Page 1

NOUTฤ‚ลขI SECO REZUMATUL PRODUSELOR NOI NAVIGATOR DE PRELUCRARE 2012

1


NOUTĂŢI SECO PRODUSE NOI: FREZARE

PAGINA

Minimaster® Plus

3

Turbo 10

4

Square 6™-04

5

Highfeed2

6

STRUNJIRE TK1001 și TK2001

7

Fragmentator de așchii M5

8

Fragmentator de așchii FF2

9

SECOMAX™ CBN500

10

Small IC

11

FREZE CILINDROFRONTALE SOLIDE Jabro™ - solid2 seria JS530

12

Jabro™ JPD890

15

PRELUCRAREA ALEZAJELOR Crownloc® Plus

13

Burghie Seco Feedmax ™ PCD

15

Precimaster

16

SOLUŢII DE SERVICE

2

Seco Guide

17

Customer Zone

18

Ghid Filetare

19

NOI COMPLETĂRI: GAMA R220.90 CU ABEX26

CBN060K

Gamă de freze și plăcuţe pentru condiţii grele. Dimensiuni cuţite pentru locașuri fixe de la Ø63 160 mm, inclusiv plăcuţă cu o lungime a muchiei așchietoare de 26 mm (ABEX2606...)

Gamă extinsă. Prima opţiune pentru așchierile continue până la moderat întrerupte în oţel călit (ap <0,5 mm).

PLĂCUŢĂ DE FINISARE PENTRU SQUARE608 Plăcuţă de finisare pentru (XNEX080608ZZR-M11) pentru cuţitele Square6-08 unde este necesară finisarea excelentă a suprafeţei. GEOMETRIE DE AŞCHIERE UŞOARĂ PENTRU SQUARE608 Adăugarea unei geometrii noi, dezvoltate pentru materiale exotice, unde este nevoie de o muchie ascuţită (XNEX080608R-M08).

PORTSCULE SOLIDE PENTRU STRUNJIRE GREA Oferim 18 portscule noi pentru strunjire grea. Include portscule pentru inserţii pozitive și negative, pentru forme rotunde și pătrate. INSERŢII PENTRU STRUNJIRE GREA Adăugăm 25 de inserţii diferite pentru strunjire grea, inclusiv 3 geometrii noi pentru RCMX și 2 geometrii noi pentru SCMT 25 și 38.


MINIMASTER® PLUS

MINIMASTER® PLUS ATINGE CEL MAI ÎNALT NIVEL DE PRECIZIE ŞI PRODUCTIVITATE. SUCCESUL CONTINUĂ Seco continuă succesul Minimaster prin lansarea generaţiei următoare. Aceasta arată, încă o dată, direcţia viitoare a frezelor cilindro-frontale cu plăcuţe canelate interschimbabile. VITEZĂ? SIGUR! Când este înlocuită o plăcuţă Minimaster Plus uzată cu una nouă, poziţiile axială și radială rămân aceleași, pentru precizie maximă. De asemenea, este posibilă înlocuirea plăcuţei fără scoaterea cozii din portsculă sau din mașină și remăsurarea întregului ansamblu, accelerând procesul considerabil. EFICIENŢA COSTURILOR? O AVEŢI. Veţi plăti numai pentru înlocuirea plăcuţei după ce aceasta s-a uzat, nu pentru toată scula (de exemplu, freză cilindro-frontală sau HSS). Plăcuţele interschimbabile pentru diferite cozi permit regimuri de frezare superioare, evitându-se astfel reascuţirea și asigurându-se o durată de viaţă îndelungată a sculei.

3


TURBO 10

PERFORMANŢĂ MAXIMĂ PENTRU FREZARE ÎN UNGHI DREPT

FREZE ÎN UNGHI DREPT DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ Turbo10 este o sculă așchietoare nouă de înaltă performanţă pentru frezare în unghi drept, cu durată de viaţă și precizie îmbunătăţite. Acest lucru este realizat prin proprietăţi de așchiere optimizate care reduc generarea de căldură și forţele de așchiere, precum și printr-o geometrie nouă a plăcuţei, care frezează unghiuri de colţ la 90 de grade. Turbo10 este foarte flexibilă și adecvată pentru majoritatea operaţiilor de frezare, inclusiv degroșare, semi-finisare, finisare prin canelare, conturare, interpolare elicoidală și prelucrare în rampă. Iniţial, aceasta va fi disponibilă în diametre de la 16 la 100 mm, cu raze de plăcuţe de 0,4 și 0,8 mm, două geometrii și opt clase de plăcuţe. Turbo10 poate fi montată cu coadă cilindrică, Weldon, arbore și Combimaster.

4


SQUARE 604

SUCCESUL SQUARE 6 ESTE CONTINUAT DE O VERSIUNE NOUĂ, MAI MICĂ. SUCCESUL SQUARE 6 ESTE CONTINUAT DE O VERSIUNE NOUĂ, MAI MICĂ. Aceasta este dimensiunea mai mică a Square 6 pentru frezare în unghi drept, Seco adaugă Square 6-04, care acoperă adâncimea de așchiere principală cu o capacitate maximă de 4 mm. Square6-04 este adecvat pentru mașini de frezat mici și mijlocii. Plăcuţele au șase muchii așchietoare și, în combinaţie cu numărul maxim de plăcuţe pe fiecare dimensiune de cuţit, aceasta are ca rezultat îmbunătăţirea eficienţei costului și productivitate sporită. ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ CU SQUARE604 Și cu doi pași diferiţi - același diametru, număr diferit de dinţi - Square 6 oferă aceleași performante ridicate pentru o gamă largă de materiale, operaţii și condiţii de prelucrare. Unghiul de așezare de 90 ° asigură un unghi drept real într-o singură operaţie, economisind timp preţios de producţie.

Square 6-08

Square 6-04

5


HIGHFEED2

PRIMUL PAS AL SOLUŢIILOR DIN GENERAŢIA URMĂTOARE PENTRU APLICAŢII CU AVANS MARE, CU PERFORMANŢE ŞI FIABILITATE DE VÂRF

CHIAR MAI RAPID CU ACEASTĂ GENERAŢIE NOUĂ Highfeed2 este o gamă nouă de scule cu avans mare și diametru mic, destinate pentru înaltă productivitate pe mașinile CNC moderne. Highfeed2 permite o combinaţie de rezistenţă și de număr de dinţi comparativ cu diametrul pentru viteză maximă de așchiere a metalului. Pasul des permite viteze de avans foarte mari și performanţă de așchiere stabilă, chiar și la așchierile cu întreruperi foarte dese. „Designul bine echilibrat”, atât al corpului, cât și al plăcuţelor asigură eliminarea așchiilor la frezarea prin copiere în cavităţi, în special când se utilizează portscule cu prindere în consolă lungă. Proiectată pentru viteze de avans foarte mari, cu adâncime mică de așchiere, Highfeed2 este disponibilă cu diametre între 16 și 35 mm și dimensiuni relevante în sistemul anglo-saxon, cu clase de plăcuţe și geometrii cuprinzătoare pentru a acoperi un spectru larg de materiale, inclusiv superaliaje.

6


TK1001 ŞI TK2001

CLASELE DURATOMIC® PENTRU FONTĂ

TOTUL MAI UŞOR Cum doriţi să vă reduceţi costurile interne cu logistica, costurile de gestionare a stocurilor, costurile cu forţa de muncă... și lista poate continua. Cu noile clase TK puteţi face exact acest lucru. Clasa pentru aplicaţii generale în fontă a fost proiectată pentru durată lungă de viaţă a sculei cu diverse fonte, reducând efectiv numărul de clase necesare în aplicaţiile în fontă. DURATOMIC REPETĂ PERFORMANŢA Reduceţi costul pe piesă cu o durată mai lungă de viaţă a sculei datorită acoperirii Duratomic. Acesta oferă rezistenţă superioară la uzură, economisind bani și crescând productivitatea.

7


FRAGMENTATOR DE AŞCHII M5 FRAGMENTATOR DE AŞCHII ROBUST PENTRU CEL MAI ÎNALT GRAD DE EFICIENŢĂ

O GEOMETRIE PUTERNICĂ PENTRU VITEZĂ MARE DE AŞCHIERE A METALELOR Când productivitatea și rezistenţa sunt esenţiale, geometria cu blocare centrală rigidă M5 este alegerea corectă. Această plăcuţă robustă cu canal pentru așchii foarte bine protejat abordează cu succes operaţiile cele mai solicitante, cu întreruperi numeroase și strat superficial dur. Un canal pentru așchii deschis, cu unghiuri de așchiere bine adaptate, asigură viteze mari de avans și așchii mari pentru prelucrare eficientă și cea mai bună economie. Materialele ductile pot fi ușor manipulate cu control deplin prin proiectarea în cele mai mici detalii a canalului pentru așchii. Pentru obţinerea unei durate optime de viaţă a sculei pentru o varietate de materiale, suprafaţa de așchiere echilibrată reduce căldura transferată la Plăcuţă. M5 este geometria de neegalat pentru o largă varietate de materiale ale piesei de prelucrat, precum oţel, oţel inox, fontă și superaliaje dificile. Plăcuţele pozitive cu blocare centrală sunt disponibile într-o gamă largă de sfărâmătoare de așchii, pentru a acoperi majoritatea materialelor și aplicaţiilor; F1, MF2, F2 și M3 reprezintă baza. Noua M5 va veni în completarea acestora ca cea mai puternică geometrie pentru mediile de testare cele mai dificile și aplicaţiile cele mai grele.

8


FRAGMENTATOR DE AŞCHII FF2 O GEOMETRIE PENTRU FINISARE CÂND CONTROLUL STRICT ASUPRA FORMĂRII AŞCHIEI ESTE O PRIORITATE

UN FORMATOR DE AŞCHII PENTRU PERFORMANŢĂ SUPERIOARĂ ÎN MATERIALE DUCTILE Controlul formării așchiilor este extrem de important în producţia modernă, unde supravegherea se face într-o măsură mai mică de către personal. Selectarea plăcuţei cu geometrie FF2 negativă poate preveni opririle în timpul prelucrării, cauzate de așchiile nesfărâmate, care sunt greu de evacuat din mașină. O situaţie și mai nedorită este lipirea necontrolată a așchiilor pe scula așchietoare sau pe componentă, care cauzează defecţiuni bruște ale sculei sau calitate slabă a piesei. Canalul pentru așchii foarte mic și îngust al FF2 ondulează așchiile cu fermitate pe Plăcuţă sau componentă și le forţează să se sfărâme în dimensiuni ușor de manevrat. Chiar dacă manevrarea mecanică a așchiilor este intensă, proiectarea bine echilibrată a canalului pentru așchii reduce forţele de așchiere și reduce căldura transferată la plăcuţă. Când este transferată mai puţină căldură, durata de viaţă a sculei este îmbunătăţită. Forţele de așchiere reduse generate de plăcuţă permit efectuarea operaţiilor cu reglaje instabile și în componente cu pereţi subţiri. FF2 este o completare excelentă pentru geometriile FF1 și MF2 existente, care oferă oportunităţi excelente la finisarea materialelor ductile, oţel și oţel inoxidabil.

9


SECOMAX CBN500

INVENTATĂ EXCLUSIV PENTRU PRELUCRAREA FONTEI ALBE FONTĂ DURĂ CU CONŢINUT RIDICAT DE CROM  O PROVOCARE DIFICIL DE PRELUCRAT Comparativ cu soluţia standard actuală pentru prelucrarea componentelor din fontă albă, CBN500 vă oferă mai mult. Mult mai mult. Puteţi crește durata de viaţă a sculei și, în același timp, puteţi îmbunătăţi repetabilitatea acesteia - puteţi preconiza o durată lungă de viaţă a sculei, ceea ce va reduce intervalele de nefuncţionare și consumul de plăcuţe. Timpul de așchiere crescut vă va oferi costuri reduse. În plus, CBN500 este mai dură ca niciodată, oferindu-vă mai puţine schimbări de scule, intervale de nefuncţionare mai reduse și mai multe economii.

10


SMALL IC SOLUŢII NOI ŞI EFICIENTE DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTURI LOR PENTRU PLĂCUŢE MICI MICI, DAR DURE

UN ECHILIBRU PERFECT

Cu formatul frontal complet al plăcuţei Small IC nu există niciun risc de dezlipire, oferindu-vă fiabilitate maximă în producţie. De asemenea, costul pe muchie este în mod normal mai mic în comparaţie cu un singur vârf lipit sau cu plăcuţele cu mai multe colţuri. Așa cum reducem costul pe muchie, putem crește durata de viaţă a sculei. Am oferit plăcuţelor Small IC duritate superioară a muchiei și rezistenţă la uzură folosind cele mai noi tehnologii pentru substraturi și acoperiri moderne. Acest lucru înseamnă durată lungă, previzibilă de viaţă a sculei, interval redus de nefuncţionare și reglaje dimensionale mai puţine.

Plăcuţele Small IC au muchii neșanfrenate, cu honuire optimizată a muchiei, ceea ce înseamnă o reducere a componentelor rebutate datorită riscului mai mic de vibraţii. Forţele de așchiere radiale și axiale sunt echilibrate, astfel încât chiar și piesele complexe cu un reglaj slab pot fi prelucrate cu succes. Aveţi posibilitatea să utilizaţi portscule și plăcuţe de la un singur furnizor, ceea ce face comanda mai ușoară și reduce riscul de amestecare a plăcuţelor, buzunarelor pentru portscule și șuruburilor de prindere, simplu.

REDUCEŢI DURATA DE PRELUCRARE CU 50% Dacă sunteţi suficient de curajos pentru a schimba strategia dvs. de prelucrare, vă putem ajuta să reduceţi durata de prelucrare cu mai mult de 50%. Doriţi? Lipsa limitărilor privind dimensiunea vârfului vă oferă utilizarea întregii lungimi a muchiei așchietoare și posibilitatea de a utiliza diferite strategii de prelucrare, de ex. strunjirea prin scufundare. Ceea ce înseamnă că puteţi reduce durata de prelucrare cu mai mult de 50% faţă de strunjirea convenţională. V-am trezit interesul?

11


JABRO™ SOLID2 SERIA JS530

O GAMĂ COMPLETĂ DE CUŢITE CU CAP ROTUND DIN CARBURĂ SOLIDĂ VERSATILĂ

CUŢITE CU CAP ROTUND JABRO™ SOLID2 Jabro™-Solid2

Cuţite cu cap rotund (seria JS530), o geometrie cu rază completă din gama solid2 pentru prelucrare generală cu flexibilitate, viteză și eficienţă. Seria JS530 este proiectată pentru frezare prin copiere și de profile, precum și pentru operaţii de canelare și de frezare laterală.

CARACTERISTICI ŞI AVANTAJE • Degajare radială o - Se obţine o muchie așchietoare puternică • Acoperire Sirion-A șlefuită o - Reducerea frecării și a acumulării de căldură • Diametre mărite ale miezului în funcţie de numărul de dinţi o - Adaugă stabilitate, reduce abaterea și reduce riscul de colmatare cu așchii a spaţiului canelurii • Pregătirea muchiei o - Se obţine un tipar controlat al uzurii

12


CROWNLOC® PLUS BURGHIE CU VÂRF INTERSCHIMBABIL CROWNLOC® PLUS

CARACTERISTICI

Crownloc® Plus este o generaţie nouă de burghie Seco cu coroane interschimbabile. Dispunând de geometrie, acoperire și interfaţă de blocare noi, Crownloc Plus îmbunătăţește evacuarea așchiilor și rezistenţa la uzură într-o varietate de materiale. În plus, nu necesită reascuţire sau resetare.

Design puternic al corpului burghiului

EFICIENŢA COSTURILOR CU CROWNLOC® PLUS Reduceţi costul/gaură cu durată mai lungă de viaţă a sculei utilizând Crownloc Plus. Acesta oferă rezistenţă superioară la uzură, precum și calitatea găurii, sporind producţia și economisind bani.

- Interfaţă de blocare de înaltă rezistenţă - Caneluri adânci și largi - Corp șlefuit Geometrie optimizată nouă - Formare îmbunătăţită a așchiilor - Capacitate de intrare îmbunătăţită - Rezistenţă crescută la uzură - Acoperire TiAlN

COROANĂ

GEOMETRIE P - Geometrie universală

13


SOLUŢII PCD PENTRU PRELUCRAREA DE MATERIALE COMPOZITE

SOLUŢII PCD

CARACTERISTICILE PCD

MUCHIE ASCUŢITĂ

Sculele PCD pentru materiale plastice termorigide și termoplastice au cinci caracteristici importante. Acestea sunt:

Muchia așchietoare foarte ascuţită în comparaţie cu o sculă cu acoperire Dura DVC permite unei scule PCD să aibă performanţe consecvente și sigure. Acest lucru înseamnă că piesa de prelucrat va avea un finisaj uniform al suprafeţei, care prezintă delaminare minimă sau nu prezintă deloc. Toleranţele de producţie mici fac procesul stabil, previzibil și repetabil.

1. Ascuţimea diamantului policristalin oferă o finisare mai bună a suprafeţei, o tăiere corespunzătoare a fibrelor și generarea redusă de căldură. Aceste beneficii reduc la minim fibrele netăiate și delaminarea, cresc productivitatea și îmbunătăţesc securitatea procesului 2. Duritatea diamantului policristalin oferă sculelor rezistenţă mai mare la uzură și crește durata de viaţă a sculei 3. Precizia sculelor PCD oferă toleranţe dimensionale mici, în vederea creșterii fiabilităţii, permiţându-vă să reduceţi operaţiile de finisare 4. Termoconductivitatea materialului policristalin scade temperaturile de prelucrare sporind stabilitatea produsului și permite viteze mai mari de așchiere. 5. Servicii post-vânzare: recondiţionarea oferă o sculă nouă, care crește durata de viaţă a sculei și reduce costurile cu sculele

14


SOLUŢII PCD PENTRU PRELUCRAREA DE MATERIALE COMPOZITE

SOLUŢII PCD

JABRO™  SERIA JPD890 PENTRU MATERIALE COMPOZITE

BURGHIE SECO FEEDMAX PCD

FLEXIBILITATE

FLEXIBILITATE

Geometrie de frezare PCD optimizată pentru materiale compozite Gama completă de cuţite Jabro PCD are un design special al lamei PCD, care îmbunătăţește rezistenţa la uzură termică. Acest design permite o viteză de avans mai mare ca urmare a rezistenţei sale la efectele forţei de așchiere. Oferind 3 versiuni ale unghiul de forfecare, poate fi aleasă direcţia de ghidare a forţelor de așchiere. Convenţional

Noua gamă de burghie PCD are un design special cu vârf de găurire de 120°, care poate fi utilizat în diverse aplicaţii. În plus, sunt disponibile la cerere unelte personalizate. De exemplu: burghie cu șanfren, vârf dublu...

Tool picture

CREŞTEREA PERFORMANŢEI Canale interioare pentru lichid de răcire Toate uneltele de frezare PCD standard sunt echipate cu două canale pentru agent de răcire complet. Prin aplicarea emulsiei de răcire completă, temperatura de așchiere poate fi redusă. O temperatură de prelucrare mică reduce riscul de topire a rășinii și permite creșterea vitezei de așchiere, în comparaţie cu uneltele PCD fără canale pentru agent de răcire complet.

CREŞTEREA PERFORMANŢEI Unul dintre cele mai importante beneficii ale burghielor PCD este capacitatea lor de a așchia perioade lungi de timp fără a trebui înlocuite. Burghiele PCD din stocul standard nu dispun de găuri pentru agent de răcire. Unghiul standard de 30° al elicei asigură evacuarea așchiilor/prafului. Ascuţimea și toleranţa dimensională excelentă a unei unelte PCD îmbunătăţește calitatea piesei de prelucrat în materie de finisare a suprafeţei și de toleranţe ale găurilor. Oferă durată lungă de viaţă a sculei și un randament crescut. Întregul potenţial și valoarea burghielor PCD faţă de găurirea convenţională pot fi observate în creșterea productivităţii și a duratei de viaţă a sculei. Pentru eficienţa maximă a costurilor când se utilizează unelte PCD, este disponibil un serviciu de recondiţionare pentru toate sculele Seco PCD.

15


PRECIMASTER CLASE DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ RX2000 ŞI RX1500 PENTRU PRECIMASTER REDUCEŢI COSTURILE OPERAŢIONALE DE ALEZARE Cât de important este pentru dvs. să reduceţi costurile operaţionale cu alezarea? Vă putem ajuta să reduceţi costurile. Duritatea materialului nou RX2000 a crescut cu 30% comparativ cu materialul CP20 existent. Aceasta oferă o durată de viaţă și o performanţă crescută a sculei și o rezistenţă îmbunătăţită la uzură. Doriţi să reduceţi costurile de alezare? Noi vă putem ajuta. REDUCEŢI REBUTURILE Materialele RX1500 vor contribui, de asemenea, la reducerea costurilor dvs. cu rebuturile. Cu control îmbunătăţit al așchiilor, oferindu-vă o mai bună siguranţă în utilizare, evacuarea cu probleme a așchiilor poate fi eliminată.

CLASE RX2000

Clasă cu acoperire de înaltă performanţă a carburii, pentru oţel și fontă

RX1500

Clasă cu acoperire rezistentă la uzură a cementului pentru optimizarea performanţei pentru oţel și fontă

TIPUL DE GEOMETRIE

EB45: Controlul așchiilor +++ Rugozitatea suprafeţei: Ra 0,8 - 1,2 Prima opţiune

16

EB845: Controlul așchiilor ++ Rugozitatea suprafeţei: Ra 0,2 - 0,8

EB25: Avans +++ Controlul așchiilor + Rugozitatea suprafeţei: Ra 0,4 - 0,8


SECO GUIDE

PE MUCHIE DE CUŢIT • Seco Guide permite utilizatorului să caute produsele prin intermediul Grup de produse

• Pot să caut produsul meu într-un mod rapid? Desigur, cu ajutorul Căutării rapide, tastaţi doar începutul, iar lista de rezultate va fi afișată

• Care sunt alegerile potrivite? Puteţi afla acest lucru utilizând fila Combinaţii de scule

• Aflaţi ce atribute au produsele noastre

• Seco Guide permite utilizatorului să caute produse prin intermediul Grup de materiale Seco • Creaţi lista dvs. de preferinţe și adăugaţi produsele preferate • Transferaţi produsul dvs. la Seco Cut și calculaţi datele de așchiere

• Vedeţi produsele noastre în diferite moduri, cu imagini din aplicaţiile disponibile • Seco Guide oferă utilizatorului oportunităţi de a căuta toate produsele standard Seco Tools (aprox. 33000 de produse) • Acesta oferă utilizatorului posibilităţi de a combina mai multe metode de căutare pentru a găsi exact scula pe care o caută

• Transferaţi produsul dvs. de filetare în programul Ghid Filetare • Seco Guide permite utilizatorului să caute produsele prin intermediul Metodă de așchiere • Care sunt piesele de schimb sau accesoriile de care am nevoie? Aflaţi acest lucru cu ajutorul filei Piese de schimb/Accesorii • Conectaţi-vă la aplicaţie sau conectaţi-vă prin intermediul Customer Zone pentru a vedea preţul și stocul recomandat pentru produsul dvs.

17


CUSTOMER ZONE TOATE APLICAŢIILE SECO INTERACTIVE CENTRALIZATE ÎNTRUN SINGUR LOC

ZONA PENTRU CLIENŢI În secţiunea nouă Customer Zone a site-ului Web al corporaţiei, Seco Tools a centralizat toate aplicaţiile interactive necesare pentru producţia eficientă a componentelor. În același timp, aplicaţiile au fost actualizate și modernizate cu mai multe funcţionalităţi. Anterior, aplicaţiile Seco nu erau atât de ușor de găsit; necesitau descărcarea pe computer. Acum toate programele au fost centralizate într-un mediu global și pot fi rulate direct dintr-un browser Web. LA CURENT CU NOUTĂŢILE Una dintre cele mai mari diferenţe este faptul că datele necesare unei aplicaţii sunt întotdeauna actualizate, indiferent de aplicaţie. O caracteristică de conectare personală permite utilizatorilor să vadă preţurile tuturor produselor standard și aplicaţiile care nu necesită acces online pot fi utilizate offline, fără conectare, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot aduce laptopurile în atelier și pot utiliza programele de acolo.

18


GHID FILETARE

GENERAŢI PROPRIUL PROGRAM DE FILETARE CNC

RAPID ŞI UŞOR DE UTILIZAT

Noul Seco Ghid Filetare utilizează sistemele noastre globale de bază pentru date privind produsele și așchierea, astfel încât produsele noi să poată fi actualizate în permanenţă, oferindu-vă acces la informaţii rapide și fiabile. Acesta vă va ghida pas cu pas în procesul de generare a unui program CNC pentru aplicaţia dvs. de filetare, fie că este o activitate de frezare, fie una de strunjire. Aplicaţia începe cu câteva informaţii de bază despre forma de filetare și dimensiunile piesei de prelucrat și vă va ghida printre selecţiile de scule și parametrii mașinilor unelte pentru a crea un program CNC personalizat, adaptat la cerinţele dvs. În cele din urmă puteţi salva, imprima sau importa codul direct în comanda CNC.

• Acceptă următoarele forme de filete - ISO - UN - UNJ - MJ - Filet în ţoli BSW - DIN 405 rotund - DIN 103 trapezoidal - ACME-G - Cap ACME - BSPT - Rc - NPT - NPTF

- Acceptă următoarele comenzi CNC • Fanuc G32 • Fanuc G33 • Hidenhaim • Mazatrol ISO/EIA • Siemens - Beneficiaţi de experienţa unică a Seco în aplicaţiile de filetare - Regimuri de frezare pentru cele mai noi produse - Asistenţă pentru mai multe limbi - Program CNC adaptat pentru a răspunde cerinţelor dvs.

19


#4)'06+0#5GEQ6QQNU#TIGPVKPC5#6GN 

 (CZ 

#7564#.+#5GEQ6QQNU#WUVTCNKC2V[.VF6GN 

  NQECNVGN

 (CZ   NQECNHCZ

 #7564+#5GEQ6QQNU)GUOD*6GN  (CZ   $'.)+7/5GEQ6QQNU$GPGNWZ085#6GN  

 (CZ  

 $150+#5GG5QNXGPKC$4#<+.5GEQ 6QQNU+PFG%QO.VFC6GN  

(CZ  $7.)#4+#5GG5YGFGP%#0#&#5GEQ6QQNU%CPCFC+PE6GN

 (CZ

 %*+0#5GEQ6QQNU5JCPIJCK%Q.VF6GN  

(CZ   %1.1/$+#4GZEQ 6QQNU6GN  (CZ

%41#6+#5GG5NQXGPKC%<'%*4'27$.+%5GEQ6QQNU%<UTQ6GN 

 (CZ  

 &'0/#4-5GEQ6QQNU#56GN

(CZ (+0.#0&5GEQ6QQNU1;6GN 

 

(CZ 

 (4#0%'5GEQ6QQNU(TCPEG5#6GN   (CZ   5GEQ'2$6GN  (CZ   5GEQ'VU2NCPEJG5#6GN (CZ  )'4/#0;5GEQ6QQNU)OD*6GN   (CZ   )4''%'#VJGPU/GEJCPKEC6GN   (CZ   *70)#4;5GEQ6QQNU-(66GN  (CZ  +0&+#5GEQ6QQNU+PFKC2.VF6GN  

(CZ  +0&10'5+#5GEQ6QQNU5'#2VG .VF6GN    (CZ   +6#.;5GEQ6QQNU+VCNKC5R#6GN  (CZ   NQECNHCZ 

 ,#2#05GEQ6QQNU,CRCP--6GN (CZ  /#%'&10+#5GG5NQXGPKC/#.#;5+#5GEQ6QQNU /CNC[UKC5&0$*&6GN 

 (CZ 

 /':+%15GEQ6QQNUFG/GZKEQ6GN(CZ   /106'0')41 5GG5NQXGPKC0'6*'4.#0&55GEQ6QQNU$GPGNWZ086GN  

(CZ  5GEQ,CDTQ6QQNUDX6GN (CZ 0'9<'#.#0&5GEQ6QQNU0GY<GCNCPF.VF6GN  (CZ  0149#;5GEQ6QQNU #56GN 

(CZ  2*+.+22+0'55GG5KPICRQTG21.#0&5GEQ6QQNU2QNCPF5R\QQ6GN   (CZ  21467)#.5GEQ6QQNU2QTVWICN.FC6GN  (CZ  41/#0+#5GEQ6QQNU4QOCPKC 54.6GN  (CZ  4755+#5GEQ6QQNU4WUUKC6GN  (CZ  5'4$+#5GEQ 6QQNU54$FQQ6GN  (CZ  

5+0)#214'5GEQ6QQNU5'#2VG.VF6GN  (CZ  

5.18#-+#5GEQ6QQNU5-UTQ6GN (CZ 5.18'0+#5GEQ6QQNU5+FQQ6GN   (CZ   5176*#(4+%#5GEQ6QQNU5QWVJ#HTKEC2V[.VF6GN  (CZ  5176*-14'#5GEQ6QQNU -QTGC.VF6GN  (CZ 

52#+05GEQ6QQNU'URCÌC5#6GN (CZ 59'&'0 5GEQ6QQNU#$6GN (CZ  59+6<'4.#0&5GEQ6QQNU#)6GN  (CZ  6#+9#0 5GEQ6QQNU5'#6CKYCP6GN   (CZ   6*#+.#0&5GEQ6QQNU6JCKNCPF%Q.VF6GN   (CZ  674-';5GEQ6QQNU#56GN

  

(CZ

  7-4#+0'5GEQ6QQNU7MTCKPG6GN  

 (CZ  

 70+6'&-+0)&1/5GEQ6QQNU7-.VF6GN (CZ  75#5GEQ6QQNU +PE6GN  

(CZ   8+'60#/5GEQ6QQNU5'#2VG.VF6GN   (CZ  

5GEQ6QQNU#$ (CIGTUVC5YGFGP6GN  YYYUGEQVQQNUEQO

 56  415'%1611.5#$6KRâTKVFG'NCPFGTU 

RO Seco News Summary 2011 #2  

NOUTĂŢI SECO REZUMATUL PRODUSELOR NOI - NAVIGATOR DE PRELUCRARE 2012 1

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you