Page 1

Xano Esport COMENÇA L’ESPORT A LA UNIVERSITAT Noves beques esportives, reconeixement acadèmic per competir i inici de matrícules El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València ja ha obert la matrícula d’activitats per al curs 2011-2012. Les inscripcions es formalitzaran a través d’Internet (www. uv.es/sef) però encara queden algunes places. L’oferta és variada i és possible tant de competir com enrolar-se en les diferents activitats físiques i cursos que ofereix el servei.

BUTLLETÍ DEL SERVEI D’EDUCACIÓ FÍSICA I ESPORTS

Activitats Les activitats que s’ofereixen cada any són molt variades (dansa, tennis, pàdel, ioga, natació, pilates, musculació…) i al llarg de tot el curs roman oberta la matrícula d’ambdós quadrimestres fins que es cobrisquen les places. Encara hi ha places en algunes classes de vela, golf o patinatge sobre gel, entre altres activitats.

Cursos curriculars A més de les diferents activitats, la Universitat de València ofereix la possibilitat de realitzar cursos curriculars en matèria esportiva que són convalidables per als estudiants per crèdits de lliure elecció i ECTS (programa de voluntariat).

Competicions La competició interna de la Universitat de València

es caracteritza per la seua gran diversitat. Ja és obert el procés d’inscripció a través de la web del Servei d’Educació Física i Esports.

Reconeixement acadèmic per competir Enguany i com a novetat els participants de la competició interna també obtindran un crèdit ECTS per formar part de la competició interna. Les competicions autonòmiques, nacionals i internacionals permeten l’obtenció de 1,5 crèdits ECTS.

Noves beques esportives a la Universitat A més de les diferents fórmules per competir i realitzar activitats físiques, el Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Planificació de la Universitat de València, a través del Servei d’Educació Física i Esports, ha convocat nous sistemes de beques per als esportistes de la institució. Tota la informació detallada de cada convocatòria de beques es pot consultar a través d’Internet (www.uv.es/sef). S’han establert fins a tres tipus d’ajuts per incentivar al màxim la pràctica esportiva: beques per a competicions oficials en representació a la Universitat, beques per a estudiants amb disca-

Any VII

72

València acollirà el I Congrés Europeu de Voluntariat Esportiu Descomptes per a la comunitat universitària amb el València Bàsquet Club

3

La Universitat de València col•labora en el València Open 500 El II Itinerari Saludable La penya ciclista de la Universitat inicia el nou curs en l’Alt Tajo La Universitat de València, cinquena en el Campionat d’Europa Universitari

4 5 6

Nou esportistes participen en la Universiada que té lloc a la Xina El rector Esteban Morcillo rep els estudiants participants de la Universiada de la Xina pacitat i beques per a estudiants d’elit i alt nivell.

Gabinet de Suport a l’Esportista Com a novetat, la Universitat de València, a través del Servei d’Educació Física i Esports, posa a la disposició de la comunitat universitària el Gabinet de Suport a l’Esportista, que disposa de professionals dels àmbits de la medicina, la fisioteràpia, psicologia i l’esport que ajudaran tant la comunitat universitària com el públic en general a vetlar per la salut i millorar el rendiment esportiu. Els serveis que es presten així com les taxes es poden consultar en la web del SEF

núm

1

2

Xano Esport. Any VII 72 núm

8

Profile for Servei d'Educació Física i Esports

Xano Espor nº72 (val)  

Xano Espor nº72 en valenciano

Xano Espor nº72 (val)  

Xano Espor nº72 en valenciano

Profile for sefuv
Advertisement