Page 1

DAVID JOHANSSON

Alltid inspirerande

V

2017

”Det finns få personer i vårt land med sådan insikt och erfarenhet av församlingsbygge som David Johansson. Hans långa tjänst som förkunnare och pastor spänner över många decennier. Denna bok är en skattkista full av dyrbara sanningar som hjälper oss att förstå hur en biblisk och blomstrande kyrka kan formas i vår tid. Men det som läsaren kommer att uppskatta mest är Davids sätt att presentera vårt livs viktigaste hörnsten och grunden till allt, Jesus Kristus.”

Vinterkatalog Massor av extrapriser på INSPIRERANDE BÖCKER!

Anders Olsson, Pastor i Hillsong Göteborg

Boken utmanar också synen på vad som är en församling och banar vägen för en smått revolutionerande återupptäckt biblisk tanke för vår tid. Det är dags att återta områden som håller på att slockna och att våga gå nya vägar. Antar du utmaningen att leva med ett uppdrag som gör livet spännande?

DAVID JOHANSSON

är grundare och föreståndare för Testa Mission som startade 1993, då under namnet Svenska Evangelistmissionen. Han är född 1951 och började som förkunnare redan som sjuttonåring. Han har under åren arbetat i flera pingstförsamlingar, bland annat i Filadelfia Stockholm och Pingstkyrkan Gilead numera Hillsong Göteborg. 1969-1970 reste han med sin far, Georg Johansson, på kampanjer och hjälpte till i missionsarbete i Brasilien, Argentina och Bolivia. Sedan januari 2008 är han missionär på heltid och arbetar för att inspirera för mission i Sverige och övriga världen. David är anställd i Uppsala Pingstkyrka.    Evangelisation och mission har hela tiden varit hans fokus. Att hjälpa unga såväl som äldre att hitta sina gåvor och komma i tjänst har på samma sätt varit och är fortfarande hans passion.

älkände pastorn och evangelisten David Johansson ger inspirerande exempel från människor han mött, och visar att det spännande och fungerande kristna livet inte är förbehållet predikanter eller missionärer. Den goda nyheten är att Gud har en uppgift för oss var och en – oavsett vilka vi är, vilken begåvning vi har eller under vilka omständigheter vi lever.

UPPDRAGET GÖR LIVET SPÄNNANDE

En guidad tur in i en värld där det andliga blir en naturlig del i det vardagliga.

978-91-87827-91-4

9

UPPDRA GÖR LI SPÄNNA

DAVID JOHANS

789187 827914

ALLA som beställer* får en JULKLAPP! (värde 150:-)

för *vid beställning st da En r. me er ell 300: kund. en julklapp per

• När det andliga blir naturligt vardagligt • Hur du utvecklar din ledarförmåga • Romantisk trilogi från Hanna Christenson

9:2 t as 00: d 5 n t e över ITT! k Fra der TFR Or RAK F


Katalogen från Semnos bjuder som alltid på en mängd inspirerande böcker för alla åldrar!

Vill du handla våra böcker till ett lägre pris?

Hej!

Då är Semnos Bokklubb något för dig!

Här är vinterns katalog från oss på Semnos. Den sträcker sig också över jul, så därför innehåller katalogen även många bra tips på meningsfulla julklappar! Vi har en förhoppning om att alla som gärna läser kristna böcker; romaner, livsberättelser, uppbyggelselitteratur, med mera ska hitta god och bra läsning som berör och blir till välsignelse.

Bokklubben är perfekt för dig som gillar Semnos inspirerande böcker och som gärna läser livsberättelser, romaner och uppbyggelse. De flesta av våra nyutgivna böcker kommer som utvald bokklubbsbok till ett riktigt förmånligt pris, c:a 30 % rabatt. Dessutom får du regelbundet exklusiva förmånserbjudanden så som rabattkoder i webbutiken, utvalda produkter till specialpris samt en och annan överraskning…

Det ligger en present och väntar på att skickas ut med din beställning. I år vill vi ge en härlig, inspirerande julklapp till dig när du beställer för 300:- eller mer!

Så brukar du beställa våra nyheter är Semnos Bokklubb vårt allra bästa erbjudande till dig! Kom med nu och välj någon av våra nyheter som första bokklubbsbok. Anmäl dig på www.semnos.com eller via talongen på sidan 16.

Så vill vi önska en fin vintertid med allt gott från Herren och en God och Välsignad kommande Julhelg!

Välkomstpremie

Joakim & Malin Sunesson

När du kommer med i bokklubben får du dessutom den gripande livsberättelsen Ögon som ser (värde 179:-) som gåva.

Medlemsvillkor Nu finns vi på Facebook! Gilla vår sida Semnos Förlag och var med i vår stora utlottning av priser under hela december.

Semnos Förlag www.semnos.com Björkgatan 9 info@semnos.com 331 51 VÄRNAMO 0370-198 27

2

• 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum. • I varje bokutskick finns information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt eventuella förmånserbjudanden. Vid retur betalar du själv returportot. • Har du avbokat föregående bok får du i stället ett brev där kommande bok presenteras. • För varje bokklubbsbok betalar du f.n. endast 19:- i porto. • Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap.


Vad ligger bakom världshändelser i vår tid? Kan en uråldrig plan visa på nycklar till vår tids ledare, vad de gör, när de framträder och när de faller? Kan händelser som ägde rum för nästan 3 000 år sedan bestämma riktningen för vår tid och med det också riktningen för våra liv? Är det möjligt att ett uråldrigt paradigm har förutbestämt, inte bara aktuella händelser, utan även dess tidpunkt – till och med de exakta datumen? Kan ett detaljerat mysterium ha förutsagt resultatet av världshändelser – till och med presidentval – mer tillförlitligt än vår tids experter? Kommer paradigmet att uppenbara vad som kommer att hända i framtiden? Och innehåller den i så fall en angelägen varning till varje person i vår generation? Jonathan Cahns bästsäljande böcker Budbäraren och Mysteriet med Herrens Shemitah har orsakat enorm internationell uppmärksamhet. Nu tar han dig med på en resa du aldrig kommer att glömma, från det historiska Mellanöstern till dagsaktuella nyhetsrubriker. Paradigmet avslöjar hemligheter och mysterier som inträffat i vår tid som du aldrig skulle ha trott varit möjliga. UTKOMMER 5 DECEMBER Jonathan Cahn har kallats för en profetisk röst i vår generation. Han har talat inför FN, Capitol Hill i Washington och till miljontals människor över hela världen. Jonathan Cahn är ledare för Hope of The World ministries och Jerusalem Center/ Beth Israel i Wayne, New Jersey.

198:-

Paradigmet Jonathan Cahn

c:a 300 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Sem för endast och köp boken Läs mer på sidan

138:-

2

”Var beredd på att bli förundrad och fascinerad av hans mest häpnadsväckande bok hittills.”

Hitta de dolda skatterna i Bibeln Budbäraren Jonathan Cahn

159:-

302 sidor • mjuk pärm (189:-) Kan en biblisk profetia förklara alltifrån 11 september till världsekonomins krasch?

Mysteriet med Herrens Shemitah Jonathan Cahn 278 sidor • mjuk pärm (198:-)

159:-

Det gudomliga sjuårsmönstret hänger samman med världshistoriens mest betydelsefulla händelser.

Upptäck en skattkista med uråldriga hemligheter som ger dig en djupare förståelse av Guds ord på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt. Hemligheternas bok inleds med att en man på resa möter en person som kallas läraren. Tillsammans utforskar de djupen i Bibelns texter och finner de viktigaste nycklarna till att förstå både världen omkring oss och de andliga verkligheterna. Följ med på en resa genom berg och dalar, trädgårdar, öknar och vida fält. Mannen för samtidigt en dagbok under resan, där han skriver ner de dolda hemligheter och skatter som han upptäcker i Guds ord. Boken blir därmed också en fascinerande andaktsbok, olik någon annan, med ett kort uppdrag för varje dag under året, och där varje dags läsning avslöjar en hemlighet kring Gud och Bibeln.

249:-

Hemligheternas bok Jonathan Cahn 384 sidor • hård pärm

3


Kärlek på Prince Edward Island

Värdshuset vid havet grep tag i mig! Miljön i boken och hennes levande sätt att skriva på gjorde att jag fastnade direkt. Personligheterna är lika minnesvärda som de i böckerna om Anne på Grönkulla. – Colleen Coble, författare Marie Carrington jagas av sina svåra minnen och upplevelser. Genom att flytta till pittoreska Prince Edward Island i Kanada hoppas hon få den ro och trygghet som hon så desperat söker efter. Motvilligt går hon med på att hjälpa till att inreda ett gammalt victorianskt värdshus innan det ska stå klart till årets turistsäsong. När Seth Sloane flyttade 500 mil för att arbeta med sin släktings värdshus, räknade han inte med att behöva

konfronteras med en kvinna med smak för dyrbara antikviteter och med en otrevlig vana att till varje pris undvika honom. Hans uppdrag var att hjälpa till med renoveringen – och att glömma hans fästmö som lämnade honom med ett brustet hjärta. Är det möjligt att finna något oändligt mycket mer än vad de någonsin kunde föreställa sig på den här fantastiskt vackra ön?

Kliv in i värdshuset Red Door Inn, en underbar plats längs med den natursköna norra kustlinjen på Prince Edward Island i Kanada. Det är en plats där sårade kan bli läkta, brustna kan finna förlåtelse och de ensamma kan finna gemenskap. Varför inte stanna ett tag?

Liz Johnson förälskade sig tidigt i den kanadensiska provinsen Prince Edward Island, för övrigt samma vackra ö som böckerna om Anne på Grönkulla utspelar sig på. Liz Johnson bor i Nashville, Tennessee och är författare till flera bästsäljande böcker. Detta är hennes första roman på svenska.

Vinterns charmiga romanläsning!

Tanja skummade tidningarna i vårdcentralens väntrum och fastnade i en frågespalt. Otrogna makar som varken visste ut eller in, mammor som slets mellan barn med olika behov och svärföräldrar som invaderade hemmet. Men ingenting om att maken helt enkelt hade blivit lite … tråkig.

149:Att stämma en gitarr Stina Jonsson 136 sidor • mjuk pärm

Värdshuset vid havet Liz Johnson 368 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Sem för endast och köp boken Läs mer på sidan

98:-

2

Brooke har bara älskat en man, hennes nu avlidne make. Owen försöker hämta sig efter en smärtsam skilsmässa. Kan ett märkligt hus föra dem tillsammans och ge dem en andra chans i kärlek?

198:Huset som byggdes av kärlek Beth Wiseman 394 sidor • mjuk pärm

Att äta crème brûlée Stina Jonsson

4

138:-

Gud förde dem samman av en särskild anledning...

Att stämma en gitarr är den fristående fortsättningen på feelgood-romanen Att äta crème brûlée.

134 sidor • mjuk pärm (169:-) Betsy är less på jobbet och till kyrkan vill hon helst inte gå längre, och drömmen om att resa har sedan länge bakats in i en smulpaj på Mackmakeriet. En dag krockar Betsy med en amerikan...

198:-

För att jag behöver dig Beth Wiseman 310 sidor • mjuk pärm (189:-)

119:-

Äktenskapet har inte alltid varit en dans på rosor. Om Darlene någonsin behövt Gud är det nu...


Familjen Baxters kärlekshistoria Från Karen Kingsbury kommer en ny bok om familjen Baxter som berättar historien om hur John och Elizabeth träffades och blev förälskade. Från första stund var de som förutbestämda för varandra. Deras virvlande romans startade när de var unga studenter och varade i nästan trettio år – fram till Elizabeths död i cancer. John Baxter får frågan om att berätta om sin kärlekshistoria med Elizabeth, och hur allting började, för sitt barnbarn Coles skolarbete. Men John

är inte säker på att han kan göra det. Saknaden känns helt enkelt för stor. Men med själ och hjärta går han ändå tillbaka till minnen och miljöer han inte tänkt på eller besökt under årtionden. Tillbaka till de trevande första ögonblicken, men också till den hemliga hjärtesorg som förde John och Elizabeth tillsammans.

Vare sig du möter familjen Baxter för första gången, eller om du har följt familjen i de tidigare böckerna i Försoningsserien, Förstföddserien och Gryningsserien, kommer Allt har en början att gripa tag, beröra och påminna dig om betydelsen av kärleksfulla familjeband. UTKOMMER 5 DECEMBER

198:Allt har en början Karen Kingsbury 288 sidor • mjuk pärm

Karen Kingsbury har skrivit mer än 50 romaner och har snabbt blivit en av USA:s mest lästa och populära kristna romanförfattare med fler än 25 miljoner sålda böcker.

Stämningsfull läsning i jul!

59:-

59:-

Sarahs sång Karen Kingsbury

Drömmarnas bro Karen Kingsbury

112 sidor • hård pärm (169:-)

154 sidor • mjuk pärm (159:-)

Tolv dagar före jul. Två förtvivlade liv. Och en sång – Sarahs sång – som kanske kan skapa ett julmirakel för alla som lyssnar...

Minnet av Molly finns ännu kvar hos Ryan, han hör hennes röst som uppmuntrar honom att följa sina drömmar. Kan ett mirakel av en andra chans verkligen inträffa nu i jul?

Fler romaner av Karen Kingsbury www.semnos.co på m

När änglarna griper in... En dramatisk och fängslande romanserie om livets möjligheter. Kärlek, spänning och mirakler väntar i denna berättelse i tre delar där vi får följa vanliga människor med stora utmaningar – och änglarna som vandrar ibland dem.

149:-

149:-

198:-

En glimt av änglar, del 1 Karen Kingsbury

En glimt av hopp, del 2 Karen Kingsbury

En glimt av änglavingar, del 3 Karen Kingsbury

304 sidor • mjuk pärm (198:-)

264 sidor • mjuk pärm (198:-)

288 sidor • mjuk pärm

5


Ett liv där det andliga blir en naturlig del av det vardagliga Välkände pastorn och evangelisten David Johansson ger inspirerande exempel från människor han mött, och visar att det spännande och fungerande kristna livet inte är förbehållet predikanter eller missionärer. Gud har en uppgift för oss var och en – oavsett vilka vi är, vilken begåvning vi har eller under vilka omständigheter vi lever. Boken utmanar också synen på vad som är en församling och banar vägen för en smått revolutionerande återupptäckt biblisk tanke för vår tid.

179:-

Uppdraget gör livet spännande David Johansson 160 sidor • hård pärm

Tommy Lilja

David har samlat ett livs erfarenheter av att överallt, i alla tonarter, i alla tänkbara och otänkbara situationer ge människor det bästa av allt: berättelsen om Jesus Kristus. I ord och handling. Ur Tomas Sjödins förord En skattkista full av dyrbara sanningar som hjälper oss att förstå hur en biblisk och blomstrande kyrka kan formas i vår tid. Anders Olsson, pastor i Hillsong Göteborg

En guidad tur in i en värl d

David Johansson är grundare och föreståndare för en redan naturlig Testa Mission. Hanandliga började som blir förkunnare som sjuttonåring och har under åren arbetat i flera vardagliga. pingstförsamlingar, bland annat i Filadelfia Stockholm och Gilead Göteborg, numera Hillsong Göteborg.

DAVID JOHANSSON

Vad är det som gör attärmänniskor sig ledas? grundare ochlåter föreståndare för Testa Mission ledarskap som startade 1993, Hur utvecklar du ditt personliga ochdå din under namnet Svenska Evangelistledarskicklighet? missionen. Han är född 1951 och började som förkunnare redan som sjuttonåring. Han har under åren Kanske finns du inom företagsvärlden, den offentliga arbetat i flera pingstförsamlingar, bland annat i Filadelfia Stockholm sektorn, skolan, politiken eller föreningen. Långt och Pingstkyrkan Gilead numera Hillsong Göteborg. ifrån alla har utbildats i ledarskap. Därför möter vi 1969-1970 reste han med sin far, ledare som inte ”levererar” eller ”går in i väggen”. Georg Johansson, på kampanjer och hjälpte till i missionsarbete i BrasiGenom träffande beskrivningar och praktiska exlien, Argentina och Bolivia. Sedan jaempel ger Tommy dig nio enkla ledarskapsprinciper. nuari 2008 är han missionär på heltid och arbetar inspirera för i Beprövade discipliner som närför duattsätter dem mission i Sverige och övriga världen. praktik, gör att människor att ifölja digPingst– inte David väljer är anställd Uppsala   för att de måste – utankyrka.  därför att de vill. Evangelisation och mission har varit hans fokus. Att hjäl(Tidigare utgiven under hela titelntiden Personligt ledarskap) pa unga såväl som äldre att hitta sina gåvor och komma i tjänst har på samma sätt varit och är fortfarande hans passion.

Utveckla ledaren inom dig Tommy Lilja 212 sidor • mjuk pärm

179:-

V

älkände pastorn och evangelisten David Johansson ger inspirerande exempel från människor han mött, och visar att det spännande och fungerande kristna livet inte är förbehållet predikanter eller missionärer. Den goda nyheten är att Gud har en uppgift för oss var och en – oavsett vilka vi är, vilken begåvning vi har eller under vilka omständigheter vi lever.

98:-

Kylan Boken utmanar också syTommy Lilja nen på vad som är en föroch pärm banar(159:-) vägen 144samling sidor • mjuk för en smått revolutione-

rande återupptäckt biblisk Roman om ondskan och ljuset som tanke för vår tid. Det är segrar... ”I Sverige sker saker som dags att återta områden bara några få invigda vet om. Det som håller på att slockna finns en ondska som är verksam, att våga gå nya vägar. denoch är ohygglig. Antar du utmaningen att Samtidigt finns det en motkraft, leva med ett uppdrag som ett ljus som strider mot ondskans gör livet spännande? andemakter. Kriget pågår därute, även om du inte kan se det. Vi vet, därför att vi blev indragna i det kriget. Detta var vad som hände oss på 70-talet, i ett litet samhälle i Sverige.”

Tommy Lilja utbildar fler än 5 000 ledare varje år och leder sedan 15 år tillbaka en växande världsvid organisation med kontor i ett flertal länder.

149:6

79:-

”Det finns med såda av försam Johansson. förkunnare över mång är en ska sanningar stå hur en kyrka kan f som läsare ta mest är tera vårt och grunde

Den osynliga dimensionen Tommy Lilja

Tro - som metod Tommy Lilja

140 sidor • mjuk pärm (149:-)

224 sidor • mjuk pärm (149:-)

Bibelförankrat om hur världen är uppbyggd och hur du kan förhålla dig till den tillvaro du inte kan se.

Lär dig Jesu egen, revolutionerande metod, och upptäck en tro som fungerar på alla områden i livet…

978

9 789


Längtar du efter att må bra - inifrån och ut?

Boken är till dig som vill växa och utvecklas, som längtar efter att få stå fri från själsliga sår och istället kunna få känna glädje, energi och frid på insidan. Ande, kropp och själ är en helhet och det är viktigt att odla vanor som ger god hälsa. Men det är även helt avgörande att bearbeta och läka dina inre sår så att de inte fastnar inom dig. Hur gör man då för att må bra? Hur blir man av med t ex separationsångest, skuld, skam och rädsla och allt det där som skapar inre oro? Hur återhämtar man sig från en utmattning?

Vad bär vi omedvetet med oss i vårt inre och hur hanterar vi sår från andra människor? Hur kan vi få energi från andra, och hur kan vi återta den om någon stjäl den? Boken ger insikt och själslig förståelse samt innehåller också korta konkreta fallstudier från det verkliga livet. Livet kan bli så mycket bättre – det är du värd och den resan börjar nu!

Karin Wennerlöf är utbildad socionom och samtalsterapeut med egen praktik. Hon älskar människor och drivs av att lyssna, förstå och att hjälpa människor att må bättre. Hon är uppskattad och efterfrågad som föreläsare i företag, organisationer och kyrkor.

När själen inte mår bra Karin Wennerlöf 250 sidor • mjuk pärm

Den tragiska sanningen är att när Anne Graham Lotz – Billy Grahams dotter – ser tillbaka på sitt liv, är de mest smärtsamma såren orsakade av religiösa människor i hennes närhet.

Själavårdande uppbyggelse Hur ska man se på Guds nåd egentligen? Den har väl ändå gränser? Några krav på oss har väl även Gud? Av alla teman inom den kristna traditionen torde Guds nåd vara det mest omskrivna och besjungna. Men ställt i relation till krav och förväntningar, inte minst från oss själva, så blir nåden ett ämne att fundera och reflektera över.

Sårad av Guds folk Anne Graham Lotz 224 sidor • hård pärm (189:-)

149:Ibland kan livets utmaningar bara bli för mycket. Bibelns berättelse om Josef; Hans liv bestod av nederlag och utmaningar men omständigheterna fick leda till både upprättelse och försoning. Med studiefrågor för enskilt bruk eller för gruppsamtal.

189:-

149:-

Guds nåd sådan den verkligen är Joel och BG Backman 164 sidor • mjuk pärm

Du kommer ta dig igenom Max Lucado 280 sidor • mjuk pärm

Utmärkt även som studiebok för gruppsamtal och hemgrupper. Far och son Bengt-Göran och Joel Backman är båda pastorer med Elimkyrkan i Eskilstuna som bas.

179:-

189:2-pack

299:-

Vet du om att det finns en hemlig plats av fysisk trygghet och säkerhet som Gud uppenbarar i Psalm 91 – den plats i Bibeln där Guds löften om beskydd är sammanfattad? Innehåller även flera vittnesbörd om människors upplevelser av övernaturligt ingripande och beskydd. Nu andra upplagan.

Psalm 91 Peggy Joyce Ruth 234 sidor • mjuk pärm

7


Hela året med Carl-Erik Sahlberg Allt det goda vi har i Kristus • höst (129:-) • vinter (129:-) • vår (129:-) • sommar (129:-)

Paketpris, alla delar

120 sidor per del mjuk pärm/ pocketstorlek

399:-

Allt det goda vi har i Kristus • 4 delar

SPARA

117:-

Kristen tro och relationen till Kristus är mitt livs stora bonus. De här fyra böckerna, som är tänkta att ha med sig i vardagen i innerfickan eller handväskan, vill vara diakonala – ge tro och hopp i allt det som vi går igenom. Gud är god, han har gett oss så mycket gott i Kristus och vill inget hellre än att göra det också i framtiden!

Sarah Youngs andaktsböcker

Vad Herren visade henne när hon lyssnade och skrev bönedagbok

189:-

Jesus lever Sarah Young

189:-

Över 16 miljoner sålda böcker världen över.

189:-

2-pack

299:-

Dela med dig!

Käre Jesus Sarah Young

368 sidor • hård pärm

368 sidor • hård pärm

180 korta andakter med fokus på Guds underbara kärlek för sina barn. Boken hjälper dig på vandringen genom livets skiftande omständigheter.

Populär bok som man kan läsa parallellt med Jesus kallar på dig. 120 andakter, skrivna som innerliga brevväxlingar med Herren.

Jesus kallar på dig Sarah Young 384 sidor • hård pärm En kort daglig läsning och inspiration från de ord, tankar och bibelversar som Jesus i kärlek lade ner i Sarah Youngs hjärta. Skriven som om Jesus själv talar till dig.

Vacker presentbok

Väggalmanackan för 2018 med tänkvärda texter och bilder från Guds vackra natur

2-pack

200:-

Tankar kring oss själva och våra relationer

159:-

Väggalmanacka 2018 med texter och foton av Kerstin Lindh Furås

Spiralinbunden, upphängd 30 x 42 mm 8

Exempel på bilder från kalendern.

98:-

Dela med dig! De vi är och vill vara Present bok med texter och foton av Kerstin Lindh Furås

Hård pärm, fyrfärg, 15 x 15 cm, 150 sidor


Att skilja mellan äkta och falsk andlighet Har du upplevt och varit med om att Gud verkat på ett påtagligt sätt under en gudstjänst? Har du samtidigt varit oberörd eller opåverkad av predikan eller lovsång i en annan gudstjänst? Hur kan man urskilja när den helige Ande verkar på ett äkta sätt och när en annan ande skapar manipulation? Om den vita duvan är en symbol på den helige Ande, och gråduvan är en symbol på en falsk ande, hur kan du veta vilken av dem som har landat i din församling? Det många menar vara Andens

verkliga närvaro är tyvärr allt för ofta ingenting annat än det som författaren kallar ”fejk-religion” Upplev en förnyad känslighet och förståelse för den helige Ande, hur Han verkar och hur man kan upptäcka tecken på, och skilja mellan, äkta och falsk andlighet.

179:-

Han kombinerar vardagsnära sunt förnuft, en innerlig öppenhet för den helige Ande och total förtröstan på Skriftens tillförlitlighet. Colin Dye, Kensington Temple, London

Helige Ande, är det du? R T Kendall

Under 25 år var R. T. Kendall pastor i Westminister Chapel i London. Han har skrivit över 50 böcker och studerat vid både Southern Baptist Theological Seminary och Oxford University. Han är en av vår tids mest respekterade förkunnare och bibellärare.

224 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Sem för endast och köp boken Läs mer på sidan

125:-

2

Vilka spelare inleder jordens sista dagar? Lever vi i den sista tiden? Tänk om de spelare som skildras i Uppenbarelseboken var aktiva idag? Och om de vore det; skulle du kunna känna igen dem? David Jeremiah utforskar Uppenbarelseboken genom linsen av dess viktiga spelare: exilen, martyrerna, de 144 000, de två vittnena, draken, vilddjuret från jorden, vilddjuret från havet, Segraren, Kungen och Domaren. Författaren presenterar dess aktörer mitt i deras unika tid och plats i ändens

tid och ger en utförlig beskrivning av de motiv och händelser som kommer att inleda jordens sista dagar. Han utforskar Uppenbarelsebokens mest svårtolkade sammanhang, förklarar dem och – viktigast av allt – visar med exakthet hur de passar in på de ondskefulla krafter som är i rörelse i världen idag.

David Jeremiah är bästsäljande författare till över 40 böcker och är en av USA:s mest välkända pastorer. Han leder församlingen Shadow Mountain Church i Kalifornien. Genom tv, radio och litteratur nås 200 miljoner hem med evangelium och sund bibelundervisning.

Apokalypsens agenter David Jeremiah

320 sidor • mjuk pärm

Scenen är klar, och ridån är på väg att gå upp för jordens sista akt. Kommer du att vara redo?

Vad kan vi veta om det liv som väntar? När Crystals hjärta stannade under 9 minuter, vaknade hon upp på en plats som hon visste var himlen. Och hon fick möta Gud. En gripande livsberättelse!

En detaljerad skildring av himlens gator av guld, möte och samtal med Jesus, återförening med vänner och familj, synen av de himmelska bostäderna, och mycket mer.

Tio personer berättar om sina upplevelser av att ha besökt himlen – de har dött och kommit tillbaka, eller sett himlen i en vision eller dröm.

Mitt himmelska uppvaknande Crystal McVea

Min tid i himlen Richard Sigmund

Himlen är mycket mer Sid Roth

284 sidor • mjuk pärm (189:-)

198:-

Dela med dig-priser

!

99:-

89:-

89:-

156 sidor • mjuk pärm (169:-) 170 sidor • mjuk pärm (179:-)

9


Memoarer från en Guds ambassadör Donald Bergagårds personliga berättelse från de första stapplande stegen till i dag. En resa som gick från Pingstväckelsen till en ledande roll inom den kontroversiella Maranataväckelsen och sedan tillbaka igen. Donald Bergagård skulle på sin väg komma att möta både besvikelser, missförstånd, grymma maktspel och en kyrkopolitik inom väckelserörelserna som kunde kostat honom både livet, tron och kallelsen. I boken delar han öppenhjärtigt och ärligt både svårigheter och svek som kantat hans liv, och som tidigare inte varit kända. Han låter samtidigt läsaren få del av de många segrar och genombrott

som han upplevt både på hemmaplan och ute på missionsfälten. Det handlar om ett liv som Guds ambassadör, fyllt av djärva och okonventionella initiativ för att vinna själar för Gud. Det här är en resa du inte vill missa; Häpnadsväckande, dråplig och gripande på samma gång. Genom allt i Donalds berättelse visar sig Guds övernaturliga ingripande och omsorg som en levande röd tråd.

Donald Bergagård har varit evangelist och sångare under mer än 60 år. Hans namn klingar välbekant inom svensk kristenhet, men också i USA, där har varit bosatt under lång tid. Donalds många inspelningar och sånger har under åren lämnat bestående avtryck i den svenska kristna sångskatten och berört stora skaror människor. Med sin oförtröttliga framåtanda har Donald Bergagård, tillsammans med hustrun Noomi, för alltid skrivit in sig i den svenska väckelsehistorien.

Gripande läsning direkt ur verkliga livet Jen Bricker föddes utan ben. Chockade och utan möjlighet att ta hand om henne lämnades hon bort av sina biologiska föräldrar. I hennes nya adoptivfamilj följde man en enkel regel: ”Säg aldrig ’Jag kan inte’”. Snart upptäckte man att Gud verkade i hennes liv genom svårigheterna. Varken rullskridskor, volleyboll, tävlingsgymnastik eller att snurra i sidenband tio meter upp i luften var sedan något hinder för Jen.

189:-

197:-

Ingenting är omöjligt Jen Bricker 208 sidor • mjuk pärm (189:-)

Två män i en gammal by Holger Nilsson 128 sidor • hård pärm

169:-

129:-

189:-

Så här var det Donald Bergagård

240 sidor • mjuk pärm • med foton

Ljudböcker Ingenting är omöjligt MP3-Ljudbok Jen Bricker

Uppläsare: Ann Katrin Andreasson

149:-

c:a 5 tim • MP3-filer på CD Se text om boken till vänster En frontalkrock med en rattfull förare på motorvägen var oundviklig. Ögonblicket senare, när Tracey var fångad i den brinnande bilen, kom plötsligt en ensam varelse och räddade henne från en säker död. Men upplevelsen

149:Änglar i elden MP3-Ljudbok Dann Stadler Uppläsare: Ann Katrin

var inte slutet på Guds påtagliga ingripande i Traceys och Danns liv; Gud verkade på de mest fantastiska sätt. Ett livsförvandlande vittnesbörd om Guds övernaturliga kraft

Andreasson

149:-

Vår livsresa Miriam och Lars Grip

c:a 5 tim • MP3-filer på CD

210 sidor • mjuk pärm

Boken vill vara en guide

ANDRA UPPLAGAN

Holger Nilssons färd till sin hemby, Björkholm. Följ med i händelser bakåt i tiden. Två fiktiva män träder in på scenen på 2000-talet. Mellan dessa män utspelas ett fängslande samtal om tillvaron, livet och dess andliga dimension. 10

Pastorsparet Miriam och Lars Grip berättar om det som kännetecknade Pingströrelsen i Sverige, under den tid när kyrkorna var fyllda av längtande människor och många blev frälsta, döpta och förenades i de växande församlingarna över hela vårt land.

året om. Korta texter om tro, livet, kärleken, barnen, äktenskapet, försoningen, förlåtelsen och om Gud inte minst. Skrivandet och läsandet är nycklar när livet kärvar och förklaringar när livet känns lätt.

149:Fyra årstider med Birro MP3-Ljudbok Marcus Birro Uppläsare: Johannes Österbro c:a 4 tim • MP3-filer på CD


”Jag har börjat läsa själv-böcker” - för barn 4-8 år Helt ny och fräsch barnboksserie med välkända bibelberättelser. Utformad för den som precis börjat läsa själv. Smidigt A5-format med härliga bilder i fyrfärg. (rek 4-8 år)

Noas resa (59:-) Mose leder Guds folk (59:-) Drottning Ester (59:-) Drömmaren Josef (59:-)

Paketpris, alla delar:

150:-

SPARA

86:-

32 sidor/bok • mjuk pärm Svensk textbearbetning: Stina Jonsson

Äventyrsbibel-böckerna 4-pack 150:- (236:-)

Titta i böckerna på www.semnos.com

Barnens första bibel Äventyrsbibeln 288 sidor • hård pärm En resa genom femtio välkända bibelberättelser. Äventyrsupptäckter och Ord att lägga i skattkistan. 4-8 år

189:-

Bibel och gosedjur! Härliga bibelberättelser för de minsta barnen från både Gamla och Nya Testamentet. En slitstark bok i mindre behändigt format med en mjuk gospärm i ”Nallepäls”. (rek 0-3 år)

Lill-Teddys Bibel

22 sidor • kartongboard med ”Nallepälspärm”

Fängslande läsning

169:-

Ser du örnarna, Dawit? Birgitta Kazen

129:-

Läsning för 9-12 år

Dawit växer upp i en liten by bland bergen i norra Etiopien. Han längtar efter att bli herdepojke, att få rida och jaga rävar som sina äldre bröder. Men tiden som herde tar slut när han får mässlingen och blir blind. Blindskolan i Sebata blir hans nya hem och där får han en dag veta att hans ena öga kan opereras. Utomlands. (rek. 10-15 år)

Signe - bönor och blåbärspaj Signe är tolv år. Hon bakar, simmar och är en riktig bokmal. Nu drar hon igång en matlagningskurs!

Signe - myggnät och maränger

98:-

Signe och Hanna är sugna på att tälta. Men var? Inte i en kohage i alla fall... Kan man vara dagens samarier för någon man faktiskt tycker väldigt mycket om?

Mycket läsvärd och nyttig. Dessutom bidrar den till en ökad förståelse mellan människor. (Bibliotekstjänst)

98:-

Stina Jonsson 100 sidor/bok • hård pärm (139:-/st) (rek 9-12 år)

160 sidor • hård pärm

Nya äventyr på missionsstationen i Afrika Äntligen är det höstlov! Elias och Sally går på internatskola och ser fram emot några veckor tillsammans med sina föräldrar på den svenska missionsstationen. Alexander Floriander, en tandläkare som är på besök, är noga med att barnen inte ska äta godis eller dricka Coca-cola. Ska han få förstöra hela lovet med sitt tjat? Samtidigt händer det spännande saker. På sjukhuset är det någon som stjäl från barnavdelningen. Sedan försvinner en man spårlöst i djungeln och familjen Andersson får ett hotbrev från Tjuvligan. Följ med på äventyr i Afrika! (rek 9-12 år)

Sommarlov, men allt är inte som vanligt på den svenska missionsstationen. Följ med Elias och Sally och deras kompis Nyota när de försöker lösa mysteriet med den värdefulla diamanten.

Afrikadeckarna och mysteriet med Barakas diamant Sara Brengesjö 72 sidor • hård pärm 139:-

Sara Brengesjö har hämtat inspiration från sin egen uppväxt som missionärsbarn i Afrika. Hon arbetar som gymnasielärare och bor med sin man Magnus och deras tre barn i Mullsjö.

98:139:Afrikadeckarna: Tjuvligan i Baraka Sara Brengesjö 94 sidor • hård pärm

11


Sista delen i den nya, spännande och romantiska trilogin från Hanna Christenson som kommer hålla dig fängslad ända till sista sidan!

169:-

169:Den förflyttade (del 1) Hanna Christenson

Den orädde (del 2) Hanna Christenson

248 sidor • hård pärm

240 sidor • hård pärm

Något är fel. Liv känner det, men varje gång hennes medvetande snuddar vid orsaken glider tankarna förrädiskt undan och dagarna fortsätter som vanligt. Ossian är förflyttad från en annan facilitet och allt med honom drar Liv till sig. Vad skiljer honom från de andra?

Den infödda är den sista delen i trilogin om en framtid där människor lever strängt bevakade på faciliteter, men där hoppet om frihet finns närmare än de anar. Missa inte finalen på denna spännande och romantiska trilogi som fängslat många läsare!

Berättelsen är rakt igenom mycket spännande och har suget av en bladvändarbok. Agneta Willans, Bibliotekstjänst

98:-

98:-

Den infödda (del 3) Hanna Christenson 240 sidor • hård pärm

Hanna Christenson bor i Kungsängen, Stockholm, tillsammans med sin man och deras två döttrar. Hanna arbetar som översättare och författare.

Bra läsning för högstadie- och gymnasieåldern och uppåt. Berörande, på kristen grund och omöjliga att lägga ifrån sig!

98:-

169:-

Duggregn Hanna Christenson

Hannes och Julia Hanna Christenson

Evelina Hanna Christenson

246 sidor • mjuk pärm (169:-)

268 sidor • mjuk pärm (169:-) 240 sidor • mjuk pärm (169:-)

Han ägnar fredagskvällarna åt festande. Hon spelar spel och äter kladdkaka i kyrkan. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare. Men de dras oemotståndligt till varandra…

Evelina är ensam. Men när hon börjar gymnasiet förändras allt. Hon blir inbjuden till de populära tjejernas gäng och utanförskapet blir oväntat nog hennes sista problem.

Andaktsböcker för barn och ungdomar

En vecka innan studenten bjuder Alexander ut Michaela. Men deras kväll tillsammans slutar på ett sätt som ingen av dem kunnat föreställa sig.

Ljudböcker Hannes och Julia MP3-Ljudbok Hanna Christenson Uppläsare: Ida Olsson

159:-

159:-

Äventyrsandaktsboken - 365 dagar med äventyr Robin Schmitt

Jesus kallar – 365 andakter för ungdomar Sarah Young

384 sidor • mjuk pärm (189:-)

388 sidor • mjuk pärm (189:-)

Korta berättelser, en för varje dag, om barn på spännande uppdrag. Killar och tjejer får veta mer om Gud och Bibeln, och blir inspirerade att leva det kristna livet. Rek 9-15 år.

Varje kort andakt bygger på ett bibelord och är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig. Uppmuntran och vägledning för alla tonåringar och unga vuxna. Rek. 13-19 år.

12

129:-

Allt förmår jag MP3-Ljudbok Hanna Christenson Uppläsare: Ida Olsson

Rise Above - 90 andakter Bethany Hamilton

99:-

192 sidor • mjuk pärm (169:-) Efter att hon förlorade sin arm i en hajattack som trettonåring blev hennes mod, beslutsamhet och tro på Gud allt starkare. Hennes berättelse finns i boken Soul Surfer. Bethanys andaktsbok handlar om ämnen som ungdomar möter idag. Rek. 13-19 år.

99:-

7 tim 36 min • MP3-filer på CD Se text om boken ovan

7 tim 6 min • MP3-filer på CD Debora går konstlägret, hon blir kär i killen alla tjejer vill ha och rumskompisen Emelie visar sig plötsligt vara någon helt annan...

Soul surfer Bethany Hamilton 190 sidor • mjuk pärm (129:-)

89:-

Den sanna berättelsen om en trettonårig flicka som förlorade sin arm i en hajattack men aldrig tappade sin tro...


Praktiska och fina anteckningsböcker

Pray. Think. Dream. Write.

Anteckningsböckerna kan användas i ditt dagliga andaktsliv eller när du reflekterar kring din vardag. Skriv ner dina tankar, dina drömmar, bibelord, böneämnen och bönesvar. Det blir till en andlig dagbok där du kan se tillbaka på hur Gud har verkat i ditt liv. Att föra anteckningar kan vara ett underbart sätt för dig att fördjupa din vandring med Herren. Passar också bra tillsammans med Illustrated Faith-produkterna!

You are valuable Notebooks 2-p

Tv å - p a c k k l a m r a d e skrivhäften, 13 x 18 cm. 80 linjerade sidor vardera. Guldfolierat tryck på framsidan.

98:-

Love is greater Notebooks 2-p

59:-

59:-

Be you tiful (98:-)

59:-

love is greater (98:-)

Good things Notebooks 2-p

59:-

Tv å - p a ck k l am r a d e skrivhäften, 13 x 20 cm. 128 linjerade sidor vardera. (89:-)

There is no one else (98:-) One Way

Tv å - p a ck k l am r a d e skrivhäften, 13 x 18 cm. 80 linjerade sidor vardera. Guldfolierat tryck på framsidan.

98:-

Inbundna, 13 x 18 cm, 80 linjerade sidor med ett bibelord och en kort text överst på sidan per bok. Läsband och guldmetallband som håller ihop böckerna.

159:-

Mjuk pärm, 13 x 20 cm, 192 linj erade sidor med bibelord på varje uppslag. Med hållbar plastpärm och elastiskt band. (98:-)

159:-

Faith Floral

Everything beautiful

Mjuk, exklusiv läderpärm med prägling, 15 x 20 cm. 192 linjerade sidor med bibelord längst ned på varje uppslag. Med läsband.

59:-

dukter på Ännu fler pro .com www.semnos

Skriv din egen bönedagbok!

Anteckningsblock och 6 olika mindre anteckningslappar i en praktisk folder. Totalt 300 blad. Inspirerande texter och budskap på engelska. (99:-)

69:119:Prayer journal - grå

119:Prayer journal - Rosa

Mjuk, exklusiv läderpärm med prägling, 15 x 20 cm. 192 linjerade sidor med bibelord längst ned på varje uppslag samt en inspirerande text. Med läsband. (159:-)

Anteckningsblock med budskap!

49:-

8 olika mindre anteckningslappar i en praktisk folder i A5-storlek. Totalt 200 blad. Inspirerande texter och budskap på engelska. (79:-)

Fäst en ”Post-it-bön”! Sticky Prayers

3 olika post-it-block i en praktisk folder, 10 x 10 cm. Totalt 150 lappar. Ett roligt sätt att påminna sig själv och andra om böneämnen och uppmuntrande hälsningar.

Find Your Way - Block

Texter: One Way, Go, Choose the good, Pursue Truth, Follow God, Show me the way I should go... Psalm 14:38

Just be yourself - Block

69:-

Texter: Everything is possible! Mark 9:23, Let your smile change the world, Think happy be happy, Pray, Love

13


Årets nya julkort!

Jul, jul, strålande jul

En

g julhälsnin emellan oss vänner

Vykort med bibelord och texter vid uppmuntran, omsorg och gratulation

En riktigt god och välsignad jul

Ära vare Gud i höjden. FridFull helG

I dag har en Frälsare fötts åt er i Davids stad. Han är Messias, Herren. Luk 2:11

Önskar allt gott i juletid!

Guds välsignelse i juletid Ty ett barn blir oss fött, en son blir oss given. På hans axlar vilar herradömet, och hans namn är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste. Jes 9:6

L

ÄR

VÄ R D E F

UL

Guds välsiGnelse i juletid

Fröjdas vart sinne, julen är inne, Frälsaren kommen är

Stilla natt, heliga natt.

Idag har en Frälsare fötts åt er. Han är Messias, Herren. Luk 2:11

Exempel på motiv

God Jul DU

Exempel på motiv

storpack vykort 100-pack

God Jul

Det bästa sättet att skingra mörkret är att tända ett ljus

Blandade vykortsmotiv med bibelord, grattis, omsorg, uppmuntran av vår senaste kollektion.

149:ord 189:-

God Jul Gott Nytt År

FRIDFULL HELG!

25-pack julkort Blandade motiv av vår senaste kollektion

69:-

50-pack julkort Blandade motiv av vår senaste kollektion

99:-

100-pack julkort Blandade motiv av vår senaste kollektion

189:-

Dekalark 5-pack

39:-

Lågpriskort 50-pack Blandade motiv från Evangeliitjänsts klassiska vykortskollektion. Bibelord, grattis och uppmuntran.

49:-

Dubbla julkort 12-pack med kuvert 2 motiv/förpackning (ord 79:-)

25-pack vykort Blandade motiv av vår senaste kollektion

69:-

50-pack vykort Blandade motiv av vår senaste kollektion

99:-

guldvykort 25-pack Blandade sekelskiftesmotiv med guldtryck. Bibelord och grattis.

49:-

ord 99:-

Änglaplåster – blå

• Omsorgstema 5-p

20 plåster med bibelord på

• Uppmuntranstema 5-p

engelska 49:-

• Barntema 5-p

Änglaplåster – rosa 20 plåster med bibelord på

25:-

75:-

ord 150:-

Plåster med utvalda bibelord på engelska. Varje box innehåller 20 latexfria plåster. Välj mellan blå eller rosa boxar . 49:-/box.

engelska 49:-

Julklappsadresser 2-pack med kristen text, 28 etiketter (ord 38:-)

Målarböcker för vuxna

Pausa vardagen och släpp fram din kreativa ådra när du kopplar av och färglägger mönster, bilder och bibelord. Målarböckerna innehåller Med kristna, inspirerande motiv och underbara bilder utformade efter med texter och bibelord på engelska. i huvudsak bibelord från Psaltaren. Delight yourself in the lord New Every morning

59:-

59:-

59:-

Titta i böckerna på www.semnos.co m

96 sidor per bok som går att vika upp plant. (18 x 14 cm) (98:-/st)

Färgpennor för målarböcker

Be Still And Know

12 färger • i praktiskt etui

112 sidor som går att vika upp plant (18 x 18 cm) 139:-)

Beside still waters 96 sidor som går att vika upp

This is the day

79:14

79:-

112 sidor som går att vika upp plant (18 x 18 cm) (139:-)

plant (c:a A4) (149:-)

89:-

My strenght and my song

89:-

96 sidor som går att vika upp plant (c:a A4) (149:-)


Sätt färg och uttryck på din tro! Genom att använda scrap booking-tillbehör kring det Shanna Noel läste om i Bibeln kunde hon få ut mer av texten. Hennes sätt att ”illustrera sin tro” spred sig snabbt och det finns nu en hel kollektion med kristna tillbehör som anteckningsböcker, klistermärken, m.m.

en! er på startpaket is pr a br kt tis as Fant komma igång! Nu är det tid att 5 delar

99:-

Prova på!

Startkit - Mini

Bra värde och mix 8 delar

199:-

Notebook, Tape Runner, Stickers - Go & Tell, Prompts - Encouragement, Prompts - Go. (ord 285:-)

Startkit - Mellan

Notebook, Tape Runner, Washi Stickers, Stickers - His Name, Stickers - His Word, Prompts - Encouragement, Prompts Family, Prompts - Pop Culture. (ord 422:-)

Gift Tags Christmas 18-pack (ord 69:-) Julklappsadresser med kristen hälsning på engelska. 18 olika motiv i olika storlekar. Fäst på paket med bifogat snöre, eller med tejp. Använd också i anteckningsböcker eller som bokmärke, etc.

39:-

Kristna filmer Boxar med totalt 8 filmer

149:-

dvd-box volym 1

dvd-box volym 2

(ord 596:-)

(ord 596:-)

Svensk text

Fler kristna filmer på www.semnos.com

149:-

War Room Heaven is for Real Courageous Fireproof

Lyssnar du gärna på Southern Gospelmusik? Då är Musikklubben någonting för dig! – CD & DVD från 59:-

Svensk text Ordinary People Faith Like Potatoes Grace Card Rust

Ge någon ett Ord på vägen! 20:e upplagan, nu 1 000 000 tryckta av detta mycket uppskattade häfte till ytterst lågt pris för att dela ut till medmänniskor. Många har vittnat om välsignelsen av denna lilla skrift. Ord på vägen 20-pack, 99:Ord på vägen 100-pack, 349:-

20-pack

99:-

Klammerhäftad, 32 sidor. 5,5 x 8 cm En vers ur Ordspråksboken och Psaltaren för varje dag i månaden. Alla fyra motiv ligger blandade i en förpackning.

100-pack

349:-

Musiknytt! Besök www.musikklubben.se för att handla av vårt stora sortiment av Homecoming och Southern Gospelmusik. Här kan du också anmäla dig som medlem och få del av ditt förmånliga Välkomsterbjudande.

15


st 29:a d n e t k Fra 500:r e v ö r e Ord ! fraktfritt

Frankeras ej. Mottagaren betalar portot.

Namn:

Semnos Förlag

Adress:

Svarspost 204 955 57 331 20 VÄRNAMO

Postadress: Tel:

Så här beställer du: • Webbutiken:

www.semnos.com

(Fungerar även via mobil eller läsplatta)

• E-post: order@semnos.com

BESTÄLL SENA ST 19 december fö r leverans till jul • Posta: Fyll i beställningen, posta hela sidan (Portot är betalt)

• Ring: 0370-198 27 (Ord. telefontider: mån-tors 10-15)

ALLA som beställer* får en JULKLAPP! (värde 150:-) Produktnamn *vid beställning för 300:- eller mer. Endast en julklapp per kund.

q Ja, jag vill gå med i Semnos Bokklubb* (enligt villkoren på sidan 2)

Välkomstpremie:

Du får den gripande livsberättelsen Ögon som ser (värde 179:-) som gåva när du går med i Semnos Bokklubb.

Min första bokklubbsbok (Välj bland följande böcker:)

q Paradigmet

Bokklubbspris 138:- (ord 198:-)

q Värdshuset vid havet

Bokklubbspris 138:- (ord 198:-)

q Helige Ande, är det du?

Bokklubbspris 125:- (ord 179:-)

*Du kan även gå med i Bokklubben på www.semnos.com

Köpvillkor

Antal

TACK för din beställning!

Vi skickar din beställning inom 2-10 arbetsdagar. Alla beställningar skickas vanligtvis mot faktura. Frakt tillkommer med endast 29:-, fraktfritt vid beställning över 500:-. För utlandsbeställningar tillkommer porto enligt postens prislista. För detaljerade köpvillkor se:

www.semnos.com Semnos Förlag Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO

#

Katalogens priser gäller t o m 31 januari 2018

Semnos Vinterkatalog 2017