Page 1

Xano Esport S’OBRE LA INSCRIPCIÓ A ACTIVITATS, COMPETICIONS I CURSOS DEL SEGON QUADRIMESTRE

BUTLLETÍ DEL SERVEI D’EDUCACIÓ FÍSICA I ESPORTS

El Servei d’Educació Física i Esports ofereix un ampli ventall de possibilitats a l’alumnat El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València ha obert el període d’inscripció a les seues activitats, competicions i cursos programats per al segon quadrimestre. L’alumnat pot escollir entre una àmplia varietat d’activitats, competicions i cursos sobre distints aspectes relacionats amb l’esport que, des de la Universitat, es proposen amb l’objectiu d’adquirir nous coneixements que propicien una pràctica esportiva saludable. Les possibilitats són molt àmplies i l’oferta es dirigeix tant a membres de la comunitat universitària com a públic en general interessat en l’activitat física i l’esport.

Activitats El programa d’activitats del segon quadrimestre és molt complet i ofereix més d’un centenar d’activitats diferents. Les classes s’impartiran a partir del mes de febrer i l’oferta, encara oberta, es

pot consultar a través de la pàgina web del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat.

Competicions Per a aquells que desitgen continuar competint en aquest segon quadrimestre, el Servei d’Educació Física i Esports els ofereix la possibilitat de fer-ho en més d’una trentena d’esports, tant d’equip com individuals. A més, a partir del 20 de març s’iniciarà una de les competicions amb més acollida per part de l’alumnat: el Trofeu Rector, la competició esportiva interna en què participa tota la comunitat universitària i que enfronta equips i esportistes dels diferents campus de la Universitat.

Cursos El Servei no deixa de banda la formació i en aquest segon quadrimestre continua oferint-ne cursos. L’alumnat pot triar entre 40 cursos diferents, que van

La Càtedra DP d’Esport Adaptat presenta la Memòria Anual del 2012

2

Quaranta opcions per formar-te

3

L’equip de camp a través es proclama campió per segon any consecutiu

4

Els equips de futbol, rugbi i vòlei masculí de la Universitat, amb un peu en la final del CADU

5

Dos campionats interns classificatoris per participar en el Torneig Internacional Zabalki

6

Obertes les inscripcions per al X Open de Kendo Més de 70 universitaris van competir al parc de Capçalera La Universitat becarà més de 100 esportistes universitaris Torna la competició més estimada de la Universitat II Cursa Universitat de València Servei d’Educació Física i Esports des d’activitats en la natura fins a la iniciació en distintes disciplines esportives, passant per activitats ritmicoexpressives, alimentació i nutrició, tractament de lesions o esport adaptat, entre altres. Així mateix, s’ofereixen també cursos adreçats a l’obtenció de titulacions oficiales, com el curs de patró d’embarcacions d’esbargiment, un curs força demanat en el primer quadrimestre. A més, amb l’oferta de formació en voluntariat esportiu, els estudiants poden obtenir crèdits ECTS. La inscripció, que s’ha de fer a través de l’aplicació d’Automatrícula, estarà oberta a partir del pròxim 21 de gener.

Any VIII

81 núm

1

7

Xano Esport. Any VIII 81 núm

8

Profile for Servei d'Educació Física i Esports

Xano0081val  

Xano0081val  

Profile for sefuv
Advertisement