Page 1

Op SDR kunt u rekenen! 24 uur per dag, zeven dagen per week

Service & Onderhoud


24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar SDR Installatietechniek beschikt over een eigen afdeling Service & Onderhoud voor alle mogelijke gebouwgebonden installaties. Wij staan dus altijd voor u klaar: 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wij leveren graag onze bijdrage aan de bedrijfszekerheid van uw installatie.

Werkwijze en mogelijkheden Onderhoudscontracten Om uw installatie in optimale conditie te houden bieden wij verschillende mogelijkheden voor het onderhoud, dit kan variëren van een eenvoudig storingscontract tot complete onderhoudscontracten voor alle mogelijke gebouwgebonden installaties. Onze contracten zijn zeer transparant zodat u een helder en volledig inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten.

Inspecties Ook verzorgen wij graag de inspecties aan al uw gebouwgebonden installaties en apparatuur. Onze inspecteurs doen dat uiteraard met behulp van professionele meetapparatuur, onder meer voor NEN 3140, netanalyse, thermografie, SCIOS en STEK.

Om onduidelijkheden en misverstanden te voorkomen, adviseren wij u graag over de wettelijke verplichtingen en frequenties van inspecties.

Meerjaren onderhoudsplan Goed beheer en onderhoud leidt tot een langere levensduur en tot gebouwen die ook op de langere termijn aangenaam zijn om in te werken, te wonen of te recreëren. Er moet echter wel worden gezorgd dat een gebouw de aandacht krijgt die het verdient. Dat begint bij een goed meerjaren onderhoudsplan. SDR verplaatst zich in uw situatie en geeft advies over een goed en verantwoord onderhoudsbeleid waarbij de door de overheid opgelegde wetten en normen niet uit het oog worden verloren.

Optimale conditie van de installatie Wij vinden het vanzelfsprekend dat we na uitvoering van een project ook een voorstel doen om het onderhoud voor u uit te voeren. Maar u kunt ook bij ons terecht als het gaat om onderhoud aan installaties die niet door ons zijn gemaakt. Heeft u liever helemaal geen zorgen? Wij kunnen de volledige coördinatie en verantwoordelijkheid voor het onderhoud aan de gebouw gebonden installaties op ons nemen waarbij wij tevens de input verzorgen voor de meerjarige onderhoudsplannen en -begrotingen.

Wij geven daarin ook de prioriteiten aan, zodat u daar rekening mee kunt houden in uw investeringsplannen voor de korte en lange termijn. Ook voor advies op het gebied van energiemanagement en de mogelijkheden van energiebesparing kunt u bij ons terecht. Wij maken samen met u de plannen om de beheersinformatie actueel te houden. Zo zorgen wij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw installaties en u zich kunt richten op uw primaire processen en bedrijfsactiviteiten.

Informatie en advies

Interesse?

Bij SDR installatietechniek weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zorgen altijd voor duidelijke en transparante rapportages, zowel op het gebied van onderhoud als de inspecties.

Wij komen graag naar u toe om meer te vertellen over de uitgebreide mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor!

SDR Elektrotechniek B.V. Propellerstraat 1-5, 1059 CB Amsterdam Postbus 9050, 1006 AB Amsterdam T 020 511 08 80 F 020 615 65 65 E info@sdr.nl www.sdr.nl

SDR Service & Onderhoud  

SDR Installatietechniek beschikt over een eigen afdeling Service & Onderhoud voor alle mogelijke gebouwgebonden installaties. Wij staan dus...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you