Page 1

Konsulent til Dansk Erhverv (deltid 30 timer) Dansk Erhverv søger hurtigst muligt en dynamisk og struktureret konsulent til Selveje Danmark Vil du være med i opstarten af den nye brancheforening Selveje Danmark? Selveje Danmark (www.selveje.dk) er den brancheforening i Dansk Erhverv, der samler hele det socialøkonomiske nonprofit område på social- sundheds-, beskæftigelses-, undervisnings- og velfærdsområdet. Stillingen Stillingen er placeret i Dansk Erhvervs marked for Oplevelse og Velfærd. Du kommer til at indgå i en dynamisk og stærk afdeling med 12 kolleger, der arbejder med politisk interessevaretagelse og rådgivning indenfor velfærdsområdet, offentlig-privat samarbejde, den private sundhedssektor mv. Du vil indgå i en organisation med store udviklingsmuligheder, faglig sparring og et godt kollegialt fællesskab. Konkret bliver du en del af sekretariatet for Selveje Danmark, hvor du sammen med branchedirektøren vil være ansvarlig for at servicere medlemmerne på et højt niveau, skabe synlighed og gennemslagskraft for de selvejende aktører og varetage foreningens løbende drift. Opgaverne Du vil være med til at præge etableringen af det nye sekretariat og vil få en række selvstændige opgaver inden for bl.a. følgende områder: • • • • •

Kommunikationsopgaver som nyhedsbreve, løbende vedligeholdelse af hjemmesiden, formulering af tekster til pjecer, mindre grafiske opgaver mv. Etablering af netværk for medlemmerne, herunder sikre den løbende aktivitet i disse. Stå for planlægningen og den administrative gennemførelse af kursusaktiviteter og seminarer for medlemmerne. Indgå i serviceringen og rådgivningen af medlemmerne af Selveje Danmark Indgå i den løbende politiske interessevaretagelse, fx med udarbejdelse af analyser, høringssvar og lign.

Vil du lykkes i jobbet? Så er du en person med stor ansvarsfølelse og et stort engagement, der har styr på deadlines, og som evner at gribe de mange forskellige opgaver i sekretariatet i en travl hverdag. Du skal være en afslutter, der nyder at følge projekter helt til dørs. Du skal have lyst til og forståelse for at arbejde i en erhvervsorganisation, hvor du konkret skal arbejde med et område fyldt med socialøkonomiske non-profit aktører, der ønsker at gøre en forskel for andre. Du er en stærk kommunikator, både i skrift og tale, ligesom du er analytisk skarp og ikke bange for tal. Du har en samfundsfaglig eller kommunikationsfaglig kandidatuddannelse el. lign. og du har erfaring med projektledelse og koordinering gerne fra arbejdet i en frivillig eller politisk organisation. Vi tilbyder Et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. Du får dynamiske, engagerede og hjælpsomme kollegaer, der agerer professionelt og fagligt i top og varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Dansk Erhverv er en dynamisk organisation med et højt tempo men tillige med fokus på work-life balance.


Der er tale om en deltidsstilling (30 timer). Løn efter aftale og pensionsordning. Ansøgningen Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal senest den 11. januar 2013 kl. 12.00 sendes til hr@danskerhverv.dk mærket ”Konsulent – Oplevelse og Velfærd”. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte branchedirektør Jon Krog på telefon 3374 6427. Der vil blive holdt samtaler i uge 4 og 5. _______________________________________________________________________ Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Det er Dansk Erhvervs mission at skabe konkurrencekraft hos vores medlemmer og gøre det attraktivt at drive erhvervsvirksomhed i en globaliseret økonomi. Med 17.000 medlemsvirksomheder og 105 brancheorganisationer tilbyder Dansk Erhverv et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere. Læs mere på www.danskerhverv.dk.

Konsulent Dansk Erhverv  

stillingsopslag til selvejeDK

Advertisement