Page 79

medical

20,8% - т.е. един на всеки пет възрастни - имат разширени вени. Разширените вени се появят в резултат на застой в капилярите („спукани“ капиляри). Това е като движението по пътищата: ако чуете по радиото, че по маршрута ви има задръстване, ще вземете друг маршрут, за да стигнете до вашата дестинация. Така също прави и венозната кръв: ако между кожата и мускулатурата няма образувано достатъчно налягане от мускулната помпа, все повече и повече кръв тече през дълбоките вени (между мускулите) към сърцето. На повърхността между мускулатурата и кожата съдовете се разширяват. Резултатът е разширени вени (варикозни вени или варици). Да си спестим понататъшното протичане на проблема, който би бил: венозен оток (всяка седма жена), тромбози (всеки 20 възрастен) или варикозни язви на краката.

Как се справяте вие с този проблем и последствията от него?

Както знаете тук в „Центъра за естетична визия и рехабилитация д-р Николай Георгиев“ ние работим само с продукти и апаратура на немската фирма Weyergans. За мен безспорно голям ефект има уреда DERMIO BODY. Той снабдява тялото с отрицателни йони, които се свързват с положително заредените

йони на киселината и по този начин я неутрализират. Образуваната вода и основа се отделят чрез кожата и пикочните пътища. По този начин се създава среда с балансирано алкално-киселинно равновесие, в която ензимите, които са отговорни за производство на колаген могат спокойно да функционират. Освен че стяга съединителната тъка, тази процедура има и много добър лимфодрениращ ефект върху тялото. Тя води до ускоряване на клетъчното делене, регенерация на клетките и укрепва клетъчните връзки, чрез насищането на тъканите с отрицателни йони. Харесвам DERMIO BODY®, защото с него се постига силна детоксикация на организма, а самия уред няма никакви противопоказания за ползване. Може да се използва при всеки клиент независимо от възрастта и съпътстващите заболявания. Много е подходящ и при бременни жени. При някои от нашите клиенти, когато вече са налице и усложненията от целулита „спукани капиляру” или разширени вени ние прилагаме и пасивна съдова тренировка с VACUSTYLER. Уредът е разработен съвместно с НАСА и се среща и в космическите мисии. Тук на земята той служи за тренировка на съдовата стена, като подобрява нейната еластичност.

Beauty woman 39  
Beauty woman 39  
Advertisement