Page 1

Alltid inspirerande

2018

Vårkatalog VÅRENS NYA BÖCKER ÄR HÄR!

Bokrea

• Start 27 februari – förbeställ idag • Vår största rea någonsin • 30-90 % rabatt!

9:3 t as 00: d 5 n t e över ITT! k Fra der TFR Or RAK F


Katalogen från Semnos – alltid med inspirerande böcker för alla åldrar!

Vill du handla våra böcker till ett lägre pris?

Hej!

Då är Semnos Bokklubb något för dig!

Här är vårens katalog från oss på Semnos. Bland våra många vårnyheter finns en ny

Bokklubben är perfekt för dig som gillar Semnos inspire-

uppmuntrande bok av favoritförfattaren Max Lucado; Dina bästa dagar. Nu i februari startar årets stora bokrea, så vi har laddat både katalogen och vår webbutik med extra många utvalda reatitlar. Beställ 4 av våra reaböcker så betalar du bara för 3. Vi skickar nämligen med var fjärde reabok, (den billigaste) på köpet! Vi har en förhoppning om att alla som gärna läser kristna romaner, livsberättelser, uppbyggelselitteratur och barn- och ungdomsböcker ska hitta god, inspirerande läsning som berör och blir till välsignelse!

och uppbyggelse.

rande böcker och som gärna läser livsberättelser, romaner De flesta av våra nyutgivna böcker kommer som utvald bokklubbsbok till ett riktigt förmånligt pris, c:a 30 % rabatt. Dessutom får du regelbundet exklusiva förmånserbjudanden så som rabattkoder i webbutiken, utvalda produkter till specialpris samt en och annan överraskning… Så brukar du beställa våra nyheter är Semnos Bokklubb vårt allra bästa erbjudande till dig! Kom med nu och välj någon av våra nyheter som första bokklubbsbok. Anmäl dig på www.semnos.com eller via talongen på sidan 16.

Så vill vi önska allt gott från Herren och en fin kommande vårtid: ”Se, vintern är över ... blommorna visar sig på marken.” (Höga Visan 2:11-12)

Joakim & Malin Sunesson

Välkomstpremie! När du kommer med i bokklubben får du dessutom den gripande livsberättelsen Ingenting är omöjligt (värde 189:-) som gåva.

Medlemsvillkor

Nu finns vi på Facebook! Gilla vår sida Semnos Förlag

Semnos Förlag www.semnos.com Björkgatan 9 info@semnos.com 331 51 VÄRNAMO 0370-198 27

2

• 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum. • I varje bokutskick finns information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt eventuella förmånserbjudanden. Vid retur betalar du själv returportot. • Har du avbokat föregående bok får du i stället ett brev där kommande bok presenteras. • För varje bokklubbsbok betalar du f.n. endast 29:- i porto. • Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap.


Går ditt andliga liv på slentrian? Fortsätt framåt, fortsätt att tro! Alla möter vi dem. Motstånden som hindrar vår väg till glädje. Svårigheterna som begränsar våra äktenskap. Fruktans murar som stoppar vår frid. Fästena som hindrar vår andliga utveckling. Minns du berättelsen om när Josua intog Jeriko? Fienderna var väldiga och hindren stora. Max Lucado menar att Josua bok i Bibeln finns där för att påminna oss om en sak: Gud strider för oss! Vi kan övervinna, eftersom Han redan har segrat. Vi kanske faller, men vi ger inte upp. Vi kanske får kämpa, men vi kan övervinna modlösheten. Vi kan uppleva ett liv fyllt av andens frukt och tron kan växa.

Mer än 120 miljoner läsare har funnit inspiration och uppmuntran genom Max Lucados böcker. Han bor med sin fru Denalyn och deras busfrö till hund, Andy, i San Antonio, Texas.

Med studiefrågor för enskilt bruk eller för gruppsamtal.

Dina bästa dagar

179:-

Max Lucado

258 sidor • mjuk pärm

Hur hanterar och besegrar vi det onda vi möter i vår värld?

nos Bokklubb Kom med i Sem endast för och köp boken Läs mer på sidan

Kyrkan på jorden är kallad att vara ett sjukhus dit sårade kan vända sig för att få vård. Men kyrkan är också en armé som har något och någon att slåss emot. Du har säkert personer runt omkring dig som blivit svikna. Människor är förvirrade och brottas med känslor av meningslöshet. Många är ensamma, fattiga, eller mobbade. Andra sitter fast i osund religiositet. Förresten, kanske du själv är drabbad? Den västerländska kyrkan vågar inte så ofta tala om armén eftersom man vid första genomläsningen kan tycka att den står i motsats till kärleksbudskapet. Men vad innebär det egentligen att drivas av kärlek? Hur ska vi hantera och besegra det onda vi möter i vår värld?

125:-

2

”Jag har lärt känna Mats Nyholm som en smittande evangelist, en god förkunnare och en kär kristen broder. Räkna med att utmanas av det han skriver – men också att skratta åt den befriande humorn.” Olof Edsinger, Generalsekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen ”Jag mötte Mats som en av mina elever på Johannelunds teologiska högskola 1998 och när jag var i S:ta Clara kyrka blev det några goda år av samarbete.” Carl-Erik Sahlberg

119:Ta upp Davids slunga Mats Nyholm

76 sidor • mjuk pärm

Mats Nyholm prästvigdes 2001. Han är gift med Camilla och tillsammans har de barnen Viola, Miriam och Noah. Från 2018 är Mats direktor i S:ta Clara kyrka i Stockholm.

3


Skakande skildring av det andliga läget Statsrådet slår näven i bordet och utbrister: ”Vi ska utrota kristendomen i Sverige!” Ministerns häpnadsväckande uttalande är inte det enda. Politiker, humanister och liberala kyrkoledare förföljer och förvanskar just nu den bibliska tron i vårt land.

Beställ även:

Ur innehållet: • Från Babel till New York En smärtsam diagnos på den • En värld utan gränser moderna frikyrkans lära och liv. • Islam - ett annat evangelium Läs om kyrkans kanske viktigaste • En påve tolkar Bibeln och mest spännande utmaning • Många vägar till Gud som går via en ny reformation. • Kärlek på villovägar • Hotet från humanisterna • En svensk samhällsprofet “Pennan glöder, men budskapet • Ropande stenar andas kärlek!” Ingemar Helmner • Övergivna mantlar

189:-

Nöd för Sverige Lennart Magnerot 322 sidor • mjuk pärm

79:-

Vi behöver en

Lennart Magnerot har arbetat som pastor och lärare.

ny reformation

Lennart Magnerot 160 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Sem endast för och köp boken Läs mer på sidan

132:-

Ord som berör Jesus kommer

2

119:-

Guds församling och

”Jesus skall komma för att hämta sin brud, församlingen. Det är ett av Bibelns mest grundläggande ämnen och många kristna i vår tid vill därför leva förberedda inför Jesu Kristi tillkommelse. Jag behandlar nu ämnet med ännu fler vinklingar och ingångar än i mina tidigare böcker.” Hans Jansson, Uppsala

de tio jungfrurna

”Vår tid uppfattas som allt pratigare. Orden känns slitna. Jag märker det även i kyrkan. Orden skramlar. Vi använder allt färre ord men brukar dem allt oftare. Mina nya bok är skriven med en poetisk språkdräkt och det är att förvalta den kristna traditionen. Vi glömmer lätt att stora delar av Bibeln tillhör just poesins värld: Jobs bok, Höga Visan, Predikaren, Ordspråksboken, Klagovisorna och Psaltaren.” Tommy Dahlman

Hans Jansson

Även i svarta

bergsskrevor växer blågula violer

Tommy Dahlman

110 sidor • hård pärm

78 sidor • mjuk pärm

Hur utvecklar du ditt personliga ledarskap? Genom träffande beskrivningar och praktiska exempel ger Tommy nio fungerande ledarskapsprinciper. Inspirerande och enkelt men ger trots det varje disciplin stort djup som skapar insikter som är lätta att ta till sig. /Bibliotekstjänst

Utveckla 179:-

169:-

Ett liv där det andliga blir en naturlig del av det vardagliga David har samlat ett livs erfarenheter av att överallt, i alla tonarter, i alla tänkbara och otänkbara situationer ge människor det bästa av allt: berättelsen om Jesus Kristus. I ord och handling. Ur Tomas Sjödins förord

U ppdraget

inom dig

gör livet spännande

212 sidor • mjuk pärm

160 sidor • hård pärm

ledaren

Tommy Lilja

David Johansson

169:-

4

DAVID JOH


Vad ligger bakom världshändelser i vår tid? Jonathan Cahns bästsäljande böcker Budbäraren och Mysteriet med Herrens Shemitah har orsakat enorm internationell uppmärksamhet. Nu tar han dig med på en resa du aldrig kommer att glömma; Paradigmet avslöjar hemligheter och mysterier som inträffat i vår tid som du aldrig skulle ha trott varit möjliga. Var beredd på att bli förundrad och fascinerad av Jonathan Cahns mest häpnadsväckande bok hittills!

• Kan en uråldrig plan visa på nycklar till vår tids ledare, vad de gör, när de framträder och när de faller? • Kan händelser som ägde rum för nästan 3 000 år sedan bestämma riktningen för vår tid och med det också riktningen för våra liv? • Är det möjligt att ett uråldrigt paradigm har förutbestämt, inte bara aktuella händelser, utan även dess tidpunkt – till och med de exakta datumen? • Kan ett detaljerat mysterium ha förutsagt resultatet av världshändelser – till och med presidentval – mer tillförlitligt än vår tids experter? • Kommer paradigmet att uppenbara vad som kommer att hända i framtiden? Och innehåller den i så fall en angelägen varning till varje person i vår generation?

Jonathan Cahn har kallats för en profetisk röst i vår generation. Han har talat inför FN, Capitol Hill i Washington och till miljontals människor över hela världen. Jonathan Cahn är ledare för Hope of The World ministries och Jerusalem Center/Beth Israel i Wayne, New Jersey.

Paradigmet

Jonathan Cahn

198:-

320 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Sem endast för och köp boken Läs mer på sidan

138:-

2

Vilka spelare inleder jordens sista dagar?

David Jeremiah utforskar Uppenbarelseboken genom linsen av dess viktiga spelare: exilen, martyrerna, de 144 000, de två vittnena, draken, vilddjuret från jorden, vilddjuret från havet, Segraren, Kungen och Domaren. Han ger en utförlig beskrivning av de händelser som kommer att inleda jordens sista dagar.

Författaren utforskar även Uppenbarelsebokens mest svårtolkade sammanhang, förklarar dem och – viktigast av allt – visar med exakthet hur de passar in på de ondskefulla krafter som är i rörelse i världen idag.

David Jeremiah är bästsäljande författare till över 40 böcker och är en av USA:s mest välkända pastorer.

Apokalypsens agenter David Jeremiah

198:-

320 sidor • mjuk pärm

Att skilja mellan äkta och falsk andlighet Hur kan man urskilja när den helige Ande verkar på ett äkta sätt och när en annan ande skapar manipulation? Har du upplevt och varit med om att Gud verkat på ett påtagligt sätt under en gudstjänst? Har du samtidigt varit oberörd eller opåverkad av predikan eller lovsång i en annan gudstjänst?

179:-

Helige Ande, är det du? R T Kendall

224 sidor • mjuk pärm

Om den vita duvan är en symbol på den helige Ande, och gråduvan är en symbol på en falsk ande, hur kan du veta vilken av dem som har landat i din församling? Det många menar vara Andens verkliga närvaro är tyvärr allt för ofta ingenting annat än det som författaren kallar ”fejk-religion”.

R. T. Kendall har varit pastor i Westminister Chapel i London. Han har skrivit över 50 böcker och är en av vår tids mest respekterade bibellärare. 5


Längtar du efter att må bra - inifrån och ut?

Boken är till dig som vill växa och utvecklas, som längtar efter att få stå fri från själsliga sår och istället kunna få känna glädje, energi och frid på insidan. Ande, kropp och själ är en helhet och det är viktigt att odla vanor som ger god hälsa. Hur gör man då för att må bra? Hur blir man av med t ex separationsångest, skuld, skam och rädsla och allt det där som skapar inre oro? Hur återhämtar man sig från en utmattning?

Vad bär vi omedvetet med oss i vårt inre och hur hanterar vi sår från andra människor? Hur kan vi få energi från andra, och hur kan vi återta den om någon stjäl den? Boken ger insikt och själslig förståelse samt innehåller också korta konkreta fallstudier från det verkliga livet.

Karin Wennerlöf är utbildad socionom och samtalsterapeut med egen praktik. Hon älskar människor och drivs av att lyssna, förstå och att hjälpa människor att må bättre. Hon är uppskattad och efterfrågad som föreläsare i företag, organisationer och kyrkor.

189:2-pack

299:-

Dela med dig!

2-pack

299:-

Dela med dig!

När själen inte mår bra Karin Wennerlöf

250 sidor • mjuk pärm

Vad Herren visade henne när hon lyssnade och skrev bönedagbok

Jesus kallar på dig Sarah Young

384 sidor • hård pärm

Carl-Erik Sahlbergs andakter för hela året

Allt det goda vi har i Kristus

Kristen tro och relationen till Kristus är mitt livs stora bonus. De här fyra böckerna, som är tänkta att ha med sig i vardagen i innerfickan eller handväskan, vill vara diakonala – ge tro och hopp i allt det som vi går igenom. Gud är god, han har gett oss så mycket gott i Kristus och vill inget hellre än att göra det också i framtiden!

6

Över 16 miljon er sålda böcker världen över.

En kort daglig läsning och inspiration från de ord, tankar och bibelversar som Jesus i kärlek lade ner i Sarah Youngs hjärta. Skriven som om Jesus själv talar till dig.

• vår (129:-) • sommar (129:-) • höst (129:-) Han vill, och lyckas, uppmuntra läsaren, och det han skriver • vinter (129:-) lever kvar i ens inre eftersom budskapet är berättande, klart 120 sidor per del, och mycket relevant. Karl-Henrik Wallerstein, präst mjuk pärm/ pocketstorlek

179:-

Paketpris, alla delar Allt det goda vi har i Kristus • 4 delar

399:-

SPARA

117:-


Familjen Baxters kärlekshistoria

Från Karen Kingsbury kommer nu en roman om familjen Baxter som berättar historien om hur John och Elizabeth träffades och blev förälskade. Från första stund var de som förutbestämda för varandra. Deras virvlande romans startade när de var unga studenter och varade i nästan trettio år – fram till Elizabeths död i cancer. John Baxter får frågan om att berätta om sin kärlekshistoria med Elizabeth, och hur allting började, för sitt barnbarn Coles skolarbete. Men John

är inte säker på att han kan göra det. Saknaden känns helt enkelt för stor. Men med själ och hjärta går han ändå tillbaka till minnen och miljöer han inte tänkt på eller besökt under årtionden. Tillbaka till de trevande första ögonblicken, men också till den hemliga hjärtesorg som förde John och Elizabeth tillsammans.

Vare sig du möter familjen Baxter för första gången, eller om du har följt familjen i de tidigare böckerna i Försoningsserien, Förstföddserien och Gryningsserien, kommer Allt har en början att gripa tag, beröra och påminna dig om betydelsen av kärleksfulla familjeband.

Karen Kingsbury har skrivit mer än 50 romaner och har snabbt blivit en av USA:s mest lästa och populära kristna romanförfattare med fler än 25 miljoner sålda böcker.

Allt har en början

198:-

Karen Kingsbury

288 sidor • mjuk pärm

Kärlek på Prince Edward Island Kliv in i värdshuset Red Door Inn, ett underbart mysigt hus längs med den norra kustlinjen på Prince Edward Island i Kanada. Det är en plats där sårade blir läkta, brustna finner förlåtelse och de ensamma får gemenskap... Marie Carrington jagas av sina svåra minnen och upplevelser. Genom att flytta till natursköna Prince Edward Island i Kanada hoppas hon få den ro och trygghet som hon så desperat söker efter. Motvilligt går hon med på att hjälpa till att inreda ett gammalt victorianskt värdshus innan det ska stå klart till årets turistsäsong.

Seth Sloanes uppdrag är att hjälpa till med renoveringen – och att glömma hans fästmö som lämnade honom med ett brustet hjärta. Är det möjligt att finna något oändligt mycket mer än vad de någonsin kunde föreställa sig på den här fantastiskt vackra ön? Underbart härlig romanläsning!

Liz Johnson förälskade sig tidigt i den kanadensiska provinsen Prince Edward Island, för övrigt samma vackra ö som böckerna om Anne på Grönkulla utspelar sig på. Liz Johnson bor i Nashville, Tennessee och är författare till flera bästsäljande böcker.

Vad handlar Guds nåd om - egentligen?

Av alla teman inom den kristna traditionen torde Guds nåd vara det mest omskrivna och besjungna. Men ställt i relation till krav och förväntningar, inte minst från oss själva, så blir nåden ett ämne att fundera och reflektera över.

Bengt-Göran och Joel Backman är båda pastorer i Eskilstuna.

Guds nåd sådan den 149:-

198:-

Liz Johnson

368 sidor • mjuk pärm

Donald Bergagård – en Guds ambassadör

En häpnadsväckande, dråplig och gripande resa som gick från Pingstväckelsen till en ledande roll inom den kontroversiella Maranataväckelsen och sedan tillbaka igen. Donald Bergagårds fascinerande och personliga berättelse, från de första stapplande stegen till idag!

verkligen är

Så här var det

164 sidor • mjuk pärm

240 sidor • mjuk pärm

Joel och BG Backman

Värdshuset vid havet

Donald Bergagård

189:7


Bokrea

Inspirerande uppbyggelseböcker!

Varför Anne Graham Lotz Egna erfarenheter och svar som Gud visat i det stora ämnet om lidandets problem.

59:-

Fyra årstider med Birro Marcus Birro Korta texter om tro, livet, kärleken, barnen, äktenskapet, försoningen, förlåtelsen och om Gud inte minst.

39:-

49:Jesusberättelsen Boris Salo

Öppen famn Boris Salo

Stämmer det Jesus sa och gjorde överens med historiska fakta? Kan man ta Bibelns redogörelser på allvar? Spännande apologetisk bok.

Om föräldraskap på kristen grund. Med bredd och djup tar boken upp hur vi ska se på och bemöta barn i familj och församling.

29:Roine Swensson Jakten på den förlorade härligheten Ett uppmuntrande och fascinerande bibelstudie om rikedomarna i att vara en kristen människa.

Dagens Dahlman Tommy Dahlman En modern huspostilla som innehåller terapeutiska och teologiska ämnen för människor i vår egen tid. En text om dagen!

79:-

På hjärtats våglängd Barbro Hård Det Herren visade och lärde mig när jag lyssnade till hans tilltal. Jag skrev ned både uppmuntrande undervisning och personlig vägledning i en innerlig veckoandaktsbok.

39:-

75:Jesus - historiens huvudperson Marcus Ringbäck Bra dela-med-dig-bok. Vem var Jesus egentligen? Vad var hans budskap? Och finns det några goda skäl till att tro på honom idag? 5-pack! 8

49:-

69:-

39:Du kan göra skillnad Niklas Lorentzon Om en ekonomi i harmoni med sin tro. Vad innebär ett generöst givande? Hur sparar man och har du koll på var dina pengar tar vägen?

49:-

Varför män hatar att gå i kyrkan David Murrow

Flammor Holger Nilsson

Män kan sätta ord på och få stöd för känslor de har burit på länge. Kvinnor upptäcker varför deras män ofta inte verka trivas i kyrkan, och vad man kan göra åt det.

Tidskriften Flammor har ett radikalt och utmanande profetiskt budskap till vår tid. Samlingsvolym med 99 tankeväckande och aktuella artiklar från 33 årgångar av Flammor.

59:-

59:-

Johannes på Patmos Nils Ibstedt

Kristi återkomst Nils Ibstedt

En realistisk beskrivning i romanform över Uppenbarelseboken. Johannes syner förklaras och tolkas i vår tid och vad som ligger på framtiden.

Hur och när ska Jesu återkomst ske? Blir det ett uppryckande av den kristna församlingen? Angelägna frågor och olika tolkningsteorier behandlas ingående.


Fler reaböcker i webbutiken www.semnos.com

Köp 4 betala för 3 Köp 8 betala för 6

Gäller alla reaböcker* Billigaste boken på köpet! *Erbjudandet gäller oavsett hur många du beställer – du får var fjärde reabok, den billigaste, på köpet. Ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden.

Bokrea Innan du säger amen Max Lucado Genom att komprimera Jesu undervisning om bön till en enda enkel, kort och revolutionerande bön att minnas inspirerar Max Lucado till ett fungerande böneliv.

Sårad av Guds folk Anne Graham Lotz Den tragiska sanningen är att när författaren – Billy Grahams dotter – ser tillbaka på sitt liv, är de mest smärtsamma såren orsakade av religiösa människor i hennes närhet.

75:-

89:-

89:-

Så länge hjärtat slår Tommy Dahlman Vi vet att mängder av svenskar ställer uppriktiga frågor om Gud. Jag vill ge dig min beskrivning av vad kristen tro innebär och hur man kan bejaka sin andliga längtan. Med flera vittnesbörd. Bra dela-med-dig-bok! 5-pack.

Predikningar i katedralen Carl-Erik Sahlberg Upplagda texter efter kyrkoårets rytm, en inspirerande veckoandaktsbok, ofta illustrerade med människors livsberättelser.

89:-

En tanke är en planta lik Kerstin Lindh Furås

49:-

Inbunden presentbok i fyrfärg. Tankar och reflektioner kring både glada, dystra och ‘vanliga’ dagar. Med de vackra bilderna förmedlas en bit av vår vackra och mångfaldiga natur.

En tanke är en planta lik Kerstin Lindh Furås

29:-

Väggalmanackan för 2018 med tänkvärda texter och bilder från Guds vackra natur. 30 x 42 mm. FÅTAL KVAR.

God jord Owe Lindeskär Är kyrkan så upptagen med sin verksamhet att den enskilda människans andliga utveckling inte längre vårdas av ledarskapet? Varför prioriteras inte längre bönemöten, bibelstudier och väckelsemöten? Jakten på församlingens förnyelse Roine Swensson Svensk kristenhet är i en djupare kris. Inte alla är medvetna om detta. Andra försöker förneka eller förtränga. Men det finns också ett antal, både enskilda troende och församlingar, som har ett klart krismedvetande.

49:-

29:-

9


Bokrea

Att äta crème brûlée Stina Jonsson Betsy är less på jobbet och till kyrkan vill hon helst inte gå längre, och drömmen om att resa har sedan länge bakats in i en smulpaj på Mackmakeriet. En dag krockar Betsy med en amerikan... Feelgood-läsning!

49:-

Inspirerande romanläsning! Köp 4 betala för 3 Köp 8 betala för 6 Gäller alla reaböcker* Billigaste boken på köpet!

*Erbjudandet gäller oavsett hur många du beställer – du får var fjärde reabok, den billigaste, på köpet. Ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden.

Columbuskoden Mike Evans

För att jag behöver dig Beth Wiseman Äktenskapet har inte alltid varit en dans på rosor. Om Darlene någonsin behövt Gud är det nu...

69:-

När Jesus grät Bodie & Brock Thoene Där Lasarus historia och historien om Jesu liv, korsfästelse och uppståndelse möts, får vi en unik inblick i kraften och verkligheten av Kristi kärlek.

59:-

Hjärtats dans Dan Walsh & Gary Smalley Efter ett tjugosju år långt äktenskap är Marilyn trött på att spela perfekt hustru. Hennes man Jim ger henne allt hon behöver – utom det som verkligen betyder något: kärlek.

49:-

49:10

Hjärtats löfte Dan Walsh & Gary Smalley Tom är utan jobb, något som han har dolt för sin fru Jean. Stressen av att hemlighålla detta börjar gå ut över hans äktenskap och riskerar att ödelägga banden av tillit. Kan deras kärlek upprättas?

Politiska intriger, maktspel och vad som verkar vara en profetisk agenda kring det som egentligen låg bakom Columbus upptäcktsresor. Var han egentligen en jude som flydde från den spanska inkvisitionen? Secret Service-agenten John Winters är fast besluten att finna svaren. Och kan en upptäckt av dessa hemligheter stoppa en internationell katastrof i dagens värld av terrorism?

59:-

Kylan Tommy Lilja I Sverige sker saker som bara några få invigda vet om. Kriget mellan ljus och mörker pågår, även om du inte kan se det. Tommy Lilja skriver, i romanens form, Arnes och Annas berättelse från 70-talet. Ingen trodde på dem där och då, när det hände. Tror du på dem nu?

39:-

Från djupet av mitt hjärta Henrick Rangsjö På västra Hönö bor Sara, lyckligt gift med Robert. Polisen har hittat Roberts bil i Askim. Helt utbränd, men tom. Under den frikyrkligt dominerade öboytan ligger dolda hemligheter och ruvar. En koppling till öns stora kristna sommarkonferens? Är Robert verkligen död, eller är han bara försvunnen, och i så fall – varför hör han inte av sig?

59:-


Bokrea

Fler reaböcker i webbutiken www.semnos.com

89:-

89:-

89:-

Hannes och Julia Hanna Christenson

Evelina Hanna Christenson

Duggregn Hanna Christenson

Han ägnar fredagskvällarna åt festande. Hon spelar spel och äter kladdkaka i kyrkan. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare. Men de dras oemotståndligt till varandra…

Evelina är ensam. Men när hon börjar gymnasiet förändras allt. Hon blir inbjuden till de populära tjejernas gäng och utanförskapet blir oväntat nog hennes sista problem.

En vecka innan studenten bjuder Alexander ut Michaela. Men deras kväll tillsammans slutar på ett sätt som ingen av dem kunnat föreställa sig.

Förvandlad Karen Kingsbury Holden är arton år och instängd i autismens fängelse. Ella hör hemma i innegänget. Kan Holdens mammas böner och Ellas ansträngningar vara tillräckligt för att ge dem alla ett mirakel?

49:-

Drömmarnas bro Karen Kingsbury Minnet av Molly finns ännu kvar hos Ryan, han hör hennes röst som uppmuntrar honom att följa sina drömmar. Kan ett mirakel av en andra chans verkligen inträffa?

49:-

Chansen Karen Kingsbury En historia om hjärtegripande förluster, kraften i tron, men också om de sår som bara en kärlek som varar för evigt kan hela. Hoppet lever för den som är villig att ta en chans.

Minnen från det förflutna Karen Kingsbyury Brad ska gifta sig, när minnen av en f d flickvän jagar honom; Han bär på en djup hemlighet.

Sarahs sång Karen Kingsbury Tolv dagar före jul. Två förtvivlade liv. Och en sång – Sarahs sång – som kanske kan skapa ett julmirakel för alla som lyssnar...

49:-

Femton minuter i rampljuset Karen Kingsbury Zack lovade både Gud och sin flickvän att kändisskapet inte skulle förändra varken honom eller hans tro på Gud. Kommer Zack att förlora det liv han en gång älskade för sina femton minuter i rampljuset?

49:-

69:-

69:-

11


Bokrea 49:-

29:-

29:-

Den längsta natten Christer Åberg En mans tro, och hans förtröstan på Guds omsorg, när han plötsligt en natt oväntat mister sin familj. Gripande läsning om sökandet efter Gud, längtan efter livslång kärlek och om få känna sig verkligt älskad och önskad.

Boken om Barbro Robin Cluley Barbro Hylmö hade ingen god start i livet, med synfel och lunginflammation som nästan tog hennes liv. Men hon upptäckte sina gåvor och blev en pionjär för hjälporganisationen IM, i Europa och sedan efter pensionen i Zimbabwe.

Inspirerande livsberättelser! Köp 4 betala för 3 Köp 8 betala för 6 Gäller alla reaböcker* Billigaste boken på köpet!

*Erbjudandet gäller oavsett hur många du beställer – du får var fjärde reabok, den billigaste, på köpet. Ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden.

Mitt himmelska uppvaknande Crystal McVea Crystals år av övergrepp som barn, en svår tonårstid och ett stormigt vuxenliv gjorde att hon kände sig övergiven, brusten och ovärdig. När Crystals hjärta stannade under 9 minuter, vaknade hon upp på en plats som hon visste var himlen. Och hon fick möta Gud.

69:-

Ökenliljan Ingela Fälth Ingelas berättelse om övergrepp under sin uppväxt och hur hon som ung vuxen ständigt söker kärlek och bekräftelse och sedan hittar tillbaka till sin barndomstro är gripande och berör. Joni & Ken Ken & Joni Eareckson Tada

49:-

89:12

Soul Surfer Bethany Hamilton Den fantastiska, sanna berättelsen om en trettonårig flicka som förlorade sin arm i en hajattack men aldrig tappade sin tro – och hennes triumferande återvändo till tävlingssurfing.

Min tid i himlen Richard Sigmund En detaljerad skildring av himlens gator av guld, möte och samtal med Jesus, återförening med vänner och familj, synen av de himmelska bostäderna, och mycket mer.

Ken underskattade utmaningen i att gifta sig med en kvinna med ryggmärgsförlamning. En aldrig tidigare skildrad kärlekshistoria genom handikapp och svårigheter.

69:-

Himlen öppnar fönstret Inger Waern Från en ordinär uppväxt på landsbygden i Dalsland och en plågad skoltid präglad av svår mobbning som satte djupa spår i själen, till en gudagiven uppgift att samla vanliga svenskars möten med änglar, ljus och bönesvar. Inger berättar om sitt liv och om sina egna, personliga upplevelser av oförklarliga gudsingripanden och änglabesök.

69:-


Bokrea

Barn och ungdom Fler reaböcker i webbutiken www.semnos.com

Afrikadeckarna och mysteriet med Barakas diamant Sara Brengesjö Signe - böner och blåbärspaj Stina Jonsson Signe är tolv år. Hon bakar, simmar och är en riktig bokmal. Nu drar hon igång en matlagningskurs! Rek. läsning för 9-12 år.

69:-

Sommarlov, men allt är inte som vanligt på den svenska missionsstationen. Följ med Elias och Sally och deras kompis Nyota när de försöker lösa mysteriet med den värdefulla diamanten. Rek. läsning för 9-12 år.

Signe - myggnät och maränger Stina Jonsson

Ungdomsmirakler Karen Kingsbury

Signe och Hanna är sugna på att tälta. Men var? Inte i en kohage i alla fall... Kan man vara dagens samarier för någon man faktiskt tycker väldigt mycket om? Rek. läsning för 9-12 år.

Sanna berättelser om gudsingripanden. Läs om två tjejer som råkar ut för en kidnappning, en åskstorm som drabbar en ung campare, en dotter som ber om ett tecken på att hennes pappa inte lämnat henne, och många fler berättelser.

69:-

89:-

49:-

Världens första lingon Stina Jonsson Tuva älskar bär och är en tänkare – men varifrån kom det första lingonet?. Einar är uppfinnare och en duktig flinta-knackare. När barnen träffar två getter faller Tuva pladask. Men det visar sig snart att de charmiga djuren är allt annat än lättskötta. Kan Tuva och Einar behålla dem? Rek. läsning för 9-12 år.

Rise Above Bethany Hamilton

29:-

Hon förlorade armen i en hajattack och berättade om det i boken Soul Surfer. Här är nu en inspirerande andaktsbok för tonåringar. Varje dag delar hon ett bibelord, en bön och en rolig händelse från sitt liv.

89:-

Bokrea Våra populära målarböcker för vuxna Pausa vardagen och släpp fram din kreativa ådra när du kopplar av och färglägger mönster, bilder och bibelord. Med kristna, inspirerande motiv efter i huvudsak Psaltaren och med texter och bibelord på engelska. Delight yourself in the lord New Every morning

39:-

59:-

Titta i böcker na på www.semnos.c om

96 sidor per bok som går att

39:-

vika upp plant. (18 x 14 cm)

Färgpennor för målarböcker

Be Still And Know

12 olika färger

112 sidor som går att vika upp plant

Beside still waters

(18 x 18 cm)

This is the day

49:-

49:-

112 sidor som går att vika upp plant (18 x 18 cm)

96 sidor som går att vika upp plant (c:a A4)

59:-

My strenght and my song

59:-

96 sidor som går att vika upp plant (c:a A4)

13


Ljudböcker - till låga priser!

Du har väl inte missat att några av våra populära böcker även finns som ljudböcker? En ljudbok är perfekt när du vill ha något att lyssna på i bilen, på gymmet eller under promenaden. Det är även lösningen för dig som av olika anledningar har svårt att läsa tryckta böcker. Läs gärna mer om varje titel på www.semnos.com Ingenting är omöjligt MP3-Ljudbok Jen Bricker

Änglar i elden MP3-Ljudbok Dann Stadler

Fyra årstider med Birro MP3-Ljudbok Marcus Birro

Hannes och Julia MP3-Ljudbok Hanna Christenson

Allt förmår jag MP3-Ljudbok Hanna Christenson

Uppläsare: Ann Katrin Andreasson Uppläsare: Ann Katrin Andreasson Uppläsare: Johannes Österbro Uppläsare: Ida Olsson

Uppläsare: Ida Olsson

c:a 5 tim • MP3-filer på CD

c:a 5 tim • MP3-filer på CD

c:a 4 tim • MP3-filer på CD

c:a 7 tim • MP3-filer på CD

c:a 7 tim • MP3-filer på CD

149:-

149:-

149:-

99:-

99:-

Praktiska och fina anteckningsböcker

Anteckningsböckerna kan användas till exempel i ditt andaktslivet eller när du reflekterar kring din vardag. Skriv ner dina tankar, dina drömmar, bibelord, böneämnen och bönesvar.

You are valuable Notebooks 2-p Två-pack klamrade skrivhäften, 13 x 18 cm.

98:-

80 linjerade sidor vardera. Guldfolierat tryck på framsidan.

Love is greater Notebooks 2-p

159:-

159:-

Faith Floral

Två-pack klamrade skrivhäften, 13 x 18 cm.

69:-

Everything beautiful

98:-

80 linjerade sidor vardera. Guldfolierat tryck på framsidan.

Find Your Way Good things Notebooks 2-p

Mjuk, exklusiv läderpärm med prägling, 15 x 20 cm. Anteckningsblock och 192 linjerade sidor med bibelord längst ned på varje 6 olika mindre anteckuppslag. Med läsband.

ningslappar i en praktisk folder. Totalt 300 lappar

98:-

Två-pack klamrade skrivhäften, 13 x 20 cm. 128 linjerade sidor vardera. (ord 89:-)

med inspirerande texter.

Nya, spännande och romantiska trilogin från Hanna Christenson som kommer hålla dig fängslad ända till sista sidan!

169:-

169:-

Den förflyttade (del 1) Hanna Christenson

Den orädde (del 2) Hanna Christenson

248 sidor • hård pärm

240 sidor • hård pärm

Den infödda är den sista delen i trilogin om en framtid där människor lever strängt bevakade på faciliteter, men där hoppet om frihet finns närmare än de anar. Missa inte finalen på denna spännande och romantiska trilogi som fängslat många läsare!

Något är fel. Liv känner det, men varje gång hennes medvetande

snuddar vid orsaken glider tankarna förrädiskt undan och dagarna fortsätter som vanligt. Ossian är förflyttad från en annan facilitet och allt med honom drar Liv till sig. Vad skiljer honom från de andra?

14

Berättelsen är rakt igenom mycket spännande och har suget av en bladvändarbok. Agneta Willans, Bibliotekstjänst

169:-

Den infödda (del 3) Hanna Christenson 240 sidor • hård pärm


Dekalark 5-pack

• Omsorgstema 5-p • Uppmuntranstema 5-p • Barntema 5-p

39:-

39:-

Vykort med bibelord och texter vid uppmuntran, omsorg och gratulation Exempel på motiv

storpack vykort 100-pack

15-pack Påskkort Blandade motiv med påskhälsning

Blandade vykortsmotiv med bibelord, grattis, omsorg, uppmuntran av vår nyare kollektion.

149:-

ord 189:-

Änglaplåster – blå

Plåster med 20 plåster med bibelord på utvalda bibelord på engelska. Varje engelska 49:box innehåller 20 latexfria plåster. Änglaplåster – rosa Välj mellan blå 20 plåster med bibelord på eller rosa boxar. engelska 49:-

Lågpriskort 50-pack Blandade motiv från Evangeliitjänsts klassiska vykortskollektion. Bibelord, grattis och uppmuntran.

25-pack vykort

49:-

Blandade motiv av vår nyare kollektion

ord 99:-

50-pack vykort

Guldvykort 25-pack

å rodukter p Ännu fler p os.com www.semn

99:-

75:-

ord 150:-

Kristna filmer

149:-

Boxar med totalt 8 filmer

149:-

dvd-box volym

på Fler kristna filmer m www.semnos.co

Blandade motiv av vår nyare kollektion

Blandade sekelskiftesmotiv med guldtryck. Bibelord och grattis.

69:-

1

dvd-box volym

2

(ord 596:-)

(ord 596:-)

Svensk text

Svensk text

War Room

Ordinary People

Heaven is for Real

Faith Like Potatoes

Courageous

Grace Card

Fireproof

Rust

Lyssnar du gärna på Southern Gospelmusik? Då är Musikklubben någonting för dig. – CD & musik-DVD från 59:-!

Ge någon ett Ord på vägen!

20:e upplagan, nu 1 000 000 tryckta av detta mycket uppskattade häfte till ytterst lågt pris för att dela ut till medmänniskor. Många har vittnat om välsignelsen av denna lilla skrift. Ord på vägen 20-pack, 99:Ord på vägen 100-pack, 349:Klammerhäftad, 32 sidor. 5,5 x 8 cm En vers ur Ordspråksboken och Psaltaren för varje dag i månaden. Alla fyra motiv ligger blandade i en förpackning.

20-pack

99:-

100-pack

349:-

Musiknytt! Besök www.musikklubben.se för att handla av vårt stora sortiment av Homecoming och Southern Gospelmusik. Här kan du också anmäla dig som medlem och få del av ditt förmånliga Välkomsterbjudande. 15


st 39:a d n e t k Fra 500:r e v ö r e Ord ! fraktfritt

Frankeras ej. Mottagaren betalar portot.

Namn:

Semnos Förlag

Adress:

Svarspost 204 955 57 331 20 VÄRNAMO

Postadress: Tel:

Så här beställer du:

• Webbutiken: www.semnos.com • Posta: Fyll i beställningen, posta hela sidan (Fungerar även via mobil eller läsplatta)

(Portot är betalt)

• E-post: order@semnos.com

• Ring: 0370-198 27 (Ord. telefontider: mån-tors 10-15)

Bokrea-beställningar skickas med start 27 februari Produktnamn

q

Ja, jag vill gå med i Semnos Bokklubb* Köpvillkor

(enligt villkoren på sidan 2)

Välkomstpremie:

Du får den gripande livsberättelsen Ingenting är omöjligt (värde 189:-) som gåva när du går med i Semnos Bokklubb.

Min första bokklubbsbok (Välj bland följande böcker:)

q

Dina bästa dagar Bokklubbspris 125:- (ord 179:-)

q

Nöd för Sverige Bokklubbspris 132:- (ord 189:-)

q

Paradigmet Bokklubbspris 138:- (ord 198:-) *Du kan även gå med i Bokklubben på www.semnos.com

Antal

TACK för din beställning!

Beställningar skickas normalt inom 2-5 arbetsdagar. Alla beställningar skickas vanligtvis mot faktura. Frakt tillkommer med endast 39:-, fraktfritt vid beställning över 500:-. För utlandsbeställningar tillkommer porto enligt postens prislista. För detaljerade köpvillkor se:

www.semnos.com Semnos Förlag Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO

#

Katalogens priser gäller t o m 30 april 2018

Semnos vårkatalog 2018  
Semnos vårkatalog 2018