Page 1

Alltid inspirerande

2019

J

g n i n s ä l a t s ä b s ulen

ställer* ALLA som be KLAPP! får en JUL12 9:-) (värde

ler mer. g för 500:- el *vid beställnin lklapp per kund. Endast en ju

Julklappsböcker för alla!

3 2

VÄLJ betala FÖR

Romaner • Livsberättelser • uppbyggelse

Andakt • Barn & ungdom • Själavårdande

Gäller böcker på sid 20-22. Billigaste på köpet.

9:3 t as 00: d 5 n t e över ITT! k Fra der TFR Or RAK F


Följ med på en läsresa!

Du vet den där känslan när novembermörkret bestämt sig för att stanna ett tag, när vinden och regnet, trots halsduken, letar sig in under jackkragen och julen snart närmar sig. Nu är bästa tiden för en fantastisk läsresa från din egen soffa eller fåtölj. Vart vill du resa? För några lockar upplevelsen av återblickar till väckelsens 1917 eller till kyrkans två tusenåriga historia. Kanske till underbart vackra Prince Edward Island, Kanada, till dramatiken och äventyren i Montana, USA eller till Israel och Döda havet? Om du inte vill resa så långt bort föreslår vi ett besök på Västerö och huset Lillebo ...

Semnos Förlag startade 2001 och är numera ett av Sveriges större kristna bokförlag.

Våra nya böcker tar dig nämligen med på fängslande och berörande resor, både nära och fjärran. Ska vi tillsammans göra resan till Betlehem och minnas den första julen? Jesus är Guds stora gåva till oss och när vi välkomnar Honom i våra liv blir Han både vår reseledare och vårt sällskap på resan. Vilken nåd och trygghet inför framtiden!

Varje år ger vi ut omkring 35-40 nya boktitlar av både svenska och utländska författare. Vår inriktning är allkristen och vårt motto är ”Alltid inspirerande”! Symbolen betyder att boken även finns att köpa som ljudbok och/ eller e-bok där dessa normalt säljs.

Vi vill önska dig en riktigt God och Välsignad kommande julhelg!

Joakim & Malin Sunesson

ll julklapp I år har vi valt ut en specie i din order till dig som vi skickar med eller mer! när du beställer för 500:-

Semnos Förlag Nyheter, utlottningar och inspiration!

Semnos Förlag www.semnos.com Björkgatan 9 info@semnos.com 331 51 VÄRNAMO 0370-198 27

Om du kan svara JA ...

För dig som gillar livsberättelser, romaner, andaktsböcker och själavårdande uppbyggelse. Böckerna köper du till det allra lägsta priset.

   

När jag läser vill jag gärna känna mig inspirerad och stärkt i min kristna tro För mig är det bra om böcker jag läser också motsvarar mina värderingar Jag gillar exklusiva förmånserbjudanden och att få överraskningar på köpet 30 % rabatt på böcker och lägre fraktkostnad är helt ok för mig!

Dina vä lkomstgåvo r!

. Reservation för slutförsäljning Gäller t o m 30 juni 2020. iepaketet med 39:-. prem på r mme tillko to *Por

Kom med nu så får du premiepaketet 437:-) utan extra kostnad*! (värde

2

filt (130x160 cm) • härligt mjuk fleece och vill vara är vi De ken • presentbo text) • dvd:n All saints (svensk

... är Semnos Bokklubb perfekt för dig! *Medlemsvillkor:

• 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum. Inga oönskade böcker alltså ... • I varje bokutskick finns med information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt exklusiva förmånserbjudanden. Vid retur betalar du själv returportot. • Har du avbokat föregående bok får du i stället ett brev med samma information. • Rabatten på bokklubbsboken är 30 % och du betalar f.n. endast 29:- i porto.

sidan eller på: Anmäl dig på sista

www.semnos.com

• Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap. *Jag är införstådd med medlemsvillkoren samt godkänner att mina uppgifter registreras i enlighet med Semnos personuppgiftspolicy. Väljer jag att lämna bokklubben utan att ha fullgjort mitt åtagande debiteras jag värdet av premiepaketet.


missa inte årets nya, härliga julnovell

Nyhet!

En mysig feelgood-bok som gör att man riktigt känner dofterna av jul, och som dessutom påminner om hoppet i julens budskap. Maria drömmer om att fira en sagolik jul i Lillebo, men råkade glömma november månad när hon föll för det lilla huset på Västerö. Ingen vettig människa flyttade väl ut på landet bara så där? Inte blir det bättre av att den nyfunna vännen snart tvingas lämna ön eller att Jona som bor nere vid sjön inte förstår att Marias bokkaraktärer är ett utmärkt sällskap. Som tur är har hon Hagrid, den norska skogskatten som gärna kryper upp i knät medan hon dricker hett kardemummate i gungstolen. Att få bjuda familjen på pepparkakor och julbord i Lillebo borde vara värt några veckor i totalt mörker, men Maria får allt svårare att övertyga sig själv … ”Vilken härlig kristen feelgood. Garanterat mys!”

ll läsning Perfekt, stämningsfu ställer* ALLA som be KLAPP! får en JUL12 9:-) (värde

149:Där hoppet bor Stina Jonsson 106 sidor • hård pärm

Stina Jonsson är författare till en rad böcker och bor med sin familj på Kållandsö i Vänern. Med sina böcker vill hon sprida hopp och leenden.

er.

ler m g för 500:- el *vid beställnin lklapp per kund. ju en Endast

Sanna berättelser om guds omsorg i juletid I vart och ett av dessa gripande julmirakler ger Karen Kingsbury obestridliga bevis på Guds omsorg och närvaro. Bland dem finns: • Stilla natt – när hans flygplan är på väg att krascha förstår den unge piloten att han aldrig mer ska få fira jul med sin nyblivna hustru – tills han hör en röst på flygplanets radio... • Julänglar – när en liten pojke går vilse på den iskalla landsbygden blir två märkliga främlingar hans enda chans... • Himmelska förhinder – pastorn och hela kyrkokören förhindras oförklarligt från att kunna gå till kyrkan en decemberkväll. Nu vet vi varför…

Rätta julkänslan

Karen Kingsbury har skrivit mer än 50 böcker och är en av USA:s mest lästa och populära kristna romanförfattare med fler än 25 miljoner sålda böcker.

Julmirakler (nyutgåva)

179:-

Karen Kingsbury 156 sidor • hård pärm

3


bibliska och nutida karaktärer ryms i en riktig bladvändare ”Fängslande och spännande roman med moraliska och politiska intriger från ett Mellanöstern i både nutid och forntid. I samma dramatiska anda som böckerna i Left Behind-serien. Du kommer inte att kunna lägga ifrån dig boken…” Arkeologen Nicole Berman är på väg att göra en upptäckt som kommer att kunna förändra världen. Under hennes första utgrävningar vid floden Jordan tror hon sig ha funnit lämningar efter en biblisk patriark som för alltid kommer att skriva om historieböckerna. Men någon vill inte att sanningen ska komma fram. Samtidigt som hon skyndsamt försöker lägga klart pusslet med det urgamla mysteriet försöker en farlig fiende tysta henne. För gott. ”Samma driv och spänning som i John Grishams böcker. Passar också för män som annars inte läser så ofta.”

Döda havet stiger Jerry B. Jenkins 366 sidor • mjuk pärm

229:-

”Ingen skriver bibliska romaner som Jerry Jenkins!” Karen Kingsbury Jerry B. Jenkins böcker har sålts i mer än 70 miljoner exemplar. Mest kända är böckerna i Left Behind-serien.

sjukhusdrama med hjärta och hög puls

229:Katastrofläge Candace Calvert 330 sidor • mjuk pärm

Sjuksköterskan Erin Quinn behöver snabbt fly bort från ett personligt kaos och söker sig till den fridfulla kusten i Kalifornien. Hon kastas obarmhärtigt in i en stigande konflikt med brandkårens stilige brandchef, som tycker att hennes idéer är helt uppåt väggarna fel. Kan de arbeta tillsammans för att rädda liv och samtidigt hantera en glödhet och växande attraktion dem emellan … utan att båda bli brända?

D ramatik och kärlek

Logan är en stilig men krävande akutläkare. Kan sjuksköterskan Clare lära honom något om den verkliga innebörden av helande? Akuten (nyutgåva) Candace Calvert 240 sidor • mjuk pärm

179:-

tro och kärlek mitt under väckelsetiden

189:-

De minst väntade Angelica Victorin 242 sidor • mjuk pärm 4

När Agnes våren 1917 börjar arbeta som guvernant hoppas hon undfly ett förflutet präglat av familjehemligheter, livshotande sjukdom och förbjudna känslor. Men livet i den olyckliga doktorsfamiljens sommarhus blir inte som hon tänkt sig. I skuggan av första världskriget vävs livsöden på ett oväntat sätt samman i badorten Borgholm. Agnes lär känna Elise som är konstnär. I likhet med Agnes och den svensk-amerikanske predikanten Nathanael bär hon på en stor sorg och lever med en hemlighet.

En riktig Läsarfavor

it

Angelica Victorin är frilansjournalist. I hennes historiska debutroman står individens livsresa i centrum. Vad är det som formar oss till dem vi är och vad ger livet mening? Varför drabbas vi av så mycket lidande när Gud är god och vill ge oss en framtid och ett hopp?


Dramatik och kärlek i nya romanen som är omöjlig att lägga ifrån sig

Nyhet!

Följ med på en kittlande berg- och dalbaneupplevelse med flera dramatiska händelser och starka karaktärer. Gud har kontrollen och Han vill visa oss sin stora kärlek, om vi bara är villiga att släppa taget och låta Honom rädda oss… Flygräddningspiloten Kacey Fairing är tillfälligt tillbaka i Mercy Falls, Montana. Efter den förödande helikopterolyckan är hon i behov av återhämtning, både fysiskt, känslomässigt och andligt. Tolv år har gått sedan hon flydde bort från sina djupa misstag och hemligheter. Vad hon inte inser är att någon annan också är tillbaka i staden … hennes tonårskärlek Ben King, countrystjärnan. Ben lovar att hjälpa sin skadade far att leda Flygräddningen i hans ställe, men Ben upptäcker snart en dold agenda som kan komma att förändra hela hans tillvaro. När Mercy Falls plötsligt drabbas av en fruktansvärd naturkatastrof tvingas Kacey och Ben arbeta tillsammans för att rädda liv. Men när naturens krafter även hotar att leda till personliga katastrofer är frågan om de verkligen kan lägga det förflutna bakom sig för att rädda sin egen framtid?

198:-

Under bar himmel Susan May Warren • 376 sidor • mjuk pärm

”Romanen tar upp ämnen som att förtjäna Guds kärlek, att Gud har kontrollen och sanningen i att något av det modigaste vi kan göra är att leva i tro och förtröstan.”

nos Bokklubb Kom med i Semför endast och köp boken

h tro Känslor, äventyr oc

Läs mer på sidan

premiepaketet

utan extra kostnad*! 2 (värde 437:-) Se sidan

Susan May Warren har skrivit fler än femtio böcker, som sålts i över en miljon exemplar. Hon har fått flera prestigefulla författarutmärkelser.

Nyhet!

2

139:-

färglägg underbart vackra motiv Pausa vardagen och färglägg härliga detaljer från Guds sköna skapelse, samt mönster, miljöer och bibelord.

Levande ord

Magdalena Lindroos (illustration) 44 sidor • mjuk pärm • 21 x 21 cm

”Jag har samlat bilder gjorda i inspiration av utvalda bibelverser, där du själv kan färdigställa motivet med hjälp av dina favoritfärger.” Magdalena Lindroos är född och uppvuxen i Stockholm men har också tillbringat flera år som missionärsbarn i Dominikanska republiken.

Exempel på mot iv

89:-

Den nya målarboken för vuxna inbjuder till att koppla av och måla. Bli uppmuntrad av bibelord och underbart vackra motiv och bilder inspirerade av många välkända bibeltexter från bland annat Psaltaren.

Bibelord på svenska!

B estä ll även

Vila i Gud Magdalena Lindroos (illustration) 44 sidor • mjuk pärm • 21 x 21 cm

89:5


prince edward island-drömmar i en charmerande kärlekshistoria Kliv in i värdshuset Red Door Inn, ett mysigt hus längs med kustlinjen på Prince Edward Island i Kanada. Det är en plats där sårade blir läkta, brustna finner förlåtelse och de ensamma får gemenskap ...

198:-

Natalie O’Ryan lämnade Prince Edward Island för femton år sedan, utan planer på att någonsin återvända. Men när hennes fästman, Russel Jacobs, bokar in deras bröllop på Red Door Inn i hennes hemstad börjar förberedelserna för det perfekta bröllopet. Men hon kunde aldrig föreställa sig att hon skulle stöta på Justin Kane – hennes bäste vän som hon lämnade för så länge sedan. När Natalies planer för bröllopslokal strandar måste hon snabbt finna ett alternativ. Den enda lösningen verkar vara en lada på Justins marker. De arbetar tillsammans för att rusta upp den fallfärdiga byggnaden, samtidigt upptäcker de att det kan finnas något mer dem emellan än bara brutna löften och gammal vänskap. Något oväntat, som har sin grund i förlåtelsen… ”Med karaktärer som blir till nära vänner, en charmerande vacker plats och en kärlekshistoria som dröjer sig kvar långt efter att du läst sista kapitlet…” – Catherine West, författare

På kärlekens strand (fristående del 3) Liz Johnson 346 sidor • mjuk pärm

-läsning

od Härlig kristen feelgo

Liz Johnson skriver underbara romaner om kanadensiska Prince Edward Island, samma vackra ö som böckerna om Anne på Grönkulla utspelar sig på. Det här är hennes tredje bok på svenska.

vänskap, tro och kärlek på värdshuset vid havet Värdshuset vid havet (fristående del 1) 368 sidor • mjuk pärm

Marie Carrington jagas av svåra minnen och upplevelser. Motvilligt går hon med på att hjälpa till att inreda värdshuset. Seth Sloanes uppdrag är att hjälpa till med renoveringen – och att glömma hans fästmö som lämnade honom med ett brustet hjärta ... Där två hjärtan möts (fristående del 2) 392 sidor • mjuk pärm

198:båda för

349:6

198:-

Caden är trygg i sin roll i köket på Red Door Inn. Men när hon visar den vackra ön för resejournalisten Adam, tvingas Caden möta en värld större än hennes kök. När Caden upptäcker vem Adam är, inser hon att artikeln han skriver på kan göra mer än bara förstöra värdshusets chanser att överleva – den kan också krossa hennes hjärta…


fascinerande upptäckter om det bibliska jubelårets hemligheter ...

Nyhet!

Följ med på en hisnande resa till de otroliga mysterier, kopplade till det bibliska jubelåret, som förklarar och ligger bakom skeenden i världshistorien – nycklar till händelser både i forntiden och i vår tid, och till det som ligger framför. Du kommer att upptäcka: • Ett mysterium som föddes i Mellanöstern för över 3 000 år sedan och som än i dag formar och påverkar världshistorien. • En hemlighet som knyter ihop kända personer i modern tid med personer och händelser i forntiden. • En uråldrig uppenbarelse som förutsäger avgörande händelser i modern tid – och när de inträffar. • En biblisk mönsterbild som visar vad som nu sker i världen, vad som ännu ligger framför, och vart det till slut leder ... Jonathan Cahn avslöjar nu helt nya, häpnadsväckande bibliska mysterier, som aldrig tidigare varit kända, och som fullständigt kommer att förvandla ditt sätt att se på historien, på samtiden och på framtiden!

”Förbered dig på en läsupplevelse utöver det vanliga. Kanske det mest fascinerande du någonsin läst.”

198:-

Oraklet

Jonathan Cahn 384 sidor • mjuk pärm

Utkommer 4 december

kklubbsbok Kommer som bo i januari 2020!

Helt otrolig läsning!

Jonathan Cahn väckte internationell uppmärksamhet med sin första bok Budbäraren, som omedelbart gick in på New York Times bästsäljarlista. Hans tre följande böcker gick in på samma lista: Mysteriet med Herrens Shemitah, Hemligheternas bok och Paradigmet. Jonathan Cahn leder organisationen Hope of the World samt Jerusalem Center/Beth Israel i New Jersey. Han är känd för sina förklaringar av Bibelns mysterier och har kallats för denna generations profetiska röst. Han har talat i FN, på Capitol Hill och till miljoner människor runtom i världen.

Har du läst alla Jonathan Cahns tidigare böcker? 98:-

98:-

149:-

365 bibliska mysterier ”För den som vill nå lite djupare...”

249:-

Hemligheternas bok 384 sidor • hård pärm Budbäraren 302 sidor • mjuk pärm (189:-)

Mysteriet med Paradigmet Herrens Shemitah 320 sidor • 278 sidor • mjuk pärm (198:-) mjuk pärm (198:-)

Boken är en helt fascinerande andaktsbok, olik någon annan, där varje dags läsning avslöjar och förklarar en ”hemlighet” kring Gud och Bibeln. 7


Nyhet!

öppen och transparent skildring efter en offentlig livskris Tommy Dahlman blottlägger nu öppet och uppriktigt de bakomliggande orsakerna till de häpnadsväckande artiklar som figurerat, inte minst i kristen media. Det här är ett ärligt försök att från författarens perspektiv förklara, men absolut inte försvara, de brister hans liv har visat under en tid då många inom kyrkans värld visat distanserad skadeglädje, samtidigt som andra troende funnits vid hans sida och utsträckt både barmhärtighet och nåd. Han undviker inga frågor utan tar tvärtom en risk att såra och irritera genom sin transparens; Läs om skilsmässa, sex, otrohet, rattonykterhet, alkoholism och självmordsförsök. Som en röd tråd i boken utmanas även den moderna vetenskapen, som framställts som objektiv och tillräcklig, medan en religiös tro beskrivits som subjektiv och onödig. Med stor intellektuell integritet försvaras den kristna tron i en allt mer förvirrad tid där vetenskapen gång efter gång visat sig inte räcka till för de stora livsfrågorna.

Visst gör det ont när hjärtan brister Tommy Dahlman 288 sidor • hård pärm Samutgåva med Kanal 10 Förlag

199:-

”Om erfarenheter av en tro som räcker till och bär mitt under en fruktansvärd livskris.”

Tommy Dahlman är tv-personlighet på Kanal 10. Hans tidigare böcker har gått ut i över 100 000 exemplar.

Väggalmanackan för 2020 med tänkvärda texter och bilder 98:-

Dela 2-pack med dig! 175:-

Exempel på bilder från kal

endern.

Väggalmanacka 2019 med texter och foton av Kerstin Lindh Furås Spiralinbunden, upphängd 30 x 42 mm

färgrik och finurlig presentbok

Julklappstips!

Här är några av mina senaste tankar ur egna erfarenheter och reflektioner. Jag tror att det finns en och annan tanke som du kan föra över på din egen situation eller nicka medhållande till. Bilderna är från olika platser mellan Norrbotten och Skåne. De har ständigt påmint mig om Guds oerhörda mångfald och finurliga fantasi. /Kerstin Lindh Furås

189:Fler böcker av Kerstin på www.semnos.com 8

De dagar vi kan möta

Kerstin Furås Lindh 160 sidor • inbunden • fyrfärg 21 x 21 cm


följ med anette & eric anders på ett fantastiskt livsäventyr

Nyhet!

I över femtio år har de varit ett av den kristna musikens allra mest kända och uppskattade sångarpar. För första gången delar de med sig av sin nästan osannolika resa och livsberättelse som garanterat kommer att fängsla och beröra. Boken är lika mycket en biografi som det är en personlig berättelse om de historiska förhållandena inom Pingströrelsen. Öppet och rakt på sak berättar de fängslande om både glädjeämnen och framgångar, och om fascinerande människor de mött både i Sverige och i USA, där de bott och verkat under många år. Utan bitterhet och hämnd skildras även kyrkopolitik, falskhet och ofattbara svek, som få känner till, men som oväntat hotade att beröva dem både livet och karriären. Det är även en skildring hur överlåtelsen till Jesus och längtan efter mer av Hans Ande också förde dem utanför samfundets gräns. Genom allt har deras kallelse till entreprenörskap och kreativitet, även under svåra tider, alltid funnit nya vägar framåt. ”Mycket välskriven och lättläst, svårt att lägga ifrån sig boken …” Kerstin o Owe Carlsson ”Det är inte många sångare och musiker som genom åren fått så många öppna dörrar för sin musik som Anette och Eric.” Linda Bergling ”Oj, vilket dramatiskt och spännande liv de levt!” Ingemar Helmner

lleri Med 16 sid or bildga

I dur och moll

249:-

Anette och Eric Anders 320 sidor • hård pärm • 4-färgsbildsidor

nos Bokklubb Kom med i Semför endast och köp boken Läs mer på sidan

2

175:-

premiepaketet

utan extra kostnad*! 2 (värde 437:-) Se sidan

otroliga och dramatiska möten med världskändisar och vanliga människor Läs bl a om krokodilsmugglingen och om att bjuda in Saddam Hussein och Bill Clinton till Småland under ett försök att få till ett oväntat fredsavtal mellan Irak och USA.

Episoder

Roland Nelsson 202 sidor • hård pärm

198:-

”Färgstarka berättelser om möten med prinsar och diktatorer, ministrar, ambassadörer och kejsare. De hette bl a Haile Selassie och Nicolae Ceaușescu och Moder Teresa. Världsledare, på gott och ont får vi väl tillägga. Roland kunde berätta spännande historier med fängslande dramatik. Med kyrkans vokabulär är Roland en sann evangelist, Jesus är centrum och ärende oavsett var han hamnar och vem han möter. Från detta fundament har Roland gjort sitt yttersta för att göra världen bättre. Han har modet att göra det oväntade, drömma stort och sikta högt. Allt är möjligt i Rolands värld, till och med att omvända Saddam Hussein…” Ur förordet av Daniel Grahn, generalsekreterare Erikshjälpen Roland Nelsson har varit pastor och missionär tillsammans med sin hustru Gudrun. Under hans 18-åriga tid som direktor för Erikshjälpen utvecklades biståndsorganisationen kraftigt. Roland har blivit vald till Årets smålänning och har tidigare gett ut två böcker. 9


när så mycket annat betonas i kyrkan - återupptäck evangeliet Har du hört om ”det sociala evangeliet”, ”hypernådsevangeliet” och ”må-bra-evangeliet”? Men vad menade aposteln Paulus när han skrev: ”Jag skäms inte för evangeliet”?

179:-

Många kristna har inte förstått vad det sanna evangeliet om Jesus handlar om. Präster och pastorer undviker att predika om sann efterföljelse och gudsfruktan, eller menar att alla är frälsta och ingen kommer att gå förlorad. Samtidigt verkar de flesta kristna idag sakna en klar övertygelse och förvissning om sin egen frälsning. Vad var det som hände, egentligen? Den ensidiga betoningen på lovsång i gudstjänsten har kastat en skugga över Jesu Kristi evangelium när man tänker på hur lite fokus som läggs på predikan – för att inte tala om det ytliga innehållet i så många sånger som skrivs idag. Dessutom flockas många människor kring att få en personlig profetia – men visar inte samma intresse för den verkliga orsaken till att Gud sände sin Son för att dö på korset. De missar Jesu budskap, det som var förmedlat av Paulus och formulerat av 1500-talets reformatorer. Förståelsen och förkunnelsen av evangeliet är inte längre prioriterade ämnen och vi ser konsekvenserna av detta i hur våra kyrkor både leder sina medlemmar i fel riktning och behandlar dem illa som gör att många blir passiva eller lämnar helt.

öppnare?

Årets viktigaste ögon

Vart tog evangeliet vägen? R.T. Kendall 212 sidor • mjuk pärm

Antingen går vi tillbaka till evangeliet, eller så kommer vi ingenstans. Jag uppmanar alla kristna, kyrkliga ledare och uppriktiga sökande att läsa denna bok. Colin Dye, Kensington Temple, London

R. T. Kendall är en av vår tids ledande teologer. Han har varit bl a pastor i Westminister Chapel i London. Han har skrivit över 50 böcker.

förstå och upplev Guds närhet Utveckla en känslighet inför Guds närvaro som gör det möjligt för din Gudsrelation att växa och fördjupas. Du kommer att upptäcka och förstå varför Gud ibland verkar hålla tillbaka sin närvaro och varför du under andra tider och tillfällen upplever en stark känsla av vördnad och helighet. Helige Ande, är det du? R T Kendall 224 sidor • mjuk pärm

Guds närvaro R T Kendall 200 sidor • mjuk pärm

179:179:-

Välkomna personen den helige ande Genom historien har den Helige Ande ofta blivit missförstådd, ibland bortglömd och faktiskt också mötts av motstånd. En biblisk introduktion till vem den Helige Ande är och hur du kan lära känna honom. Han är inte bara en kraft eller känsla i slutet av ett möte, utan en verklig person – precis som Jesus. Löftet om den Helige Ande som hjälpare gäller också för dig idag! ”Budskapet i denna bok är livsnödvändigt för våra församlingar idag!” John Derneborg, pastor i Pingst Vänersborg och ledare inom New Wine

119:10

Helig Ande, kom! Marcus Ringbäck 104 sidor • mjuk pärm

Marcus Ringbäck bor med sin fru Cathrine och dotter Elma i Huskvarna. Han leder missionsorganisationen Life Mission.


en fantastisk sammanställning ur kyrkohistorien - dag för dag

Nyhet!

I det nya kalendariet får vi en fascinerande inblick i dramatiska och avgörande – ibland komiska – händelser i modern kyrko- och missionshistoria. När jag undervisade i kyrko- och missionshistoria i Tanzania på 1980-talet fann jag, till min egen stora förvåning, att hela årets dagar kunde täckas av viktiga händelser i kyrkans historia. Boken innehåller exempel på segrar och nederlag, framgångar och besvikelser för enskilda och för kyrkan i stort. Även för dem och oss har psaltarorden aktualitet och bärighet: ”Lovad vare Herren, dag efter dag bär han oss”. (Ps. 68:20)

g Läsning fö r varje da Carl-Erik Sahlberg är teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt bästsäljande författare. Under drygt tjugo år arbetade han i S:ta Clara kyrka. Numera leder han och hustrun Overa ett arbete bland utsatta barn i Tanzania.

249:-

Dag för dag

Carl-Erik Sahlberg 320 sidor • hård pärm

värdefulla erfarenheter från kyrkans historia

198:Mamma kyrkan berättar (nyutgåva)

Carl-Erik Sahlberg 258 sidor • mjuk pärm

För varje århundrade låter vi en kristen, som på ett tydligt sätt i sin person och gärning representerar det viktigaste i det århundradet, få vägleda oss genom detta. Vi får en hälsning från den tiden och ett tidsdokument – som alla tillsammans bildar ett samlat porträtt av den kristna kyrkan. Genom att också på ett spännande och dramatiskt sätt följa en fiktiv person, Stefan i Trier, genom alla de tjugo seklerna, kan vi se hur de stora kyrkohistoriska trenderna påverkade en enskild kristen i Europa. Kyrkans första tid ger läsaren ett brett och ögonöppnande kyrkohistoriskt perspektiv på kyrkans första århundrade, där inte minst den karismatiska dimensionen ges tydlig plats. Kommentar till Matteusevangeliet, Apostlagärningarna och Johanneslitteraturen.

198:Kyrkans första tid (Ny, utökad utgåva) 296 sidor • mjuk pärm

verkliga välsignelser och livsupptäckter ”Jag vill dela med mig av några erfarenheter av vad jag upplevt i mitt liv, med förhoppningen att de kan få vara till nytta och välsignelse ...” I tjugo kapitel berättar Carl-Erik Sahlberg om spännande möten med människor, sina livsprinciper och de fascinerande upptäckter han gjort som kristen. Läs också om de tillfällen som formade övertygelsen om att Gud är god, att han vill välsigna och ge oss så mycket gott i Kristus. Några kapitelrubriker: Att jag blev kristen, En god Gud, Bibeln, Konkret bön, Att använda tiden rätt, Arbetsglädje, Söndagen, Lita på Gud – inte människor, En god hälsa.

”Välsignelsen av att leva ett kristet liv är mitt livs största bonus!”

169:Välsignelser i mitt liv Carl-Erik Sahlberg 140 sidor • mjuk pärm 11


ärligt och öppet kring ångest, depression och psykisk ohälsa Under några dagar, mitt i en aktiv tillvaro med föreläsningar, rådgivningssamtal, familjeliv och idrottsintresse, insjuknar jag i en svår depression, tillsammans med djup ångest. En sjukdom, som under en tioårsperiod förändrar mitt liv, hotade att smula sönder både min integritet och min personlighet. Psykisk ohälsa möts inte sällan av fördomar och okunskap, och inom kristna sammanhang kan många även uppleva känslor av skuld, skam och utanförskap. Men psykisk sjukdom är varken en moralisk defekt eller ett omoraliskt tillstånd. Det fungerar inte heller att ”rycka upp sig”, när man drabbas av depression och ångest.

Christer Olsson är legitimerad psykolog, diplomerad kristen psykoterapeut vid S:t Lukas och författare. Han är gift med Ami, de har två pojkar och flera barnbarn.

179:-

Christer besöker kyrkor och organisationer med sin berättelse. Han håller också föredrag. Kontakta honom för bokning på tel: 0705-410352

Mörkret gav vika Christer Olsson 160 sidor • mjuk pärm

Längtar du efter att må bättre? Ande, kropp och själ är en helhet, men hur gör man då för att må bra? Hur blir man av med tex separationsångest, skuld, skam och rädsla och allt det där som skapar inre oro? Hur återhämtar man sig från en utmattning? Nu fjärde tryckningen!

själavårdande kring skilsmässa

När själen inte mår bra Karin Wennerlöf 250 sidor • mjuk pärm Karin Wennerlöf är socionom och samtalsterapeut med egen praktik. Hon är uppskattad och efterfrågad som föreläsare i företag, organisationer och kyrkor.

179:149:-

Gud har också varit skild Wade Long • 136 sidor • mjuk pärm Du måste veta vad det är ... Tommy Lilja • 152 sidor • mjuk pärm

Tommy stannar inte bara vid diagnosen – vad det är – utan tar ett steg längre och berättar hur du kan göra något åt det.

179:-

79:-

Tommy Lilja har skrivit ett 20-tal böcker och är välkänd som pastor och förkunnare med hela världen som arbetsfält. 12

Livet gör vad livet gör vad livet gör Tommy Lilja • 60 sidor • mjuk pärm

Hans liv är kantat av verkligheten, där framgångar och tragedier varit en del av vardagen. Nu berättar Tommy personligt om framgång, besvikelse, svek, skuld, kärlek och upprättelse.

Författaren och pastorn Wade Long ger en biblisk väg genom och bortom en skilsmässa utifrån det ofta förbisedda faktum i Jeremia bok att Gud faktiskt också varit skild. Boken ger klarhet i vad Bibeln egentligen säger och utmanar därför också många felaktiga religiösa tolkningar och tankemönster som står i vägen för Guds plan för upprättelse och helande efter en skilsmässa. Hatar Gud verkligen skilsmässa? Är ovillkorlig kärlek verkligen ett kristet begrepp? Finns det gränser för en uppoffrande kärlek?


när livet kanske inte blev som du tänkte dig ... När du upptäcker sanningen i att Gud aldrig sviker dig, inser du att det aldrig är försent att börja om... och att det finns helande och frihet i att bara ta det första steget. Alla har vi varit med om tillfällen när man önskade att man kunde börja om från början. Spruckna äktenskap, konflikter, missbruk eller förluster av olika slag. Det var inte det här livet vi väntade oss. Gårdagen kan ibland göra oss både fångna, ledsna, skamfyllda, sårade och sökande. Sheila Walsh uppmuntrar till att möta smärtan och sedan börja om, precis där man befinner sig nu. När hon upptäckte sanningen i att: ”Jag är inte tillräckligt bra, men det är helt okej”, började allting förändras. Hon vill hjälpa den som sitter fast i gamla hjulspår av kamp och smärta att få en ny start genom att förändra sättet de tänker om Gud, sig själva och sitt vardagsliv. Här är hennes egen berättelse ...

”Gud kommer att möta dig medan du slukar sidorna i denna fascinerande bok.” Karen Kingsbury ”Ger dig de verktyg du behöver för att börja om på nytt, och upptäcka att genom Kristus är du alltid tillräcklig.” Lisa Bevere

I nte sjä lvhjä lp, Gudshjä lp!

198:Det är okej att inte vara okej

Sheila Walsh • 236 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Semför endast och köp boken Läs mer på sidan

2

139:-

premiepaketet

Sheila Walsh är en skicklig inspiratör, bibellärare och bästsäljande författare med fler än 5 miljoner sålda böcker. Hon är välkänd som programledare för flera kristna tv-program och reser som talare och förkunnare över hela världen.

utan extra kostnad*! 2 (värde 437:-) Se sidan

upptäck friden mitt i en kaotisk värld Håller ovisshet och oro dig vaken om natten? Är irrationell oro din ständiga följeslagare? Skulle du behöva uppleva mer frid? Du är inte ensam om att svara ja. Med stor sannolikhet kämpar du själv, eller någon du känner, med oro. Max Lucado vet hur det känns och därför är han nu fast besluten att hjälpa miljontals läsare att ta tillbaka kontrollen över sina känslor, och som ett resultat av det, kontrollen över sina liv. Boken tar med läsaren till en djupdykning i Filipperbrevet 4:4-8, förmodligen några av de mest lästa och älskade verserna i Bibeln. Oro finns som en naturlig del av livets villkor, men den behöver inte dominera och styra ditt liv. Med sin engagerande berättarstil förklarar Max Lucado hur man sätter ett stopp för att låta tillvaron begränsas av oro. Med samtalfrågor.

”Utan tvekan den bästa bok jag har läst när det handlar om hur man på ett sunt, bibliskt sätt kan hantera oro.”

Ti ll dig eller en vän! Max Lucado är en av världens mest lästa kristna författare. Mer än 130 miljoner läsare har funnit inspiration och uppmuntran genom hans böcker.

229:Oroa dig inte

Max Lucado • 220 sidor • mjuk pärm 13


40 dagar då bönen och bibeln blir verktyg för ett spännande liv Tillsammans kommer vi ta 40 steg närmare Jesus, samtidigt som vi utforskar vad Bibeln, bön och det fördolda livet handlar om. Det stora sker oftast i det lilla, långt från strålkastarna och där ingen ser. Mose fick sin kallelse vid en brinnande buske, Jesaja såg Guds tron, Johannes fick sin uppenbarelse på Patmos. Erfarenheten av ett växande trons liv med Gud skedde i ensamhet, men skulle påverka miljoner människor i det offentliga. I varje avsnitt finns det några frågor som man kan reflektera över för att växa i sin tro. Låt boken få bli ett verktyg för dig personligen, tillsammans med din familj, vänner eller din smågrupp för att utforska allt Gud har förberett.

189:40 steg av tro

Anders Olsson 184 sidor • hård pärm • fyrfärgsillustrerad

”En fullträff, 10 av 10 möjliga. Anders för oss genom 40 kapitel som bär kraft att förvandla den torraste öken till ett blomstrande, livfullt och bördigt landskap. Läs den, lev den och ge den vidare” Sebastian Stakset

Anders Olsson har arbetat som evangelist och pastor i mer än 30 år, och har bland annat fått leda Connect Church i Göteborg till att varje helg samla närmare 1 000 människor. Han är numera pastor och föreståndare i Pingstkyrkan Värnamo. Detta är hans andra bok.

GUD ÄR MED DIG - varje dag Du är inte ensam. Det finns någon som alltid är med dig, som alltid finns nära och som alltid bryr sig.

K orta, dag liga text

er

Han som skapade hela universum, som får världen att snurra – Han är med dig. Inte bara under glädjefyllda dagar. Inte bara under tuffa dagar. Gud är med dig varje dag och Han är på din sida och vill dra dig närmare Honom. Detta är budskapet i den välkände och uppskattade författaren Max Lucados nya andaktsbok. De 365 andakterna och bibelorden fungerar som dagliga, konkreta påminnelser om att Gud verkligen är med dig varje dag, under varje steg på din resa. Gud är med dig varje dag

249:-

Max Lucado • 384 sidor • hård pärm

Carl-Erik Sahlbergs populära andakter

alla 4 för

399:-

14

Inspirerande andaktstexter för hela året som ger tro och hopp i allt det som vi går igenom. Gud är god, han har gett oss så mycket gott i Kristus och vill inget hellre än att göra det också i framtiden! Allt det goda vi har i Kristus – vår, sommar, höst, vinter (129:-/del) 120 sidor/del • mjuk pärm/pocketstorlek


böckerna som fördjupar gudsrelationen och ger hopp Den nya helårsandaktsboken är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig, på samma älskade och uppskattade sätt som Sarah Youngs tidigare böcker. Stilla dig ett ögonblick och lyssna till Hans inbjudan. Jesus längtar efter att du ska vila i Hans närhet och finna hopp och tillförsikt. Svårigheterna i livet kan ofta stjäla glädjen från våra hjärtan, men Jesus vill att vi ska uppleva Hans frid oavsett våra omständigheter. Andakterna bygger på bibelord och nya, personliga reflektioner och kommer på ett innerligt sätt fördjupa din relation med Jesus – Han som möter dig där du är och som alltid älskar dig.

198:-

Jesus varje dag

Officiellt utsedd till årets kristna bok 2018!

Sarah Young • 396 sidor • hård pärm färgsidor och smidigt format med läsband

:

Vad läsarna tycker

• Jag har läst om Jesus kallar på dig flera gånger. Den nya andaktsboken är lika bra, den hjälper mig att starta dagen tillsammans med Jesus! • Den bästa andaktsboken! Jag upplever något från Herren att ta fasta på varje dag. • Lika fantastiskt bra som Jesus kallar på dig, fast med nya dagliga texter. Jag har alltid några extra exemplar hemma som jag kan dela med mig av.

Sarah Young är författare till några av världens mest lästa andaktsböcker som sålts i över 25 miljoner exemplar. Hon och hennes man har verkat som missionärer i Japan och Australien, men bor numera i USA.

En av världens mest lästa och älskade andaktsbok Jesus kallar på dig • Sarah Young 384 sidor • hård pärm 189:- (2-pack 299:-)

En kort daglig läsning och inspiration för hela året från de ord, tankar och bibelversar som Jesus i kärlek lade ner i Sarah Youngs hjärta. Skriven som om Jesus själv talar till dig. Över 25 miljoner sålda böcker världen över!

189:Dela 2-pack 299:med dig!

Jesus lever • Sarah Young 368 sidor • hård pärm

180 andakter med fokus på Guds underbara kärlek för sina barn.

189:15


är Jesu återkomst nära? finns det tecken i tiden att ta vara på? Förkunnelsen om det kristna hoppet – att Jesus ska komma tillbaka – är inte längre ett prioriterat ämne i många församlingar. Varför och hur kunde det bli så här? Titeln på boken är en fråga. Vi vet naturligtvis att ingen kan förutsäga dag eller stund. Däremot kan vi genom bibelordet få vägledning om när denna stora händelse närmar sig. Bokens titel väcker också andra frågor: När Jesus kommer – blir de troende uppryckta till Honom? Sker det i så fall före eller efter vedermödan? Boken vill ge svar. Inte för att spekulera om framtiden, utan för att ha insikt i det profetiska. Det är samtidigt uppenbart att det snabbt skett en mycket stor förändring inom svensk kristenhet både när det gäller förståelsen av och betoningen kring frågorna om Jesu tillkommelse och den sista tiden. Författaren visar på agendan bakom bristerna i förkunnelsen.

När kommer Jesus

”Det är en strålande bra bok och jag hoppas att den skall få stor genomslagskraft i kristenheten!” Dan Johansson, bibellärare.

139:-

”Bör betyda mycket för församlingar som har med Jesu återkomst i sin undervisning.” Roland Nelsson, f d direktor Erikshjälpen.

Holger Nilsson 136 sidor • mjuk pärm

P ro fetiska insikter

Holger Nilsson, förkunnare, redaktör och författare, har skrivit ett flertal böcker inom olika ämnesområden.

vad i hela friden är det som händer? Aldrig tidigare har nyhetsrubrikerna varit så skrämmande, samhällsförändringarna så snabba, det moraliska förfallet så markant och kyrkan så irrelevant och marginaliserad. Många undrar: ”Var finns Gud i allt detta?”

Vad ligg er framfö r?

David Jeremiah är bästsäljande författare till över 40 böcker och är en av USA:s mest välkända pastorer.

Är detta slutet? • 344 sidor • mjuk pärm

Även icke-troende undrar nu om västvärlden står på gränsen till att fullständigt rasa, ekonomiskt och socialt, eller om islamiska terrorister som strömmar in genom våra öppna gränser, kommer att lyckas förgöra det kristna inflytandet fullständigt. Nu är tiden inne att förstå Guds plan för en oroväckande tid, så att vi inte tappar modet eller fylls av fruktan inför framtiden. Apokalypsens agenter • 320 sidor • mjuk pärm

David Jeremiah utforskar Uppenbarelsebokens mest svårtolkade sammanhang, förklarar dem och visar med exakthet hur de passar in på de ondskefulla krafter som är i rörelse i världen idag. 16

198:-

198:-


Nyhet!

ny fängslande bladvändare från hanna christenson Deras värld kommer snart att skakas om på ett sätt ingen hade trott var möjligt … Madelene har gillat Benjamin länge, ända sedan de var barn, men är medveten om att en relation mellan dem är omöjlig. Deras familjer har varit bittra fiender i generationer och hennes bror Lukas hyser ett brinnande hat mot Benjamin. Sista terminen på gymnasiet nås de av beskedet att alla ungdomar mellan 15 och 20 år är inbjudna att delta i ett statligt bostadslotteri. Madelene vet exakt vad det handlar om – en hemlighet som kastar henne rakt in i de ångestattacker hon var övertygad om att hon lämnat bakom sig. Vilka spekulationer som än förekommer kring lotteriet hade inget kunnat förbereda varken Benjamin eller någon annan på konsekvenserna av det. ”Jag tror att det kreativa i oss är en gåva från Gud – en gåva vi ska använda! När människor läser mina böcker vill jag att de ska fastna så totalt att de glömmer att de ska upp till skolan/jobbet imorgon och ligger med boken framför sig och sänglampan tänd halva natten. Och när de är klara vill jag att de, trots alla känslokast under resans gång, ska somna med ett leende på läpparna.”

Era fiender

189:-

Hanna Christenson 272 sidor • hård pärm

”Hanna Christenson briljerar i denna bokgenre ... kunde inte sluta läsa!”

den förflyttade-trilogin Den förflyttade (del 1) 169:Den orädde (del 2) 169:Den infödda (del 3) 169:-

Alla delar

Hanna Christenson 240 sidor/bok • hård pärm

299:-

våra bästa Andaktsböcker för barn och ungdom Julklappstips!

159:-

159:-

Missa inte den spännande och romantiska trilogin som utspelar sig någonstans i framtiden och som fängslat många läsare, både ungdomar och vuxna. Högsta betyg hos Bibliotekstjänst!

den otroliga berättelsen från hawaii

129:-

89:-

Äventyrsandaktsboken – 365 dagar med äventyr Robin Schmitt 384 sidor • mjuk pärm (189:-)

Jesus kallar – 365 andakter för ungdomar Sarah Young 388 sidor • mjuk pärm (189:-)

Rise above – 90 andakter Bethany Hamilton 192 sidor • mjuk pärm (169:-)

Soul surfer Bethany Hamilton 192 sidor • mjuk pärm (139:-)

Korta berättelser, en för varje dag, om barn på spännande uppdrag. Killar och tjejer får veta mer om Gud och Bibeln, och blir inspirerade att leva det kristna livet. Rek 9-15 år.

Varje kort andakt bygger på ett bibelord och är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig. Uppmuntran och vägledning för alla tonåringar och unga vuxna. Rek 13-19 år.

Andaktsboken om ämnen som ungdomar möter idag, skriven av Bethany Hamilton, världsmästarsurfaren som förlorade sin arm i en hajattack. Rek 13-19 år.

Soul Surfer är en gripande och sann berättelse om Bethanys liv som ung surfare, hajattacken där hon förlorade sin arm, hennes återhämtande och anpassning till tävlingssurfingen och inte minst det mest grundläggande – hennes tro på Gud. En berättelse om andligt mod, tjejkraft och gudstro. 17


Nyhet!

Barn 6-9+ år

perfekt läsning för alla äventyrliga barn En dag upptäcker Ossian och hans bror Ville en port bakom skolvaktmästarens förråd. De kliver in i ett äventyr som leder dem till landet Athirion. Det är ett rike med älvor, drakar, den buttre Erbil och Schedwian med magiska förmågor, där mod och tro prövas. ”Bladvändarspännande” – Bibliotekstjänst

149:-

”Fängslande fantasyläsning i samma anda som C S Lewis!”

/bok

Draksvärdet (del 1) Kristallhjälmen (del 2) Eldskölden (del 3) 104-172 sidor/bok • hård pärm

Malin Wennerhult bor i Hallstahammar med sin man och deras tre pojkar. Hon är grundskollärare och har under många år haft barnsamlingar och familjegudstjänster.

Barn 9-12+ år

98:/bok

Signe – myggnät och maränger Signe är 12 år och älskar att läsa, baka och virka. Härliga upptåg Signe – sjöbris och schackrutor väntar tillsammans med bästa Signe – berg och bergisar vännerna! Stina Jonsson 92-120 sidor/bok • hård pärm (ord 139:-)

139:-

169:-

Tjuvligan i Baraka Rebellerna och mysteriet i stallet Mysteriet med Barakas diamant Sara Brengesjö 72-162 sidor/bok • hård pärm

139:-

Följ med på spännande äventyr kring den svenska missionsstationen i Afrika tillsammans med Elias och Sally som går på internatskola.

barn 4-8+ år

enkla böcker för barn som precis ska börja lära sig läsa själva Paketpris, alla delar:

Julklappstips!

Äventyrsbibel-böckerna i fyra delar 150:- (ord 295:-) Svensk bearbetning: Stina Jonsson 32 sidor/bok • klamrade i A5-format med härliga bilder helt i fyrfärg

150:-

Fräsch och färgglad barnboksserie med välkända bibelberättelser. Utformad för barnen som precis ska börja, eller som vill börja, läsa själv. Rek 4-8 år.

Titta i böckerna på www.semnos.com 18

Noas resa (59:-) Mose leder Guds folk (59:-) Drottning Ester (59:-) Drömmaren Josef (59:-)


klappa & känn-böcker med mjukt pälstyg

Nyhet!

En dag ser det lilla lammet att Guds ängel, Gabriel, hälsar på Maria. Ängeln berättar för Maria om något fantastiskt som ska hända. Men vad kan det vara? Häng med när det nyfikna lammet letar efter svar! Upptäck berättelsen om den första julen från ett nytt perspektiv, genom ett lamms ögon. Lammet får vara med om när både en ängel och tre vise män besöker Maria, Josef och Jesusbarnet. Genom hela berättelsen kan man klappa och känna på lammets mjuka päls.

119:Titta, det är Jesus! Fransesca Pesci Svensk bearbetning Stina Jonson 12 sidor • kartongboard, fyrfärg

barn 2-5 år Den lilla isbjörnen undrar vem som är hans mamma och pappa. Han frågar alla djur han möter, men ingen ser ut som honom. Tror du att den lilla isbjörnen kan räkna ut vem som skapat honom? Underbar bok för de minsta om en gullig isbjörnsunge som gått vilse på isen på jakt efter sin mamma och pappa. På resan upptäcker han att Gud har skapat honom precis som han är. Genom hela berättelsen kan man klappa och känna på isbjörnens mjuka päls.

119:Vem har skapat mig? Fransesca Pesci Svensk bearbetning Stina Jonson 12 sidor • kartongboard, fyrfärg

Bibel och gosedjur i ett Härliga bibelberättelser för de minsta barnen från både Gamla och Nya Testamentet. En slitstark bok i mindre, behändigt format med en mjuk gospärm i ”Nallepäls”. Rek 2-5 år.

Lill-Teddys Bibel Sally Lloyd-Jones, Igor Oleynikov 22 sidor • kartongboard med ”nallepälspärm”, fyrfärg

129:-

vackert illustrerade barnbiblar Berättelsebibeln Sally Lloyd-Jones 352 sidor • hård pärm, fyrfärg

169:-

189:-

Vackert berättat, med härliga illustrationer. Vi upptäcker att Jesus inte bara finns i centrum av Guds fantastiska berättelse, utan också mitt i våra egna liv. Rek 4-8 år.

Jesus kallar – barnbibeln Sarah Young, Carolina Farías, ill. svensk bearb. Stina Jonsson 256 sidor • hård pärm • fyrfärg

Utvalda bibelberättelser, Sarah Youngs andakter och charmiga illustrationer av Carolina Farías. Hjälper barnen förstå Guds stora plan i Bibeln. Rek 4-8 år. 19


läs mer om böckerna på www.semnos.com

89:-

89:-

89:-

En glimt av hopp (del 2) Allt har en början En glimt av änglar (del 1) Karen Kingsbury Karen Kingsbury Karen Kingsbury 288 sidor • mjuk pärm (198:-) 304 sidor • mjuk pärm (198:-) 264 sidor • mjuk pärm (198:-)

69:-

69:-

69:-

Minnen från det förflutna Förvandlad Drömmarnas bro Karen Kingsbury Karen Kingsbury Karen Kingsbury 224 sidor • mjuk pärm (189:-) 242 sidor • mjuk pärm (189:-) 154 sidor • mjuk pärm (159:-)

79:-

79:-

129:-

89:-

89:-

En glimt av änglavingar (del 3) Femton minuter i rampljuset Karen Kingsbury Karen Kingsbury 288 sidor • mjuk pärm (198:-) 392 sidor • mjuk pärm (198:-)

89:-

89:-

Chansen När Jesus grät Karen Kingsbury Bodie & Brock Thoene 344 sidor • mjuk pärm (189:-) 330 sidor • hård pärm (198:-)

129:-

3 2

VÄLJ betala FÖR

Gäller böcker på sid 20-22. Billigaste på köpet.

För att jag behöver dig Huset som byggdes av kärlek Systrar (nyutgåva) Beth Wiseman Beth Wiseman Hanna Christenson 310 sidor • mjuk pärm (189:-) 394 sidor • mjuk pärm (198:-) 308 sidor • mjuk pärm (179:-)

79:-

89:-

59:-

På min sida Mathewa Columbuskoden Hanna Christenson Owe Lindeskär Mike Evans 236 sidor • mjuk pärm (169:-) 192 sidor • hård pärm (189:-) 364 sidor • mjuk pärm (198:-) 20

Alla ni som är tyngda Hanna Christenson 288 sidor • mjuk pärm (179:-)

149:-

149:-

Någon som du Tillsammans med dig Victoria Bylin Victoria Bylin 364 sidor • mjuk pärm (198:-) 336 sidor • mjuk pärm (198:-)


läs mer om böckerna på www.semnos.com

129:-

Alf Lax: Bara nåd Stina Jonsson 104 sidor • mjuk pärm

149:-

Guds nåd sådan den ... Joel och BG Backman 164 sidor • mjuk pärm

69:-

79:-

Aktuella böcker 59:-

69:-

Ungdomsmirakler Verkliga händelser ... Min tid i himlen Karen Kingsbury Garlow/Wall Richard Sigmund 167 sidor • mjuk pärm (159:-) 280 sidor • mjuk pärm (198:-) 156 sidor • mjuk pärm (169:-)

179:-

Lev generöst! Joel Backman 196 sidor • mjuk pärm

149:-

198:-

Nyckeln till Bibeln Klas Lindberg 252 sidor • mjuk pärm

149:-

59:-

Uppryckandet Hans Jansson 112 sidor • mjuk pärm (129:-)

129:-

Besök från himlen Pete Deison 208 sidor • mjuk pärm (179:-)

129:-

Dina relationer Mats Nyholm 134 sidor • mjuk pärm (159:-)

149:-

3 2

VÄLJ betala FÖR

Gäller böcker på sid 20-22. Billigaste på köpet.

Jesus och hans tillkommelse Den korsmärkta församl. Vi behöver en ny ref. Nöd för Sverige Owe Lindeskär Lennart Magnerot Lennart Magnerot Owe Lindeskär 160 sidor • mjuk pärm (169:-) 322 sidor • mjuk pärm (189:-) 176 sidor • mjuk pärm (189:-) 224 sidor • hård pärm (189:-)

59:-

Effektiv bön Carl-Erik Sahlberg 32 sidor • häftad (3-p 120:-)

119:-

Miraklet S:ta Clara Carl-Erik Sahlberg 78 sidor • mjuk pärm

189:-

Predikningar i katedralen Carl-Erik Sahlberg 374 sidor • mjuk pärm

149:-

Söndag Carl-Erik Sahlberg 150 sidor • mjuk pärm

139:-

George Müller Carl-Erik Sahlberg 92 sidor • mjuk pärm 21


läs mer om böckerna på www.semnos.com

119:-

129:-

98:-

129:-

98:-

Ingenting är omöjligt Änglabreven Ögonblick av änglabesök Jen Bricker Inger Waern Robert Strand 114 sidor • mjuk pärm (149:-) 122 sidor • mjuk pärm (149:-) 208 sidor • mjuk pärm (189:-)

149:-

189:-

Finn vilan vid Guds ... Psalm 91 Jack Frost Peggy Joyce Ruth 211 sidor • mjuk pärm (189:-) 234 sidor • mjuk pärm

149:-

179:-

59:-

Guds församling ... Hans Jansson 78 sidor • mjuk pärm (119:-)

179:-

Himlen och livet efter detta Vår livsresa Garlow/Wall Miriam och Lars Grip 272 sidor • mjuk pärm (189:-) 210 sidor • mjuk pärm (169:-)

59:-

69:-

Var inte rädd Han & hon Hans Jansson Holger Nilsson 102 sidor • mjuk pärm (129:-) 116 sidor • hård pärm (119:-)

149:-

3 2

VÄLJ betala FÖR

Gäller böcker på sid 20-22. Billigaste på köpet.

Den hemliga mötesplatsen Tommy Lilja 124 sidor • mjuk pärm

149:-

Egoistens död Tommy Lilja 170 sidor • mjuk pärm

149:-

Utveckla ledaren inom dig Tommy Lilja 308 sidor • mjuk pärm

149:-

Dina bästa dagar Innan du säger amen Du kommer ta dig igenom Max Lucado Max Lucado Max Lucado 258 sidor • mjuk pärm (179:-) 140 sidor • mjuk pärm (189:-) 240 sidor • mjuk pärm (189:-) 22

Skapelsekoden Tommy Lilja 140 sidor • mjuk pärm

89:-

Sårad av Guds folk Anne Graham Lotz 224 sidor • hård pärm (189:-)

129:-

Varför? Anne Graham Lotz 160 sidor • mjuk pärm (169:-)


med ÅRETS Julkort ing kristen hälsn

våra populära vykort med kristen hälsningstext Exempel på motiv

Exempel på motiv julkort 25-pack Blandade motiv av senaste kollektion

69:-

julkort 50-pack Blandade motiv av senaste kollektion

129:-

julkort 100-pack Blandade motiv av senaste kollektion

239:-

storpack vykort 75-pack

75 olika vykort med bibelord, grattis, omsorg, uppmuntran av vår senaste kollektion.

149:ord 207:-

Lågpriskort 100-pack Blandade motiv från Evangeliitjänsts äldre vykortskollektion. Bibelord, grattis och uppmuntran.

98:-

ord 198:-

grattiskort 25-pack 25 motiv av senaste kollektionen

69:-

bibelordskort 25-pack 25 motiv av senaste kollektionen

69:-

vän- och omsorgskort 25-pack 25 motiv av senaste kollektionen 69:-

guldvykort 25-pack Blandade sekelskiftesmotiv med guldtryck. Bibelord och grattis.

75:-

ord 150:-

Dekalark 5-pack. Välj tema enligt nedan. Gift Tags Christmas 18-pack (ord 69:-) Julklappsadresser med kristen hälsning på engelska.

39:-

29:-

Julklappsadresser 2-pack med kristen text, 28 etiketter (ord 38:-)

Helt ny inspelning! Amazing Grace CD (Mitt arv 3) Mikael Järlestrand

159:-

39:-

Omsorg 5-p • Uppmuntran 5-p • Barn 5-p

stora musik- och upplevelseresan 2020

Elva sånger ur den kristna sångskatten! Amazing grace, Pärleporten, Blott en dag, På vägen hem, Det är väl med min själ, m fl.

? Julens bästa skiva A True Family Christmas CD Collingsworth Family

Familjens otroliga stämmor med svepande orkesterarrangemang ger en stark känsla av julstämning. 13 sånger som påminner oss om orsaken till vårt firande.

159:-

KriSTna dvd-Filmer Se www.semnos.com eller ring för aktuellt DVD-sortiment

Följ med till USA:s största musikfestival inom Homecoming/ Southern Gospelmusiken i Pigeon Forge, mitt i natursköna Smoky Mountains. Händelserika, inspirerande dagar väntar! Vi startar i huvudstaden Washington DC där vi med svensk september lokalguide får uppleva gräddan av både traditionella och ovän2020 tade platser. På vägen till Smoky Mountains går resan genom Appalacherna med dess magifika områden samt till Billy Grahams Stort förhandsintresse! välkända museum, som brukar vara en stark upplevelse. Vi besöker också legendariska musikstaden Nashville som inbjuder till unika miljöer och kanske några överraskningar! läs mer på www.semnosevent.se maila: info@semnos.com ring: 0370-19827 för info och anmälningstalong

från

29:-/st

23


:dast 39 n e t k a r F :ver 500 Order ö RITT! FRAKTF

Frankeras ej Mottagaren betalar portot

Namn:

Semnos Förlag

Adress:

Svarspost 204 955 57 331 20 VÄRNAMO

Postadress: Tel:

BESTÄLL SENA ST 18 december fö r leverans till jul

er du: Så här beställ • Webbutiken: www.semnos.com

• Posta: Fyll i beställningen, posta hela sidan

(Fungerar även via mobil eller läsplatta)

(Portot är betalt)

• E-post: order@semnos.com

• Ring: 0370-198 27 (Ord. telefontider: mån-tors 10-13)

ALLA som beställer* får en JULKLAPP! (värde 129:-) Produktnamn *vid beställning för 500:- eller mer. Endast en julklapp per kund.

tack för din beställning !

q

jag VILL gå med i Semnos Bokklubb* och VÄLJER EN eller flera AV BÖCKERna nedan TILL BOKKLUBBSPRIS: q Under bar himmel Bokklubbspris 139:- (ord 198:-)

q

I dur och moll Bokklubbspris 175:- (ord 249:-)

Köpvillkor

Dina vä lko mstgåvor!

Kom med nu så får du premiepaketet utan extra kostnad*! (värde 437:-) • härligt mjuk fleecefilt (130x160 cm) • presentboken De vi är och vill vara

q

Det är okej att inte vara okej Bokklubbspris 139:- (ord 198:-) Du kan även gå med i Bokklubben på www.semnos.com

(*enligt villkoren på sidan 2)

Antal

• dvd:n All saints (svensk text)

Beställningar skickas normalt inom 2-5 arbetsdagar. Alla beställningar skickas vanligtvis mot faktura. Frakt tillkommer med endast 39:-, fraktfritt vid beställning över 500:-. För utlandsbeställningar tillkommer porto enligt postens prislista. För detaljerade köpvillkor och för vår personuppgiftspolicy se:

www.semnos.com Semnos Förlag Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO

#

Katalogens priser gäller t o m 10 jan 2020. Med reserv. för tryckfel och slutförsäljning.

Profile for Semnos Förlag AB

Semnos Julkatalog 2019  

Semnos Julkatalog 2019