Page 1

Universitat de València - Notícies

1 de 1

http://www.uv.es/~webuv/noticies/noticia.php?idnoticia=10758

Castellano | English

Àrees temàtiques: . ESTUDIS

. INVESTIGACIÓ

. CULTURA

. INFORMACIÓ INSTITUCIONAL

. ORGANITZACIÓ I SERVEIS

. UNIVERSITAT I SOCIETAT

Agenda Mapa de la web Directori Buscador Accés a l'entorn d'usuari

La Universitat de València convoca les beques per als esportistes d’elit i alt nivell

08-09-2010 12:06 h Recull de Premsa

La Universitat de València, a través del Servei d’Educació Física i Esports, i el Consell Superior d’Esports (CSE) desenvolupen un any més el programa d’ajudes als esportistes d’elit i d’alt nivell, amb l’objectiu de facilitar la simultaneïtat de la pràctica esportiva i l’activitat acadèmica dels estudiants.

Nou Dise Servei d'Informació i Comunicació (Gabinet de Premsa)

Des de fa més d’una dècada, la Universitat de València concedeix ajudes de diferent caràcter per a l’extensa nòmina d’esportistes d’elit i alt nivell que estudien als seus tres campus, per afavorir així la integració dels esportistes en el sistema universitari. Des dels seus inicis, més de 700 estudiants universitaris n’han estat beneficiaris. De vora 30 esportistes en 1999, la xifra d’esportistes becats ha crescut fins als 131 de la convocatòria del curs passat, en què el programa de la Universitat de València va ser distingit pel Consell Superior d’Esports com el tercer programa millor d’Espanya. El programa inclou diverses ajudes: una tutela acadèmica per al suport en els estudis; una tutela esportiva destinada a prestar tot el suport que l’esportista i l’entrenador sol·liciten; la lliure utilització de les instal·lacions esportives de la Universitat; ajudes per al seguiment esportiu, físic i biomecànic; per al seguiment mèdic i psicològic especialitzat; fisioteràpia aplicada i massatge esportiu; la gratuïtat en els cursos de crèdits de lliure opció organitzats pel Servei d’Esports de la Universitat i la possibilitat d’obtenir beques econòmiques i la matrícula gratuïta. Els estudiants interessats en aquesta convocatòria poden presentar les sol·licituds fins al pròxim dia 20 de setembre. Més informació sobre les bases de la convocatòria, els requisits i com presentar la sol·licitud en www.uv.es/sesport, la pàgina web del Servei d’Esports de la Universitat. http://burjasef3.uv.es/sesport/ [«] Tornar premsa@uv.es

Inici | Estudis | Informació institucional | Investigació | Organització i Serveis | Cultura | Universitat i Societat © Universitat de València - Estudi General

13/09/2010 11:00

2010 09 08 universitat  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you