Page 1

setmana de les TRADICIONS CATALANES Catalunya és un país amb més de mil anys d’ història, en aquest període s’ han anat acumulant un bon grapat de tradicions que ens han arribat fins els nostres dies. No hi ha cap poble català que durant l’any no celebri alguna festa relacionada amb les nostres tradicions. Sardanes, havaneres, castellers, ball de gitanes, l’àliga, els tres tombs, els diables, tabalers, la guita, turcs i cavallets, les colles geganteres, Sant Joan, Sant Jordi, la castanyada, el Tió,etc...

TALLERS *Maquillatge: Places limitades. Recollir número a l’AMPA el mateix dia. *Cistelleria: Et faràs el teu propi cistell!. Places limitades. A partir de 8 anys. Recollir número a l’AMPA el mateix dia. * Globoflèxia: Aprendràs a fer figures amb globus. *Xapes:

Crea una xapa amb la teva foto o dibuix preferit.

PROGRAMACIÓ 10:00h. Obertura. 10:00h. a 11:00h. Esmorzar per a tothom. 10:15h. Tómbola 1 tiquet : 1€ 10:30h. Exhibició de Taekwondo al gimnàs. 11:00h. Partit exhibició d’ Hoquei Patins a la pista de futbol. 11:30h. Cercavila al pati amb la Colla Gegantera del Pallerola. 12:00h. Ballada de Sardanes. 13:00h. Concurs de Postres: Vine i participa! 14:00h. Fideuà Popular. Preu del tiquet anticipat 4,50€. el mateix dia 5’50€. 16:00h. Cloenda amb la festa de l’escuma.

Durant tot el matí hi haurà també: Passi de video amb un recull de Festes i Tradicions catalanes, Tobogan inflable, Piscina de boles, Pista Americana, Tira Anelles, Pica-Pala, Brau Mecànic, Jocs tradicionals i enginys de fusta per divertir a tothom. També hi haurà diferents activitats relacionades amb la temàtica de la festa.

Us hi esperem!!!


Norma Editorial Ruc Savi Forn Ferrer Caprabo Selec Vending Simply La Caixa Forn J. Torras Pastisseria Permanyer Pastisseria Sant Pere Forn Anfruns

Forn Can Peret del Pa Pastisseria Rodellas Pastisseria Lleonart Més que Lleure SL Forn Dacal Basar Sant Celoni Fet x tu

esCOla PalleROla “Festes I tRadICIOns Catalanes”

Festa dIssaBte dIa 1 de JUnY

Programacio cat  

programació d'activitats de la festa del pallerola

Programacio cat  

programació d'activitats de la festa del pallerola

Advertisement