Page 1

Loopt u straks ook over onze rode loper?

www.denieuwedoelen.nl


Schouwburg de Nieuwe Doelen Haarstraat 64, 4201 JD Gorinchem (0183) 682 22 20 www.denieuwedoelen.nl / zakelijk

Professioneel en gastvrij Schouwburg De Nieuwe Doelen ontvangt jaarlijks ruim 50.000 bezoekers bij de professionele en amateurvoorstellingen. Maar wist u dat De Nieuwe Doelen ook voor u DE locatie bij uitstek is voor een theatrale business-to-business bijeenkomst, een spetterend personeelsfeest of een theatervoorstelling exclusief voor uw organisatie? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voor bijeenkomsten waar u een staande ovatie voor krijgt!

Reserveer naast uw tickets ook een theaterarrangement !

Arrangement A:

Arrangement B:

* Koffie of thee voor aanvang * Een pauzedrankje * Na afloop twee drankjes * Luxe bittergarnituur

* Koffie of thee voor aanvang * Een pauzedrankje * Na afloop champagne en twee drankjes * Luxe bittergarnituur

â‚Ź 9,95 p.p.

â‚Ź 14,95 p.p.

Indien mogelijk verzorgen wij tevens graag een ontmoeting met een of meer artiesten van die avond. Wij denken graag met u mee voor een maatwerkoplossing voor uw avond uit!


Hooggeëerd publiek...

Als schouwburg ontlenen wij ons be-

staansrecht aan ons publiek. Natuurlijk, wij hebben artiesten nodig om onze bezoekers iets te kunnen voorschotelen, maar zonder publiek dat ons in grote getalen bezoekt, redden wij het niet. Van publiek kunnen wij geen genoeg krijgen. Gelukkig hebben wij onze bezoekers ook wat te bieden. Mooie, leuke, spannende en muzikale voorstellingen die heel erg geschikt zijn om met uw collega’s, (met kinderen) en/of relaties naar toe te komen. ARRANGEMENTEN Er zijn dit theaterseizoen nog mogelijkheden genoeg. In deze nieuwsbrief doen we u graag wat suggesties aan de hand. En uiteraard kunnen we voor u een op maat gemaakte avond verzorgen, met een hapje en een drankje na afloop van de voorstelling in een al dan niet voor u gereserveerd deel van één van onze foyers. Zie voor wat voorbeelden de pagina hiernaast. Vindt u net als wij een avondje theater voor uzelf, uw collega’s en relaties een buitengewoon goed idee en draagt u cultuur in het algemeen en Schouwburg De Nieuwe Doelen in het bijzonder een warm hart toe? Neem dan contact met ons op en reserveer kaarten voor één of meer voorstellingen. Wij zijn u daarvoor zeer erkentelijk en doen ons uiterste best er een avond van te maken om niet te vergeten. Loopt u straks ook over onze rode loper? Rob van Wijk Directeur Schouwburg De Nieuwe Doelen

In dit magazine ... OP DE COVER

6

Karin Bloemen

EN VERDER ... 2 Cultuur Kleurt de Stad 2 De Nieuwe Doelen Zakelijk 3 De winter voor de deur ... UITGELICHT 4 Cabaretvoorstellingen 6 Show & musicals 8 Familie- en jeugdvoorstellingen 10 Toneel 12 Theaterconcerten TENSLOTTE ... 14 Het Zwanenmeer


Een onbezorgd avondje lachen met collega’s ... Paulien Cornelisse Maar ondertussen Donderdag 6 februari

Daniel Arends De zachte heelmeester Vrijdag 8 november Grappig, innemend expressief, maar ook scherp en verwarrend cabaret. Paul de Leeuw Ik ben rustig! Dinsdag 18 maart Hilarische momenten afgewisseld met intieme persoonlijke ontboezemingen Maar of het allemaal zo rustig blijft?

Wim Helsen Spijtig spijtig spijtig Vrijdag 10 januari Toch spijtig van al dat geweld ‌ en van de euro en dat de economie achteruitgaat enzo...


Ali B Ali B beken(d)t Zaterdag 29 maart Ali B heeft de belangrijkste verhalen uit zijn leven wel zo’n beetje verteld? Dat dacht u maar ...

De Grote WK Show Komt dat schot! Zaterdag 10 mei De Grote WK Show is voor ONS, de aanhang van Oranje, jong en oud! Erik van Muiswinkel Schettino! Woensdag 23 april Erik stelt vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken.

Sara Kroos Woensdag 14 mei In ‘Van Jewelste’ vertelt Sara herkenbaar over het stuntelen dat we allemaal doen in dit leven.


Nederland Musicalland Zaterdag 11 januari Alle hoogtepunten uit onze rijke musicalgeschiedenis in ĂŠĂŠn show! Met o.a. Joke de Kruijf, Bill van Dijk.

Purper Ladies Dinsdag 26 november In plaats van vier heren in een rokkostuum, bestaat Purper dit jaar uit vier dames in rok. De Kleine Blonde Dood Dinsdag 14 januari Muziektheater volgens het boek van Boudewijn Buch over de liefde van een vader voor zijn zoon.

Sonneveld Woensdag 11 december Tony Neef kruipt in de huid van een van de grootste chansonniers die Nederland ooit kende: Wim Sonneveld.


Een spetterende avond voor zakenrelaties ... Het Groot Niet Te Vermijden For once in my life Zaterdag 1 februari

Karin Bloemen Witte Nar Woensdag 12 maart Is La Bloemen een echte Diva of toch die keurige huismoeder met een drukke baan in het theater? Ivo Niehe Die avond in Parijs Vrijdag 21 februari Een zeer persoonlijke, muzikale, humoristische avond over Ivo’s avonturen in Parijs en de nasleep daarvan.

Rockin’ on Heaven’s Door Vrijdag 21 maart De beste Rock ‘n ‘ Roll Show van Europa. Terug naar de dagen van vetkuiven, petticoats en Cadillacs.


Een leuk Sinterklaasfeest voor het bedrijf ... Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf! Zaterdag 28 december

Bob de Bouwer Zaterdag 9 november Bob knapt met al zijn vrienden het theater op voor een première. Kunnen zij het maken? Nou en of! Het Zandkasteel Op zoek naar wilde dieren Zondag 19 januari Prinses Sassa en Toto gaan in Het Zandkasteel op safari en beleven vele avonturen.

Het Paard van Sinterklaas Woensdag 20 november Winky Wong hoort dat ze Sinterklaas om cadeau’s mag vragen. En Winky weet wat ze wil: een paard! Het paard van Sinterklaas.


Assepoester Zaterdag 15 februari Het wereldberoemde sprookje van Assepoester bewerkt tot een betoverende musical voor jong en oud.

Afblijven Zaterdag 15 maart Van de makers van de succesvolle musical ‘Lover of Loser’: ‘Afblijven’. Naar het boek van Carry Slee. De Tovenaar van Oz Zaterdag 1 maart Een echte klassieker over Dorothy die een vogelverschrikker, blikken man en bange leeuw ontmoet.

Pluk van de Petteflet Zaterdag 12 april Pluk, Aagje, de Stampertjes, wie kent ze niet? Nu staan ze op de planken om de Torteltuin te redden.


De Passievrucht Vrijdag 6 december De succesvolle roman van Karel Glastra van Loon nu in het theater met Victor Reinier en Oda Spelbos.

De Donkere Kamer van Damokles Dinsdag 5 november Hoe verzetsdaden na de oorlog, oorlogsmisdaden worden. Naar het beroemde boek van W.F. Hermans. Maar je krijgt er wel veel voor terug Woensdag 29 januari Cabarettheater over chronisch slaapgebrek, bergen luiers, en agendaseks. Met prachtige theaterliedjes.

Waarom mannen seks willen ... Woensdag 13 november Voor alle vrouwen die meer over De Man willen weten en voor mannen die hopen De Vrouw te begrijpen.


Een avond toneel voor uzelf en uw familie ... Harrie en Twee Meesters Woensdag 5 februari

Jaloezieën & Een sigaar uit eigen doos Vrijdag 7 maart Twee voorstellingen voor de prijs van één! Het Schatertheater tracteert u op een heel vrolijke toneelavond. Liefde Half om Half Vrijdag 14 februari Een relatiekomedie op Valentijnsdag! Een avondje lachen om de liefde en de capriolen rondom vreemdgaan.

On Golden Pond Woensdag 19 maart Een ontwapende voorstelling over hoe krachtig en belangrijk familiebanden zijn.


Een avondje muziek met de PV ... Montezuma Dinsdag 19 november

Thijs Maas Donderdag 14 november Thijs Maas zingt alsof zijn leven ervan afhangt en wordt begeleidt door een fijnzinnig jazz-trio. Stef Bos Vrijdag 22 november Een voorstelling die als een achtbaan van optimisme staat tegenover een tijd waarin crisis overheerst ...

The British Pop Invasion Vrijdag 15 november The British Pop Invasion schiet u terug in de tijd! Beleef de jaren ‘60 met deze wervelende show.


Rowwen Hèze Woensdag 27 november Bereidt u voor op een hemelse avond met de mannen van Rowwen Hèze!

Ricky Koole & Leo Blokhuis Woensdag 5 maart In dit 3e programma gaan Ricky Koole en popprof Leo Blokhuis op zoek naar buitenstaanders in de muziek ... Glennis Grace Woensdag 19 februari Glennis in Concert is een avond vol muzikale hoogtepunten van de beste zangeres van Nederland.

Frank Boeijen Woensdag 9 april Frank Boeijen schept op de bühne een zinnenprikkelende wereld waarin het als toeschouwer heerlijk toeven is.


Het Zwanenmeer Vrijdag 24 januari

DND B-to-B magazine 2013-2014  

Loopt u straks ook over onze rode loper? We doen u graag wat suggesties voor een mooie avond uit met uw collega's e/of relaties.

DND B-to-B magazine 2013-2014  

Loopt u straks ook over onze rode loper? We doen u graag wat suggesties voor een mooie avond uit met uw collega's e/of relaties.

Advertisement