__MAIN_TEXT__

Page 1

ÖREBRO – ALNÄNGARNA

SLUSSPARKEN Inredningsval


När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Alla våra inredningsdetaljer är välkomponerade och ger dig ett enhetligt och stilsäkert hem i många år framöver.


Välkommen in Grattis till ditt nya hem. Nya rum och nya möjligheter. Du har hittat en bostad du tycker om. Nu är det dags att sätta din egen prägel. Seniorgården Original är en värdefull hjälp när du funderar på hur du vill ha det hemma.

På Seniorgården är vi måna om att du får ett hem där du trivs och mår bra. Ett vackert hem som fungerar varje dag, året om. För att uppnå det har våra inredare tagit fram Seniorgården Original. Det är ett genomtänkt inredningsprogram där kvalitet, funktion och estetik samverkar. Alla detaljer i sortimentet, från golv till handtag, är noga utvalda för att passa den arkitektur och stil som gäller för ditt hus.

Idén med Seniorgården Original Det är både roligt och klurigt att utforma sin nya bostad. Du ska välja färg, form och funktioner för att skapa det hem du drömt om. Seniorgården Original gör det lite enklare och du kan vara säker på att vad du än väljer får du en smakfull inredning som håller lång tid framöver. Seniorgården Original bygger på handplockade och kvalitetssäkrade lösningar och material. Original­valen står för en genomtänkt helhet där varje detalj stämmer ihop och skapar en röd tråd i ditt hem. Naturmaterial, god design och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan.

Du får värdefull handledning Nu ska du välja rätt inredningsdetaljer till din nya bostad. Kanske vet du precis hur du vill ha det. Kanske blir du villrådig inför olika träslag, nyanser, trender, beslag och funktioner. Oavsett hur du känner är du inte ensam genom dina beslut. Du träffar snart en av våra inredare som kan ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val. Du kan också få övergripande råd kring inredning. Våra inredare kan självklart allt som rör Seniorgården Original och lotsar dig rätt i vårt sortiment, utifrån dina önskemål och behov. Bläddra nu vidare bland alla möjligheter, så har du kommit en bit på inredningsvägen mot dina nya rum. Trevlig läsning!

3 SLUSSPARKEN, Februari 2018


Dina inredningsval När du bokar en bostad hos Seniorgården får du vår katalog med inredningsval samt uppgifter om sista beställningsdag för olika val och en del annan information.

Inredningsmöte I god tid inom ramen för din beställningstid kallar den inredningsansvarige för din bostad till ett inredningsmöte. Tillsammans går ni igenom de original- och tillval som du kan göra, diskuterar dina önskemål och reder ut eventuella frågetecken.

Projekteringsändringar En projekteringsändring är en förändring som kan gälla en ändring av planlösning eller elinstallation. Möjliga ändringar presenteras i denna katalog, under rubriken ”Bygg- & Eländringar”. För projekteringsändringar tar vi ut en grundavgift, sedan tillkommer kostnaden för material och arbete. Grundavgiften beror på att vi måste ta fram nya ritningar och skicka till berörda parter. Beställningsbeskrivning samt ritning med beställda ändringar kommer att skickas till dig för godkännande. Dessa ska returneras före sista beställningsdag.

Inredningsval Efter ditt personliga inredningsmöte kommer en inredningsvalsbeställning att skickas till dig för godkännande. Beställningen måste undertecknas och returneras före sista beställningsdag. Många produkter har lång leveranstid och dina inredningsval måste därför beställas i god tid. Det är därför inte möjligt att göra beställningar därefter. Är beställningen inte godkänd och underskriven före sista beställningsdagen, inreds bostaden enligt Senior­ gården Original.

Kontrollera din beställning Det är mycket viktigt att du går igenom att allting stämmer ordentligt och att du omgående tar kontakt med inredningsansvarig om någonting är felaktigt. Beställningen är bindande och kan inte ändras

i efterhand. Överenskommelser som inte finns med i beställningen gäller ej. Beställningen är underlag till Seniorgårdens leverantörer och måste innehålla korrekt och komplett information.

Priser Samtliga priser är inklusive moms. I bostadens pris ingår originalutförande. Priserna i katalogen för inredningsval är mellanskillnaden från original och gäller som tillägg och i förekommande fall för utbyte mot original. I priset ingår montering om inte annat anges.

Leverantörsförändringar och modellbyten – vitvaror Vi reserverar oss för leveranshinder samt byte av modell och beteckning på maskiner, material och varor. Byte till annan maskin, material eller vara med likvärdig eller förbättrad kvalitet och funktion kan komma att ske utan föregående avisering.

Betalningsvillkor En dellikvid om 50 procent av inredningskostnaden erläggs mot faktura inom 30 dagar efter utförd beställning. Resterande del betalas mot faktura senast på tillträdesdagen. Vid beställning för mindre än 10 000 kronor faktureras hela beloppet och erläggs inom 30 dagar.

Besiktning Slutbesiktning av bostaden görs innan tillträdet. Besiktningen leds av en opartisk besiktningsman. Du bör närvara vid besiktningen för att kunna framföra synpunkter till besiktningsmannen samt kontrollera dina inredningsval. Kallelse kommer att skickas till dig i god tid före utsatt besiktningsdatum.

4 SLUSSPARKEN, Februari 2018


5 SLUSSPARKEN, Februari 2018


LAGA & ÄTA

Ditt nya kök Vad du än ska laga, har detta smakfulla rum de funktioner som ett intensivt vardagsliv kräver. Här finns smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

Tidlöst med modern twist Seniorgården har byggt bostäder i snart 25 år. Genom åren har vi lärt oss att se det som skapar vackra, tidlösa och samtida hem. Många av våra kök är vita med noggrant utvalda detaljer i form av bänkskivor, stilrent kakel, formstarka och funktionella handtag. Den ljusa grunddesignen ger dig möjlighet att ändra kökets uttryck efter årstid och trender. I ett stilrent och genomtänkt kök är det lätt att lyfta personliga detaljer som förändrar och förnyar.

Seniorgården Original Du får redan i grundutförandet ett komplett, tryggt och väl­utrustat kök. Kyl- och fryskombination, diskmaskin, mikro,

spishäll och inbyggd varmluftsugn ingår i originalet. Vi är också måna om att du ska få en bra arbetsmiljö i ditt nya kök samtidigt som vi värnar om vår gemensamma miljö. Därför väljer vi energisnåla och tystgående vitvaror.

Erkänt duktiga köksleverantörer Seniorgården samarbetar med utvalda och välkända köksleverantörer. De tillverkar köksstommar, luckor och bänkskivor i material av hög kvalitet, med mångfald i design och utförande. Alla våra tillverkare har Svanenmärkt köksinredning i sortimentet. Genom att erbjuda och välja kök med god kvalitet bidrar vi till en hållbar livsstil där varje inredningsdetalj håller länge, åldras vackert, renoveras och återvinns med åren.

Ta för dig av vad det trivsamma köket har att erbjuda i form av genomtänkt design och funktion. Matbordet blir det självklara navet för måltider, pyssel och avkopplande stunder.

6 SLUSSPARKEN, Februari 2018


LAGA & ÄTA

7 SLUSSPARKEN, Februari 2018


LAGA & ÄTA

Seniorgården Original Matlagning och vardagsbestyr ska vara enkla och roliga. Det svensktillverkade köket från Vedum är av stilren modell med vita släta luckor. Bänkskåpen har dämpade fullutdragslådorna för maximal tillgänglighet.

1. Blandare

Köksblandaren kommer från Tapwell.

2. Köksluckor, handtag och bänkskiva 1

 Seniorgårdens Original kök är modernt och stilrent med en vit slät lucka, handtag i rostfritt samt en mörkare grå laminatbänkskiva. Den ljusa känslan förstärks ytterligare med ett vitt avlångt kakel som monteras liggande.

3. Häll I Seniorgården Original ingår en induktionshäll som är både snabbare och mer energisnål än en traditionell glaskeramikhäll.

2

3

Trygga och smarta kök God design är viktigt för att skapa en trivsam känsla i köket. Minst lika viktigt är att de smarta funktionerna finns där. Att det är praktiskt och säkert, så köksarbetet blir enklare och roligare.

Vi ställer höga krav på ditt kök. Det ska fungera både för vardags­maten och festmåltiderna. Det ska uppmuntra till både matlagning och mingel. I Seniorgårdens kök finns praktiska detaljer och funktioner som bidrar till att ditt köksarbete blir enklare, tryggare och förhoppningsvis också lustfyllt.

Välplanerat och lättskött Du hackar och bereder på en lättskött och väl upplyst bänkskiva med vattenkranen direkt bredvid. Det finns flera eluttag runt arbetsytan och du ansluter enkelt dina köksmaskiner. För din trygghet finns det timer på några av eluttagen om du skulle glömma att stänga av. Arbetsytor och diskhoar är på bekvämt avstånd från spisen för att undvika onödigt spring. Ugnen är inbyggd på bekväm höjd så att du slipper böja dig. Dessutom finns det ofta avställningsytor nära kyl och frys. Kökets bänk­ skåp är inredda med rullister och lådorna är lätta att dra

ut för bra överblick. Fläkten har hög kapacitet för att klara en öppen planlösning och alla ytor i ditt nya kök är tåliga och lätta att rengöra. Den starka laminatytan på arbetsbänken är enkel att torka av och klarar dagliga påfrestningar. Inga starka ren­ göringsmedel behövs, en vanlig disktrasa och lite såpa räcker för att hålla bänkar och skåpsluckor fräscha.

Personliga tillval i köket I Seniorgården Original finns många olika köksalternativ att välja mellan, helt kostnadsfritt. Väljer du att gå utanför origi­ nalet gör du det mot en tillkommande kostnad. Utöver Senior­ gården Original som är speciellt utvalt för det här projektet, har vi ett stort tillvalssortiment med till exempel bänkskivor i trä- och natursten, induktionshällar, vitvaror, fläktkåpor, kakel och klinker. På följande sidor ser du vilka tillval som är möjliga i just ditt kök.

8 SLUSSPARKEN, Februari 2018


LAGA & ÄTA

Ditt hem – ditt val Förutom Seniorgården Original finns ett utbud av kostnadsfria tillval för att du ska kunna sätta en personlig prägel på din bostad. Ibland är det de små detaljerna som avgör.

Kostnadsfria val Förutom Seniorgården Original kan du kostnadsfritt välja två andra luckor, handtag och bänkskivor till ditt kök. På så sätt kan du hitta en stil som passar dig utan att behöva betala något extra. Dessutom kan du välja en annan kakelplatta, också utan extra kostnad.

1. Köksluckor, handtag och bänkskiva En mer klassisk stil kan du få med den vita ramluckan och en ljusare grå laminatskiva. Till det passar handtag i rostfritt utseende och stora kakelplattor i vitt som monteras stående.

2. Köksluckor, handtag och bänkskiva Väljer du den grå luckan, den mörka stenliknande laminatskivan, ett grått kakel och handtag i rostfritt utseende får du känslan av ett stilrent modernt kök. 1

9 SLUSSPARKEN, Februari 2018

2


LAGA & ÄTA KÖK

Bygg- och eländring INREDNINGSVAL

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor.

Tillkommande el i vitrinskåp samt strömbrytare inne i skåp (placeras höger framtill) exkl armatur (omfattas ej av Grundavgift) 1 900 kr/st

Belysning och el ORIGINAL

Bänkbelysning LED-list Original inkl driver 2700K

INREDNINGSVAL

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

Bänkbelysning LED-Spotlight Ledstar borstad stål, c/c 400 mm, inkl

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Premium vit 1 500 kr/st

driver Diam=82 mm 2,4W 2700K, exkl baldakin/snickeriskiva 9 230 kr/kök

Utbyte hörnbox till 1-vägs med timerfunktion Simon 54

Vitrinbelysning LED-list inkl

Premium vit Timer 99 minuter 1 950 kr/st

driver, placeras i framkant/överkant av vitrinskåp 2700K (kräver elförberedelse, dvs eländring) 2 250 kr/skåp

10 6SLUSSPARKEN, 2018 SLUSSPARKENFebruari , Februari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Luckor

VEDUM

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Maja vit 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S0500-N

Karin vit 19 mm Ramlucka av målad MDF NCS S0500-N

Maja grå 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S3000-N

Helena ek 19 mm

Karin antracit 19 mm

Karin betonggrå 19 mm

Ramlucka av massivträ och fanerad spegel 39 700 kr

Ramlucka av målad MDF NCS S6500-N 13 300 kr

Ramlucka av målad MDF NCS S5502-Y 13 300 kr

INREDNINGSVAL

Annika antracit 19 mm med infälld grepplist i alu Slät lucka av målad MDF med fasad kant NCS S6500-N. Grepplist på bänkskåp (ej på bild), klicköppning på väggskåp och smalt bänkskåp. 10 300 kr

Annika vit 19 mm med infälld grepplist i vitt Slät lucka av målad MDF med fasad kant NCS S0500-N. Grepplist på bänkskåp (ej på bild), klicköppning på väggskåp och smalt bänkskåp. 6 800 kr

Bra att veta Skåp ingår enligt separat köksritning. Lådor har fullt utdrag med självstängare med dämpning. Väggskåp har luckdämpare. Säkerhetsspärr monteras på knivoch källsorteringslåda.

Karin grå 19 mm Ramlucka av målad MDF NCS S3000-N 13 300 kr

Karin varmgrå 19 mm Ramlucka av målad MDF NCS S 2502-Y 13 300 kr

Liv ek 19 mm Lucka av liggande fanerat trä med massiv kantning 42 900 kr

SLUSSPARKEN, Februari 7 11 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

Liv svartbetsad ek 19 mm Lucka av liggande fanerat trä med massiv kantning 64 000 kr


LAGA & ÄTA KÖK

Luckor

VEDUM

INREDNINGSVAL

Maja antracit 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S6500-N 3 500 kr

Maja betonggrå 16 mm Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S5502-Y 3 500 kr

Maja varmgrå 16 mm

Maja turkos 16 mm

Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S2502-Y 3 500 kr

Slät lucka av målad MDF med rak kant NCS S2005-B50G 3 500 kr

Bra att veta Skåp ingår enligt separat köksritning. Lådor har fullt utdrag med självstängare med dämpning. Väggskåp har luckdämpare. Säkerhetsspärr monteras på kniv- och källsorteringslåda.

Övrigt

VEDUM

INREDNINGSVAL

Byte av originalväggskåp i 80-bredd till vitrinskåp inkl glashyllor exkl belysning 2 270 kr/skåp

Baldakin/ snickeriskiva, vit, för infällnad av spotlights c/c 400 mm under väggskåp 2 990 kr/kök

Sockellåda 40/50/60/80 cm

Invändig låda i källsorteringsskåp

Classic med klicköppning ej i skåp som ventileras, t ex under häll/ugn mm. Kan ej kombineras med rostfri sockel. 3 620 kr/st

1 060 kr/skåp

Bra att veta Vid val av annan kulör/lucka ur Vedums sortiment, ges pris mot offert. Vid val av vitrinskåp med belysning tillkommer elförberedelse samt LED-list, se under Kök, Belysning och el.

12 8SLUSSPARKEN, 2018 SLUSSPARKENFebruari , Februari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Handtag & knopp

VEDUM

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

31085 rostfri cc 128

31016 rostfri cc 128

31064 rostfri cc 128

mm

mm

mm

INREDNINGSVAL

Klick-öppning

31006 rostfri cc 128

31007 vit cc 128 mm

31019 svart cc 128

31053 rostfri cc 192

31054 rostfri cc 192

handtagslös öppning för luckor 1 500 kr

mm 1 500 kr

1 500 kr

mm 1 500 kr

mm 2 700 kr

mm 2 700 kr

31065 rostfri cc 192

31081 rostfri cc 128

31134 rostfri

mm 2 700 kr

mm 1 500 kr

750 kr

31208 rostfri grepplist längd 40 mm

31209 rostfri grepplist längd 136

1 500 kr

mm 1 500 kr

31212 vit grepplist

Annan montering av kökshandtag (ej

Byte av beslag i kök ur Vedums standardsortiment

längd 136 mm 1 500 kr

enligt original) 1 200 kr

maxlängd cc 224 mm (grepplist 232 mm) 2 700 kr/kök

Bra att veta Handtag placeras stående på luckor och liggande på lådor och diskmaskinslucka. Observera att handtag inte kan placeras liggande på luckor där risk finns att de slår i vägg eller intilliggande skåp. Priser avser helt kök.

SLUSSPARKEN, Februari 9 13 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

31211 vit grepplist längd 40 mm 1 500 kr


LAGA & ÄTA KÖK

Bänkskiva Laminat

VEDUM

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Zeus antracit 7486D

Zeus silver 7487D

Black Brazil 6216D

INREDNINGSVAL

Dark mountain oak 4371D

Basalt Slate 3690F

Carrara Bianco

1 000 kr

6696F 1 000 kr

1 000 kr

Minerva Grey

Vit W450D

Volcanic black

6247D 1 000 kr

1 000 kr

1200D 1 000 kr

Eklamell ljus 4240D

Ice Quarstone

Mineral jet 3450F

1 000 kr

5212F 1 000 kr

1 000 kr

Polaris Kosmisk grå matt 2905

Polaris Svart matt

Byte av laminatbänkskiva i kök ur Vedums standardsortiment

6 900 kr

2902 6 900 kr

30 mm (högblanka erbjuds ej) 1 300 kr

Laminat som stänkskyddssockel på offert, ur Vedums standardsortiment. Höjd 200 mm, tjocklek 14 mm, ovankant rak. Notera att skivan kan behöva skarvas. 0 kr/kök

Bra att veta Bänkskivan är 30 mm tjock och levereras med rak laminatkantlist i lika utförande som bänkskivan. Notera att bänkskivor kan komma att skarvas.

1410 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Bänkskiva Kant

VEDUM

ORIGINAL

Rak kant för laminat

INREDNINGSVAL

Postformad (rundad) kant för laminat; W450D Vit, 4240D Eklamell, 7486D Zeus antracit, 6216D Black brazil

Laminatskiva ekkant 1 mm

Laminatskiva valnötskant 1 mm

Laminatskiva plywoodkant 1 mm

1 500 kr/kök

1 500 kr/kök

1 500 kr/kök

500 kr/kök

Bänkskiva Massiv

VEDUM

INREDNINGSVAL

Bra att veta Levereras i tjocklek 30 mm. Rak framkant om annat ej anges. Massiva träskivor är naturmaterial och kräver regelbunden skötsel och underhåll. Pris på diskho tillkommer, Original ingår.

Ek hårdvaxad 10 700 kr

Valnöt hårdvaxad 18 100 kr

Ask natur med brunkärna hårdvaxad 10 700 kr

SLUSSPARKEN, Februari 11 15 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Bänkskiva Sten

VEDUM

INREDNINGSVAL

Frosty Carrina kompositsten 30 mm, rak kant skivan

London Grey kompositsten 30 mm, rak kant skivan

skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Kompositstenskiva 30 mm på offert, ur Vedums standardsortiment skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Grå Bohus granit blankpolerad natursten 30 mm

Nero Africa blankpolerad natursten 30 mm

Nero Assoluto blankpolerad natursten 30 mm

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Naturstenskiva på offert, ur Vedums standardsortiment skivan skarvas för att klara tillverkning, transport och montage Pris enligt offert

Bra att veta Stäm av skivans maxlängd med Inredningsansvarig. Runt inbyggnadshäll skarvas alltid skivan. Diskho planlimmas. NATURSTENSKIVA är naturmaterial som varierar i färg, kristallstorlek, struktur och ådring.Verklig produkt kan avvika från prover och illustrationer. Natursten kräver regelbundet skötsel och underhåll, och är ett naturmaterial känsligt för syror, såsom citron, vin mm. Marmor är känsligare och därför uppstår det snabbt en ”patina” på skivan. KOMPOSITSTEN (kvartskomposit) är ett industriellt framställt stenmaterial. Materialet är slitstarkt, hållbart, och inte poröst, dvs framförallt lämplig i de ljusare stenmaterial, då det inte blir känsligt för vinfläckar, citron mm. Kräver ingen impregnering och är dessutom enkelt att rengöra och underhålla. Preliminärt prisspann på sten/komposit beroende på köks typ från ca 30.000kr till 50.000kr. Offert får du från Inredningsansvarig.

Stänkskydd

VEDUM

INREDNINGSVAL

Laminat som stänkskydd hel yta på offert, ur

Laminat som stänkskyddssockel på offert,

Vedums standardsortiment. Tjocklek 14 mm Notera att skivan kan behöva skarvas. Pris enligt offert

ur Vedums standardsortiment. Höjd 200 mm, tjocklek 14 mm, ovankant rak. Notera att skivan kan behöva skarvas. Pris enligt offert

Naturstenskiva/ Kompositsten som stänkskydd hel yta på offert, ur

Naturstenskiva/ Kompositsten som stänkskyddssockel på offert,

Vedums standardsortiment, inklusive eventuell håltagning för eluttag. Natursten tjocklek 20 mm och komposit 12-13 mm. Notera att skivan kan behöva skarvas. Pris enligt offert

ur Vedums standardsortiment. Natursten tjocklek 20 mm och komposit 12-13 mm, ovankant rak. Ange önskad höjd. Notera att skivan kan behöva skarvas. Pris enligt offert

Målat som stänkskydd i kök NCS S0500-

Målat som stänkskydd i kök valfri NCS-

N, glans 20 2 180 kr/kök

kulör, glans 20 2 630 kr/kök

1612 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Original monteras liggande med rak sättning.

8105 vit matt (Prib slät Kakel

6635 vit blank (Image Milk Kakel

100x300x8,5mm)

300x600x10 mm)

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

Bra att veta Allt kakel och klinker i Seniorgårdens sortimentet kan väljas som stänkskydd i kök. Säljs i hela kvm.

3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

500 kr/kvm

svart 500 kr/kvm

Kakel/klinker 30x60 monteras stående

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

500 kr/kvm

svart 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL ARTIC KAKEL 98X298X8,5 MM

4985 grågrön 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 150X150X9 MM

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

5741 Antracit

Rect matt 250 kr/kvm

matt 250 kr/kvm

Rect matt 250 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 13 17 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

5975 Perla grå matt, nät (Interni Kakel 100x100x7 mm)

LAGA & ÄTA KÖK

Kakel


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X600X9 MM

5737 Bianco Sand Rect matt

5740 Grå Rect matt

5743 Antracit Rect matt

250 kr/kvm

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 150X150X9 MM

6923 Antracit

6928 Bianco vit

6933 Grigio grå

mörkgrå 500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X600X9 MM

6921 Antracit mörkgrå

6926 Bianco vit

6931 Grigio grå

400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

INREDNINGSVAL COTTON KAKEL 132X400X10 MM

7267 vågig vit blank 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUNE KAKEL 250X400X8,5 MM

5007 vit matt, struktur 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 150X150X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5713 Sand beige

5717 Rust brun

5721 Grey grå

5725 Black svart

850 kr/kvm

850 kr/kvm

850 kr/kvm

850 kr/kvm

1814 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X600X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5711 Sand beige

5715 Rust brun

5719 Grey grå

5723 Black svart

600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

600 kr/kvm

INREDNINGSVAL IMAGE MILK KAKEL 300X600X10 MM

6635 vit blank

6638 vit matt

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

5973 Ghiaccio

5974 Nero svart

vit matt, nät 400 kr/kvm

matt, nät 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL KAR KAKEL 250X400X7 MM

1127 vit blank

1128 vit matt

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 150X150X9,5 MM

9950 Nero Svart matt 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X600X9,5 MM

8305 Nero Svart matt 450 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 15 19 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 150X150X9,5 MM

7027 Carrara Naturale Rect 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 28,5X104X9,5 MM (FISKBEN PÅ NÄT 320X375 MM)

7030 Cararralegiviato Herringbone blank 3 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X600X9,5 MM

7025 Carrara Naturale Rect 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 60X60X9,5 MM (NÄT 267X293 MM)

7013 Cararra Levigato Hexagon

7014 Cararra Naturale Hexagon

Rect blank 3 750 kr/kvm

Rect matt 3 750 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 150X150X9,5 MM

6405 Nero

6406 Raggio di

6407 Botticino

Acapulco Svart matt 250 kr/kvm

luna Grå matt 250 kr/kvm

ljusbeige matt 250 kr/kvm

2016 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X600X9,5 MM

8827 Nero Acapulco Svart matt

8828 Botticino ljusbeige matt

8829 Raggio di luna Grå matt

250 kr/kvm

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt

5782 vit blank

400 kr/kvm

400 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

5788 vit blank

5791 vit matt

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PIASTER KAKEL 250X400X8,5 MM

5008 vit matt 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB FASAD KAKEL 100X200X8 MM

8107 vit blank fasad 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X200X7 MM

8103 vit matt

8104 vit blank

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X300X8,5MM

8106 vit blank 250 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 17 21 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL PT KAKEL 200X400X85 MM

5012 vit matt

5013 vit blank

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL RETRO IT KLINKER 147X147X9,5 MM

7084 grå 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL RETRO IT KLINKER 295X295X9,5 MM

7087 grå 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL RETRO IT KLINKER 497X497X9,5 MM

7096 grå 650 kr/kvm

INREDNINGSVAL ROYAL KLINKER 310X610X11 MM

6636 Cararra vit blank 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7777 Vit matt

7778 Svart matt

7779 Grå matt

1 150 kr/kvm

1 150 kr/kvm

1 150 kr/kvm

2218 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL STONES KLINKER 150X150X9 MM

6850 grå 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL STONES KLINKER 300X600X9 MM

6852 grå 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL SWAN KAKEL 498X498X9 MM

3002 vit matt

3003 vit blank

250 kr/kvm

250 kr/kvm

INREDNINGSVAL TR KAKEL 200X400X85 MM

5992 Blu Avio blå blank

5993 Cobalto mörkblå

5994 Ghiaccio vit blank

5995 Nero svart blank

5996 Perla grå blank

300 kr/kvm

blank 300 kr/kvm

250 kr/kvm

300 kr/kvm

250 kr/kvm

5997 Pistacchio ljusgrön

5998 Rosso röd blank

5999 Turchese grön blank

blank 300 kr/kvm

300 kr/kvm

300 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 19 23 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Kakelfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

INREDNINGSVAL

Ljusbeige fog

Stålgrå fog

Koksgrå fog

Antracit fog

500 kr

500 kr

500 kr

500 kr

Kakelsättning Kök INREDNINGSVAL MONTERING

Bra att veta Plattsättning: Holländsk läggning 120 kr/kvm

Plattsättning: Fiskbensläggning 730 kr/kvm

Plattsättning: Förskjuten fallande läggning 120 kr/kvm

Plattsättning: Halvstensförband kök

Plattsättning: Tillägg för klinker på vägg

120 kr/kvm

270 kr/kvm

2420 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

Originalsättning rak liggande sättning. Den stora kostnadsfria kakelplattan sätts stående.


LAGA & ÄTA KÖK

Diskho

VEDUM

ORIGINAL

Bra att veta Intra Horizon HZ815 diskbänk (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 815 mm, bredd vask 345/345 mm

Intra Horizon HZ615SH diskbänk (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 615 mm, bredd vask 160/345 mm

Diskbänk med två stora hoar är original i diskbänkskåp på 800 mm. En stor och en liten ho är original i skåp på 600 mm.Vid val av massiv träbänkskiva erbjuds endast diskbänk med sidoyta alt heltäckande diskbänk med avställningsyta. Diskho underlimmas i laminat och i massiv bänkskiva men planlimmas vid val av sten.

INREDNINGSVAL

Intra Atlantic heltäckande diskbänk med korgventil längdmått enligt ritning, bredd vask 339/339 mm 0 kr

Intra Horizon HZD815SH diskbänk med

Intra Horizon HZD1120 diskbänk med

sidoyta (underlimmas i laminat/ massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 815 mm, bredd vask 160/345 mm 0 kr

sidoyta (underlimmas i laminat/ massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 1120 mm, bredd vask 345/345 mm 850 kr

Intra Frame FR97D

Intra Frame FR97SH

Intra Frame FR97SX

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 340/340 mm 5 990 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 340/155 mm 6 140 kr

diskbänk med sidoyta, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat/massiv bänkskiva, planlimmas i sten) längd 970 mm, bredd vask 520 mm 4 940 kr

BI228 Krom diskmedelspump totalhöjd 289 mm, piphöjd 87 mm Beakta placering beroende på val av diskbänk, blandare mm 1 090 kr/st

Intra Atlantic AHBX08 heltäckande diskbänk med korgventil utan sidoyta Bredd 800mm, bredd vask 339/339 mm 0 kr

Bra att veta Diskmedelspump ingår i diskho Intra Frame men kan även väljas till heltäckande diskbänk Intra Atlantic. Ej till Intra Horizon.

SLUSSPARKEN, Februari 21 25 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

Intra Frame FR60SX diskbänk, inkl diskmedelspump, (underlimmas i laminat, planlimmas i sten) längd 595 mm, bredd vask 520 mm 2 820 kr


LAGA & ÄTA KÖK

Blandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT984 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm

INREDNINGSVAL

RT184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 371 mm, piphöjd 249 mm 310 kr/st

EVO184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 1 720 kr/st

RT984-RH Krom med RHhandtag utan klick-klack-spärr, inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 359 mm, piphöjd 263 mm 360 kr/st

DOM184 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 393 mm, piphöjd 280 mm. Kan endast användas på diskhoar från Intra Frame 3 360 kr/st

EVO984 Krom inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 338 mm, piphöjd 276 mm 1 720 kr/st

EVO184 Steel inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 3 240 kr/st

EVO184 Honey gold inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 335 mm, piphöjd 250 mm 4 370 kr/st

RIN887 Krom med

2622 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

utdragbar pip inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 287 mm, piphöjd 256 mm. Kan endast kombineras med diskho med 2 hoar (ej 1 eller 1,5 ho) mht BBR och Säker vatten. 2 800 kr/st

EVO984 Steel inkl diskmaskinsavstängning. Totalhöjd 338 mm, piphöjd 276 mm 3 240 kr/st


LAGA & ÄTA KÖK

Häll

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Passar mina kastruller induktionshäll? Sätt en magnet på undersidan av kärlet, fastnar magneten så fungerar kastrullen. I Seniorgårdens kök ingår en spisvakt. Spisvakt övervakar spisen.

IHI 6160 induktionshäll Sliderstyrning, 4 zoner 210, 210, 160,160 mm, raka kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar.

Seniorgården erbjuder i första hand en häll med tydlig display och styrning

INREDNINGSVAL

IHI 760 FX SLIDER

IHI 764 FX SLIDER

induktionshäll Sliderstyrning, 4 zoner varav 1 stor delbar flexizon samt 1 zon 210 mm och 1 zon 145 mm, fasettslipade kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar. 2 200 kr

induktionshäll Sliderstyrning, 4 st likadana flexizoner 23 cm breda, alt. 2 stora delbara flexizoner. Utnyttjandet av zonerna anpassar sig efter kärlets storlek, fasettslipade kanter, barnlås, booster och restvärmeindikator. Hällskydd ingår och monteras för den som önskar. 2 800 kr

Bra att veta Vitvaruleverantören uppdaterar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar på design. Blir det aktuellt för någon av dessa maskiner så levereras den senaste modellen av motsvarande maskin.

SLUSSPARKEN, Februari 23 27 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Ugn

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Ugn och Mikro i högskåp är original i Seniorgården.

IBU 52 RF rostfri 71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, display med timer, pop-out vred, mekanisk barnspärr på luckan, treglaslucka och grillfunktion, utdragsskenor till 1 plåt

Seniorgården erbjuder i första hand en inbyggnadsugn med teleskopsutdrag för bekväm och säker matlagning

INREDNINGSVAL

IBU 54 RF rostfri

IBU 56 RF rostfri

IBU 52 vit

IBU 54 vit

IBU 56 vit

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 2 500 kr

71 liter, varmluft, pyrolysrengöring och katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 7 000 kr

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, display med timer, pop-out vred, mekanisk barnspärr på luckan, treglaslucka och grillfunktion, utdragsskenor till 1 plåt 700 kr

71 liter, varmluft, katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 2 000 kr

71 liter, varmluft, pyrolysrengöring och katalytisk rengöring, touchdisplay med programmerbar timer, mekanisk barnspärr på luckan, utdragsskenor till 1 plåt, köttermometer, grillfunktion, innerbelysning från sidan och baktill 6 500 kr

Bra att veta Vitvaruleverantören uppdaterar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar på design. Blir det aktuellt för någon av dessa maskiner så levereras den senaste modellen av motsvarande maskin.

2824 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


LAGA & ÄTA KÖK

Mikrovågsugn

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Original är ugn/mikro placerat i högskåp. Endast vänsterhängd lucka i mikrovågsugn.

IM 50 RF rostfri för högskåp, vänsterhängd 25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram

INREDNINGSVAL

IM 50 vit för högskåp, vänsterhängd 25 liter, 900w, grillfunktion 1000w, snabbstartsfunktion och upptiningsprogram 0 kr

IM 80 XL RF rostfri Kombi Varmlufts-/Mikrovågsugn, för högskåp 40 liter, varmluftsugn, 3D uppvärmning (mikro), 900w, grillfunktion (1600w), snabbstart 11 300 kr

Bra att veta Kombi varmluftugn ersätter inte vanlig ugn. Vitvaruleverantören uppdaterar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar på design. Blir det aktuellt för någon av dessa maskiner så levereras den senaste modellen av motsvarande maskin.

SLUSSPARKEN, Februari 25 29 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Kyl/Frys

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Bostad på 2 rok har en kombinerad kyl/frys.

KF 3385 H RF rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren

INREDNINGSVAL

KF 4385N H RF rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 700 kr

KF 3385 H vit A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren 0 kr

KF 4385N H vit

KFI 6177N

A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 200 kr

integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 1 100 kr

Bra att veta Vitvaruleverantören uppdaterar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar på design. Blir det aktuellt för någon av dessa maskiner så levereras den senaste modellen av motsvarande maskin.

3026 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (en enhet) 5 300 kr/st


LAGA & ÄTA KÖK

Kyl- och fryskombinationer

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Bostad större än 2 rok har två kombinerade kyl/frysar.

KF 3385 H RF, 2 enheter rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren

INREDNINGSVAL

KF 4385N H RF 2 enheter rostfri A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 1 400 kr

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (två enheter) 10 540 kr/set

KF 3385 H, 2 enheter vit A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost och touchdisplay på dörren 0 kr

KF 4385N H 2 enheter vit A++, 230/94 liter, 1860 mm, 42 dB, Dual Flow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay bakom dörren 400 kr

Bra att veta Vitvaruleverantören uppdaterar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar på design. Blir det aktuellt för någon av dessa maskiner så levereras den senaste modellen av motsvarande maskin.

SLUSSPARKEN, Februari 27 31 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

KFI 6177N 2 enheter integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A++, 219/99 liter, 1850 mm, 43 dB, Multiflow kylsystem, 0-zon, No Frost, touchdisplay på dörren (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 2 200 kr


LAGA & ÄTA KÖK

Kyl- och fryskombinationer

CYLINDA

INREDNINGSVAL

K 4385N H/V och F 4385N V/H vit A++/A++, 380/280 liter, 1854 mm, 42 dB, frys med No Frost, manuell ismaskin, touchdisplay bakom dörren 300 kr

K 4385N H RF och F 4385N V RF rostfri A++/A++, 380/280 liter, 1854 mm, 42 dB, frys med No Frost, manuell ismaskin, touchdisplay bakom dörren 1 100 kr

KI 6177 och FI 6177N integrerad, för inbyggnad bakom snickerilucka A+/A+, 308/196 liter, 1770 mm, 42 dB, frys med automatisk avfrostning (högskåp och snickeriluckor tillkommer) 0 kr

Bra att veta Vitvaruleverantören uppdaterar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar på design. Blir det aktuellt för någon av dessa maskiner så levereras den senaste modellen av motsvarande maskin.

3228 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

Snickerilucka och stomme till integrerad kyl- och frysenhet utf lika köksluckor (två enheter) 10 540 kr/set


LAGA & ÄTA KÖK

Diskmaskin

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Samtliga diskmaskiner är integrerade, vald kökslucka monteras på diskmaskinens front. På planritning inredningsval eller på köksritning ser du vilken bredd diskmaskin har som original i din bostad.

DM 3038 FI Integrerad, 600 mm A+++, 44 dB, 9 program, 13 kuvert, diskstatuslampa på golvet när disken är igång

DM 3015 FI Integrerad, 450 mm A+, 44 dB, 6 program, 10 kuvert

INREDNINGSVAL

Bra att veta Vitvaruleverantören uppdaterar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar på design. Blir det aktuellt för någon av dessa maskiner så levereras den senaste modellen av motsvarande maskin.

DM 3R FI Integrerad, 600 mm A+++, 44 dB, 5 program, 16 kuvert, toppkorg för bestick 2 300 kr

DM 8330 FI Integrerad, 600 mm A+++, 42dB, 6 program, 16 kuvert, toppkorg för bestick, innerbelysning, diskstatuslampa på golvet när disken är igång 3 900 kr

SLUSSPARKEN, Februari 29 33 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


LAGA & ÄTA KÖK

Spiskåpa

FRANKE

ORIGINAL

Franke FSK392-10 Vit med rostfri frontlist Spiskåpa med LED-spotlights och utdragbar front. Knappsats ovanpå fronten. Med timerreglerat spjäll. Monteras infälld i ett överskåp

INREDNINGSVAL

Franke FSK392-10 Vit med vit frontlist Spiskåpa med LED-spotlights och utdragbar front. Knappsats ovanpå fronten. Med timerreglerat spjäll. Monteras infälld i ett överskåp. 0 kr

Franke Tender 722-10 Rostfri

Franke Stil 782-10 Rostfri

Skåpsändring vid designkåpa

Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-beysning 5 800 kr

Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-belysning och timer 6 900 kr

fläktskåp utgår, väggskåp minskas med minst 100 mm på vardera sida om annat ej anges, inkl täcksidor 850 kr

Franke Orion Rostfri Väggmonterad designkåpa 600 mm bred med LED-belysning och timer 19 000 kr

Skåpsändring vid designkåpa Franke Orion fläktskåp utgår

Tillkommande kakelyta vid designkåpa (1 kvm originalkakel ingår

Ändring LED-list vid designkåpa minskas minst 100 mm

(väggskåp behöver ej minskas) 230 kr

i prissättningen av designkåpan) Pris enligt offert

på vardera sida om kåpa (om annat ej anges). Minsta LED-list kräver skåpsstomme om 300 mm 0 kr/kök

Bra att veta Spiskåpor har ingen egen inbyggd fläkt utan är avsedd för lägenheter med centralfläkt. Luftflödet ökas eller minskas genom öppning eller stängning av spjället. Designkåpa är en beteckning på en designad, synlig kåpa. Vid val av designkåpa minskas väggskåpen på vardera sida.

3430 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Anteckningar

SLUSSPARKEN, Februari 31 35 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


BADA & TVÄTTA

Bekväma badrum Ditt nya badrum är ett fräscht och praktiskt rum med många möjligheter. Du får en kombination av bekvämligheter, praktiska funktioner och vackra material.

Oavsett hur stort ditt nya hem är får du ett väl tilltaget badrum när du väljer Seniorgården. Flyttar du till en större bostad får du ofta både badrum och gästtoalett. Ditt nya badrum är helkaklat och lättskött. Det ger en gedigen och väldesignad känsla, samtidigt som det är tåligt och lätt att hålla rent. Det golvklinker och väggkakel som ingår i Seniorgården Original är utvalt av våra arkitekter och inredare för att uppnå harmoni och funktion i ditt nya badrum.

Vackert och tillgängligt Det är viktigt att ett badrum är praktiskt och säkert. För att hålla i längden finns det flera tillgänglighetstankar i Senior­gården Original. Vi erbjuder olika grader av tillgänglighet som förhöjd WCstol, fristående handfat, kommod, dusch eller badkar. Alla badrum inreds med bra belysning som kan tändas i sektioner. Det finns gott om förvaring och möjlighet att sätta skåp på låg höjd. Du vet själv vad du vill ha i ditt badrum för att kunna fungera och trivas riktigt bra.

Tvättäkta rum I ditt nya badrum ingår både tvättmaskin och torktumlare. Det gör att du enkelt och bekvämt kan sköta om kläder och textilier när du har tid och lust. Dina nya vitvaror har flera skonsamma tvätt- och torkprogram. Maskinerna är varsamma mot kläder och natur. Tack vare energieffektiva och kloka miljöegenskaper går det åt mindre vatten och el när du tvättar och torkar. Det finns också gott om plats för en tvättkorg. Vår koncernutvecklade torkställning John är snygg och tar liten plats för att spara golvyta om du vill hänga tvätt.

Bra arbetsytor Tvättmaskinen och torktumlaren är smart placerade, bredvid varandra, under en arbetsbänk i lättskött laminat. Bänkytan passar bra för att vika tvätten direkt när den är klar i tork­ tumlaren. Luckorna öppnar sig från varandra så att du enkelt kan flytta tvätten mellan maskinerna.

36 SLUSSPARKEN, Februari 2018


JM Original

Seniorgården 1. Kakel Original Badrummet helkaklas med stora vita blanka kakelplattor.

BADA BAD & TVÄTTA BAD

1. Blandare 2. Blandare Tvättställsblandaren Tvättställsblandarenfrån frånTapwell Tapwell är en engreppsblandare är en engreppsblandarei i modern modern design. design. 2. Kakel/Klinker 3. Klinker Badrummet helkaklas med stora På golvet läggs kvadratiska klinkervita matta kakelplattor plattor i mörkgrått. och på golvet läggs mörkgrått kvadraklinker. 4. tiskt Duschblandare

Handduschen har ett generöst flexi3. Duschblandare belt duschmunstycke med val av Handduschen har ett generöst olika duschstrålar. duschmunstycke för en avkoppoch härlig duschstund. 5. lande Torkställning

1

I närhet till din tvättmaskin finns även

4. Torkställning JMs egenframtagna torkställning

I John. närhet till din tvättmaskin Den smarta väggfastafinns torkställäven JMs egenframtagna torkningen har tio meters torklängd. ställning John. Den smarta väggfasta torkställningen har tio meters torklängd.

Tänk på ...

2

... att badrummet enkelt kan få en ny känsla med en uppsättning handdukar i dina favoritfärger.

Tänk på ...

... att stora väggkakelplattor gör att rummet upplevs som rymligare. En annan fördel är att fogarna blir färre vilket ... att badrummet enkelt kan få en underlättar vid städning. ny känsla med en uppsättning hand­ dukar i dina favoritfärger. ... att stora väggkakelplattor gör att rummet upplevs som rymligare. En annan fördel är att fogarna blir färre vilket underlättar vid städning.

3

SLUSSPARKEN, Februari 33 37 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

4


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N, bad/dusch/wc 700 kr/kvm

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 5 st (exkl nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning (PA2017) 10 200 kr/set

Komfortelvärme i golv, läggs i vistelsezon i omfattning enligt badrumsritning Termostat förprogrammerad på 22C, samt drifttid må-fre 5.30-8.30, 15-23, lö-sö 5-23 Termostaten kan omprogrammeras enligt bruksanvisning med ändrade drifttider och högre temperatur, dock max ca 27 grader. (Erbjuds endast i bad samt wc/dusch) 12 000 kr/st

BAD BAD

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. Seniorgården har valt att inte installera komfortelvärme i golv som standard av följande skäl: I nya välisolerade byggnader är golvtemperaturen i princip densamma som rumsluften dvs ca 21 grader. Detta gäller oberoende av årstid. Komfortelvärmen, precis som all annan energianvändning, påverkar vårt klimat negativ och ger ett tillskott till den globala uppvärmningen. Om komfortelvärmen står på året runt, med drifttid och temperatur enligt förinställt program, beräknas den dra ca 300-400 kWh/år vilket motsvarar en elkostnad på ca 400-500 kr/år. Om temperaturen ändras till max, dvs ca 26 grader, ökar energianvändningen till 1000-1200 kWh/år och elkostnaden till 1400-1600 kr/år.

3834 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Belysning och el ORIGINAL

Bänkbelysning LED-list inkl driver. Inkl strömbrytare under väggskåp 2700K

INREDNINGSVAL

BAD BAD

Utbyte hörnbox till 1-vägs med timerfunktion Simon 54 Premium vit Timer 99 minuter 1 950 kr/st

Dosmonterad rörelsedetektor

Strömbrytare med ledljus

Simon 54 Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st

Simon 54 Premium vit 900 kr/st

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Premium vit 1 500 kr/st

SLUSSPARKEN, Februari 35 39 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st


Spegel och spegelskåp

INR

ORIGINAL

BAD BAD

Spegel 60 med LEDbelysning B: 600 H: 900/935

Seniorgården erbjuder i första hand en spegel som monteras på höjd, lämplig för såväl stående som sittandes.

INREDNINGSVAL

A60 spegelskåp vitlack

A60 spegelskåp ekfaner

prylhållarmagnet, LEDbelysning BxDxH 600x146x720 mm 1 000 kr

prylhållarmagnet, LEDbelysning BxDxH 600x146x720 mm 2 000 kr

A60 spegel tillägg av

A60 spegelskåp tillägg av

underbelysning LED 900 kr

underbelysning LED 900 kr

A60 spegelskåp Still Grey prylhållarmagnet, LED-

A60 spegelskåp svart ekfaner prylhållarmagnet,

belysning BxDxH 600x146x720 mm 1 000 kr

LED-belysning BxDxH 600x146x720 mm 3 000 kr

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant Spegel/Spegelskåp.

4036 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Kommod

INR

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Glow Square tvättställ

porslinstvättställ. Exklusive handtag underskåp med två lådor. BxDxH 605x430x540 mm

600x440 mm art 11167 porslin # ENDAST FÖR SENIORGÅRDEN

INREDNINGSVAL

Ikon A60 Still Grey

Ikon A60 ekfaner

Ikon A60 svart ekfaner

porslinstvättställ. Exklusive handtag underskåp med två lådor. BxDxH 605x430x540 mm 0 kr

porslinstvättställ. Exklusive handtag underskåp med två lådor. BxDxH 605x430x540 mm 400 kr

porslinstvättställ. Exklusive handtag underskåp med två lådor. BxDxH 605x430x540 mm 400 kr

Kommodbeslag

INR

ORIGINAL

Handtag A cc 256 mm krom

INREDNINGSVAL

Handtag A cc 320 mm krom 0 kr/st

Klicköppning passar till Ikon A60 1 450 kr/skåp

SLUSSPARKEN, Februari 37 41 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

BAD BAD

Ikon A60 vit


Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

INREDNINGSVAL

BAD BAD RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

BI071 Krom 1 500 kr/st

LES071 Krom 1 600 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

Blandare med duschset

TAPWELL

ORIGINAL

Bra att veta Dusch/badkarsblandare placeras cc 450 mm från hörn och ca 900 mm över golv.

EVM168 + RT105-90 Krom duschblandare cc 160 mm

INREDNINGSVAL

TVM7200-160 ED2

TVM7200-160 ED2

EVM022 + RT105-90

TVM2200-160 ED2

TVM2200-160 ED2

Krom, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 6 450 kr/st

Honey gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

Krom badkarsblandare cc 160 mm 700 kr/st

Krom, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 7 500 kr/st

Honey gold, rund takdusch för badkar cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2450 mm 16 200 kr/st

4238 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Dusch

INR

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Resningshandtaget erbjuds med anledning av tillgänglighet. Handtaget kan väljas bort.

svängbar skärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 2000 mm. blank aluminium/klarglas

krom 300 mm

INREDNINGSVAL

Angel

Angel

Niagara

Isabel 800 mm

Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm.

Rakt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm.

svängt hörn med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium, höjd 2000 mm.

svängbar badkarsskärmvägg, profil i blank aluminium, höjd 1450 mm.

800x800 mm, blank aluminium/ klarglas 900 kr 800x800 mm, blank aluminium/ strimma 900 kr 800x800 mm, blank aluminium/ klarglas Timeless 3 900 kr

900x900 mm, blank aluminium/ klarglas 400 kr 900x900 mm, blank aluminium/ strimma 900 kr 900x900 mm, blank aluminium/ klarglas Timeless 3 900 kr

900x900 mm, blank aluminium/ klarglas 900 kr 900x900 mm, blank aluminium/ strimma 900 kr 900x900 mm, blank aluminium/ klarglas Timeless 3 900 kr

Bra att veta Timeless är en patenterad teknik som förseglar glasytan och ger bättre avrinning på glaset. Isabel badkarsskärmvägg lämpar sig designmässigt bäst till våra badkar med raka hörn.

SLUSSPARKEN, Februari 39 43 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

blank aluminium/klarglas

0 kr

BAD BAD

Resningshandtag i bad/ dusch

Josephine 880 mm


Badkar

SVEDBERGS

INREDNINGSVAL

BAD BAD Svedbergs 1200 med halvfront

Svedbergs 1260 med halvfront

Ido Trevi

Ifö BKFF

vit, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

svart, storlek 1600x700 mm badvolym 180 liter. Emaljbadkar med fast halvfront på en långsida och två kortsidor

vit med vita ben, storlek 700x1600 mm badvolym 185 liter. Frontlöst emaljbadkar med praktiska avställningsytor.Vita plastben.

vit med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben

0 kr

0 kr

150 kr

Bra att veta Seniorgården erbjuder badkar i emalj som är lättstädade och håller sig fräscha länge. Vid val av badkar, kom ihåg att även byta till badkarsblandare.

Ifö BKFF svart med vita ben, storlek 682x1585 mm badvolym 180 liter. Frontlöst emaljbadkar med vita aluminiumben 6 050 kr

Toalettstol

IDO

ORIGINAL

SevenD sitthöjd 46 cm förhöjd toalettstol med mjuk sits förberedd för armstöd

Seniorgården erbjuder i första hand en förhöjd toalettstol

4440 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

2 700 kr


Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom självhäftande

BAD BAD

INREDNINGSVAL

4-krok (extra kroklist) krom självhäftande. Ange placering. 300 kr/st

Handdukstork ORIGINAL

Bra att veta

Bra att veta

Torkställning (utan el) är original, torkställningen har två oberoende utfällbara ställningar. Den övre kan låsas i ett mellanläge för t. ex. handdukstorkning.

I badrum med fönster eller yttervägg ingår som original vattenburen handdusktork. Torkställning John utgår.

Elektrisk handdukstork kan väljas i stället för torkställning och placeras då på förberedd plats enligt planritning. Vid val av handdukstork utgår torkställning.

Torkställning John polerat rostfritt stål 10,1 m torklängd. BxDxH 600x52/260/560x630 mm. Placeras med överkant 1650 mm över färdigt golv.

LS800-VA (Somatherm) krom 525x835 mm

INREDNINGSVAL

Bra att veta I badrum finns förberedelse med lockat tomrör för anslutning av handdukstork.

Flex I (PAX) krom med 6 armar inkl timer bxh 550x685 mm, 60 W 4 800 kr/st

LS800-BC (Somatherm)

LS8-BC (Somatherm) krom,

krom, inkl dimmer och timer 525x835 mm, 80 W 4 980 kr/st

inkl dimmer och timer 525x810 mm, 100 W 5 990 kr/st

SLUSSPARKEN, Februari 41 45 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Tvätt- och Torkkombinationer

CYLINDA

ORIGINAL

Bra att veta Tvättmaskin och Torktumlare alternativt Kombimaskin ingår i omfattning enligt badrumsritning.

BAD BAD

FT 5174 + TVP 5071 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM; A+++, 1400 v/min, 7 kg, 51/73 dB(A) re 1 pW, 16 program, induktionsmotor, fördröjd start TT; A+, 7 kg, 65 dB, 16 program, sensorstyrning, borstlös motor, belysning i trumman

FTTK 4720 kombimaskin, 1200 v/min B, 7kg/5kg, 1200 varv, tvätt/centr. 58/76 dB(A) re 1 pW, program där totaltiden beräknas utifrån tvättmängd

INREDNINGSVAL

FT 5186 + TVP 5082 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM: A+++, 1600 varv, 8 kg, tvätt/centr. 52/78 dB(A) re 1 pW, 16 program, induktionsmotor, fördröjd start, display restvisning, skontrumma TT: A++ 8kg, ljudnivå 65 dB(A) re 1 pW, 16 program, sensorstyrning, borstlös motor, belysning i trumman 2 500 kr/set

FT 5394 + TVP 5383 tvättmaskin och värmepumpstumlare TM: A+++, 1400 varv, 9 kg, tvätt/ centr.53/76 dB(A) re 1 pW, induktionsmotor, fördröjd start, display restvisning, skontrumma TT: A+++, 8kg, ljudnivå 65 dB(A) re 1 pW, 16 program, energisnål, sensorstyrning, Touch- och textdisplay, borstlös motor, belysning i trumman 7 700 kr/set

Bra att veta Vitvaruleverantören uppdaterar ofta sina modeller med förbättrade funktioner och justeringar på design. Blir det aktuellt för någon av dessa maskiner så levereras den senaste modellen av motsvarande maskin.

4642 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Väggskåp, beslag och bänkskiva laminat ORIGINAL

mm Mängd och mått enl badrumsritning

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bänkskåp b=200 mm Maja vit, 16 mm placeras invid tvätt/tork

Bänkskiva vit laminat

31085 rostfri cc 128

Klick-öppning

W450D med rak kant

mm

handtagslös öppning för luckor

Byte av beslag på väggskåp i bad

Byte till annan laminatskiva vid tvättbänk, djup 630 mm kulör och kant

INREDNINGSVAL

Väggskåp Annika vit,

Väggskåp Linda ek, 19

19 mm mängd och mått enl ritning Pris enligt offert

mm mängd och mått enl ritning Pris enligt offert

100 kr/st

anges 3 000 kr

Bra att veta Medicinskåp i ett väggskåp, 1 st väggskåp förses med barnspärr. För annat val av luckor, bänkskiva och beslag se sortiment under kök. Be Inredningsansvarig om prisuppgift.

SLUSSPARKEN, Februari 43 47 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

BAD BAD

Väggskåp Maja vit, 16

VEDUM


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Badrum är helkaklat med liggande rak sättning.

1128 vit matt (Kar Kakel 250x400x7 mm)

Keramik (kakel och klinker) är ett naturmaterial, och viss kulöravvikelse förekommer. Allt tillvalskakel säljs i hela kvm.

BAD BAD

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL ARTIC KAKEL 98X298X8,5 MM

4985 grågrön 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 150X150X9 MM

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

5741 Antracit

Rect matt 200 kr/kvm

matt 200 kr/kvm

Rect matt 200 kr/kvm

4844 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

1127 vit blank (Kar Kakel 250x400x7 mm)


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

5742 Antracit

Rect matt 350 kr/kvm

matt 350 kr/kvm

Rect matt 350 kr/kvm

6928 Bianco vit

6933 Grigio grå

6923 Antracit

600 kr/kvm

600 kr/kvm

mörkgrå 600 kr/kvm

BAD BAD

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 150X150X9 MM

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

6922 Antracit

600 kr/kvm

600 kr/kvm

mörkgrå 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL COTTON KAKEL 132X400X10 MM

7267 vågig vit blank 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUNE KAKEL 250X400X8,5 MM

5007 vit matt, struktur 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 150X150X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5713 Sand beige

5721 Grey grå

5717 Rust brun

5725 Black svart

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 45 49 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5712 Sand beige

5720 Grey grå

5716 Rust brun

5724 Black svart

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

800 kr/kvm

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

BAD BAD 5973 Ghiaccio

5975 Perla grå

5974 Nero svart

vit matt, nät 500 kr/kvm

matt, nät 500 kr/kvm

matt, nät 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X150X10 MM

6315 Shade rect

6313 Fresh rect

6314 Sun rect

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 150X150X9,5 MM

9950 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X300X9,5 MM

8304 Nero Svart matt 550 kr/kvm

5046 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 150X150X9,5 MM

7027 Carrara Naturale Rect 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 28,5X104X9,5 MM (FISKBEN PÅ NÄT 320X375 MM)

BAD BAD

7030 Cararralegiviato Herringbone blank 3 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 60X60X9,5 MM (NÄT 267X293 MM)

7013 Cararra Levigato Hexagon

7014 Cararra Naturale Hexagon

Rect blank 3 800 kr/kvm

Rect matt 3 800 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 150X150X9,5 MM

6407 Botticino

6406 Raggio di

6405 Nero

ljusbeige matt 300 kr/kvm

luna Grå matt 300 kr/kvm

Acapulco Svart matt 300 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 47 51 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt

5782 vit blank

500 kr/kvm

500 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

BAD BAD

5788 vit blank

5791 vit matt

450 kr/kvm

450 kr/kvm

INREDNINGSVAL PIASTER KAKEL 250X400X8,5 MM

5008 vit matt 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X200X7 MM

8103 vit matt

8104 vit blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PRIB SLÄT KAKEL 100X300X8,5MM

8105 vit matt

8106 vit blank

350 kr/kvm

350 kr/kvm

INREDNINGSVAL PT KAKEL 200X400X85 MM

5012 vit matt

5013 vit blank

100 kr/kvm

100 kr/kvm

INREDNINGSVAL RETRO IT KLINKER 295X295X9,5 MM

7087 grå 500 kr/kvm

5248 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL ROYAL KLINKER 310X610X11 MM

6636 Cararra vit blank 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

BAD BAD

7777 Vit matt

7779 Grå matt

7778 Svart matt

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

1 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL STONES KLINKER 150X150X9 MM

6850 grå 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL STONES KLINKER 300X300X9 MM

6851 grå 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL SWAN KAKEL 498X498X9 MM

3002 vit matt

3003 vit blank

250 kr/kvm

250 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 49 53 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL TR KAKEL 200X400X85 MM

5992 Blu Avio blå blank

5993 Cobalto mörkblå

5994 Ghiaccio vit blank

5995 Nero svart blank

5996 Perla grå blank

400 kr/kvm

blank 400 kr/kvm

300 kr/kvm

400 kr/kvm

300 kr/kvm

BAD BAD

5997 Pistacchio ljusgrön

5998 Rosso röd blank

5999 Turchese grön blank

blank 400 kr/kvm

400 kr/kvm

400 kr/kvm

Kakelfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

INREDNINGSVAL

Ljusbeige fog

Stålgrå fog

Koksgrå fog

Antracit fog

500 kr

500 kr

500 kr

500 kr

Kakel- och klinkersättning INREDNINGSVAL MONTERING

Bra att veta Plattsättning: Halvstensförband badvägg

Plattsättning: Tillägg för klinker på vägg

120 kr/kvm

270 kr/kvm

Plattsättning: Fiskbensläggning

Plattsättning: Fondvägg i

Plattsättning: Pelare alt Bård

730 kr/kvm

mosaik, kakel eller klinker 1 790 kr/rum

i mosaik, kakel eller klinker. Beakta att nivåskillnad uppstår om plattorna har olika tjocklek 1 790 kr/rum

5450 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

Plattsättning: Stående sättning 0 kr/kvm

Maxstorlek 300x300mm på kakel/klinker på vägg.


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 5741 Antracit Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Rak sättning med koksgrå fog är original.

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

INREDNINGSVAL AREA 15 FLOWER KLINKER 150X150X9 MM

BAD BAD

Bra att veta Klinker säljs i hela kvm. Tillägg för två olika format på badgolv: 1120kr. 150x150 mm i fall, upp till 300x300 mm övrigt golv

3980 Blue blå/grå

3982 Black grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL AREA 15 STAR KLINKER 150X150X9 MM

3981 Blue blå/grå

3983 Grey grå/

600 kr/kvm

svart 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

5742 Antracit

Rect matt 300 kr/kvm

matt 300 kr/kvm

Rect matt 300 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 150X150X9 MM

6928 Bianco vit

6933 Grigio grå

6923 Antracit

600 kr/kvm

600 kr/kvm

mörkgrå 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

6922 Antracit

600 kr/kvm

600 kr/kvm

mörkgrå 600 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 51 55 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 150X150X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5713 Sand beige

5721 Grey grå

5717 Rust brun

5725 Black svart

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

BAD BAD 5712 Sand beige

5720 Grey grå

5716 Rust brun

5724 Black svart

750 kr/kvm

750 kr/kvm

750 kr/kvm

750 kr/kvm

INREDNINGSVAL INTERNI KAKEL 100X100X7 MM

5973 Ghiaccio

5975 Perla grå

5974 Nero svart

vit matt, nät 450 kr/kvm

matt, nät 450 kr/kvm

matt, nät 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X150X10 MM

6315 Shade rect

6313 Fresh rect

6314 Sun rect

950 kr/kvm

950 kr/kvm

950 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 150X150X9,5 MM

9950 Nero Svart matt 550 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X300X9,5 MM

8304 Nero Svart matt 550 kr/kvm

5652 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 150X150X9,5 MM

7027 Carrara Naturale Rect 600 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 28,5X104X9,5 MM (FISKBEN PÅ NÄT 320X375 MM)

BAD BAD

7030 Cararralegiviato Herringbone blank 3 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 700 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 60X60X9,5 MM (NÄT 267X293 MM)

7013 Cararra Levigato Hexagon

7014 Cararra Naturale Hexagon

Rect blank 3 800 kr/kvm

Rect matt 3 800 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 150X150X9,5 MM

6407 Botticino

6406 Raggio di

6405 Nero

ljusbeige matt 250 kr/kvm

luna Grå matt 250 kr/kvm

Acapulco Svart matt 250 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 53 57 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X300X9,5 MM

8738 Botticino

8204 Raggio di

8740 Nero

ljusbeige matt 350 kr/kvm

luna Grå matt 350 kr/kvm

Acapulco Svart matt 350 kr/kvm

BAD BAD

INREDNINGSVAL PA KLINKER 48X48X6 MM (NÄT 298X298 MM)

5779 vit matt 500 kr/kvm

INREDNINGSVAL PA KLINKER 97X97X6 MM (NÄT 297X297 MM)

5791 vit matt 400 kr/kvm

INREDNINGSVAL RETRO IT KLINKER 147X147X9,5 MM

7084 grå 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL RETRO IT KLINKER 295X295X9,5 MM

7087 grå 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL SCALE HEXAGON KLINKER 100X110X8 MM

7777 Vit matt

7779 Grå matt

7778 Svart matt

1 200 kr/kvm

1 200 kr/kvm

1 200 kr/kvm

5854 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Klinkergolv

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL STONES KLINKER 150X150X9 MM

6850 grå 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL STONES KLINKER 300X300X9 MM

BAD BAD

6851 grå 350 kr/kvm

Klinkerfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Koksgrå fog

INREDNINGSVAL

Ljusgrå fog

Stålgrå fog

Antracit fog

500 kr

500 kr

500 kr

Kakel- och klinkersättning INREDNINGSVAL MONTERING Plattsättning: Tillägg för två olika format på badgolv upp till 150x150 mm i fall, upp till 300x300 mm övrigt golv 1 120 kr/rum

SLUSSPARKEN, Februari 55 59 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N, bad/dusch/wc 700 kr/kvm

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 3 st (exkl nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning (PA2017) 6 750 kr/set

Komfortelvärme i golv, läggs i vistelsezon i omfattning enligt badrumsritning

WC/DUSCH WC/DUSCH

Termostat förprogrammerad på 22C, samt drifttid må-fre 5.30-8.30, 15-23, lö-sö 5-23 Termostaten kan omprogrammeras enligt bruksanvisning med ändrade drifttider och högre temperatur, dock max ca 27 grader. (Erbjuds endast i bad samt wc/dusch) 12 000 kr/st

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. Seniorgården har valt att inte installera komfortelvärme i golv som standard av följande skäl: I nya välisolerade byggnader är golvtemperaturen i princip densamma som rumsluften dvs ca 21 grader. Detta gäller oberoende av årstid. Komfortelvärmen, precis som all annan energianvändning, påverkar vårt klimat negativ och ger ett tillskott till den globala uppvärmningen. Om komfortelvärmen står på året runt, med drifttid och temperatur enligt förinställt program, beräknas den dra ca 300-400 kWh/år vilket motsvarar en elkostnad på ca 400-500 kr/år. Om temperaturen ändras till max, dvs ca 26 grader, ökar energianvändningen till 1000-1200 kWh/år och elkostnaden till 1400-1600 kr/år.

Belysning och el INREDNINGSVAL

Dosmonterad rörelsedetektor

Strömbrytare med ledljus

Simon 54 Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st

Simon 54 Premium vit 900 kr/st

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54 Premium vit 1 500 kr/st

6056 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Spegel och spegelskåp

INR

ORIGINAL

WC/DUSCH WC/DUSCH

A60 spegel med LEDbelysning BxDxH 600x30/95x720 mm

INREDNINGSVAL

A60 spegel tillägg av

A60 spegelskåp vitlack

underbelysning LED 900 kr

prylhållarmagnet, LEDbelysning BxDxH 600x146x720 mm 1 000 kr

A60 spegelskåp Still Grey prylhållarmagnet, LEDbelysning BxDxH 600x146x720 mm 1 000 kr

A60 spegelskåp tillägg av underbelysning LED 900 kr

Bra att veta Monteras från golv ca 1950 mm till överkant. Övriga speglar eller spegelskåp kan väljas i mån av plats, se under bad.

SLUSSPARKEN, Februari 57 61 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

A60 spegelskåp ekfaner prylhållarmagnet, LEDbelysning BxDxH 600x146x720 mm 2 000 kr

A60 spegelskåp svart ekfaner prylhållarmagnet, LED-belysning BxDxH 600x146x720 mm 3 000 kr


Tvättställ

IDO

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

WC/DUSCH WC/DUSCH

Norm A60 vit

Glow Square tvättställ

porslinstvättställ, 2 lådor, Grepplist underskåp med 2 lådor. BxDxH 600x430x506 mm

600x440 mm art 11167 porslin # ENDAST FÖR SENIORGÅRDEN

INREDNINGSVAL

Norm A60 Still Grey

Ikon A60 Still Grey

Ikon A60 vit

Ikon A60 ekfaner

Ikon A60 svart ekfaner

porslinstvättställ, 2 lådor, Grepplist underskåp med 2 lådor. BxDxH 600x430x506 mm 0 kr

porslinstvättställ. Exklusive handtag underskåp med två lådor. BxDxH 605x430x540 mm 100 kr

porslinstvättställ. Exklusive handtag underskåp med två lådor. BxDxH 605x430x540 mm 100 kr

porslinstvättställ. Exklusive handtag underskåp med två lådor. BxDxH 605x430x540 mm 500 kr

porslinstvättställ. Exklusive handtag underskåp med två lådor. BxDxH 605x430x540 mm 500 kr

Handtag A cc 256 mm krom

Handtag A cc 320 mm krom

200 kr/st

200 kr/st

Klicköppning passar till Ikon A60 1 650 kr/skåp

6258 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Dusch

INR

ORIGINAL

WC/DUSCH WC/DUSCH

Duschdraperistång rak 1800 mm matt aluminium kapas evt på plats

INREDNINGSVAL

LINC Model 3 för nisch-montage med två öppningsbara dörrar, grepp och profiler i blank aluminium. Nischbredd 800-2000 mm, höjd 2000 mm.

Resningshandtag i bad/ dusch krom 300 mm 200 kr

blank aluminium/klarglas 13 300 kr

SLUSSPARKEN, Februari 59 63 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

WC/DUSCH WC/DUSCH

INREDNINGSVAL

BI071 Krom 1 500 kr/st

LES071 Krom 1 600 kr/st

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

Blandare med duschset

TAPWELL

ORIGINAL

Bra att veta Duschblandare placeras cc 900 mm över golv.

EVM168 + RT105-90 Krom duschblandare cc 160 mm

INREDNINGSVAL

TVM7200-160 ED2

TVM7200-160 ED2

Krom, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 6 450 kr/st

Honey gold, rund takdusch cc 160 mm. Höjd uk från golv: justerbar upp till ca 2250 mm 13 000 kr/st

6460 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Toalettstol

IDO

ORIGINAL

WC/DUSCH WC/DUSCH

SevenD sitthöjd 44 cm toalettstol med mjukstängande, hård sits

Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom självhäftande

Handdukstork

PAX

INREDNINGSVAL

Bra att veta I WC/Dusch finns förberedelse med lockat tomrör för anslutning av handdukstork.

Flex I (PAX) krom med 6 armar inkl timer bxh 550x685 mm, 60 W 7 320 kr/st

LS800-BC (Somatherm)

LS8-BC (Somatherm) krom,

krom, inkl dimmer och timer 525x835 mm, 80 W 7 500 kr/st

inkl dimmer och timer 525x810 mm, 100 W 8 520 kr/st

SLUSSPARKEN, Februari 61 65 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

1128 vit matt (Kar Kakel

1127 vit blank (Kar Kakel

250x400x7 mm)

250x400x7 mm)

WC/DUSCH WC/DUSCH

Klinkergolv

WC/Dusch är helkaklat med liggande rak sättning i original. För annat val av kakel och klinker se under Bad.

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

5741 Antracit Rect

5735 Bianco Sand

5738 Grå Rect

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Kakelfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

Klinkerfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Stålgrå fog

6662 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL Nedsänkt slätt innertak för spot-installation, sänks ca 100 mm vitmålat NCS S0500-N, bad/dusch/wc 700 kr/kvm

Spotlight i tak, Junistar Soft vit LED 10W inkl dimmer 2 st (exkl nedsänkt innertak) Fast placering enl. ritning (PA2017) 5 000 kr/set

Förstärkning av vägg för fast inredning, från golv upp till 2200 mm 650 kr/lpm

Bra att veta

Belysning och el INREDNINGSVAL

Dosmonterad rörelsedetektor

Strömbrytare med ledljus

Simon 54 Premium vit istället för strömbrytare 1 950 kr/st

Simon 54 Premium vit 900 kr/st

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54 Premium vit 1 500 kr/st

SLUSSPARKEN, Februari 63 67 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

WC/DUSCH WC

Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor.


Spegel och spegelskåp

INR

ORIGINAL

WC/DUSCH WC

A50 spegel med LEDbelysning BxDxH 500x30/95x720 mm

Kommod

INR

ORIGINAL

Norm A50 vit porslinstvättställ, 2 lådor, Grepplist BxDxH 500x346x506 mm

INREDNINGSVAL

Norm A50 Still Grey porslinstvättställ, 2 lådor, Grepplist BxDxH 500x346x506 mm 0 kr

6864 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Tvättställsblandare

TAPWELL

ORIGINAL

RT071 Krom

WC/DUSCH WC

INREDNINGSVAL

BI071 Krom 1 500 kr/st

LES071 Krom 1 600 kr/st

Toalettstol

BI071 Honey gold 4 050 kr/st

RT071-RH Krom med RH-handtag 250 kr/st

IDO

ORIGINAL

SevenD sitthöjd 44 cm toalettstol med mjukstängande, hård sits

Badrumsbeslag ORIGINAL

4-krok och toalettpappershållare krom självhäftande

SLUSSPARKEN, Februari 65 69 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Kakel

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta

1128 vit matt (Kar Kakel

Målad vit glans 20, NCS S

1127 vit blank (Kar Kakel

250x400x7 mm)

0500-N

250x400x7 mm)

WC/DUSCH WC

Klinkergolv

Hel vägg bakom tvättställ kaklas, övriga väggar målas vita och har fabriksmålad vit sockel mellan golv och vägg. För annat val av kakel se bad. Notera att klinker inte kan sättas på tvättställsvägg i WC om man inte väljer som tillval förstärkning.

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta 5741 Antracit Rect

5738 Grå Rect

5735 Bianco Sand

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Rect matt (Calx Klinker 150x150x9 mm)

Kakelfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Ljusgrå fog

Klinkerfog

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Stålgrå fog

7066 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

För annat val av klinker se under Bad.


Övrigt ORIGINAL

Målad vit glans 20, NCS S 0500-N

Bra att veta Hel vägg bakom tvättställ kaklas, övriga väggar målas vita och har fabriksmålad vit träsockel mellan golv och vägg.

WC/DUSCH WC

INREDNINGSVAL

Målad kulör glans 20, valfri NCS-kulör 2 630 kr

Plattsättning: Fondvägg i mosaik,

Plattsättning: Pelare alt Bård i

kakel eller klinker 1 790 kr/rum

mosaik, kakel eller klinker. Beakta att nivåskillnad uppstår om plattorna har olika tjocklek 1 790 kr/rum

Tillkommande plattsättning (helkakling) WC

Plattsättning: Tillägg för klinker på vägg

inkl originalplatta, fix, fog, sättning mm exkl tätskikt. Notera att väggförstärkning tillkommer. 830 kr/väggkvm

270 kr/kvm

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/ elhandlingar tillkommer om 3000 kronor.

SLUSSPARKEN, Februari 67 71 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


ORDNING & REDA

Plats för förvaring Generösa förvaringsutrymmen hjälper dig att hitta och hålla fint hemma. Oavsett om du rensat ut rejält eller tar med dig mycket från förra bostaden finns det gott om plats i din nya.

Din nya bostad är förberedd för människor med många saker. Därför har vi valt att satsa på effektiva och lättstädade förvaringslösningar. Du har ett separat förråd på vind eller i källare för sådana saker som du inte behöver ha tillgång till varje dag. Inne i bostaden har du inbyggda garderober med skjutdörrar, klädkammare eller i vissa fall golvgarderober med dörr. Genom att

satsa på smart och effektiv skåpsinredning får du plats med det mesta, organiserar enkelt och hittar snabbt bland sakerna. I hallen finns det gott om plats för ytterkläder, paraplyer och handväskor. Till alla våra förvaringslösningar finns ett stort antal inredningstillbehör som du kan komplettera med för att få ännu bättre förvaring och bra överblick.

72 SLUSSPARKEN, Februari 2018


Seniorgården Original I din blivande Seniorgården­ bostad kommer det att finnas gott om förvaring. I möjligaste mån försöker vi inreda med skjutdörrsgarderober utrustat med flexibel inredning från Elfa. Dörrarna är vita med profiler i matt silver. Med den flexibla inredningen i våra skjutdörrsgarderober kan du komplettera med ytterligare förvaringslösningar, allt efter dina behov.

ORDNING & REDA

I förekommande fall får du garderob, linneskåp eller städskåp från Vedum.

Tänk på ... ... att en flytt är ett utmärkt tillfälle att rensa. Låt bara sakerna du verkligen tycker om följa med till din nya adress. ... att satsa på krokar och bra lådinredning för de saker du använder dagligen. Med rätt förutsättningar är det lätt att alltid ha ett undanplockat hem.

73 SLUSSPARKEN, Februari 2018


Belysning och el

ELFA AB

INREDNINGSVAL

Elfa utvändig LED-belysning integrerad i takskena inkl trafo (kräver elförberedelse, dvs eländring) 1 300 kr/lpm

Tillkommande strömbrytare på vägg vid rumsdörr, samt eldragning i gipsvägg till skjutdörrsgarderob (exkl armatur). LED-belysningarmaturen ansluts alltid till höger 2200 mm öfg. (Ej vändbar!). 1 900 kr/st

ORDNING & REDA FÖRVARING 7470 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Skjutdörrsgarderober

ELFA AB

ORIGINAL

Bra att veta Skjutdörrsgarderob med bredd upp till 2400 mm har två dörrar och bredd över 2400 mm har fyra dörrar. Skjutdörrsgarderob ingår i omfattning enligt planritning inredningsval.Vid önskemål om skjutdörrsgarderob som tillval, rådgör med Inredningsansvarig i ditt projekt.

Skjutdörrsgarderob Vista Plain

Elfa gavelskiva 675x2608x19

Anslagslist 19x100x2600

Vit melamin/matt silverprofil

vit melamin, inkl monteringsvinkel och väggprofil

Vit NCS S0500-N

Skjutdörrsgarderob Linear Plain, dörrbredd 600-1000 mm

Elfa mjukstängning

INREDNINGSVAL

Aluminiumprofiler i vitt eller matt silver. För dörrytor se *materialprover. Takskenan följer profilens färg, golvskenan är alltid matt silver. Mått enligt planritning inredningsval. *Melamin/*profilfärg *Spegel/*profilfärg *Färgat glas/*profilfärg *Faner/*profilfärg

600 kr/dörr 900 kr/dörr 1 600 kr/dörr 2 300 kr/dörr

"Ramlösa" dörrar målade i vitt, två infällda handtag i vit aluminium på framsidan av dörren, kantad med tunn vit aluminiumlist. Tak- och golvskena i vit aluminium. Mått enligt ritning. Vitmålad NCS S0500-N/vit alu

stänger skjutdörrarna tyst & mjukt. Minsta dörrbredd för Vista är 700 mm, Linear 600 mm. 1 000 kr/enhet

3 600 kr/dörr

SLUSSPARKEN, Februari 71 75 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

ORDNING & REDA FÖRVARING

Skjutdörrsgarderob Vista Plain


Materialprover

ELFA AB

ORIGINAL

Melamin vit

Vista plain, profil matt silver

INREDNINGSVAL

ORDNING & REDA FÖRVARING

Vista plain, profil vit

Spegel klar

Spegel gråtonad

Fanér lackad ek

Melamin Satin white (M1)

Melamin Nordic limestone (M1)

Melamin Meadow Linen (M1)

Melamin Natural Clay (M1)

Glas vit

Glas kristallvit

Glas grå

Glas svart

Bra att veta Materialproverna visar vilka ytor och profiler som är möjliga för skjutdörrarna. Färgerna kan misstämma i tryck. Inredningsansvarig i ditt projekt visar dig gärna riktiga prover.

7672 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

Melamin Stoneware Grey (M1)


Inredning

ELFA AB

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval framgår vad som ingår som original i din skjutdörrsgarderob. Utöver detta kan ytterligare inredning på denna sida köpas till.

Elfa-inredning djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

Elfa-linnedel, djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i krom Bredd upp till 642 mm Bredd upp till 1249 mm Bredd upp till 1856 mm Bredd upp till 2463 mm Bredd upp till 3070 mm Bredd upp till 3677 mm Bredd upp till 4284 mm

3 trådhyllor och 4 trådbackar

Elfa-städdel Bredd 600 mm

ORDNING & REDA FÖRVARING

INREDNINGSVAL

Elfa-garderobsdel, djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

Elfa-linnedel, djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

2 trådbackar och 1 byxhäng

3 trådhyllor och 4 trådbackar

1 700 kr/st

2 900 kr/st

SLUSSPARKEN, Februari 73 77 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Klädkammare

ELFA LUMI

ORIGINAL

Bra att veta På planritning inredningsval framgår vad som ingår i din klädkammare. Utöver detta kan ytterligare inredning på denna sida väljas som tillval.

Elfa-inredning djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

Elfa-linnedel, djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

med bärlist, hängskena, trådhylla och klädstång i krom Bredd upp till 642 mm Bredd upp till 1249 mm Bredd upp till 1856 mm Bredd upp till 2463 mm Bredd upp till 3070 mm Bredd upp till 3677 mm

3 trådhyllor och 4 trådbackar

ORDNING & REDA FÖRVARING

Inredning

Städskåp bredd 600 mm Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme

ELFA AB

INREDNINGSVAL

Bra att veta Vid val av Safetybox kan innerväggen behöva förstärkas, se bygg- eländring.

Elfa-garderobsdel, djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

Elfa-linnedel, djup 400 mm vitlack 600 mm moduler

2 trådbackar och 1 byxhäng

3 trådhyllor och 4 trådbackar

1 700 kr/st

2 900 kr/st

Safetybox: Eurolite FS10 Storlek 275x325x325 (Inner 200x250x225). Vikt: 29 kg 3 100 kr/st Elfa montagesats: hängskena, konsol, melaminhylla i vitt 400 kr/st

7874 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Garderober

VEDUM

ORIGINAL

Städskåp bredd 600 mm Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme

31085 rostfri cc 128 mm

INREDNINGSVAL

Garderob bredd 600 mm

Garderob bredd 500 mm

Linneskåp bredd 600 mm

Linneskåp bredd 500 mm

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 3 910 kr/st

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 3 690 kr/st

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 5 350 kr/st

Maja vit lucka, NCS S0500-N, vit stomme 5 000 kr/st

Stödsida NCS S0500-N, takanslutning och sockel till

Byte av beslag på garderob 100 kr/st

tillkommande garderob 2 260 kr/enhet

Bra att veta Originalhandtag ingår i priset för tillkommande garderob.

ORDNING & REDA FÖRVARING

SLUSSPARKEN, Februari 75 79 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Naturliga val Vi väljer i första hand naturmaterial när vi sätter samman detaljerna i Seniorgården Original. Genom att inreda våra bostäder med trä, klinker och kakel skapar vi vackra och funktionella hem.

En bostad från Seniorgården håller i längden. Trägolvens struktur får en vacker patina, klinker och kakel behåller fräschör och stil. På Seniorgården bygger vi från grunden och har kontroll över hela byggprocessen. Det gör att vi kan försäkra oss om att du flyttar in i en genomgående sund inomhusmiljö. Vi använder bara väl beprövade och hållbara material för att du ska trivas och må bra i ett välmående hus.

Avkopplad och uppkopplad

LEVA & UMGÅS

Ditt hem ska vara en plats för både avkoppling och underhållning. Oavsett om du vill titta på film, mejla eller ringa vänner och familj får du teknik som stödjer dig. I vardagsrum, kök och sovrum sitter TriplePlay-uttag. Det ger dig snabb uppkoppling till internet, bredbandstelefoni och tillgång till ett stort tv-utbud, allt i ett och samma jack.

Våra inredare hjälper dig på vägen Kanske vet du precis hur du vill ha det i ditt nya hem eller också blir du dig villrådig inför olika val av träslag, trender, beslag och funktioner. Oavsett hur du känner kan du få stöd när du fattar dina beslut. Du kommer snart att träffa en av våra duktiga inredare. I samband med det mötet kan du få kloka tips om hur du kan tänka kring dina val. Våra inredare kan förstås allt som rör Senior­gården Original. De lotsar dig gärna rätt i sortimentet så du hittar det som motsvarar dina önskemål och behov.

80 SLUSSPARKEN, Februari 2018

Tänk på ... ... att försöka få till en röd tråd i inredningen. Genom att skapa en tydlig målbild av hur ditt hem ska se ut och upplevas är det lättare att välja de rätta detaljerna.


LEVA & UMGÅS

I en bostad från Seniorgården lever du omgiven av hållbara naturmaterial. Vi bygger från grunden och ser till att du får en funktionell, smart och sund inomhusmiljö.

81 SLUSSPARKEN, Februari 2018


Rum i harmoni Din bostad har en tydlig identitet från Seniorgården Original som du kan bygga vidare på. När vi sätter samman detaljerna väljer vi i första hand naturmaterial. Genom att inreda med trä, klinker och kakel skapar vi sunda och vackra hem.

Genom sovrum och vardagsrum går en röd tråd med gedigen mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Ekparkettens yta är tålig och kan slipas tre till fyra gånger. Ek är ett klassiskt, hårt och miljömässigt klokt träslag. Materialet har en neutral ton och passar också fint när du har möbler i andra träslag. Vill du välja ett annat träslag till dina golv har vi både ljusare och mörkare parkett­alternativ. Alla träslag vi erbjuder kommer från tillverkare som vi vet står för ett hållbart skogsbruk.

Luftigt grunduttryck Alla väggar i ditt hem är målade i en milt bruten vit färg som original. Med vitt som grund får dina möbler och tavlor ta plats och du kan enkelt ändra stil utan att börja om från början. I Senior­gårdens sortiment finns en mängd olika färg- och tapet­

alternativ om du vill uppnå en speciell effekt i något av rummen. Känner du dig osäker på hur du vill göra med färgsätt­ning, kan du med fördel bo in dig och lägga till fondväggar eller färger senare.

Låt ljuset göra jobbet Seniorgårdens lägenheter är byggda för att släppa in mycket dagsljus. Ofta får du ljus från flera håll och olika tider på dagen. Utöver det kan du förstärka hemmet genom att tänka lite extra på ljuskällorna. Flera typer av ljuskällor hjälper dig att skapa olika stämningar i hemmet. En god allmänbelysning kompletterar du med mindre punktbelysning som lyser upp delar av rummet. Välj gärna dimmer på dina lampor så kan du anpassa ljusstyrkan efter aktivitet, tid på dygnet eller årstid.

LEVA & UMGÅS 82 SLUSSPARKEN, Februari 2018


Seniorgården Original De tidlösa ytskikten och kloka planlösningarna skapar hem som är vackra och funktionella år efter år. Genom att inreda våra bostäder med hållbara naturmaterial gör vi en god gärning för miljön. I Slussparken njuter du av en medveten inredningsstil där våra inredare har satt samman ett stilsäkert urval, Seniorgården Original.

1. Golv

1

Originalgolvet är en 3-stavig ekparkett. Parketten har en mattlack som ger ett oljat utseende, men som är lika hållbart som traditionell lack.

2. Dörrtrycken Dörrtryckena har en tidlös design i ett blankt utförande.

3. Väggar Alla rum målas vita, NCS 0500-N. Socklarna är vita.

4. Dörrar Alla innerdörrar är som original släta, vita för att smälta in fint med rummens övriga fasta inredning.

... att ett färgprov oftast blir kraftigare när det väl kommer upp på dina väggar. Välj därför gärna en nyans ljusare än den du fastnat för. ... att en fondvägg eller fondhörna bör skapas på en tydligt avgränsad och sammanhängande yta. Låt helst inte fonden löpa över dörrposter eller fönster.

4

83 SLUSSPARKEN, Februari 2018

LEVA & UMGÅS

Tänk på ...


Bygg- och eländring INREDNINGSVAL

Frånvalsvägg enligt säljmaterial (#

Bra att veta Grundavgift Bygg- och eländring, dvs engångskostnad oavsett antal ändringar, för omritning av bygg-/elhandlingar tillkommer om 3000 kronor. De byggändringar som går att göra är specificerade på din planritning.

Frånval av dörrhål i gipsvägg inkl lockning av strömbrytare

SE RÖDGRÖNA LISTAN FÖR PROJEKTBESLUT) 0 kr/st

Förstärkning av vägg för fast

Förstärkning av vägg vid

Ljudreducerad mellanvägg

0 kr/st

inredning, från golv upp till 2200 mm 650 kr/lpm

tillkommande alt ny placering av högskåp (G/L/ST), från golv upp till 2200 mm 650 kr/lpm

Isoleras med mineralull 250 kr/lpm

Tillvalsvägg exkl dörr och karm enligt säljmaterial (# SE

Tillkommande slagdörr (originaldörrblad) inkl karm

Tillkommande strömbrytare på vägg vid rumsdörr samt el

Tillkommande eluttag: 2-vägs på bef gruppsäkring på

RÖDGRÖNA LISTAN FÖR PROJEKTBESLUT) 1 350 kr/lpm

enligt säljmaterial (# SE RÖDGRÖNA LISTAN FÖR PROJEKTBESLUT) 2 700 kr/st

vid val av tillvalsvägg/-dörr 1 900 kr

innergipsvägg 1 350 kr/st

Tillkommande eluttag: utanpåliggande 4-vägs på bef gruppsäkring på innervägg 1 350 kr/st

Belysning och el ORIGINAL

LEVA RUM & UMGÅS

Simon 54 Premium vit dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden

INREDNINGSVAL

Simon 54 Premium alu 2 rok

Simon 54 Premium alu 3 rok

Simon 54 Premium alu 4 rok

Simon 54 Premium alu 5 rok

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 200 kr/bostad

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 800 kr/bostad

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 5 400 kr/bostad

dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 6 000 kr/bostad

Simon 54 Premium antracit 2

Simon 54 Premium antracit 3

Simon 54 Premium antracit 4

Simon 54 Premium antracit 5

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 3 600 kr/bostad

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 200 kr/bostad

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 4 800 kr/bostad

rok dvs uttag och strömbrytare för hela bostaden 5 400 kr/bostad

Lockning av el- alt TriplePlayuttag 0 kr/st

8478 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Belysning och el INREDNINGSVAL

Strömbrytare med ledljus Simon 54 Premium vit 900 kr/st

Övrigt

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Kulörtillägg enskilt uttag/ strömbrytare Simon 54 Premium

Tryckknappsdimmer till LEDbelysning (4-100W) Simon 54

alu ange vilket uttag som avses 230 kr/st

antracit ange vilket uttag som avses 230 kr/st

Premium vit 1 500 kr/st

BYGGET

INREDNINGSVAL

Spackling av takskarvar 2 rok

Spackling av takskarvar 3 rok

Spackling av takskarvar 4 rok

Spackling av takskarvar 5 rok

synliga skarvar mellan betongplattor spacklas igen före slutfinish. (c/c 1200 mm) 2 000 kr

synliga skarvar mellan betongplattor spacklas igen före slutfinish. (c/c 1200 mm) 3 000 kr

synliga skarvar mellan betongplattor spacklas igen före slutfinish. (c/c 1200) 4 000 kr

synliga skarvar mellan betongplattor spacklas igen före slutfinish. (c/c 1200 mm) 5 000 kr

LEVA RUM & UMGÅS

SLUSSPARKEN, Februari 79 85 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Innerdörrar

SWEDOOR

ORIGINAL

Easy GW vit NCS S0500-N, slät Slagdörr

INREDNINGSVAL

Easy G68 vit

Stable G68 vit

Stable vit

Unique 01L vit

NCS S0500-N, runt fönster i frostat glas

NCS S0500-N, slät massiv, runt fönster i frostat glas

NCS S0500-N, slät massiv dörr

NCS S0500-N, massiv ramdörr

Slagdörr

Slagdörr 1 350 kr/st Slagdörr enkelsidig spegelglas 6 850 kr/st Slagdörr klarglas 5 200 kr/st

Slagdörr

2 450 kr/st

LEVA RUM & UMGÅS

Slagdörr

3 050 kr/st

650 kr/st

Unique GW01L vit NCS S0500-N massiv ramdörr glasad alt enkelsidigt spegelglas Slagdörr enkelsidig spegelglas 4 000 kr/st Slagdörr klarglas 2 350 kr/st

Bra att veta Vita dörrar, karmar, foder och golvsocklar är fabriksmålade, NCS S0500-N.

8680 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Innerdörrar

SWEDOOR

INREDNINGSVAL

Stable Nature G68 svartlaserad ek

Stable Nature svartlaserad ek

Unique 01L svartlaserad ek

Unique GW01L svartlaserad ek

slät massiv, runt fönster i frostat glas

slät massiv

massiv ramdörr

Slagdörr

massiv ramdörr glasad alt enkelsidigt spegelglas

Slagdörr

3 500 kr/st

Slagdörr

4 600 kr/st

5 450 kr/st

Slagdörr enkelsidig spegelglas 7 350 kr/st Slagdörr klarglas 5 650 kr/st

Innerdörrskarm

SWEDOOR

INREDNINGSVAL

Bra att veta Vitmålad karm är original.

4 410 kr/st

LEVA RUM & UMGÅS

Karm och foder i svartlaserat ekfanér

Öppningskarm vit Ersätter karm och dörrblad 180 kr/st

SLUSSPARKEN, Februari 81 87 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Parkett

PARKETT

ORIGINAL

Bra att veta Den mattlackade ytan liknar ytan på ett oljat parkettgolv men har samma beständighet som vanlig lack.

Ek 3-stav mattlackad 14 mm

INREDNINGSVAL

Vitlaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

Vitlaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

Grålaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

Brunlaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

Brunlaserad ek 1-stav mattlackad 15 mm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

borstad 325 kr/kvm

borstad, microfas 625 kr/kvm

Ask 3-stav mattlackad 15 mm

Vitlaserad ask 3-stav mattlackad 15 mm

Svartlaserad ek 2-stav mattlackad 15 mm

275 kr/kvm

borstad, fas 450 kr/kvm

Ek 1-stav smal mattlackad 15

Ek 1-stav mattlackad 15 mm

mm 325 kr/kvm

575 kr/kvm

Grålaserad ek 3-stav mattlackad 15 mm

225 kr/kvm

LEVA RUM & UMGÅS

Bra att veta Alla golv kan slipas och lackas om. Notera att ett laserat golv inte är genomfärgat utan träfärgen blir synlig vid urslag eller slipning. Solljus gör att träets nyans förändras. Generellt sett blir ljusa träslag något mörkare med tiden och mörka träslag blir ljusare. Efter några månader (beroende på träslag) har nyansförändringen avstannat och trägolvet har nått sin slutgiltiga nyans. Delar av golvet som inte utsätts för solljus, t ex under ligger en lös matta på golvet, förändras långsammare än resten av golvytan. Hårdhet (Brinell) på olika parketter: Ek 3.7, Ask 4.0.

8882 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Trösklar

PARKETT

ORIGINAL

Bra att veta Tröskel i ek är original.

INREDNINGSVAL

Tröskel ask natur Kalmar

Tröskel brunlaserad ek

Tröskel grålaserad ek

Tröskel svartlaserad ek

Tröskel vitlaserad ask

Tröskel vitlaserad ek

400 kr/st

Lava 470 kr/st

Noveau grey 470 kr/st

Noveau charcoal 470 kr/st

Skagen 850 kr/st

Limestone 470 kr/st

Socklar ORIGINAL

Sockel vit fabrikslackerad NCS S0500-N

INREDNINGSVAL

Sockel massiv lackad ek

Sockel massiv lackad ek

Sockel massiv lackad ek

2 rok

3 rok

4 rok

5 rok

5 700 kr/bostad

7 400 kr/bostad

9 100 kr/bostad

10 800 kr/bostad

SLUSSPARKEN, Februari 83 89 SLUSSPARKEN , Februari 20182018

LEVA RUM & UMGÅS

Sockel massiv lackad ek


Målat och tapet ORIGINAL

Målad vit glans 7, NCS S 0500-N

INREDNINGSVAL

Målat i NCS-kulör, glans 7 1 - 10 kvm 10,1 - 16 kvm 16,1 - 22 kvm 22,1 - 30 kvm fondvägg

1 230 kr/rum 1 520 kr/rum 1 740 kr/rum 2 140 kr/rum 1 040 kr/vägg

Mr Perswall fondtapet avser färdiga storlekar i hela Mr Perswall-sortimentet

LEVA RUM & UMGÅS

bredd 135 cm bredd 180 cm bredd 225 cm bredd 270 cm bredd 315 cm bredd 360 cm bredd 405 cm bredd 90 cm

3 790 kr/enhet 4 380 kr/enhet 5 390 kr/enhet 6 260 kr/enhet 7 000 kr/enhet 8 170 kr/enhet 9 040 kr/enhet 3 060 kr/enhet

Målat som stänkskydd i kök

Målat som stänkskydd i kök

Tapet-/Målningsarbete

NCS S0500-N, glans 20

valfri NCS-kulör, glans 20

fondvägg startkostnad

2 180 kr/kök

2 630 kr/kök

Contemporary Restyled / Cole & Son

Decorama Easy-up / Engblad & Co-tapeter

Scandinavian Designers II / Boråstapeter

1 - 10 kvm. Pg A 10 250 kr/rum 1 - 10 kvm. Pg B 12 370 kr/rum 10,1 - 16 kvm. Pg A 12 700 kr/rum 10,1 - 16 kvm. Pg B 15 340 kr/rum 16,1 - 22 kvm. Pg A 14 410 kr/rum 16,1 - 22 kvm. Pg B 16 860 kr/rum 22,1 - 30 kvm. Pg A 16 670 kr/rum 22,1 - 30 kvm. Pg B 20 150 kr/rum fondvägg pg A 370 kr/väggkvm fondvägg pg B 450 kr/väggkvm

1 - 10 kvm 10,1 - 16 kvm 16,1 - 22 kvm 22,1 - 30 kvm fondvägg

1 - 10 kvm 10,1 - 16 kvm 16,1 - 22 kvm 22,1 - 30 kvm fondvägg

2 140 kr/rum 2 640 kr/rum 3 000 kr/rum 3 470 kr/rum 80 kr/väggkvm

Bra att veta Tapetkollektioner har begränsad livslängd. Vi har här valt att redovisa några kollektioner i olika prisklasser, önskas andra tapeter från Ecoalternativt Boråstapeter ges pris mot offert. Mr Perswall fondtapet erbjuds endast i de fasta storlekar som redovisas ovan. Notera att även fototapeter får synliga skarvar.

9084 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018

Engblad & Co- alt Boråstapeter 990 kr/st

5 990 kr/rum 7 400 kr/rum 8 420 kr/rum 9 740 kr/rum 220 kr/väggkvm


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

KOSTNADSFRITT INREDNINGSVAL

Bra att veta Original klinkerläggning är rak.

5742 Antracit Rect matt (Calx Klinker 300x300x9 mm)

Klinkerläggning inkl Stegljudsmatta PCI polysilent Plus 10 mm vid

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

Rect matt (Calx Klinker 300x300x9 mm)

matt (Calx Klinker 300x300x9 mm)

byte från parkett till klinker i hall, inkl fix (måste alltid väljas för att ljudkrav ska uppnås) (Montering)

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X300X9 MM

5736 Bianco Sand

5739 Grå Rect

5742 Antracit

Rect matt 200 kr/kvm

matt 200 kr/kvm

Rect matt 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL CALX KLINKER 300X600X9 MM

5737 Bianco Sand Rect matt

5740 Grå Rect matt

5743 Antracit Rect matt

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

6927 Bianco vit

6932 Grigio grå

6922 Antracit

450 kr/kvm

450 kr/kvm

mörkgrå 450 kr/kvm

LEVA RUM & UMGÅS

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X300X9 MM

INREDNINGSVAL CEM RASATO KLINKER 300X600X9 MM

6921 Antracit mörkgrå

6931 Grigio grå

6926 Bianco vit

350 kr/kvm

350 kr/kvm

350 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 85 91 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X300X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5712 Sand beige

5720 Grey grå

5716 Rust brun

5724 Black svart

650 kr/kvm

650 kr/kvm

650 kr/kvm

650 kr/kvm

INREDNINGSVAL DUST KLINKER 300X600X10 MM (PLATTA MED STOR FÄRGSKIFTNING)

5711 Sand beige

5719 Grey grå

5715 Rust brun

5723 Black svart

500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

500 kr/kvm

INREDNINGSVAL LARIX KLINKER 150X750X10 MM

6310 Fresh rect

6311 Sun rect

6312 Shade rect

900 kr/kvm

900 kr/kvm

900 kr/kvm

INREDNINGSVAL LAVAGNA KLINKER 300X600X9,5 MM

8305 Nero Svart matt

LEVA RUM & UMGÅS

400 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X300X9,5 MM

7026 Carrara Naturale Rect 550 kr/kvm

9286 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL MARMI KLINKER 300X600X9,5 MM

7025 Carrara Naturale Rect 450 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X300X9,5 MM

8738 Botticino

8204 Raggio di

8740 Nero

ljusbeige matt 200 kr/kvm

luna Grå matt 200 kr/kvm

Acapulco Svart matt 200 kr/kvm

INREDNINGSVAL MARTE KLINKER 300X600X9,5 MM

8828 Botticino ljusbeige matt

8829 Raggio di luna Grå matt

8827 Nero Acapulco Svart matt

200 kr/kvm

200 kr/kvm

200 kr/kvm

INREDNINGSVAL RETRO IT KLINKER 295X295X9,5 MM

LEVA RUM & UMGÅS

7087 grå 350 kr/kvm

INREDNINGSVAL RETRO IT KLINKER 295X595X9,5 MM

7090 grå 300 kr/kvm

SLUSSPARKEN, Februari 87 93 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Klinkergolv Hall

KONRADSSONS KAKEL

INREDNINGSVAL STONES KLINKER 300X300X9 MM

6851 grå 250 kr/kvm

INREDNINGSVAL STONES KLINKER 300X600X9 MM

6852 grå 200 kr/kvm

Klinkerfog Hall

KONRADSSONS KAKEL

ORIGINAL

Koksgrå fog

INREDNINGSVAL

LEVA RUM & UMGÅS

Stålgrå fog

Antracit fog

500 kr

500 kr

9488 SLUSSPARKEN, Februari 2018 SLUSSPARKEN , Februari 2018


Kakel- och klinkersättning INREDNINGSVAL MONTERING

Plattsättning: Förskjuten 1/3delsläggning 120 kr/kvm

Parkett ORIGINAL

Nivålist mellan parkett och klinker ekmönstrad aluminium

INREDNINGSVAL

Bra att veta Klinker och stegljudsmatta säljs i hela kvm. Minsta storlek på klinker i hall är 297x297 mm. Notera nivåskillnad mellan klinker och parkett.

Nivålist mellan parkett och klinker matt slät aluminium

LEVA RUM & UMGÅS

50 kr/lpm

SLUSSPARKEN, Februari 89 95 SLUSSPARKEN , Februari 20182018


Tänk på ... ... att du kan skapa ett grönskande rum med små medel. Odling i krukor är både lättskött och kräver litet utrymme. ... att det finns växter för varje säsong. Välj mellan skira vårblommor, färgstarka sommar­ arrangemang eller tåliga höst- och vinter ­växter.

Gröna rum Morgonkaffe på balkongen eller en nyutslagen ros på din uteplats. Vi lägger ner lika stor omsorg på din utemiljö som på allt annat i din bostad.

GRÖNT & SKÖNT

Vi bygger din bostad för att du ska kunna njuta av ditt hem, året om, både inne och ute. Till varje bostad hör en stor balkong, terrass eller uteplats. Balkonger och terrasser är väl tilltagna för att kunna möbleras med bord, stolar och växter. Rejält med svängrum gör uteplatsen till en oas för fikastunder, middagar, hobbyodling och avkoppling. Även den som lämnat trädgårdsbestyr bakom sig, kan njuta

av grönt på mindre yta. Det är trevligt med morgonkaffe i det fria och krukodling är både lättskött och vackert. Ditt uterum planeras med bra läge, oavsett om det är balkong eller uteplats. Ofta kan du njuta av utsikten över grönska och se människor flanera förbi. I Seniorgårdens Boförmåner finns dessutom möjlighet att få hjälp med skötsel av balkong och trädgårdstäppa.

96 SLUSSPARKEN, Februari 2018


Seniorgården och miljön

S

Vi på Seniorgården har därför en vision om att bygga bostäder och samhällen med så liten miljöpåverkan som möjligt. Det innebär bland annat att det ska vara lätt för dig som kund att leva miljövänligt i en Seniorgårdenbostad. Vill du läsa mer om Seniorgårdens miljöarbete, eller har du idéer om hur vi kan bli ännu bättre i våra ansträngningar, besök oss på www.seniorgarden.se

N VA

ENMÄRK

E T

Lågenergihus är standard hos Seniorgården. Med bättre isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning som standard sänker du energianvändningen, kapar uppvärmningskostnaderna och bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Dessutom är Seniorgårdens bostäder utrustade med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer och utrymmen för källsortering – allt för att underlätta en grönare vardag. Vi har också identifierat ett antal produktgrupper som särskilt bör kontrolleras innan de byggs in i Seniorgårdens bostäder. Produkter ur dessa grupper har granskats och godkänts enligt JM-koncernens miljövärderingssystem. Hur vi handskas med miljön idag kommer att sätta sina spår långt fram i tiden.

Miljömärkt trycksak 3041 0010


Möjligheternas boende Seniorgården har över tjugofem års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa lägenheter och enplanshus med god arkitektur och omsorg om detaljerna. Trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Hittills har vi byggt nästan 5 000 bostäder på tjugo platser runt om i Sverige. Seniorgården är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Seniorgården AB Postadress: Box 6048, 171 06 Solna Besöksadress: Landsvägen 50 A, Sundbyberg Telefon: 08-626 66 30 www.seniorgarden.se

Design & produktion: NollNio och Ågrenshuset, Örnsköldsvik Visualiseringsbilder: Cadwalk Media Foto: Richard Hammarskiöld, Per Magnus Persson, Lars Strandberg, Pawel Flato, Shutterstock Tryck: Ågrenshuset, Örnsköldsvik Produktionsår: 2018

Profile for Seniorgården

Seniorgården, Örebro: Alnängarna - Slussparken. Inredningsval 2017  

På Seniorgården är vi måna om att du får ett hem där du trivs och mår bra. Ett vackert hem som fungerar varje dag, året om. För att uppnå de...

Seniorgården, Örebro: Alnängarna - Slussparken. Inredningsval 2017  

På Seniorgården är vi måna om att du får ett hem där du trivs och mår bra. Ett vackert hem som fungerar varje dag, året om. För att uppnå de...