Page 1

Op SDR kunt u rekenen! 24 uur per dag, zeven dagen per week

Beveiliging


Uw beveiligingsinstallaties tot in de puntjes verzorgd SDR Elektrotechniek is zowel erkend technisch beveiligingsbedrijf (BORG) als erkend branddetectiebedrijf. Dit betekent dat wij al deze installaties gecertificeerd kunnen verzorgen. Daarnaast installeren wij een breed scala aan andere beveiligingsinstallaties, zoals bijvoorbeeld ontruiming, toegangscontrole, camerabeveiliging, deur en/ of heksturingen op afstand etc. Ook het technisch beheer inclusief doormeldingen naar meldkamers via IP/GPRS/GSM etc. kunnen wij voor u verzorgen.

Programma van Eisen (PvE) Voor alle installaties geldt dat wij vooraf een risico-analyse doen en een Programma van Eisen (PvE) maken. Waar nodig verzorgen wij ook de goedkeuring van externe partijen zoals brandweer en verzekeringsmaatschappijen. Op basis van het PvE maken wij een volledig ontwerp met projectering.

Gecertificeerde installaties Erkend technisch beveiligingsbedrijf SDR is gecertificeerd als technisch beveiligingsbedrijf, dit is de hoogste classificering en wil zeggen dat wij de totale beveiliging kunnen verzorgen, inclusief bouwkundige voorzieningen.

Erkend branddetectiebedrijf Als erkend branddetectiebedrijf kunnen wij de volledige brandmeldinstallatie voor u verzorgen. Wij hebben met diverse leveranciers contracten afgesloten wat ons volledige beschikbaarheid van materialen en kennis van programmering garandeert.

Certificaat Uiteraard ontvangt u van ons het certificaat waarin wordt verklaard dat de installaties compleet volgens de normen zijn aangebracht.

Zo heeft u een volledig gecertificeerde brandmeld- en/of beveiligingsinstallatie tot uw beschikking.

Service & Onderhoud EĂŠn van de eisen voor certificering is dat er ook regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd en dat er 24/7 service verleend kan worden.

Daarnaast kunnen wij voor u de taken van de beheerder brandmeldinstallatie uitvoeren, deze worden maandelijks en iedere 4 en 8 maanden uitgevoerd.

Met onze gespecialiseerde afdeling zijn wij u hier ook graag mee van dienst.

SDR Elektrotechniek B.V. Propellerstraat 1-5, 1059 CB Amsterdam Postbus 9050, 1006 AB Amsterdam T 020 511 08 80 F 020 615 65 65 E info@sdr.nl www.sdr.nl

SDR Beveiliging  
SDR Beveiliging  

SDR Elektrotechniek is zowel erkend technisch beveiligingsbedrijf (BORG) als erkend branddetectiebedrijf. Dit betekent dat wij al deze insta...

Advertisement