Page 1

   

Exam

: HP HP0-J27

Title

: Advanced SAN Architecture

Version : R6.1

www.Prepking.com    


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com    


1. What is a difference between Fibre Channel over Ethernet (FCoE) and iSCSI for data transport? A. iSCSI is more resistant to packet loss. B. FCoE is more scalable. C. FCoE uses less expensive HBAs. D. iSCSI requires less CPU load. Answer: B

2. Which functionality does the Virtual Connect Fibre Channel module provide? A. Fibre Channel over Ethernet (FCoE) ASIC for HP c-Class BladeSystems B. aggregation of up to 16 Fibre Channel HBA ports to N_Ports C. tightly coupled storage paths to VMware ESX servers D. virtualized storage in the fabric Answer: B

3. Click the Exhibit button. Which fabric migration path is shown in the exhibit?

A. cascaded to tree B. meshed to cascaded C. cascaded to meshed D. meshed to tree Answer: A

4. What is the minimum distance of the SAN extension for a 4Gb/s ISL? A. 100 meters B. 150 meters

www.Prepking.com    


C. 200 meters D. 300 meters Answer: B

5. HP supported fabric virtualization solutions use the N-port ID Virtualization (NPIV) protocol. Which benefits does this protocol provide? (Select two.) A. Up to 32 ports can be on the back-end of a single NPIV enabled switch. B. No additional Domain IDs are consumed by the NPIV enabled switch. C. Connectivity is provided for any HP supported SAN switch (B-, M- or C-series). D. All C-series switches in the fabric automatically enter NPIV mode. E. The Virtual Connect option can be used by any HP server. Answer: BC

6. What is a data management operation in a SAN environment? A. installation of monitoring tools for provisioning purposes B. configuration of local or remote data replication C. implementation of storage-based security D. re-routing data at the switch level in case of a failure Answer: B

7. Which statement is true about Coarse Wave Division Multiplexing (CWDM)? A. Multiple Fibre Channel frames share a single fiber optic cable. B. Each Fibre Channel frame is split and spread over multiple fiber optic cables. C. Multiple Fibre Channel frames are combined into hyperframes and transmitted across a single fiber optic cable. D. Each Fibre Channel frame is transmitted multiple times across a single fiber optic cable. Answer: A

8. Which characteristics are common to iSCSI and parallel SCSI? (Select two.) A. block level access to storage

www.Prepking.com    


B. requirement for protocol-specific HBAs C. restricted to a maximum of 16 devices D. copper cables restriction E. initiator-target communication scheme Answer: AE

9. How can you prevent unauthorized configuration activity in a fabric? (Select two.) A. Maintain a trusted switch list on every switch. B. Disable the configuration option with serial port. C. Use multilevel passwords for access control. D. Integrate an SNMP security layer on the principal switch. E. Implement trusted switches in the fabric. Answer: CE

10. What is the difference between a level 3 and level 4 High Availability fabric design? A. multiple HBAs per server connected to different switches B. multiple ISLs in a skinny tree switch configuration C. multiple HBAs per server connected to different fabrics D. multiple ISLs between physically separate data centers Answer: C

11. Which zoning enforcement techniques are used in Fibre Channel switches? (Select three.) A. login authentication B. access authorization C. group authentication D. storage protocol authorization E. discovery authentication F. primary switch authentication Answer: ABE

www.Prepking.com    


12. Which HP product conforms to the SMI-S standard? A. HP StorageWorks CommandView EVA B. HP StorageWorks CWDM 8-port Multiplexer C. HP StorageWorks 60 Modular Smart Array D. HP StorageWorks D2D4000 Backup System Answer: A

13. Your customer recently purchased another company. Both companies have an HP B-series SAN. Which HP supported solution will allow this customer to connect the SANs without merging the fabrics? A. Secure Fabric OS B. Meta SAN C. Inter-VSAN routing D. Inter-LSAN routing Answer: B

14. Which vendor-neutral organization developed the SMI-standard and conformance testing that facilitate the management of different vendors' products? A. Storage Management Initiative (SMI) B. Storage Networking Industry Association (SNIA) C. Association of Storage Management (ASM) D. Storage Management Advisory Board (SMAB) Answer: A

15. What is a unique feature of C-series SAN switches that can improve SAN performance with multiple ISLs between switches? A. Fabric Shortest Path First B. Fibre Channel Routing C. Fibre Channel Congestion Control D. Inter-VSAN Routing Answer: C

www.Prepking.com    


16. What are two of the three security levels that can be implemented in a SAN? (Select two.) A. Access B. Fabric C. Group D. Host E. User Answer: BD

17. You are expanding an HP B-series SAN by adding a director class switch. Each existing switch has no more than 16 ports. Therefore, you must set the Core PID parameter to accommodate the new switch. This will change the address of each existing switch. The PID address format is XXWYZZ. The YZZ portion of the address is port specific. For a given existing switch, if the Domain ID is 01, what is the old address, and what will the new address be after changing the parameter? A. old: 010yzz new: 010yzz B. old: 011yzz new: 010yzz C. old: 011yzz new: 012yzz D. old: 001yzz Answer: B

18. A customer recently purchased a c-Class BladeSystem chassis and servers. They must connect these blade systems to the SAN and be able to add or replace blade servers without requiring SAN or LAN port changes. There are a limited number of Fibre Channel ports available on the existing SAN. Which solution meets this customer's needs? A. Cisco MDS 9124e Fabric Switch for HP c-Class BladeSystem in NPIV mode B. HP Virtual Connect Fibre Channel and Ethernet modules

www.Prepking.com    


C. Brocade 8Gb/s SAN Switch for HP BladeSystem c-Class in Access Gateway mode D. HP StorageWorks Multiprotocol Router Blade Answer: B

19. What is a major benefit of HP standard SAN designs? A. can route Fibre Channel traffic between SAN islands B. can grow or scale incrementally over time C. are always built on multiple SAN switches D. are available to be purchased in a single package Answer: D

20. Two data centers are 20km apart. An HP StorageWorks XP 24000 array is located in each data center and a link is established between the data centers to allow data replication. However, due to other usage, the communications link is not highly available. To minimize any impact on the applications running in the primary data center, which product solution should you recommend to this customer? A. HP Continuous Access XP Journal B. HP Continuous Access XP Extension C. HP Continuous Access XP Asynchronous D. HP Continuous Access XP Synchronous Answer: A

21. In the end-to-end storage infrastructure, what is typically the bottleneck? A. host bus adapter B. disk drive C. SAN switch D. host CPU E. storage array controller Answer: B

www.Prepking.com    


22. Which topic from the SAN blueprint should be discussed with the Chief Financial Officer (CFO) before the planning workshop takes place? A. TCO and ROI for the current IT environment B. cost limit for unplanned downtime during the implementation C. planned business growth in next 18 months D. different SAN design variants in terms of cost Answer: C

23. What are HP multivendor environment services? (Select two.) A. Managed SAN Storage Solution B. Proactive 24 Service for SANs C. Critical Service for SANs D. Operational Support Service for SANs E. Proactive Multivendor Environment Service Answer: BC

24. What must you consider when including high-speed backup in a SAN design? A. extension of retention periods B. increase in demand for frequent backups by user groups C. frequency of pickups for off-site data D. change in number of administrator email alerts Answer: B

25. A customer purchased a large amount of storage over the past three years and is reluctant to implement a SAN due to cost concerns. How can you address this customer's concern? A. Explain that technology has changed and the old equipment is obsolete. B. Reduce redundancy in the SAN design to minimize initial cost. C. Use a tiered design that uses existing storage for less critical business applications. D. Find the lowest cost SAN components to equal the customer's current capacity. Answer: C

www.Prepking.com    


26. Which benefit does the SAN blueprint provide? A. identifies existing components that can be used B. outlines technical constraints C. lists business benefits D. helps to obtain senior management approval Answer: D

27. What is a goal of the SAN functional view? A. to help obtain senior management approval B. to map product decisions to business needs C. to provide an overview of the SAN capabilities, independent of technology or products D. to detail how performance and availability goals will be achieved

Answer: C

28. An entry level SAN architect asks you for assistance in building a business case for a SAN solution. Which advice do you offer? A. Provide the customer with HP white papers demonstrating superiority of SAN solutions. B. Present industry analyst projections for SAN growth in the next 5 years. C. Quantify the operational cost savings from implementing specific SAN technologies. D. Include a case study to show that firms that deploy SAN solutions are often leaders in their business segments. Answer: C

29. What is a benefit of using HP standard SAN designs? A. provides vendor approved and supported designs B. offers optimized data access requirements and typical workloads C. automates SAN design by using pre-defined building blocks

www.Prepking.com    


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/HP0-J27.htm

Pass4sure HP0-J27 dumps  

HP0-J27, HP0-J27 exam, HP0-J27 exam questions, HP0-J27 dumps