Page 1

STOCKHOLM, SEGELTORP

GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen


Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT

Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger för ljusa, härliga sommarkvällar.

Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.


GULSPARVEN

Så enkelt köper du en bostad av Seniorgården 1. VISNING

6. KONTROLL OCH BESIKTNING

På seniorgarden.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara.

När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besikt­ ningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört.

2. BOKNING När du har hittat den lägenhet du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik lägenhet blir bokad för din räkning.

7. SLUTBETALNING

Boende i Gulsparven har både skog och sjö precis runt knuten.

Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt.

47 naturnära bostadsrätter i uppvuxet villakvarter 3. KONTRAKTSKRIVNING

När vi på Seniorgården fått in tillräckligt med bok­ ningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat upplåtelseav­ tal alternativt ett förhandsavtal.

8. TILLTRÄDE Senast tre månader före tillträdet får du besked

Mitt emellan naturreservatet Gömmaren och Långsjön, i Segeltorps om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdes­ dagen bekräftar du att slutbetalningen är lummiga villakvarter, ligger kvarteret Gulsparven. I 47 bekväma bostadsgjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi rätter 4.– alla med balkonger, uteplatser eller terrasser – kan du som har INFORMATIONSMÖTEN ska kunna lämna över nycklarna och den Under tiden du väntar på att din nya bostad ska fyllt 55 år hitta livskvaliteten i ett bekvämt och modernt hem som nyakräver bostaden till dig. färdigställas håller vi ett antal olika informations­ väldigt lite av dig.

möten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också konti­ nuerligtAV viaSTADEN e­post ochOCH brev NATUREN om hur arbetet DET BÄSTA med de nya bostäderna fortskrider. Det som framför allt präglar Gulsparven – och hela Segeltorp för den delen – är när-

heten till naturen. Redan när du kommer utanför dörren finner du en grönskande skogsbacke, och på promenadavstånd har du både ett naturreservat och en badsjö – allt 5. INREDNINGSVAL detta i Segeltorps härliga villakvarter. Men trots detta är du inte långt från stadens Under den här processen får du träffa våra erfarna bekvämligheter! Precis runtdig hörnet stannar bussen som inredare som hjälper med valet av inredning i tar dig till pendeltåget i Stuvsta, tunnelbanan i Fruängen eller av Sverigesråd största din bostad. De kan– ge digen professionella om handelsplatser vid Kungens Kurva. Så du ärfärgsättning, aldrig långtmaterialval från stadens puls och bekvämligheter. och andra inrednings­ detaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olikaETT val avNYTT inredning ETT BEKVÄMT HEM FÖR LIVdu har möjlighet att göra. I Gulsparven erbjuder Seniorgården ljusa, moderna bostadsrätter där detaljerna verkligen är genomtänkta för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna är ljusa, moderna och eleganta med alla upptänkliga bekvämligheter – alltid med uteplats eller balkong. Så för dig som lämnar ett villaliv bakom dig, innebär Gulsparvens bostadsrätter en minimal kompromiss – samtidigt som du får komforten i ett hem som ställer minimala krav på dig. Du får även tillgång till en trevlig gemensamhetslokal med ett övernattningsrum för besökare, som föreningen gemensamt förfogar över.

VISSTE DU AT T Alla nybyggda Seniorgården-bostäder förses med den nyaste tekniken, så att du får bredband, telefoni och TV ur samma uttag.

Välkommen till ditt nybyggda naturnära hem!

Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.


Segeltorp – en oas nära stadens brus I Segeltorps uppvuxna villastad hittar du en varierad stadsbild, med grönskande trädgårdar och hus från 50- och 60-talet som ger en genuin, variationsrik stadsbild. I direkt anslutning till Gulsparven finns ett litet skogsparti där liljekonvaljerna växer vilt under försommaren. Och för dig som vill ha lite större skogsupplevelser finns Gömmarens naturreservat på bara 5 minuters avstånd med 768 hektar urskog. Cirka 15 minuters gångväg åt andra hållet hittar du Långsjön, med en 50 meter lång sandstrand, flera badbryggor och underbara promenadstråk.

M

VISSTE DU AT T Namnet Segeltorp kommer från 1700-talsgården Segerstorp. Förleden ”Seger” betecknade på den tiden ”sjuk”, som i vattensjuk. Idag är dock området mycket väldränerat.

MEN STADEN ÄR NÄRA Samtidigt som du är nära naturen befinner du dig bara en kort bussfärd eller cykeltur från en av Sveriges största handelsplatser – Kungens Kurva. Här hittar du all shopping och service du kan önska dig – som t.ex. IKEA och gallerian Heron City, där det finns en härlig blandning av affärer, restauranger och nöjen. I själva Segeltorp hittar du dessutom trevliga caféer, Zetas välkända handelsträdgård och en ridskola. Från busshållplatsen Kråkvik – som ligger precis runt hörnet från Gulsparven – tar du dig snabbt till pendeltåget i Stuvsta och tunnelbanan i Fruängen, och därifrån vidare till världen.

Både storstadspuls och lantlig ro finns inom räckhåll i Segeltorp.

Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.


OMRÅDET Gulsparven_Situationsplan_150901.pdf

1

2015-09-01

21:12

Planera t flerbostad shus

Å

N ÄG E

K

N

23

4

FRUÄNGEN

Plane

V

S ödertä ljevägen

22 Parke

K

21

6

2

20

7 8 K

ä lare n

9R

10Å

19 11K

12V

13 I

K 14 271

skola

ERVÄ

16

17

27 28 29 30 31 32

ÄLVSJÖ

Plane rad parker för för ing skola Parker

ing

33 34 35 36 37 38

GEN

rin g

18

vs

TJÄD

15 2

Äl

E20

E4

rad för

I

5

GÖKV ÄGEN

RV

R

OR

g rin s rke u pa adsh rad ost ne rb Pla r fle fö

K

24

3

Planera t flerbostad shus

E20

25

2

Planera t flerbostad shus

E4

26

1

vä ge n

SKÄRHOLMEN Zetas handelsträdgård

SEGELTORP

Herrängens Gård 271

g

Kungens Kurva

Lå Hä

rad

ng

svä

gen

sjö

n Långsjöbadet

nge

ddi

Hu

d

er

je täl

en

GULSPARVEN

en väg

Gömmarens Naturreservat

226

HUDDINGE

STUVSTA

E4 E20

Gömma

ren

25 9

Kommunikationer Från Gulsparven är det enkelt att ta sig med buss från den närbelägna hållplatsen vid Häradsvägen. Härifrån går bussar till bland annat Fruängens T-bana och Stuvsta station, varifrån du snabbt åker till Stockholm city. Gömmarens naturreservat 768 hektar skog, sjö och ängar genomkorsade av en stor mängd promenadstigar, ger en spännande och uppfriskande miljö för dig som vill promenera i skog och mark. Mitt i reservatet finns sjön Gömmaren, som vintertid brukar vara full med skridskoåkare. Långsjön Det sköna Långsjöbadet erbjuder gott om plats med sin 50 meter långa sandstrand och flera badbryggor. Runt sjön finns en vacker promenadstig som bland annat passerar Herrängens och Långsjö gård. Vintertid plogas isen för långfärdsskridskoåkning. Kungens Kurva I norra Europas största handelsplats kan du hitta allt du önskar dig. Eller vad sägs om 150 butiker, dussintals restauranger och caféer, biografer, hotell och IKEA. Om du tar bilen hit så parkerar du gratis, och om du tar bussen från Kråkvik så går den var 15:e minut.

Pendeltåg och tunnelbana Pendeltåget går från Stuvsta, bara en kort bussfärd från hållplatsen vid Häradsvägen. Och om du hellre tar tunnelbanan, är det inte långt till Fruängens t-banestation. Herrängens gård Vid Långsjöns strand hittar du denna vackra gård med anor från 1600-talet. Idag är den ett mysigt café som även fungerar både som konstgalleri och festvåning – för bröllop, konferenser och liknande. Zetas handelsträdgård Sedan 1927 har Zetas försett Stockholmarna i söderort med grönskande växtlighet. ”Finsmakarnas trädgård” kallar de sig, och alla som reser långväga ifrån för att handla plantor där ger dem rätt. Cykelväg Den härliga cykelvägen genom skogen tar dig ända fram till Kungens Kurva och Segeltorps IP. Du kan alltså få motion och shoppa eller titta på en match på samma gång.


Nybygge i harmoni med det uppvuxna Utgångspunkten för Gulsparvens arkitektur har varit harmoni med omgivningarna – Segeltorps uppvuxna villakvarter och den lättillgängliga naturen. Mitt i en liten skogsbacke blir nybygget ett fräscht och naturligt inslag i en mycket behaglig stadsbild.

Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.


ARKITEKTUR

Kvarteret består av tre punkthus placerade i en södersluttning, som gör det allra nedersta planet till ett souterrängplan. Husen är saxat placerade i nord-sydlig riktning, där de får stöd av den kuperade terrängen och den befintliga vegetationen. Den här placeringen ger husen bra solvärden, vilket betyder att bostäderna blir ljusare. Alla 47 lägenheter har en egen rymlig balkong eller uteplats, men taklägenheterna är verkligen kronan på verket med sina terassbalkonger som går runt hela huset. I souterrängplanet i ett av husen finns en gemensamhetslokal med övernattningsrum, förråd samt cykelrum.

HUS SOM VERKLIGEN PASSAR IN ”Utgångspunkten för bebyggelsen är variation” säger Marianne Ocklind på arkitektkontoret Brunnberg & Forshed, ”samt att husen samspelar med de befintliga husen i stadsdelen”. Husen har putsade fasader i olika gröna toner, som ger ett naturnära intryck mitt i villaidyllen. De indragna takvåningarna har fasader av ockrafärgad träpanel som adderar till det behagliga intrycket. I söderläge möter souterrängplanet den härliga ängen med sina bevarade ekar, vilket nästan är typiskt för Gulsparven. Kvarteret som är ett med sin omgivning.


Husens placering ger fint ljusinsläpp Effektiv ljudisolering!

Tre-stavs ekparkett


SENIORGÅRDEN ORIGINAL

Naturtoner för harmonisk interiör Med skog och sjö runt hörnet ute, faller det sig naturligt att vi fortsätter på samma sätt även innanför väggarna. Diskreta och harmoniska naturtoner lämnar gott om utrymme för den viktigaste inredningsdetaljen: din egen personlighet. Ljusa träslag och gedigna materialval ger en modern och hemtrevlig känsla som du enkelt kan bygga vidare på. Gulsparvens planlösningar är tänkta att vara så öppna eller avdelade som du själv1önskar. I de flesta fall kan du t.ex. välja 11003-Bostadsfakta.pdf 2015-09-01 22:14 om du vill ha en vägg mellan kök/matrum och vardagsrum – eller om du vill ha en öppnare planlösning där alla sällskapsutrymmen sitter ihop. Till sin karaktär är inredningen tidlöst nordisk med mattlackad ekparkett och vitmålade väggar som gör det enkelt att sätta din personliga prägel på ditt hem. KÖK FÖR FESTMÅLTID OCH BADRUM FÖR EGENTID I ditt nya, härliga kök finner du snickerier från Vedum och moderna vitvaror i rostfritt från Siemens – samt mängder av praktisk förvaring och bekväma arbetsytor. Sammantaget gör den estetiska inredningen och den funktionella utformningen även dina torsdagsmiddagar till en fest! I badrummet hittar du

VISSTE DU AT T Alla entrédörrar i Gulsparven är säkerhetsdörrar klass 3, med dörrkik, cylinderlås och tillhållarlås.

skön grå klinker på golvet och vitt, blankt kakel på väggarna – båda är lika lätta att hålla rent som de är trevliga att se på. I mån av plats kan du välja till badkar istället för dusch. Tvättmaskin och torktumlare ingår som standard, men du har även tillgång till föreningens gemensamma tvättstuga om behovet skulle finnas. FUNKTIONALITET UTFORMAD FÖR DIG Förutom alla de estetiska överväganden som vi vägt in när vi skapat Gulsparvens inredning, har funktionaliteten varit oerhört viktig vid utformningen. Alla Seniorgårdens bostäder förses med praktiska finesser som t.ex. timer i köket, förhöjd wc-stol i badrummet, hiss med sittplats samt lite extra plats i ENTRÉ tamburen så att du kan snöra på dig skorna sittande.

Helkaklade badrum med tvättutrustning

Bra förvaring

Extra WC takinklädnad

Välutrustade kök med moderna vitvaror

Öppen planlösning eller avdelat kök

Balkong i anslutning till vardagsrum

Matplats


Snickerier från Vedum

Vitvaror med bra energiklass Rostfria vitvaror från Siemens

En närmare titt på detaljerna GÖR ENTRÉ När du stiger in i ditt nya hem möts du av en nylagd, mattlackad och trestavig ekparkett som löper från hallen och vidare in mot vardagsrum, kök och sovrum. Du märker snart att hållbara och slitstarka naturmaterial är ett återkommande inslag i din nya hemvist. I hallen får du även goda förvaringsmöjligheter med kapphylla och garderob eller skjutdörrsgarderob. ÖPPNA VARDAGSRUM Från hallen tar du dig vidare in till vardagsrummet som pryds av fönster med låga bröstningar och fönsterbänkar i natursten. Väggarna är vitmålade och de öppna ytorna lättmöblerade. KOMPLETTA KÖK Gulsparvens kök utmärker sig med en omfattande och modern uppsättning av energiklassade vitvaror. Däribland induk tionshäll, diskmaskin, kyl, frys samt micro och ugn i högskåp. För att underlätta köksbestyren gör vi plats för praktiska arbetsytor och inreder med smidiga fullutdragslådor och dämpade skåpsluckor.

TOALETT OCH TVÄTT I ETT I Gulsparven blir badrummet ett både praktiskt och bekvämt utrymme. Självklart är rummet helkaklat med tvättmaskin och torktumlare. Tvättmedel, handdukar och hygienartiklar stuvar du smidigt undan i såväl kommod som väggskåp. ROFYLLDA SOVRUM Ditt sovrum blir en avskild och rofylld plats som rymmer dubbelsäng och mer därtill. Dessutom får du gott om förvaring i klädkammare, skjutdörrsgarderober eller garderober. BALKONG ELLER UTEPLATS I Gulsparven får alla lägenheter ett eget uterum i form av balkong eller uteplats. Lägenheterna i takvåningarna har fantastiska terrasser som går hela vägen runt huset. Oavsett kan du räkna med utomhusytor som blir en naturlig del av ditt nya, avslappnade lägenhetsliv.

Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.


SENIORGÅRDEN ORIGINAL

Detta får du alltid med Seniorgården Original HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Vita vitvaror med bra energiklass Ugn och micro i högskåp Rostfria vitvaror Hel, underlimmad diskbänk Kakel som stänkskydd Smidig spiskåpa med god belysning Källsorteringslådor under diskhon BAD

UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd Cykel- och rullstolsförråd Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss Gemensamhetslokal Uthyrningsrum för gäster Tvättstuga

Fräscha och helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Dubbla eluttag med säker placering Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Neutral duschvägg i klarglas Snålspolande blandare i krom WC Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande toalett Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play i kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt målade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Rymliga garderober Skjutdörrsgarderober eller klädkammare med utbyggbar inredning


I Gömmarens naturreservat finns det plats för många härliga svamputflykter. Och på balkongen finns det plats för många plantor.

Seniorgården – bekvämlighet och estetik i samklang Seniorgården erbjuder ljusa, moderna bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Ditt nybyggda, lättskötta hem är fyllt av möjligheter – både när det gäller social gemenskap och den tid som frigörs av att ditt hem kräver mindre av dig. Du får en vacker och funktionell bostad med välplanerade rumslösningar och bekväma funktioner.

VISSTE DU AT T Alla lägenheter i Gulsparven har balkonger eller uteplatser, och i takvåningarna finns fantastiska terrasser! Dessutom finns det gott om gemensamma uteplatser runt husen för trevliga möten.

Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.


SENIORGÅRDEN

NYA MÖJLIGHETER TILL SOCIAL GEMENSKAP I Seniorgårdens idé om en bra boendemiljö ingår att skapa möjligheter till gemenskap. Därför har du och dina grannar tillgång till en gemensamhetslokal för aktiviteter och ett trevligt övernattningsrum för att du enkelt ska kunna ha besök av familj och vänner. Vi planerar också för gårdsmiljöer med grönska, bekväma sittplatser och möjligheter till utomhusaktiviteter. SENIORGÅRDENS BOFÖRMÅNER Seniorgårdens Boförmåner är en uppsättning extratjänster som vi har tagit fram för att ditt nya hem ska bli ditt allra bästa. Med våra praktiska flyttjänster kan du få hjälp med allt som hör flytten till. Vi kan se till att flyttstäda ditt gamla hem, röja såväl vindsförrådet som källaren samt magasinera alla möbler och saker som du vill behålla. Det du inte vill behålla kan du få hjälp med att lämna på återvinningscentralen. När det börjar bli dags för inflytt kan du med våra Boförmåner boka packning, lastning, lossning och uppackning i ditt nya hem.

BEKVÄMA VARDAGSTJÄNSTER Självklart slutar inte våra Boförmåner så snart du har kommit till rätta i din nya bostad. Våra bekväma tjänster fortsätter även in i vardagen. Läs en bok på balkongen och låt oss ta hand om storhandling och ärendet till apoteket. Med Boförmåner kan du få hjälp med allt från städning, fönsterputsning och tvättning till teknik och telefoni. Eller varför inte låta oss hjälpa till att montera nya möbler? Detta och mycket mer kan du beställa via Seniorgårdens Boförmåner. EN TRYGG OCH ENKEL AFFÄR När du köper en bostadsrätt från oss gör du en trygg och enkel affär, och vi kommer att guida dig hela vägen. Du får vårt fulla engagemang, och vi finns där för att besvara dina frågor från första visningen till inflyttning. I köpet ingår också ett omfattande trygghetspaket för en god affär. Välkommen hem!

Varje bostadsprojekt har sina unika förutsättningar. Eventuella avsteg från vårt koncept kan förekomma i mindre projekt eller speciella lägen.


HÅLLBARHET

Hemligheterna bakom våra hållbara lågenergihus En energisnål bostad är billigare i drift – och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. Seniorgården bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Vår målsättning är att ligga minst 25 procent under Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra bostäder gör det dessutom lättare för dig att jämföra alternativen. BO ENERGISNÅLT Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med

hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och spara energi. LÄTT ATT GÖRA RÄTT Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering.

Individuell varmvattenmätning

Energisnål kyl, frys och tvättmaskin

Resurseffektiva armaturer i kök och ovanför spegel i badrum

Välisolerade fönster

Induktionshäll i kök

Sunda material

Tjockare isolering i väggar och yttertak

Observera att illustrationen ovan inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla Seniorgårdens bostäder nämnda hållbarhetsfunktioner.

Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.


Så enkelt köper du en bostad av Seniorgården 1. VISNING

6. KONTROLL OCH BESIKTNING

På seniorgarden.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara.

När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besikt­ ningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört.

2. BOKNING När du har hittat den lägenhet du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik lägenhet blir bokad för din räkning.

3. KONTRAKTSKRIVNING När vi på Seniorgården fått in tillräckligt med bok­ ningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat upplåtelseav­ tal alternativt ett förhandsavtal.

4. INFORMATIONSMÖTEN Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdigställas håller vi ett antal olika informations­ möten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också konti­ nuerligt via e­post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider.

5. INREDNINGSVAL Under den här processen får du träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inrednings­ detaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra.

7. SLUTBETALNING Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt.

8. TILLTRÄDE Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdes­ dagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig.


SENIORGÅRDEN – MÖJLIGHETERNAS BOENDE Seniorgården har snart tjugofem års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa lägenheter och enplanshus med god arkitektur och omsorg om detaljerna. Trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Hittills har vi byggt nästan 5 000 bostäder på tjugo platser runt om i Sverige. Seniorgården är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder.

Design & produktion: Done Production AB Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Lars Strandberg, Karl Nordlund , Johnér Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2015 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Seniorgården AB Postadress: Box 6048, 171 06 Solna Besöksadress: Landsvägen 50 A, Sundbyberg Telefon: 08-626 66 30 www.seniorgarden.se

Seniorgården Stockholm Gulsparven Säljbroschyr  

Huddinge / Segeltorp GULSPARVEN Nybyggd livskvaliet nära naturen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you