Page 1

GREVELINGEN 33, HEEMSTEDE


GREVELINGEN 33, HEEMSTEDE

Goed onderhouden moderne (1989) halfvrijstaand woonhuis met inpandige berging, voortuin met parkeerplaats en royale zonnige (Z/O) achtertuin. Rustige ligging aan kindvriendelijk plein met speelmogelijkheden. Indeling: Parterre: entree, hal, toilet, inpandige berging, tuingerichte woonkamer met massief eiken parketvloer en open haard, moderne keuken (2007) met hardstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur (o.a. 6pits Boretti gastoestel met oven); 1e etage: overloop met toilet, hoofdslaapkamer (ca. 4.50 x 4.70) met kastenwand, voorslaapkamer (ca. 4.60 x 2.87), achterslaapkamer (ca. 3.90 x 2.60), luxe badkamer (2011) met ligbad, douche en dubbele wastafel, ruime inloopkast; 2e etage: overloop, toilet, 2 slaapkamers, C.V./ bergruimte. Algemeen: • geheel geïsoleerd; • beganegrond v.v. vloerverwarming; • grondoppervlak 289 m2; • ideale rustige ligging nabij alle voorzieningen.


₏ 6 49.0 0 0, – kk

HEERLIJK WONEN IN HEEMSTEDE... VERDERE BIJZONDERHEDEN Milieu Verkoper is geen verontreiniging bekend, noch de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Eigen grond Het pand staat op eigen grond. Levering Het wordt geleverd vrij van huur en ontruimd (behoudens de genoemde inbegrepen zaken). Kadastrale gegevens Gemeente Heemstede, sectie B, nummer 9383, groot 2.87 are. Aanvaarding De overdrachtsdatum wordt in overleg vastgesteld.


GREVELINGEN 33, HEEMSTEDE

INGE RICHT VOOR HET GEZIN.... Koopakte Behoudens nadere afspraken gelden de standaardbepalingen, zoals deze voorkomen in de modelkoopakte die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. De waarborgsom (of bankgarantie) is gebruikelijk 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals voor het verkrijgen van woonvergunning, hypotheek, nationale hypotheek garantie) worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Voor zover hieronder aanvullende clausules zijn vermeld, worden deze opgenomen in de koopakte. Aanvullende clausules op te nemen in de koopakte Verkoper en koper zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat partijen geen energielabel aanleveren voor het onderhavige registergoed. Gunning Verkoper behoudt zich het recht voor om het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt eerst dan tot stand indien overeenstemming is bereikt over zowel de koopsom en oplevering alsmede details als roerende zaken e.d.


₏ 6 49.0 0 0, – kk

Voorbehoud Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Deze informatie wordt aan meer personen verstrekt. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bieding. Verdere informatie Alle belangrijke documentatie is bij de makelaar tijdens kantooruren ter inzage. In veel gevallen kunnen fotokopieĂŤn worden verkregen of kunnen de gegevens aan u verzonden of gefaxt worden. Uiteraard kunt u bij de makelaar alle verdere informatie krijgen.


GREVELINGEN 33, HEEMSTEDE

H E L E M A A L A F. . . Financiering De Hypotheekshop is met circa 200 vestigingen in Nederland de marktleider in onafhankelijk hypotheekadvies en daarmee hĂŠt startpunt voor wonen. Door onze samenwerking met praktisch alle geldverstrekkers kunnen we u een ruime keuze van nagenoeg alle hypotheekvormen aanbieden, tegen scherpe tarieven ĂŠn gunstige voorwaarden. Informatie over uw financieringsmogelijkheden kunt u vrijblijvend informatie krijgen bij uw eigen makelaar of bij: De Hypotheekshop Fonteinlaan 7 Haarlem (2012 JG) tel. 0235319192. Als Erkend Hypotheekadviseur zijn wij in het bezit van het Keurmerk Hypotheekbemiddeling en ingeschreven in het register van Erkende Hypotheekadviseurs.


€ 6 49.0 0 0, – kk


GREVELINGEN 33, HEEMSTEDE


€ 6 49.0 0 0, – kk

GREVELINGE N 33, HE EMS TE DE € 6 49.0 0 0

P L AT T E G R O N D E N

Begane grond

Zolderverdieping

N

Eerste verdieping

Ligging en grond


GREVELINGEN 33, HEEMSTEDE

S P E C I F I C AT I E S Vraagprijs € 649.000 k.k.

ENERGIE

Aanvaarding

Energielabel

Niet beschikbaar

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Verwarming

C.V.-ketel en open haard

Warm water

C.V.-ketel

In overleg

BOUW Soort woonhuis  Villa, 2-onder-1-kapwoning Soort bouw

Bestaande bouw

C.V.-ketel  Remeha (gas gestookt

Bouwjaar 1989

combiketel uit 2008,

Soort dak Zadeldak bedekt met dakpannen

Eigendom)

KADASTRALE GEGEVENS

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN Woonoppervlakte

Perceel

287 m², volle eigendom

170 m²

Overige inpandige ruimte 10 m² Externe bergruimte

5 m²

Perceeloppervlakte

287 m²

Inhoud

540 m³

BUITENRUIMTE Tuin  Achtertuin, voortuin en zijtuin Achtertuin  135 m² (15m diep en 9m breed)

INDELING

Ligging tuin  Gelegen op het zuidwesten

Aantal kamers

6 kamers (5 slaapkamers)

Aantal badkamers

 badkamer en 2 aparte 1 toiletten

Badkamervoorzieningen

Ligbad en douche

Aantal woonlagen

3 woonlagen

Voorzieningen

 echanische ventilatie en M TV Kabel

bereikbaar via achterom Balkon / dakterras

Balkon aanwezig

BERGRUIMTE Schuur/berging

Inpandig

Isolatie

Volledig geïsoleerd


€ 6 49.0 0 0, – kk


GREVELINGEN 33, HEEMSTEDE

L I J S T VA N Z A K E N Betreffende het perceel: GREVELINGEN 33, 2105 zg heemstede Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. De volledige NVM-lijst is op te vragen bij Boonstra Heijmeijer Makelaardij.

blijft achter

gaat mee

kan worden overgenomen

niet van toepassing

TUIN Tuinaanleg/bestrating/beplanting

● –

Buitenverlichting

● –

Tuinhuis/buitenberging

● –

Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder

Kasten/werkbank in tuinhuis/berging

(Broei)kas

Vlaggenmast

Schotel/antenne

Brievenbus

(Voordeur)bel

● –

Alarminstallatie

Rookmelders

● –

Rolluiken/zonwering buiten

● –

Zonwering binnen

Voet droogmolen

WONING

Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie

Vliegenhorren

Raamdecoratie

• Gordijnrails/gordijnen/vitrages

• Rolgordijnen

• Losse horren/rolhorren

• Vloerdecoratie, te weten:

• Vloerbedekking

• Parketvloer/laminaat

• Plavuizen


€ 6 49.0 0 0, – kk

GREVELINGE N 33, HE EMS TE DE € 6 49.0 0 0

blijft achter

gaat mee

kan worden overgenomen

niet van toepassing

WARMWATERVOORZIENING

• Cv met toebehoren

● –

• Thermostaat

● –

• Mechanische ventilatie/luchtbehandeling

● –

• Airconditioning

• (Voorzet) open haard met toebehoren

● –

• Allesbrander

• Kachels

• Isolatievoorzieningen

● –

• Radiatorafwerking

KEUKEN

Keukenblok met bovenkasten

● –

• Siemens vatwasser

● –

• Siemens koelkast

● –

• Boretta fornuis (6-pts) met oven

● –

• Combimagnetron

● –

• Verlichting

Schilderijophangsysteem

– –

● –

Toiletaccessoires

Badkameraccessoires

Sauna met toebehoren

Veiligheidsschakelaar wasautomaat

● –

Waterslot wasautomaat

● –

DIVERSEN

(Losse) kasten, legplanken, te weten:

Vast bureau

Spiegelwanden BADKAMER

Wastafels met accessoires


uitreksel Kadastrale kaart

GREVELINGEN 33, HEEMSTEDE


€ 6 49.0 0 0, – kk

Boonstra Heijmeijer makelaars Al meer dan veertig jaar is Boonstra Heijmeijer Makelaars actief in Haarlem en de directe omgeving. Als één van de oudste makelaarskantoren in de regio Zuid Kennemerland hebben wij alle veranderingen in de woningmarkt meegemaakt. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een schat aan kennis en kennen de regio als geen ander. Boonstra Heijmeijer Makelaars is een erkend NVMmakelaar. Dit betekent dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en als zodanig op de hoogte zijn van alle zaken die van belang

Als gecertificeerd makelaar kunnen wij u van dienst zijn bij

zijn in de woningmarkt.

de verkoop of aankoop van een woning. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Zo bereikt u ons Ons kantoor in Haarlem is gemakkelijk te vinden. U vindt ons in Haarlem aan de Fonteinlaan 7, vlak naast het restaurant “Dreefzicht”. Door de centrale ligging van ons kantoor is het gemakkelijk bereikbaar ook als u van buiten de regio komt. Bovendien kunt u gratis parkeren in de directe omgeving. Het bovenstaande kaartje wijst u de snelste route naar ons kantoor.

Fonteinlaan 7, JG Haarlem Tel. 023 531 91 92 www.boonstra.nl, info@boonstra.nl


Fonteinlaan ,  JG Haarlem, Tel.  -   , www.boonstra.nl - info@boonstra.nl

Te Koop: Grevelingen 33, Heemstede  
Te Koop: Grevelingen 33, Heemstede  

Goed onderhouden moderne (1989) halfvrijstaand woonhuis met inpandige berging, voortuin met parkeerplaats en royale zonnige (Z/O) achtertuin...

Advertisement