Page 1

VINKURSER FÖR ALLA De här kurserna vänder sig till dig med eller utan tidigare kunskap men ett brinnande intresse för vin. Privatpersoner som företag är välkomna att ta del av kurserna som kommer att ha olika tema varje gång. En timme teori och en timme provning och sista halvtimmen till diskussion och tips om litteratur, information och andra funderingar.

Sommarkurser 2009 -

Frankrike runt på 8 dagar

En kväll i veckan och 8 veckor framåt under sommaren med start den 16:e juni håller Semele Sommelleri vinkurser om 8 olika områden i Frankrike. Tiderna är 18-20:30. Teorin handlar om historia, geografi, vintillverkningsmetoder, klimat, druvor och mycket mer, sedan följer provning på 4 viner som representerar ämnet.

Tisdagen den 16:e juni Bordeaux Tisdagen den 23:e juni Bourgogne Tisdagen den 30:e juni Rhône Tisdagen den 7:e juli Champagne Tisdagen den 14:e juli Loire Tisdagen den 21:a juli Alsace Tisdagen den 28:e juli Languedoc Roussillon Tisdagen den 4:e augusti det söta vinet från Frankrike tillsammans med olika desserter.

Kostnad per gång är 400: -, förutom Champagne som kostar 500: -. Vill man istället boka hela paketet kostar det 2800: - totalt.

Mer information om Semele Sommelleri, utbildningar och utbud hittar du på www.somelleri.se. Har du frågor angående våra tjänster går det bra att ringa direkt till Helena Grehk 0705 666 443 eller skicka e-post till info@sommelleri.se

Vinkurser för alla  

Presentation

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you