Page 42

козметика

Dr RENAUD

RASPBERRY FRESH SERUM Серум малина за свежест и блясък

Deep Hydration Facial Интензивна хидратираща и възстановяваща терапия В ъзвръща жизнеността и еластичността на кожата като я хидратира в дълбочина . Б огатата на витамини , стягащи пептиди и растителни екстракти M edimask P lus ™ работи в комбинация с хидратиращия серум H ydr 8 ™ B5 с високо съдържание на хиалуронова киселина и витамин В5, за да преобразят вашата кожа . С тази ефективна терапия пости гаме максимални нива на влага в кожата , възстановяваме комфорта и естествения блясък . Р езултатът е подхранена и тонизирана , копринено - гладка и сияйна кожа .

Hydr8 B5 serum Този лек хидратиращ гел лесно се абсорбира от кожата . О мекотява и повишава нивата на хидратация, благодарение на активните си съставки от пантотенова киселина (вита мин В5) и високи концентрации на хиалуронова киселина . П роявява отлични водозадържащи свойства , за да утоли жаждата на вашата кожа и да предостави дълготрайна 24 часова хидратация . П одобрява регенерацията и възстановя ва естествената защита на кожата . Firma D erma S erum Л ека течна фомула с изк лючителна способност за стягане и тонизиране на кожата в областта на шията и деколтето . Д растично подобрява тонуса и общото състояние на ко жата и възстановява еластичността и . А ктивната съставка DMAE доказано възстановява увисването на кожата и връща младежкия и вид , а органичния екстракт от розмарин е мощен антиоксидант, който коригира кожата и намалява следите от стареенето. C-Tetra Р еволюционна формула 100% стабилизиран В итамин C серум , който предпазва кожата от слънчевото увреждане , подпомага производството на колаген , увеличава елас тичността и плътността на кожата , както и подобрява текстурата и озарява тена . С ъдържа витамин С в липидна разтворима форма и натурален витамин Е, които в комбина ция повишават антиоксидантните свойства на серума . П роцедурата се извършва в клиника J ewel skin www. jewelskin - clinic . com

С

ерумът е истинска терапия за жадна кожа. Богат на активни съставки концентрат, който се нанася преди флуида или крема за оптимална хидратация. Възстановява еластичността, комфорта и блясъка. Органичната малина, богата на вода, захари и минерали, освежава кожата. Капсулираните оризови серамиди са предназначени да ограничат дехидратацията в сухите зони на кожата. Фруктозата (извлечена от захарна тръстика и цвекло) и глицеролът (извлечен от екстракти на кокос и рапица) имат способността да задържат водата и подобряват еластичността на кожата. Сорбитолът, извлечен от царевично и пшенично нишесте ограничава загубата на вода. Ободряващите фитоендорфини оптимизират виталните функции на кожата. Серумът е подходящ за освежаване на всякакъв тип кожа, не съдържа парабени, оцветители, има свежа гелообразна текстура и изкушаващ малинов аромат. През лятото може да се съхранява в хладилника за по-голяма свежест.

Organic elements

овлажняващ и матиращ дневен гел. киви и глог

Г

елът е високо ефективна терапия за овлажняване и балансиране на кожата постоянно, през целия ден. Докато овлажнява, нормализира мастната секреция, ребалансира хидролипидния филм, затваря порите, намалява лъщенето и матира. Отлична основа за грим. Идеална защита и хидратация за мъжката кожа. Активните съставки са микрокапсулирани и се освобождават прогресивно, което осигурява ефективност на продукта през целия ден. Растителният колаген, NMF, екстрактите от корен ружа и слез интензивно хидратират, а екстрактите от глог, живовляк, коприва и нимфея нормализират мастната секреция, стягат порите и успокояват. Кожата е защитена от външни агресии и свободни радикали благодарение на защитния биокомплекс и екстрактите от маслинови и лозови листа. Екстрактите от киви и бяла лилия и водата от портокал зареждат с витамини, тонизират и биоактивират.

Beauty woman 39  
Beauty woman 39  
Advertisement