Page 1

SELTRON d.o.o. Tržaška cesta 85 A 2000 Maribor

T: 02/671 96 00 S: www.seltron.si

Ko pomislite na ogrevanje, pomislite na Seltron.

KAKO SE V MRZLIH DNEH OGREVATI CENEJE?

Pred nami je nova kurilna sezona in mnogi se sprašujemo, kako jo preživeti na toplem s čim nižjimi stroški za ogrevanje. Bodimo iskreni, stroškom se ne bo mogoče izogniti, jih pa lahko bistveno zmanjšamo, če bomo upoštevali nekaj koristnih nasvetov in morda staro ogrevalno napravo zamenjali z novo, zmogljivo in bolj varčno. Najbrž boste dejali:

»Bomo v ogrevalni sitem vložili naslednje leto, ko bo več denarja, saj bo star sistem še zdržal. «

Ste kdaj izračunali, koliko denarja v kurilni sezoni na ta način izgubite? Zagotovo bi lahko pokrili občutni del zneska za novo sodobno in varčno ogrevalno napravo. Smo vas prepričali pa žal trenutno nimate dovolj sredstev za prenovo?

Z vami se strinjamo. Najbrž res bo. A pomislimo pri sebi, ali je to modra odločitev? Star ogrevalni sistem vas lahko pusti na cedilu ravno v nepravem času. Morda med prazniki ali ko bo zunaj posebej mrzlo. Najbrž ne želite preživeti kar nekaj dni na hladnem, v iskanju novega ogrevalnega sistema in monterja, ki vam ga bo vgradil. Poleg tega so starejši ogrevalni sistemi po navadi potratni. Če delujejo na drag energent, so stroški še večji.

Ne skrbite. Pomagali vam bomo z zelo ugodnim BREZOBRESTNIM KREDITOM od 6 do 60 mesecev, opravili brezplačen ogled objekta, svetovali ter pomagali pri izbiri izvajalca. Preživite že to zimo na toplem in brez skrbi!

DVA varčna ENERGENTA

NOVO

en kotel za ogrevanje - OPTIMA PKO Prednosti KOTLA OPTIMA PKO

ƒƒ Kotel je namenjen ogrevanju individualnih hiš. ƒƒ Omogoča kurjenje z dvema ekološkima in cenovno ugodnima energentoma (s peleti ali poleni).

ƒƒ Ima visok do 91,3 % izkoristek. ƒƒ Prehod kurjenja iz pelet na polena ali obratno je hiter in enostaven, zahteva le izvedbo dveh preprostih korakov.

ƒƒ Delovanje kotla vodi zmogljiv Seltronov regulator PROMATIC® KUD z velikim preglednim LCD displejem. ƒƒ Primeren je tudi za male kurilnice, saj skupaj z zalogovnikom za 75 kg pelet potrebuje le 0,7 m2 površine. ƒƒ Kotel je dobavljiv z zalogovnikom za 75 kg ali 150 kg pelet.

Oskrbeli vas bomo tudi s peleti!

3.647, 80

EUR

VKLJUČEN 22 % DDV

Izkoristite gotovinski popust!

Navedena cena velja za kotel PKO z zalogovnikom za 75 kg pelet. Cena ne vključuje zagona kotla.


SELTRON d.o.o. Tržaška cesta 85 A 2000 Maribor

T: 02/671 96 00 S: www.seltron.si

Ko pomislite na ogrevanje, Ko pomislite pomislite na na ogrevanje, Seltron. pomislite na Seltron.

UČINKOVITA in MAKSIMALNO VARČNA

priprava tople vode s toplotno črpalko OPTIMA SAN Prednosti TOPLOTNE ČRPALKE OPTIMA SAN

ƒƒ Primerna je za segrevanje sanitarne vode za male in večje porabnike. ƒƒ Varčnost toplotne črpalke se meri v razmerju med vloženo električno energijo in

brezplačno energijo iz okolice, ki jo črpalka potrebuje za svoje delovanje. V primeru toplotne črpalke OPTIMA SAN je to razmerje 30 % proti 70 %, v korist brezplačne energije iz okolice. ƒƒ V vseh letnih časih boste imeli na voljo dovolj tople sanitarne vode, saj ogrevanje ni odvisno od vremenskih razmer. ƒƒ Sanitarno vodo boste ogrevali naravi prijazno in ugodno, ob enem pa lahko toplotno črpalko OPTIMA uporabite tudi za ohlajanje kleti ali razvlaževanje prostora. ƒƒ Zamenjava obstoječega sistema z električnim bojlerjem ne zahteva večjih posegov in stroškov. 1.950,78 EUR

Izkoristite akcijsko ponudbo!

1.755,

Ponudba velja do EUR 31. 12. 2013!

70

VKLJUČEN 22 % DDV

VARČNO OGREVANJE in ROMANTIČNI VEČERI Kaj imajo skupnega?

Najbrž razmišljate, da tukaj res ni povezave, a to ne drži povsem. Če se odločite, da vaše bivalne prostore ogrevate s kaminom, si lahko poleg varčnega ogrevanja na polena ali pelete, pričarate tudi čudovito romantično vzdušje. Čudoviti so zimski večeri, ko uho polni prasketanje gorečih polen, ogenj nežno razsvetljuje prostor, toplota se širi po prostoru, diši po lesu in počutite se doma.

Vse to si lahko pričarate s kaminom proizvajalca Edilkamin

ƒƒ Kamini Edilkamin so namenjeni za varčno ogrevanje enega ali več bivalnih prostorov. ƒƒ Uporabljajo trenutno najcenejša in okolju prijazna energenta, polena ali pelete. ƒƒ Izbirate lahko med paleto sodobno oblikovanih kaminov, ki bodo estetsko dopolnili vaš bivalni prostor.

Izkoristite gotovinski popust! KAKOVOST in ODLIČNA CENA

združeni v ogrevalni set na pelete LAMBORGHINI Kaj pri izbiri ogrevalnega sistema postaviti v ospredje? Kakovost ali ceno? Najbolje je, če najdemo sistem, ki to dvoje združuje. Lamborghini set za ogrevanje je namenjen tistim uporabnikom, ki želijo cenovno ugodno in varčno rešitev ogrevanja na pelete, ob enem pa bi želeli ohraniti možnost prehoda na uporabo trdih kuriv.

Prednosti OGREVALNEGA SETA LAMBORGHINI:

ƒƒ Namenjen je ogrevanju družinskih hiš. ƒƒ Sistem deluje izredno tiho, ima dober izkoristek in nizke emisije. ƒƒ Postopek pri prehodu kurjenja iz pelet na polena ali obratno je hiter in nezahteven. ƒƒ Velik zalogovnik pelet omogoča pri maksimalni obremenitvi kotla do 20 urno kontinuirano gorenje.

Izkoristite akcijsko ponudbo!

2.293,60 EUR

2.133, 05

Ponudba velja do

EUR 31. 12. 2013!

VKLJUČEN 22 % DDV

Kako se v mrzlih dneh ogrevati ceneje?  

Preverite kako preživeti hladne zimske dni na toplem s čim nižjimi stroški za ogrevanje.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you