Page 1

Koningin Sophiestraat 120 -130 Den Haag


Uitstekende bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer.


Bruisend Beatrixkwartier Omschrijving & locatie Wilt u ondernemen in een bruisende buurt, tussen maatschappelijk betrokken bedrijven en vlakbij uw doelgroep? Dan heten wij u een warm welkom in het Haagse Beatrixkwartier. Algemeen

Het pand is prachtig gelegen aan de rand van de wijk Beatrixkwartier. De wijk is een levendige buurt en staat bol van bedrijvigheid. De buurt is een combinatie van werken en wonen. Op steenworp afstand vindt u een woonwijk en een groot aantal dienstverleners. Direct naast het gebouw treft u een kleinschalig park met speeltuin. De locatie is hierdoor uitstekend geschikt voor organisaties in de sociale sector.

Indeling

Het pand bestaat uit diverse praktijk- en kantoorruimten. U betreedt het pand via de centrale receptie met balie en ontvangstruimte. Hiervandaan kunt u met één van de drie liften naar boven. Het gebouw telt 5 etages. Op iedere kantoorvleugel vindt u: • uniforme vloerbedekking • systeem-plafonds met ingebouwde armaturen • radiatoren met thermostaatkranen • glazen scheidingswanden • zonwering binnen en buiten • dubbele toiletgroepen Uiteraard is het gehele pand voorzien van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie, brandslanghaspels en een inbraaksysteem. Ook is het gebouw voorzien van mechanische ventilatie met topkoeling en een toegangscontrolesysteem. Een deel van het pand aan de Koningin Sophiestraat is reeds verhuurd aan organisaties in de zorg- en welzijnsector. Op de begane grond en de eerste verdieping vindt u Centrum Jeugd en Gezin en op de vijfde verdieping Jong Florence.

Bereikbaarheid

Het pand heeft een uistekende bereikbaarheid met de auto. De Koningin Sophiestraat ligt 400 meter verwijderd van de Utrechtsebaan (A12). Ook met openbaar vervoer is het pand zeer goed te bereiken. Op korte loopafstand vindt u de buslijnen 23, 24 en 28 en randstadrail 3 en 4.  Allen met een directe verbinding met Centraal Station, station Mariahoeve en station Laan van NOI. Het pand heeft 57 beschikbare parkeerplaatsen, 45 plaatsen zijn gesitueerd in de ondergelegen parkeergarage en 12 op het achtergelegen terrein.


Zeer geschikt voor jonge, eigentijdse zorggerelateerde bedrijven.


Onder één dak met vakgenoten Inhoud & prijzen Verhuurbare ruimte

Het gebouw bevat 6.145 verhuurbare m², waarvan nog 4.015 m² beschikbaar is. De ruimte is als volgt verdeeld: Garage/archiefruimte

Circa

75 m²

Begane grond Tweede verdieping Derde verdieping Vierde verdieping Vijfde verdieping Totaal

Circa  419  m² Circa    1.150  m² Circa     1.150 m² Circa    997 m² Circa 224 m² Circa     4.015   m²

Onder verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) wordt verstaan: het bruto vloeroppervlak (gemeten van glaslijn tot glaslijn en aan de binnenzijden van de buitenmuren), exclusief stijgpunten en technische ruimten, doch inclusief gangen, toiletten en dergelijke.

Prijzen

Kantoorruimte Parkeerplaatsen binnen buiten De bedragen dienen te worden vermeerderd met BTW.

€ 135,- per m² per jaar € 1.500,- per plaats per jaar € 1.250,- per plaats per jaar


In de buurt van winkels, bedrijven en een woonwijk.


Dicht op de doelgroep Huurinformatie Aanvaarding

Nader overeen te komen.

Servicekosten

De hoogte van de servicekosten zal nader worden vastgesteld, overeenkomstig het niveau van de voorzieningen. De servicekosten zijn als voorschot bij vooruitbetaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurtermijn

Vijf jaar

Optiejaren

Vijf jaar

Zekerheidstelling

Bankgarantie, ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijsbetaling

Per kwartaal vooruit.

BTW status

Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dit geval wordt de overeen gekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiĂŤle nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230 A BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Courtage

Mocht door bemiddeling van Nadorp Bedrijfsmakelaars N.V. of CB Richard Ellis een transactie tot stand komen, dan zult u ons hiervoor geen courtage verschuldigd zijn.


Koningin Sophiestraat 120 -130 Den Haag

Meer informatie? www.sophiestaete.nl CB Richard Ellis B.V. Prinses Margrietplantsoen 82, Den Haag T 070 – 750 89 00 www.cbre.nl Nadorp Bedrijfsmakelaars N.V Jan Willem Frisolaan 3, Den Haag T 070 - 375 75 75 www.nadorp.nl

Sophiestaete  
Sophiestaete  

Brochure Sophiestaete

Advertisement