Page 28

TØNSBERG HOPPEGRUPPE (NO)

Krigernes Vugge

Festivalens minste og søteste deltagere har lange ører, myk pels og kraftige bakbein. Men la deg ikke lure av et søtt ytre! Der middelalderens kaniner oftest var å finne på menyen, er disse spretne tøffingene klare for en skikkelig turnering i det kaniner gjør best – nemlig HOPPE! Det blir konkurranser i både hinderbane og lengdehopp, og elitekaninene setter hverandre i stevne på Ridderturneringsbanen. Mellom slagene kan du også møte dem i kaninhagen. Ta med et løvetannblad og se om du blir invitert inn…. Lør 14.30 Søn 14.30

Bli med på nærkamptrening for store og små! Her lærer du kamp med både stokk, øks og bare never, ledet av erfarne kampinstruktører med glimt i øyet. Krigernes Vugge holder til i innhegningen på Leikvollen.

Seterkaféen

Ellers vil det være kontinuerlig hopp og sprett i kaninhagen

tlf.: 92408035 • annekari@dengladevandrer.no

Meny

rømmegrøt, spekemat, pølser, mineralvann, Hver dag: 1. juni–18. august. Helgeåpent: I mai og 18. august–første helg i september. Åpningstider: Hverdager, 10.00–18.00, søndager 12.00–18.00.

Langsverdkamp Middelalderfestivalen starter i år en tradisjon med langsverdturnering på turneringsbanen. Vi har hentet inn to sverdkampspesialister fra London til å lære opp gryende sverdkjempere. Det blir avholdt to workshoper hvor du lærer grunnleggende sverdteknikker og regelverket forbundet med turneringen. Alle som er fylt 15 år kan delta, men deltagelse i workshopen er en forutsetning for å kunne delta i turneringen. Workshopen går over to timer og koster 50,- Forhåndspåmelding anbefales. Forhåndspåmelding anbefales!

Bueskyting På Leikvollen kan alle som vil prøve som Robin Hood under hele markedets åpningstid. Festivalen kan også by på hele 4 bueskytterturneringer. Disse er åpne for alle og du kan melde deg på i informasjonsboden. Det skytes i to klasser: junior 8-14 og senior fra 15år. Deltagelse koster 20,-

Ridderteltet Kjenn historien på kroppen! Prøv ringbrynje, hjelm og brystharnisk, og kjenn hvordan det faktisk føles å være ridder i skinnende rustning.

Program 2011  

Tønsberg Middelalderfestivals program for 2011

Program 2011  

Tønsberg Middelalderfestivals program for 2011