 3 580 kr/enhet 4 130 kr/enhet 5 090 kr/enhet 5 920 kr/enhet 6 600 kr/enhet 7 700 kr/enhet 8 530 kr/enhet

Decorama Easy-up / Engblad & Co-tapeter

Scandinavian Designers / Boråstapeter

Contemporary Restyled / Cole & Son

1 - 10 kvm 2 020 kr/rum 10,1 - 16 kvm 2 500 kr/rum 16,1 - 22 kvm 2 840 kr/rum 22,1 - 30 kvm 3 280 kr/rum fondvägg startkostnad 1 570 kr/st fondvägg 70 kr/väggkvm

1 - 10 kvm 5 440 kr/rum 10,1 - 16 kvm 6 740 kr/rum 16,1 - 22 kvm 7 650 kr/rum 22,1 - 30 kvm 8 850 kr/rum fondvägg startkostnad 1 570 kr/st fondvägg 200 kr/väggkvm

1 - 10 kvm. Pg A 9 660 kr/rum 1 - 10 kvm. Pg B 11 670 kr/rum 10,1 - 16 kvm. Pg A 11 980 kr/rum 10,1 - 16 kvm. Pg B 14 470 kr/rum 16,1 - 22 kvm. Pg A 13 600 kr/rum 16,1 - 22 kvm. Pg B 16 430 kr/rum 22,1 - 30 kvm. Pg A 15 740 kr/rum 22,1 - 30 kvm. Pg B 19 010 kr/rum fondvägg startkostnad 1 570 kr/st fondvägg pg A 350 kr/väggkvm fondvägg pg B 420 kr/väggkvm

Bra att veta Tapetkollektioner har begränsad livslängd. Vi har här valt att redovisa några kollektioner i olika prisklasser, önskas andra tapeter från Eco- alternativt Boråstapeter ges pris mot offert.

LEVA RUM & UMGÅS

Tapet-/Målningsarbete Engblad & Co- alt Boråstapeter

Mr Perswall fondtapet erbjuds endast i de fasta storlekar som redovisas ovan. Notera att även fototapeter får synliga skarvar.

Pris enligt offert

9894 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 2018


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

5742 Antracit Rect matt (Calx Klinker 300x300x9 mm)

Nivålist mellan parkett och klinker ekmönstrad aluminium

Klinkerläggning inkl Stegljudsmatta PCI polysilent Plus 10 mm vid byte från parkett till klinker i hall, inkl fix (måste alltid väljas för att ljudkrav ska uppnås) (Montering)

INREDNINGSVAL

Nivålist mellan parkett och klinker matt slät aluminium 200 kr/lpm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

Rect matt 200 kr/kvm

matt 200 kr/kvm

5737 Bianco Sand Rect matt

5740 Grå Rect matt

5743 Antracit Rect matt

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 95 99 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018

LEVA RUM & UMGÅS

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X600X9 MM


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

6922 Antracit

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

mörkgrå 450 kr/kvm

450 kr/kvm

450 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X600X9 MM

6921 Antracit mörkgrå

6926 Bianco vit

6931 Grigio grå

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5712 Sand beige

5716 Rust brun

5720 Grey grå

5724 Black svart

650 kr/kvm

650 kr/kvm

650 kr/kvm

650 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X600X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

LEVA RUM & UMGÅS

5711 Sand beige

5715 Rust brun

5719 Grey grå

5723 Black svart

500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

10096STRANDVIKS 2018 STRANDVIKSFLYGLAR, FLYGLARJanuari , Januari 2018


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X750X10 MM

Bra att veta 6310 Fresh rect

6311 Sun rect

6312 Shade rect

900 kr/kvm

900 kr/kvm

900 kr/kvm

För detta val rekommenderas förskjuten sättning.

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X600X9,5 MM

8305 Nero Svart matt 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X600X9,5 MM

LEVA RUM & UMGÅS

7025 Carrara Naturale Rect 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X300X9,5 MM

8204 Raggio di

8738 Botticino

8740 Nero

luna Grå matt 200 kr/kvm

ljusbeige matt 200 kr/kvm

Acapulco Svart matt 200 kr/kvm

STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 97101 STRANDVIKS FLYGLAR , Januari 20182018


Tänk på ... ... att du kan skapa ett grön­ skande rum med små medel. Odling i krukor är både lättskött och kräver litet utrymme. ... att det finns växter för varje säsong. Välj mellan skira vår­ blommor, färgstarka sommar­ arrangemang eller tåliga höstoch vinter ­växter.

Gröna rum Morgonkaffe på balkongen eller en nyutslagen ros på din uteplats. Vi lägger ner lika stor omsorg på din utemiljö som på allt annat i din bostad.

GRÖNT & SKÖNT

Vi bygger din bostad för att du ska kunna njuta av ditt hem, året om, både inne och ute. Till varje bostad hör en stor balkong, terrass eller uteplats. Balkonger och terrasser är väl tilltagna för att kunna möbleras med bord, stolar och växter. Rejält med svängrum gör uteplatsen till en oas för fikastunder, middagar, hobbyodling och avkoppling. Även den som lämnat trädgårdsbestyr bakom sig, kan njuta

av grönt på mindre yta. Det är trevligt med morgonkaffe i det fria och krukodling är både lättskött och vackert. Ditt uterum planeras med bra läge, oavsett om det är balkong eller uteplats. Ofta kan du njuta av utsikten över grönska och se människor flanera förbi. I Seniorgårdens Boförmåner finns dessutom möjlighet att få hjälp med skötsel av balkong och trädgårdstäppa.

102 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


Seniorgården och miljön

S

Hur vi handskas med miljön idag kommer att sätta sina spår långt fram i tiden. Vi på Seniorgården har därför en vision om att bygga bostäder och samhällen med så liten miljöpåverkan som möjligt. Det innebär bland annat att det ska vara lätt för dig som kund att leva miljövänligt i en Seniorgårdenbostad. Vill du läsa mer om Seniorgårdens miljöarbete, eller har du idéer om hur vi kan bli ännu bättre i våra ansträngningar, besök oss på www.seniorgarden.se N VA

ENMÄRK

E T

Lågenergihus är standard hos Seniorgården. Med bättre isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning som standard sänker du energianvändningen, kapar uppvärmningskostnaderna och bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Dessutom är Seniorgårdens bostäder utrustade med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer och utrymmen för källsortering – allt för att underlätta en grönare vardag. Vi har också identifierat ett antal produktgrupper som särskilt bör kontrolleras innan de byggs in i Seniorgårdens bostäder. Produkter ur dessa grupper har granskats och godkänts enligt JM-koncernens miljövärderingssystem.

Miljömärkt trycksak 3041 0010

103 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018


Möjligheternas boende Seniorgården har över tjugofem års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa lägenheter och enplanshus med god arkitektur och omsorg om detaljerna. Trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Hittills har vi byggt nästan 5 000 bostäder på tjugo platser runt om i Sverige. Seniorgården är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Seniorgården AB Postadress: Box 6048, 171 06 Solna Besöksadress: Landsvägen 50 A, Sundbyberg Telefon: 08-626 66 30 www.seniorgarden.se 104 STRANDVIKS FLYGLAR, Januari 2018

Design & produktion: NollNio och Ågrenshuset, Örnsköldsvik Visualiseringsbilder: Cadwalk Media Foto: Richard Hammarskiöld, Per Magnus Persson, Lars Strandberg, Pawel Flato, Shutterstock Tryck: Ågrenshuset, Örnsköldsvik Produktionsår: 2018

SG, Stockholm: Gustavsberg - Strandviks Flyglar. Inredningsval2017  

På Seniorgården är vi måna om att du får ett hem där du trivs och mår bra. Ett vackert hem som fungerar varje dag, året om. För att uppnå de...

SG, Stockholm: Gustavsberg - Strandviks Flyglar. Inredningsval2017  

På Seniorgården är vi måna om att du får ett hem där du trivs och mår bra. Ett vackert hem som fungerar varje dag, året om. För att uppnå de...