Page 1

Bliv

forårsklar til bukkejagt og andre store naturoplevelser

– Let at justere i højden med stærke klemmebeslag (op til 180 cm) – Ingen løsdele, som kan mistes under jagten – 2- og 3-benede modeller kan bruges som stativ til kamera eller spotting scope – Fås med 2, 3 og 4 ben

Suverænt stabil Decoy skydestok lux Skydestokken til den ambitiøse jæger - velegnet til både pürsch og anstand. To støttepunkter til riflen, drejbart hoved og neopren på udvalgte steder for bedre greb og lyddæmpning. Gummimuffer på benene giver mulighed for at benytte spike eller sædvanlig gummifod. F. eks. 4-benet:

1.199,-

Blød som løvepoter

Jagtvest fra Härkila

Härkila Lynx GTX® 6” Pürsch-støvle i eminent kvalitet til både riffel- og buejagt. Lydløs og camoufleret støvle med GORE-TEX®membran, der gør støvlen vandtæt og åndbar. Fås også i halve størrelser. Str. 40-48.

Härkila Mountain Trek-vest Let og foret vest i figursyet design. Læs mere om Härkilas Mountain Trek-serie på side 12. Str. 48-58.

1.399,-

1.299,-

NYHED


BUKKEJAGT

Øjeblikket Skovbunden damper, en let vind griber trætoppene og sender en rislen gennem den magiske stilhed. Den skarpe forårssol viser sig i horisonten. Naturen lever. Og pludselig er den der. Bukken. Esser intetanende. Yndefuld, kraftfuld. Med ét er du i øjeblikket. Øjeblikket – det intense, smukke nu, som alt peger hen imod. Øjeblikket, hvor alt skal falde i hak. Øjeblikket er nu... Vi skyder foråret ind med en række produkter skræddersyet til bukkejagten. GORE WINDSTOPPER® Vindtæt og åndbar

Vendbar fleece

Q fleece OPTIFADE™ Camo handske Holder dig varm, når det blæser, og giver god føling med dit våben. Str. M-3XL.

499,-

Q fleece OPTIFADE™ Camo hue Hue i commandodesign. Str. L-XXL.

349,-

”Usynligt” jagtsæt fra Härkila Q fleece OPTIFADE™ Camo Fleecesæt udviklet til den europæiske natur. Det perfekte pürsch-sæt til både riffel- og buejægeren i lydløst materiale og det optiske camouflagemønster OPTIFADE™ fra GORE. Jakken er vendbar med grøn inderside og forsynet med GORE WINDSTOPPER®-membran. Q fleecejakke, str. 46-62.

2.199,-

Q fleecebukser, str. 46-62.

1.999,-

Q fleece OPTIFADE™ Camo facecover Smart åbning til munden for at forhindre kondens på indersiden af masken. Str. One size.

269,2


RIG LIVSVA TI GARAN r har

-kikkerte Optimic aranti mod g ig r . livsva ionsfejl produkt

OPTIFADE™ Camouflage GORE OPTIFADE™ er et banebrydende camouflagemønster udviklet af firmaet bag GORE-TEX®-membraner. OPTIFADE™ er udviklet på baggrund af ny viden om klovbærende vildts syn og er det første camouflagemønster, der tager udgangspunkt i vildtets syn. Derfor giver OPTIFADE™ en enestående sløring, og du bliver nærmest usynlig for vildtet.

Optimic-kikkerter

GOD

BaK4-linser forøger lysstyrken med op til 40% i forhold til klassiske prismelinser.

- blik for detaljen

Til den krævende jæger Optimic Performance Højtydende og vandtæt jagtkikkert med high end-optik og suverænt greb. Fås i 8x42 og 10x42.

3.799,-

En kort forklaring Klovbærende vildt har et meget bredt synsfelt – næsten 280º – og kan derfor hurtigt scanne horisonten for potentielle trusler. Ulempen ved det brede synsfelt er en lavere visuel præcision. Hovdyr ser objekter en smule mere udflydende end mennesker. Derudover mangler hovdyr receptorer for tonerne i det røde farvespektrum og ser derfor verden i afskygninger af gul, blå og grå. Disse faktorer har stor betydning for, hvordan et camouflagemønster opleves af klovbærende vildt. Læs mere om OPTIFADE™ på www.optifade.com

BEDRE

Unikt greb

Optimic-kikkerter anvender tagprismesystemet, der yder optimalt tredimensionelt syn med stor dybdeskarphed.

Optimic Supergrade 10x42 High end-kikkert, der giver virkelig høj kvalitet til prisen. Som Optimic Performance men det elegante ”open henge”-design gør kikkerten endnu lettere at håndtere.

3.999,Stærke specifikationer for de tre kikkerter: – Bak4-linser – Fuldt multicoatede linser – Nitrogenfyldt kikkerthus – forhindrer indvendig dug på linsen – Gummiarmeret kikkerthus – Leveres med hardbox og bærerem

Unik detaljegengivelse Optimic Ultimate Et syn for guder. Topmodellen har samme specifi kationer som Optimic Supergrade og har desuden 50-mm linser, der giver eminent ydeevne selv i sparsomt lys. Trods den høje optiske kvalitet har Optimic formået at bevare det kompakte design og en lav vægt (725 g). Fås i 8x50 og 10x50. Optifade set med klovbærende vildts øjne

BEDST

4.999,3


BUKKEJAGT

Molino vendbar fleece Str. 48-58.

999,Molino fleecebukser Samlet pris for vendbar jakke, bukser, hue, handsker og facecover:

1.998,-

SPAR

Str. 48-56.

999,-

517,-

Erase fleecehue Str. L-XL.

149,Erase facecover Str. One size.

169,Erase fleecehandske

Vindtæt og lydløs pürsch

Str. M-XL.

199,-

Seeland Molino camouflagesæt Molino-sættet er udviklet til forårets pürschjagt. Det er som udgangspunkt et camouflagesæt, men med den vendbare jakke i serien kan du hurtigt tilpasse din påklædning til jagten uden at skulle bære rundt på ekstra udstyr. Sættet er fremstillet i lydløst materiale og har vindtæt membran.

Camouflage - det eneste, der ikke er skjult, er prisen Camo til hele året Seeland Conceal jagtsæt Et camo-sæt kan være en afgørende brik i anstandsjagten. I Concealsættet falder du i ét med omgivelserne takket være den anerkendte camouflage fra Realtree™. Conceal er så rummelig i snittet, at det kan bruges alene i de varme måneder eller som overtrækssæt. Modellen fi ndes både i en vinterversion og i den grønne version, der er særlig effektfuld i forhold til forårets og det tidlige efterårs farver.

NYHED 2013

Cover cap Cap med ansigtsnet gør camouflageeffekten total. Størrelsen kan justeres.

149,4

Conceal jakke

Conceal bukser

Str. M-XXL.

Str. M-XXL.

699,-

599,-


Tættere på byttet med 3D-camo Seeland Leafy 3D-camo sæt 3D-camouflagesæt til den seriøse jæger. Sættet trækkes let over dit jagttøj, og elastikker i bukseben og talje samt manchetter på jakken sikrer, at sættet sidder, som det skal. Jakken har justerbar hætte og knapper for lydløs åbning og lukning.

NYHED 2013

Leafy facecover

Leafy sæt

Leafy handsker

Ansigtsmaske i 3D-camouflage. Str. One size.

Jakke og buks. Str. M-XXL.

Str. S-XXL.

99,-

699,-

99,5


BUKKEJAGT

Stærke specs for begge kikkerter: – Gummibelagt kikkerthus – støddæmpende og vandtæt – Nitrogenfyldt kikkerthus – ingen indvendig dug på linsen – Coatede linser – Inkl. rem og rejseetui – 5 års garanti

Gedigen allroundkikkert Fontaine Traveller Gedigen optik til en god pris. BK7-linser sikrer god farvegengivelse, og lav vægt gør Fontaine Traveller oplagt til den lange jagt. Fås i 8x42 og 10x42. Normalpris 1.499,-

Nu kun 799,-

N u ku n

1.499,SPAR

700,-

N u ku n

799,SPAR

700,-

Klart syn i skumringen Fontaine Discovery 8x42 Med Fontaine Discovery får du høj kvalitet til en fornuftig pris. Kikkertens effektive Bak4-linser har et meget højt lysbrydningsindeks og giver en lystransmission, der er 40% bedre end klassiske linser. Derfor er Bak4-linser det rigtige valg til skumringsjagt. Normalpris 2.199,-

Nu kun 1.499,-

Vi stiller skarpt på de gode tilbud Spot bukken, mens du sover Vildtkamera fra Optimic. Tag billeder og video af vildtet med dette brugervenlige udendørskamera udviklet til jagt. Tager automatisk billeder eller video, når sensoren registrerer bevægelse. – Billeder op til 5 megapixel – Infrarød sensor – Billedserier op til 9 billeder pr. registreret bevægelse – Natbilleder i 3 megapixel opløsning – Info om dato, tid, temperatur på billeder – Videooptagelser op til 5 minutter – TV-OUT stik, USB-stik og forberedt til SD-kort Ved køb af kamera medfølger adapter kit. Adapter kit 12V/220V t/Camera. Normalpris 179,Game Camera DNC 5.0. Normalpris 2.199,-

Samlet nu kun 999,-

Scan QR-koden med din smartphone og se filmen om vildtkameraet fra Optimic.

6

N u ku n

999,SPAR

1.379,-


JAGT OG FRITID

Jægere holder også fri Flere sæt i ét Seeland Field Zip-off Et justerbart og alsidigt jagt- og fritidssæt fra Seeland. Jakkens ærmer og buksernes underben kan lynes af, så sættet kan bruges som shorts og vest. Sættet er udført i en voksbehandlet blanding af polyester og bomuld og er det ideelle sæt til dig, der har flere forskellige aktiviteter i naturen. Sættet fås i str. 46-60.

Jakke – Mesh-liner – Rummelige frontlommer med knappelukke – Justerbare manchetter – Harelomme – 2-vejs YKK lynlås

Bukserne kan lynes af til shorts.

NYHED 2013

Bukser

999,-

– Rummelige lårlommer med knappelukke – Baglommer med lynlås – Elastik i liv – Formskårne knæ

599,-

NYHED NYHED

Ventileret cap Seeland Field cap Justerbar jagt- og fritidscap med ventilationshuller. One size i polyester og bomuld.

99,NYHED

NYHED

Skovmand med et tvist

Lækkert læderbælte

Seeland Brissac skjorte Storternet jagt- og fritidsskjorte i 100% bomuld. Fås i røde og grønne tern. Str. M-3XL.

Seeland Walden bælte Solidt bælte i koskind udstyret med nikkelfrit bæltespænde. Bæltet fås i sort og brunt og kan forkortes. Str. 90-120 cm.

299,-

299,7


HUND OG FRITID

En hund efter jagt - udstyr til jægeren og jagthunden

Se hele vores udvalg af tøj og udstyr til hundetræning hos din lokale forhandler.

Hundefløjtesnor i læder

119,-

Decoy jagthundeline Jagthundeline vævet med den særlige webbing-teknik, der gør, at den lette line også er ekstremt stærk. Linen har tillige en stærk galge og polstret skulderpude. Fås i grøn og orange.

299,8

Enkel jagttaske i kanvas Decoy game bag Enkel og rummelig jagttaske (20 l) i grøn kanvas med brun rem.

549,-


Hundetræning uden slid Seeland Exeter og Exeter Lady sæt Den effektive træning af jagthunden kræver noget af både hund, træner og udstyr. Seelands hundetræningssæt Exeter er beregnet til at modstå det store slid, som tøjet udsættes for under hundetræning. Samtidig er Exeter udstyret med en masse gode detaljer, som gør hundetræningen til en leg. Fremstillet i polyester/bomuldsblanding.

NYHED

Klassisk tern i lækre farver Seeland Preston skjorte Ternet skjorte i god bomuldskvalitet. 100% twill bomuld. Klassisk snit og flere flotte farvevarianter – rust, egret og koriander. Str. M-5XL.

299,NYHED 2013

NYHED

Vest

Bukser

– – – – –

– – – –

Stiklommer Rummelige frontlommer Stor ryglomme med let adgang Holder til vanddunk på ryg 2-vejs YKK lynlås

Exeter herre str. 46-60. Exeter Lady str. 36-46.

699,-

Stiklommer og rummelige lårlommer Baglommer med lynlås Formskårne knæ Forstærket på front

Seeland Preston Lady Småternet jagt- og fritidsskjorte i lækker bomuldskvalitet. Det slanke, figursyede snit gør sig godt både på jagten og til fritidslivet generelt. Fås i farven rust. Str. S-XXL.

Exeter herre str. 46-60. Exeter Lady str. 36-46.

599,-

299,-

Forkæl ”Fido”

Sikkerhed til hunden

Decoy hundemadras, grøn Robust og blød madras, som giver hunden et behageligt og stabilt underlag, og samtidig beskytter underlaget både i hjemmet og bilen. Madrassen er vandtæt og vaskbar. Fås i størrelserne: 81x55 cm, 349,- og 96x70 cm, 399,-

Decoy transportkasse til hunde Let og praktisk transportkasse til køreturen. Kassen er fremstillet i kraftig bævernylon og kan nemt slås sammen, så den næsten intet fylder. Den fås i tre størrelser og leveres inkl. vand/madskål. L60xH41xB42, 599,L69xH53xB52, 699,L81xH58xB58, 799,-

Fra 349,-

Fra 599,-

9


HUND OG FRITID

Hunde har også forårsfornemmelser - så skal der trænes

Udluftning ved lårlomme

10

Rummelige frontlommer

Radio- og GPS-lomme

Velcro i bukseben


Solidt sæt Solidt hundetræningssæt fra Härkila. Sættet er udført i et virkelig robust materiale, der består af en voksbehandlet kombination af polyester og bomuld. Den ekstra slidstyrke er ideel til hundetræningen og er samtidig behageligt at have på.

Härkila Trial bukser – Forstærket med polyamid på fronten – Formskårne knæ for bevægelighed Herrebukser fi ndes i str. 48-58. Damebukser fi ndes i str. 36-46.

1.299,Härkila Trial vest

NYHED 2013

– Forstærkninger med polyamid på udsatte steder – Ryglomme Herrevest fi ndes i str. 48-58. Damevest fi ndes i str. 36-46.

1.499,-

Härkila Light Hiker Letvægtssok til jagt og vandreture. I 75 % uld med stødabsorberende sål, ventilationskanaler samt forstærkninger i hæl og tå. Str. S-XL.

R

169,-

R

®

Føles som en løbesko Härkila Big Game GTX® 8” og Big Game Lady GTX® 8” Big Game er en meget stabil støvle, der er lige så behagelig som en løbesko. Hemmeligheden er den fleksible forfod, der tillader foden at rulle naturligt i normal gang og den specialbyggede sål, der giver foden støtte og stødabsorbering. De grovprofi lerede ydersåler og GORE-TEX®membranen gør støvlerne velegnede til vådområder. Herrestøvle fi ndes i str. 38-50, Damestøvle fi ndes i str. 36-44.

1.899,-

Åndbar fleece i høj kvalitet Härkila Vindeln fleece Fleecejakke i den strækbare og åndbare Polartec Wind Pro®. Wind Pro® er vævet 4 gange så tæt som almindelig fleece og er derfor ekstra isolerende og vindtæt. Str. S-3XL.

1.399,-

11


TREKKING

På toppen Lange jagtture stiller ekstra store krav til jægerens beklædning. Når man trekker, kommer man gennem forskellige og krævende terræner i vejr, der kan skifte fra dag til dag. Derfor skal tøjet både være slidstærkt og behageligt, varmt og ventileret, have mange lommer og være vand- og vindafvisende. Ja, kravene er svære at indfri, men udvalget på denne side beviser, at det faktisk kan lade sig gøre.

NYHED

NYHED

Mountain Trek vest

Mountain Trek shorts

Tætsiddede og let vest med foring, der holder effektivt på varmen. Str. 48-58.

Ny model i enkel, klassisk trekkingstil, der matcher resten af Mountain Trek serien. Str. 48-58.

1.299,-

799,-

Mountain Trek cap

NYHED

One size.

299,-

En jagtstøvle for livet

Mountain Hunt GTX® 10” Flex

Härkila Staika Lady GTX® 7,5” Jagt- og fjeldstøvle i høj kvalitet udviklet til kvinder. Maksimal komfort og stabilitet samt GORE-TEX®membran, der gør støvlen vandtæt. Støvle skabt til den krævende jæger. Fås også i halve størrelser. Str. 36-44.

Støvle skabt til krævende jagtformer. Den fleksible forfod optimerer bevægelserne og giver optimal føling med underlaget. Fås også i halve størrelser. Str. 38-48.

NYHED

2.099,-

2.499,-

TM

12

TM


Ultimativt vandresæt fra Härkila Mountain Trek Sættet til jægeren, der er på fjeldet i de lune måneder. Vandafvisende, slidstærkt og behageligt pga. unikt materiale, der er en voksbehandlet kombination af bomuld og polyester. Jakke med harelomme, ventilation, holdere til riffelpatroner og meget mere. Fås i grøn/sort, tobak/brun og timber wolf. Jakken fås i kort og lang model. Herrejakke Mountain Trek fås i to modeller: – Lang jakke i hunting green/shadow brown. Str. 48-60. – Kort jakke i tobacco/shadow brown. Str. 48-60. Damejakke Mountain Trek Lady fås i hunting green/shadow brown. Str. 36-46.

Herrebukser Mountain Trek fås i farverne hunting green og tobacco/shadow brown. Str. 48-60. Damebukser Mountain Trek Lady fås i hunting green/shadow brown. Str. 36-46.

1.999,-

1.199,-

Jakken har hætte med myggenet, som kan foldes ud, så det dækker hele hovedet og endda har plads til en cap.

OPTIMAL BEVÆGELIGHED

KOMFORT I VARMEN

Härkila Mountain Trek Active bukser – Stretch-materiale på knæ og bag for optimal bevægelighed – Knæpaneler i stretch-materiale – Voksbehandlet kombination af polyester og bomuld – Vandafvisende, slidstærke og behagelige – Forstærkninger ved lommer

Härkila Hiker bukser – Formskårne knæ – Voksbehandlede for vand- og smudsafvisning – Silikonekant i bukselinningen – Herre- og damemodel Herrebukser Hiker fås i str. 48-60 & 100-108 i brun og hunting green/shadow brown.

899,-

Str. 46-58, 100-108.

1.299,-

Damebukser Hiker fås i str. 36-46 i hunting green.

799,NYHED

13


LIDT AF HVERT

NYHED

NYHED

Hat med myggenet

Seeland T-shirt med print

Seeland Mosquito hat Klassisk bredskygget hat med aftageligt myggenet. Fås i grå og grøn. Str. M-XXL.

T-shirt i bomuld med brølende kronhjort. Fås i 3 farver. Str. M-3XL.

149,-

149,-

Lidt af hvert Det er tit de små ting, der gør den store forskel. Den rigtige kasket, den rigtige pleje, den rigtige opbevaring, den rigtige taske. Her har vi samlet en række uundværlige ”småting” sammen med et par pletskud fra nyhedshylden.

Ren bil med stil

Støvlens livseliksir

Härkila boot bag Solid støvletaske i lækker kvalitet med Härkila-logo. Mørkegrøn/mørkebrun.

Härkila plejemidler Hvis dine læderstøvler skal bevare deres styrke, smidighed og flotte udseende, skal de plejes. Og det er slet ikke så besværligt: Rengør støvlen, når du kommer hjem fra jagt. Lad den tørre langsomt og behandl så læderet med spray eller minkolie, inden du går på jagt igen.

299,-

Fra 79,-

NYHED

HERRE

DAME

Veludstyret skydevest Seeland Tupelo vest Skydevest med alle de nødvendige egenskaber bl.a. rummelige lommer til opdeling af patroner, rummelig ryglomme i mesh samt strop til skydebriller og høreværn. En lille lomme med lynlås gør skydekortet let tilgængeligt, og store paneler i mesh giver mulighed for ventilation. Str. S-3XL. NYHED: Tupelo fås nu også i damemodel. Str. XS-XXL.

499,-

14


NYHED

Stalker slip-on

Klar til næsehornet

Ny slip-on sko fra Härkila Udført i robust nubucklæder. Kombinerer mørkbrun og lysbrun. Fås også i halve størrelser. Str. 38-48.

Härkila Rhino 6” Læderstøvler i høj kvalitet udviklet til storvildtjagt i Afrika. Rhino 6” er en tykhudet specialstøvle skabt til den tørre og varme afrikanske bush, hvor slidstyrke, underlagsfornemmelse og god komfort er afgørende. Sålens fleksibilitet giver optimal bevægelse i forfoden, og mønsteret på undersiden af sålen er i off road-design. Fås også i halve størrelser. Str. 38-50.

899,-

1.499,Decoy rygsæk

Lækker ledsager

Solid rygsæk fra Decoy Udført i nylon og tåler hårdt slid. Stærke lynlåse, rummelig frontlomme samt net og elastik i hver side, der udgør holder til grejet. 20 l.

Decoy rygsæk Luksusrygsæk fra Decoy i stærkt og vandtæt nylon, der klarer særdeles hård brug. Den robuste rygsæk har mange detaljer og ekstra lommer, der gør det muligt at fordele din oppakning på en praktisk og lettilgængelig måde. Rummer 30 l.

299,-

599,-

Sikker patronopbevaring

Praktisk beskyttelse til riflen

Decoy ammunitionsboks Stærk aluminiumsboks til ammunition. Med lås og godkendelse til flytransport.

Decoy våbenkuffert Våbenkuffert i neopren. Lettere og mere fleksibel end traditionelle plastkufferter, men med samme gode beskyttelse til dit våben. Godkendt til flytransport. Mål: 125 x 24 x 13 cm.

249,-

799,15


GUMMISTØVLER MED PERSONLIGHED

Kort, lang, elegant og grov Gummistøvler til ethvert behov LE FORTAB M O K DEN Outthere 18” side-zip

Gummistøvler har også brug for pleje

Lange jagtdage uden træthed. Sålens opbygning og skaftets udformning sikrer pasform, stabilitet og stødabsorbering. Fås til både mænd og kvinder. Den viste støvle fi ndes i str. 40-50.

Naturgummi kræver behandling, hvis det skal bevare sine unikke egenskaber. Denne beskyttende siliconespray sikrer, at naturgummiet beholder sin smidighed og farve.

999,-

E

KLUSIV

S DEN EK

DEN KL

E ASSISK

E

EKSIBL

DEN FL

Estate Vibram® 18” 5mm side-zip

Estate AT 18”

Moor Stable 16” 5mm fold-down

Elegant støvle både til bukkejagten og efterårets selskabsjagter. Fremstillet i hånden i naturgummi og med de bedste materialer. Et overflødighedshorn af specifi kationer – bl.a. læderbesat overkant, justerbart skaft og ekstra isolerende 5mm neoprenforing. Str. 37-48.

Robust, klassisk støvle fremstillet i hånden i naturgummi. Bl.a. læderbesat overkant, justerbart skaft og stødabsorberende indersåler. Str. 36-50.

Neoprenstøvlen Moor er den letteste af Seelands gummistøvler. Neopren er både isolerende og fleksibelt, så du både kan holde varmen og folde skaftet ned, når du har behov for at komme af med varmen. Str. 40-50.

1.199,-

799,-

599,-

Rainy 6,5”

Hold bilen ren

Vandtæt støvle i lav profi l med isolerende og komfortabel neoprenforing. Den behagelige pasform gør støvlen ideel både til fritidsbrug, før og efter jagten og endda som en let pürschstøvle. Fås både til kvinder og mænd i flere farver bl.a. sort, brun og mørkegrøn. Str. 36-48.

Seeland boot bag Solid støvletaske, der sikrer, at du ikke tager jord, løv og snavs med ind i bilen. Fås i mørkegrøn.

RTE

DEN KO

99,-

499,-

Sælges i førende jagtbutikker · Ring 43 410 410 for henvisning til nærmeste forhandler

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Tilbuddene gælder så længe lager haves til og med 31.05.2013. Priserne er vejl. udsalg inkl. moms.

69,-

Indstik Jæger maj 2013  

Bliv forårsklar til bukkejagt og andre store naturoplevelser. Jagttøj og jagtudstyr fra Seeland, Härkila, Decoy, Optimic og Fontaine.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you