__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

K C A B TO

ontdek alle theaterbelevingen in Venlo, Venray, Weert, Roermond en Panningen op theaterdichtbij.nl


YES we mogen weer!

Het is eindelijk weer tijd, we mogen weer naar het theater! De theaters van TheaterDichtbij hebben alle maatregelen die nodig zijn getroffen zodat iedereen weer veilig samen naar het theater kan. Hoe fijn is dat?! In deze ‘back to theatre’ krant ontdek je alle familievoorstellingen die in Venlo, Venray, Weert, Roermond en Panningen tot en met december te zien zijn. Daarnaast vind je té gekke winacties en doe-dingen die allemaal met de voorstellingen te maken hebben. Waar wacht je nog op? Neem gauw een kijkje en tot snel in het theater!

52

51

53

54

55 56

50

Inhoud

58

5 theatertips voor 2+ 7 fotowedstrijd en kleurplaten 9 theatertips voor 2+ 12 theatertips voor 3+ en 4+ 13 theatertips voor 6+ en 7+ 15 maak je eigen piratenschatkaart 17 maak je trekpoppetje van Titus 34 33 19 theatertips voor 8+, 9+ en 10+ 32 31 21 pimp je oude spijkerbroek 30 23 woordzoeker 29 en leuke dierenweetjes 28

48 47

61

45 44

73

43 42

70

41 39

38

72

77 78 79 80

69

62 63 65 64

40

37

71

74 75 76

81

68 66

67

36

82

35 83 86 87

85

84

88 89 90

10 11 8 14 12 15 7 13 17 16 6

24 23 18

22

60

9

26 25

winacties & doe-dingen

59

46

27

In deze leuke ‘back to theatre’ krant vind je té gekke winacties en doe-dingen! Neem snel een kijkje!

57

49

91 92

5

19

1

21

2

93

4

94

3

20

95

108

110

109

105 107

106 104

96

103 102 101

97

98

100 99

Volg ons op @theaterdichtbij

2


De Efteling-musical Jokie & Jet, reizen is een feestje! Zaterdag 10 oktober

Meneer Monster Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Zondag 15 november

Zaterdag 23 oktober

Weert

Venray

Roermond

Zondag 27 december

Venlo

2+

Jokie uit de Efteling is jarig en krijgt een wel héél bijzonder cadeau van Jet! Ze gaan namelijk samen op wereldreis in hun luchtballon. Ze vliegen naar allerlei landen over de hele wereld, van het warme Italië tot het koude Antarctica. Jet heeft in elk land een cadeautje verstopt voor pretneus Jokie en iedereen viert feest! Maar oh jee.. Jet heeft zó veel verrassingen voor Jokie… Passen al die cadeautjes wel in de luchtballon?

Kijk snel op P7 voor een leuke winactie!

Het Laagland WOOSH! Zaterdag 31 oktober

Venlo

2+

‘WOOSH!’ is een wondere wereld gemaakt van... niets. Je ziet het niet, maar je kunt het wel horen. Karlijn en Bram spelen met lucht en zetten zo alles en elkaar in beweging. Op een vloer van Moon Saris bubbeltjesplastic dagen ze elkaar uit. Het vergt opperste concentratie om de bubbeltjes onder hun voeten niet te laten knappen. Met beelden, klanken, adem en zang maken ze de wonderlijke wereld van lucht zichtbaar. ‘WOOSH!’ is een voorstelling om naar te kijken en te luisteren. Na afloop worden alle kinderen uitgenodigd om op de vloer al blazend mee te spelen.

2+

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor twee jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Brandweerman Sam Live! De Verloren Piratenschat Zondag 8 november

Venlo

2+

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de d! eeuwenoude e le k r e v dorpslegende m Ko te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert..

3


KL EU REN

d lnadn drelar e e d N it eN nuiut

etne reote GrGo

Efteling.com/kids

W I ACTIE N Of je nu naar het buitenland op vakantie bent geweest of lekker in Nederland bent gebleven. Vakantie is altijd een feestje! Stuur jouw leukste vakantiekiekje vóór 1 oktober naar

info@theaterdichtbij.nl en maak kans op een té gekke prijzen.

4


Juf Roos gaat op avontuur

Rupsje Nooitgenoeg

Zondag 8 november

Zondag 22 november

Roermond

2+

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater met een nieuwe show. In de nieuwe voorstelling maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan… gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Zing mee met Juf Roos en Gijs! In de Maneschijn In de maneschijn, in de maneschijn Klom ik op een trapje door het raamkozijn Maar je raad het niet, nee je raad het niet Zo doet een vogel en zo doet een vis En zo doet een duizendpoot, die schoenenpoetser is En dat is één en dat is twee En dat is dikke, dikke, dikke tante Kee En dat is recht en dat is krom En zo draaien wij het wieltje nog eens om Pom-bom In de maneschijn, in de maneschijn Klom ik op een trapje door het raamkozijn Maar je raad het niet, nee je raad het niet Zo doet een vogel en zo doet een vis En zo doet een duizendpoot, die schoenenpoetser is En dat is één en dat is twee En dat is dikke, dikke, dikke tante Kee En dat is recht en dat is krom En zo draaien wij het wieltje nog eens om Pom-bom

2+

Venray

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

Thomas de Stoomlocomotief Zondag 27 december

Roermond

Zondag 8 november

Venlo

2+

Het Station van Sodor is in rep en roer… het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar, als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen? Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekertjes uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet in de foyer met de acteurs.

Kom v e

rkleed

!

Ga naar P7 voor een kleurplaat!

5


Curt Fortin Vogel & Schaap

Buurman & Buurman gaan kamperen

Woensdag 21 oktober

Zaterdag 17 oktober

Weert

3+

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Dus verzint Schaap zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt het hem ook of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig? Tijdens de voorstelling neemt Curt het publiek mee in de belevingswereld van Schaap. Samen met de kinderen gaat hij op zoek naar de oplossing. En zo komt ook Vogel tot leven. Met veel gerommel, geknutsel en zelfs een beetje muziek, beleven de kinderen een splinternieuw avontuur. Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is.

Venlo

Zondag 1 november

Weert

Dinsdag 29 december

Roermond

De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze….

Kijk op P17 om te knutselen met Titus!

Heer Otto De Piraten van kamer 16

Belle & het Beest De Musical

Woensdag 11 november

Roermond

Panningen

4+

Ahoi Landrotten en Zeeschuimers! Er zit een piratenfamilie in hotel Zeezucht! Piraten in een 5-sterren hotel? Voor Pep is het één grote ontdekkingstocht. Hij heeft nog nooit een eigen kamer gehad of met mes en vork gegeten. Lisa, de dochter van de hoteleigenaar, valt van de ene verbazing in de andere. Het altijd keurige hotel staat door de piraten volledig op zijn kop. Opeens wordt er gedanst in de lobby en door de gangen klinken zeemansliederen. Zoiets leuks heeft Lisa nog nooit meegemaakt! De hotelgasten zijn het daar absoluut niet mee eens. Zij komen hier voor hun rust. Piraten horen hier niet! Moeten Pep en Lisa afscheid nemen van elkaar? Alle hens aan dek en met volle kracht vooruit! Ga mee op avontuur in deze humoristische en muzikale familievoorstelling.

4+

Maandag 28 december

4+

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse ! trouwplannen. Alleen Belle d e le k r e v Kom heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

6


TG Graasland Pfff

Het ware verhaal van Roodkapje

Woensdag 14 oktober

Zondag 11 oktober

Panningen

6+

Op een koude dag van 37 graden Celsius wordt het dorpje Middels door de de burgemeester omgedoopt tot Inmiddels aan Zee. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest en nu er toch geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer. Er zijn nieuwe buren komen wonen naast de gebroeders Janssen. Vluchtelingen, Inuit zo gaat het gerucht. Meneer van Tiggelen voelt zich als een vis in het water. Letterlijk! Er beginnen namelijk al kieuwen achter zijn oren te groeien en tussen zijn tenen zitten vliezen. Iedereen zweet, iedereen zwemt, iedereen zit onder de zonnebrand factor 70. Iedereen viert de zomer, maar hoe leuk is eeuwige zomer? Ondertussen hoopt het plastic zich op het strand op. Het dreigt een monster te worden. Het beweegt, het sluipt, het kruipt langzaam het kleine dorpje in. Waar is het toch mis gegaan? Kunnen de bewoners van Inmiddels aan Zee er iets aan doen?

VET Kindercabaret Kapot VET Zondag 25 oktober

Roermond

6+

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circus-achtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen. Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?! VET neemt je mee naar een magische dimensie waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen les of training. Je mag lachen om ‘kapot’ grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft!

Roermond

Woensdag 21 oktober

Venray

6+

Fake Vonk is in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. De wolf blijkt aardig en helemaal niet gevaarlijk. Maar hoe zit het met de zeven geitjes of de drie biggetjes? En Roodkapje? De wolf vertelt Fake het verhaal… Dat is anders dan dat Roodkapje het vertelt! Een voorstelling met leuke liedjes en veel humor.

Kijk op P23 voor leuke dierenweetjes!

Sterrin Smalbrugge Superhelden van Sterrin’s het dierenrijk Reptielenreis Sterrin Smalbrugge Maandag 28 december Zaterdag 24 oktober Roermond

Weert

4 7+

Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar een van de jongste reptielen-expert van Nederland. Ze laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. In Sterrin’s Reptielenreis neemt Sterrin kinderen en volwassenen mee op en bijzondere reis over de hele wereld. Tijdens de reis ontmoet je een aantal van Sterrin’s vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuze schildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld! Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Kom je ook… als je durft?

7


Maak je eigen piratenschatkaart Wist jij al dat er in november twee té gekke voorstelllingen over piraten te zien zijn? Piraten zijn altijd op zoek naar schatten! Daarvoor hebben ze een schatkaart nodig om die te vinden. Help jij mee?

WAT HEB JE NODIG? Een schat Een vel wit papier Kleurpotloden Een zwarte stift Kopje koffie of sterke thee (laat het goed afkoelen!)

STAP 1

Verstop de schat. Kijk goed om je heen; waar wil je de schat verstoppen? In huis of juist buiten in de tuin of in een parkje?

STAP 2

Scheur de randjes van het vel papier af en verfrommel het. Dompel het papier in de koude koffie of thee, zo krijgt het papier een bruine/gele kleur. Laat het papier goed drogen voor je verder gaat.

STAP 3

Begin met de basis, maak een route op de kaart en zet een groot rood kruis waar de schat ligt.

STAP 4

Geef de gevaren aan op de schatkaart. Een echte schat wordt niet zonder obstakels gevonden. Welke gevaren komen de schatzoekers tegen tijdens hun avontuur? Geef het aan op de tekening! Maak van je eigen achtertuin een jungle met wilde dieren, of maak van je huis een prachtig kasteel met een gevaarlijke draak. Heb je een kat als huisdier? Dat wordt natuurlijk een levensgevaarlijke tijger! Niks is te gek.

STAP 5

Laat je ouders, vriendjes en vriendinnetjes zoeken naar de schat! Zal het ze lukken?

‘De Verloren Piratenschat’ van Brandweerman Sam is zondag 8 november te zien in Venlo! &

‘De Piraten van kamer 16’ van Heer Otto is woensdag 11 november te zien in Panningen!

8


Titus & Fien zijn wederom te zien in de tĂŠ gekke musical van Van Hoorne Entertainment

Belle & het Beest De Musical! De musical is maandag 28 december te zien in Roermond!

TREKPOPPETJE Begin met het inkleuren van alle delen van Titus. Plak dit vel papier op een wat steviger vel papier of dun karton. Knip alles uit en prik gaatjes in de rondjes voor de armen en benen. Hier komen de spitpennen in. Let op: De splitpen steek je vanaf de voorkant door de gaatjes, maar de armen en benen doe je er aan de achterkant aan. Dan vouw je de splitpennen open.

Aan de achterkant maak je touwtjes aan de uiteinden van de armen en benen. Dan maak je ze aan elkaar vast zoals op dit plaatje.

Als allerlaatste komt de onderkant van zijn jasje op de rug. Vouw hem lichtjes over de stippellijn met de gekleurde kant naar binnen. Doe alleen lijm op de gestreepte vlakjes en plak hem vast. Je trekpoppetje is klaar!

www.TitusenFien.nl 9


De Toneelmakerij De Tantes Dinsdag 17 december

Venlo

8+

De Toneelmakerij komt op veler verzoek terug met ‘De Tantes’, winnaar van ZAPP Theaterprijs en de Gouden Krekel voor beste jeugdtheatervoorstelling 2015. Joris woont zonder ouders in een verlaten visrestaurant. Hij maakt zijn bed niet op, drinkt vijf liter cola per dag en leest stripboeken. Tot op een dag drie tantes komen binnenvallen om het familierestaurant weer te openen. Maar Joris geeft zich niet zo snel gewonnen. Jury van ZAPP Theaterprijs over De Tantes: “Deze voorstelling maakt je vrolijk!”

Woensdag 28 oktober

Venlo

8+

Edward Scharenhand is een sprookjesachtige familievoorstelling met veel livemuziek, losjes gebaseerd op Tim Burtons film ‘Edward Scissorhands’.Iedereen in het stadje Gul is extreem goed en behulpzaam, Tante Maria en haar geadopteerde dochter Magdalena voorop. Op een dag staat Edward op hun stoep. Hij is lief en zachtaardig, maar heeft in plaats van handen een stel lange, vlijmscherpe scharen. Als Tante Maria besluit om Edward gastvrij in huis op te nemen, is Magdalena voor het eerst niet enthousiast.

Morssinkhof Terra Theaterproducties 100% COCO

De Zaak A Annelies Appelhof Wie - Wiejijjijdan wel niet bentbent dan wel niet

Zondag 6 december

Zaterdag 21 november

Venlo

9+

100% COCO, de populaire boekenreeks van Niki Smit, komt naar het theater met een eigen musical! Coco is gek op mode en draagt haar compleet eigen stijl. Ze droomt ervan beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op school vanwege haar kleding wordt uitgemaakt voor Coco de Clown, besluit ze haar vintagejurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de Style Tiger. De vlogs worden een hit, zou ze dan toch een stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar eindelijk zien staan?

Pimp je spijkerbroek op P21!

Theater Sondervanck Edward Scharenhand

Venlo

10+

Sosha Duysker, bekend als presentator van televisieprogramma’s als ‘Het Klokhuis’ en ‘De Buitendienst, heet je welkom bij de landelijke theatertour van prinses Amalia, die zich voorstelt aan het Nederlandse volk. In de hoek staat een serieuze beveiliger. De bloemen staan klaar en de blauwe loper ligt uit. Maar wat begint als recht-toe-recht-aan-lezing over een koninklijk leven, verandert in een bonte estafette van persoonsverwisselingen. Want wie zijn de mensen waar we naar kijken? Wie speelt hier wie en waar blijft de echte Amalia? Steeds als je denkt te weten waar je naar kijkt, verandert het weer. En nog een keer, en nog een keer…. In een ontregelend uurtje denk-spektakel stelt ‘Wie jij dan wel niet bent’ de vraag: kun je kiezen wie je bent of ben je gewoon wie je bent?

10


100% COCO

is zondag 6 december te zien in Venlo!

Pimp je oude spijkerbroek!

Wil jij net als modeblogger Style Tiger 100% COCO je eigen stijl creëren? Pimp dan je oude spijkerbroek!

WAT HEB JE NODIG? Een oude spijkerbroek Verf in té gekke kleuren Glitters (optioneel) Plastic handschoenen Iets om de tafel of stoep mee af te dekken

STAP 1

Vraag toestemming aan je ouders. Lekker kliederen met verf betekent dat er ook opgeruimd moet worden en het een beetje vies kan worden. Is het een mooie dag? Doe het dan buiten!

STAP 2

Welke oude spijkerbroek kan wel een make-over gebruiken? Pak er maar bij!

STAP 3

Leg alles klaar. Zorg dat je de tafel of stoep goed afdekt met een zijl, kranten, karton of een oud tafelkleed. Het is de bedoeling dat we je spijkerbroek gaan pimpen, niet het huis of de tuin!

STAP 4

Trek de plastic handschoenen aan, stop de toppen van je vingers in de verf en spetter het op de broek! Pas op: doe niet te veel tegelijkertijd anders krijg je dikke klodders en dat is niet zo mooi. Je kunt alle kleuren gebruiken die je maar wilt. Het is belangrijk dat jij het mooi vindt!

STAP 5 (optioneel)

Ben jij nog niet helemaal tevreden? Dan kunnen glitters de oplossing zijn! Versier je broek verder met glitters. Let wel op dat deze af kunnen gaan geven. Dus wil jij niet dat alles onder de glitters zit? Laat ze dan weg.

STAP 6

Laat de broek goed drogen zodat de verf goed hard kan worden en voilà, een gloednieuwe, unieke en te gekke spijkerbroek ontworpen door jou!

11


WIN

Maak kans op het boek van

100% COCO

stuur jouw oplossing voor 1 oktober naar info@theaterdichtbij.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

OPLOSSING:

T V E T R L L S O E J S P U R

B H G L E E E E R T I T U S G

N L E T A S T O G D L O T N P

E E O A N A O A I O S O A R I

L H R I T D G E E A V M M W R

E E R E K E R L A H R L U S A

I P F A P E R L A U T O S P T

T V P I N M K D U N E C I R E

P J I R E R A B I E D O C O N

E I I T E N O K Z C I M A O S

R J N T P A A H C S H O L K C

K A N N O O C I L J I T S J H

T I S E F T E L I N G I B E A

S C H A R E N H A N D E V I T

E N N M O L E N D A G F E E J

BUURMAN - DIERENRIJK - EFTELING - FIEN - HOTEL - KAMPEREN - LAAGLAND - MOL - MOLENDAG - MUSICAL PIRATENSCHAT - PRINSES - REPTIELEN - ROODKAPJE - RUPSJE - SCHAAP - SCHARENHAND - SINTERKLAAS SPROOKJE - STIJLICOON - STOOMLOCOMOTIEF - TANTE - THEATER - THEATERDICHTBIJ - TITUS - VET - VOGEL - ZEE

Wist jij dat...

DIEREN WEETJES

Wij veel voorstellingen met dieren hebben, weet jij ze alle vijf te ontdekken? Reptielen zijn allemaal koudbloedig. Ook zijn ze allemaal gewerveld. Dat betekent dat ze allemaal een ruggengraat en andere botten hebben. Wist je dat er heel veel verschillende reptielen zijn? Er zijn wel 8700 soorten. Wist je dat muggen wel 47 tanden hebben? Alle 47 tanden hebben scherpe hoeken die de mug kunnen helpen door de huid heen te komen en zo de zuigsnuit in de huid te brengen. Een rups 10.000 keer zo zwaar wordt in minder dan twintig dagen? In een sappig blaadje zit niet veel energie. En een rups heeft nou juist veel energie nodig om te kunnen transformeren tot een vlinder. Daarom moet het kriebelige beestje megaveel bladeren naar binnen werken. Dat maakt dit mooie beest het snelst groeiende organisme uit het dierenrijk. Wow! Krijg jij geen genoeg van leuke dierenweetjes? Ga dan naar ‘Sterrin’s Reptielenreis’ op zaterdag 24 oktober in Weert!

12


KALENDER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

OKTOBER

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Jokie & Jet Weert 2+ Het ware verhaal van Roodkapje Roermond 6+ 13 TG Graasland Panningen 6+ 15 16 Buurman & Buurman

17 Venlo 4+ 18 19 20 Vogel & Schaap Weert 3+ 21 Het ware verhaal van Roodkapje Venray 6+ 22 23 Meneer Monster Venray 2+ Sterrin Smalbrugge 24 Weert 7+ VET Kindercabaret 25 Roermond 6+ 26 26 27 27 28 28 29 29 30 30 31 Het Laagland Venlo 2+

NOVEMBER 1

Buurman & Buurman

2 3 4 5 6 7

2 3 4 5 6 7 Brandweerman Sam

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Weert 4+

Venlo 4+

Juf Roos Roermond 2+ 9 10 Heer Otto Panningen 4+ 12 13 14 Jokie & Jet Roermond 2+

De Zaak A Annelies 21 Appelhof Venlo 10+ Rupsje Nooitgenoeg 22 Venray 2+ 23 24 25 26 27 28 Edward Scharenhand Venlo 8+

29 30

DECEMBER

1 2 3 4 5 6 100% COCO Venlo 9+ 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 De Toneelmakerij Venlo 8+ 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Thomas de Stoom27 locomotief Roermond 2+ Belle & het Beest 28 De Musical Roermond 4+ 29 30 31 TIP: scheur uit, vul verder in en hang op! 13

Profile for Schouwburg Venray

Theaterkrant TheaterDichtbij  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded