Page 97

medical

“Каменград” Хотел & СПА

Панагюрище

Минералната вода на Панагюрище се характеризира като хипертермална, минерализирана, със стабилни физикохимични свойства. Лечебно-профилактичните качества на тази вода се определят от наличието на сулфатни, калциеви и флуорни йони.

Б

асейните и СПА центъра на „Каменград” Хотел & СПА са изцяло захранени с минерална вода, а нейната температура от 41oC благоприятства използването на 100% минерална вода за процедури без да е необходимо да се разрежда със студена вода, което запазва лечебните й свойства. Минералната вода е полезна, както за здравето, така и за красотата и е извор на емоционална топлина и чисто удоволствие.

Лечебно профилактични свойства При използване за питейно балнеолечение и балнеопрофилактика минералната вода на Панагюрище е изследвана и клинично е доказано благоприятното и въздействие при следните заболявания: жлъчно-чернодробни, стомашно-чревни, обменно-ендокринни (подагрда, диабет), бъбречно-урологични, хронични професионални интоксикации и при лица, експонирани на вредни за здравето вещества, дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, заболявания на периферната нервна система и други. Минералната вода е изключително полезна за спортно-възстановителна дейност.

СПА ПРОЦЕДУРИ ПРЕДЛАГАНИ В ХОТЕЛА

КАПАЦИТЕТ И УСЛУГИ В СПА ЦЕНТЪРА

Предлаганите терапии и процедури в SPA & Wellness центъра на хотелски комплекс „Каменград” са вдъхновени от ритуалите по цял свят и обединяват автентичните СПА традиции с тенденциите на новите технологии. Можете да спрете своя избор върху някои от екзотичните ароматни терапии и масажи, релаксиращото действие на тангентора и комбинираната вана и неповторимата процедура в турска баня (хамам). Отделните масажи, вани и терапии включват различни варианти от релаксация за тяло с висококачествена СПА козметика с аромати на бадем, грозде, жожоба, илангиланг, бор, полски цветя, портокал и липа, праскова, маточина, розмарин, ветивер, джинджифил, хвойна, евкалипт и много други. В СПА центъра на комплекс Каменград се предлагат различни групи СПА процедури: масажи, вани с минерална вода, хидротерапии с минерална вода, луксозни терапии за тяло и други.

SPA & Wellness центърът на хотелски  комплекс „Каменград” е изцяло проектиран да посрещне и найвисоките изисквания на своите посетители. Обектите в него са напълно съобразени с концепцията за предлагане на първокачествени и разнообразни услуги за пълноценни релаксация и отдих. Кръгът от термални процедури е чудесно допълнение към усещането за спокойствие и пълно възстановяване на енергията и силите по време на престоя на всеки гост. Помещенията, част от  СПА центъра, от които можете да се възползвате по време на престоя си в хотел „Каменград” са:  Ползване на  открит и закрит плувен басейн с детски басейн, включващ хидромасажен сектор, финландска сауна , инфрачервена сауна , билкова био сауна , парна баня, лако ниум, тангентор, комбинирана вана (перли и вихри), джакузи, процедури в турска баня, пътека на К найп, релакс помещение, приключенски и контрастни душове, леден сектор, фитнес център, широко разнообразие от масажи и СПА терапии, бар басейн.

www. kamengrad .thracian - hoteliers . com гр. П анагюрище , ул .“П.Б обеков“№2 Тел . +359 357 628 77, 0879 801 901; E- mail: complex _ kamengrad @abv.bg

97

Beauty woman 39  
Beauty woman 39  
Advertisement