__MAIN_TEXT__

Page 24

STORFORMAT

Tar in nya skrivare från Epson Dessutom är denna skrivare utrustad med företagets egna Piezo-printhuvuden; PrecisionCore Micro TPF. Certifieringar finns för GreenGuard, AgBB och French-VOC.

Simon Nyman

I

slutet av 2020 lanserade Epson ett antal nya skrivare, bl a SC-R5000 och SC-S80600. Dessa två storformatsskrivare tar nu leverantören Signcom in i sortimentet. - Signcoms breda nätverk, Epsons högkvalitativa skrivare och vår gemensamma erfarenhet och kunskap, är en oslagbar kombination, säger Richard Garp, försäljningsansvarig på Epson.

24

SCREEN & MARKNADEN 1-2021

- Det här kommer verkligen att gynna både den enskilda användaren och marknaden i stort. MED VATTENBASERAT BLÄCK Den 64 tum breda Epson SC-R5000, som vi skrev om i Screen&Marknaden nr 7/2020, är tillverkarens första storformatsprinter med resinbläck. Resultatet blir luktfritt och det följer Svanens riktlinjer, för att kunna användas i känsliga miljöer.

SAMT EN SOLVENTSKRIVARE En annan ny modell från Epson är SC-S80600, en solventprinter, som är utvecklad för att maximera produktiviteten. Även denna är utrustad med de egna TFP-printhuvudena PrecisionCore, men istället för vattenbaserat bläck arbetar den med UltraChrome GS3-bläck. Detta är något som ska ge en bredare färgrymd och exakt färgåtergivning. - Vi är mycket glada att kunna utöka vårt sortiment med Epsons skrivare för solvent- och resinbläck. Epsons skrivare är kända för både tillförlitlighet och högkvalitativa, färgrika utskrifter, säger Simon Nyman, produktchef på Signcom. Tack vare en - Genom att bläcklösning i lägga till dessa bulk, kan man skrivare kan vi fylla på bläcket erbjuda ett bresamtidigt som skridare utbud och ge varen arbetar. Richard Garp varje kund, exakt det - Vi har lyssnat den behöver. Med en på våra kunder och mycket fördelaktig prisbild, som deras behov av kvalitet, proen helt ny storformatskrivare för duktivitet, pålitlighet, stabil färgrunt 3 500 kronor per månad, prestanda samt miljökrav. Med hoppas vi kunna ge fler möjligSC-R5000 kan vi nu möta alla heten att satsa och gå framåt. dessa behov.

Profile for Elmer Törnquist

Screen&Marknaden 1/21  

I årets första nummer presenterar vi dels en lite uppdaterad layout på framsidan samt uppdaterat typsnitt i hela tidningen. Dessutom har vi...

Screen&Marknaden 1/21  

I årets första nummer presenterar vi dels en lite uppdaterad layout på framsidan samt uppdaterat typsnitt i hela tidningen. Dessutom har vi...

Advertisement