__MAIN_TEXT__

Page 1

Alltid inspirerande

n e g o l a t a Vinterk

Bokrea upp till

75%

2021

5 4

VÄLJ betala FÖR

Gäller REABÖCKER på sid 16-22 Billigaste på köpet!

Kristna böcker för alla! Romaner • Livsberättelser • uppbyggelse Andakt • Barn & ungdom • Själavårdande

FRAKT 39:Order över 500:F R A K T F R IT T !


Semnos Förlag startade 2001 och är numera ett av Sveriges större kristna bokförlag. Varje år ger vi ut omkring 35-40 nya boktitlar av både svenska och utländska författare. Vår inriktning är allkristen och vårt motto är: Alltid inspirerande!

de böcker du behöver just nu för att få uppmuntran och inspiration i livet.

Symbolen betyder att boken även finns att köpa som ljudbok och/ eller e-bok där dessa normalt säljs.

Följ och gilla oss

Vi vill önska dig en riktigt härlig vintertid med allt gott från Herren!

Facebook: semnos förlag

Illustration: Magdalena Lindroos

Mot ljusare tider! Glädjande möter vi en allt större efterfrågan på våra böcker. Under mars flyttar vi lagret till större och förbättrade lokaler. Samtidigt passar vi på att ge dig riktigt låga priser på årets bokrea. Fynda vinterläsningen med upp till 75 % rabatt, och dessutom gäller välj 5 betala för 4 på ALLA reaböcker! Hjälp oss gärna att tömma boklagret, så blir det lite färre kartonger att flytta framöver :-). Det finns mycket gott att skriva om alla boknyheter, och vi skulle kunna ge tips på böcker som berör oss personligen. Men vår förhoppning är att du ska kunna hitta precis

Joakim & Malin Sunesson

Instagram: semnosforlag

Semnos Förlag Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO

www.semnos.com info@semnos.com 0370-198 27

Svarar du ja på följande är bokklubben perfekt för dig: För dig som gillar livsberättelser, romaner, andaktsböcker och själavårdande uppbyggelse. Böckerna köper du till vårt lägsta pris.

   

Gäller t o m 31 mars 2021. Reservation för slutförsäljning. *Porto tillkommer alltid på premiepaketet med 39:-.

Din välkomstgåva!

När jag läser vill jag gärna känna mig inspirerad och stärkt i min kristna tro För mig är det bra om böcker jag läser också motsvarar mina värderingar Jag gillar exklusiva förmånserbjudanden och att få överraskningar på köpet 30 % rabatt på böcker och lägre fraktkostnad är helt ok för mig!

tnad*! premiepaketet utan extra kos filt (130 x 160 cm) ece  härligt mjuk och varm fle  boken ”dag för dag” av carl-erik sahlberg

r:

Anmäl dig på sista sidan elle

www.semnos.com

*Medlemsvillkor: • 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum. Inga oönskade böcker alltså ... • I varje bokutskick finns med information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt exklusiva förmånserbjudanden. Vid retur betalar du själv returfrakten. • Har du avbokat föregående bok får du i stället ett brev med samma information. • Rabatten på bokklubbsboken är 30 % och du betalar f.n. endast 29:- i frakt. • Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap. *Jag är införstådd med medlemsvillkoren samt godkänner att mina uppgifter registreras i enlighet med Semnos personuppgiftspolicy. Väljer jag att lämna bokklubben utan att ha fullgjort mitt åtagande debiteras jag värdet av premiepaketet, 348:-.

2


Nya, populära andaktsboken som redan nått fram till läsarnas hjärta ”Tänk om alla förstod hur gott det kristna livet är och hur mycket gott sund kristendom har gett genom tiderna!” Denna nya inspirerande andaktsbok för 365 dagar innehåller över 100 helt nyskrivna och omarbetade andakter, jämfört med den tidigare utgåvan i fyra årstidsdelar. Varje dags läsning innehåller ett bibelord, en betraktelse och en uppmuntrande tanke. Med vackra naturbilder i färg och med ett smidigt läsband som bokmärke blir boken en god följeslagare under hela året ... Carl-Erik skriver som diakonipräst: ”Boken har ett särskilt ärende till människor som behöver hopp, uppmuntran och tro. Om jag bara fått en människa i en svår livssituation att börja räta på sig och inse ’allt det goda vi har i Kristus’, då skulle jag själv bli mycket uppmuntrad.”

Från en av Sveriges mest uppskattade kristna författare och förkunnare. Allt det goda vi har i Kristus

289:-

Carl-Erik Sahlberg • 384 sidor inbunden med skyddsomslag • färgsidor

Kom med i vår bokklubb – köp boken för endast

199:-

läs mer på sidan 2

Carl-Erik Sahlberg är teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt författare till ett flertal bästsäljande böcker. Under drygt tjugo år arbetade han i S:ta Clara kyrka i Stockholm. Numera leder han och hustrun Overa ett arbete bland utsatta barn i Tanzania.

Läs Carl-Erik Sahlbergs andliga testamente Upptäckten av en god Gud som gav människan tre nycklar sammanfattar hans kristna tro och erfarenhet. Varför var Jesus tvungen att dö? Och hur använder vi de ”nycklar” som Jesus gav oss? Ett helt vanligt samtal med dottern vid middagsbordet för många år sedan satte igång tankarna och sökandet efter ett svar för Carl-Erik. På sitt enkla och lättsamma, men ändå väldigt tydliga sätt berättar han vad han kom fram till. De tre nycklarna är kanske en av hans allra bästa böcker och något av ett öppet andligt testamente.

Kristen tro och relationen till Kristus är mitt livs stora bonus!

De tre nycklarna

169:-

Carl-Erik Sahlberg 124 sidor • mjuk pärm

3


Högaktuellt om hur vi kan leva som kristna i och efter pandemin Medan Sverige just nu har en maxgräns för att få mötas, drömmer jag om att varje kyrksal kan fyllas. Pandemier och katastrofer är inte något ovanligt i världshistorien. Men ibland kan man bli paralyserad när det väl drabbar en själv. Jag nämner om när hela vår familj insjuknade i coronaviruset. Det var mycket tufft. Första gången jag orkade gå ut med soporna kändes som en stor seger. I min barnatro är jag övertygad om att varje kyrksal i Sverige kommer att kunna fyllas. Men hur kan det ske, vad ska till och vad behöver i så fall förändras? Vilket innehåll är det egentligen kyrksalen ska fyllas av? Att upptäcka hur varje kyrksal åter kan börja fyllas efter pandemin är en högaktuell och brådskande ödesfråga för hela kristenheten i Sverige.

189:-

Han brinner för en levande vision om den kristna kyrkan som ett hoppets tecken i hela vårt land. – Hans Weichbrodt, präst

Varje kyrksal kan fyllas Mats Nyholm 170 sidor • inbunden

Utifrån egna erfarenheter av församlingstjänst visar Mats Nyholm, präst och direktor för S:ta Clara kyrka i Stockholm att det faktiskt är fullt möjligt att få se människor i olika åldrar, från skiftande miljöer och sammanhang mötas och samlas i kyrkan. Detta är hans tredje bok på Semnos förlag.

Clara kyrka är verkligen ett Jesu hjärtslag i Stockholm. – Sebastian Stakset, evangelist

Vet du vem du är och vad du har i tron på Jesus Kristus? Upptäck den trefaldiga grunden till hur vi kan leva fria från fördömelse och vad vår rättfärdighet i Kristus verkligen innebär; ett himmelskt liv under jordiska villkor. Många troende har aldrig förstått betydelsen av Jesu försoningsdöd på korset eller upplevt vad hans segerrika uppståndelse innebär för oss idag. För att kunna leva som Jesu Kristi lärjungar mitt i ett sekulariserat och individualistiskt samhälle behöver vi känna till vår sanna identitet i Kristus.

Med studiefrågor för enskilt bruk eller i grupp. Roine Swensson har lång erfarenhet som församlingspastor, bibellärare, resande förkunnare och församlings­coach. Rättfärdig – ett himmelskt liv under jordiska villkor är Roines sjätte bok.

4

Rättfärdig – ett himmelskt liv under jordiska villkor Roine Swensson 100 sidor •mjuk pärm

149:-


Ögonöppnande om Israels roll i Nya testamentet – och i vår tid Den spännande upptäckten att Israel är Guds redskap personifierat i Jesus Kristus ger nya, fascinerande perspektiv. Det räcker med att nämna namnet Israel så reagerar folk på olika sätt. En av många svårigheter med att skriva en bok om Israel är just att ämnet är så komplext. Den som läser sin bibel kan inte undgå ämnet. Men undervisning om Israels ställning i bibeln och i ändens tid är sällsynt idag.

Visar på kyrkans judiska rötter och argumenterar övertygande mot ersättningsteologin. Ger samtidigt en balanserad syn på vad vi kan veta om Israels roll i ändens tid. – Anders Gerdmar, rektor Skandinavisk teologisk högskola

Håkan Sunnliden prästvigdes för tjänst i Svenska kyrkan 1978 av biskoparna Bo Giertz och Bertil Gärtner. Håkan är gift med Kari och tillsammans har de tre vuxna barn och åtta barnbarn. Han har skrivit flera uppmärksammade böcker, bl a Så länge dagen varar, (Semnos 2020).

Roten som bär dig

229:-

– om Israel i Nya testamentet Håkan Sunnliden • 204 sidor • inbunden

Kan man lita på Bibeln? Med forskarens noggrannhet tar sig Anders Gerdmar an uppgiften att reda ut och belysa en mängd frågeställningar kring Bibelns innehåll och auktoritet. Är bibelordet Guds ord, inspirerat av den helige Ande eller är Bibeln en samling vanliga böcker, författade av människor vid olika tidpunkter, och vilkas innehåll vi kan ta till oss efter eget tycke och smak? Var Jesus Guds Son, född på ett övernaturligt sätt eller var han bara en av många mänskliga vishetslärare?

För den som vill förstå vad bibeltrohet innebär och vad debatten om bibelsyn egentligen handlar om. – Stefan Gustavsson, direktor för Apologia

Det står skrivet

Anders Gerdmar 452 sidor • inbunden • STH Förlag

329:-

Anders Gerdmar är docent i Nya testamentets exegetik vid Uppsala universitet, professor vid Southeastern University, Lakeland, Florida, USA och rektor för Skandinavisk teologisk högskola, Uppsala

5


Gud har en dröm för ditt liv, den sanna berättelsen om dig Fascinerande och inspirerande om Tommy & Karins liv som förändrades när Jesus lyfte dem från att ha varit ”alltid under” till att vara ”alltid över”. Här får du möta ett myller av människor. Några har varit ofattbart rika, andra har inte haft mat för dagen, men alla har de varit ”vanligt folk”, som levt under en sanning, som delvis var en lögn. Det hoppfulla är att om sanningen får landa i ditt inre, har den kraft att förändra din berättelse, även om de yttre förutsättningarna från början inte fanns där. Den spränger begränsningar, river murar, övervinner fördomar, läker sår och bygger något nytt. Som Jesus själv sa: ”Ni skall lära känna sanningen och sanningen skall göra er fria”. Allt börjar med att du tänker en ny tanke, och sedan tränar du på att den tanken ska bli du!

Alltid över

Tommy Lilja 132 sidor • mjuk pärm

179:-

Tommy Lilja är en populär och uppskattad pastor och författare som skrivit ett tjugotal böcker som översatts till flera språk. Han når genom sina böcker, tv-program, föreläsningar och konferenser en stor publik över hela världen.

Vill du förstå dig själv och din omgivning bättre? Skammens läkning är en livsprocess, men den resan kan få börja nu. Skam är en känsla som någon gång drabbar oss alla. Den kan styra mycket mer än vad vi anar i våra liv. Den destruktiva skammen kan smyga sig in på livets olika områden. Den kan göra att vi hamnar i situationer vi inte själva valt. Den typen av skam är giftig och stjäl vår vitalitet, glädje och kraft. Den får oss att bromsa och begränsa oss själva genom att krympa vårt livsutrymme. Men det finns hopp om läkning. Ett första sätt att komma tillrätta med skammen är att du blir medveten om hur den fungerar och i vilka situationer den kan vara aktiv i just ditt liv.

Jesus upplevde skammen och blev ett med den när han dog. Därför både kan och vill han också vara en del av din läkningsprocess. Skambunden

179:-

Karin Wennerlöf Lilja 152 sidor • mjuk pärm Karin Wennerlöf Lilja, samtalsterapeut, krönikör i Världen idag och populär föreläsare, debuterade med boken När själen inte mår bra, som tryckts i flera upplagor.

6

När själen inte mår bra Karin Wennerlöf Lilja 250 sidor • mjuk pärm

179:-


Använd av Gud - trots allt! Det här är min ärliga livsberättelse av hopp och förtvivlan, mörker och ljus, men också om Guds trofasthet då livet känns som mörkast. Jag skriver till dig som tror att livet är över på grund av fysisk eller psykisk smärta, men också för dig som är anhörig eller bara nyfiken på en själavårdares liv och vardag samt på mina tankar om själavård. Under 33 år har jag dragits med kronisk ledsjukdom. Den är som en ovälkommen, efterhängsen, oberäknelig person som jag inte blir av med. När jag drabbades av utmattning och utbrändhet, mitt under ett aktivt församlingsbygge, var jag färdig att ge upp …

Jag brottades fruktansvärt med utbrändheten. Det kändes som om jag svek alla: Gud, Johan, barnen, vänner, kyrkan och också mig själv. Men jag orkade inte mer. Varje söndag stålsatte jag mig för då kom frågan: ”Men ska du inte följa med till kyrkan idag? Alla saknar dig.” Men jag kunde inte! Jag satte samman mitt mående med tjänandet i kyrkan och visste att om jag gick dit skulle jag få panik över saker som ”borde” göras. Jag hörde Jesu förmanande stämma: ”Du håller på att slita ut dig.” Jag visste långt, långt därinne att han så klart hade rätt. I Psaltaren 23 står det: ”Han låter mig vila på gröna ängar. Han för mig till vatten där jag finner ro.” Om Jesus vill, varför ville då inte jag? Caroline Lekardal driver Själaro Själavårdscenter tillsammans med sin man Johan. Hon har varit pastor i många år och själavårdare under mer än två decennier. Detta är hennes första bok.

Allt vackert byggs långsamt

189:-

Caroline Lekardal 184 sidor • inbunden

Kom med i vår bokklubb – köp boken för endast

132:-

läs mer på sidan 2

För den som vill finna ro och vila i Gud Vackert illustrerad andaktsbok för 30 dagar som uppmuntrar till stunder av stillhet när du tillbringar tid tillsammans med Gud och Hans ord. I vår värld där upptagenhet värderas högt är det ofta en mödosam uppgift att finna vilan i Gud. Ändå är bibelordet ”Bli stilla och besinna att jag är Gud” lika verkligt och viktigt för oss idag. Boken inbjuder till en djupare relation med Gud genom att du även kan skriva ned dina egna böner på sidorna och i en speciell andaktsdel kan du göra bibelordet personligt.

Dela med dig! 2-PACK

299:Lindsey M. Graham har en doktorsexamen från Liberty University inom kristen sång och musik. Hon är välkänd i Sverige efter flera uppskattade konsertturnéer och program på Kanal 10.

Finn vilan i Gud

Lindsey M. Graham 128 sidor • mjuk pärm med flikar • naturbilder i färg

179:-

7


Västkustö som scen i starkt skriven roman Känner vi verkligen den vi delar livet med? På djupet? Och vågar vi se bortom alla fasader? En roman som garanterat inte lämnar någon oberörd. Pastorn och författaren Niklas Bjernhagen har skrivit ett otroligt fängslande drama om några familjers brokiga väg mot försoningens och förlåtelsens plats, och vars öden flätas samman. Det handlar om det mörka och svåraste, men också om de ljusglimtar som kan bryta in i en människas liv när hon vågar möta det som finns djupt inom henne.

” 189:Havet viskade ditt namn Niklas Bjernhagen 400 sidor • mjuk pärm

Kristin hade postat breven innan de lämnade Jungfruön, men när barnen läste dem skulle hon vara långt därifrån. Hon hade förklarat allt, men ändå visste hon inte om de skulle förstå, än mindre om de skulle kunna förlåta henne. Det var länge sedan hon passerade den gräns efter vilken det inte längre fanns en väg tillbaka. Nu återstod bara flykten och en framtid som var höljd i dunkel ovisshet. Ännu en gång blickade hon ut över havet, sedan drog hon ett djupt andetag och började ta sig nerför berget. Bara en natt till, tänkte hon, och sedan är det över.

Niklas Bjernhagen är uppvuxen på västkusten, men bor numera i Borensberg, med fru och tre barn. Han arbetar som pastor inom EFK. Detta är hans andra roman.

När syskonrelationer sätts på prov Om kärlek där man minst väntat sig det, och om tro som håller genom omständigheterna. Som den äldsta av de tre syskonen är det Isabelle som tagit på sig att ordna med allt det praktiska kring deras föräldrars begravning. Men det tar all hennes energi att bara hålla sig själv samman. Och när exet Kevin plötsligt står framför henne når hon sin bristningsgräns. Hur vågar han visa sig – efter allt som hänt? För att läka det som finns kvar av familjen föreslår Isabelle att systrarna ska flytta ihop i sitt barndomshem. Men hon har svårt att förstå sig på både Stephanie och Amanda. Den ena spenderar all sin tid på sociala medier och den andra verkar helt ha gått in i sig själv. Dessutom har Isabelle minst lika många gåtor att lösa på äldreboendet där hon jobbar. De kommande månaderna blir en tid då hemligheter uppdagas, relationer sätts på prov och nytt hopp gror.

Hanna har en fantastisk gåva att skriva så att det verkligen berör läsaren.

Rossystrarna

189:-

- Eva Ruderstam, journalist

Hanna Christenson 374 sidor • mjuk pärm

Hanna Christenson bor utanför Stockholm tillsammans med sin man och deras två döttrar. Hon har bland annat läst litteraturvetenskap och kreativt skrivande på universitet och arbetar som översättare och författare. Till jorden steg ner är hennes sjuttonde bok.

8

Väcker längtan efter en snörik vinter i Västerbotten Underbart mysigt skriven kortroman om relationer, det förflutna och att ge alla en ny chans i livet.

149:-

Till jorden steg ner Hanna Christenson 100 sidor • inbunden


En familjegård och några misskötta hästar blir starten på något nytt ... Kan två brustna stigar leda fram till Guds upprättelse? När Ashley Showalter och Ben Henning träffas i Ashleys stall upptäcker de snabbt hur mycket de har gemensamt. Ben behöver Ashleys hjälp och erfarenhet när han vill starta ett stall för hästterapi för utsatta ungdomar på sin gammelfarfars gård. Men deras tunga bördor av tidigare svårigheter och hemligheter hotar att driva dem isär om sanningen skulle komma fram. Dessutom vill någon i Bens närhet sätta käppar i hjulet för hans drömmar för gården. Ben vet att allting är möjligt för Gud, men Ashley verkar behöva finna både sig själv – och Gud – för att våga ge kärleken en chans. Hur länge ska smärtan av hennes förflutna få äventyra framtiden tillsammans med Ben?

Hennes berättarstil och starka karaktärer fängslar verkligen ända från start.

Handen på hjärtat Robin Lee Hatcher har skrivit fler än 80 böcker som sålts i över fem miljoner exemplar. Hon är uppskattad för sina varma och känslosamt laddade berättelser om tro, mod och kärlek. På svenska finns sedan tidigare Den jag är med dig (Semnos 2020).

198:-

Robin Lee Hatcher 308 sidor • mjuk pärm

Kom med i vår bokklubb – köp boken för endast

139:-

läs mer på sidan 2

Kärleksromanen som utspelar sig under en enda dramatisk dag

Vi möter en ung pappa vars hela värld vänds uppochned kvällen före hans skilsmässa. Vi återser även medlemmar ur den älskade familjen Baxter. Allt kring Noah och Emily Carter var perfekt, de var som skapade för varandra. Deras kärlek var speciell och de ville visa den för världen. Sedan Noahs offentliga frieri har mer än en miljon följt deras liv på Instagram. Men bakom de noggrant arrangerade fotona och uppmuntrande inläggen är deras liv allt annat än en sagodröm, och Noahs besatthet av sociala medier har ödelagt allting ... Nu krävs det ett mirakel för att kunna återvända till gårdagen.

Senaste från omåttligt

populära Karen Kingsbury.

När vi var unga

Karen Kingsbury 322 sidor • mjuk pärm med flikar

198:-

Karen Kingsbury är en av Amerikas och Sveriges mest älskade och lästa kristna romanförfattare med fler än 25 miljoner sålda böcker. Ett femtiotal titlar finns utgivna på svenska. Karen är professorsadjunkt på Liberty University.

9


Lär känna Daniels bok, hans liv och profetiorna för framtiden Det profetiska ordet är tydligt; Babylon är på väg att återuppstå och Daniels drömmar ger oss ledtrådarna till hur vi ska navigera framöver. Under historien har Babylon varit en symbol för världens mest hänsynslösa ondska – utlevd dekadens, ofattbar grymhet, äregirig makt och obevekligt motstånd mot Gud. Ingenstans i Bibeln får vi en mer levande bild av den ondskefulla naturen hos Babylon än i Daniels bok. Parallellerna mellan den värld och tid som beskrivs i Daniels bok och den värld vi nu lever i är häpnadsväckande lika. I Babylons agenter utforskar David Jeremiah profetiorna, drömmarna och synerna som beskrivs i Daniels bok. Han förklarar vad de betyder och visar hur de är kopplade till vår värld idag så att vi kan vara bättre förberedda för det som ligger framför.

Babylons agenter

David Jeremiah är en av USA:s mest kända pastorer. Han är pastor i en av USA:s största församlingar, Shadow Mountain Community Church i San Diego. Han är författare till närmare 100 bästsäljande böcker. Detta är hans tredje bok på svenska.

198:-

David Jeremiah • 396 sidor mjuk pärm

Vad Bibeln egentligen säger om himlen och livet efter detta

”Min underbara upplevelse av himlen”

Den bästsäljande KRISTNA KLASSIKERN – nu i nyutgåva

Vad händer efter döden?

189:-

Randy Frazee 236 sidor • mjuk pärm

En personlig kris i samband med hans mammas död fick pastor Randy Frazee att ingående studera vad Bibeln säger. Vad är det egentligen vi kommer att möta efter döden? Vad händer när en kristen dör och hur kan nästa liv komma att se ut för troende, och icke-troende? Var befinner vi oss från det att vi dör till dess att Jesus kommer tillbaka? Klar vägledning kring de funderingar vi alla har om livet och döden och vad som ligger framför. 10

Innanför paradisets portar

149:-

Rebecka Springer 148 sidor • mjuk pärm • nyutgåva

Rebecca Springer fick för över 100 år sedan på ett fantastiskt sätt uppleva livet i himlen och beskriver detaljerat hur livet är där. Språket är rikt och man kan nästan både se och känna doften av vår evighetsboning.

Fångar innehållet i de bibliska sanningarna och ger känslomässiga intryck. – Billy Graham


Upptäck vad ingen bok tidigare avslöjat ... förrän nu Kan Covid-19-pandemin och andra aktuella världshändelser utgöra en del av pusslet i ett otroligt bibliskt mysterium? Häpnadsväckande läsning! När boken Budbäraren utkom 2012 väckte den enorm internationell uppmärksamhet. Att ett bibliskt mysterium skulle ligga bakom och förutsäga märkliga samband kring världshändelser och avslöja hemligheter om världens framtid fascinerade och övertygade den mest inbitne skeptiker. För första gången skildras det som inte tidigare kunnat avslöjas. Det handlar om de spektakulära tecken och manifestationer som har inträffat sedan Budbäraren gavs ut, och om häpnadsväckande och helt otroliga samband kring pandemin 2020! I Budbäraren 2 – återkomsten ges bibliska mysterier, som aldrig tidigare varit kända, helt nya dimensioner. Du behöver inte ha läst Budbäraren tidigare, den nya boken är helt fristående.

De exakta detaljerna och bibliska

kopplingarna i samband med pandemin är inget annat än häpnadsväckande.

Mest efterfrågade boken 2020 – redan tredje upplagan! Budbäraren II - återkomsten

229:-

Jonathan Cahn • 358 sidor mjuk pärm

Jonathan Cahn är känd för sina förklaringar av Bibelns mysterier och har kallats för denna generations profetiska röst. Han leder organisationen Hope of the World samt Jerusalem Center/Beth Israel i New Jersey. Han, tillsammans med bl a Billy Graham, David Wilkerson och Reinhard Bonnke, är utsedda till en av de fyrtio främsta andliga ledarna under de senaste fyrtio åren.

Fler otroligt fascinerande böcker av Jonathan Cahn! Har du läst alla än?

159:Budbäraren 302 sidor • mjuk pärm (189:-)

159:Mysteriet med Herrens Shemitah 278 sidor • mjuk pärm (198:-)

159:Paradigmet 320 sidor • mjuk pärm (198:-)

159:Oraklet 384 sidor • mjuk pärm (198:-)

249:Hemligheternas bok - 365 dagliga läsningar 384 sidor • inbunden

11


Fängslande romaner från väckelsens tid En hoppfull och gripande kärlekshistoria om identitet och ideal. Det handlar om tro, tvivel och längtan efter kärlek under samma tidsperiod som Downton Abbey utspelar sig. Våren 1917 arbetar Agnes som guvernant. Hon vill undfly ett förflutet av familjehemligheter och förbjudna känslor. Men livet i doktorsfamiljens sommarhus blir inte som hon tänkt sig. Agnes lär känna Elise som i likhet med henne och den svenskamerikanske predikanten Nathanael bär på en stor sorg ... Sommaren 1917 rör sig händelserna mellan slättens vidder och blommande trädgårdar, stadslivet i Lund och Malmö, vidare till Minnesotas böljande landskap.

189:Angelica Victorin är frilansjournalist. I hennes lovordade och uppskattade historiska romaner står individens livsresa i centrum.

Sanningen gör dig fri (del 2) Angelica Victorin 356 sidor •mjuk pärm

En rymlig plats att lyssna till Gud

159:-

Är ett andligt uppvaknande möjligt?

Dela med dig!

2-PACK

199:-

149:-

129:De minst väntade (del 1) Angelica Victorin 242 sidor • mjuk pärm (189:-)

Berättelsen om OM:s rörelse i Sverige

179:-

Den livsbärande grundtonen Beryl Orrbeck Lindeman 80 sidor • inbunden

Väckelserop till Guds folk Holger Nilsson 126 sidor • mjuk pärm

Smittande passion Magdalena Carlén 220 sidor • mjuk pärm • med foton i färg

En innerlig önskan om hemkomst för de som lämnat kyrkan.

Hur är tillståndet i svensk kristenhet?

Otroliga berättelser om Guds ledning, ingripande och beskydd.

Människan behöver en plats inför Gud för att få en hel identitet. Men jag har mött många människor som inte funnit sin plats. Det var församlingsgemenskapen som de ifrågasatte ...

Många gudstjänster är uppstyrda med schema i förväg. Var finns då den Helige Andes möjlighet att verka? Evangeliet har gått från att vara en kraft till omvändelse, till allmänna uttryck om Guds kärlek. Nu är tiden inne för en förvandlad kristenhet i Sverige!

Beryl Orrbeck Lindeman är välkänd som pastor inom Pingströrelsen. Missionsuppdrag och möten med människor i själavård har gett henne djup kännedom och värdefulla insikter.

Holger Nilsson har under flera årtionden varit verksam som förkunnare och redaktör för Flammor – profetisk tidskrift. Han är även författare till ett 15-tal böcker.

12

Läs om de unga svenskar som genom OM, med start för 50 år sedan, bestämde sig för att göra skillnad i världen. ”Med OM kom en vision som kom att spränga de trånga cirklarna i Sverige. Den passionen måste väckas igen i vår tid.” – Stanley Sjöberg, pastor


En tuff livssituation. En andaktsbok som gåva från en vän. Upptäckten att Gud bär ...

JCDevosStories_Back.indd 1

4/18/19 4:12 PM

Författaren till Jesus kallar på dig berättar sin egen starka livsberättelse, som inte tidigare varit känd, och avslöjar samtidigt hur boken kom till. ”Jag har fått oräkneliga brev från läsare genom åren, och det är tydligt att vi delar liknande bekymmer och strider. Många har berättat om hur Gud använde deras svåra tider för att åstadkomma helande och förvandling i deras liv. De beskriver hur de blivit starkare genom att hålla sig till Jesus och förtrösta på Hans löften. Du möter tjugo personliga berättelser i den här boken, inklusive min egen livsberättelse. Dessa berättelser vill motivera dig att dra dig närmare Jesus och fördjupa dig i Hans ord när du stöter på svåra omständigheter. Guds ord talar in i varje situation, och Han är kapabel att hjälpa oss oavsett vad som händer i våra liv.”

Över 25 miljoner sålda böcker världen över!

Jesus kallade på mig

Andaktsböckerna som fördjupar Gudsrelationen

Sarah Young och hennes man har verkat som missionärer i Japan och Australien, men bor numera i USA.

159:-

198:Jesus varje dag Sarah Young 396 sidor • inbunden färgsidor • läsband

Jesus kallar på dig

189:- 2-PACK 299:Jesus kallar på dig Sarah Young 384 sidor inbunden • läsband

Sarah Youngs båda helårsandaktsböcker är skrivna som om Jesus själv talar direkt till dig. Stilla dig ett ögonblick och lyssna till Hans inbjudan. Jesus vill att vi ska uppleva Hans frid oavsett våra omständigheter. En kort daglig läsning från de ord, tankar och bibelversar som Jesus i kärlek lade ner i Sarah Youngs hjärta.

179:-

Sarah Young • 178 sidor mjuk pärm

189:-

Jesus kallar – 365 andakter för ungdomar 388 sidor mjuk pärm (189:-)

Varje kort andakt bygger på ett bibelord och är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig. Uppmuntran och vägledning för alla tonåringar och unga vuxna. Rek 13-19 år.

Käre Jesus Sarah Young 352 sidor inbunden • läsband

120 brevväxlingar med Jesus - nu i nytryck! Skriven som om Jesus själv svarar på författarens innersta behov genom att ge vägledning och uppmuntran. Med bibelordet som grund.

Jesus kallar – barnbibeln Sarah Young, Carolina Farías, ill. 256 sidor • inbunden • färgbilder

189:-

60 bibelberättelser och Sarah Youngs andakter för unga hjärtan. Rek 4-10 år.

13


Att längta efter någon riktigt mycket Ett nytt sätt att läsa om liknelsen om den förlorade sonen i Lukasevangeliet för de minsta barnen och för de som vill börja läsa själva, 3-6 år. Henry, husse och James hade alltid hängt ihop. Till den dagen James sa ”So long!” och gav sig av på ett eget äventyr. Klara nätter ser husse och Henry stjärnorna tändas och husse spelar låtar på sitt munspel som får stjärnorna att se suddiga ut, men ibland blir det en glad melodi. Sedan kliar han Henry bakom öronen och säger: ”Du ska se, snart kommer James hem till oss igen.” Men ingen James syns till. Ska det alltid vara så här?

149:Henry, husse och James

Stina Jonsson, Mats Molid, ill. 36 sidor • inbunden • färgbilder Mats Molid arbetar som illustratör och har gjort bilder till många barnböcker. Stina Jonssons böcker ger hopp och leenden för såväl barn som vuxna.

Se upp för Abbe i fjällen! Ny, härlig berättelse med ett viktigt budskap om Gyllene regeln. Smårolig och underfundig bok i bästa Stina Jonsson-anda för läsåldern 9-12.

En bra kristen barnbok. – Birgitta Carlqvist, Bibliotekstjänst

Äntligen är det dags att resa till fjällen! Abbe ser fram emot några dagar med bara bästisen Melker. Allt skulle vara helt okej i Abbes liv, om inte Engla fanns. Oavsett var Abbe befinner sig på jordklotet så lyckas hon förstöra för honom. Dessutom råkar hon vara bästis med Sanela, tjejen som sjunger högt när hon tänker och som Abbe vill bli vän med. Kan man bli vän med Definitivt inte vänner sin oväns bästis? Det verkar Stina Jonsson definitivt inte så. 88 sidor • inbunden

Vår superpopulära barnbibel för 4-8 år Skildrar över 40 av Bibelns berättelser på ett nytt sätt, som inga andra barnbiblar. Vi följer nämligen den röda tråden om Jesus genom både Gamla och Nya Testamentets berättelser. Den älskade Berättelsebibeln har sålts i flera miljoner världen över och har fått toppbetyg från såväl barn som vuxna. Vackert illustrerad av Jago och skriven av Sally Lloyd-Jones, prisbelönad barnboksförfattare.

Femte upplagan! 169:14

Berättelsebibeln Sally Lloyd-Jones 352 sidor • inbunden • färgbilder

149:Klappa & känn-bok med mjukt pälstyg för 2-5 år

119:Vem har skapat mig? Fransesca Pesci Svensk bearbetning Stina Jonson 12 sidor • kartongboard, färgbilder


Helt ny kristen vykortskollektion!

Vykort 20-pack 10 blandade motiv med bibelord.

79:-

Vykort 60-pack 10 blandade motiv med bibelord.

199:-

Hitta fler VYKORTSPAKET på www.semnos.com

Alla nya vykort har ett utvalt bibelord angivet på framsidan tillsammans med en fin hälsningstext!

nya motiv enligt ovan

Vykortsmotiv från vår äldre kollektion

nya motiv enligt ovan

Dekalark 5-pack. Välj tema enligt nedan.

5-PACK

39:-

Vykort 25-pack Blandade motiv: bibelord, grattis, omsorg, uppmuntran Grattiskort 25-pack

69:-

Bibelordskort 25-pack Vän- och omsorgskort 25-pack

Guldvykort 25-pack Sekelskiftesmotiv med guldtryck. (150:-)

Omsorg 5-p

Uppmuntran 5-p

Målarböcker för vuxna med bibelord

Barn 5-p

Pausa vardagen och färglägg härliga detaljer från Guds sköna skapelse, samt mönster, miljöer och bibelord.

Påskkort 15-pack 2 olika motiv med kristen påskhälsning

75:-

39:-

Missa inga fler födelsedagar, eller andra minnesvärda årsdagar ... Vackert illustrerad minnesalmanacka med rymlig plats att skriva ned egna födelsedagar, händelser och dagar som är värda att komma ihåg under året. Förutom namnsdagar finns över 90 andra speciella världsdagar eller temadagar som du kanske vill fira eller uppmärksamma. Hjälper dig att hålla reda på tiden som varit, tiden som är och tiden som kommer!

89:Levande ord Magdalena Lindroos (illustration) 44 sidor • 21 x 21 cm Magdalena Lindroos är född och uppvuxen i Stockholm men har också tillbringat flera år som missionärsbarn i Dominikanska republiken. Hon älskar konst och tillbringar gärna sin lediga tid med att skriva, teckna och måla.

89:-

Vila i Gud Magdalena Lindroos (illustration) 44 sidor • 21 x 21 cm

Inte årsbunden håller år från år Minnesalmanacka Ulla Bondéus (illustration) 72 sidor • A5-format, spiralinbunden (139:-)

79:-

15


SUPERLÅGA reapriser upp till

75%

Reaböckerna finns i begränsat antal. Passa på så långt lagret räcker.

Bokrea

69:-/ DEL

99:-

39:-

Predikningar i katedralen Carl-Erik Sahlberg (ord 189:-)

Allt det goda vi har i Kristus - höst Allt det goda vi har i Kristus - sommar Själaspis – dikter Allt det goda vi har i Kristus - vår Holger Nilsson Carl-Erik Sahlberg (ord 129:-/st) (ord 149:-)

59:-

39:Öppen famn – om föräldraskap Boris Salo (ord 149:-)

98:-

59:-

Uppdraget gör livet spännande David Johansson (ord 179:-)

Oroa dig inte Max Lucado (ord 229:-)

Gud har också varit skild Wade Long (ord 149:-)

Välkände pastorn och evangelisten ger inspirerande exempel från människor han mött, och visar att det spännande och fungerande kristna livet inte är förbehållet predikanter eller missionärer.

Oro finns som en naturlig del av livets villkor, men den behöver inte styra ditt liv. På biblisk grund kan du sätta stopp för att låta tillvaron begränsas av oro.

Själavårdande som på biblisk grund utmanar felaktiga religiösa tankemönster som kan hindra Guds plan för upprättelse efter stigmat kring en skilsmässa.

89:Min tid i himlen Richard Sigmund (ord 169:-)

16

99:Himlen är mycket mer ... Sid Roth, m fl (ord 179:-)

59:Besök från himlen Peter Deison (ord 179:-)

29:Ögonblick av änglabesök Robert Strand (ord 149:-)


Superlåga reapriser

Fler reaböcker på www.semnos.com

49:-

upp till

75% 5 4

VÄLJ betala FÖR

69:-

Gäller böcker på sid 16-22 Billigaste på köpet

Allt förmår jag Hanna Christenson (ord 179:-)

Inte lämna dig Hanna Christenson (ord 179:-)

Artonåriga Debora går på Konstskolan, men tvingas välja mellan sin teckningspassion eller lämna lägret hon velat gå på hela sitt liv. Härligt skriven roman för unga vuxna/vuxna.

Denise brottas med relationen till sin mamma som inte förstår. Pappan övergav familjen för många år sedan och efter det har ingenting varit sig likt, framför allt inte Denise tro på Gud ...

4-8+

Unga vuxna+

10-16

39:/BOK

49:-

59:Ser du örnarna, Dawit? Birgitta Kazen (ord 169:-)

Mathewa Owe Lindeskär (ord 189:-)

Inbördeskriget närmar sig och Dawit tvingas börja tigga för att överleva. Men han drömmer om att kunna se igen och kanske utbilda sig till lärare. Hur? Han är ju bara en tiggare!

Mathewa växer upp som muslimsk flicka i en liten by i Benin, Västafrika. Men plötsligt rycks hennes trygga tillvaro bort och hon inser att ingenting längre kommer att bli som förut ...

Signe – sjöbris och schackrutor Stina Jonsson (ord 139:-)

59:Signe – berg och bergisar Stina Jonsson (ord 139:-)

9-12

Evelina Hanna Christenson (ord 149:-)

59:-

9-12

9-12

69:-

Noas resa Drömmaren Josef Mose leder Guds folk Drottning Ester 32 sidor/bok • häftade • helt i färg (59:-/st)

69:Afrikadeckarna – Rebellerna Sara Brengesjö (ord 169:-)

17


SUPERLÅGA reapriser upp till

75%

Reaböckerna finns i begränsat antal. Passa på så långt lagret räcker.

Bokrea

Vart tog evangeliet vägen? Guds närvaro Helige Ande, är det du?

R. T. Kendall c:a 220 sidor/bok • mjuk pärm (ord 179:-/st)

Den välkände och respekterade teologen R.T. Kendall visar att det nu är dags att få en förnyad förståelse för evangeliet som ger verklig frälsningsvisshet och som väcker en sund längtan efter att få lära känna Gud ännu mer.

79:-

Utveckla en känslighet inför Guds närvaro som gör det möjligt för din Gudsrelation att växa och fördjupas. Om den vita duvan är en symbol på den helige Ande, och gråduvan är en symbol på en falsk ande, hur kan du veta vilken av dem som har landat i din församling?

79:59:-

59:-

69:-

59:-

Aldrig i Algeriet Jean L. Blanc (ord 179:-)

Dina relationer Mats Nyholm (ord 159:-)

Ta upp Davids slung Mats Nyholm (ord 119:-)

Vi får lära känna ett antal personer med en sak gemensam: de är algerier och har från muslimsk bakgrund fått ett personligt möte med Kristus, ett möte som har totalt förvandlat deras liv!

För vanliga människor som vill tro på Gud, medan de försöker få livets relationer att fungera. Bibelns budskap om att älska Gud och sin nästa som sig själv är den viktigaste ledstjärnan.

Vad innebär det egentligen att drivas av kärlek? Hur ska vi hantera och besegra det onda vi möter i vår värld? Följ med till kampen mellan David och Goliat ...

49:God jord Owe Lindeskär (ord 189:-)

18

59:Jesus och hans tillkommelse Owe Lindeskär (ord 189:-)

49:Den korsmärka församlingen Owe Lindeskär (ord 189:-)

59:Helige Ande, kom! Marcus Ringbäck (ord 119:-)


Superlåga reapriser

Fler reaböcker på www.semnos.com

79:-

upp till

75% 5 4

VÄLJ betala FÖR

39:-

Nöd för Sverige Lennart Magnerot (ord 189:-)

Jesusberättelsen Boris Salo (ord 189:-)

Statsrådet utbrister: ”Vi ska utrota kristendomen i Sverige!” Politiker, humanister och liberala kyrkoledare förföljer och förvanskar just nu den bibliska tron i vårt land ...

Hur kan vi veta att det Jesus sa och gjorde verkligen stämmer överens med historiska fakta? Kan man ta Bibelns berättelse om Jesus på allvar? Kristen tro grundar sig på trovärdiga argument.

Gäller böcker på sid 16-22 Billigaste på köpet

59:-

79:-

59:-

Välsignelser i mitt liv Carl-Erik Sahlberg (ord 169:-)

När kommer Jesus? Holger Nilsson (ord 139:-)

Nyckeln till Bibeln Klas Lindberg (ord 198:-)

Om spännande möten, livsprinciper och fascinerande upptäckter som formade övertygelsen om att Gud är god, att han vill välsigna och ge oss allt gott.

Förkunnelsen om Jesu återkomst är inte längre prioriterad i kyrkorna. Varför, och hur kunde det bli så här? Boken vill ge svar och ge insikter i det profetiska ordet.

Förstå förbundstanken i Bibeln och få ljus över de allra svåraste frågorna och se hur Gud alltid handlar utifrån sitt förbund.

99:Kyrkans första tid Carl-Erik Sahlberg (ord 198:-)

69:Söndag Carl-Erik Sahlberg (ord 149:-)

59:George Müller - ett liv i bön och tro Carl-Erik Sahlberg (ord 139:-)

79:Mamma kyrkan berättar Carl-Erik Sahlberg (ord 198:-)

19


SUPERLÅGA reapriser upp till

Reaböckerna finns i begränsat antal. Passa på så långt lagret räcker.

75%

Bokrea

Karen Kingsbury En glimt av änglar, del 1 264-308 sidor/bok En glimt av hopp, del 2 En glimt av änglavingar, del 3 mjuk pärm • (ord 198:-/st)

Tyler Ames är på toppen av sin idrottskarriär som baseball-spelare. I sin strävan att nå uppåt i karriären offrade han både sin familj och sina vänner. Botten är nådd, karriären är över och Tyler är redo att ge upp. Små och till synes obetydliga handlingar börjar ske i det fördolda. Ett team av himlens änglar har nämligen tagit på sig ett viktigt uppdrag – att ge Tyler hoppet tillbaka. Änglarnas uppdrag har bara börjat...

98:-

98:98:-

98:-

89:-

98:-

Livet på Mackmakeriet Stina Jonsson (ord 179:-)

Tillsammans med dig Victoria Bylin (ord 198:-)

Någon som du Victoria Bylin (ord 198:-)

Betsy är less på caféjobbet och till kyrkan vill hon helst inte gå längre. Drömmen om att resa har också försvunnit. Men när hon möter amerikanen Adam verkar plötsligt livet kunna bli sötare än en smulpaj ...

Känsloladdad berättelse med karaktärer som påminner oss om den dynamik som finns i tron på Gud och vad det kan kosta att våga lita på kärleken.

Innerligt budskap som fängslar från start. Tvära kast och ständiga förvecklingar håller pulsen levande och läsaren på helspänn.

Chansen Karen Kingsbury (ord 189:-)

20

89:-

99:-

129:Drömmarnas bro Karen Kingsbury (ord 159:-)

Allt har en början Karen Kingsbury (ord 189:-)

59:När Jesus grät Bodie & Brock Thoene (ord 189:-)


SUPERLÅGA reapriser

Fler reaböcker på www.semnos.com

79:-

upp till

75%

79:-

Medaljens baksida Henrick Rangsjö (ord 189:-)

Förvandlad Karen Kingsbury (ord 189:-)

Efter en dramatisk omvändelse till Gud återvänder marinkårssoldaten Noah till Sverige för att bli pastor i Göteborg. Det visar sig snart vara den tuffaste och svåraste utmaning han någonsin tagit sig an… Spänningsroman.

Holden är 18 år och instängd i autismens fängelse. Ella hör hemma i innegänget. Kan Holdens mammas böner och Ellas ansträngningar vara tillräckligt för att ge dem alla ett mirakel?

69:-

5 4

VÄLJ betala FÖR

Gäller böcker på sid 16-22 Billigaste på köpet

89:-

99:-

Systrar Hanna Christenson (ord 179:-)

På min sida Hanna Christenson (ord 189:-)

I mästarens fotspår Nils Ibstedt (ord 225:-)

Rebecca och Annabelle – två unga systrar som växer upp under olika epoker. De möter något som formar dem mer än de kunnat vara beredda på.

Relationsroman inspirerad av fyra dramatiska kvinnoöden från Bibeln. Olikheter och hemligheter prövar vänskapen för de fyra vännerna Ester, Rut, Dina och Magdalena.

I dokumentärromanen ger bibelläraren en samlad helhetsbild av Jesu liv. Överraskande spännande öppningar till den bakomliggande kulturen, traditionen och tiden.

79:Alla ni som är tyngda Hanna Christenson (ord 179:-)

79:För att jag behöver dig Beth Wiseman (ord 189:-)

89:Huset som byggdes av kärlek Beth Wiseman (ord 198:-)

129:Döda havet stiger Jerry Jenkins (ord 229:-)

21


SUPERLÅGA reapriser upp till

75%

Fler reaböcker på www.semnos.com

5 4

VÄLJ betala FÖR

49:-

89:Episoder Roland Nelsson (ord 198:-)

Gäller böcker på sid 16-22 Billigaste på köpet

38 episoder och möten med människor världen över, den ena sanna berättelsen mer dråplig än den andra. Allt är möjligt i Rolands värld, till och med att omvända Saddam Hussein…

Guds nåd som den verkligen är Joel & Bengt-Göran Backman (ord 149:-)

Med utgångspunkt från Paulus och Jesu ord och liknelser, utmanas vi i tolv kapitel att våga möta Guds underbara nåd sådan den verkligen är.

89:-

79:-

49:-

Verkliga händelser, verkliga mirakler James Garlow & Keith Wall (ord 189:-)

Mörkret gav vika Christer Olsson (ord 179:-)

Änglabreven Inger Waern (ord 149:-)

Trovärdiga, sanna berättelser om vanliga människors mirakulösa upplevelser. Stärker tron och ger hopp. Ger en spännande inblick i hur Gud personligen bryr sig om sina barn ...

Kristna psykologen Christer Olsson kämpade med depression under lång tid. Hans väg ut, och råd till både drabbad och anhörig.

Änglabesök, unika sammanträffanden, oförklarliga Gudsingripanden och konkreta bönesvar som vanliga svenskar upplevt i vår tid.

Fyra årstider med Birro Marcus Birro (ord 169:-)

22

89:-

49:-

39:Uppryckandet Hans Jansson (ord 129:-)

Sårad av Guds folk Anne Graham Lotz (ord 189:-)

59:Varför? Anne Graham Lotz (ord 169:-)


Stora musikrean! från

Bill & Gloria Gaither är en av 1900-talets största kristna sångförfattare. I Homecoming­ inspelningarna samlas den kristna musikens mest älskade artister. Den inspirerande sångarglädjen, äktheten och väckelsetonen når varje år miljontals lyssnare över hela världen, men också in till våra vardagsrum ...

39:-

Gaithers dvd och cd är perfekta att ge bort - förslagsvis till dig själv eller till de som står dig nära!

59:-

59:-

59:-

59:-

59:-

Homecoming Picnic DVD (ord 199:-)

Live from Norway - The Isaacs DVD (ord 199:-)

Lynda Randle ... I am free DVD (ord 199:-)

A Campfire Homecoming DVD (ord 199:-)

Best of David Phelps DVD (ord 199:-)

Följ med på en musikalisk utflykt med innerlighet och glädje i sången!

Konsert från Norge med otroligt skickliga bluegrass/countrygruppen.

Det bästa från Lynda Randle: favoriten med den djupa, fylliga rösten.

Toppsånger runt lägerelden med några av den kristna musikens bästa.

Världstenoren vars ojämförliga röst och sångurval berör och fascinerar.

59:-

59:-

59:-

59:-

59:-

Best of George Beverly Shea DVD (ord 199:-)

Best of the Hoppers DVD (ord 199:-)

How great thou art DVD (ord 199:-)

Best of Booth Brothers DVD (ord 199:-)

Dream On - Ernie Haase DVD (ord 199:-)

Billy Grahams kampanjsångare med bra och välkända sångklassiker!

Familjegruppen tar dig med till de bästa låtarna från Homecomingserien.

Väckelsesånger från studioinspelning i Nashville. Atmosfär och känsla.

Smäktande, lättlyssnad stämsång samt fartfyllda, medryckande låtar.

Fart och fläkt från en dynamisk konsert väntar med populära gruppen!

Fullängdsdvd (omkring 90 min) samt engelsk text. Fullängds-cd (omkring 70 min).

39:-

39:-

39:-

Reunited Gaither Vocal Band CD (ord 129:-)

Greatly blessed Gaither Vocal Band CD (ord 129:-)

Reunion Gaither Vocal Band CD (ord 129:-)

Wes, David, Bill, Michael och Mark i toppform!

Studioinspelning som inspirerar och lyfter.

20 låtar med tidigare medlemmar i gruppen ...

39:-

39:Alaskan Homecoming CD (ord 129:-)

Giving Thanks CD (ord 129:-)

Påminns om Guds storhet med Homecomingvännerna från Alaska!

Sånger i tacksamhetens tecken med Bill & Homecomingvännerna.

Fler rea-cd och rea-dvd på www.semnos.com

Dvd/cd finns i begränsat antal.

23


Frankeras ej Mottagaren betalar portot

Namn: Adress:

Semnos Förlag

Postadress: Mobiltel:

Tack för din beställning!

OBS! Skriv med ditt mobilnummer så att vi kan avisera ditt paket

Så här beställer du!

Svarspost 204 955 57 331 20 VÄRNAMO

REAORDER skickas med start den 22 FEBRUARI

• posta beställningssidan

• webbutiken: www.semnos.com

(OBS! Skriv med ditt mobilnummer)

(Via dator, mobil eller läsplatta. Betala enkelt med swish, kort eller faktura.)

• ring: 0370-198 27

• e-post: order@semnos.com

(ord. telefontider: mån-tors 9-12)

Frakt endast 39:- • FRAKTFRITT vid order över 500:-*

Produktnamn

q Jag vill gå med i Semnos Bokklubb*

Köpvillkor

och väljer en eller flera av böckerna nedan till lågt BOKKLUBBSPRIS:

q Allt det goda vi har i Kristus Bokklubbspris 199:- (ord 289:-) q Allt vackert växer långsamt Bokklubbspris 132:- (ord 189:-)

(*enligt villkoren på sidan 2)

Din välkomstgåva!

premiepaketet utan extra kostnad*!

härligt mjuk fleecefilt

(130 x 160 cm)

 boken ”dag för dag” av Carl-Erik Sahlberg

Beställningar skickas normalt inom 1-4 arbetsdagar. Frakt tillkommer med endast 39:-, fraktfritt vid beställning över 500:-. *För utlandsbeställningar tillkommer porto enligt postens prislista. För detaljerade köpvillkor och för vår personuppgiftspolicy se: www.semnos.com Semnos förlag AB Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO Katalogens priser garanteras till 31 mars 2021 Med reserv. för tryckfel och slutförsäljning

#

Du kan även gå med i Bokklubben på www.semnos.com

q Handen på hjärtat Bokklubbspris 139:- (ord 198:-)

Antal

Profile for Semnos Förlag AB

Semnos Vinterkatalog 2021  

Semnos Vinterkatalog 2021