Page 27

KÅRE SIVERTSEN (NO) Kåre er skuespiller og scenekampspesialist trent under den engelske scenekampguruen Mike Loades. Han er bosatt i London og har en rekke med engelske og amerikanske produksjoner bak seg både som skuespiller og scenekampinstruktør. Kåre er utdannet ved Academy of Live and Recorded Arts i London og sertifisert fra British Academy of Dramatic Combat. Under årets festival vil han sammen med Lockhart holde workshops i langsverd og lede langsverdturneringen på ridderarenaen. Fre 16.00 (kurs), 18.00 Lør 11.00 (kurs), 15.30

TEATER FABEL (NO)

Lockhart er i likhet med Kåre skuespiller og scenekjemper og de har trent sammen under Mike Loades. Lockhart er skotte bosatt i London (bastard) og har lang liste med tv- og film-produksjoner bak seg som kampsportspesialist, stuntdouble og skuespiller. Lockhart fikk øynene opp for Norge etter et realt bygdeslag i festivalkroa Den Gyldne Hane på Re middelalderdager og var ikke vanskelig å lure tilbake. Han holder langsverd workshopen under festivalen sammen med Kåre.

Teater Fabel er et figurteater som spesialiserer seg på gamle sagn, myter og eventyr. Inger Merethe Johnsen etablerte Teater Fabel i 1998 og skriver manus, lager dukker og scenografi, er skuespiller og dukkespiller. Forestillingene spilles tradisjonelt der dukkespilleren fører sine hanskedukker på ”strak arm” inne i en høy titteskapscene. Denne type teater har aner i Middelalderen og blir fortsatt spilt rundt om i verden.. ”Et fargerikt telt ble slått opp på gater og torv, eller andre steder der folk var samlet. Stykkene var ofte røffe små komedier, spilt med fart og futt!” På årets festival får vi møte både den rampete Mester Jakel og helten Beowulf i humoristiske og lekne dukkeforestillinger på Fortellerlåven.

Fre 16.00 (kurs) Fre 18.00 Lør 11.00 (kurs) Lør 15.30

Lør 13.00 Søn 13.00

LOCKHART OGILVIE (SC)

Lør 16.00 Lør 16.00

Program 2011  

Tønsberg Middelalderfestivals program for 2011

Program 2011  

Tønsberg Middelalderfestivals program for 2011