Page 1

GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE


GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE

Aan de rand van Heemstede, grenzend aan open vaarwater en uitkijkend over landerijen, ligt deze halfvrijstaande villa. Aan de voorzijde ligt een plein waar alleen bestemmingsverkeer komt en met voldoende parkeergelegenheid en speeltoestellen voor kleinere kinderen. Achter ligt een brede diepe tuin op het zuidwesten met uniek weids uitzicht. De tuin ligt aan open vaarwater zodat u uw eigen boot permanent kunt aanmeren. Indeling: Parterre: entree, hal, toilet, inpandige berging, keuken met inbouwapparatuur en een brede tuingerichte woonkamer (ca. 48 m²) met parketvloer en openhaard. 1e etage: overloop met diepe inloopkast, toilet, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en wastafel; 2e etage: overloop, cv-/wasruimte, 2 slaapkamers. Algemeen: • bouwjaar 1989; • woonoppervlak ca. 170 m²; • grondoppervlak ca. 510 m²; • volledig geïsoleerd; • ideaal gezinshuis met 5 slaapkamers • de helft van de vaart achter de tuin is eveneens eigendom; • zeer zonnige tuin met diverse terrassen, tuinhuis en aanlegplaats; • gelegen aan kindvriendelijk woonerf met alleen bestemmingsverkeer; • rustige en veilige ligging nabij alle voorzieningen.


â‚Ź 695.000

W O N E N A A N O P E N VA A R WAT E R . . . Inbegrepen zaken Uitgangspunt is dat de volgende zaken in het pand achterblijven, tenzij andere afspraken worden gemaakt: zie lijst roerende zaken. Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. Het eigendomsbewijs ligt op ons kantoor ter inzage. Verdere bijzonderheden Milieu: Verkoper is geen verontreiniging bekend, noch de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Eigen grond: Het pand staat op eigen grond. Levering: Het wordt geleverd vrij van huur en ontruimd (behoudens de genoemde inbegrepen zaken). Aanvaarding in overleg.


GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE

Kadastrale gegevens Gemeente Heemstede, sectie B, nummer 9377, groot 5.10 are (510m2). Aanvaarding De overdrachtsdatum wordt in overleg vastgesteld. Koopakte Behoudens nadere afspraken gelden de standaardbepalingen, zoals deze voorkomen in de model-koopakte die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. De waarborgsom (of bankgarantie) is gebruikelijk 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals voor het verkrijgen van woonvergunning, hypotheek, nationale hypotheek garantie) worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Voor zover hieronder aanvullende clausules zijn vermeld, worden deze opgenomen in de koopakte. Aanvullende clausule op te nemen in de koopakte Energielabel clausule: Verkoper en koper zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat partijen geen energielabel aanleveren voor het onderhavige registergoed.


â‚Ź 695.000

VOLOP RUS T E N RUIMTE ....

Gunning Verkoper behoudt zich het recht voor om het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt eerst dan tot stand indien overeenstemming is bereikt over zowel de koopsom en oplevering alsmede details als roerende zaken e.d. Voorbehoud Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Deze informatie wordt aan meer personen verstrekt. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bieding. Verdere informatie Alle belangrijke documentatie is bij de makelaar


GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE

ZOMERHUIS... Financiering De Hypotheekshop is met circa 200 vestigingen in Nederland de marktleider in onafhankelijk hypotheekadvies en daarmee hĂŠt startpunt voor wonen. Door onze samenwerking met praktisch alle geldverstrekkers kunnen we u een ruime keuze van nagenoeg alle hypotheekvormen aanbieden, tegen scherpe tarieven ĂŠn gunstige voorwaarden. Informatie over uw financieringsmogelijkheden kunt u vrijblijvend informatie krijgen bij uw eigen makelaar of bij; De Hypotheekshop Fonteinlaan 7 2012 JG Haarlem tel. 023-5319192. Als Erkend Hypotheekadviseur zijn wij in het bezit van het Keurmerk Hypotheekbemiddeling en ingeschreven in het register van Erkende Hypotheekadviseurs.


€ 695.000


GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE


€ 695.000

GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE € 695.000

P L AT T E G R O N D E N

Begane grond

Zolderverdieping

N

z

Eerste verdieping

Ligging en grond


GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE

S P E C I F I C AT I E S Vraagprijs € 695.000 k.k.

ENERGIE

Aanvaarding

Energielabel

Niet beschikbaar

Isolatie

Volledig geïsoleerd

BOUW

Verwarming

C.V.-ketel en open haard

Soort woonhuis  Villa, 2-onder-1-kapwoning

Warm water

C.V.-ketel

Soort bouw

C.V.-ketel J unckers (gas gestookt combiketel uit 1997, Eigendom)

In overleg

Bestaande bouw

Bouwjaar 1989 Soort dak Zadeldak bedekt met dakpannen GEBRUIKSOPPERVLAKTEN Woonoppervlakte 170 m²

KADASTRALE GEGEVENS Perceel

510 m², volle eigendom

BUITENRUIMTE

Overige inpandige ruimte 10 m² Externe bergruimte

5 m²

Perceeloppervlakte

510 m²

Inhoud

540 m³

Ligging

 an water, in woonwijk, vrij A uitzicht, open ligging en aan vaarwater

Tuin  Achtertuin, voortuin en zijtuin Achtertuin 2  99 m² (23m diep en 13m breed)

INDELING

Ligging tuin  Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom

Aantal kamers

6 kamers (5 slaapkamers)

Aantal badkamers

 badkamer en 2 aparte 1 toiletten

Badkamervoorzieningen

Ligbad en douche

BERGRUIMTE

Aantal woonlagen

3 woonlagen

Schuur/berging

Inpandig

Voorzieningen

 echanische ventilatie en M TV Kabel

Voorzieningen

Voorzien van elektra

Isolatie

Volledig geïsoleerd


€ 695.000


GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE

L I J S T VA N Z A K E N Betreffende het perceel: GREVELINGEN 40, 2105 zg heemstede Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. De volledige NVM-lijst is op te vragen bij Boonstra Heijmeijer Makelaardij.

blijft achter

gaat mee

kan worden overgenomen

niet van toepassing

● –

Buitenverlichting

● –

Tuinhuis/buitenberging

● –

TUIN Tuinaanleg/bestrating/beplanting

Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder

(Broei)kas

Kasten/werkbank in tuinhuis/berging

Schotel/antenne

Brievenbus

● –

(Voordeur)bel

● –

Alarminstallatie

● –

Rookmelders

Rolluiken/zonwering buiten

● –

Zonwering binnen

Voet droogmolen

WONING Vlaggenmast

Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie

Vliegenhorren

Raamdecoratie

• Gordijnrails/gordijnen/vitrages

● –

• Rolgordijnen

● –

• Losse horren/rolhorren

• Vloerdecoratie, te weten:

• Vloerbedekking

● –

• Parketvloer/laminaat

● –

• Plavuizen

● –


€ 695.000

GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE € 695.000

blijft achter

gaat mee

kan worden overgenomen

niet van toepassing

WARMWATERVOORZIENING

• Cv met toebehoren

● –

• Thermostaat

● –

• Mechanische ventilatie/luchtbehandeling

● –

• Airconditioning

• (Voorzet) open haard met toebehoren

● –

• Allesbrander

• Kachels

• Isolatievoorzieningen

● –

• Radiatorafwerking

KEUKEN

Keukenblok met bovenkasten

● –

• Kookplaat

● –

• Koel/vries combi

● –

• Afzuigkap

● –

• Combimagnetron

● –

• Verlichting

Schilderijophangsysteem

● –

Toiletaccessoires

Badkameraccessoires

Sauna met toebehoren

Veiligheidsschakelaar wasautomaat

● –

Waterslot wasautomaat

● –

DIVERSEN

Vast bureau

Spiegelwanden BADKAMER

Wastafels met accessoires


uitreksel Kadastrale kaart

GREVELINGEN 40, HEEMSTEDE


€ 695.000

Boonstra Heijmeijer makelaars Al meer dan veertig jaar is Boonstra Heijmeijer Makelaars actief in Haarlem en de directe omgeving. Als één van de oudste makelaarskantoren in de regio Zuid Kennemerland hebben wij alle veranderingen in de woningmarkt meegemaakt. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een schat aan kennis en kennen de regio als geen ander. Boonstra Heijmeijer Makelaars is een erkend NVMmakelaar. Dit betekent dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en als zodanig op de hoogte zijn van alle zaken die van belang

Als gecertificeerd makelaar kunnen wij u van dienst zijn bij

zijn in de woningmarkt.

de verkoop of aankoop van een woning. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Zo bereikt u ons Ons kantoor in Haarlem is gemakkelijk te vinden. U vindt ons in Haarlem aan de Fonteinlaan 7, vlak naast het restaurant “Dreefzicht”. Door de centrale ligging van ons kantoor is het gemakkelijk bereikbaar ook als u van buiten de regio komt. Bovendien kunt u gratis parkeren in de directe omgeving. Het bovenstaande kaartje wijst u de snelste route naar ons kantoor.

Fonteinlaan 7, JG Haarlem Tel. 023 531 91 92 www.boonstra.nl, info@boonstra.nl


Fonteinlaan ,  JG Haarlem, Tel.  -   , www.boonstra.nl - info@boonstra.nl

Te Koop: Grevelingen 40, Heemstede  

Aan de rand van Heemstede, grenzend aan open vaarwater en uitkijkend over landerijen, ligt deze halfvrijstaande villa. Aan de voorzijde ligt...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you