Page 1

Alltid inspirerande

2019

Sommarkatalog • bästa sommarläsningen! • utökad katalog, nu 24 sidor

9:3 t as 00: d 5 n t e över ITT! k Fra der TFR Or RAK F


Semnos Förlag startade 2001 och är numera ett av Sveriges större kristna bokförlag.

Bästa sommarläsningen ! En härlig sommartid väntar. Tänk vad skönt att få vila i hängmattan eller i soffan med en inspirande bok! Du hittar alla nya böcker och fyndar bästa sommarläsningen i vår nya katalog och i webbutiken. Äntligen kommer en ny helårsandaktsbok av Sarah Young; Jesus varje dag. Innerliga andakter och en inbjudan till att finna glädjen och vilan i Jesu närhet. Roland Nelsson, tidigare direktor för Erikshjälpen, berättar om otroliga möten med både diktatorer, ministrar

och predikanter i boken Episoder. Oerhört fascinerande läsning! Ta 40 steg av tro tillsammans med pastor Anders Olsson och utforska vad Bibeln, bön och det fördolda livet egentligen handlar om. Carl-Erik Sahlberg delar med sig av sina livsprinciper och upptäckter han gjort som kristen i nya boken Välsignelser i mitt liv. Döda havet stiger är en riktig bladvändare och De minst väntade är en fängslande skildring som är svår att släppa taget om ...

Joakim & Malin Sunesson

Symbolen betyder att boken även finns att köpa som ljudbok och/ eller e-bok där dessa normalt säljs.

Vi finns också på Facebook! Gilla vår sida Semnos Förlag

Vi vill önska dig en riktigt härlig sommar med mycket vila och välsignelse från Herren!

Varje år ger vi ut omkring 35-40 nya boktitlar av både svenska och utländska författare. Vår inriktning är allkristen och vårt motto är ”Alltid inspirerande”!

www.semnos.com Semnos Förlag info@semnos.com Björkgatan 9 0370-198 27 331 51 VÄRNAMO

Om du kan svara JA ...

För dig som gillar livsberättelser, romaner och uppbyggelse. Många av våra nyutgivna böcker kommer som utvald bokklubbsbok.

   

När jag läser vill jag gärna känna mig inspirerad och stärkt i min kristna tro För mig är det bra om böcker jag läser också motsvarar mina värderingar Jag gillar exklusiva förmånserbjudanden och att få överraskningar på köpet 30 % rabatt på böcker och lägre fraktkostnad är helt ok för mig!

Din vä lkomstgåva! Kom med nu så får du boken

VÄLSIGNELSER I MITT LIV

utan extra kostnad*! (värde 169:-)

... är Semnos Bokklubb perfekt för dig! *Så här enkelt funkar det:

• 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum. Inga oönskade böcker alltså ... • I varje bokutskick finns med information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt exklusiva förmånserbjudanden. Vid retur betalar du själv returportot. • Har du avbokat föregående bok får du i stället ett brev med samma information. • Rabatten på bokklubbsboken är 30 % och du betalar f.n. endast 29:- i porto.

sidan eller på: Anmäl dig på sista

www.semnos.csurfpom latta)

(funkar även från mobil och

2

• Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap.


ny andaktsbok för hela året

Nyhet!

Jesus varje dag av Sarah Young såldes i över 1 miljon exemplar på bara några månader när den kom ut i USA och utnämndes officiellt till 2018 års bästa kristna bok! Stilla dig ett ögonblick och lyssna till Hans inbjudan. Jesus längtar efter att du ska vila i Hans närhet. Svårigheterna i livet kan ofta stjäla glädjen från våra hjärtan, men Jesus vill att vi ska uppleva Hans frid oavsett våra omständigheter. Jesus varje dag är en ny helårsandaktsbok som ger läsaren hopp och tillförsikt. Den är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig, på samma välkända och uppskattade sätt som Sarah Youngs tidigare böcker. Andakterna bygger på bibelord och nya, personliga reflektioner och kommer på ett innerligt sätt fördjupa din relation med Jesus – Han som möter dig där du är och som alltid älskar dig.

198:-

Jesus varje dag

Första helårsandaktsboken från Sarah Young sedan Jesus kallar på dig!

Sarah Young • 396 sidor • hård pärm färgsidor och smidigt format med läsband

:

Vad läsarna tycker

• Jag har läst om Jesus kallar på dig flera gånger. Den nya andaktsboken är lika bra, den hjälper mig att starta dagen tillsammans med Jesus! • Den bästa andaktsboken! Jag upplever något från Herren att ta fasta på varje dag. • Lika fantastiskt bra som Jesus kallar på dig, fast med nya dagliga texter. Jag har alltid några extra exemplar hemma som jag kan dela med mig av.

Sarah Young är författare till några av världens mest lästa andaktsböcker som sålts i över 25 miljoner exemplar. Hon och hennes man har verkat som missionärer i Japan och Australien, men bor numera i USA.

En av världens mest lästa och älskade andaktsbok Jesus kallar på dig • Sarah Young 384 sidor • hård pärm 189:- (2-pack 299:-)

En kort daglig läsning och inspiration för hela året från de ord, tankar och bibelversar som Jesus i kärlek lade ner i Sarah Youngs hjärta. Skriven som om Jesus själv talar till dig. Över 25 miljoner sålda böcker världen över!

189:Dela 2-pack 299:med dig!

Jesus lever • Sarah Young 368 sidor • hård pärm

180 andakter med fokus på Guds underbara kärlek för sina barn.

189:3


Nyhet!

40 steg in i Jesu närhet – där finns allt du behöver En andaktsbok över 40 dagar där Anders delar sina erfarenheter av hur bönen och Bibeln kan bli verktyg för ett spännande liv. Det stora sker oftast i det lilla, långt från strålkastarna och där ingen ser. Mose fick sin kallelse vid en brinnande buske, Jesaja såg Guds tron, Johannes fick sin uppenbarelse på Patmos. Erfarenheten av ett växande trons liv med Gud skedde i ensamhet, men skulle påverka miljoner människor i det offentliga. Tillsammans kommer vi ta 40 steg närmare Jesus, samtidigt som vi utforskar vad Bibeln, bön och det fördolda livet handlar om. I varje avsnitt finns det några frågor som man kan reflektera över för att växa i sin tro. Låt boken få bli ett verktyg för dig personligen, tillsammans med din familj, vänner eller din smågrupp för att utforska allt Gud har förberett.

189:40 steg av tro

Anders Olsson 184 sidor • hård pärm • fyrfärgsillustrerad

Utkommer 14 juni

”En fullträff, 10 av 10 möjliga. Anders för oss genom 40 kapitel som bär kraft att förvandla den torraste öken till ett blomstrande, livfullt och bördigt landskap. Läs den, lev den och ge den vidare” Sebastian Stakset

xa i tron!

t vä I nspiration fö r at

Anders Olsson har arbetat som evangelist och pastor i mer än 30 år, och har bland annat fått leda en kyrka i Göteborg, Connect Church, till att varje helg samla närmare 1 000 människor. Han är ny pastor och föreståndare i Pingstkyrkan Värnamo. Detta är hans andra bok.

Rabatter för studiegrupper: 5-pack 170:-/bok 10-pack 150:-/bok

otroliga upplevelser och berättelser om möten med människor

Nyhet!

Roland Nelsson har fått både Ungerns och Armeniens förtjänstmedaljer. Läs om krokodilsmugglingen och om att bjuda in Saddam Hussein och Bill Clinton till Småland under hans försök att få till ett fredsavtal mellan Irak och USA. ”Färgstarka berättelser om möten med prinsar och diktatorer, ministrar, ambassadörer och kejsare. De hette bl a Haile Selassie och Nicolae Ceaușescu och Moder Teresa. Världsledare, på gott och ont får vi väl tillägga. Roland kunde berätta spännande historier med fängslande dramatik. Med kyrkans vokabulär är Roland en sann evangelist, Jesus är centrum och ärende oavsett var han hamnar och vem han möter. Från detta fundament har Roland gjort sitt yttersta för att göra världen bättre. Han har modet att göra det oväntade, drömma stort och sikta högt. Allt är möjligt i Rolands värld, till och med att omvända Saddam Hussein…” Ur förordet av Daniel Grahn, generalsekreterare Erikshjälpen

Episoder

Roland Nelsson 202 sidor • hård pärm 4

198:-

”Skicklig formgivning, bra upplägg, en berättande stil som vinner!” Stanley Sjöberg Roland Nelsson har varit pastor och missionär tillsammans med sin hustru Gudrun. Under hans 18-åriga tid som direktor för Erikshjälpen utvecklades biståndsorganisationen kraftigt. Roland har blivit vald till Årets smålänning och har tidigare gett ut två böcker.


Nyhet!

verkliga välsignelser och levande livsupptäckter ”Jag vill dela med mig av några erfarenheter av vad jag upplevt i mitt liv, med förhoppningen att de kan få vara till nytta och välsignelse ...” I tjugo korta kapitel berättar Carl-Erik Sahlberg om spännande möten med människor, sina livsprinciper och de fascinerande upptäckter han gjort som kristen. Läs också om de tillfällen som formade övertygelsen om att Gud är god, att han vill välsigna och ge oss så mycket gott i Kristus. Några kapitelrubriker: Att jag blev kristen, En god Gud, Bibeln, Konkret bön, Att använda tiden rätt, Arbetsglädje, Söndagen, Lita på Gud – inte människor, En god hälsa.

”En gång i tiden var jag Sveriges näst yngste präst. Några år senare var jag kanske Sveriges yngste kyrkoherde. Jag var van att bli kallad ’ung’. Det där går över med åren vare sig man vill eller inte. Därför vill jag nu dela med mig av några av mina erfarenheter av vad jag upplevt i mitt liv, med förhoppning att de kan få vara till nytta och välsignelse för dem som kommer några steg efter mig.”

Välsignelser i mitt liv

169:-

Carl-Erik Sahlberg • 140 sidor • mjuk pärm

-E rik F ler böcker av Carl finns i webbutiken

”Välsignelsen av att leva ett kristet liv är mitt livs största bonus!”

Carl-Erik Sahlberg är teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt verksam som författare till ett flertal uppmärksammade böcker. Under drygt tjugo år arbetade han i S:ta Clara kyrka, med ett omfattande uppsökande socialt arbete i Stockholms city. Numera är han bosatt i Tanzania där han tillsammans med sin hustru Overa leder ett arbete bland utsatta barn.

vad missionshistorien kan lära oss ...

Nyhet!

198:-

Kyrkans första tid (Ny, utökad utgåva)

Carl-Erik Sahlberg 296 sidor • mjuk pärm

Kyrkans första tid ger läsaren ett brett och ögonöppnande kyrkohistoriskt perspektiv på kyrkans första århundrade, där inte minst den karismatiska dimensionen ges tydlig plats. Kommentar till Matteusevangeliet, Apostlagärningarna och Johanneslitteraturen.

79:-

Den kyrka växer som ... Carl-Erik Sahlberg • 50 sidor • häftad

I det helt nya häftet, Den kyrka växer som ..., kommer vi att bekanta oss med fem expansionsperioder i kyrkans historia och vi ska fråga de rörelser som var en aktiv del i den expansionen vilka vägar de använde för att växa. Dessa fem expansionsrörelser ska sedan ge oss nio egenskaper om hur man utifrån missions­historiens erfarenheter kan få domnande och döende församlingar att växa. Med samtalsfrågor. Rabatter för studiegrupper: 5-pack 70:-/bok 10-pack 65:-/bok 5


gripande sjukhusdrama med tro, snabb puls och hjärta Sjuksköterskan Erin Quinn behöver snabbt fly bort från ett personligt kaos och söker sig till den fridfulla kusten i Kalifornien. En farlig incident med ett giftigt bekämpningsmedel hotar att sätta sjukhuset Pacific Mercy Hospital i katastrofläge och Erin ställs inför svåra val och tuffa beslut. Hon kastas obarmhärtigt in i en stigande konflikt med brandkårens stilige brandchef, som tycker att hennes idéer är helt uppåt väggarna fel. När brandkapten Scott McKenna tvingas arbeta ihop med den beslutsamma akutsjuksköterskan väcks starka känslor till liv. Kan de arbeta tillsammans för att rädda liv och samtidigt hantera en glödhet och växande attraktion dem emellan … utan att båda bli brända?

229:-

”Underbar läsning för alla som gillar sjukhusserier!”

Starka karaktärer

katastrofläge Candace Calvert 330 sidor • mjuk pärm

på akuten

Logan Caldwell är en krävande och stilig akutläkare, men han upptäcker att han dras till sjuksköterskan Claire Avery. Kanske kan hon lära honom den verkliga innebörden av helande?

Candace Calvert är sjuksköterskan som bytte avdelningen mot livet som författare och som tycker att kärlek, skratt och gudstro är den bästa medicinen. Humor och spänning kring starka karaktärer och varma relationer i sjukhusmiljö kännetecknar hennes populära romaner.

179:-

Akuten (nyutgåva) Candace Calvert 240 sidor • mjuk pärm

läs om vänskap, tro och kärlek på underbara värdshuset vid havet Kliv in i värdshuset Red Door Inn, ett mysigt hus längs med kustlinjen på Prince Edward Island i Kanada. Det är en plats där sårade blir läkta, brustna finner förlåtelse och de ensamma får gemenskap ...

Allt en bra kristen ro man ska ha!

198:-

Värdshuset vid havet (del 1) Liz Johnson 368 sidor • mjuk pärm 6

198:-

Där två hjärtan möts (del 2) Liz Johnson 392 sidor • mjuk pärm

Marie Carrington jagas av svåra minnen och upplevelser. Motvilligt går hon med på att hjälpa till att inreda värdshuset. Seth Sloanes uppdrag är att hjälpa till med renoveringen – och att glömma hans fästmö som lämnade honom med ett brustet hjärta ...

Liz Johnson bor i Nashville, Tennessee och är författare till flera bästsäljande böcker.


spänningsroman med historiska och bibliska dimensioner

Nyhet!

”Fängslande spänningsläsning och moraliska, politiska intriger från ett Mellanöstern i både nutid och forntid. Bered dig på en riktig bladvändare, du kommer inte att kunna lägga ifrån dig boken…” Arkeologen Nicole Berman är på väg att göra en upptäckt som kommer att kunna förändra världen. Under hennes första utgrävningar vid floden Jordan tror hon sig ha funnit lämningar efter en biblisk patriark som för alltid kommer att skriva om historieböckerna. Men någon vill inte att sanningen ska komma fram. Samtidigt som hon skyndsamt försöker lägga klart pusslet med det urgamla mysteriet försöker en farlig fiende tysta henne. För gott.

!

R iktig bladvändare

”Snabb puls i kombination med biblisk historia och ett fängslande nutida spänningsmoment. Du kommer att bli fast!” JAMES SCOTT BELL Samma driv och spänning som i John Grishams böcker. Nu kommer Döda havet stiger … kanske Jerrys bästa bok hittills!” ANDY ANDREWS Ingen skriver bibliska romaner som Jerry Jenkins! KAREN KINGSBURY

Döda havet stiger

229:-

Jerry B. Jenkins 366 sidor • mjuk pärm Jerry B. Jenkins böcker har sålts i mer än 70 miljoner exemplar. Tjugo av hans böcker har nått de mest prestigefulla topplistorna världen över. Mest kända är böckerna i Left Behind-serien.

fängslande romanskildring mitt under väckelsens tidevarv

nos Bokklubb Kom med i Semför endast n och köp boke Läs mer på sidan

2

159:-

Nyhet!

Gripande berättelse om tro, tvivel och längtan efter kärlek. Livsödena och miljöerna på Öland, i Småland och Skåne beskrivs med känsla för stämningar och detaljer i en tid präglad av oro, krig och väckelserörelse. När Agnes våren 1917 börjar arbeta som guvernant hoppas hon undfly ett förflutet präglat av familjehemligheter, livshotande sjukdom och förbjudna känslor. Men livet i den olyckliga doktorsfamiljens sommarhus blir inte som hon tänkt sig. En morgon avbryts Agnes ensamma tillvaro av en man på stranden som hon mot sin vilja dras till. När det förflutna hinner ikapp ställs allt på sin spets. I skuggan av första världskriget vävs livsöden på ett oväntat sätt samman i badorten Borgholm. Agnes lär känna Elise som är konstnär. I likhet med Agnes och den svensk-amerikanske predikanten Nathanael bär hon på en stor sorg och lever med en hemlighet.

Bra so mmarbok!

Angelica Victorin är frilansjournalist och skriver livsberättelser i tidningen Inblick. I hennes historiska debutroman står individens livsresa i centrum. Vad är det som formar oss till dem vi är och vad ger livet mening? Varför drabbas vi av så mycket lidande när Gud är god och vill ge oss en framtid och ett hopp?

189:De minst väntade Angelica Victorin 242 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Semför endast och köp boken Läs mer på sidan

2

132:7


i din verklighet, oavsett hur du mår, finns gud! Hans liv är kantat av verkligheten, där framgångar och tragedier varit en del av vardagen. Nu berättar Tommy personligt ... om framgång, besvikelse, svek, skuld, kärlek och upprättelse.

Nyhet!

Jag skulle skriva en bok inför hösten, när den helige Ande oväntat talade och sa att jag skulle skriva en annan bok, en bok som var förberedd av Honom. På sju dagar skrev jag kanske något av det bästa jag fått nåd att skriva. Det handlar om livet, därför att det är där Gud finns, han är på riktigt och därför finner du honom bara i verkligheten. Uppdraget jag fick var att skriva en bok för alla! Beställ 10-pack för endast 50:-/bok!

79:-

livet gör vad livet gör ... Tommy Lilja 60 sidor • mjuk pärm

Redan beställd och använd i över 80 församlingar

10-pack

500:-

Tommy Lilja har skrivit ett 20-tal böcker och når med sin internationella tv-show, konferenser och seminarier årligen miljontals människor med sin livsförvandlande, insiktsfulla och dynamiska undervisning.

Dela med dig!

öppenhjärtigt om själslig hälsa Tommy stannar inte bara vid diagnosen – vad det är – utan tar ett steg längre och berättar hur du kan göra något åt det.

179:-

Tänk dig att någon ramlar i kyrkan och bryter benet. Visst kan vi be för personen, men vi ringer också efter en ambulans. Samma princip måste gälla när en person har själsliga bekymmer; Bön utesluter inte att personen även behöver hjälp på andra sätt. Att ha tro på Gud innebär också att tro att Jesus kan läka dig genom att skicka dig rätt hjälp i form av t ex samtalsterapi. Hur gör vi med ångest, skuld, skam och oro? Hur kan du hjälpa dig själv och andra människor? Hur utvecklar du en sund självkänsla? Har du ”gett hjärnan tillräcklig tid”?

Du måste veta vad det är ... Tommy Lilja 152 sidor • mjuk pärm

sjä le K risten aspekt på

ns frågo r

guds rike mitt i vardagen ”Jag vill visa hur viktigt det är att vi inte glömmer Anden i vår vardag. Min önskan är att du skall upptäcka en väg till att förlösa den helige Andes gåvor i ditt och andras liv.” I dessa dagar, då sekulariseringen tränger allt djupare in i våra kyrkor, är det nödvändigt att aktualisera undervisningen om den helige Ande. Boken innehåller systematisk undervisning om varje nådegåva där författaren bjuder på självupplevda exempel där gåvorna fungerat. Boken ger en enkel vägledning i hur du som läsare kan upptäcka vilka gåvor du har och hur du aktiverar dem.

179:8

egoistens död (Nyutgåva) Tommy Lilja 170 sidor • mjuk pärm

Fler böcker av Tommy Lilja på www.semnos.com


bibliskt och själavårdande kring frågorna om skilsmässa En skilsmässa kan få någon att känna det som om livet aldrig mer kan bli rätt igen. Var finns Gud? Kan han verkligen förstå mig? Skulle han ens vilja ta mig igenom det här? Och varför hände detta mig? Författaren ger en biblisk väg genom och bortom en skilsmässa utifrån det faktum att Gud också varit skild. Han skriver själavårdande om det ofta svårhanterliga stigma som är förknippat med ämnet skilsmässa hos många kristna. Guds personliga skilsmässa utgör också grunden för svaren på de frågor och den vilsenhet som ofta följer efter otrohet. Boken ger klarhet i vad Bibeln egentligen säger och utmanar därför också många felaktiga religiösa tolkningar och tankemönster som står i vägen för Guds plan för upprättelse och helande efter en skilsmässa. Till exempel: Hatar Gud verkligen skilsmässa? Är ovillkorlig kärlek verkligen ett kristet, bibliskt begrepp? Finns det gränser för en uppoffrande kärlek? Innebär en skilsmässa att man missat Guds plan för sitt liv på jorden?

En bok fö r d ig so m

...

149:Gud har också varit skild

... vill veta vad Bibeln egentligen säger om skilsmässa.

Wade Long 136 sidor • mjuk pärm

... skulle ha gjort vad som helst för att ha hållit samman ditt äktenskap, men inte kunnat. Wade Long har arbetat både som advokat, fastighetsmäklare och pastor på flera platser i USA. Han har verkat inom själavård och stödgrupper för nyskilda och med egna ögon fått se vad Gud verkligen erbjuder av helande och hopp om ett upprättat liv efter en skilsmässa.

... har blivit sårad genom en skilsmässa på ett sätt som ingen annan till fullo kan förstå. ... efter en skilsmässa börjat ifrågasätta ditt förhållande till Gud och hans kärlek till dig. ... inte kan se hur Gud skulle kunna ha en plan för att återupprätta ditt liv.

Längtar du också efter att må bra? Ande, kropp och själ är en helhet, men hur gör man då för att må bra? Hur blir man av med tex separationsångest, skuld, skam och rädsla och allt det där som skapar inre oro? Hur återhämtar man sig från en utmattning? Vad bär vi omedvetet med oss i vårt inre och hur hanterar vi sår från andra människor? Hur kan vi få energi från andra, och hur kan vi återta den om någon stjäl den? Boken ger insikt och själslig förståelse samt innehåller också korta konkreta fallstudier från det verkliga livet. Nu femte tryckningen.

”Så tacksam att någon skriver och & tar upp dessa ämnen. Det är ett stort bönesvar för mig & vårt land.” ”En av de bästa böckerna som jag har läst! Så lätt att förstå och känna igen sig i alla fallbeskrivningar!” ”Skönt med förklaringar kring hur man ska tänka och hantera olika situationer.” Karin Wennerlöf är socionom och samtalsterapeut med egen praktik. Hon är uppskattad och efterfrågad som föreläsare i företag, organisationer och kyrkor.

179:2-pack

299:-

Dela med dig!

När själen inte mår bra

Karin Wennerlöf • 250 sidor • mjuk pärm 9


upptäck friden i en kaotisk värld Håller ovisshet och oro dig vaken om natten? Är irrationell oro din ständiga följeslagare? Skulle du behöva uppleva mer frid?

229:-

Du är inte ensam om att svara ja. Undersökningar visar att orosrelaterade problem är det största hälsoproblemet bland kvinnor, och det näst största bland män. Med stor sannolikhet kämpar du själv, eller någon du känner, med oro. Max Lucado vet hur det känns och därför är han nu fast besluten att hjälpa miljontals läsare att ta tillbaka kontrollen över sina känslor, och som ett resultat av det, kontrollen över sina liv. Boken tar med läsaren till en djupdykning i Filipperbrevet 4:4-8, förmodligen några av de mest lästa och älskade verserna i Bibeln. Oro finns som en naturlig del av livets villkor, men den behöver inte dominera och styra ditt liv. Med sin engagerande berättarstil förklarar Max Lucado hur man sätter ett stopp för att låta tillvaron begränsas av oro.

En bok fö r d ig eller ti ll en vän!

Oroa dig inte

Max Lucado • 220 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Semför endast och köp boken 2 Läs mer på sidan

159:-

”Utan tvekan den bästa bok jag har läst när det handlar om hur man på ett sunt, bibliskt sätt kan hantera oro.”

Max Lucado är en av världens mest lästa kristna författare. Mer än 130 miljoner läsare har funnit inspiration och uppmuntran genom hans böcker.

GUD ÄR MED DIG - varje dag er K orta, dag liga text

Du är inte ensam. Det finns någon som alltid är med dig, som alltid finns nära och som alltid bryr sig. Han som skapade hela universum, som får världen att snurra – Han är med dig. Inte bara under glädjefyllda dagar. Inte bara under tuffa dagar. Gud är med dig varje dag och Han är på din sida och vill dra dig närmare Honom. Detta är budskapet i den välkände och uppskattade författaren Max Lucados nya andaktsbok. De 365 andakterna och bibelorden fungerar som dagliga, konkreta påminnelser om att Gud verkligen är med dig varje dag, under varje steg på din resa.

249:-

Gud är med dig varje dag Max Lucado • 384 sidor • hård pärm 10


Sommarläsningspaket Känsloladdade berättelser med karaktärer som påminner oss om den dynamik som finns i tron på Gud och vad det kan kosta att våga lita på kärleken... ”Innehåller allt det som en bra kristen roman ska ha. Ett starkt kristet tema som inspirerar och utmanar.” ”Jag gillar romaner som är så realistiskt skrivna att de inte känns påhittade!” ”Plus för det andliga innehållet och för beskrivningen av personernas ärliga, äkta tro.”

Victoria Bylin är känd och uppskattad för sina realistiska karaktärer och verklighetstrogna berättelser. Hon bor i Kentucky tillsammans med sin man.

båda för

150:Någon som du + tillsammans med dig Victoria Bylin c:a 350 sidor/bok • mjuk pärm (398:-)

Carl-Erik Sahlbergs sommarandakter Andakter för varje dag i juni, juli och augusti som är diakonala – ger tro och hopp i allt det som vi går igenom. Gud är god, han har gett oss så mycket gott i Kristus och vill inget hellre än att göra det också i framtiden! Allt det goda vi har i Kristus – sommar (129:-)

75:-

120 sidor • mjuk pärm/pocketstorlek

våra bästa Andaktsböcker för barn och ungdom

159:-

159:-

fascinerande bok för årets 365 dagar 129:-

”För den som vill nå lite djupare...”

249:-

Äventyrsandaktsboken – 365 dagar med äventyr Robin Schmitt 384 sidor • mjuk pärm (189:-)

Jesus kallar – 365 andakter för ungdomar Sarah Young 388 sidor • mjuk pärm (189:-)

Rise above – 90 andakter Bethany Hamilton 192 sidor • mjuk pärm (169:-)

Hemligheternas bok Jonathan Cahn 384 sidor • hård pärm

Korta berättelser, en för varje dag, om barn på spännande uppdrag. Killar och tjejer får veta mer om Gud och Bibeln, och blir inspirerade att leva det kristna livet. Rek 9-15 år.

Varje kort andakt bygger på ett bibelord och är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig. Uppmuntran och vägledning för alla tonåringar och unga vuxna. Rek 13-19 år.

Andaktsboken om ämnen som ungdomar möter idag, skriven av Bethany Hamilton, världsmästarsurfaren som förlorade sin arm i en hajattack. Rek 13-19 år.

Utforska djupen i Bibelns texter och finn de viktigaste nycklarna till att förstå både världen omkring oss och de andliga verkligheterna. Boken är en helt fascinerande andaktsbok, olik någon annan, där varje dags läsning avslöjar och förklarar en ”hemlighet” kring Gud och Bibeln. 11


Att förstå och uppleva Guds närhet Utveckla en känslighet inför Guds närvaro som gör det möjligt för din Gudsrelation att växa och fördjupas.

179:-

Guds närvaro 200 sidor • mjuk pärm

179:-

Helige Ande, är det du? 224 sidor • mjuk pärm

Du kommer att upptäcka och förstå varför Gud ibland verkar hålla tillbaka sin närvaro och varför du under andra tider och tillfällen upplever en stark känsla av vördnad och helighet. R. T. Kendall har varit pastor i Westminister Chapel i London. Han har skrivit över 50 böcker.

vad i hela friden är det som händer? Aldrig tidigare har nyhetsrubrikerna varit så skrämmande, samhällsförändringarna så snabba, det moraliska förfallet så markant och kyrkan så irrelevant och marginaliserad. Många undrar: ”Var finns Gud i allt detta?” Även icke-troende undrar nu om västvärlden står på gränsen till att fullständigt rasa, ekonomiskt och socialt, eller om islamiska terrorister som strömmar in genom våra öppna gränser, kommer att lyckas förgöra det kristna inflytandet fullständigt. Ingen har råd att ignorera dessa varningssignaler och tidstecken som författaren redogör för i detalj: Tidsåldern då allt är tillåtet, Den intoleranta toleransen, Europas flyktingkollaps och vad Bibeln egentligen säger om immigration och integration, Israel, ISIS och islam, det nya Ryssland, uppryckandet och Jesu tillkommelse. Nu är tiden inne att förstå hur Guds plan för en oroväckande tid ser ut, så att vi inte tappar modet eller fylls av fruktan inför framtiden.

Vad ligg er framfö r?

198:Är detta slutet?

David Jeremiah är bästsäljande författare till över 40 böcker och är en av USA:s mest välkända pastorer. Genom tv, radio och litteratur nås 200 miljoner hem med evangelium och sund bibelundervisning.

David Jeremiah 344 sidor • mjuk pärm

inspirerande om änglar Vacker presentbok i mindre format med bilder i svartvitt. Perfekt att dela med sig av eller att ta med som gå-bort-present. Robert Strand skriver inspirerande om människors upplevelser och om egna praktiska insikter som han hämtat från sina många år som pastor. Han är författare till över 60 böcker, som sålt i över 5 miljoner exemplar.

98:-

Ögonblick av änglabesök (Nyutgåva) Robert Strand 122 sidor • mjuk pärm

12


den fascinerande röda tråden i bibeln Utmaningen för mig har varit att i den snårskog av urgamla krönikor, poetiska böcker, brev, ögonvittnesskildringar och lagtexter hitta en röd tråd som binder ihop Gamla och Nya testamentet och som ger oss nycklar till vad bibeln faktiskt handlar om. Det gäller att hitta nycklarna till skatten, öppna kistlocket och låta sig bländas av dess innehåll. Nyckeln som öppnar skattkistan är förståelsen av förbundets betydelse i bibeln. Utifrån denna insikt kan vi få ljus över de svåraste frågorna...

-uppleve ”Ger garanterat aha

lser! ”

Klas Lindberg är teol. kand. och fil mag. i retorik. Han har undervisat i Lärjungeskolan i S:ta Clara kyrka från start och tjänstgör som präst i Evangeliska Brödraförsamlingen i Stockholm.

198:Nyckeln till Bibeln Klas Lindberg 252 sidor • mjuk pärm

upplev välsignelsen av generositet Hitta nycklarna till en mer utgivande livsstil, samtidigt som du undviker onödiga fallgropar som både kan skada dig och hindra dig från att uppleva välsignelsen av generositet. ”Vi är många som både lyssnat på och läst alltför ensidiga och obibliska utläggningar om just givande. Den här boken utgör ett uppfriskande undantag. Känsliga bibliska utmaningar om givande förklaras så att de landar mjukt och äkta i hjärtat.” Sven Almkvist, Redaktör, författare och bibellärare

”Mer än läsvärd! ” Joel Backman är pastor och föreståndare i Elimkyrkan i Eskilstuna, där han också lever med sin hustru och deras tre barn. Han är uppväxt i ett pastorshem och har sedan unga år varit engagerad i församlingsverksamhet.

lev generöst!

179:-

Joel Backman 196 sidor • mjuk pärm

Välkomna personen den helige ande Genom historien har den Helige Ande ofta blivit missförstådd, ibland bortglömd och faktiskt också mötts av motstånd. En biblisk introduktion till vem den Helige Ande är och hur du kan lära känna honom. Han är inte bara en kraft eller känsla i slutet av ett möte, utan en verklig person – precis som Jesus. Löftet om den Helige Ande som hjälpare gäller också för dig idag! ”Budskapet i denna bok är livsnödvändigt för våra församlingar idag!” John Derneborg, Pastor i Pingstkyrkan i Vänersborg och en del av ledarskapet för New Wine Sverige Marcus Ringbäck bor med sin fru Cathrine och dotter Elma i Huskvarna. Han leder Life Mission, en missionsorganisation som arbetar för att nå världen med de goda nyheterna om Jesus Kristus.

119:Helig Ande, kom! Marcus Ringbäck 104 sidor • mjuk pärm

13


Nyhet!

äventyr där vänskapen sätts på prov Ville får skulden för precis allt, vare sig han är skyldig eller ej. Till och med mormor gör honom besviken när han kommer till Gränslandet. När Ville kryper in under buskarna i hennes trädgård för att komma hem igen, hamnar han istället på en öde hed i utkanten av riket Athirion. Bra läsning för åldrarna 6-9 år och uppåt.

Draksvärdet, första fristående delen i Uppdrag i Athirion. ”Bladvändarspännande” – Bibliotekstjänst

Draksvärdet

149:-

Malin Wennerhult 104 sidor • hård pärm

Kristallhjälmen

149:-

Malin Wennerhult bor i Hallstahammar med sin man och deras tre pojkar. Hon är grundskollärare och har under många år haft barnsamlingar och familjegudstjänster.

Malin Wennerhult 154 sidor • hård pärm

BARN 9-12+ ÅR

139:-

98:-

Signe – sjöbris och schackrutor Stina Jonsson 92 sidor • hård pärm

Signe – myggnät och maränger Stina Jonsson 120 sidor • hård pärm (139:-)

10-16 ÅR

9-12+ ÅR

89:-

Ser du örnarna, Dawit? Birgitta Kazen 160 sidor • hård pärm (169:-) 14

98:-

Signe – bönor och blåbärspaj Stina Jonsson 100 sidor • hård pärm (139:-)

169:-

Rebellerna och mysteriet i stallet Sara Brengesjö 162 sidor • hård pärm

139:-

Tjuvligan i Baraka Sara Brengesjö 94 sidor • hård pärm

98:-

Signe – kakor och kameler Stina Jonsson 100 sidor • hård pärm (139:-)

139:-

Mysteriet med Barakas diamant Sara Brengesjö 72 sidor • hård pärm


omåttligt populär barnbibel för 4-10 år Här är 60 noga utvalda bibelberättelser, som tillsammans med Sarah Youngs andakter för barn och charmiga illustrationer av Carolina Farías, hjälper unga hjärtan att förstå Guds stora plan och hur hela Bibeln är centrerad kring Jesus.

Sarah Youngs andaktsbok Jesus kallar på dig är en av världens mest sålda andaktsböcker. Hon och hennes man har verkat som missionärer i Japan och Australien. De bor numera i USA.

”Jag läser för mina barn 5, 7 och 8 år och har haft olika barnbiblar, men denna är den bästa!”

Jesus kallar - barnbibeln

189:-

Sarah Young, svensk bearbetning Stina Jonsson 256 sidor • hård pärm • fyrfärg

Jesus — den röda tråden i Bibeln Berättelsebibeln Sally Lloyd-Jones 352 sidor • hård pärm, fyrfärg

Vackert skriven, med härliga illustrationer, upptäcker vi att Jesus inte bara finns i centrum av Guds fantastiska berättelse, utan också mitt i mitt eget liv. Rek 4-8 år.

169:-

underbart illustrerade lära-sig-läsa-själv-böcker Paketpris, alla delar:

150:-

Bibel och g osedjur i e tt Lill-Teddys Bi bel

22 sidor • karto ngboard med ”nallepälspärm ”, fyrfärg

Härliga bibelber ättelser för de minsta barnen från både Gam la och Nya Testam entet. En slitstar k bok i mindre, be händigt format med en mjuk go spärm i ”Nallepäls”. Re k 0-3 år.

129:-

ning! Bra ungd o ms läs

Missa inte den spännande och romantiska trilogin från Hanna Christenson som fängslat många läsare, både ungdomar och vuxna, och fått högsta betyg hos Bibliotekstjänst! Om en dystopisk framtid där människor lever strängt bevakade på faciliteter, men där hoppet om frihet finns närmare än de anar ...

Paketpris, ar a lla 3 del

299:-

den förflyttade-trilogin Titta i böckerna på www.semnos.com Äventyrsbibel-böckerna i fyra delar Svensk bearbetning: Stina Jonsson 32 sidor/bok • klamrade i A5-format med härliga bilder helt i fyrfärg

Fräsch och färgglad barnboksserie med välkända bibelberättelser. Utformad för barnen som precis ska börja, eller som vill börja, läsa själv. Rek 4-8 år. Noas resa (59:-) Drottning Ester (59:-)

Mose leder Guds folk (59:-) Drömmaren Josef (59:-)

Riktiga bladvändare! 15


UNGDOMSROMANER

79:-

79:-

Evelina Hanna Christenson 268 sidor • mjuk pärm (149:-)

Duggregn Hanna Christenson 250 sidor • mjuk pärm (149:-)

129:-

Allt förmår jag (nyutgåva) Hanna Christenson 214 sidor • mjuk pärm (179:-)

79:-

På min sida Hanna Christenson 226 sidor • mjuk pärm (169:-)

ROMANER

59:-

Columbuskoden Mike Evans 364 sidor • mjuk pärm (198:-)

89:-

Allt har en början Karen Kingsbury 288 sidor • mjuk pärm (198:-) 16

59:-

från djupet av mitt hjärta Henrick Rangsjö 350 sidor • hård pärm (198:-)

89:-

En glimt av änglar (del 1) Karen Kingsbury 304 sidor • mjuk pärm (198:-)

89:-

När Jesus grät Bodie & Brock Thoene 330 sidor • hård pärm (198:-)

89:-

En glimt av hopp (del 2) Karen Kingsbury 264 sidor • mjuk pärm (198:-)

89:-

Femton minuter i rampljuset Karen Kingsbury 392 sidor • mjuk pärm (198:-)

89:-

En glimt av änglavingar (del 3) Karen Kingsbury 288 sidor • mjuk pärm (198:-)


ROMANER

129:-

129:-

129:Läs mer om böckerna på www.semnos.com

Alla ni som är tyngda Hanna Christenson 288 sidor • mjuk pärm (179:-)

Systrar (nyutgåva) Hanna Christenson 308 sidor • mjuk pärm (179:-)

79:-

79:-

För att jag behöver dig Beth Wiseman 310 sidor • mjuk pärm (189:-)

Änglabreven Beth Wiseman 394 sidor • mjuk pärm (198:-)

69:-

Minnen från det förflutna Karen Kingsbury 224 sidor • mjuk pärm (189:-)

69:-

Förvandlad Karen Kingsbury 242 sidor • mjuk pärm (189:-)

Inte lämna dig Hanna Christenson 224 sidor • mjuk pärm (179:-)

59:-

Hjärtats dans (del 1) Dan Walsh & Gary Smalley 342 sidor • mjuk pärm (198:-)

69:-

Drömmarnas bro Karen Kingsbury 154 sidor • mjuk pärm (159:-)

59:-

Hjärtats löfte (del 2) Dan Walsh & Gary Smalley 338 sidor • mjuk pärm (198:-)

89:-

Chansen Karen Kingsbury 344 sidor • mjuk pärm (189:-) 17


LIVSBERÄTTELSER

129:-

Besök från himlen Pete Deison 208 sidor • mjuk pärm (179:-)

129:-

Thunderdog Michael Hingson/Susy Flory 186 sidor • mjuk pärm (189:-)

119:-

Ögonblick av nåd Henry Holmberg 128 sidor • mjuk pärm (149:-) 18

129:-

Alf Lax: Bara nåd Stina Jonsson 104 sidor • mjuk pärm

119:-

Änglabreven inger Waern 114 sidor • mjuk pärm (149:-)

189:-

Så här var det Donald Bergagård 240 sidor • mjuk pärm

79:-

Ungdomsmirakler Karen Kingsbury 167 sidor • mjuk pärm (159:-)

119:-

George Müller - ett liv i bön och tro Carl-Erik Sahlberg 92 sidor • mjuk pärm (139:-)

89:-

Soul surfer Bethany Hamilton 190 sidor • mjuk pärm (129:-)

79:-

Himlen öppnar fönstret Inger Waern 197 sidor • mjuk pärm (189:-)

129:-

Ingenting är omöjligt Jen Bricker 208 sidor • mjuk pärm (189:-)

59:-

Verkliga händelser ... Garlow/Wall 280 sidor • mjuk pärm (198:-)


HIMLEN

69:-

Min tid i himlen Richard Sigmund 156 sidor • mjuk pärm (169:-)

98:-

Himlen och livet efter detta Garlow/Wall 272 sidor • mjuk pärm (189:-)

98:-

Himlen är mycket mer Sid Roth 179 sidor • mjuk pärm (179:-)

79:-

Nära himlen Leanne Hadley 164 sidor • mjuk pärm (179:-)

UPPBYGGELSE

129:-

Dina relationer Mats Nyholm 134 sidor • mjuk pärm (159:-)

149:-

Dina bästa dagar Max Lucado 258 sidor • mjuk pärm (179:-)

98:-

Ta upp Davids slunga Mats Nyholm 76 sidor • mjuk pärm (119:-)

89:-

Innan du säger amen Max Lucado 140 sidor • mjuk pärm (189:-)

89:-

Sårad av Guds folk Anne Graham Lotz 224 sidor • hård pärm (189:-)

149:-

Du kommer ta dig igenom Max Lucado 240 sidor • mjuk pärm (189:-)

69:-

Han & hon Holger Nilsson 116 sidor • mjuk pärm (119:-)

89:-

Psalm 91 Peggy Joyce Ruth 234 sidor • mjuk pärm (189:-) 19


UPPBYGGELSE

59:-

Uppryckandet Hans Jansson 112 sidor • mjuk pärm (129:-)

59:-

Guds församling ... Hans Jansson 78 sidor • mjuk pärm (119:-)

59:-

59:-

Varför? Anne Graham Lotz 160 sidor • mjuk pärm (169:-)

Jesusberättelsen Boris Salo 234 sidor • mjuk pärm (189:-)

149:-

Guds nåd sådan den verkligen är Joel och BG Backman 164 sidor • mjuk pärm 20

5-pack

75:-

Jesus – historiens huvudperson Marcus Ringbäck 128 sidor • mjuk pärm (445:-)

59:-

Jesus och hans tillkommelse Owe Lindeskär 176 sidor • mjuk pärm (189:-)

59:-

Öppen famn Boris Salo 140 sidor • hård pärm (149:-)

79:-

Mitt himmelska uppvaknande Crystal McVea 284 sidor • mjuk pärm (189:-)

59:-

God jord Owe Lindeskär 191 sidor • mjuk pärm (189:-)

149:-

Uppdraget gör livet spännande David Johansson 160 sidor • mjuk pärm (179:-)

140:-

Jakobs brev Håkan Sunnliden 150 sidor • mjuk pärm


UPPBYGGELSE

98:-

Budbäraren Jonathan Cahn 302 sidor • mjuk pärm (189:-)

69:-

Vi behöver en ny reformation Lennart Magnerot 160 sidor • mjuk pärm (169:-)

59:-

Effektiv bön Carl-Erik Sahlberg 32 sidor • häftad (3-p 120:-)

98:-

Mysteriet med Herrens Shemitah Jonathan Cahn 278 sidor • mjuk pärm (198:-)

189:-

Nöd för Sverige Lennart Magnerot 322 sidor • mjuk pärm

119:-

Miraklet S:ta Clara Carl-Erik Sahlberg 78 sidor • mjuk pärm

149:-

Paradigmet Jonathan Cahn 320 sidor • mjuk pärm (198:-)

149:-

Finn vilan vid Guds Fadershjärta Jack Frost 211 sidor • mjuk pärm (189:-)

149:-

Predikningar i katedralen Carl-Erik Sahlberg 374 sidor • mjuk pärm (ord 189:-)

149:-

Apokalypsens agenter David Jeremiah 320 sidor • mjuk pärm (198:-)

149:-

Den korsmärkta församlingen Owe Lindeskär 224 sidor • hård pärm (189:-)

149:-

Söndag Carl-Erik Sahlberg 150 sidor • mjuk pärm 21


Nyhet!

målarbok med underbart vackra motiv Pausa vardagen och färglägg härliga detaljer från Guds sköna skapelse, samt mönster, miljöer och bibelord. Den helt nya målarboken för vuxna inbjuder till att koppla av och måla. Bli uppmuntrad av bibelord och underbart vackra motiv och bilder inspirerade av många välkända bibeltexter från bland annat Psaltaren. Exempel på motiv

89:Vila i Gud

Magdalena Lindroos (illustration) 44 sidor • mjuk pärm • 21 x 21 cm

”Guds ord har alltid inspirerat mig till att teckna och måla. Jag har samlat bilder gjorda i inspiration av utvalda bibelverser, där du själv kan färdigställa motivet med hjälp av dina absoluta favoritfärger. Gör som jag, kura ner dig i soffan med en kopp te, lyssna på en riktigt bra ljudbok och måla!”

Bibelord på svenska! Magdalena Lindroos är född och uppvuxen i Stockholm men har också tillbringat flera år som missionärsbarn i Dominikanska republiken. Hon älskar konst och tillbringar gärna sin lediga tid med att skriva, teckna och måla, och gör ofta porträtt på beställning.

Ny färgrik och finurlig presentbok Här är några av mina senaste tankar ur egna erfarenheter och reflektioner. Tankar om att livet kan bli bra även om det inte blir som man tänkt och att det är viktigt att stannat till ibland och inte alltid vara på språng. Jag tror att det finns en och annan tanke som du kan föra över på din egen situation eller nicka medhållande till. Bilderna är från olika platser mellan Norrbotten och Skåne. De har ständigt påmint mig om Guds oerhörda mångfald och finurliga fantasi. /Kerstin Lindh Furås

Nyhet!

önt Tänkvärt och bildsk Fler böcker av Kerstin på www.semnos.com 22

189:-

De dagar vi kan möta Kerstin Furås Lindh 160 sidor • inbunden fyrfärg 21 x 21 cm


Våra storsäljande Vykort finns med bibelord samt med texter till uppmuntran, omsorg och gratTIS grattiskort 25-pack 25 motiv av senaste kollektionen

69:-

bibelordskort 25-pack 25 motiv av senaste kollektionen

69:-

vän och omsorgskort 25-pack 25 motiv av senaste kollektionen

69:-

Dekalark 5-pack

39:-

Exempel på motiv

Nyaste mo tiven!

storpack vykort 75-pack

Blandade vykortsmotiv med bibelord, grattis, omsorg, uppmuntran av vår senaste kollektion.

149:ord 207:-

• Omsorgstema 5-p • Uppmuntranstema 5-p • Barntema 5-p

Ge någon ett Ord på vägen 20-pack

99:-

guldvykort 25-pack Blandade sekelskiftesmotiv med guldtryck. Bibelord och grattis.

Lågpriskort 100-pack Blandade motiv från Evangeliitjänsts äldre vykortskollektion. Bibelord, grattis och uppmuntran.

75:-

100-pack

349:-

ord 150:-

98:-

ord 198:-

. Sista chansen. Fåta l kvar

1 000 000 tryckta av detta mycket uppskattade häfte. En vers ur Ordspråksboken och Psaltaren för varje dag i månaden. Klammerhäftad, 32 sidor. 5,5 x 8 cm. Alla fyra motiv ligger blandade i en förpackning.

KriSTNA Filmer att se i sommar

Många fi lmer från ti ll lågpris! 29:-/st

se www.semnos.com för aktuellt dVD-sortiment

59:-

79:-

59:-

99:-

149:-

29:-

59:-

Dvd-box volym 1 149:- (ord 596:-) Svensk text War Room, Heaven is for Real, Courageous, Fireproof Dvd-box volym 2 149:- (ord 596:-) Svensk text Ordinary People, Faith Like Potatoes, Grace Card, Rust

149:-

149:-

23


:dast 39 n e t k a r F :ver 500 Order ö RITT! FRAKTF

Frankeras ej Mottagaren betalar portot

Namn:

Semnos Förlag

Adress:

Svarspost 204 955 57 331 20 VÄRNAMO

Postadress: Tel:

er du: Så här beställ • Webbutiken: www.semnos.com

• Posta: Fyll i beställningen, posta hela sidan

(Fungerar även via mobil eller läsplatta)

(Portot är betalt)

• E-post: order@semnos.com

• Ring: 0370-198 27 (Ord. telefontider: mån-tors 10-13)

Produktnamn

tack för din beställning !

q

jag VILL gå med i Semnos Bokklubb* och VÄLJER EN eller flera AV BÖCKERna nedan TILL BOKKLUBBSPRIS: q Döda havet stiger Bokklubbspris 159:- (ord 229:-)

Köpvillkor

Din vä lko mstgåva!

q

De minst väntade Bokklubbspris 138:- (ord 189:-) Oroa dig inte Bokklubbspris 159:- (ord 229:-)

Kom med nu så får du boken VÄLSIGNELSER I MITT LIV (*enligt villkoren på sidan 2)

Beställningar skickas normalt inom 2-5 arbetsdagar. Alla beställningar skickas vanligtvis mot faktura. Frakt tillkommer med endast 39:-, fraktfritt vid beställning över 500:-. För utlandsbeställningar tillkommer porto enligt postens prislista. För detaljerade köpvillkor och för vår personuppgiftspolicy se:

www.semnos.com

q Du kan även gå med i Bokklubben på www.semnos.com

Antal

utan extra kostnad*! (värde 169:-)

Semnos Förlag Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO

#

Katalogens priser gäller t o m 15 sept 2019. Med reservation för tryckfel och slutförsäljning.

Profile for Semnos Förlag AB

Semnos Sommarkatalog 2019  

Semnos Sommarkatalog 2019