Page 1

DOSSIER DE PREMSA

2013

MUSEU DE CERA BARCELONA BOSC DE LES FADES PASSATGE DEL TEMPS


Hi havia una vegada en un lloc molt, molt proper...


Índex Museu de Cera

Quan es va fundar? Qui som? Informació d’interès Filosofia L’edifici i la plaça Els espais Les figures Els detalls L’escenografia Clickfoto Organització d’activitats Cessió d’espais El Museu com a escenari Espectacle nocturn El Cuidador Visites comentades

Bosc de les Fades

Història Èxit de crítica Serveis L’habitació dels prodigis Les fades Als mitjans

Passatge del Temps Història Espai Productes

3


MUSEU DE CERA BARCELONA


Museu de Cera de Barcelona

Quan es va fundar?

5


L’any 1973 l’escenògraf Enrique Alarcón va inaugurar el Museu de Cera de Barcelona al Passatge de la Banca, a tocar del monument a Colom, a l’edifici que abans va ocupar el banc Crédito y Docks. 20 anys després, l’abril de 1993, en ple boom turístic de la Barcelona olímpica, va obrir-se al cantó del Museu un altre racó que, ben aviat, va aconseguir reconeixement internacional. Un bar màgic, el Bosc de les Fades. L’any 2010 s’obre l’espai Passatge del Temps, dedicat als objectes curiosos.

Propietat

Museo de Cera de Barcelona, S.A.

Fundador i Director Artístic Enrique Alarcón

Gerent

Carmina Vall Petitpierre

Comunicació Sem Pons


7


Museu de Cera de Barcelona

Qui som?

Volem evolucionar i reinventar-nos, sent coherents amb el terme Museu però convertint-nos en un destí de diversió, explotant les nostres instal·lacions minimitzant el negoci de taquilla i apostant per noves fórmules. Estem vius, som dinàmics. Sabem de la nostra originalitat, de la nostra marca, i volem convertir-nos en un nou complex temàtic urbà. Un destí únic al bell mig de Barcelona. Ens envolta la màgia, el misteri, la fantasia, i volem transmetre-la al nostre públic.

9


MISSIÓ Idear i recrear escenaris i personatges de la història i la imaginació i exposar-los al voltant d’una línia argumental, dirigits a una audiència àmplia, per la seva diversió i entreteniment, contribuint a la divulgació de la cultura, en el marc d’un edifici d’arquitectura singular.

VISIÓ El Museu de Cera de Barcelona serà un complex temàtic, amb una oferta d’oci molt més diversificada i més oberta al públic. Tindrà una dinàmica viva i canviant, amb una nova dimensió temàtica: els escenaris i els personatges de la narrativa, de la literatura, del cinema i del còmic. Es convertirà en un destí únic i absolutament original en la dotació d’espais d’entreteniment i de la oferta turística i cultural de Barcelona. El Museu de Cera de Barcelona es transformarà, recorrent als seus orígens en les arts i en les tècniques de l’escenografia, en un centre d’atenció monogràfica. En la mesura en que es transformi, serà un espai cultural al servei de qualsevol inquietud, acte o esdeveniment relacionat amb el seu tema.


Museu de Cera de Barcelona

Filosofia

11


VALORS Sensibilitat artística i respecte per la cultura Si bé s’apliquen criteris empresarials a la gestió, treballem des de la sensibilitat artística i el respecte a la creativitat i a la cultura ens imposa determinats compromisos.

Compromís amb la qualitat Una de les ambicions del Museu és la d’aprofundir en la millora continua de les seves tècniques i de la seva activitat. L’únic èxit possible sorgeix d’una transformació constant.

Orientació al client Tenir present la diversitat dels clients i orientar el nostre treball a la seva satisfacció és la nostra principal prioritat.

Orientació didàctica Fem nostre el compromís de facilitar l’apropament del públic a la cultura i especialment als personatges de la narrativa i de la història. Busquem mètodes que impliquin una experiència educativa informal, amena, assequible i el més participativa possible, ja que, a més d’entretenir, tenim el propòsit de servir com a enriquiment personal pels nostres clients.

Compromís amb la societat Tractem de ser símbol de la vitalitat de Catalunya i promoure, a través de l’entreteniment cultural, conductes ètiques. El Museu vol ser un element més de dinamització contribuint a enriquir l’activitat turística i cultural de l’entorn.

Assegurar-se que l’experiència dels visitants sigui excel·lent és garantia de futur.

13


Informació: info@museocerabcn.com

93 317 26 49

Premsa: prensa@museocerabcn.com

93 317 26 49 extensió 1215 www.museocerabcn.com

RO ND A

LI TO RA L

PA SS EIG

RONDA LITORA L

RONDA LIT OR AL

AV. D RASS ANES

SE IG DE JOS EP CA RN ER

Troba’ns a Google Maps Metro Drassanes, L3 Bus 14, 18, 36, 59, 64, 91, D20

A NC BA

A

Passatge de la Banca 7, 08002, Barcelona

DE CO LÓ N

LA

BL DRASSANES

CAR RE RA NS ELM

M RA

Com arribar?

L3

CLA VÉ

LA M

Museu de Cera de Barcelona

DE GE AT SS PA


Recentment hem iniciat la nostra campanya a les xarxes socials.

El Complex Museu De Cera Flickr Vimeo

Museu De Cera Facebook Twitter Foursquare

Bosc De Les Fades Facebook Twitter Foursquare

Passatge Del Temps Facebook Twitter Foursquare

QUIN PREU TÉ EL MUSEU? Estàndard – 15€ Menors d’11 anys, Carnet Jove i Pensionistes – 9€ Audioguia – 3,5€

QUAN OBRE? Obert tots els dies de l’any De dilluns a divendres De 10 a 13.30h De 16 a 19.30h Dissabtes, diumenges i festius De 11 a 14.00h i de 16.30 a 20.30h Horari d’estiu: Tots els dies de 10 a 22h

15


La placeta octogonal on es troba el Museu és única a Barcelona. Té dues entrades, la de La Rambla i la del carrer Josep Anselm Clavé. Vine a descobrir-la i a respirar la pau que transmet. I aquest peculiar edifici de la foto de l’esquerra, que va ser la seu del Banc de Barcelona i de la filial del Crédito y Docks, és ara on s’allotja el nostre Museu de Cera. Va ser construït el 1874, ideat per Elies Rogent, d’estil neoclàssic i encarregat per la companyia general de crèdit El Comercio. Estem molt orgullosos ja que l’edifici és d’Interès Històric Artístic per Barcelona.


Museu de Cera de Barcelona

L’edifici i la plaça

17


Museu de Cera de Barcelona

Els espais


El circuit de la visita, d’una hora de duració aproximadament, comença a l’escala d’honor i acaba després de la zona més terrorífica del Museu. L’escenografia de la majoria d’estances ha estat projectada pel fundador del Museu, Enrique Alarcón, escenògraf de professió. Materials com la seda, el cristall, la fusta, el marbre o l’acer formen el Museu. Moltes de les sales conserven la seva decoració original i d’altres han sofert una transformació espectacular, com la cova prehistòrica o el saló gòtic. Consulta a les següents pàgines les diferents zones del Museu, ordenades per aparició durant la visita.

19


La visita 1

Primera part de la visita

01 Vestíbul 02 Escala principal 03 Saló del recital 04 Saló infantil 05 Pati de cristall 06 Els dirigents 07 Els 4 gats 08 Liceu 09 Taller de pintors 10 Prínceps de les lletres 11 Ateneu 12 Veus i estrelles 13 Passarela

2

Segona part de la visita

14 El circ 15 Infermeria 16 La cova flamenca 17 El creuer de les estrelles 18 La Masia 19 Aventurers 20 Saló Gòtic 21 Exploradors 22 Viatgers

3

Tercera part de la visita

23 Batiscaf 24 Fons del mar 25 Naufragi 26 Prehistòria 27 Càpsula espacial 28 La guerra de les galàxies (Star Wars) 29 Botiga 30 Formes de mort 31 Cambra cuirassada 32 El crim 33 Monstres 34 Sortida


Els espais

El pati de cristall És la sala més gran del Museu, i manté bona part de la seva decoració original, quan l’edifici era banc. Fixeu-vos en el magnífic sostre o en l’Ateneu, que fou el despatx del director del banc.

21


Els espais

El Saló Gòtic Una representació del Saló del Tinell, està feta a base de miralls que reprodueixen i dupliquen els arcs de pedra i les llums de l’estança, donant la sensació al visitant que la sala neogòtica és molt més gran del que ho és.


Els espais

El Batiscaf Vigilat per Julio Verne, disposa de tot tipus d’artefactes per endinsar-se a l’aigua. A més, podreu descobrir el món subaquàtic i conèixer a les sirenes de primera mà.

23


Els espais

La cambra cuirassada És l’autèntica i original de l’entitat bancaria que habitava a l’edifici, i conserva des de les caixes fortes fins a les taules o els vestidors. L’hem representat amb un atracament, i la paret està esbotzada amb el mètode del butron.


25


Museu de Cera de Barcelona

Les figures

Rei Joan Carles I d’Espanya Reina Sofia d’Espanya Princesa Lady Di (Diana Spencer) Fabiola Mora I Aragó De Bèlgica Hussein I De Jordania Enric VIII D’anglaterra Anna Bolena Príncep De Gal·les Camila Parker Bowles Maria Antonieta D’àustria Reza Pahlavi, Mohammad Reza De L’iran Farah Diba Balduino I De Bèlgica Hailé Selassie I D’etiòpia Pere III D’aragó, II Catalunya Alfons II D’aragó, El Cast Pere IV D’aragó, III Cat.el Ceremoniós Alfons V D’aragó, IV Cat.el Magnànim Carles V D’alemania Joan D’àustria Felip II


Les figures

EnricVIII i Anna Bolena S贸n alguns dels representants de la reialesa que tenim al Museu de Cera

27


Les figures

Mariscal Rommel El poder, la política i el pensament tenen representació al Museu, com el Mariscal Rommel o Mussolini.

Bill Clinton Vladimir Lenin Winston Churchill Adolf Hitler Tito (Josip Broz) Rommel, El Mariscal Francisco Franco Mao Tse-Tung Richard Nixon Charles De Gaulle Benito Mussolini David Ben Gurion Ernesto Che Guevara Fidel Castro Yasser Arafat Mikhail Gorbachev Fuminaro Joana D’arc Mare Teresa De Calcuta Shimati Indira Gandhi General Prim Eugènia De Montijo Ali Bei Cleòpatra Marc Antoni Napoleó I Josefina Tascher De La Pagerie Agustina De Aragó Hernán Cortés Luis De Requesens Joan Conceller Fiveller John Dillinger Lucky Luciano


Les figures

Antoni Gaudí La història està escrita per arquitectes, investigadors, religiosos, científics... Antoni Gaudí és un d’aquests personatges que va fer una petjada a la història amb la seva magnífica obra.

Gregorio Marañon Ignasi Barraquer Antoni Puigvert Jaume-Llucià Balmes Severo Ochoa Santiago Ramón Y Cajal Eugeni D’Ors Joaquim Costa Miguel De Unamuno Carles Bohigas Juan De La Cierva Eusebi Güell Antoni Gaudí Narcís Monturiol Jacinto Benavente José Echegaray Miguel Ángel Asturias Gabriela Mistral Marie Curie Albert Einstein Alexander Fleming Joan XXIII Joan Pau II Arquebisbe Makerios Cardenal Niño De Guevara Ramón De Penyafort

29


Les figures

Ramón Llull La història catalana també té representació al Museu. Com Ramon Llull, mallorquí i un dels creadors del català literari.

Josep Tarradellas Francesc Macià Lluís Companys Guifré I De Barcelona El Pilós Jaume I De Catalunya El Conqueridor Roger De Llúria Roger De Flor Ramón Muntaner

Bernat De Rocafort Ramón Llull El Timbaler Del Bruc Joan De Serrallonga Mossèn Cinto Verdaguer Joan Maragal Santiago Rusiñol Josep Anselm Clavé Serafí Pitarra Àngel Guimera

Margarida Xirgú Núria Feliu Pagès De La Remensa Joan Manuel Serrat Charlie Rivel


Francisco Goya Maja De La Mantilla María Guerrero Joaquín Sorolla Juan Gris Joan Miró Diego Velázquez Pablo Picasso Salvador Dalí Josep Clarà Josep Maria Sert Alonso Berruguete El Greco Pau Casals José Iturbi Andrés Segovia Fryderyk Chopin Manuel De Falla Ludwig Van Beethoven Maria Callas Julián Gayarre Victoria Dels Àngels Alfredo Kraus Hipòlit Llàtzar Richard Wagner Plácido Domingo John Lennon Yoko Ono Frank Sinatra Pablo Sarasate Amadeo Vives Isaac Albéniz Enric Granados Josephine Baker Agustín Lara Ella Fitzgerald Atahualpa Yupanqui

Les figures

Salvador Dalí L’art i la música tenen tot tipus de representants al Museu. Des d’emblemàtics músics com John Lennon o Wagner, passant per pintors de la talla de Picasso o Salvador Dalí.

31


Les figures

Cervantes La literatura i la fantasia dels escriptors també habiten el Museu. Els molins de Don Quixot, el nas creixent de Pinotxo o alguns dels escriptors que van fer volar la imaginació al món, com Shakespeare o Cervantes.

William Shakespeare Calderón De La Barca Miguel De Cervantes Don Quixot Sancho Panza Dulcinea Moliêre Dante Alighieri Johann Goethe Lope De Vega Giovanni Bocaccio Jules Verne Àusias Marc Luci Anneu Séneca George Sand El Cid Campeador Doña Ximena Ernest Hemingway Vicente Aleixandre Juan Ramón Jiménez Rubén Darío Federico García Lorca Pablo Neruda La Reina De Cors Alicia Al Pais De Les Meravelles Miguel El Travieso Pinotxo Ventafocs Príncep Madrastra Caputxeta Vermella Wallace Beery Batman Blancaneus Superman


Les figures

Folklore espanyol El món dels toros, el flamenc i la rumba són trets identitaris d’Espanya. Descobreix-ne els seus secrets.

Juan Belmonte Manuel Benítez “El Cordobés” Ignacio Sánchez Mejías José “Joselito” Gómez Ortega “El Gallo” Carlos Arruza “Manolete” Peret La Chunga Carmen Amaya Pastora Imperio Antonio Chacón Manolo Caracol

33


Les figures

Marco Polo Els exploradors i aventurers ens han descobert el món tal i com és ara. Han creuat mars i muntanyes i ens han posat als mapes. Marco Polo n’és un d’ells.

Cristòfol Colom Manuel Iradier Marco Polo Batuta, Ibn James Cook Fernando De Magallanes Louis-Antoine Bougainville Alexander Von Humboldt Blas De Lezo Roald Amundsen Edmund Hillary César Pérez De Tudela Iurij Gagarin Neil Armstrong Francisco Pizarro


Les figures

Personatges curiosos Des de cavernícoles en coves passant per sirenes al fons marí. El Museu és ple de tot tipus de criatures i personatges curiosos. L’últim d’ells, un turista que s’ha instal·lat al banc de l’entrada.

Policia Caixer Prostituta Turista

Pallaso Guàrdia urbà Mosso d’esquadra Hostessa Bomber Sirenes Mariners morts Home caverna Dona caverna Nen caverna “La monyos” Robot façana

35


Les figures

StarWars Directors, actors, personatges de la història del cinema... Alfred Hitchcock, Harrison Ford o l’emblemàtica nau espacial d’Star Wars.

Louis Lumière Orson Welles Alfred Hitchcock Steven Spielberg Luis Buñuel Humphrey Bogart J.R. Ewing Arnold Schwarzenegger Rodolfo Valentino Greta Garbo Antonio Banderas

Marlon Brando Eduard G.robinson Harrison Ford Buster Keaton Gary Cooper Charlie Chaplin Claudia Schiffer Fernando Rey Sara Montiel Imperio Argentina Célia Gámez

Xavier Cugat Bonnie & Clyde Ben Obi-Wan Kenobi Han Solo Luke Skywalker R2D2, C3PO Chewbacca Leia Organa E.T.


Botxí Mort Al Garrot Home Invisible Encadenat Charles Manson Addictes A Manson Estrangulador Garyl Chessman Fantasma La Momia Home-Llop Dr. Frankenstein Monstre Emparedat

Les figures

Garyl Chessman Sent terror de debò envoltat pels assassins més sanguinaris de la història, com Garyl Chessman o Charles Manson.

37


Museu de Cera de Barcelona

Els detalls

Ens agrada cuidar els detalls de les figures, els seus vestits, les seves joies i corones. Alguns s贸n reals i cedits per les fam铆lies dels personatges, com el vestit de Maria Guerrero.

39


Museu de Cera de Barcelona L’Ateneu del Pati de cristall es troba on abans hi havia l’antic despatx del director del Crédito y Docks, que s’ha mantingut pràcticament intacte. Mireu com era, fa un munt d’anys!

L’escenografia


41


L’escenografia

Plànols Batiscaf


43


L’escenografia

Plànols vaixell enfonsat


45


Museu de Cera de Barcelona

El modelatge

47


Museu de Cera de Barcelona

El modelatge


49


Museu de Cera de Barcelona

Click Foto

Clickfoto és el servei de fotografia que es troba al Museu de Cera. Vols ser el protagonista d’un muntatge fotogràfic ben especial? Tria entre la gran varietat del nostre catàleg i el nostre fotògraf farà la resta. Pots ser la nova Cleòpatra o el nou Enric VIII. En pocs minuts tindràs la teva fotografia a recepció, i al llarg del dia, i si ho desitges, podràs disposar de la versió digital al Flickr i al Facebook del Museu de Cera. Preu: 10€ També disponible en packs especials d’entrada al Museu

51


Al Museu de Cera organitzem actes privats. Des de sopars, festes d’aniversari, visites pel Museu personalitzades... Hi podreu trobar des d’actors fent un paper a la vostra mida fins a espectacles com el que podeu veure a la foto. Si voleu més informació de preus i condicions, no dubteu en demanar-nos-la a info@museocerabcn.com o trucant al 933172649.


Museu de Cera de Barcelona

Organització d’activitats

53


Museu de Cera de Barcelona

Cessió d’espais


El Museu de Cera disposa de nombrosos espais per l’organització d’esdeveniments externs. Vols fer un concert amb la nostra infraestructura? T’agradaria col·laborar en un cicle de cinema? Presentem el teu llibre al Museu? Vols fer una exposició artística? Parlem-ne! Truca’ns al 93.317.26.49 o envia’ns un e-mail a info@museocerabcn.com

55


Sabíeu que el Museu de Cera ha estat plató de pel·lícules de cinema, programes de televisió i sèries, com Plats Bruts? És un lloc ideal per a pel·lícules, spots publicitaris i tot tipus de ficcions. Té moltes possibilitats! Com ja us hem explicat, va ser dissenyat per l’escenògraf Enrique Alarcón. Millor impossible! «TINC CERA», capítol de la sisena temporada de Plats Bruts


Museu de Cera de Barcelona

El museu com a escenari

57


Museu de Cera de Barcelona

Espectacle nocturn El cuidador

Cada nit, quan tanca el Museu, el cuidador Herrmann fa la ronda per les sales, controlant que tot estigui en ordre i procura que les figures de cera, que s’inquieten quan es pon el sol, no s’escapin del Museu. Una d’elles és en Salvador, una figura que explicarà als visitants les curiositats més interessants del Museu, mentre busca la manera d’escapar del cuidador. L’ajudarà la Vanessa, la peculiar guia del Museu.

Entrada general del públic 19€ Venta a taquilla Reserva per telèfon i correu electrònic Si voleu ser acreditats, envieu un correu a prensa@ museocerabcn.com Si veniu amb càmera (de fotos o de vídeo) consulteu-ho abans. Si voleu talls de vídeo de la visita en HD, sol·liciteu-nos-els.

59


Què han dit els mitjans de El Cuidador La Vanguardia (VÍDEO) «El Museu de Cera es reinventa apostant pel misteri» Guia del Ocio «Misteri entre cera» Barcelona TV (BTV) – Connexió Barcelona (VÍDEO) «El Museu de Cera obre a les nits» Canal 33 – No t’ho perdis (VÍDEO) «Visites al Museu de Cera» RAC 1 – El món a Rac1 (AUDIO) Óscar Broc «Imprescindible per domingueros» COMRàdio – L’apartament (AUDIO) «Les nits teatralitzades del Museu de Cera de Barcelona»


Museu de Cera de Barcelona

Espectacle nocturn El cuidador

61


Museu de Cera de Barcelona

Visites comentades

Si ho preferiu, també podeu venir a les nostres visites comentades. Tots els dilluns, dimecres, divendres i diumenges a les 12 i a les 17. Només durant l’estiu. Van incloses en el preu de l’entrada. Visites personalitzades i amb encant, el guia jugarà amb el visitant per fer que la seva estada al Museu sigui inoblidable!

63


Història Èxit de crítica Serveis L’habitació dels prodigis Les fades Als mitjans

Estàs a punt d’entrar a un món màgic...


65


El bosc de les Fades

Història


Ambientat en els boscos de la literatura fantàstica, el Bosc de les Fades és un bar peculiar que viu al bell mig de Barcelona des de mitjans de l’any 93. Fruit de la nostra passió per la fantasia i com a homenatge als clàssics contes de fades, hem volgut recrear un món oníric, amb arbres amb cara, curioses fades, castells encantats i una ambientació única en tot el món. Deixa’t endur per la tranquil·litat i el relax de les cascades d’aigua, amaga’t a la casa dels gnoms o sent l’energia que desprèn l’habitació dels prodigis.

67


El bosc de les Fades El Bosc de les Fades és estimat no només pels barcelonins, també arreu del món hi ha milers de fans del nostre màgic bar. Al nostre Twitter i Facebook trobaràs centenars de missatges, així com al Foursquare, l’Instagram... Busca «Bosc de les Fades» i descobreix-ho per tu mateix! Alguns exemples: http://11870.com/pro/el-bosc-les-fades http://barcelona.salir.com/el_bosc_de_les_fades http://www.trivago.es/barcelona-31965/localbar/ el-bosc-de-les-fades-154731 http://www.tripadvisor.es/Attraction_Reviewg187497-d1008608-Reviews-El_Bosc_de_les_ Fades-Barcelona_Catalonia.html

Èxit de crítica


69


El bosc de les Fades

Serveis

Vols organitzar un networking al Bosc de les Fades? T’agradaria presentar un llibre de fantasia? T’animes a explicar contes? Tot això i més pots fer-ho al nostre encantador cafèbar. Segurament no trobaràs un lloc més original per organitzar esdeveniments. Contacta amb nosaltres!

71


El bosc de les fades

Les fades Són les que habiten el nostre bosc, i les que s’enduen més fotografies i mirades dels visitants. Estan amagades per alguns indrets, busca-les!


El bosc de les fades

L’habitació dels prodigis Una sala onírica, amb un mirall que no ho és i amb una decoració pròpia del somni més fantasiós d’un nen.

73


El bosc de les fades

Als mitjans

També sortim als mitjans de comunicació, com un bar exòtic. Ens trobaràs al Bares, qué lugares de La Sexta o al Connexió Barcelona de la BTV.


Quan obres les portes del Bosc de les Fades, no entres a un bar, visites un conte...

75


El rac贸 de les coses curioses

Hist貌ria Espai Productes

77


El Passatge del Temps és la botiga que es troba annexada al Bosc de les Fades, un espai avantguardista decorat amb l’art de l’origami que va obrir l’any 2009, mantenint la mateixa línia que els seus «germans» però aportant un toc propi que els fa diferents. Hi trobareu tot tipus de productes innovadors i diferents, sempre en constant actualització. Des de curioses llums per decorar casa vostra, passant per llibres fantàstics, samarretes originals i tot tipus d’articles que han guanyat els més prestigiosos premis de disseny. Amb aquest projecte volem evitar els tòpics a les botigues dels museus. No t’ho perdis!


Passatge del Temps

Història

79


Passatge del Temps

L’espai

L’escenografia gira al voltant d’aquesta voluntat de continuació de racons imaginaris. El Passatge del Temps compta amb diversos espais apassionants. Des del seu aparador ple d’origamis que expliquen històries, assant pel seu màgic sostre de fulles de metall, el seu original confessionari, la seva barra de bar o el seu particular ramat de tamborets-cabra. L’emoció ve de trobar quelcom inesperat. Un lloc on l’art, la cultura, la gastronomia i el comerç es mesclen per formar un espai únic. Tot això i més ho trobaràs al nostre Flickr.

81


Passatge del Temps

L’espai


83


Passatge del Temps

Productes


85


Passatge del Temps

Productes

Els productes del Passatge són diferents, originals, moderns, curiosos, divertits, únics. Volen allunyar-se del més habitual i comú. Tant si vols fer un regal exclusiu com si vols decorar casa teva amb un producte que ningú tingui, el Passatge del Temps és la solució. El Passatge del Temps recull una mostra d’objectes de tota mena, dels quals la seva principal característica és el disseny ben resolt, fresc i simpàtic. Teniu un recull dels millors productes a la web i a les xarxes socials.

87


MUSEU DE CERA BARCELONA


Si voleu més informació, voleu concertar una entrevista amb algun dels treballadors, fer un reportatge o qualsevol altre consulta relacionada amb premsa i comunicació, envia’ns un mail a: prensa@museocerabcn.com O truca’ns al 93.317.26.49 (ext.1215)

89


GrĂ cies per arribar fins aquĂ­!

Ens veiem aviat!

91


MUSEU DE CERA BARCELONA

Dossier propietat de Museu de Cera Escrit per Sem Pons Fotos: Museu de Cera de barcelona. Sandra MG Bettina Brotons

Dossier de premsa Museu de Cera 2013 Català  

Dossier de premsa del Museu de Cera, el Bosc de les Fades i el Passatge del Temps, 2013, català.

Dossier de premsa Museu de Cera 2013 Català  

Dossier de premsa del Museu de Cera, el Bosc de les Fades i el Passatge del Temps, 2013, català.

Advertisement