Page 1

Interviu cu D-l Goe... evaluare sumativa Scoala cu clasele I-VIII Falcoiu, Judetul Olt Prof. Ghera Floriana-Sabina


ď Ž

ď Ž

Dl Goe a venit la Bucuresti si anul acesta tot cu cele trei dame mam mare, mamitica si tanti Mita. Cele trei dame aflat ca doua palate din capitala tin zi de vizita pentru copii de 10 mai si neputandu-i refuza nimic baiatului, s-au hotarat sa-l duca pe Goe sa le viziteze, pentru ca sa nu-l trateze cu un refuz. Altfel au stat lucrurile, in Gara de Nord cand am vrut sa-i iau d-l Goe un interviu. Spre rusinea mea a fost nevoie de santaj, altfel nu scoteam nici doua vorbe de la el. Cu ce credeti ca l-am santajat? Pai cu ce puteam, decat cu o ciocolata!


  

 

-Hai urato, da-mi mai repede ciucalata si zi-mi cu ce sa te incant! -Poftim, ciocolata. Mai intai spune-mi cum a fost calatoria pana la Bucuresti?Obositoare? -Da ce te intereseaza pe tine, urato, important e ca am reusit sa le fac pe ... sa ma aduca la Capitala si nu a fost foarte greu. -Dar cum le-ai convins? -Pai, cum? Ca sa nu mai raman si anul acesta repetent. Desi, mi-a fost cam greu sa stau locului in tren as fi vrut cu avionul, dar poate data viitoare.


       

-Vad ca esti imbracat foarte frumos intrun costum de marinar. -Mariner. Vezi ca nu sti nimic! Si mai zici ca-mi iei mie interviu! Mie! -Hai sa trecem la subiect. Cum ai reusit sa ramai si anul acesta repetent? -Pai, cu multa stiinta!Cum crezi? -Adica n-ai mai invatat nimic... -Pai ce vruiai sa ma trimita la pension!? -Adica!? -Au zis ca ma trimit la scoala militara si eu nu vreau . De ce la scoala militara? Eu vreau sa ajung fotbalist. Si am zis:" lasa ca va arat eu voua"!! Scoala militara, ai!?


 

 

-Bine,bine, dar si ca fotbalist iti trebuie scoala... -La cat sunt de smecher, trec de orice test. Hai, mai ma intrebi ceva, ca ma cam grabesc, ca am multe de facut pana deseara. -Ca de exemplu... -Pai, ma duc sa iau porumbeii in zbor, mergem la otelul ala mare sa mancam si pe urma cand mam mare, mamitica se pun sa se odihneasca eu ma duc pe bulivar sa vad ce mai e...,


 

apoi mi-a promis mamitica ca ma duce la gradina zoologica si abia astept sa intarat animalele... -Dar nu ai voie! -Pai, de cand fac eu ce am voie, nu sti ce beton e sa faci ce n-ai voie? Sa incerci si tu. -Bine, Goe, dar sa sti ca dai dovada de proasta crestere si o sa le faci de ras pe rudele tale, nu sti ca toti copiii trebuie sa faca ce zic cei mari?! -Or face altii, da eu nu, ca am personalitate!!! Hai, gata cu interviul ca ma cam plictisesti.

Interviu cu dl Goe  
Interviu cu dl Goe  

Education, play

Advertisement