Page 3

Werknemer U treedt bij payrolling in dienst bij WePay4U, wij zorgen voor uw contract, salaris betalingen en verstrekken uw loonstroken. Via onze webapplicatie heeft u altijd inzicht in al uw gegevens zoals loonstrookjes, urenstaten en het saldo vakantiedagen.
 Het bedrijf waar u werkt is voor alle dagelijkse zaken het eerste aanspreekpunt, met hen stemt u zaken af zoals salaris, werktijden en vrij dagen. WePay4U verzorgt de administratieve afhandeling, mocht u vragen hebben over uw loonstrook of salarisbetaling kunt u altijd bij ons terecht.

Het bedrijf waar u werkt heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van de diensten van WePay4U waarmee de administratieve taken van de salarisadministratie door een gespecialiseerde partij professionele en efficiënt worden uitgevoerd.
 In de praktijk merkt u geen verschil, u heeft een contract met WePay4U en wij betalen uw salaris. Het bedrijf waar u werkt bepaald de hoogte van uw salaris, met hen bepaald u wanneer er gewerkt wordt en pland u vrije dagen en vakanties. Voordelen voor u als werknemer • Professionele salaris administratie
 • Tijdige salaris betaling
 • Correcte salaris betalingen
 • Via web applicatie altijd inzicht in loonstroken, betalingen e.d.
 • Helder contract conform onze CAO
 • WePay4U is bereikbaar voor vragen over de loonadministratie

FAQ

Wat is payrolling?
Het bedrijf waar u werkt heeft wePay4U aangesteld als payroll partner, dit betekent dat wij in juridische zin uw werkgever zijn. Wij hebben met uw een arbeidsovereenkomst en betalen uw salaris uit. Het bedrijf waar u werkt bepaald de hoogte van uw loon en met hen stemt u af wanneer u werkt of vrije dagen opneemt. Ook heeft u met hen uw functionering- en beoordelingsgesprekken.

Kijk voor de overige werkgevers FAQ op onze website wepay4u.nl

WePay4U  
WePay4U  

Brochure v1

Advertisement