__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Alltid inspirerande

n e g o l a t a k r Somma

2021

Sommarläsning Välj 4 för 3! (gäller böcker på sid 14-15)

Kristna böcker för alla! Romaner • tro & vägledning • Själavårdande Livsberättelser • bön & andakt • Barn & unga

FRAKT 39:Order över 500:F R A K T F R IT T !


ALLTID INSPIRERANDE

Semnos Förlag startades 2001 och är numera ett av Sveriges större kristna bokförlag. Varje år ger vi ut omkring 35-40 nya boktitlar av både svenska och utländska författare. Vår inriktning är allkristen och vårt motto är: Alltid inspirerande!

g! Trevlig so mmarläsnin

Följ och gilla oss

Vi vill önska dig en riktigt härlig sommartid med allt gott från Herren!

Facebook: semnos förlag

Illustration: Magdalena Lindroos

Instagram: semnosforlag

Joakim & Malin Sunesson

David Jeremiah om nya boken

Symbolen betyder att boken även kan köpas/streamas som digitial ljudbok och/eller e-bok där dessa normalt finns.

Semnos Förlag Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO

www.semnos.com info@semnos.com 0370-198 27

Jag har aldrig under alla år som jag har följt Jesus, studerat Bibeln och själavårdat välmenande kristna, stött på någon rädsla som Gud inte har ett svar på... Jag skrev den här boken eftersom jag ser rädsla som en verklig och ständig fara i Kristi kropp. Många kristna lever inte sina liv fria från rädsla, och saknar man hopp kan det få allvarliga konsekvenser. Min bön är att du, när du läser den här boken, ska växa till i din övertygelse om att Gud är svaret på alla dina rädslor; att du, när du blickar in i framtiden, inte ska se någonting annat än Hans makt och kärlek som beskyddar dig för varje steg du tar, och att du ska finna sanningen som gör dig fri att leva det liv fullt av hopp som Gud har skapat dig till att ha. Hebreerbrevet 11:1 säger: ”Tron är en övertygelse om det man hoppas, en visshet om det man inte ser.” Botemedlet mot rädsla är tro. Och tron ger oss hopp oavsett vad det är för något skrämmande vi står inför.

2


Att tro och förtrösta på Gud när livet händer Det råder inget tvivel om att vi lever i en värld som ofta är en skrämmande plats. Många av oss försöker hantera våra bekymmer genom olika distraktioner. Allt för att undvika den gnagande oron. Men det är inte så livet behöver levas. Det finns ett hopp som inte kan skakas – en klippfast grund – som aldrig sviker oss. På ett eller annat sätt drabbas vi alla av bekymmer. Vi möter livets stormar; misslyckanden, ekonomiska kriser, allvarliga sjukdomar eller smärtsamma förluster. David Jeremiah utforskar var och en av dessa förödande livshändelser och visar på hur en enkel tro och förtröstan på Gud kan få vara ett stadigt ankare för själen. Det finns hopp, och det finns inom tryggt och säkert räckhåll. David Jeremiah är bästsäljande författare till över 40 böcker och är en av USA:s mest välkända pastorer. Han leder församlingen Shadow Mountain Church i Kalifornien. Genom tv, radio och litteratur nås varje år över 200 miljoner hem med evangelium och sund bibelundervisning. Detta är hans fjärde bok på svenska.

Att leva tryggt i en orolig värld av bekymmer, pandemier och ohälsa ...

Hopp ­– att leva tryggt i en orolig värld David Jeremiah • 210 sidor inbunden med skyddsomslag Kom med i vår bokklubb – köp boken för endast

229:-

159:-

LÄS MER PÅ SIDAN 22

Bibliskt hopp är inte önsketänkande. Det handlar inte om tur. Det är inte någon ogrundad optimism. Nej, det är en bergfast tro på Guds karaktär. Det här betyder inte att vi är garanterade rosenbuskar utan törnen, eller ett liv utan tragedier eller katastrofer. Men eftersom vi vet att Gud är allvetande och allsmäktig och för oss, kan vi slå tillbaka mot våra rädslor och förtrösta på Honom ifråga om hur allt kommer att sluta. Om Gud är god och kärleksfull (och det är Han), och om Gud är allsmäktig (och det är Han), och om Gud har ett syfte och en plan som inkluderar Hans barn (och det har Han), och om vi är Hans barn (vilket jag hoppas att du är), då finns det ingen anledning till rädsla och oro, och all anledning till hopp, för Gud har allt under kontroll.

3


Svindlande äventyr i vackra nationalparken i Montana Den andra, helt fristående fortsättningen på den fängslande romanserien om PEAK flygräddning har hög puls, dramatik och starka karaktärer. Willow Rose vill verkligen ro hem det där jobbet som ungdomspastor i kyrkan i Mercy Falls. Men efter att två av ungdomarna – utan föräldrarnas tillåtelse – ensamma åkt på en date till hennes favoritställe i nationalparken, ser inte oddsen längre ut att vara på hennes sida. Inte minst när det visat sig att den ena av ungdomarna är pastorns dotter! Dessutom verkar det som om hon blivit mer än lovligt intresserad av den perfekta drömkillen … för sin syster Sierra. Hon som är trygg, praktisk och organiserad – raka motsatsen till impulsiva och känslosamma Willow. Livet har verkligen inte blivit som Willow tänkt sig. I ett desperat försök att vinna tillbaka församlingens förtroende tar Willow med sig ungdomsgruppen ut i Glacier National Park. Men det som börjar som en idyllisk dagsvandring förvandlas snabbt till en skrämmande kamp på liv och död ... Fighten för överlevnad har bara börjat. Susan May Warren har skrivit fler än femtio böcker, som sålts i över en miljon exemplar. Detta är hennes andra bok på svenska som handlar om våghalsiga äventyr, gudstro och en kärlek som varar.

Rädda mig

Susan May Warren 360 sidor • mjuk pärm

198:-

Kom med i vår bokklubb – köp boken för endast

139:-

LÄS MER PÅ SIDAN 22

Välskriven, dramatisk roman som utspelar sig under bibelns tid Ljuset från Faros är en fängslande biblisk roman som utspelar sig i mitten av det första århundradet före Kristus. En riktig bladvändare! Den unge Symeon bryter upp från sitt hem i Juda och ger sig ut på en resa som ska föra honom ända till Egypten. Hans väg korsas av en präst som ger honom ett uppdrag: att föra två skriftrullar med profetens ord om Guds ljus till det berömda biblioteket i Alexandria. Snart dras Symeon in i händelser han inte kunnat föreställa sig, och han hamnar i det djupaste mörker, som slav i ett främmande land. Men för den som tror lyser ljuset starkare än mörkret, och det går att finna en väg ut. Det handlar om att söka och finna sin väg i livet, men också om det ljus som hela världen ska få se, samma ljus som också kan bryta in i en människas liv och föra henne från mörker till ljus. Niklas Bjernhagen arbetar som pastor, och har haft skrivandet som passion och följeslagare sedan tonåren. I hans böcker skildras människors livsöden och relationer, och frågorna ställs om vad det är att vara människa. Detta är hans tredje roman.

4

Ljuset från Faros

Niklas Bjernhagen 286 sidor • mjuk pärm

189:-


Härlig feel good-roman med rätta sommarkänslan Humor, träffsäkra beskrivningar och mysiga miljöer på Västerö väntar. Sedan Rakel blev änka för nästan tio år sedan har hon uppfostrat de båda döttrarna på egen hand. Om Gud fortfarande brydde sig om henne borde han väl kunna hjälpa henne att hitta en vän? Fast han hade inte verkat så angelägen om det hittills. I sommar bilar tjejerna genom USA och för första gången sedan bebisåren är det ingen som förväntar sig att Rakel ska finnas där. Hon njuter av den nya friheten, samtidigt som ensamheten breder ut sig. När Rakel i praktiken blir hemlös över en natt på grund av en klantig vattenskada tvingas hon tillbringa semestern i en stuga på Västerö. Men det dröjer inte länge förrän hon trasslar till det igen och måste ta emot hjälp av en fotograf som verkar ha lättare för att prata med tilltufsade måsar än människor. Utan att Rakel förstår hur det går till ägnar hon plötsligt dagarna åt att prata om livet med Sofia på bryggan, dra in angenäma dofter i Tebutiken och fota solnedgången. Tänk om resan mot ett nytt liv med mening och gemenskap kan börja på Västerö? Kanske finns det hopp för både sommaren och livet. Trots allt.

... gör jag mig en boning ytterst i havet, ska också där din hand leda mig och din högra hand hålla mig.

En boning ytterst i havet Stina Jonsson 262 sidor • mjuk pärm

179:-

Stina Jonsson är en etablerad författare som har gett ut ett tjugotal böcker.

Psaltaren 139

Fördomar, intriger, kärlek och mycket känslor ”Den här boken fick mig att tänka till. Bakom alla hårda ytor finns en människa. Precis som jag. Och alla kan förändras.” Han är tjugotre år. Hon är tjugo. Han jobbar på verkstad. Hon går första året på universitetet. Hans mamma stack under uppväxten och hans pappa sitter i fängelse. Hon bor fortfarande hemma. Han ägnar fredagskvällarna åt fighter, festande och streetrace. Hon ägnar dem åt att spela sällskapsspel och äta kladdkaka. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare i kyrkan. Det enda de har gemensamt är att de dras oemotståndligt till varandra …

Utvaldes till en av årets bästa böcker av tidningen Dagen när den Hannes och Julia Hanna Christenson 246 sidor • mjuk pärm Nyutgåva

släpptes första gången.

179:-

Hanna Christenson bor utanför Stockholm med sin familj. Hon har skrivit ett flertal uppskattade böcker för både ungdomar och vuxna.

5


Hur utvecklas och utövas ett gott och sunt andligt ledarskap? Haveriet i Knutby har förstärkt uppfattningen att det bästa är att få bort karismatiken i församlingarna. Kan verkligen en sund karismatik och ledarskapsmodeller utan maktanspråk och andliga övergrepp bli verklighet? Under drygt 100 år har en speciell andeutgjutelse påverkat människor, vilket medfört att karismatiska församlingar vuxit fram på ett lavinartat sätt. Detta har inte skett smärtfritt. Fel har begåtts av ledare. All karismatik har inte varit sund. Magnus Jonegård har lång erfarenhet av ledarskap, både från näringslivet och som pastor och församlingskonsult i cirka 25 karismatiska miljöer. På ett personligt sätt belyser han likheter och olikheter mellan näringsliv och församlingsliv, och han beskriver ledarskapets möjligheter och svårigheter med hjälp av många exempel.

269:-

Flera kapitel berör Filadelfiaförsamlingen i Knutby, där författaren verkat som församlingskonsult under ett år, och vi får unika inblickar i församlingens teologi och ledarskap som inte tidigare varit kända. Boken tar också upp högaktuella frågor kring hur man identifierar och hanterar maktmänniskor samt förhindrar sektliknande och osunda drag i församlingen.

Att leda i karismatiska miljöer

–­ strategi, organisation, kultur och andlig tillväxt Magnus Jonegård 310 sidor • inbunden med skyddsomslag

Magnus Jonegård arbetade länge som konsult och chef inom management och IT-branschen. Efter cirka 30 år i näringslivet kallade Gud honom till pastor. Med en masterexamen i teologi från USA som grund, har han sedan 2004 arbetat som pastor och församlingskonsult inom Pingst och Evangeliska Frikyrkan.

Hur bibelsyn, värderingar, demokrati kan förhålla sig till ett modernt församlingsbygge. Pelle Hörnmark, pastor och Chairman Pentecostal European Fellowship

Framgångar, misstag och avarter som blir till hjälp att förstå en del av vår historia, men också ... framtiden.

Sune Nordin, pastor och församlingshandledare EFK

Högaktuellt om hur vi kan vara kyrka Medan Sverige just nu har en maxgräns för att få mötas, drömmer jag om att varje kyrksal kan fyllas. I min barnatro är jag övertygad om att varje kyrksal i Sverige kommer att kunna fyllas. Men hur kan det ske, vad ska till och vad behöver i så fall förändras? Vilket innehåll är det egentligen kyrksalen ska fyllas av? Att upptäcka hur varje kyrksal åter kan börja fyllas efter pandemin är en högaktuell och brådskande ödesfråga för hela kristenheten i Sverige.

Utifrån egna erfarenheter av församlingstjänst visar Mats Nyholm, präst och direktor för S:ta Clara kyrka i Stockholm att det faktiskt är fullt möjligt att få se människor i olika åldrar, från skiftande miljöer och sammanhang mötas och samlas i kyrkan. Detta är hans tredje bok på Semnos förlag.

6

Varje kyrksal kan fyllas

Mats Nyholm 170 sidor • inbunden

189:-


Den helige Andes verksamhet i historien och vad Han gör idag Med vittnesbörd av Hans Weichbrodt, Nils Lidskog, Hans Wolfbrandt, Inga Pagréus, Gösta Degerman och John Derneborg, m fl. Den första kyrkan var enormt beroende av den helige Ande. Men redan på 100-talet hade kyrkan förlorat karismatiken och under nästan 2 000 år var budskapet att den helige Andes nådegåvor inte längre behövdes. Så plötsligt kommer den helige Andes kraft tillbaka genom pingströrelsen och den karismatiska väckelsen under 1900-talet. Fascinerade och öppenhjärtigt berättar författaren om sitt eget personliga möte med den helige Ande och hur det blev starten för en växande dynamisk prästtjänst med Andens gåvor och kraftgärningar i bruk. Han skriver också om många märkliga händelser som skett när människor blivit berörda och helade av bara atmosfären i en gudstjänst.

”Den helige Ande har varit , och är, ovärderlig i mitt liv och tjänst” Carl-Erik Sahlberg är teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt författare till ett stort antal bästsäljande böcker. Under drygt tjugo år arbetade han i S:ta Clara kyrka i Stockholm. Numera leder han och hustrun Overa ett arbete bland utsatta barn i Tanzania.

Den helige Ande

169:-

– kraft till tjänst Carl-Erik Sahlberg 120 sidor • mjuk pärm

På omtumlande upptäcktsfärd genom evangelierna Läs om hur roliga och smått galna evangeliets berättelser faktiskt är och varför mötet med Jesus var ordentligt omtumlande för de första lärjungarna. Möt ängeln Gabriel, utsänd från himlens familjeredaktion, och herdar som blir avbrutna av en konsert från hög höjd. Jesus gör ett starkt intryck på alla han möter. Många gör allt för att träffa honom, även om det innebär att förstöra hustak eller klättra i träd. En utstött kvinna kraschar en middagsbjudning och de judiska ledarna gillar definitivt inte när en okänd snickarson gör anspråk på att förstå Gud bättre än dem … Evangeliet om Jesus Kristus återberättas på ett finurligt och underfundigt sätt som du förmodligen aldrig har hört tidigare. Med en humoristisk och fascinerande stil låter Johan Kårlin händelserna i Bibeln få liv och beskriver även det som kan ha hänt ”mellan raderna”. Härlig läsning för både ung som gammal!

Såväl vana som ovana

Omtumlad

–­ med Jesus kan allting hända Johan Kårlin 172 sidor • mjuk pärm med flikar

169:-

bibelläsare får nya insikter! Johan Kårlin är präst i Lindsdal utanför Kalmar och brinner för att göra Bibelns budskap angeläget. Han har arbetat bl a som EFS-pastor, IT-konsult och föreståndare för lärjungaskolan i S:ta Clara kyrka i Stockholm.

7


Använd av Gud - trots allt! Det här är min ärliga livsberättelse av hopp och förtvivlan, mörker och ljus, men också om Guds trofasthet då livet känns som mörkast. Jag skriver till dig som tror att livet är över på grund av fysisk eller psykisk smärta, men också för dig som är anhörig eller bara nyfiken på en själavårdares liv och vardag samt på mina tankar om själavård. Under 33 år har jag dragits med kronisk ledsjukdom. Den är som en ovälkommen, efterhängsen, oberäknelig person som jag inte blir av med. När jag drabbades av utmattning och utbrändhet, mitt under ett aktivt församlingsbygge, var jag färdig att ge upp …

Jag brottades fruktansvärt med utbrändheten. Det kändes som om jag svek alla. Men jag orkade inte mer. Varje söndag stålsatte jag mig för då kom frågan: ”Men ska du inte följa med till kyrkan idag?” Men jag kunde inte! Jag satte samman mitt mående med tjänandet i kyrkan. Jag hörde Jesu förmanande stämma: ”Du håller på att slita ut dig.” Jag visste långt, långt därinne att han så klart hade rätt. I Psaltaren 23 står det: ”Han låter mig vila på gröna ängar. Han för mig till vatten där jag finner ro.” Om Jesus vill, varför ville då inte jag? Caroline Lekardal driver Själaro Själavårdscenter tillsammans med sin man Johan. Hon har varit pastor i många år och själavårdare under mer än två decennier. Detta är hennes första bok.

Allt vackert byggs långsamt

189:-

Caroline Lekardal 184 sidor • inbunden

Verkliga svar på livets frågor Något binder samman oss människor – vi är alla sökare. Det här häftet kan du ge till vänner, bekanta och grannar som har ärliga frågor om Gud. Min tro har inte varit en verklighetsflykt för mig utan en källa till kraft, styrka, frid, hopp och syfte i ett liv där jag fått möta både framgång och glädje men också svårigheter i form av allvarlig sjukdom. När jag fick upp ögonen för vad kristen tro – de goda nyheterna om Jesus – handlade om var det för mig som att vinna högsta vinsten på lotto. Känslan var att jag hade hittat en skatt! Den skatten vill jag nu dela med mig av. Till dig.

3-PACK

39:Det stora sökandet Marcus Ringbäck 32 sidor • klammerhäfte

8

99:-

Marcus Ringbäck har jobbat med människor hela sitt liv. Han leder Life Mission, en organisation som arbetar med att ge evangeliet till världen och arbetar mot det moderna slaveriet.


Glädjen som varken är självisk, temporär, tillgjord eller obiblisk Upptäck ett sätt att leva på, uppbackat av Jesu undervisning och moderna vetenskapliga studier, som ger en glädje som varar och som håller hela livet. När kände du senast en tillfredsställande känsla av sprudlande och smittande glädje? Kanske svarar du: ”Ja, men det är ju så jag känner jämt!”. Gud välsigne dig! (Och snälla: rekommendera den här boken till någon som behöver den.) För många av oss är svaret: ”Tja, det var ett bra tag sedan. Förr var jag lycklig, innan livet tog ut sin rätt.” Människor över hela världen erkänner att glädje och lycka är deras mest eftertraktade mål. Marknadsförare har fattat galoppen och ställer frågan: Vill du bli lycklig? Kör den här bilen, bär de här kläderna, ha mycket pengar på banken. Men den här vägen till glädje är bred. Trots allt den lovar, är den glädjen tunn och skör; här idag, borta imorgon, bortblåst av jämförelsens vindar, besvikelser eller ouppfyllda förväntningar. Tänk om det finns en annorlunda, oväntad väg till glädje? Som inte kräver ett kreditkort, avbetalningar, eller en ”plötsligt händer det-tur”. En väg där ålder, utseende eller status inte räknas ...

Vad innebär det att ha en

varaktig glädje i en osäker värld fylld av bekymmer och oro?

Hur du hittar glädjen

239:-

Max Lucado • 240 sidor inbunden med skyddsomslag

Kom med i vår bokklubb – köp boken för endast

167:-

LÄS MER PÅ SIDAN 22

Max tar oss tillbaka till Jesu väg till glädje.

– Christine Caine, författare och förkunnare

Hans bibelkunskap är välgrundad ... en inspiratör för miljoner troende. – Joel Osteen, Lakewood Church, Houston

Som alltid förklarar Max vad vi behöver veta och visar på rätt riktning. – Ed Stetzer, Billy Graham Center, Wheaton

Mer än 140 miljoner läsare har funnit inspiration och uppmuntran genom Max Lucados böcker. Han är en av världens mest omtyckta kristna författare.

9


Lär känna Daniels bok, hans liv och profetiorna för framtiden Det profetiska ordet är tydligt; Babylon är på väg att återuppstå och Daniels drömmar ger oss ledtrådarna till hur vi ska navigera framöver. Under historien har Babylon varit en symbol för världens mest hänsynslösa ondska – utlevd dekadens, ofattbar grymhet, äregirig makt och obevekligt motstånd mot Gud. Ingenstans i Bibeln får vi en mer levande bild av den ondskefulla naturen hos Babylon än i Daniels bok. Parallellerna mellan den värld och tid som beskrivs i Daniels bok och den värld vi nu lever i är häpnadsväckande lika. I Babylons agenter utforskar David Jeremiah profetiorna, drömmarna och synerna som beskrivs i Daniels bok. Han förklarar vad de betyder och visar hur de är kopplade till vår värld idag så att vi kan vara bättre förberedda för det som ligger framför.

Babylons agenter

198:-

David Jeremiah • 396 sidor mjuk pärm

David Jeremiah är en av USA:s mest kända pastorer. Han är pastor i en av USA:s största församlingar, Shadow Mountain Community Church i San Diego. Han är författare till närmare 100 bästsäljande böcker. Detta är hans tredje bok på svenska.

Underbar coffee table-bok i färg samt bonus-cd med 10 sånger Hennes insikter i aktuella frågor berör oss alla och med sin profetiska gåva förankrar hon händelser i det andliga skeendet. Eleonora Lahti driver sedan hösten 2013 den populära bloggen In my living room. Inläggen, som har blivit till hundratals texter, färgas av en innerlig längtan efter att Guds ord alltid ska få vara i centrum. Det går inte undgå att ryckas med och låta sig beröras av hennes färgstarka skildringar av livet, och på samma sätt som årstiderna växlar innehåller hennes debutbok med 68 utvalda bloggtexter också en härlig blandning av både glädje och sorg, livslust och allvar.

En ”salig röra”' av djupa, spontana, glada och smärtsamma tankar. Fina bilder och härligt format. – Världen idag

Under 1980-talet blev Eleonora Lahti känd för hela svenska folket genom TV-programmen Hela Kyrkan Sjunger. Hon har varit aktiv inom olika kyrkors musikliv och spelat in flera egna musikproduktioner. Eleonora arbetar parallellt med musiken och skrivandet även som högstadielärare. Tillsammans med sin make Curt har hon fyra vuxna barn och sex barnbarn.

10

289:Tider av förändring (bok+cd) Eleonora Lahti 160 sidor • inbunden • fyrfärg


Upptäck vad ingen bok tidigare avslöjat ... förrän nu Kan Covid-19-pandemin och andra aktuella världshändelser utgöra en del av pusslet i ett otroligt bibliskt mysterium? Häpnadsväckande läsning! När boken Budbäraren utkom 2012 väckte den enorm internationell uppmärksamhet. Att ett bibliskt mysterium skulle ligga bakom och förutsäga märkliga samband kring världshändelser och avslöja hemligheter om världens framtid fascinerade och övertygade den mest inbitne skeptiker. För första gången skildras det som inte tidigare kunnat avslöjas. Det handlar om de spektakulära tecken och manifestationer som har inträffat sedan Budbäraren gavs ut, och om häpnadsväckande och helt otroliga samband kring pandemin 2020! I Budbäraren 2 – återkomsten ges bibliska mysterier, som aldrig tidigare varit kända, helt nya dimensioner. Du behöver inte ha läst Budbäraren tidigare, den nya boken är helt fristående.

De exakta detaljerna och bibliska

kopplingarna i samband med pandemin är inget annat än häpnadsväckande.

Mest efterfrågade boken 2020 – redan tredje upplagan! Budbäraren II - återkomsten

229:-

Jonathan Cahn • 358 sidor mjuk pärm

Jonathan Cahn är känd för sina förklaringar av Bibelns mysterier och har kallats för denna generations profetiska röst. Han leder organisationen Hope of the World samt Jerusalem Center/Beth Israel i New Jersey. Han, tillsammans med bl a Billy Graham, David Wilkerson och Reinhard Bonnke, är utsedda till en av de fyrtio främsta andliga ledarna under de senaste fyrtio åren.

Fler otroligt fascinerande böcker av Jonathan Cahn! Har du läst alla än?

159:Budbäraren 302 sidor • mjuk pärm (189:-)

159:Mysteriet med Herrens Shemitah 278 sidor • mjuk pärm (198:-)

159:Paradigmet 320 sidor • mjuk pärm (198:-)

159:Oraklet 384 sidor • mjuk pärm (198:-)

!

Nu, andra upplagan

249:Hemligheternas bok - 365 dagliga läsningar 384 sidor • inbunden

11


Årets mest populära andaktsbok når verkligen till läsarens hjärta ”Tänk om alla förstod hur gott det kristna livet är och hur mycket gott sund kristendom har gett genom tiderna!” Denna nya inspirerande andaktsbok för 365 dagar innehåller över 100 helt nyskrivna och omarbetade andakter, jämfört med den tidigare utgåvan i fyra årstidsdelar. Varje dags läsning innehåller ett bibelord, en betraktelse och en uppmuntrande tanke. Med vackra naturbilder i färg och med ett smidigt läsband som bokmärke blir boken en god följeslagare under hela året ...

289:Allt det goda vi har i Kristus

Carl-Erik Sahlberg • 384 sidor inbunden med skyddsomslag • färgsidor Carl-Erik Sahlberg är teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt författare till ett flertal bästsäljande böcker. Under drygt tjugo år arbetade han i S:ta Clara kyrka i Stockholm. Numera leder han och hustrun Overa ett arbete bland utsatta barn i Tanzania.

Från en av Sveriges mest uppskattade kristna författare och förkunnare.

För den som vill finna ro och vila i Gud Vackert illustrerad andaktsbok för 30 dagar som uppmuntrar till stunder av stillhet när du tillbringar tid tillsammans med Gud och Hans ord. I vår värld där upptagenhet värderas högt är det ofta en mödosam uppgift att finna vilan i Gud. Ändå är bibelordet ”Bli stilla och besinna att jag är Gud” lika verkligt och viktigt för oss idag. Boken inbjuder till en djupare relation med Gud genom att du även kan skriva ned dina egna böner på sidorna och i en speciell andaktsdel kan du göra bibelordet personligt.

Dela med dig! 2-PACK

299:Lindsey M. Graham har en doktorsexamen från Liberty University inom kristen sång och musik. Hon är välkänd i Sverige efter flera uppskattade konsertturnéer och program på Kanal 10.

12

Finn vilan i Gud

179:-

Lindsey M. Graham 128 sidor • mjuk pärm med flikar • naturbilder i färg


En tuff livssituation. En andaktsbok som gåva från en vän. Upptäckten att Gud bär ...

JCDevosStories_Back.indd 1

4/18/19 4:12 PM

Författaren till Jesus kallar på dig berättar sin egen starka livsberättelse, som inte tidigare varit känd, och avslöjar samtidigt hur boken kom till. ”Jag har fått oräkneliga brev från läsare genom åren, och det är tydligt att vi delar liknande bekymmer och strider. Många har berättat om hur Gud använde deras svåra tider för att åstadkomma helande och förvandling i deras liv. De beskriver hur de blivit starkare genom att hålla sig till Jesus och förtrösta på Hans löften. Du möter tjugo personliga berättelser i den här boken, inklusive min egen livsberättelse. Dessa berättelser vill motivera dig att dra dig närmare Jesus och fördjupa dig i Hans ord när du stöter på svåra omständigheter. Guds ord talar in i varje situation, och Han är kapabel att hjälpa oss oavsett vad som händer i våra liv.”

Berättelser om personliga gudsmöten efter att ha läst boken Jesus kallar på dig.

Jesus kallade på mig

159:-

Sarah Young • 178 sidor mjuk pärm

Sarah Young har skrivit några av världens mest lästa andaktsböcker som sålts i över 30 miljoner exemplar. Hon och hennes man har verkat som missionärer i Japan och Australien, men bor numera i USA.

Andaktsböckerna som fördjupar Gudsrelationen Beställ två-pack av Jesus kallar på dig så bjuder vi på senaste boken av Sarah Young!

Passa på! Boken

Jesus kallade på mig på köpet!

Jesus kallar på dig 2-pack + Jesus kallade på mig Sarah Young 384 sidor inbunden • läsband

ALLA 3

299:(ord 537:-)

Sarah Youngs helårsandaktsböcker är skrivna som om Jesus själv talar direkt till dig.

198:Jesus varje dag Sarah Young 396 sidor • inbunden färgsidor • läsband

189:Jesus kallar på dig Sarah Young 384 sidor inbunden • läsband

Stilla dig ett ögonblick och lyssna till Hans inbjudan. Jesus vill att vi ska uppleva Hans frid oavsett våra omständigheter. En kort daglig läsning från de ord, tankar och bibelversar som Jesus i kärlek lade ner i Sarah Youngs hjärta.

Inspireras och få nytt mod i Guds närhet.

189:Käre Jesus Sarah Young 352 sidor inbunden • läsband

Att uttrycka sina vardagliga bekymmer i formen av 120 brevväxlingar, som Jesus svarade på genom att lägga ner ord, tankar och bibelversar i Sarah Youngs hjärta, hjälpte henne att komma närmare Gud.

13


Gäller alla romaner på sidorna 14 och 15. Billigaste boken på köpet!

Kristna romaner • SOMMARPRISER Havet viskade ditt namn Niklas Bjernhagen Pastorn och författarens otroligt fängslande Västkustdrama om några familjers brokiga väg mot försoningens och förlåtelsens plats.

159:- (ord 189:-) Värdshuset vid havet Liz Johnson

På kärlekens strand Liz Johnson

Där två hjärtan möts Liz Johnson

Red Door Inn, Prince Edward Island. Sårade kan bli läkta, brustna finna förlåtelse och ensamma gemenskap.

Karaktärer som blir till vänner, en charmerande vacker plats och en kärlekshistoria som dröjer sig kvar. (del 2)

Caden Holt är trygg i köksrollen, men när hon visar ön för en journalist tvingas Caden möta en större värld. (del 3)

149:- (ord 198:-)

149:- (ord 198:-)

149:- (ord 198:-)

Någon som du Victoria Bylin

En glimt av änglar (1) Karen Kingsbury

En glimt av hopp (2) Karen Kingsbury

Julia lever med en oro över att Max ska bli som sin pappa, hennes ex-man, som utnyttjar andra människor. Men hon är fast besluten att lita på Gud – oavsett.

Dramatisk och fängslande romanserie i tre delar om livets möjligheter. Tyler Ames är på toppen av sin idrottskarriär när en skada hotar att krossa alla hans drömmar och ambitioner. Botten är nådd, karriären är över och Tyler är redo att ge upp. Kärlek, spänning och mirakler väntar där vi får följa vanliga människor med stora utmaningar – och änglarna som vandrar ibland dem.

Livet på Mackmakeriet Stina Jonsson Betsy är less på caféjobbet. En dag krockar Betsy med en amerikan och hon kan inte sluta tänka på Adam och hans charmiga dialekt...

89:- (ord 179:-)

Den jag är med dig Robin Lee Hatcher Jessica har avskärmat sig från Gud. Hon lever i chocken efter det som drabbat henne. För ett brustet hjärta är ett litet steg mot kärlek ett stort steg i tro.

159:- (ord 198:-)

98:- (ord 198:-)

En glimt av änglavingar (3) Karen Kingsbury

129:-/bok (ord 189:-)

Tillsammans med dig Victoria Bylin Känsloladdad berättelse med karaktärer som påminner oss om den dynamik som finns i tron på Gud och vad det kan kosta att våga lita på kärleken.

98:- (ord 198:-) Döda havet stiger Jerry B. Jenkins

Rossystrarna Hanna Christenson

Alla ni som är tyngda Hanna Christenson

På min sida Hanna Christenson

Fängslande spänningsläsning och moraliska, politiska intriger från ett Mellanöstern i både nutid och forntid.

Kärlek där man minst väntat sig det, om tro som håller genom alla omständigheter och om en andra chans i livet.

Jenny fick bibliotekariejobbet, men varför är hon sig så trött? I kyrkan möter hon Filip. Men en relation, nu?

Spännande relationsroman inspirerad av fyra dramatiska kvinnoöden från Bibeln. För unga vuxna och vuxna.

159:- (ord 189:-)

159:- (ord 179:-)

89:- (ord 169:-)

129:- (ord 229:-)

14


Kristna romaner • SOMMARPRISER

Gäller alla romaner på sidorna 14 och 15. Billigaste boken på köpet!

När vi var unga Karen Kingsbury

Akuten Candace Calvert

Katastrofläge Candace Calvert

Akuten är perfekt läsning för dig som gillar läkarserier. Ett realistiskt sjukhusdrama med hjärta…

Snabb puls, humor och spänning om starka karaktärer och varma relationer i sjukhusmiljö.

129:- (ord 179:-)

129:- (ord 229:-)

Allt kring Noah och Emily Carter var perfekt, de var som skapade för varandra. Deras kärlek var speciell och de ville visa den för världen. Sedan Noahs offentliga frieri har mer än en miljon följt deras liv på Instagram. Men bakom de noggrant arrangerade fotona och uppmuntrande inläggen är deras liv allt annat än en sagodröm, och Noahs besatthet av sociala medier har ödelagt allting. Nu krävs det ett mirakel för att kunna återvända till gårdagen.

198:-

Under bar himmel Susan May Warren

Allt har en början Karen Kingbury

Chansen Karen Kingsbury

John Baxter får frågan om att berätta om sin kärlekshistoria med Elizabeth, för sitt barnbarn Coles skolarbete...

Hjärtegripande förluster, kraften i tron, men också om de sår som bara en kärlek som varar för evigt kan hela.

129:- (ord 198:-)

99:- (ord 189:-)

Tolv år har gått sedan hon flydde bort från sina djupa misstag och hemligheter... Flygräddningspiloten Kacey Fairing är tillbaka i Mercy Falls, Montana. Efter den förödande helikopterolyckan är hon i behov av återhämtning, både fysiskt, känslomässigt och andligt. Hennes tonårskärlek Ben King, countrystjärnan, är på besök för att ta hand om sin far, men Ben upptäcker snart en dold agenda som kan komma att förändra hela hans tillvaro...

129:- (ord 198:-)

Handen på hjärtat Robin Lee Hatcher

De minst väntade Angelica Victorin

Sanningen gör dig fri Angelica Victorin

Gripande roman från väckelsens tid 1917. Tro, tvivel och längtan efter kärlek hos guvernanten Agnes (del 1).

Händelser mellan blommande trädgårdar, livet i Lund och Malmö, vidare till Minnesotas landskap (del 2).

129:- (ord 189:-)

189:-

Ben behöver Ashleys hjälp när han vill starta ett stall för hästterapi på sin gammelfarfars gård och ju mer tid de får tillsammans, desto mer får de känslan av att det kan vara någonting mer på gång dem emellan. Men deras tunga bördor av tidigare svårigheter och hemligheter hotar att driva dem isär om sanningen, som inte någon känner till, skulle komma fram. Ben vet att allting är möjligt för Gud, men Ashley verkar behöva finna både sig själv – och Gud – för att våga ge kärleken en chans...

198:-

15


Tro och vägledning • Själavårdande uppbyggelse Psalm 91 Peggy Joyce Ruth Bibelns löften om beskydd finns samlade i Psaltaren 91. Läs även om vittnesbörd från människor som upplevt dessa löften i dramatiska tillfällen.

139:- (ord 189:-) Du kommer ta dig igenom Max Lucado

Dina bästa dagar Max Lucado

Oroa dig inte Max Lucado

Livets utmaningar blir ofta för mycket. Hur ska man orka när botten är nådd och kraften tagit slut?

Går ditt andliga liv på slentrian? Du finns till för något mer och det här kan vara dina bästa dagar!

Håller ovisshet och oro dig vaken om natten? Är irrationell oro din ständiga följeslagare?

139:- (ord 189:-)

139:- (ord 179:-)

139:- (ord 189:-)

Den kyrka växer som ... Carl-Erik Sahlberg

Orubbligt hopp Max Lucado

En herde ser på den tjugotredje psalmen Phillip Keller

Lev generöst Joel Backman

Nio egenskaper om hur man utifrån missions­historiens erfarenheter kan få församlingar att växa och människor att trivas i kyrkan.

Besviken? Oroad över framtiden? Du är inte ensam. Du kan leva ett liv med mer trygghet och mening.

Upptäck dolda skatter på de gröna ängarna och vid vatten där vi finner ro.

Nycklar till en mer utgivande livsstil. Undvik fallgropar som hindrar välsignelsen av generositet.

79:-

139:- (ord 229:-)

159:- (ord 179:-)

159:- (ord 179:-)

Det är okej att inte vara okej Sheila Walsh

Alltid över Tommy Lilja

Tro ändå Tommy Lillja

Du måste veta vad det är Tommy Lilja

När du upptäcker sanningen i att Gud aldrig sviker dig, inser du att det aldrig är försent att börja om... och att det finns helande och frihet.

Fascinerande och inspirerande om Tommy och Karins liv som förändrades när Jesus lyfte dem.

Om trons dimension av livet och svar på frågan: vad gör du när tron är svag och allt känns hopplöst?

Hur gör man med ångest, skuld, skam och oro? Hur utvecklar man en sund självkänsla?

179:-

159:- (ord 179:-)

Miraklet S:ta Clara Carl-Erik Sahlberg Erfarenheter, lärdomar och vittnesbörd från välkända, utåtriktade kyrkan mitt i Stockholm.

99:- (ord 119:-) De tre nycklarna Carl-Erik Sahlberg Ett andligt testamente, där upptäckten av en god Gud som gav människan tre nycklar sammanfattar den kristna tron.

169:-

Den livsbärande grundtonen Beryl Orrbeck Lindeman Den innerliga önskan om en hemkomst för de som lämnat kyrkogemenskapen berör på djupet.

159:-

129:- (ord 198:-) 16

159:- (ord 179:-)


Tro och vägledning • Själavårdande uppbyggelse Rättfärdig Roine Swensson Många troende har aldrig förstått betydelsen av Jesu försoningsdöd på korset eller upplevt vad hans segerrika uppståndelse innebär för oss idag. För att kunna leva som Jesu Kristi lärjungar mitt i ett sekulariserat och individualistiskt samhälle behöver vi känna till vår sanna identitet i Kristus.

149:-

Roten som bär dig - om Israel i Nya testamentet Håkan Sunnliden Ögonöppnande om Israels roll i Nya testamentet – och i vår tid. Det räcker med att nämna namnet Israel så reagerar folk på olika sätt. En av många svårigheter med att skriva en bok om Israel är just att ämnet är så komplext. Den som läser sin bibel kan inte undgå ämnet. Men undervisning om Israels ställning i bibeln och i ändens tid är sällsynt idag.

229:-

När själen inte mår bra Karin Wennerlöf Lilja

Skambunden Karin Wennerlöf Lilja

Ande, kropp och själ är en helhet och det är viktigt att odla vanor som ger god hälsa. Hur gör man då för att må bra? Hur blir man av med tex separationsångest, skuld, skam och rädsla och allt det där som skapar inre oro? Vad bär vi omedvetet med oss i vårt inre och hur hanterar vi sår från andra människor? Boken ger insikt och själslig förståelse samt innehåller också korta konkreta fallstudier från det verkliga livet.

Skam är en känsla som någon gång drabbar oss alla. Den typen av skam är giftig och stjäl vår vitalitet, glädje och kraft. Men det finns hopp om läkning. Ett första steg är att bli medveten om hur den fungerar och i vilka situationer den kan vara aktiv i just ditt liv. Det som du och jag kan uppleva har Jesus också känt. Han upplevde skammen och blev ett med den när han dog för dig. Boken visar också vägen till att få en bättre självkänsla.

179:-

179:-

Vad händer efter döden? Randy Frazee

Det står skrivet Anders Gerdmar

En personlig kris i samband med hans mammas död fick pastor Randy Frazee att ingående studera vad Bibeln säger. Vad är det egentligen vi kommer att möta efter döden? Vad händer när en kristen dör och hur kan nästa liv komma att se ut för troende, och icketroende? Var befinner vi oss från det att vi dör till dess att Jesus kommer tillbaka? Klar vägledning kring de funderingar vi alla har om livet och döden och vad som ligger framför.

Med forskarens noggrannhet tar sig Anders Gerdmar an uppgiften att reda ut och belysa en mängd frågeställningar kring Bibelns innehåll och auktoritet. Är bibelordet Guds ord, inspirerat av den helige Ande eller är Bibeln en samling vanliga böcker, författade av människor vid olika tidpunkter, och vilkas innehåll vi kan ta till oss efter eget tycke och smak? Var Jesus Guds Son, född på ett övernaturligt sätt eller bara en av många vishetslärare?

189:-

329:-

UTGIVEN AV STH FÖRLAG

17


Biografier och livsberättelser Att lyfta människor Leif Larsson med Stina Jonsson När JAS-planet störtade var Leif med kollegor ansvariga för tekniken. I MAF kombinerades intresset för flyg, människor, ledarskap och bistånd.

199:- (ord 229:-) Fler ögonblick av nåd Henry Holmberg Evangelisten och missionären, som sett människor befrias från sjukdomar, synd och onda makter genom tron på en allsmäktig Gud berättar.

129:- (ord 149:-)

En värld av himmelskt ljus Anders Bylander

Thunderdog Michael Hingson

Smittande passion Magdalena Carlén

Essäer som visar på kristen tro, även bland ateister och filosofer. Samt en skildning av konstnären David Ralson och hans verk.

Om en blind man, hans ledarhund och deras gemensamma överlevnad mot alla odds 11 september 2001.

Guds ledning och beskydd när unga svenskar genom OM, med start för 50 år sedan, ville göra skillnad i världen.

179:-

129:- (ord 189:-)

159:- (ord 179:-)

Innanför paradisets portar Rebecka Springer

Min tid i himlen Richard Sigmund

Mörkret gav vika Christer Olsson

I dur och moll Anette & Eric Anders Gripande livsberättelse från det kända sångarparet. Utan bitterhet skildras bl a kyrkopolitik, falskhet och svek som kunde berövat dem livet ...

229:- (ord 249:-) Min Jesus lever (bok+cd) Gloria Gaither Vardagslivet hos den kristna musikens mest kända låtskrivarpar. En minibiografi om Bill och Gloria Gaithers musikaliska karriär och om 70 av deras sånger. Med cd.

Hon fick uppleva livet i himlen och beskriver detaljerat hur livet där är. Kristen klassiker.

Min tid i himlen är ett av de mest detaljrika vittnesbörden om himlens verklighet som någonsin getts ut.

Kristna psykologen kämpade med depression under lång tid. Hans väg ut, och råd till både drabbade och anhöriga.

229:- (ord 259:-)

149:-

99:- (ord 179:-)

159:- (ord 179:-)

Ingenting är omöjligt Jen Bricker

När hjärtat slutat slå Elsa Lundin

Hur Gud verkade och visade sig i ”super-tjejens” liv. Chockade och utan möjlighet att ta hand om henne lämnades hon bort av sina biologiska föräldrar.

Elsa Lundin var utbytesstudent på high school i det soliga Kalifornien när hon helt oväntat drabbades av ett hjärtstopp. Då var det ingen som visste att det bara var början. Totalt har hon överlevt 40 hjärtstopp. Det här är hennes berättelse om hur hon besökte mörkret för att sedan komma tillbaka till livet. Berättelsen om hur Gud bar och bevarade henne genom allt.

99:- (ord 189:-) Verkliga händelser verkliga mirakler Jim Garlow, Keith Wall Förundras över hur Gud visar sig i världen idag genom oräkneliga mirakler och oförklarliga händelser.

99:- (ord 198:-) 18

129:- (ord 179:-)

Otroligt gripande!


Andakt och bön • Yttersta tiden

40 steg av tro Anders Olsson

Dag för dag Carl-Erik Sahlberg

Effektiv bön Carl-Erik Sahlberg

Innan du säger amen Max Lucado

40 korta kapitel där vi utforskar vad Bibeln, bön och det fördolda livet handlar om.

169:-

Kyrkohistoriskt kalendarium för hela året med dramatiska och ibland komiska händelser.

Jag vill ärligt dela mina personliga erfarenheter kring bönen och hur du kan be för att uppleva bönesvar. 10:e upplagan.

Jesu undervisning om bön kan inspirera till ett fungerande böneliv. Det kanske inte behöver vara så svårt att be?

Upplev det heliga äventyret i att gestalta ett bönens liv som når till Guds hjärta.

259:-

3-pack 120:- (ord 59:-/st)

139:- (ord 189:-)

198:-

Apokalypsens agenter David Jeremiah

Är detta slutet? David Jeremiah

När kommer Jesus? Holger Nilsson

Väckelserop till Guds folk Holger Nilsson

Jesus och hans tillkommelse Owe Lindeskär

Tänk om de spelare som skildras i Uppenbarelseboken var aktiva idag? Skulle du kunna känna igen dem?

Orosmoln förmörkar vår framtid. Är detta bara inledningen på händelser som ligger framför enligt Bibeln?

Förkunnelsen om att Jesus ska komma tillbaka är inte längre prioriterad. Varför, och hur, har det kunnat bli så här?

När evangeliets kraft till omvändelse istället handlar om uttryck om Guds allmänna kärlek behövs ett uppvaknande!

Frågor om fred och miljö är högprioriterade, även bland kristna, men finns det kristna hoppet där?

129:- (ord 198:-)

129:- (ord 198:-)

119:- (ord 139:-)

129:- (ord 149:-)

149:- (ord 189:-)

Gud är med dig varje dag Max Lucado

Bön som når till Faderns hjärta Owe Lindeskär

Dag lig inspiration!

Du är inte ensam. Det finns någon som alltid är med dig, som alltid finns nära och som alltid bryr sig. Han som skapade hela universum, som får världen att snurra - Han är med dig. Inte bara under glädjefyllda dagar. Inte bara under tuffa dagar. Gud är med dig varje dag och Han är på din sida och vill dra dig närmare Honom.

Detta är budskapet i den välkände och uppskattade författaren Max Lucados andaktsbok. De 365 andakterna och bibelorden fungerar som dagliga, konkreta påminnelser om att Gud verkligen är med dig varje dag, under varje steg på din resa.

179:- (ord 259:-)

19


Barn och unga Era fiender Hanna Christenson Sista terminen på gymnasiet blir Madeleine och Benjamin inbjudna till ett bostadslotteri. Men deras värld kommer snart att skakas om på ett märkligt sätt.

159:- (ord 189:-) Afrikadeckarna – Kongos hemlighet Sara Brengesjö

Abbe; definitivt inte vänner Stina Jonsson

Henry, Husse och James Stina Jonsson

Följ med på spännande äventyr på missionstationen i Afrika! 9-12 år.

169:-

Härlig berättelse med ett budskap om Gyllne regeln. Smårolig och fyndig bok för 9-12 år.

Ett nytt sätt att läsa om den förlorade sonen för de minsta barnen. 3-6 år.

149:-

149:-

Äventyrsandaktsboken Robin Schmitt

Berättelsebibeln Sally Lloyd-Jones

Vem har skapat mig? Fransesca Pesci

Jesus kallar – barnbibeln Sarah Young

Andaktsbok för hela året med korta berättelser. Killar och tjejer mellan 10-15 år får veta mer om Gud och Bibeln, och blir inspirerade att leva det kristna livet.

Vår populära barnbibel för 4-8 år. Följ den röda tråden om Jesus genom både Gamla och Nya testamentet.

Underbart illustrerad klappa och känn-bok med mjukt pälstyg för 2-5 år.

60 bibelberättelser med andakter som hjälper unga hjärtan 4-10 år att förstå Guds stora plan.

159:- (ord 189:-)

169:-

Rise above Bethany Hamilton 90 andakter med ett bibelord, en bön och en rolig händelse kring erfarenheter i ämnen som ungdomar möter idag.

99:- (ord 169:-) Jesus kallar – 365 andakter för ungdomar Sarah Young Varje andakt bygger på ett bibelord och är skriven som om Jesus talar direkt till dig. 13-19 år.

159:- (ord 189:-)

Äventyrsbibelböckerna David Miles (ill.) Stina Jonsson (övers.) Fräsch och färgglad serie för barn som precis ska börja läsa själva (alla 4 delar 120:-). Drömmaren Josef

39:- (ord 59:-) Drottning Ester

39:- (ord 59:-) Mose leder Guds folk

39:- (ord 59:-) Noas resa

39:- (ord 59:-)

119:-

139:- (ord 189:-)

Paketpris alla tre de

Uppdrag i Athirion-serien Malin Wennerhult Ossian och brorsan Ville upptäcker en port bakom skolvaktmästarens förråd. De kliver in i ett äventyr i samma fängslande anda som C S Lewis berättelser... 6-9 år.

299:- (ord 447:-) 149.-/bok

Paketpris alla tre de

lar

Den förflyttade-serien Hanna Christenson Den spännande och romantiska trilogin för 15+. Ungdomarna lever strängt bevakade, men hoppet om frihet finns närmare än de anar ... 299:- (ord 507:-) 169:-/bok

20

lar


Målarbok för vuxna med tänkvärda texter Jag börjar med en mjuk linje som blir en snirklig krumelur, en blomma eller ett blad som får växa fram på sitt eget sätt. Det är avkopplande och roligt – utan krav att de måste se ut som ”på riktigt”. De blir som de blir och jag blir ofta överraskad av resultatet. Kanske tycker du att det är lika vilsamt och roligt att färglägga dem, som jag tycker det är att rita dem?!

89:Krummeflorer

Kerstin Lindh Furås (illustration) 48 sidor •mjuk pärm

Fler målarböcker för vuxna med bibelord

Pausa vardagen och färglägg!

Dekalark 5-pack. Välj tema enligt nedan.

5-PACK

39:-

Bli uppmuntrad av bibelord och underbart vackra motiv och bilder inspirerade av många välkända bibeltexter från bland annat Psaltaren.

Omsorg 5-p

Uppmuntran 5-p

Barn 5-p

Missa inga fler födelsedagar, eller andra minnesvärda årsdagar ... Vackert illustrerad minnesalmanacka med rymlig plats att skriva ned egna födelsedagar, händelser och dagar som är värda att komma ihåg under året.

89:Levande ord Magdalena Lindroos (illustration) 44 sidor • 21 x 21 cm

89:Vila i Gud Magdalena Lindroos (illustration) 44 sidor • 21 x 21 cm

Förutom namnsdagar finns över 90 andra speciella världsdagar eller temadagar som du kanske vill fira eller uppmärksamma. Hjälper dig att hålla reda på tiden som varit, tiden som är och tiden som kommer!

Magdalena Lindroos är född och uppvuxen i Stockholm men har också tillbringat flera år som missionärsbarn i Dominikanska republiken. Hon älskar konst och tillbringar gärna sin lediga tid med att skriva, teckna och måla.

Inte årsbunden håller år från år Minnesalmanacka Ulla Bondéus (illustration) 72 sidor • A5-format, spiralinbunden (139:-)

79:-

21


För dig som läser romaner, livsberättelser och böcker om tro, vägledning och själavårdande uppbyggelse. Böckerna köper du till vårt lägsta pris! *Medlemsvillkor: • 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum. Inga oönskade böcker alltså ...

h få Bli m ed le m idag oc extra kostnad! prem ie pake te t utan

• I varje bokutskick finns med information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt exklusiva förmånserbjudanden. Vid retur betalar du själv returfrakten. • Har du avbokat föregående bok får du i stället ett brev med samma information. • Rabatten på bokklubbsboken är 30 % och du betalar f.n. endast 29:- i frakt. • Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap. Gäller t o m 31 augusti 2021. Reservation för slutförsäljning. *Porto tillkommer alltid på premiepaketet med 39:-. *Jag är införstådd med medlemsvillkoren samt godkänner att mina uppgifter registreras i enlighet med Semnos personuppgiftspolicy. Väljer jag att lämna bokklubben utan att ha fullgjort mitt åtagande debiteras jag värdet av premiepaketet, 348:-.

 BOKEN ”DAG FÖR DAG” AV CARL-ERIK SAHLBERG

 PRAKTISK, ELEKTRISK KRYDDKVARN (BATTERIER MEDFÖLJER EJ)

Vår senaste kristna vykortskollektion!

Alla nya vykort har ett utvalt bibelord angivet på framsidan tillsammans med en fin hälsningstext! Vykort 20-pack 10 blandade motiv med bibelord. nya motiv enligt ovan

79:-

Vykort 60-pack 10 blandade motiv med bibelord. nya motiv enligt ovan

Vykortspaket från vår äldre kollektion Vykort 25-pack Blandade motiv: bibelord, grattis, omsorg, uppmuntran

199:-

Grattiskort 25-pack Bibelordskort 25-pack

69:-

Vän- och omsorgskort 25-pack Guldvykort 25-pack Sekelskiftesmotiv med guldtryck. (150:-)

75:-


Stora musikrean! från

Bill & Gloria Gaither är en av 1900-talets största kristna sångförfattare. I Homecoming­ inspelningarna samlas den kristna musikens mest älskade artister. Den inspirerande sångarglädjen, äktheten och väckelsetonen når varje år miljontals lyssnare över hela världen, men också in till våra vardagsrum ...

39:-

Hitta ännu fler CD och DVD på www.semnos.com (gäller så långt lagret räcker)

59:-

59:-

59:-

59:-

59:-

Best of David Phelps DVD (ord 199:-)

Lynda Randle ... I am free DVD (ord 199:-)

Best of Gordon Mote DVD (ord 199:-)

Best of Booth Brothers DVD (ord 199:-)

Dream On - Ernie Haase DVD (ord 199:-)

Supertenoren bjuder på sina bästa tolkningar av kristna låtklassiker!

Det bästa från Lynda Randle: favoriten med den djupa, fylliga rösten.

Det bästa från välkände sjungande pianisten. Countrytoner med sväng.

Smäktande, lättlyssnad stämsång samt fartfyllda, medryckande låtar.

Fart och fläkt från en dynamisk konsert väntar med populära gruppen!

59:-

59:-

59:-

59:-

59:-

Homecoming Picnic DVD (ord 199:-)

Live from Norway - The Isaacs DVD (ord 199:-)

Best of Janet Paschal DVD (ord 199:-)

Följ med på en musikalisk utflykt med innerlighet och glädje i sången!

Konsert från Norge med otroligt skickliga bluegrass/countrygruppen.

Sånger med glädje och Toppsånger runt lägerelinnerlighet tillsammans den med några av den med Homecominggänget. kristna musikens bästa.

Homecomingvännernas sånger blir en kompass på resan mot himlen.

39:-

39:-

59:-

59:-

Reunited Gaither Vocal Band CD (ord 129:-)

Inspiration, tempo, innerlighet med toppgruppen!

59:-

Best of Ivan Parker Influenced Ernie Haase & Signature Sound DVD (ord 199:-) CD (ord 129:-) Ivans bästa låtar tillsam-

A Campfire Homecoming DVD (ord 199:-)

Best of the Crabb Family DVD (ord 199:-)

Unga syskongänget med Otroliga kvartetten med mans med Homecoming- Homecomingvännerna i bara bra, klassiska sånger! vännerna. Inspirerande! starka sånger som berör.

Journey to the sky DVD (ord 199:-)

Statler Brothers DVD (ord 199:-)

Legendariska countrygospel-gruppen framför de bästa kristna sångerna. 23


Frankeras ej Mottagaren betalar portot

Semnos Förlag

Mobiltelefon:

I ng a fakturaavg if te r ti llkomm er!

OBS! Skriv med ditt mobilnummer så att vi kan avisera ditt paket

Så här beställer du:

(OBS! Skriv med ditt mobilnummer)

(Via dator, mobil eller läsplatta. Betala tryggt och enkelt med swish, kort eller mot faktura.)

• ring: 0370-198 27

(ord. telefontider: mån-tors 9-12)

Produktnamn

q Jag vill gå med i Semnos Bokklubb*

(*enligt villkoren på sidan 22)

Antal

Din välkomstgåva!

PREMIEPAKETET – utan extra kostnad*

PRAKTISK, ELEKTRISK KRYDDKVARN

(BATTERIER MEDFÖLJER EJ)

 BOKEN ”DAG FÖR DAG” AV CARL-ERIK SAHLBERG

Beställningar skickas normalt inom 1-4 arbetsdagar. Frakt tillkommer med endast 39:-, fraktfritt vid beställning över 500:-. *För utlandsbeställningar tillkommer porto enligt postens prislista. För detaljerade köpvillkor och för vår personuppgiftspolicy se: www.semnos.com Semnos förlag AB Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO Katalogens priser garanteras till 31 augusti 2021 Med reserv. för tryckfel och slutförsäljning

#

Du kan även gå med i Bokklubben på www.semnos.com

q Hur du hittar glädjen Bokklubbspris 167:- (ord 239:-)

Köpvillkor

och väljer en eller flera av böckerna nedan till lågt BOKKLUBBSPRIS:

q Rädda mig Bokklubbspris 139:- (ord 198:-)

FRAKT 39:Order över 500:F R A K T F R IT T !*

• e-post: order@semnos.com • posta beställningssidan

• webbutiken: www.semnos.com

q Hopp Bokklubbspris 159:- (ord 229:-)

Svarspost 204 955 57 331 20 VÄRNAMO

Profile for Semnos Förlag AB

Semnos sommarkatalog 2021  

Semnos sommarkatalog 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded